donderdag 16 december 2010

Typisch

De rechter moet zich weer over zo'n horrorverhaal over de prostitutie buigen. Het is weer meer van hetzelfde. Geloofd iemand dit nou? De politie wel. Die brengen het zelfs voor het gerecht. En het komt in de krant.

Ik maak me hier druk om, omdat dit dus is waar de cijfers van alle anti-prostitutie-clubs mee volstaan. Dit soort indianenverhalen word gebruikt om de ruimte voor ons steeds kleiner te maken. Ik word hier gewoon ziek van. Er bestaat best zoiets als loverboys, gedwongen prostitutie, en misstanden, maar niet zovéél of zoals de mensen denken. Ik moet daar maar eens een stukje over schrijven.

Lees hier maar.

EDIT:
En waarom ik er zo boos van word? In de meeste media wordt het ZO weergegeven!

6 opmerkingen:

D. zei

Waarom maak jij je hier druk over Zondares? Het artikel steunt juist jouw mening, dat het loverboy fenomeen de laatste tijd teveel gehyped is, en niet zo vaak voorkomt als dat men denkt.

D.

Anoniem zei

uiteraard maakt ze zich hier druk over. Omdat de politiek dan weer extra controles gaat uitvoeren, waar ze dan weer last van heeft. en al helemaal omdat het blijkbaar een ongeloofwaardig verhaal is

D. zei

Ja dat wel, Anoniem.

Dankje voor de snelle edit Zondares.

klaasje zei

Ik vind het wel geinig. Rtv story is net wat anders dan het VK verhaal.
Vraag me af waarom iedereen in de artikelen ontzettend liegt. Meidje liegt, neukjongens ook. Waarheid in het midden. Zal wel om geld gaan.

Zondares zei

De media maken de weg vrij voor meer en meer repressie. Dat vind ik erg zorgelijk. Voor je het weet komt er weer nog meer bij.

Je hebt nooit een regering zonder CDA of PvdA, en die twee voeren altijd oorlog tegen de prostitutie.

Co Jansen zei

"Je hebt nooit een regering zonder CDA of PvdA, en die twee voeren altijd oorlog tegen de prostitutie.": Ze keren zich tegen goede burgers en presenteren het als hun bescherming.
Co.