donderdag 2 december 2010

De date in bed

De titel zegt het al, ik heb hem meteen al in bed gesleurd. Het hoort niet, zeggen ze, maar daar heb ik niets mee te maken. Nadat we bij de cocktailbar klaar waren gingen we naar zijn auto. Ik denk er nu pas aan dat hij ook goed gedronken had, en dus helemaal niet mócht rijden, maar toen ging dat helemaal langs me heen.

We hadden elkaar flink staan opgeilen in de bar, en tijdens de rit was hij gelukkig veel met de weg bezig, terwijl ik wat lag te soezen. Ik voelde me heel lekker. Rustig, maar ook wel helemaal klaar voor een goeie beurt. Ik had me de dagen ervoor voorgenomen, om me niet teveel ervan voor te stellen, maar ik had hem goed zitten en dus waren mijn verwachtingen enorm groot geworden.

Terugkijkend was hij een best normale vent, hij had zomaar een klant kunnen zijn. Ik vond hem vooral zo spannend vanwege al de spanning die ik had opgebouwd over een nieuw vriendje die er voor me kon zijn en bij wie ik mezelf kon zijn. Dat hij geen teleurstelling was, terwijl heel veel mannen dat wel zijn, gaf mij veel opluchting. Maar hij was niet heel erg bijzonder, er zijn klanten die meer bijzondere mensen zijn.

Hoe hij in bed zou zijn had ik allang bedacht, waarschijnlijk heel normaal en niets bijzonders. Ik had mezelf dat ingepeperd, maar als je dronken bent dan gaan je gedachtes toch dwalen en dan word je ontzettend nieuwsgierig. Ik ging hem steeds meer opbouwen, maar tegelijk kreeg ik ook de zenuwen over dat hij misschien onder de zweren kon zitten. Ik jutte mezelf op als een puber.

Ik stuurde hem naar mijn werkadres toe. Dat was dom, want je wil juist je date naar je eigen adres hebben om hem gescheiden te houden, maar ik had me gerealiseerd, dat ik thuis geen condooms had. Mijn werkadres moest ik dan maar als mijn huis door laten gaan. Dat zou later wel lastig worden, want hoe leg ik dat uit aan mijn vriendin, die waarschijnlijk alles te horen krijgt?

Allemaal niet aan gedacht, ik dacht alleen nog met mijn kut. Dat kwam niet alleen maar door de alcohol, maar ik was echt tè dronken. Toen we bij mij naar binnen strompelden, was ik er al helemaal klaar voor, en ik liep dus ook meteen naar de peeskamer. Daar ging ik lekker zitten op het bed, eventjes met mijn ogen dicht om het draaien op te laten houden. Hij ging naast me zitten.

We zaten naast elkaar in het donker, ik had mijn veterlaarsjes al uitgedaan, en de sokjes ook meteen natuurlijk, en ik wachtte eigenlijk tot hij me achterover zou duwen en we wild zouden vrijen. Dat deed hij niet, hij begon me te vertellen dat ik zo speciáál was, en dat hij zich nog nóóit zo gevoeld had, en al die dingen. Hij probeerde me zo in te pakken over dat hij zo ontzettend verliefd op me was geworden.

Dat was een beetje een domper, want dat soort emotionele chantage geeft me de kriebels. Ik vind een man die dat doet een zeikerd, een slijmerd, een stiekemerd en niet mannelijk. Ik vergeef een man makkelijker als hij me op bed duwt op het verkeerde moment, dan dat hij zich bij mij erin probeert te slijmen. Dan heeft hij tenminste lef.

Het was ook niet eens nodig, want ik had hem al genoeg hints gegeven dat hij zich vanavond wel mocht bewijzen in bed, en als ik dan in het donker op bed ga zitten zijn er geen woorden meer nodig. Het leek wel, alsof hij het zei omdat het in die volgorde hóórt als je een vrouw in je bed wil krijgen. Dat vind ik een afknapper.

Maar ik was dronken en geil, en ik dacht er niet genoeg over na om er boos over te worden, dus ik onderbrak hem en zei: doe het nou maar gewoon, ik heb zin! Daar kon hij niet goed mee omgaan, hij begon heel aarzelend een beetje aan me te zitten. Ik moest het initiatief nemen, anders had het een half uur geduurd voordat we bloot zouden zijn.

Even later kon ik eindelijk eens zien wat hij nou voor me in petto had. Hij had een grote pik beloofd, en zelfs gezegd dat ik er weleens moeite mee zou kunnen hebben. (tuurlijk) Dat bleek natuurlijk gewoon de gemiddelde Hollandse pik te zijn, misschien nèt zestien centimeter. Ik liet maar niets merken, want ik zou met een maatje pink nog blij zijn geweest zo heet als ik was.

Hij zoende een beetje, begon toen te kleien met mijn tieten, hield op met zoenen toen hij ging vingeren, en hij was erg te spreken over hoe glad ik mijn kut scheer. Er zijn nog genoeg vrouwen die dat laten sloffen, en een stoppelveld of een heel bos laten staan. Ik vond wel dat als hij dat vond, hij zelf ook wel het gras had mogen maaien. Ik liet me er niet door stoppen.

Na het beffen klom hij naar me toe. Ik had net een rotgevoel gekregen over dat ik niet eerst zijn mond had bekeken voordat ik hem liet zoenen en likken, maar dat was een beetje laat nu. Zodra hij op me lag probeerde hij zijn pik naar binnen te krijgen. Ik zei dat ik eerst een condoom wou, en hij bleek een condoomzeikerd te zijn.

Heel veel mannen zijn condoomzeikerds. Je denkt dat het een klein groepje is, maar de helft ofzo gaat vroeger of later zeiken. Ik begrijp ook wel waarom, maar ik snap niet dat ze geen rekening houden met de risico's. Met vriendjes heb ik weleens dan gezegd dat ze zonder mogen, zo gauw de tests schoon zijn. Dat willen sommige dan óók niet, en dan hoef ik het gezeik niet serieus te nemen vind ik.

Voordat ik wist wat ik deed was ik met consumptie de zinnetjes aan het uitspreken die ik ook doe bij klanten die zonder willen. Nèt op tijd was er een stukje van me dat net nuchter genoeg was om de rest van de zin in te slikken, waar ik zeg dat hij dat toch ook niet wil dat ik dat met andere klànten zou doen! Het was nog best wel lastig, want zo'n zin wil doorgaan als je ermee begint.

Ik heb het condoom omgedaan bij hem, en hij heeft het twee minuten volgehouden. Daarna plofte hij op me, en moest ik hem er met de hand uithalen. Daarna wou ik lekker naknuffelen, en dan straks nog een rondje, want ik was er natuurlijk nog helemaal niet. Hij was eerst heel moe, en daarna merkte ik dat hij ongemakkelijk was.

Na een kort poosje heb ik wel gevraagd wat er was, want je kan niet lekker knuffelen in je eentje. Hij zei dat hij knuffelen te intiem vond, en dat we nog niet zo'n soort relatie hadden. Ik vroeg met mijn dronken kop wat voor relatie we dan hadden, en hij tapte uit een ander vaatje dan eerst. Hij was niet duidelijk, maar op het eind begreep ik dat hij eerst een seksrelatie zocht en dan daarna als hij er klaar voor was meer wou knuffelen en samenzijn.

Als ik niet zo dronken was geweest had ik gewoon hem vriendelijk weggewerkt en een mail gestuurd met sorry, nee. Maar ik was echt van de wereld en ik heb er serieus over nagedacht. Natuurlijk was hij niet de moeite waard, maar ik heb hem gezegd dat als hij dat wil, dat ik dan wel wat van hem verwachtte. Hij vroeg me dus wat hij van mij moest doen, en dat ik àlles mocht vragen.

Dat zijn plagerijtjes bij mensen die bij elkaar in bed liggen, en dat meot je niet serieus nemen. Maar als je dronken bent, ga je hem eerst vertellen dat we dan flink moeten oefenen. Dat snapte hij niet, en hij vond dat wel pikant van me. Ik was aangemoedigd, dus ik legde hem uit wat er allemaal moest verbeteren. Hij moest leren om het langer uit te houden, we gingen tempo leren houden, en daar was hij al een beetje stil geworden. Maar ik dacht daar niks bij, en ik ging gewoon door met dat het wel een goed idee was om zijn velletje uit de weg te houden.

Toen ik meteen doorging met uitleggen dat we even moesten testen omdat we dan lekker zonder condoom konden, onderbrak hij me en ging hij rechtop zitten, en hij vroeg wat ik bedoelde. Ik begon wat uit te leggen, maar hij werd heel boos op me en zei dat ik een grote bek had, en dat ik zelf ook helemaal niet zo goed was geweest.

Ik was wel beledigd, en ik heb eerlijk gezegd dat ik ook de kans niet kreeg omdat hij al was gekomen voordat ik de tijd had om wat te laten zien, maar dat vatte hij helemaal verkeerd op, en hij werd echt woest. Hij kleedde zich snel aan, en hij ging weg terwijl hij schreeuwde dat hij nog nooit een slechtere date had gehad. Ik schoot in de slappe lach, want ik vond het onwijs komisch.

Hij ging weg en liet alleen het condoom en een sok achter. Ik ehb heel lekker geslapen, ook al had ik een dikke kater de volgende dag. Ik moet er nu een beetje om lachen, maar die vent hoeft van mij niet meer. Dates vind ik maar niks, dus als ik een man krijg moet hij me echt op een andere manier leren kennen.

40 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh my god.. Ik had eigenlijk gehoopt/verwacht dat de seks heel goed was, en dat je nog eens met hem zou afspreken. Wat een domper voor je :(

Peter zei

Jammer dat het niet klikte, maar niet geschoten is altijd mis.

Ik ben benieuwd wat je nu gaat doen om een partner te vinden. Misschien kan ik daar zelf dan ook nog wat van leren.

Frank zei

Ik heb weer eens nagedacht hoe je jouw schijnbaar onuitputtelijke bron van sex-o-tainment te gelde zou kunnen maken, en ik kwam op de volgende ideeen:

1. Schrijf een eBoek (PDF) "Zondares' Sexlessen" (of zoiets).
Werk er lekker in je eigen tijd aan, doe er een jaar over.

Publiceer wat "teasers" op je blog, en bied het ter download aan (via PayPal) voor 19 Euro. Wis en zeker dat er honderden, en misschien uiteindelijk wel duizenden sex n00bies zijn (man & vrouw) die onzeker zijn over hun kunsten en dat willen verbeteren.

19.000 Euro leverage voor je schrijftijd, op de lange termijn.


2. Begin een forum (VBulletin kost geld maar nauwelijks SPAM) waare mensen van alles over sex en hoeren kunnen posten. Je krijgst vast genoeg aanbiedingen van mensen die moderator willen worden.

Dan open je een sub-forum waar jij persoonlijk vragen beantwoord (over sextechnieken, hulpmiddelen, vragen over prostitutie, advies aan prostituees etc.)

Het password voor dat subforum email je als mensen je 29 Euro "PayPallen". Je zult in een jaar of twee misschien 100 x 29 Euro daarmee verdienen, afhankelijk hoe populair het forum wordt.

2.900 Euro per jaar extra.

Als je eenmaal zulke interessante toegevoegde waarde op je site hebt, trek je veel meer bezoekers, en dan kun je advertenties gaan plaatsen. Dan praat je al gauw over duizenden Euro's per jaar.

ALs je het goed aanpakt, kun je binnen 3, 4 jaar Nederlands grootste prostitutieforum hebben, en je hoeft dan niet meer te "werken", behalve publiceren/schrijven en zo.

Als je eenmaal een "player" ben op het Internet, dan kun je ook een escortburea online beginnen.

Huur desnoods iemand in die je hiermee helpt.

Het zou zonde zijn, Zondares, je talenten niet ten volle te gebruiken.

Peter zei

@ Frank

Jaaaa, een sex site beginnen op het internet! Dat niemand dat eerder bedacht heeft zeg!

;^P

Anoniem zei

Oh zondares, wat jammer dat dit verhaal niet de kant opging die ik hoopte, want wat een loser was die vent zeg !!!
Ik geloof ook niet dat je de juiste man kunt vinden door daadwerkelijk te gaan zoeken.Die komt opeens tevoorschijn op het moment dat je het niet verwacht.

@ Frank, leuk verhaal, goed over nagedacht, maar ik zou, als ik zondares was, al moe zijn voordat ik met het lezen van dit hele bedrijfsplan klaar was. Volgens mij gaat zij liever verder op de manier zo het nu gaat.

Anoniem zei

OK hij was het niet, jammer dan. Sommigen komen de prins op het witte paard al tegen in de kleuterklas en anderen moeten vele kikkers kussen en vinden hem misschien dan. Niet opgeven, de date was immers leuk en dat is toch ook wat waard!(ondanks alle ellende eromheen kan het best leuk zijn, zeg nou zelf je had wel vlinders / voorpret en dat is toch ook wel fijn). Ook al klikt het niet de anticipatie is er en de dag kan leuk zijn.
Mbt condoomgebruik ed vast blijven houden daaraan, als een vent echt wat wil stapt ie daar ook wel overheen.
Niet opgeven (daten) en houdt iedereen op de hoogte via je blog. Is erg leuk.

Anoniem zei

tja klinkt alsof hij zelf ook niet een echt plan had. beetje aanrommelen en kijken waar het naar toe beweegt of zo. Hij kende jou ook nog nauwelijks, toch?

zoek je een sexmaatje, of misschien toch liever een partner die de andere in kan vullen: intimiteit, en gewone dagelijkse dingen? iemand die gewoon luistert en je op je gemak stelt. zoiets ontwikkelt zich in de loop der tijd, de sex komt er dan later wel bij. Hobby of sportcircuit is dan wellicht better; ik vond zelf theaters of lezingen effectief omdat de inhoud je al iets gezamenlijks geeft. en alleen zijn ze ook leuk, dus tijd altijd goed besteed.

Gewoon volhouden en ontspannen mee omgaan.

Frank zei

@critici:

Het enige wat voor Zondares zou veranderem is dat ze wat minder neukt en wat meer schrijft, en voor sommige schrijfsels geld gaat vangen. That's all.

Een PayPal account en een forumpje zouden haar niet de das om hoeven te doen, uitputtingsgewijs, als ik dat zo lees.

Frank zei

Wat is haar alternatief dan?

Doorneuken tot je vijfenzestigste?

Vakken vullen bij de Albert Heijn?

Als je ergens goed in bent, moet je er geld mee verdienen. Neuken en schrijven doet ze all, alleen is ze vergeten geld te vragen voor haar geschrijf. Beetje meer commercieel denken en dan komt alles goed.

Soms moet je uit je comfort-zone gerukt (worden)..

Anoniem zei

Zo bizar dat er zoveel mensen zijn die op de eerste date meteen zonder condoom willen..:S

Heb je nog iets van je vriendin gehoord over hoe je woont ofzo?(werkadres etc.) ;)

Anoniem zei

eerst mag ie niet slijmen van je en dan moet ie wel knuffelen!

dat is lastig voor een man hoor Zondares. al die signalen..

Anoniem zei

Maar wat heeft dit nu eigenlijk met prostitutie te maken? Veel van mijn dates verlopen ook op deze manier.

Jerbil zei

Pff wat fake zeg, dacht dat je genuine was. Lost me

Jerbil zei

Pff wat fake zeg, dacht dat je genuine was. Waste of time

rebecca zei

tja zondares, sex met een klant is duidelijk, de regels liggen vast, er wordt gesext en de sex is goed (hoera) of minder (pech gehad),
bij een date kan het alle kanten uit, alleen sex, minnaar, relatie, om er dan alletwee hetzelfde over te denken en te voelen dat is moeilijk, k weet er alles van!
groetjes rebecca

Anoniem zei

Hey Zondares,
Ik had een gemengd gevoel bij dit stukje. Weet je zeker dat je verwachtingspatroon niet te hoog ligt? In dronken situaties kan hij zich wellicht soms een beetje vreemd gedragen, en zo te horen komt het een beetje van twee kanten.

Los van daten moet je wel heel veel geluk hebben, wil je een man tetgenkomen die precies aan jouw eis voldoet. Ik denk zelfs dat het bijna onmogelijk is.

Groetjes!

siep zei

Ben ik nou de enige die dit een heel grappig verhaal vond?

Anoniem zei

Loop niet zo te zeiken.....
volgende!

Anoniem zei

Ha, ha, leuk verhaal.

Don't ride drunk... :)

Je geeft zelf eigenlijk al aan wat minder handig was. Goede leermomenten. Zou het gewoon nog eens proberen.

Misschien proberen het toch iets meer te scheiden van je werk?

Dank je wel voor deze mini-serie in drie delen (met onverwacht eind)! :)

flogr zei

Ik heb het vermoeden dat deze afspraak anders gelopen hebben zou, als jullie niet dronken geweest waren.

Anoniem zei

Aaawwww. Ik ben eigenlijk benieuwd hoe het was gegaan als jullie niet dronken waren. Dat de date slecht ging komt een beetje van twee kanten zoals anderen ook al zeiden. Maar ja, zonder condoom willen op de 1e date is natuurlijk een domme verwachting. Zijn er echt dames die dat wel doen?

Lessen geleerd: condooms in huis hebben, niet zo veel drinken.

:)

M.

Anoniem zei

Beste zondares!

Je datingstukjes riepen veel bij me op! Ik ben dat hele om elkaar heen draaien bij het daten onder hetero s meer dan zat. Kijk...Ik heb homovrienden die kunnen wanneer zij maar willen sex hebben. Gewoon op je fietsje naar t park, de toileten, de sauna gratis gewoon omdat ze geil zijn. Lekker neuken en pijpen die drift eruit! Zij "onderdrukten" hebben het beter geregeld dan wij heteromannen. Wij moeten overal voor sex betalen, zelfs parenclubs zijn verkapte bordelen.
Of je moet verschrikkelijk je best doen in de kroeg en na 10 weggegeven drankjes maar hopen dat zij wil! Datingsites precies het zelfde.
Waarom is het allemaal zo moeilijk voor heteromannen.
Vrouwen zijn bloedgeil maar schikken zich in de rol hun toebedeeldt. Afwachtend, weinig initiatief nemend.
Waarom zondares stap je niet gewoon op een man af op straat die je lekker vindt. Omdat dit genant is? Daar trek jij je toch nix van aan. Hoer zijn is toch ook genant.
Er is dus iets misgegaan in de emancipatie. Dat ligt ook aan de mannen die vrouwen een slet vinden als zij makkelijk is. Maar wel zo hypocriet om op porno te geilen waarin de vrouw de monteur verleidt!
Wel zo hypocriet om alleen over andere vrouwen neuken te praten op hun werk en met een vrome smoel weer thuis bij hun vrouwtje gaan zitten.
Maar het ligt ook aan de vrouwen die zich schikken in de afwachtende rol, bang voor de reaxie van hun omgeving. En daarom alleen bezig met sex in hun hoofd.
Ik spreek nu vrouwen direkter aan als ik sex wil. Ik benader ze op een normale relaxte manier op straat, supermarkt, trein. En niet alleen op de daarvoor zogenaamd bestemde plekken als kroegen en disco s. Ben moe van moeilijk gedoe.
We leven in een samenleving met een strenge sexuele moraal. De vrije moraal is er in de jaren 70 door de marechausees op de dam goed uitgeramd! Sexualiteit lijkt vrij. Maar is dat enkel in boeken, films, spuiten en slikken, hoeren en pornofilms. Schijnvrijheid noem ik dit.
En zondares weet soms de vinger echt op de zere plek te leggen. Wel vind ik je een zeikhoer met die man in bed. Wat ben jij verwend zeg, wat een pretenties heb je van jezelf en verwachtingen heb je van die man. Ik had je er ook uitgeschopt. Door jou houding gaat de sex niet stromen! Ga uit je hoofd van hij doe dit niet dit wel het moet zo en zo. Geniet van elkaars aanrakingen en dan gaat t vanzelf. Maar ik begrijp ook wel dat je door je hoerenwerk een beetje verpest bent. Zo..

Ga zo door!

Anoniem zei

@ Anoniem hierboven : Goh, je weet het wel allemaal goed te vertellen zeg. Je zegt dat zondares verwend is, en dat ze zeikt, maar tevens zeg je "ga zo door" ... je spreekt jezelf erg tegen, want ze moet genieten van de aanrakingen ? welke aanrakingen ? die ubergeile dronken date was binnen 2 minuten klaar, nou, dat is lekker genieten zeg, poe ! Ik ben benieuwd hoe jij dat dan doet. Je spreekt vrouwen gewoon op straat ed. aan voor sex ? weet je wel hoe respectloos dit is ? daar rennen de meeste "normale" vrouwen meteen voor weg hoor, en dit soort wanhopige mannen hebben grote praatjes en frustraties, maar zeer kleine piemels. Niet negatief bedoeld hoor, maar dit is gewoon mijn eerlijke kijk op iets dat echt niet kan, zo werkt het al helemaal niet. Ik vind je wel eerlijk en openhartig, dat moet ik je nageven, en zondares ... inderdaad, ga zeker zo door !

Peter zei

Ook @ Anoniem hierboven

Er is heus wel iets veranderd in de samenleving in de loop van de tijd. Dat er een vrijere sexuele moraal is tegenwoordig, wil nog niet zeggen dat dat meteen voor iedereen geldt. Ook niet ALLE homoseksuelen zijn promiscue.

Bovendien is er nog steeds de dubbele moraal: een man die veel vrouwen heeft gehad is heel stoer, een vrouw die veel mannen heeft gehad is een slet. Ook dat veranderd weliswaar langzaam (hier en daar hoor ik ook mannen wel slet genoemd worden), maar er dient nog steeds rekening mee gehouden te worden.

Het is en blijft een persoonlijke keuze hoe je door het leven wil gaan. Zondares heeft er duidelijk voor gekozen om haar beroep voor haar vriendenkring geheim te houden, omdat zij prefereert als een “normaal” mens behandeld te worden (en een prostituee is dan niet een normaal mens).

Als je eigen sexuele moraal erg vrij is, hoeft dat voor je omgeving nog niet te gelden. Men zal dus eerst iemand een beetje moeten leren kennen, voor hem/haar sexueel aan te spreken op wat voor manier dan ook.

Verder mag het je heus wel laten blijken als je van iets heel veel weet (in dit geval dus neuken). En als iets je niet bevalt, mag ze dat ook zeggen, het gaat ten slotte ook om haar.

Richard86 zei

Jammer dat he niets is geworden met de date. Gewoon blijven proberen, dan wordt de kans op een goede date alleen maar groter.

Alleen dat "emotionele chantage" een domper is begrijp ik niet echt. In dit geval meende hij het blijkbaar niet en kan je het idd als chantage zien, maar wat als hij de complimentjes wel zou menen en je echt speciaal vind? Iemand die echt een relatie met je wilt opbouwen kan toch best zulke gevoelens met je kunnen willen delen alvorens ze met je naar bed gaan? Maarja dat zal misschien wel aan mij liggen, verder wel goed geschreven hoor :)

Groetjes,
Richard

T zei

OMG die arme man! Duidelijk iemand die niet perfect is... net als iedereen. Volgens mij is een relatie juist elkaar accepteren... en dus geen Torenhoge verwachtingen ten aanzien van grootte, duur, houding, wanneer wel en wanneer niet emotie tonen. In mijn ogen ben je totaal niet fair geweest...! Come on, jij bent topklasse, hoeveel mannen lopen rond die op dat niveau kunnen sexen? Je ging so way over the top in dat laatste gesprek met hem... je had hem toch niet eerlijk verteld wat voor werk je deed? Wat kan hij van jou verwachten? Wat had hij mogen verwachten? Met zo'n houding, Zondares, kun je toch alleen maar porno acteurs daten? Kijk anders ff naar dit filmpje, daarin leggen Arie & Silvester het principe van verwachtingspatronen verlagen even uit: http://www.youtube.com/watch?v=N0INk3SqGZ4

Anoniem zei

Mensen zeggen dat zondares een te hoog verwachtingspatroon heeft omdat ze prostituee is of verwend is...Maar ik ben het hier echt niet mee eens. Ik ben een dame en ik heb weinig sekspartners gehad en eerlijk gezegd zou ik hier ook absoluut niet blij van worden. Zoals zondares het beschrijft straalt die vent in bed totaal geen passie uit en als hij ook nog eens gaat zeiken over condooms tussendoor dan is dat totaal antigeil natuurlijk. Ik vind het zelfs een beetje egoistisch van hem dat hij er niet zo mee bzig is om haar te laten klaarkomen. Hij vingert en beft een beetje (waarbij zij duidelijk niet klaarkomt), en schuift hem er in en 2 minuten later is hij klaar. Kom op zeg!! Nee, ik verwacht ook meer en ik ben laaang niet zo ervaren als zondares.

Anoniem zei

Helemaal eens met bovenstaande reactie.
Als hij niet echt serieus probeert om jou ook klaar te laten komen is het gewoon een klootzak!

Heb het helaas zelf ook vaak mogen ervaren bij een one-night stand. Dat bleef dan ook bij één keer...

Anoniem zei

Als ik gedronken heb kom ik ook vaak veel te snel klaar, kut is dat. Daar had die date van je zeker ook last van, wel stom dat hij zo op zn pik getrapt was zeg. Maar ja, het is voor mannen ook wel intimiderend als een vrouw zoveel meer ervaring heeft dan hij. Daarom ben ik het met Frank eens, schrijf een boek met sextips, ik zou het waarschijnlijk wel kopen, terwijl ik mezelf niet eens zo afschuwelijk in bed vind. Ik geloof niet echt in technieken, gewoon een beetje op en neer weetjwel.

knuffel zei

Ik kan je begrijpen...
Ikzelf heb momenteel een 4maanden durende vriendschaps relatie met een dvp, met oog op meer.
Ken haarzelf al ongeveer 3jaar.
Een man vinden die bij je past zal niet van een leien dakje lopen.
Als je toch iemand zou vinden die bij je past zijn het op de eerste plaats zijn karakter en persoonlijkheid.Dan uiterlijk, en op de laatste plaats sex.
In een relatie is sex maar een minimaal percentage dat aanwezig is gedurende het samenzijn.
Als je een man vindt die bij je past en je kan de sex zo lang mogelijk afwimpelen en eerst andere
dingen uitklaren, en die man aanvaardt dit, dan zit je goed.
Als man& vrouw zal je dan een sterke relatie tegemoet gaan.
Ga verder NOOIT af op raad van vrienden, je moet het zelf uitzoeken.
Laat je ook niet misleiden door uitspraken op dit forum, blijf jezelf.
Je zal wel iemand vinden, maar alles o zijn tijd....

Courtisane zei

Ik vind de reacties van al die mensen die roepen dat Zondares een te hoog verwachtingspatroon heeft een beetje jammer.
Als een man echt verliefd aan het worden is op een vrouw en dus echt de sexboot af wil houden omdat hij haar zo speciaal vindt, dan gaat ie al niet mee naar boven. Na een date mee naar boven betekent maar 1 ding, en als je daar als volwassen vent niet bij kunt dan heb je echt ergens een afslag gemist. Als hij dus wél mee naar boven gaat en zo'n verhaal op gaat zitten hangen, is hij inderdaad bezig met een toneelstukje en daar heeft Zondares al tig keer over gezegd dat ze er geen behoefte aan heeft. Er zijn vrouwen die het fijn vinden dat een man eerst doet alsof, en daar is helemaal niks mis mee. Ik ben eerder zoals Zondares, doe gewoon waar je voor gekomen bent en geen oeveloos gelul.
Het is ernstig jammer dat meneer de Date niet het fatsoen had zich eerst op het meisje te richten, en dat ie een condoomzeikerd was. Ik vind het bewonderenswaardig dat Zondares hem toen nog een kans gegeven heeft, ik had hem er namelijk uitgeschopt.

Ik vind het jammer dat de date zo mis is gegaan Zondares, ik had gehoopt op een happier end voor je (met op zn minst een orgasme). Ik hoop dat het in de toekomst wat succesvoller zal zijn, dat daten.
Je hebt er wel weer een lezenswaardig stukje van gemaakt :)

Zondares zei

Frank, zelfs met gewoon advertenties lukte het al niet om het de moeite waard te maken. Ik denk echt niet dat ik heel veel meer ervan kan maken dan deze blog.

Voor de rest, als een vent een vriendje wil worden dan wil ik intimiteit, als hij een neukertje wil worden ook goed, maar dan moet hij wel kunnen neuken.

Frank zei

Je hebt er gewoon geen verstand van :-)

Maar inderdaad, als je er niet een paar uur per dag aan kunt besteden dan wordt het niks. Je moet eerst duizenden bezoekers per dag hebben.

Het gaar veel te ver hier uit te leggen hoe je veel geld met je site kunt verdienen, maar ik zal je een voorbeeld geven.

Ik heb een simpele site, waar je gratis mijn programmaatje kunt downloaden.

Onderaan de site heb je 9 links naar goksites. Ik krijg daarvoor 9 x 600 dollar per jaar. Dat is al een paar jaar zo. Totaal inkomen: 5 jaar x 9 links x 600 dollar = zevenentwintig duizend dollar.

Ik ben heel zeker dat jij de mogelijkheid hebt, met jou site, milliionair te worden. Maar je moet het wel ZELF doen.

Leuke Kerst alvast.

Peter zei

@Zondares

Hou je ons nog op de hoogte hoe de jacht op een vriend verloopt? Ik vind dat wel interessant en heeft zijdelings natuurlijk wel met de blog te maken. En anders wellicht via een alternatieve manier?

@Frank

Een vast inkomen van 600 dollar per link??? Dat is normaliter toch afhankelijk van hoe vaak zo’n link aangeklikt wordt?
Jouw goksite-advertenties leveren kennelijk meer op dan de advertenties die Zondares had. Misschien kun je die linkjes hier even posten?

Ron zei

Leuk verhaal, jammer dat het niet goed uitpakte.
Ik vraag me wel af of zondares weet wat ze wil; een vriend voor intimiteit, of gewoon voor de sex.
Ik begreep uit het begin het eerste, maar het lijkt toch meer op het tweede, als ik naar de afloop kijk...
Misschien zelf ook even goed over nadenken zondares?

Cedars zei

Het fijnste van een relatie is het samen wakker worden met elkaar. Dat je je leven deelt met de ander. Dat is meer dan alleen sex. Maar in jou geval heft sex er wel alles mee te maken. Hij moet jou leuk vinden, en jij hem. Dat is standaard. Maar verder moet hij je sexueel kunnen bevredigen, wat nog niet zo gemakkelijk is in jou geval. Je hebt zelf al meer dan eens opgemerkt dat de gewone Nederlandse man er niets van bakt in bed. En hij moet je werk accepteren. Dat is het moeilijkste te vinden, in combinatie met de andere vereisten dan. Zoals W zegt, en ook mijn eigen betaalde minares beaamd, is het verrekte moeilijk om een relatie te hebben

In algemene zin denk ik dat hoe ouder de man is, hoe minder moeite hij heeft met prostituee's in algemene zin. Of dat ook betekent dat hij in relaties opener is durf ik niet te zeggen.

Ik denk dat je in je zoektocht naar een partner toch vrij snel je werk ter sprake moet brengen. Misschien moet je het ook wel een beetje in de erotische scene zoeken. Swingers, strippers; zij zullen toch ook een deel van hun leven afschermen voor mensen die ze niet vertrouwen. En misschien trekt het alternative kunstwereldje je wel. Of ben je daar overheen gegroeid.

Je kan wel een fijne partner hebben, maar als het in bed niet klikt... Je klanten komen bij jou voor sex, omdat ze daar thuis niet tevreden over zijn. Maar waar moet jij heen als je man je niet goed bevredigd. Je zoekt juist iemand die dat wel kan. Waar je je kan laten gaan.

Hou je er wel rekening mee dat een vriend ook een mogelijk einde betekent van je anonimiteit? Voor een man is een prostituee ook een soort van troffee. Wat zal hij tegen zijn vrienden zeggen? En zeker als het uit gaat is er natuurlijk een groot risico dat je zo zorgvuldig bewaarde geheim op straat komt te liggen.

Anoniem zei

Ik denk dat Zondares heel goed een relatie kan krijgen waarbij ze een goed middel heeft om de partner in spé uit te leggen wat ze zoekt. Namelijk haar eigen blog. Iemand die haar aantrekkelijk vindt en echt iets om haar geeft heeft ook begrip voor haar werk en haar gevoelens en gedachten die zij op haar blog openbaart. Als iemand daar in mee kan gaan dan zit het volgens mij wel goed als er wederzijdse interesse is. Daarom zou Zondares het beste al snel kunnen aangeven waar ze voor staat en wie ze is. Dat voorkomt een nieuwe teleurstelling.

En waarom velen altijd opperen om geld te verdienen aan het blog snap ik niet. Misschien is het de aard van een man om met een oplossing te komen voor iets waar niet om gevraagd wordt. Zoals een vrouw soms kan zeuren om iets waarbij ze niet zoekt naar een oplossing maar om begrip. Meepraten is daarbij het advies voor een man en meegaan in het probleem. Hier lijkt me echter niet dat Zondares zeurt in haar blog maar alleen haar gevoel beschrijft. Ik zou zeggen profiteer ervan als man zijnde en leer de vrouw kennen.

Anoniem zei

Ik vraag me af of hij nog iets tegen jullie gezamelijk vriendin heeft verteld?

Co Jansen zei

Zondares,
Dat gezeik over hoge eisen en wat je allemaal fout gedaan zou hebben is onzin.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Ik vind die vent een lul, en nog een heel slappe ook. En onbeschoft. Niet het niveau van Zondares.
Ovigens heb ik haar al eens eerder aangeraden haar bevindingen en analyses op schrift te stellen, het zou voor het publiek een echte eye-opener zijn. Ze schrijft onderhoudend, analyseert uitstekend. Allemaal kwaliteiten die je in de ofwel hijgerige of veroordelende "literatuur" over dit vakgebied mist.