donderdag 9 december 2010

Pauze

Een poosje terug heb ik mijn advertenties een beetje veranderd. Ik wou dat toen al schrijven, maar dan is het wel heel makkelijk geworden om te ontdekken wie ik ben. Het is dus al een poosje terug. Ik heb er namelijk uitgehaald dat ik anaal doe.

Normaal doe ik best wel vaak anaal. Het verdient goed, en de klanten willen graag in elk gaatje. Ze zeggen dat het strakker is, maar ik moet met dezelfde klanten, wel vaak mijn kut wat losser houden om te zorgen dat het geen pijn voor ze doet. Daar zal het dus wel niet over gaan. Ze willen het gewoon, en ze betalen extra.

Omdat ik het best wel vaak doe, krijgt mijn anus heel wat te verwerken. De meeste mannen kunnen er niks van, en dan is het soms best hard werk om het goed te laten gaan. Je kont is namelijk kwetsbaar, en als je een keertje uitschiet doet dat pijn. Daar moet je erg mee oppassen, want soms voel je dat weken nog.

Je kut is véél sterker. Daar kan je ruw mee omgaan en hij is de volgende dag weer een maagdje. Toen ik een jong meisje was dacht ik dat mijn kut heel kwetsbaar was, zoals mijn anus of de binnenkant van mijn neus. Dat is helemaal niet zo, als je er een beetje wat mee doet kan hij best wel veel hebben, net zoals de meeste stukken van je lijf. Je moet hem dan wel in vorm houden natuurlijk. Mijn vriendinnen denken ook allemaal nog dat een kut een heel kwetsbaar iets is, en die vinden het dan ook heel belangrijk dat een man vooral voorzichtig ermee is. Geen wonder dat ze niet vaginaal klaar kunnen komen.

Je kut kan er prima tegen om elke dag meerdere keren te neuken. Dat gaat fijn, daar heb ik nooit problemen van gekregen. Als je maar geen ziektes oploopt, heb je een perfect kutje aan het eind, en al die verhalen over losse kutten en kapotgeneukte kutten zonder profiel, zijn grote bullshit. Je kut kan je oefenen, en die wordt alleen maar sterker en strakker.

Je kont is anders, die kan dat niet. Af en toe kan je het wel, maar voor je anus moet je heel goed zorgen. Véél glijmiddel, veel voorzichtigheid. En nog krijg je dan wel klachten. Je moet dat serieus nemen, want je wil niet opeens een fistel of prolaps hebben. Dat zijn echte gevaren, en ik laat er dus door de dokter naar kijken als het niet lekker meer voelt.

Ik lag bij mijn huisarts over zijn operatietafel, met mijn broek om mijn enkels, en mijn kin op mijn handen, terwijl hij in mijn anus aan het voelen was. Ik had hem verteld dat ik wat klachten had daarachter, en hij zou weleens kijken. Hij was heel voorzichtig, en vroeg telkens of hij me zeer deed. Ik heb hem verteld dat er dagelijks ruwer mee wordt gedaan.

Hij heeft me verteld dat mijn anus duidelijk overwerkt was, en hij heeft me geadviseerd om helemaal geen anale seks meer te hebben totdat hij weer helemaal normaal aanvoelt. Ik weet uit ervaring, dat dat máánden duurt. Het was dus tijd voor een anaalpauze. Ik heb dus een hoop uit te leggen aan klanten die langskomen.

Omdat je toch open kaart wil spelen met je klanten had ik al een hele mail opgesteld naar al mijn vaste klanten dat ik voorlopig geen anaal doe, maar ik kreeg hem maar niet zo, dat ik liet zien dat ik nog steeds hun geile stoeipoes was. Ik heb het dus maar niet gemaild, en ik meld het gewoon als de man erom vraagt. Dat bevalt best wel, als ik zeg dat het van de dokter moet zijn ze meestal héél lief. Als dat niet werkt, is het gewoon néé.

En het bevalt best wel. Ik merk het wel aan hoeveel ik verdien, maar ik kan makkelijker een klantje extra inboeken, want ik was vanachter toch wel sneller moe. Het werkt ook wel iets leuker, want dat anaal zegt mij eigenlijk niets. Niet meer spoelen is ook wel lekker, al doe ik het nog steeds weleens omdat ik makkelijk verstop.

Ik ga het niet voor altijd afschaffen, want het hoort ergens wel bij het werk. Ik hou ervan dat mijn klanten voor àlles bij me terechtkunnen. Ik heb best wel een beetje ego daarbij. Maar ik geniet wel van de maandjes zonder anaal. Het betekent niet alleen geen anaal, het betekent ook meer vaginaal, en dat vind ik ook wel prettig.

Een aantal klanten heeft al gezegd dat ze het eigenlijk niet zo missen, en een aantal heb ik al een poosje niet meer gezien. Ik heb dus minder aantrekking, maar ik kan nog steeds helemaal volboeken, dus het is nog niet erg. Anaal is wel een beetje een must tegenwoordig, en nu ik dat niet kan doen is het toch minder spannend voor sommige klanten.

5 opmerkingen:

Peter zei

Je zou altijd nog anaal kunnen doen bij de klant, bijvoorbeeld met een strap-on. Of is daar geen markt voor?

Anoniem zei

Je hebt helemaal gelijk dat je met anaal even helemaal stopt, ik zou er persoonlijk niet aan moeten denken, en zeker niet dat ik daar problemen krijg. Ik heb wel eens gehoord dat vrouwen die in de porno industrie werkzaam zijn, er zelfs incontinent van worden. Daar zou ik wel heel erg ongelukkig van worden, alleen de gedachte al, en dan nog, ik denk dat anaal erg veel pijn doet, zeker als ik denk aan hoe strak en smal mijn vagina is, en hoeveel moeite ik daar al mee kan hebben. Keep you ass in good shape dear, je hebt klanten genoeg die ook zonder dat kunnen. Leuk en zeer open geschreven stuk weer. Je schrijft heel eerlijk, recht voor z'n raap, dat waardeer ik enorm in je !

Zondares zei

Je moet echt oppassen met je kont. Je went wel, maar het gaat toch moeilijk na zoveel tijd.

Strap-on wordt wel gevraagd, maar véél minder. En ik hou er helemaal niet van, maar dat is gewoon hoe ik het vind.

Anoniem zei

Je moet ook aan jezelf en je toekomst blijven denken, dus goed besluit. Ff rust en dan maar weer kijken

Co Jansen zei

Ik wou dat mijn lul er ook beter op werd van het neuken, grote en harder.
Co.