maandag 13 december 2010

Om de beurt

Er zijn mannen die graag bekeken willen worden. Exhibitionisten. Die zijn best wel te vinden bij de hoeren, maar ze komen vaker in de thuisontvangst dan bij andere vormen van prostitutie. Achter de ramen vond ik ze ook weleens, en die wouden dan met je neuken terwijl de gordijnen open waren. Dat liet ik nooit toe, want de politie komt je dan lastig vallen. Andere meisjes deden het wel.

In de clubs vind je ze nauwelijks, daar komen juist de mannen die de straat te open vinden. De mannen die zich er ècht voor schamen gaan vaak naar clubs. Voyeurs heb je daar ook niet veel. Die heb je bij de ramen juist natuurlijk weer heel veel. Je zou toegangsgeld willen gaan vragen als je kijkt hoe lang zo'n man naar je staat te staren, en nooit eens binnenkomt.

Natuurlijk is er wel wat mee te doen. Sommige van die mannen willen gewoon dat je naar ze kijkt terwijl ze bezig zijn, en als je dan nog wat opmerkingen maakt dat je het geil vindt om te zien hoe ze naar binnen gaan, heb je een gelukkige klant. Anderen willen weer juist heel veel aandacht, soms willen ze uitgebreid voor je strippen.

Er zijn geregeld mannen die me vertellen dat ze willen toekijken terwijl ik met een andere klant neuk. Soms bieden ze zelfs aan om voor die andere vent te betalen, om hem ook over de streep te halen. Dat doe ik meestal niet, want je schrikt de klanten ermee af als je er opeens mee komt. Wat minder vaak heb ik dus ook klanten die graag door een andere man bekeken willen worden. Die zijn zeldzaam. Er zijn wel mannen die bekeken willen worden door een andere vrouw, maar dat kan ik natuurlijk niet combineren.

Ik heb weleens geprobeerd om twee van zulke mannen tegelijk uit te nodigen, nadat ik met ze had overlegd. Soms ging het goed, maar meestal haakte er één af, of kwam er niemand. En als het lukte, was het vaak niet wat ze wouden. Ik vind het dus niet de moeite. Bovendien ben ik geen datingburo, dus ik vind dat ze dat samen maar moeten afspreken.

Zelf heb ik ook best wel iets exhibitionistisch. Ik ben wat minder een voyeur, dat was meer toen ik een jong meisje was. Ik heb daar niet zoveel plezier aan als echte voyeurs. Ik kijk natuurlijk wel graag naar seksende mensen, zoals bij porno. Maar echt exhibitionisme, dat heb ik wel. Ik vind het heerlijk om me lekker aan te stellen terwijl ik word bekeken.

Op zich is het lastig om bezig te zijn met twee klantjes, want ze kunnen moeilijk met elkaar opschieten omdat ze elkaar niet kennen. Bovendien gaan ze vaak opletten dat de ander niet meer aandacht krijgt. Ook als ze zo'n afspraak hebben, kunnen er problemen van komen. Het is meestal meer werk dan het waard is, maar ik doe het toch weleens omdat het gewoon wat extra service is.

Niet zo lang geleden kreeg ik contact van twee mannen, die samen een hoer wouden. Ze hielden allebei van toekijken, en ze kenden elkaar al langer. Ik liet ze maar een afspraak maken, en ik was eigenlijk best verbaasd toen ze samen ook echt op mijn galerijtje stonden! Ze waren allebei nette mannen, tasje stropdasje, en ze hadden wel ervaring met hoeren maar niet samen.

De sfeer was eerst een beetje lacherig, toen ze zich uitkleedden, want ze hadden elkaar nog niet naakt gezien. Ik liet ze maar een beetje, want ik wou zien hoe het zou gaan. Ze legden uit dat het plan was, dat eerst de één en dan de ander me zou neuken. Ik mocht kiezen wie er eerst ging.

Ik koos natuurlijk de kleine eerst, want dat werkt beter. Dan hoef je minder te klemmen bij de tweede. Het onwennige ging heel snel over, en ik was echt een beetje verbaasd over hoe makkelijk ze genoten. Ik keek af en toe naar onze toeschouwer, en die zat rustig te trekken, hij was echt aan het genieten.

Toen ik merkte dat het echt lekker ging, was ik ook meer op mijn gemak. Al heel snel wouden ze wisselen. Daar was ook geen ruzie over, het ging heel makkelijk. Toen had ik het echt naar mijn zin, want alles was geregeld. Toen ben ik me ook een beetje extra gaan aanstellen voor de toeschouwers. Dat viel heel erg goed in de smaak.

Ze hebben een aantal keren gewisseld, en ik heb ze een beetje over de tijd laten gaan omdat het zo goed ging. Ik heb me echt schandalig aan liggen stellen, en ik heb een hele leuke tijd gehad. Alles ging eigenlijk vanzelf goed. Ik was erg tevreden. De klanten waren achteraf ook erg enthousiast.

Ze hebben me daarna nog eens geboekt, maar dat is toen afgezegd. Ik verwacht wel een nieuwe afspraak, want we hebben het erg leuk gehad, maar ik denk dat ze allebei agenda-problemen hebben, dus ik hoop maar dat het een gewoonte wordt. Want het ging erg leuk.

21 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Je bent goed in vorm de laatste tijd! Je schrijft hele mooie, herkenbare en leerzame, maar ook sensuele verhalen!

In dit laatste stukje herken ik me zelf ook weer. Afhankelijk van mijn stemming ben ik ook exibionistisch.

Een dame die ik wel eens bezoek, weet dat, peilt mijn stemming, zegt verder niets, maar laat dan wel haar kamerdeur open staan.

In de gang hoor je dan regelmatig voetstappen van haar collega's maar ook van hun klanten voorbij komen.

Als dat de voetstappen vanuit de verte naderen dan zegt zij wederom verder niets, maar kijkt me soms wel lekker samenzweerderig aan waarmee ze de spanning verder goed opbouwt.

Soms komt er wel eens een collegaatje van haar binnen lopen en blijft dan even kijken, maar van de zomer kwam er op een gegeven moment een man met twee dames rond ons bed staan.

Ze gaven allerlei geile en enthousiaste reakties en ze vroegen of ze mochten blijven, want er was toch plaats genoeg op het kingsize bed, zeiden ze.

Wij schoven wat op naar de zijkant van het bed en daar lagen we dan opeens met vijf.

Tussen mij en die man klikte het zo goed dat we elkaar diverse malen gepijpt hebben en ook de dames waren lekker met elkaar bezig.

Het werd een heerlijk geil sfeertje, echt heel anders dan dat je één op één met een "dame van plezier" bent. Ook de dames waren enthousiast over de spontane aktie.

Andere collegaatjes van haar kwamen af en toe eens om de hoek van de deur kijken (die nog steeds open stond) om te kijken wat er nou eigenlijk aan de hand was op haar kamer.

Uiteindelijk hebben die man en ik er een waar feestje van gemaakt door nog diverse uren bij te boeken.

Ik kan het iedereen aanraden, overwin de vrees, geniet van de spanning en laat de deur eens openstaan als je een "Dame van Plezier" bezoekt en wacht dan onder het sexen door lekker af wat de dag verder brengt.

groet,

HL 69.

Anoniem zei

En de vrouwen van die mannen, wat hebben die hierover te zeggen? Die worden niet gehoord, dit gebeurt allemaal achter hun ruggen om. Dat kan toch niet?

Je hebt hier een heel blog geschreven met allemaal verhaaltjes, die geschreven zijn om het maar leuk te laten lijken. Je doet alsof het gewoon werk is, maar dat is het niet. Je hebt seks voor geld. Daarmee maak je de levens van vrouwen _en_ mannen kapot.

Wat denk je dat je voor invloed hebt op jonge meiden die dit lezen? Die denken dat het maar een lolletje is, en die laten hun school links liggen om zich op een vies matrasje voor een paar tientjes te laten grijpen door een vieze vent. Denk je daar wel eens aan?

Ik vind dat je verhalen getuigen van erg weinig zelfrespect. Op je voorpagina staat nb een verhaaltje dat je een kapotgeneukte anus hebt, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is! Om jezelf zo als vlees te verkopen moet je jezelf wel erg verachten.

En kijk ze eens glunderen in je commentaren, ze vinden het prachtig hoe je jezelf vernietigt. Weer een gebroken neukspeeltje erbij waar ze mee vreemd kunnen gaan. Ik walg ervan.

Wat zou je voelen als je dochter dit werk zou gaan doen, of je man hoeren zou lopen? Ik weet zeker dat je dan wel anders piept.

Door vrouwen als jou krijgen mannen alleen maar een slechte indruk van ons allemaal. Ik hoop dat je snel ophoudt en je rotschaamt.

Een _echte_ vrouw.

Karel den Kwaaisteniet zei

Ik ben de persattaché ("publiciteitsmannetje) van mevr. Z., en ze heeft me gevraagd om deze zaak even af te handelen.


"En de vrouwen van die mannen, wat hebben die hierover te zeggen? Die worden niet gehoord"

Die vrouwen hebben een gelofte afgelegd in de kerk of bij de burgerlijke stand, dat ze regelmatig met hun man zouden neuken, anders is het huwelijk ongeldig. Het huwelijk is gewoon een vorm van zeer dure prostitutie, waarbij de hoer zich exclusief verhuurt aan de hoogste bieder.

Die frigide vrouwen moeten hun handjes dichtknijpen dat die man, ondanks de sexuele boycot, nog steeds zijn salaris met ze deelt.


"dit gebeurt allemaal achter hun ruggen om. Dat kan toch niet?"

Zoals je inmiddels wel begrepen hebt, dat kan heel goed. Prostitutie wordt ook wel "het oudste beroep" genoemd. Mannen zijn evolutionair gezien veelneukers, en vrouwen zijn erop ingesteld door de halve stam gewipt te worden, zodat er meerdere vaders vlees op tafel brengen voor het kroost. Voor wat hoort wat. Heel natuurlijk dus, biologisch/evolutionair gezien.


"Je hebt hier een heel blog geschreven met allemaal verhaaltjes, die geschreven zijn om het maar leuk te laten lijken."

Zondares vroeg me om je te melden dat ze exhibitionistisch is en een grote sexbehoefte heeft. En dat ze vervelende klanten weigert. Kortom, dat dit beroep geknipt voor haar is, dat ze het leuk vindt. Daarom lijken die stukjes leuk. Omdat het best leuk is, voor haar. Natuurlijk is het gewoon werk, net zoals ander werk is haar werk ook wel eens saai. Maar ze is eigen baas en verdient goed en doet waar ze zelf voor gekozen heeft.


"Je doet alsof het gewoon werk is, maar dat is het niet. Je hebt seks voor geld."

Sex met een vreemde die best wel een goede tegenprestatie voor zijn geld verwacht is geen werk? Als het geen werk is, zou jij het dan gratis doen?


"Daarmee maak je de levens van vrouwen _en_ mannen kapot."

Zondares is het daar niet mee eens. Zondares vindt dat ze huwelijken redt door de man een vaak tijdelijke sexuele uitlaatklep te geven, soms met goedkeuring van de vrouw, die bijvoorbeeld ziek of zwanger of frigide is. Veel klanten zijn bovendien niet eens getrouwd.


"Wat denk je dat je voor invloed hebt op jonge meiden die dit lezen?"

Ieder mens beslist voor zichzelf. Zondares geeft allesbehalve een romantisch, rooskleurig beeld van haar werk. Een meisje zonder grote sexbehoefte, zonder exhibitionistische eigenschappen wordt heus niet overtuigd hoer te worden door verhalen over kapotgeneukte darmen. Je spreekt jezelf tegen.


"Die denken dat het maar een lolletje is, en die laten hun school links liggen om zich op een vies matrasje voor een paar tientjes te laten grijpen door een vieze vent. Denk je daar wel eens aan?"

Ten eerste is dat hun zaak. Als je het geen lolletje vinden, dan moeten ze er mee stoppen. Als het matras vies is, dan moeten ze van hun eerste loon een schoon matras kopen. En als ze een paar tientjes te weinig vinden, dan moeten ze meer vragen. Jonge meisjes kunnen best goed verdienen in deze business.


"Ik vind dat je verhalen getuigen van erg weinig zelfrespect. Op je voorpagina staat nb een verhaaltje dat je een kapotgeneukte anus hebt, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is!"

Dat is de gewoonste zaak van de wereld, as je een prostituee bent die anaal doet, ja. Daarom hoef je nog niet weinig zelfrespect te hebben. Een violist kan een vioolelleboog oplopen, getuigd dat van weinig zelfrespekt? Ik zou eerder zeggen dat een man die zijn piemel in iemands' anus steekt, en daar grif voor betaalt minstens even weinig zelfrespekt heeft, maar wat heeft prostitutie met zelfrespekt te maken?

Als Zondares weinig zelfrespekt had, dan zou ze zonder kondoom pijpen en neuken. In tegendeel, ze heeft zoveel zelfrespekt dat ze ze niet zomaar met de eerste de beste kroegschooier het bed in duikt, maar dat ze zich ervoor laat betalen. En safe sex.

Karel den Kwaaisteniet zei

" Om jezelf zo als vlees te verkopen moet je jezelf wel erg verachten."

Dit klinkt als een wanhopige, jaloerse kreet van een vertwijfeld mens.


"En kijk ze eens glunderen in je commentaren, ze vinden het prachtig hoe je jezelf vernietigt."


Zondares wijst op een recente posting, waarin ze uitlegd dat de vaginaspieren alleen maar sterker erop worden. Zelfvernietiging - in tegendeel dus.


"Weer een gebroken neukspeeltje erbij waar ze mee vreemd kunnen gaan. Ik walg ervan."

Als je psychische problemen hebt. moet je een psychiater of psycholoog opzoeken.


"Wat zou je voelen als je dochter dit werk zou gaan doen, of je man hoeren zou lopen? Ik weet zeker dat je dan wel anders piept."

Zondares heeft dochter noch man, en als ze die zou hebben, zou haar man niets tekort komen. En haar dochter zou vrij zijn om te doen wat haar hartje begeerde, zolang ze maar wachtte tot ze meerderjarig was. Natuurlijk zou Zondares haar de voors en tegens uitleggen, maar iedereen is vrij om te doen waar ze zin in hebben.


"Door vrouwen als jou krijgen mannen alleen maar een slechte indruk van ons allemaal."

Dit is een leugen. Jij weet donders goed dat prostituees doen waar "gewone vrouwen" (hoeren die hun enige klant vaak volledig financieel uitzuigen en er niet eens goeie, regelmatige sex voor teruggeven) bang voor zijn: Ze breken namelijk dhet sexuele monopolie van de "hoeren-met-1-vaste-klant".


"Ik hoop dat je snel ophoudt en je rotschaamt."

IJdele hoop.


"Een _echte_ vrouw."

Hoer met maar een klant zul je bedoelen. Als iemand een echte vrouw is, is het Zondares, die mannen nooit belazert zoals de frigide hoeren met maar een klant zoals jij.zelfres

Engano zei

@ Een _echte_ vrouw.
Is jou naam niet toevallig Een _echt_Naïeve_vrouw?

Enganop zei

Eigenlijk best wel leuk eens iemand die niet naar je mondje praat en eens een ongezouten mening geeft.
Dat doet weer eens wat stof opwaaien en zullen de meelopers en meepraters niet leuk vinden.
#voelt een discussie aankomen en geniet nu al#

Anoniem zei

Ik vind de zondares ook een echte vrouw! En aangezien ik het hier al een tijden lees, 21 jaar oud ben en nog nooit heb overwogen om zelf haar vak in te gaan denk ik dat het met die slechte invloed wel meevalt.

Daarnaast, een getrouwde man heeft verantwoordelijkheid. Zij niet. Houdt toch op.

Als m'n vent het ooit in z'n hoofd haalt dat hij vreemd moet gaan hoop ik dat hij bij haar komt en godbetert dat ik er nooit achter kom en man, wat gun ik hem haar dan, want zij weet in ieder geval wat ze doet. Als ik er dan toch achter kom, dan is dat een probleem tussen mij en hem. Al zal ik zondares dan alleen wegens wrok toch een stuk minder aardig vinden, zal ik haar nooit iets kwalijk nemen.

Anoniem zei

Kleine toevoeging
Dus "echte vrouw" als jij hier getrouwde mannen aan wil pakken, ga je gang, dan heb je nog recht van spreken, maar zo tekeer gaan tegen haar is niet eerlijk.

D. zei

Hey Zondares,

Wat een onzin schrijft "een_echte_vrouw".

Je ervaringen anoniem delen is juist goed. Zeker als je zowel aan de positieve als negatieve kanten evenveel aandacht schenkt in je blog.

Wat jij doet, jouw ervaringen delen met anderen, daar heb ik alleen maar respect voor. Je zorgt voor jezelf en dit is jouw beroep. Uit je blog posts laat je blijken dat je zeker geen onverstandige meid ben en je verhalen zijn leuk om te lezen. Ga zo door Zondares.

Jammer dat ik je waarschijnlijk nooit zal ontmoeten, je lijkt me een leuk persoon.

D.

D. zei

Ps.

Een echte vrouw zorgt voor zichzelf en weet waar ze mee bezig is, zonder dat ze afhankelijk van een mannetje met een salaris waar ze als een parasiet van kan leven.

D.

Zondares zei

Ik vind het lief dat jullie voor me opkomen, maar ik negeer het gewoon, jongens. Die negativiteit hoef je niet te beantwoorden, en je schiet er ook niets mee op. Laat maar. Ik laat het zelfs staan, dan kunnen mensen ook zien hoe er over me gedacht word door mensen die geen fan zijn.

Anoniem zei

zeg echte vrouw en karel den kwaasten niet....

Jullie hebben beide iets gemeen. Jullie negeren beiden de verantwoordelijk van de man in het hele prostitutie verhaal. Het is ten eerste niet de verantwoordelijkheid van een prostituee dat getrouwde mannen bij haar komen. Dan doen ze toch echt zelf hoor. Prostituees dwingen die mannen echt niet om te betalen voor die seks....en karel de kwaaiste niet zegt dat mannen lekker buiten de deur kunnen neuken. Want als ze geen seks hebben is het natuurlijk volledig de schuld van de vrouw in kwestie en ze dwingt daarmee haar man om vreemd te gaan. Eerlijk gezegd verwacht ik niet van een 'echte man' dat hij op zo'n slappe manier wil goed praten dat hij ook gewoon met meer mensen wil neuken. Kom op zeg.

Anoniem zei

@ Anoniem hierboven : Ik ben het volledig met je eens. Mannen hebben hun eigen verantwoordelijkheid hierin, en dan nog iets ... vragen diezelfde mannen zich wel eens af waarom ze met hun eigen vrouw niet "mogen" wat ze met een protituee wel kunnen doen ? nee ... want met een hoer heeft hij alleen maar sex en soms een aandachttrekkend verhaal,en geen dagelijks leven .... en "moeder de vrouw" is hem dan vast al jaren zat en wil niet eens meer denken aan verregaande sexuele fantasieen en handelingen met hem. De verantwoordelijkheid ligt dus altijd bij jezelf, "echte mannen"

Martijn zei

Heb ik toch een vraag waarom iedereen er toch vanuit gaan dat mannen die langs hoeren gaan getrouwd zijn?

Anoniem zei

Ben het helemaal met Martijn eens. Zelf ben ik vrijgezel en ik betaal voor seks. Dat doe ik al jaren. Ik ben dus zo'n vieze hoerenloper waar onze 'echte vrouw' het over heeft.
Voor mij is betaalde seks de beste manier om fysiek aan mijn trekken te komen. Ik zie niet in waarom ik geen seks zou mogen. Omdat ik geen relatie heb? Onzin!
Vrouwen als zondares voorzien in een behoefte. Als vrijgezel schaam ik me niet voor mijn hoerenbezoek. Ik ben niet vies, hoeren zijn niet vies, en wat we samen doen is niet vies. Seks is normaal en heerlijk, ook als het betaalde seks is. Voor mannen zonder partner is zondares juist een uitkomst en een reddende engel die het leven extra plezierig maakt.

Anoniem zei

Uuhhh...Martijn en anoniem hierboven...We hebben het over de getrouwde man, omdat zondares volgens mij heeft gezegd dat haar gemiddelde klant een bepaalde leeftijd heeft (weet niet meer welke) en dat ze meestal getrouwd zijn.

Jenna zei

Beste Zondares,

fijn dat het zo goed ging :)

je hebt het weer over klemmen, een aantal blogs terug las ik jou stukje over klemmen.
Ik klem altijd, simpel weg omdat ik het dan lekkerder vind. Ik stond er helemaal niet bij stil dat het bij mannen pijn doet!
ik heb wel eens gehoord na een wilde sekspartij dat zijn pik pijn deed, maar niemand heeft me gezegd dat t door t klemmen komt.
nu ben ik toch wel geschrokken, moet ik dan niet meer klemmen? of af en toe? wil je aub ff advies geven daarover?
of hoe zie je t als ze pijn hebben als ik klem? want ik heb dat echt nooit gemerkt en ze hebben nooit wat gezegd..... thnx!

Zondares zei

Jenna, klemmen is echt niet altijd te erg. Als je het werk lang doet kan je erg sterke spieren krijgen, dan moet je op gaan passen. Maar een beetje klemmen vinden mannen vaak fijn. Je merkt het echt wel als het te erg gaat.

Anoniem zei

Ik heb al veel op je blog gelezen, echt geweldig wat je allemaal schrijft! Zo komt nog eens naar buiten hoe het vak van een prostituee er nu echt uitziet, ipv het verkeerde en minachtende beeld wat je in de media altijd ziet.

Op de reactie van (een zogenaamde) Echte Vrouw wil ik even reageren. Ze zegt dat je als prostituee jezelf veracht en je hoort wel vaker dat er van prostituees wordt gedacht dat ze een laag zelfbeeld hebben omdat je jezelf zou verkopen voor seks.

Ik ben het hier niet mee eens. Als je een zielig mensje bent dat heel onzeker over zichzelf is, kun je dit werk echt niet doen volgens mij want dan durf je nog net op bed te gaan liggen maar verder ook helemaal niets. Ik denk juist dat je veel zelfrespect moet hebben en van jezelf moet houden en zeker over jezelf moet zijn. Dat moet je ook uitstralen.

Zelf kom ik net uit een relatie waarin ik me jarenlang moest aanpassen, alles ging op zijn manier en ik heb niet echt kunnen leven zoals ik dat wilde. Hij praatte over me alsof ik niks waard was en dom en toch niks kon. Gelukkig ben ik hier uit gekomen en ben ik zekerder dan ooit! Ik wil nu juist mezelf laten zien, kijk eens hier ben ik en ik ben geen domme vrouw! En omdat ik al eens vaker over prostitutie heb nagedacht omdat ik seks gewoon lekker vind (mag het?) overweeg ik nu serieus dit te gaan doen.

Je hebt juist heel veel zelfvertrouwen als je dit werk doet!

Co Jansen zei

Zondares en Jenna,
Dat klemmen ben ik tevergeefs aan het zoeken, ik vond niet één prostituee die dat voebaar kon doen en Jenna blijkt er bang voor te zijn dat het pijn doet. Dus nu eindelijk vind ik dan iemand met die vaardigheid. Jenna, jij bent misschien wel bereid om door mj gevonden te worden, van Zondares weet ik dat ze dat niet wil, ik hoop wat van je te horen Jenna.
Co.

Co Jansen zei

Zondares,
"Ik vind het lief dat jullie voor me opkomen, maar ik negeer het gewoon"
Ik vind dat die commentaren er een stukje leuk forum van maken.
Co.