maandag 3 februari 2014

Loverboytechnieken

Dit is mijn langste stukje ooit. Het gaat over loverboytechnieken, waar je in de pamfletjes en in de media zoveel over hoort. Ik heb wel vaker daar kritiek op gehad, en eigenlijk wou ik ze apart behandelen, maar ze zijn zo flinterdun dat je van eentje geen stukje maakt, en je moet ze eigenlijk samen zien. Niet alleen voor het totaalbeeld, maar omdat er dan een heel ander iets naarbovenkomt. Daarom kan ik ook niet knippen. Al was het maar omdat weinig mensen die van buiten op mijn blog komen alle delen van mijn series lezen. Het moet er in één keer staan.

Ik ga niet in op elke uitspraak over loverboytechnieken. Er zijn teveel clubjes die er wat over zeggen, en teveel dingen die elk clubje zegt, en ze gaan ook telkens met de mode mee, dus het verandert ook gewoon wat ze zeggen. Ik heb hier maar gewoon wat dingen bijelkaargepakt die ik even in de schijnwerpers wil zetten, en ik vind ze genoeg om een duidelijke weergave mee neer te zetten. Als je vindt dat ik wat laat liggen, hoor ik het wel in de reacties.

Om meteen te zien dat er aan een zogenaamde loverboytechniek een luchtje te zien, heb ik wel veel gehad aan mijn ervaring in de prostitutie, en ook héél veel aan ervaringen van collegaatjes en mensen uit de achtergronden. Maar je hoeft mij niet overal op mijn mooie ogen te geloven. Ik heb overal ook de reden bijgezet, ik wil er geen welles-nietes-spelletje van maken. Denk er zelf allemaal maar eens heel goed over na.

Ik gebruik in dit stukje informatie uit mijn vorige stukjes, over pooierrelaties, zachte pooiers, loverboys en over hoe die pooiers ontstaan. Als je die niet hebt gelezen mis je heel wat om dit stukje in context te zetten. Lees die dus eerst maar. Dan zie je dat het hele beeld van de loverboy als manipulator toch wat anders inelkaarzit dan wat je nodig hebt voor het plaatje wat de hersenspoelertjes en verbiedertjes graag maken.

De verhalen gaan bijna altijd over kwetsbare engeltjes, die in het web van een gemene manipulatieve dwingende loverboy terechtkomen. Ze worden nooit afgebeeld als lastpakken, en dat is niet mijn ervaring. Het hele verhaal wat ze over zo'n meisje vertellen is om te benadrukken dat het zijn initiatief was, en zij tegen wil en dank is meegesleept. En dat kan je toch maar heel moeilijk volhouden als je weleens met zo'n meid gepraat hebt.

Eigenlijk gaat het namelijk heel vaak om meiden met een verleden van rellen, weglopen, manipuleren, niet met regels om kunnen gaan, uithuisplaatsingen, kleine criminaliteit, drugs, en geen verantwoordelijkheid nemen. En als ze eenmaal een loverboy hebben, hebben ze daar nog een smoes voor ook. Want het komt, volgens de meisjes, de ouders, de hersenspoelertjes, en iedereen die die serieus neemt, door hèm. Soms gebruiken ze dat misdragen juist om te laten zien hoeveel invloed de loverboy dan zogenaamd op die meid heeft.

Net als bij het denkbeeld over prostitutie begint het met een idee waar dan alles wat er gebeurt aan moet blijven gehoorzamen. Dat beginpunt is dat het niet kan zijn wat zij wil, dat zij kuis is en eigenlijk een normaal meisje wil zijn, dat zij dat hoeren zelf nooit zou willen of doen. We willen er niet aan dat een jonge meid zich niets meer wil aantrekken van het relatiedenken en zich in een hoerenrol stort.

Dat beginpunt, dat zo'n meid zelf géén verantwoordelijkheid heeft, en dat het de schuld van de loverboy is, daar draait altijd het hele verhaal om. Alles wordt zo verteld dat je alleennogmaar ziet dat ze alles deed vanwege hem. Hij is de dwingende tovenaar, en zij is het gefolterde prinsesje. En dat is voor de hele zieligheidsindustrie èn voor de Unit Mensenhandel belangrijk, want als blijkt dat ze het zelf doet, is het opeens geen klip en klaar misdaad meer.

Het is een sprookje. Die loverboyverhalen hebben altijd veel weg van het oudste loverboyverhaal dat ik weet: Roodkapje. Het deugende meisje gaat netjes door de wijde wereld, en komt daar een engerd tegen. Ze mag er niet mee praten, maar ze doet het toch, luistert naar zijn zoete woordjes, en dan stort die haar en haar oma in het verderf. De moraal is hetzelfde, en het verloopt ook ongeveer hetzelfde.

In werkelijkheid weet ik intussen dat de meiden de loverboys opzoeken. Dat is nietzo raar, want die pooiertypes lopen met zichzelf te koop, maar die meisjes pik je er niet zomaar tussenuit. Je kan de plannetjes in hun hoofd niet zien. Maar dan gaan we volgens het denkbeeld meteen al mis met de motivaties, dus het is voor het sprookje nodig dat hij haar opzoekt. Dus zeggen ze maar dat die jongens een zesde zintuig hebben voor "zwakke" meisjes.

Dat is meteen al iets waar mijn hoerenzintuigen van in opstand komen. Als hoer kan je beter geen zwakke meid zijn die makkelijk van dingen te overtuigen is. Seks is iets wat met veel sociale dingen te maken heeft, en waar grote verwachtingen aanvastzitten. Klanten kunnen best hard druk uitoefenen, vooral als je een jonge meid bent. Als je geen grote bek hebt, lukt het werk je gewoon niet. Hoeren zijn haaibaaien, en niet zomaar.

Hun zesde zintuig gebruiken ze niet eens alleen maar bij meiden die ze uitgebreid leren kennen, ze hangen rond bij schoolpoorten, en dan pikken ze die meiden er kennelijk zo uit. Dat zeggen leerkrachten, sommige publicisten, maar de politie en de hersenspoelertjes hebben daar gas terug genomen, want er blijkt telkens als die hangjeugd wordt gepakt dat die gewoon familie komen ophalen.

Ze zijn volgens veel opvattingen ook op Internet actief. Dat vind ik raar, want de pooiers die ik ken zijn schuw van Internet, omdat je daar heel makkelijk opgespoord kan worden als je geen grote toeren doet. Maar ouders zijn niet op hun gemak met contact via Internet, omdat ze daar geen kijk op hebben, en hun kind met de hele wereld wel kan praten. Dat kan met de telefoon natuurlijk ook, en de angst is hetzelfde als met de babbelboxen van vroeger.

Het is de eerste toverkracht die ze zeggen dat die loverboys hebben. Maar ze hebben er meer. De belangrijkste is dat ze meisjes verliefd kunnen máken. Ik denk dat ze beter kunnen verdienen door dat geheim te verkopen in boekvorm, dan door zo'n meisje te laten hoeren. Kijk maar naar hoeveel boekjes er zijn over hoe je een vrouw moet veroveren, en hoe slecht dat allemaal werkt. Maar niet bij loverboys. Die kunnen het in een ogenblikje.

Dat moet ook wel, want die dingen gaan meestal snel. Bakvisjes hebben geen tijd. Sommige loverboyfanatici, vooral vanuit de politie en het OM, willen het alleen graag anders hebben. Die hebben het graag over een periode van "grooming" waar het meisje langzaam wordt klaargestoomd. Ik weet niet precies waarom ze dat beeld willen gebruiken, want ik ben het niet tegengekomen dat er eerst een langzame gewone relatie werd opgebouwd.

[Dat is belangrijk omdat een gesuggereerde groomingperiode wetstechnisch al bij het delict mensenhandel hoort. Als aannemelijk kan worden gemaakt dat er een groomingperiode bestond die uitstrekte tot voor de datum van meerderjarigheid is daarmee het delict tot een delict op een minderjarige geworden, een strafverzwarende omstandigheid die ook een lichtere bewijslast behoeft dan het ongekwalificeerde delict. -B.]

Iets anders is dat het er alleen maar vreemder van wordt. Je lost er misschien mee op dat de loverboy snel kan toveren, maar die relatie kost hem tijd en moeite, en dat betekent dat hij er meer kosten aan heeft. Dat hele loverboyen levert toch al niet zoveel geld op, en als je eerst twee jaar aan het groomen bent, zonder dat je weet of het gaat werken, is best een grote investering. We weten allemaal denk ik nog wel hoeveel aandacht een bakvisje opeist.

Volgens het sprookje begint de loverboy met veel aandacht en liefde, en in oudere pamfletjes ook met kadootjes. Dat is intussen afgeschaft. Dat noemen ze weleens een "warm bad" of "de liefdesbom." Die eerste fase is klets. In alle gevallen waar ik weet van heb was het vanaf het begin al meteen overheersing en pooierrelatie. Daar komen ze immers voor. Die eerste fase wordt door de zieligheidsindustrie erbijgehaald om het te slikken te maken dat zo'n meisje kennismaakt met die loverboy.

Heel veel mannen die in hun puberteit meisjes hebben geprobeerd te veroveren, kunnen je vertellen dat het zo niet werkt. Als je vanaf het begin haar al met je karakter kan boeien, kan het best leuk worden, maar de pubermanier van snoep, bloemen en kadootjes werkt alleen zolang ze denkt dat ze er wat aan heeft. En als de stroom kadootjes afzwakt, voelt ze zich afgewaardeerd, en trekt ze zich van je weg, ookal zou ze je best aardig vinden.

Draag een vrouw op handen, en ze neemt het zwaar op als je daarvan afstapt. Bij bakvisjes is dat nog veelmeer zo. Dat maakt ook de volgende stap in het sprookje moeilijk om te geloven. Nadat hij haar met lieve woordjes, kadootjes en aandacht heeft ingepalmd, komt hij met een probleem dat hij wil dat ze voor hem oplost. Meestal een schuld, en hij kan het geld niet opbrengen. Om hem te helpen, of soms om hem terug te betalen, moet ze dan maar gaan hoeren.

Wat is dat een ongelooflijke draai aan het verhaal. Ga maar na. Je ridder op het witte paard houdt opeens op met jouw grote bink te zijn, en blijkt opeens niet eens zijn eigen stoepje te kunnen schoonhouden. Hij wil dat jij hem gaat redden. Met veel geld. En door iets te doen wat jij niet wil. Als je nagaat waar bakvisjesverliefdheden zoal mee af kunnen lopen, is dit toch wel een hele kansloze.

Eentje die je vaak hoort, is dat hij haar misleidt met valse beloftes. Hij belooft dat het snel over zal zijn en dat ze gaan trouwen. Hij belooft dat hij spaart voor haar, hij belooft haar de zon en de maan. Denk nou even na. Hebben we het nog over de bakvis? Die kijken niet ver vooruit, en die hebben geen verantwoordelijkheidsgevoel om van te spreken. Die gaan dat niet doen. Niet als er op de korte termijn echt hard werk tegenoverstaat. Kijk maar hoe snel ze een jaartje sparen voor een scooter opgeven en het toch aan iets anders opmaken.

Hij moet dan snel ergens mee over de brug komen. De enige manier om het te laten lonen is om haar làng aan het werk te houden, en als ze na een week al gaat zeuren hoever ze ermee zijn, en vooruitgang wil zien, dan wordt het heel moeilijk. Valse beloftes gaan snel mis. Dat geeft grote problemen voor de pooier, want als ze dan wegloopt omdat je haar hebt bedonderd stapt ze natuurlijk zo naar papa, en die stapt naar de politie. Hij kijkt wel uit!

Maar weet je wie daar wel mee uit de voeten kunnen? De politie. Ze beloven je opvang, schadevergoeding, hulp, zolang je maar verklaart. En dan hebben zij de vis binnen, en mag je erachterkomen dat de opvang pas na een maand in een Blijf van mijn Lijf huis is, waar je tussen de aso's zit, dat de hulp vooral samen bidden is, of gepreek dat je niet meer aan die loverboy moet denken, en er een plekje in een amateuristisch naaiatelier voor je is om "echt werk" te leren. Als je ouders willen betalen kan je ook nog in een hersenspoelertjesclub worden gezet. De politie geeft nadat ze je niet meer nodig hebben er geen zak meer om.

Soms gaat het verhaaltje erover dat die man vindt dat het meisje nu een schuld bij hem heeft omdat hij lief is geweest, en dat ze die nu zo moet aflossen. Het verantwoordelijkheidsgevoel van een puber aanspreken is al best kansloos, maar die meid weet ookwel dat dit geen goeie deal is, en dat ze wordt genaaid. Ookal is ze verliefd. En op iemand die je probeert te chanteren met iets wat hij je vroeger heeft gegeven verliefd blijven is niet iets wat goedgaat. Vooral niet met bakvisjes.

Chanteren met dat er een prijskaartje aan die aandacht zit, geeft de aandacht die ze heeft gehad een vieze bijsmaak, en dat zorgt er nou ook niet meer voor dat je hem geweldig vindt. Nee, pooiers kijken daar wel voor uit. Maar weet je wie dit wel gebruiken? De politie. Als die je opvangen komen ze altijd met dat ze er wel een verklaring uit willen halen, en het liefst een aangifte. Die proberen je je schuldig te laten voelen, want zóveel mensen doen hun best om jou te redden, en jij maakt ze machteloos door niet mee te werken! En wil je soms dat andere meisjes slachtoffer worden?

Loverboys zouden dan afhankelijk zijn van de buien van die bakvis, en als je niet meer geschikt bent om indruk te maken op vriendinnen heb je al veel van je aantrekkingskracht verloren. En een vent die op jou steunt gaat je niet meer status geven. Laat staan dat jou opofferen in plaats van zichzelf veel goeie kanten heeft in de ogen van een puber. Pubers letten vooral op zichzelf, en vooral materiëel.

En niet alleen maar dàt, hij was ook de man die jou geborgenheid gaf, en nou wil hij iets waar jij dan geen zin in zou hebben en heel eng zou vinden. Die omslag neemt ze ook niet zomaar. Dat is een moment dat de vlinders echt wel even gaan liggen, schrikken over dat je het allemaal verkeerd hebt gezien, en bij een puber betekent dat meestal terug naar Mama rennen en je opsluiten op je kamer. De zieligheidsindustrie snapt dat ook wel, en die hebben hun hoofd gebroken over héél veel rare verhaaltjes waarom dat niet gebeurt.

De makkelijkste verhaaltjes gaan erover dat ze zó verliefd is dat ze àlles wil doen voor die jongen. We zijn allemaal wel verliefd geweest. Voor verliefdheid ga je ver. Maar niet zó ver, en niet zó lang. En verliefdheid moet blijven werken. Als je vriendje niet blijkt te zijn wat je dacht, gaat de liefde uit, en blijf je met een gebroken hartje zitten. En dat gaat heel snel. Ga maar na bij jezelf. Je bent vast voor minder uit een verliefdheid gevallen.

Juist omdat mensen daar snel vraagtekens bij kunnen zetten, als ze tenminste niet in gesprek zijn met iemand die het voorstelt als haar eigen ervaring, want dan is het onbeleefd om te twijfelen, is er een groot stuk van die verhalen die gaan over hersenspoelen. Daarmee kan je namelijk àlle rare dingen die zo'n meisje doet verklaren. En hoef je er vooral niet over door te denken, zodat je weer uit zou komen bij dat ze zelf er flink de hand in heeft.

Hersenspoelen is nietzo ingewikkeld als dat ik ooit dacht. Het gaat er eigenlijk alleen maar om, om mensen andere dingen normaal te laten vinden. Mensen zitten zo inelkaar dat ze hetzelfde normaal gaan vinden als de mensen om ze heen. Vooral als daar zwaar de nadruk op wordt gelegd. Dat is alles wat eraanvastzit, gewoon sociale druk op iemand leggen, en zorgen dat ze denkt dat haar hele omgeving zo denkt.

Ik vond het wel interessant om eens bijelkaar te leggen hoe ze zeggen dat een loverboy zijn meisje hersenspoelt. Dat is nog moeilijk, want zo'n vent moet een jonge meid zoverkrijgen dat ze over haar angst voor seks heenkomt, hoeren als iets normaals gaat zien, ondergeschikt aan hem zijn ziet als normaal, en het normaal vindt dat hij haar geld afpakt. En dat is nog voordat we het over grof geweld gaan hebben, maar dat bewaar ik even voor verderop.

Dat is haar proberen te overtuigen van dingen die ze haar hele leven anders heeft geleerd. En hij moet ook maar met iets werkends komen om ervoor in de plaats te doen. Wat dat dan is, daar zijn ze heel vaag over. Dat moet wel iets heel sterks zijn. Want we praten hier over een jonge meid die opstandig en mondig genoeg is om zich niets aan te trekken van de regels van haar ouders, maar wèl zijn moraal overneemt.

Het is ook moeilijk voor een loverboy om de héle omgeving van zo'n meisje mee te krijgen. Hij moet haar dan haast wel isoleren tot alleen hijzelf contact met haar heeft. En dat isoleren is zo makkelijk nog niet. Vooral als ze wegwil. Hij moet dat kunnen voorkomen, want als ze weer even thuis is, dan is dat hele hersenspoelen natuurlijk iets wat opnieuw moet. En daar moet best veel werk in gaan zitten.

Isoleren is voor een loverboy al héél moeilijk. Je kan haar wel proberen weg te houden van mensen, maar een beetje contact is al snel teveel. Een telefoontje met een vriendin kan al voor heel veel twijfels zorgen. Ze moet dus niet kunnen bellen, niet kunnen internetten, niet naar buiten kunnen. Iemand opsluiten en isoleren voelt heel benauwend, ook als je iemand bent die niet vaak contact wìl, je wil het wel kùnnen hebben. Voor een loverboy is dat lastig als liefde te laten lijken.

Maar weet je wie wel zo werken? De hersenspoelertjes. In al die loverboy-opvangclubs hoor je dat je alleen mag bellen als de leiding erbij is, post wordt onderschept, internet is al helemáál iets waar ze spastisch over doen, en het is zogenaamd om je tegen je loverboy te beschermen. Tegen contact met je ouders hoeven die mensen je niet te beschermen, want die betalen immers voor je behandeling. Als je de publieke opinie meehebt, is het veel makkelijker.

Het wordt pas echt belachelijk als het meisje zou gaan hoeren. Want je leert een heleboel van klantjes, over seks, over hoe mensen verschillend èn hetzelfde zijn, over mensen in het algemeen, over dat je aantrekkelijk en vrouwelijk bent, over wat voor effect je op mannen hebt, over jezelf en wat je kan, maar je leert zéker niet van je klantjes dat wat je doet normáál is. Ze vinden het àllemaal iets abnormaals, ook de types die vinden dat het iets normaals zou moeten zijn.

Je loverboy kan je moeilijk van klanten weg gaan houden. En je kan het niet negeren, dat klanten je werk niet normaal vinden. Niet alleen omdat er best veel zijn die daarop kicken, maar ook omdat je het gewoon van ze oppikt. Ookal ben je een doorgewinterde, overtuigde hoer, het is iets wat op je weegt. Je voelt dat je niet wordt geaccepteerd door de samenleving, zelfs al word je wel een stukje door je klanten geaccepteerd. Dat gaat niet samen met hersenspoelen.

Klanten zijn ook nog een probleem met communicatie. Klantjes willen graag dingen voor je doen. Je klant vragen om een doos tissues voor je te halen is iets waar een grote groep klanten blij mee is om te doen. Daar voelen ze zich speciaal van. Je kan je dus wel voorstellen hoe ze zouden reageren als ze de kans krijgen om je te redden, of om in het geheim een bericht door te geven. Elke pooier weet dat. Elke hoer weet dat ook. Via klanten kan je altijd contact krijgen. Voor een grote groep klanten zou het de ultieme kick zijn. Dat weet iedereen.

Sommige pooiers zouden volgens het sprookje gebruik maken van slaaponthouding of drugs om de meisjes gewillig te krijgen. Nou ja, dat werkt wel, maar alleen totdat de drugs zijn uitgewerkt, of het meisje heeft geslapen. Daar hebben we allemaal wel ervaring mee, die avond dat je zo moe was heb je onbegrijpelijke fouten zitten maken, en die avond dat je goed doorzakte deed je dingen die je normaal niet zou durven. Maar ben je de volgende ochtend daar dan nog van onder de invloed? Denk eens na.

Het is wèl een nuttig iets voor als je niet blijvend iets in iemands denken voorelkaar wil krijgen, maar als je alleen op die ene avond iemand wil overtuigen. En wie denk je dat dat wèl doen? De politie doet die razzia's, en verhoort je dan de hele nacht. Ze blijven maar zeiken, totdat je doodop bent, en ze laten je niet los voordat ze je totaal hebben uitgeput. Dan kan je niet de hele tijd verstandig blijven, en één "ja" of "nee" op het verkeerde ogenblik is genoeg. Ze hoeven je maar eventjes te hebben.

Slaapgebrek is voor een loverboy ook moeilijk te regelen. Hij moet zelf ook slapen. En daar kan je wel wat foefjes bij bedenken, maar uiteindelijk werkt het alleen als je haar meer uit kan putten dan jezelf. En dan nog, wat hèb je dan nog aan haar? Ze leert niets, en ze kan doodmoe ook niet voor je werken. Al dat werk om niets? Daar zijn loverboys veel te lui voor.

Drugs werken bovendien niet zo. Die leiden je af of verdoven je, en ookal ben je dan zelf minder weerbaar tegen een loverboy, zijn grip op jou wordt ook verdoofd. Een dronken iemand overtuigen is verloren tijd, dat weten we allemaal. Wat heeft zo'n loverboy eraan om een gedrogeerd meisje iets te leren? Of hij zou haar altijd gedrogeerd moeten houden. Vind daar maar eens klanten voor.

Loverboys hebben in de verhalen vaak hele netwerken. Volgens sommige professionele slachtoffers is zo'n beetje iedereen een handlanger. Tot taxichauffeurs op straat, en barmannen in zomaar een disco toe. Dat is natuurlijk ook nodig om het meisje altijd terug te kunnen vinden als ze weg zou lopen. Tot in de opvang hebben loverboys hun undercovers. Voor een loverboy is dat natuurlijk helemaal niet lonend. Hoe groot en vertakt moet je netwerk dan niet zijn? Er moet dan geld naar àl die handlangers.

Het is nodig om te kunnen blijven geloven dat het allemaal door hem komt. De reactie dat zo'n meisje probeert weg te komen uit een jeugdinrichting, is dat de loverboy het wel zal hebben geïnfiltreerd, niet dat ze kennelijk zelf liever een loverboy heeft dan het uitzichtloze genormaliseer wat ze juist om te beginnen achter zich liet door met een loverboy weg te lopen.

Maar weet je wie dat netwerk wel hebben? De hersenspoelertjes natuurlijk. De politie heeft mensen in elk dorp. Hoeveel nut heeft het om nog weg te lopen als ze de politie naar je bekenden kunnen sturen die je op mogen halen, of als ze een Amber Alert op Internet zetten als je je goed hebt verstopt? De vernedering alleen al is genoeg om de meiden met hangende pootjes terug te laten komen. Zie maar eens een pooier zoiets doen.

Een stapje in het isoleren wat vaak wordt genoemd over loverboys is het meisje in de problemen brengen met haar ouders. Bijvoorbeeld door haar te laat thuis te brengen. Denk daar nou eens over na. Wat voor indruk geef je zo'n meid als je haar in de problemen brengt met haar ouders? Het is niet genoeg om je voor te dumpen, maar je lijkt niet betrouwbaar voor haar. En wat moet je wel niet doen voordat je de relatie met haar ouders genoeg verziekt dat ze daar niet meer mee kan praten?

Dat is alleen nog maar dat het niet wèrkt, maar het heeft ook andere bijwerkingen. Het komt natuurlijk meteen uit dat het door hem komt, en die ouders worden dan wantrouwig. Die willen misschien niet meer dat zijn meisje telkens uitgaat. Die beperken het contact waarschijnlijk. En die weten dan van hem. En voor het meisje is het ook duidelijk dat hij niet gewoon vrijheid betekent, maar juist haar vrijheid kòst.

Is het dan niet veel beter te volgen, als je ziet dat een meid weg probeert te breken van haar ouders, en daar haar vriendje voor beschuldigt? Dan past het allemaal wèl. Dat geldt wel voor zo'n beetje alles in dit stukje, als je het bekijkt vanuit mijn uitleg van de afgelopen maanden, dan valt het allemaal op zijn plek, en heb je al die rare dingen niet meer nodig om het te begrijpen.

Een techniek die de hersenspoelertjes graag noemen is dat het meisje elke dag of week moet vertellen wat ze allemaal fout heeft gedaan, om controle te krijgen. Dat doen loverboys natuurlijk niet. Want het is alleen maar het meisje een "geweten" aanpraten over dingen die niet kuis en netjes zijn. En loverboys willen dat juist niet, toch? Maar weet je wie dat wel zo doen? De hersenspoelertjes zelf. Die blijven dag in dag uit doorzeuren over de dingen die het meisje heeft gedaan, "heeft moeten doen," omdat ze moet "begrijpen" dat dat verkeerd is. Het is schaamte aanpraten.

Want denk nou eens na: Als jij iets verkeerd doet, en je weet dat je dat vernederend moet opbiechten straks, wat zou jij dan doen? Dat is iets wat weglopen alleen maar stimuleert. En dat is iets waar een loverboy maar wat moeite mee zou moeten hebben om te voorkomen. Maar de hersenspoelertjes dus niet. Bovendien worden de loverboys beschuldigd van meiden juist over grenzen laten gaan, en "seksverslaafd" maken. Werkt biechten juist niet daar tegenin?

Als loverboytechniek noemen ze ook heel agressief gedrag afwisselen met lief zijn. Hoe dat moet werken leggen ze niet uit, behalve dat het meisje er natuurlijk stress van heeft. Denk nou eens na. Wat voor voordeel zou het hebben om te denken dat je loverboy onstabiel en gewelddadig is? In je eentje good-cop, bad-cop spelen werkt niet. Dan heb je niet iemand om naartoe te trekken.

Maar weet je wie wèl graag good-cop, bad cop spelen? Dat is een inkoppertje, maar dan is het opeens wèl logisch. Eentje houdt het vuur aan je schenen, en de andere zedenrechercheur stelt zich open om je te redden, en dan wil je wel samenwerken. Het is dàn heel logisch, maar als een loverboy dat probeert, is dat iets waar je gewoon geen resultaat van krijgt. Het slappe smoesje dat het meisje zich maar gaat gedragen omdat hij anders zo boos wordt, klopt niet. Want het spoelt al dat vertrouwen wat hij nodig heeft weg, en het maakt het alleen maar aantrekkelijker om van hem af te zijn. Daar blijf je ook niet verliefd van.

Zogenaamd gaan loverboys graag voor meisjes uit "zwakke etniciteiten." Dat is wel raar, want je wil juist Nederlandse zijn als je het doet voor de omzet, meisjes uit "eerculturen" kunnen veel minder makkelijk contact genoeg met hem hebben om ze in te palmen, of hij moet wel heel snel kunnen toveren. En als je ruzie krijgt met iemand uit een "marginale groep" krijg je veel meer problemen dan met een Nederlandse vader uit een vinexwijk.

Weet je wie wel op de moslimmeisjes azen? De politie. Die weten dat een Nederlandse meid die uit de band is gesprongen zomaar terugkan naar Papa en Mama, maar dat sommige moslimmeiden een groot probleem kunnen hebben met de familie-eer. Die meisjes zitten echt klem als de politie ze te pakken krijgt met iets buitenshuis waar Papa en Mama niet van weten. Die kan je alles wel laten verklaren. Zolang het ze maar de verantwoordelijkheid afhelpt. En je laat je coachen, of anders vertelt de agent Papa wel dat je er meer aan had kunnen doen. Hetzelfde gaat ook op voor andere allochtone groepen, maar minder.

Ze zeggen dat de meisjes niet wegkunnen omdat ze "verstrikt" raken in leugens, beloftes, gebroken vriendschappen, en al dat soort dingen. Dat klinkt heel ingewikkeld. Maar denk nou eens na. Hoe lang moet je nadenken voordat je bedenkt dat al die schaamte over leugens en toestanden met je ouders tòch minder erg zijn dan je laten verkrachten voor en door een psychopaat, elke dag vanaf nu? Paniek en angst duren ook niet eeuwig. Behalve op een ansichtkaart.

Soms wordt het zo bizar. Er wordt gezegd dat loverboys hun meisjes nieuwe betekenissen van woorden leren, zoals het woord "helpen" laten associëren met een pak slaag. Zodat het meisje zal wegrennen van mensen die willen helpen. Dat is je reinste onzin natuurlijk. Hoogstens leert ze haar pooier anders te verstaan, die ken ik wel. Ik krijg ook altijd de kouwe kriebels als een zedenrechercheur of gemeentecontroleur zegt dat hij me gaat helpen. Dat heb ik met mijn Pa echt niet.

Het lijkt wel alsof de politie een fetish heeft voor de arme slachtoffers die geen aangifte durven te doen omdat hun familie wordt bedreigd. Ze gebruiken het zó vaak! Het zorgt ervoor dat het slachtoffer moediger en zelfredzamer kan zijn en tòch gedwongen. Lekker makkelijk. Het is een smerige truuk, maar het is er ook één die slecht werkt bij pubers. Vooral als die zelf langer dan een paar dagen met die toestand om moeten gaan. Volwassenen kunnen al snel zichzelf sussen, pubers helemáál.

Ik heb van die meiden dan ook nooit gehoord dat die pooiers dat echt doen. Dat is ook niet raar, want die jongens willen juist zo weinig mogelijk te maken hebben met je kring, want die kunnen voor problemen gaan zorgen. De kans is heel groot dat als je ouders worden bedreigd, dat je dan je ouders wil gaan waarschuwen. Dat geeft zo'n risico, niemand is zo dom. Als ze tenminste pooiers of loverboys zijn.

Want er zijn mensen die dat juist wèl kunnen gebruiken. Een meid waar ik mee heb gepraat was nog jong, net meerderjarig, toen ze met een zedenrechercheur in de verhoorkamer zat, en had een zusje die een stuk jonger, minderjarig was. Ze werd onder druk gezet om haar pooier erbij te lappen. Zij had een gewone zachte-pooierrelatie, en wou hem helemaal niet verlinken. Maar de zedencreep zei dat als ze zo haar "loverboy" zou blijven beschermen, die makkelijk haar zusje zou kunnen meekrijgen. Wat voor voorbeeld gaf zij immers? Misschien moest dat zusje dan maar in een internaat, voor haar eigen bescherming. Behalve als ze nu aangifte deed.

Zo heb je wat technieken die ze zeggen dat schering en inslag zijn bij loverboys. En die je in het echt dus niet tegenkomt. En die ook niet logisch zijn. Maar waar bijna niemand kritiek op heeft. Het hersenspoelen door een loverboy is geen oplossing om de rare situatie te verklaren, maar juist een extra drempel. En een risico, als het niet wil pakken en ze wegloopt, waar we dan vaak van zouden moeten horen.

De kans dat ze weg zou willen lopen, en daar ook risico's voor nemen, is groot. Iemand een nieuwe moraal opdringen is moeilijk. Het doet bijna lichamelijke pijn. Het is heel genant en ongemakkelijk om te moeten accepteren dat je altijd de verkeerde dingen goed en fout hebt gevonden. En wel meer dan genant, het voelt alsof je totaal bent vernederd. Dat weet ik van meiden die gehersenspoeld zijn. Maar dat was niet door loverboys.

Daar gaan we weer. Wie denk je dat er aan hersenspoelen doen? De hersenspoelertjes van bijvoorbeeld Stop Loverboys Nu, Fier Fryslan, en Open Ogen. Ik noem ze niet zomaar zo. Die kunnen namelijk die meiden goed isoleren, hebben de publieke opinie èn de ouders aan hun kant, kunnen die meiden opsluiten, en in ieder geval de politie ze laten opzoeken als ze weglopen. Die "veilige vestes" zien er niet zomaar uit als gevangenissen.

Zulke clubs proberen de meiden het relatiedenken te laten geloven. Kijk maar naar hun documentatie, alles is daarvoor bedoeld. Het antwoord dat de maatschappij accepteert op het zogenaamd hersenspoelen door een loverboy is nog veel harder hersenspoelen naar de mening van de maatschappij toe. En dan schieten ze meteen maar lekker door, naar de preutse conservatieve reactionaire kant van de maatschappij. Het is zieltjes winnen.

Laten we eens gaan kijken naar geweld, want dat komt ook in bijna al die verhalen wel voor. En dat is wel raar ergens. Want denk nou eens na, als zo'n loverboy genoeg overwicht op haar heeft om haar te laten blijven ookal hoert hij haar uit en slaat hij haar, waar is dat geweld dan nog voor nodig? Die invloed is dan duidelijk machtiger dan het geweld. Maar toch denkt hier weer niemand in de pers door.

De reden van het geweld in het sprookje is wèl duidelijk. Dan is het duidelijker dat hij slecht is, en zij gedwongen is en lijdt. Het verhaal voelt niet als dwang als er geen wreed geweld bij komt kijken. Dus wordt het erbij gesleept. Ook als het eigenlijk niet aan de orde was. Het plaatje is dan niet compleet, en het maakt ons ongemakkelijk. Dan is het opeens niet duidelijk meer dat alles aan hem ligt. Maar als hij slaat, dan móét het wel zo zijn. Denk daar ook maar eens over na.

Ik wil helemáál niet zeggen dat er geen geweld in loverboyrelaties zit. In de meeste komt dat namelijk best wel voor, niet alleen als "gewoon" huiselijk geweld vanwege alle spanningen, maar vooral ook omdat er een seksuele kant aanzit. Het is in mijn ogen niet SM, maar ik snap wel dat andere mensen dat wel vinden. De slavinnetjesfantasie wordt niet alleen maar beleefd door de kopers van boekjes van Perquin, Genova en van der Zee. Die loverboymeiden gaan daar zelf juist ook helemaal geil op.

Als voorlichters het hebben over een "honeymoon-periode" waar het meisje dolgelukkig "lijkt" ondanks het geweld en de seksuele excessen, zitten ze meer raak dan ze denken. Die meiden zijn net als bij een pasgetrouwd koppel losgeslagen aan het experimenteren en zich seksueel helemaal uit aan het putten. Dat is een enorme kick. Ik heb er niet één gesproken die daar niet met gezwijmel aan terug zat te denken. Dat is niet dolgelukkig lijken...

Het geweld is vooral om de dominantie en de slavinnetjesrol te benadrukken. Het hoeft daarom ook niet echt extreem te zijn. Een paar klappen of duwen is genoeg. Een hand om de keel tijdens een "verkrachting" is ook genoeg zonder te gaan knijpen. Die meiden zijn nog onervaren, ze hebben die loverboy juist om in het diepe te kunnen springen, in het begin gaat dat nog niet verder. Later, als ze wat ouder en ervarener worden, en de fantasie glans gaat verliezen, gaan ze meestal wel verder.

Dat bevalt de politie natuurlijk niets. Die gaan zitten hengelen met hun leidende vragen, om te zien wat voor geweld ze er nog meer uit kunnen halen. En dat hoor je via-via, lees je in de vonnissen, en je verbaast je. De politie krijgt toch een hoop te zien over geweld van dag tot dag, en dan is het niet te begrijpen dat ze ècht zouden geloven wat ze opschrijven. En dat wat ze niet opschrijven, ze niet aan het twijfelen brengt over wat ze wèl op hebben geschreven.

In de verhalen die door politie en OM worden geaccepteerd breken mannen honkbalknuppels op hoofden, worden knieën met honkbalknuppels bewerkt, worden neuzen en kaken gebroken, krijgen meiden in de vierde maand een miskraam geschopt, worden er brandwonden met strijkijzers en sigaretten aangebracht, worden meisjes dagelijks buiten bewustzijn geslagen, en dat allemaal zonderdat er sporen van achterblijven.

Het lichtere geweld laat dan weer wel sporen na, trouwens. Dat wordt ook trots in documenten opgeschreven. Maar het zware geweld wordt met een ijsbadje onzichtbaar gemaakt. Dat ze geen ijsbad bij de Eerste Hulp van het ziekenhuis hebben staan, die kunnen nog wat leren van de loverboys! Ik heb een lijstje met soorten geweld aan mijn huisarts gevraagd, of dat kàn zonder sporen. Hij vond het "bijna onmogelijk," en heeft me toen zo'n beetje binnenstebuiten gekeerd. De arme schat maakte zich zorgen over me.

De politie maakt tenminste geen gebruik van lichamelijk geweld. Een beetje psychisch geweld vinden ze genoeg, en daar mogen we blij mee zijn. Of misschien moet je gijzelen en opsluiten zien als geweld, dan weer wèl natuurlijk. Of je een huwelijk inrommelen. Maar slaan van de meisjes doen ze niet. Ze gaan tenminste daarmee de concurrentie met de pooiers niet aan. Netzoals ze geen seksuele relaties aangaan met hun slachtoffers om hun zin te krijgen. Nou ja, het gebeurt wel, maar je hoort er in ieder geval niet vaak van.

Ik kan zo nog wel wat bladzijdes doorgaan, maar ik denk dat jullie wel al de belangrijkste dingen hebben gezien om je beeld eens kritisch te bekijken, en het is zo wel genoeg. Ik heb denk ik wel laten zien dat er veel scheelt aan het beeld wat je in de media krijgt, en dat het niet blijft staan als je er eens goed over nadenkt. En ook dat de politie en de reddertjes zich wèl bezighouden met veel van die "loverboytechnieken." En dat zeg ik niet alleen maar om kattig te zijn.

Het is namelijk lógisch dat het zo terechtkomt. Die meiden worden bij hun verklaringen wel gecoacht, maar dat is vooral met hele leidende vragen, en daar moeten ze wel zelf een invulling bijbedenken. Alleen maar zeggen dat het door hem kwam, moet je toch in gaan vullen als er een interessant verhaal voor de rechter van moet komen. En die meiden hebben helemaal geen ervaring met dwang of druk. Behalve van de politie en hulpverlening.

Bij strafzaken beschuldigt het OM de mannen vaak van "subtiele manipulatie en het gebruik van feitelijk overwicht." Dat is een hele goeie omschrijving van wat de politie doet. Ze zijn nooit eerlijk over wat ze nou aan het doen zijn, en de politie heeft heel veel overwicht. Alleen al omdat ze je op kunnen sluiten en iedereen ze gelooft als ze wat verklaren. Ze kunnen je dwingen, en ookal doen ze dat nu niet, ze laten je wel weten dat dat zó kan komen.

Die loverboymeiden zitten in de verhoorkamer, en ze zitten tegelijk een kick te krijgen over dat ze in de spotlight staan en zielig worden gevonden, maar aan de andere kant willen ze niet worden doorgeprikt. De nieuwelingen weten nog niet dat de zedengluipers dat ook helemaal niet wìllen, maar ze zitten wel een beetje klem. Hun verhaal moeten ze invullen met wat ze om zich heen hebben. En dat is de politie-omgeving zelf.

Eigenlijk doen die meiden gewoon een Keyser Söze. Ze leggen alles neer bij een soort schaduwfiguur die alles weet en alles kan, en die bijna ongrijpbaar is. Dat is een natte droom voor rechercheurs, die gaan daar graag in mee. Die zijn hemelbestormers. Het liefst halen ze hooggeplaatste onaantastbare maffia-slechterikken neer in plaats van steeds weer die veelpleger voor wat uurtjes schoffelen naar de rechtbank te brengen.

Of misschien is het wel sterker dat die hersenspoelclubjes zo'n tunnelvisie hebben dat ze denken dat die loverboys alleen maar dezelfde dingen kunnen bedenken als zij. Die hebben minstens zoveel invloed op het beeld als de politie. Die hangen aan hun paar techniekjes, en die kunnen zich niet voorstellen dat die loverboy op een andere manier zijn zin kan krijgen dan zij. Die mensen zitten zo vast in hun wereldbeeld dat ze denken dat iedereen hetzelfde denkt.

Maar als je het mij vraagt is het een triootje. De hersenspoelertjes, de politie, en de loverboymeisjes zitten mekaar op te geilen en af te troeven, en samen bouwen ze een verhaaltje dat het meeste effect voor ze heeft om hun zin te krijgen. Het meisje is het gefolterde prinsesje en het geile slavinnetje, de politie is de prins op het witte paard die een belachelijk groot onrecht perfekt oplost, en de hersenspoelertjes maken van een vies hoertje weer een net meisje, en voelen zo hun morele superioriteit. Zie je wel wat er gebeurt met seksueel te vrije meisjes?

Jullie vinden het misschien overdreven dat ik het nogeens extra aanstip, maar dit heeft dus wel veel weg van een loverboy-pooierrelatie, waarbij je elkaar op zit te geilen en makkelijk zit te maken met leugens en rolletjes. Tegelijk gaan ze helemaal in elkaar op, en tegelijk verkopen ze elkaar zonder geweten. Ze zien de ander vooral als de kick. Ze combineren de intense nepintimiteit met dat ze eigenlijk meer geven om de perverse relatie dan om de ander.

En als Werson achteroverleunt met een sigaretje, het OM bezig is met knippen en plakken in de verklaringen, en Fier weer een verhaaltje heeft om achteraan te vragen of dit nou de schone prostitutie is, zit dat meisje nog bij die hersenspoelclub. En dat wordt naar. Sommige meiden zitten te vast in de hersenspoeling, die hebben ècht een probleem, die worden professionele slachtoffertjes, maar de meeste komen weg, via ouders of door gewoon weg te lopen. En dan is er altijd weer hun spannende oude leven.

Bij gewone hoeren noemen ze het "terugval" als je teruggaat de prostitutie in als je merkt dat andere soorten werk het toch er niet bij kunnen halen. Bij loverboymeiden hebben ze het over "revictimisatie." Ze breken zich het hoofd over hoe het toch kàn, want het past helemaal niet in het plaatje. Maar als je er zo naar kijkt als ik, is het allemaal heel logisch. Voor de politie is het een korte trip, die hersenspoelertjes hebben een stroom nieuwe meisjes zolang de hype maar blijft bestaan, maar voor zo'n meisje is het snel niet leuk meer. Als die is opgebruikt door haar triopartners moet ze weer door. En dan is teruggaan de hoererij in helemaal geen slecht idee natuurlijk.

Denk nou eens na, mensen. De loverboy-hype kan doorgaan omdat er geen kritiek op is. En hij zorgt voor meer en meer problemen voor alle meiden in de business. Wees nou eens kritisch. Denk nou eens na.

127 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed geschreven meid!Precies mijn ervaring in ruim 11 jaar in de business (raam)
En dán hebben we het nog niet eens over de vreselijk overschatte omzetten die volgens de hulpverleners in de business om gaan en alle gedoe met BTW boekhouders en politie ondervragingen om uberhoubt te mogen en kunnen werken!

Anoniem zei

Heel mooi diep inzicht. Nou dat ik het lees, herken ik het.

Ghost zei

Je hebt me heel veel te lezen gegeven. Ik denk dat ik nog niet alles begrijp. Je hebt een uniek standpunt. Ik weet nog niet of ik dit kan geloven. Je gaat in tegen alles wat ik over prostitutie weet.

Nico zei

Heel mooi! Erg geloofwaardig. Ik kan me voorstellen dat mensen ingewikkeld genoeg zijn, of voldoende van mij verschillen, zodat dit mogelijk is.

In de betere literatuur (Zola, Roth) kom je relatief eenvoudige personages tegen die heel complexe relaties met elkaar aangaan. De psychologische wetenschap laat het eerder afweten.

Donkey zei

Zondares, ik kan afleiden dat je die loverboymeisjes ook echt ontmoet. Je zei namelijk "Je kan soms letterlijk de schok zien."

Ik vraag me af of je nu niet het risico neemt dat je identiteit wordt onthuld. Je begeeft je tenslotte met je gezicht in het kamp van de vijand. Het verbaast me dat je zoveel risico neemt.

Overigens, ik kan het maar niet eens zijn me je, Zondares. Ik heb het idee dat je een samenzweringstheorie verzint om maar te kunnen ontkennen dat er dwang en uitbuiting in de prostitutie is. Je gooit gewoon alles op de hersenspoelende politie die de verklaringen gewoon bijstuurt. Dat zal soms weleens gebeuren hoor, daar niet van.

En pooiers bedreigen wel degelijk familieleden van prostituees. En ook doen ze het niet altijd echt, als ze een prostituee kunnen doen laten geloven dat ze iets ergs gaan doen bij haar familieleden, dan heeft dat het beoogde effect.

Vraag het Sweet Mizzy. Haar familie werd echt bedreigd door haar pooier. Dat wordt ook bevestigd door haar familieleden.

Verder ben ik het wel met je eens dat de politie en hulpverlening niet prostituees onnodig moet lastigvallen of opsluiten.

En de omvang van dwang en uitbuiting wordt inderdaad overdreven.

Anoniem zei

Donkey, wat een vervelend en verknipt figuur ben jij, met je fetish voor slachtoffers en het niet respecteren van de anonimiteit van Zondares.

En dan nog aankomen met verhaaltjes van borderliners als ´sweet mizzy´. Van mij mag je overal geblocked worden, Bah!

Anoniem zei

Hee Donkey, als je zo van die geruchten houd... zoek dan ook eens uit wie die pooier op haar familie afstuurde... en waarom ze dat deed...

Donkey zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Donkey zei

Maak je geen zorgen anoniem, ik heb niks gevonden. Geen recensies, geen advertenties. Zondares heeft haar privacy goed beschermd, en al haar sporen gewist.

Zondares, ik heb je hele blog gelezen en ik ben bezig een verslagje te schrijven over mijn bevindingen. Ik heb het eerste deel op hookers gezet. Ik hoop dat je het grappig vind en kunt waarderen. Ik vind dat je ideeën erg veel overeenkomen met die van 'de journaliste'! Beïnvloeden jullie elkaar erg veel soms?

Hier deel 1:

Deel 1: Is Zondares ‘de journaliste’?

Anoniem zei

Zondares, wat jij zegt over verliefdheid bij pubers herken ik totáál niet. Ik kon als puber en daarna ook nog gemakkelijk jarenlang verliefd blijven op iemand, ongeacht hoe die persoon zich gedroeg als ik eenmaal verliefd was, ook al was het een klootzak. Verliefdheid is een verslaving, ik kan me juist goed voorstellen dat je je álles laat aanleunen als je echt verliefd bent. Van leugens tot geweld. Misschien wel jarenlang. Ik ken nog veel meer meiden die juist altijd verliefd worden op klootzakken, ja natuurlijk is dat een karaktertrek van die meiden, maar dat betekent niet dat ze niet ontzettend onder zo'n knul kunnen lijden. Dat meiden bepaalde karaktertrekken of problemen hebben die ze gevoeliger maken voor slechte relaties betekent toch niet meteen dat het allemaal maar hun eigen schuld is?

Anoniem zei

Zondares, ik was al een tijd niet meer op je blog geweest, nu kom ik vanwege wat rumoer op Hookers weer eens langs. Ik zie dat je heel veel werk steekt in uitleggen over loverboys en pooiers. Dat zijn hele goede, ware artikelen. Maar voor wie schrijf je dat nou? De hoeren die beter weten hoeven het niet te lezen, en de rest van de wereld gelooft je toch niet. Je kan mensen niet overtuigen die niet overtuigd willen worden. Bespaar je de moeite. Kijk maar, ze willen het helemaal niet weten.

Erik zei

Ik vind het mooi om te zien dat je logisch nadenkt en niet langer gelooft wat de overheid/media ons wil opdringen. Dat is slechts weinigen gegeven.
Je hebt alleen nog niet antwoord gegeven op de vraag "waarom". Logisch nadenken brengt het antwoord vanzelf.
Het zou ook mooi zijn als je diezelfde logica zou gebruiken om andere propaganda door te prikken. Bijv.: waarom Obama een Nobelprijs kreeg of waarom de situatie voor homofielen in Rusland opeens zo belangrijk is?
Dezelfde logica kun je ook los laten op religie, maar dat zal je niet aandurven denk ik.

Anoniem zei

Ja, bij jouw uitleg valt alles echt op z'n plaats. Denk dat het inderdaad zo is.

Anoniem zei

Als je het hebt gelezen denk je: dat is logisch, waarom zag ik dat zelf niet. Maar de volgende dag moet je het alweer lezen omdat je overal twijfels over hebt.

Anoniem zei

Beste Zondares

De politie doet nog wel meer hoor. Die werken niet alleen maar een beetje mee met van die stichtingen zoals Open Ogen. Ze beschuldigen je nu ook al van lovergirl zijn. Ik had een pooier die ook andere meiden had. Toen ik niet tegen hem wou getuigen zeiden ze dat ze me naast hem zouden hangen. Dat wou ik nog even toevoegen. Ik ben erg blij met dit blog. Schrijf alsjeblief door.

Krissie

Anoniem zei

Ik ben het nog nooit zooooo met je eens geweest!

Ik geloof echt niets van de cliché loverboys stories in de media. Volgens mij zijn ze echt alleen bedoeld om de verkoop op te stuwen of om andere commerciële redenen. Ik blijf het onvoorstelbaar vinden dat zulke verhaaltjes steeds maar weer zo hypen. Het zegt inderdaad iets over ons (niet) kritisch inzicht.

Aan dit artikel is veel aandacht besteed. Het lijkt ook gedurende een langere periode aangegroeid te zijn met nieuwe inzichten.

Mijn complimenten!

Anoniem zei

tl;dr

Anoniem zei

Ik heb altijd mijn twijfels gehad bij verhalen over misbruik door loverboys.

Anoniem zei

Jezus, kon het niet korter?

Anoniem zei

Hoi, ik heb niks met prostitutie, en ik weet ook niet veel ervan, maar hoe kan je dit nou laten kloppen met al die mensenhandel die ze je in de krant leest?

fanmail zei

Zondares heeft het bekende verhaal over loverboys en pooiers met deze serie m.i. nu helemaal gedeconstrueerd. Het enige wat er nog moet gebeuren is dat iemand met deze uitleg in het achterhoofd een stapeltje vonnissen doorneemt, en dat er dan wat mensen uit het systeem (politici, journalisten, juristen) die nog in de rechtsstaat geloven (anybody?) mee aan de gang gaan. Dan zal wel blijken dat het hele mensenhandel verhaal niets anders is dan een moderne heksenjacht.

voormalig ezelruiter zei

@Donkey: Zondares=Fleurtje=Metje=Serena=Emma=KleinHoertje... Omdat die wel eens iets zeggen wat een van de anderen al gezegd had. Right, en ik ben Napoleon.


Nico zei

Grappig. Dus, Donkey, omdat verschillende mensen dezelfde, afwijkende mening hebben zijn ze eigenlijk één persoon? Briljant!

Henri Bik zei

Een prima analyse zondares, alweer een groot compliment..!

Je hebt mij tot een ander inzicht gebracht.

Inderdaad sccort de politie liever door een labiel meisje onder druk te zetten, dan echt op jacht naar boeven te moeten gaan.

Anoniem zei

De ontdekking dat de politie, ook al is het maar 1 keer, zelf sexuele relaties aangaat met slachtoffers, is echt een schok. Dit hele blog is 1 grote schok. Ik ben van slag van dit verhaal.

Donkey zei

@Wessel/fanmail/ezelruiter:

Nou, kijk, ik heb het idee dat óf Zondares de journaliste zelf is, of dat ze materiaal gebruikt van de journaliste. Bouche de la loi wordt weleens boos op Zondares dat Zondares gewoon Bouche haar teksten gebruikt zonder bronvermelding. Ik heb het idee dat Zondares dit mogelijk ook doet bij de journaliste. Wellicht leent Zondares de teksten van de journaliste, en gebruikt die in haar eigen teksten. Het zou fijn zijn als ze haar bronnen vermeldde, en zegt dat het inderdaad van de journaliste afkomstig is.

Wat Zondares vertelt hier is gewoon het 'loverboy-relatie = SM-relatie'-hypothese van de journaliste. Ik zie zelfs een complete paragraaf van de journaliste opduiken in de teksten van Zondares. Niet helemaal letterlijk overgenomen, maar toch. Ik geloof niet dat Zondares dit zelf bedacht heeft, of anders is ze gewoon de journaliste zelf. Zondares doet alsof ze zo origineel is, maar dat is ze niet.

Ik heb het nog nagevraagd. Er is geen interviewende prostituee gespot in het wereldje van de loverboyslachtoffers.

Anoniem zei

Ik weet niet of ik hier hoor te reageren, want ik lees alleen maar mee, en ik ben zelf niet bij de prostitutie betrokken, maar er moet me van het hart dat die "Donkey" echt een hele akelige figuur is. Ik begrijp niet dat je zijn reacties niet gewoon verwijdert! Hij beschuldigt je de hele tijd maar, en op de meest vergezochte gronden. Die onbeleefde hork is gewoon aan het stalken. Daar mag je best wat aan doen!

fanmail zei

@Ghost: Je opmerking dat Z. in dit artikel ingaat tegen alles wat jij van de prostitutie weet behoeft toelichting.


@Erik: Ja "waarom" dat is een goeie vraag. Kom vooral met je theorie hierover. (Ik hou de mijne nog even voor me.) Er is eerder door iemand anders opgemerkt dat hier het zondebok-effect aan de orde is.

Geld is ook een verklaring: Dit artikel gaat over kleine graaiers, maar Z. heeft er ook al op gewezen dat de staat zelf een zeer hebberige en intimiderende pooier is.


@Krissie: En hoe is het verder gegaan dan?

Voormalig ezelruiter zei

@Anoniemen 4-2 03:03 en 5-2 18:49: Ik heb ook eens voorgesteld Donkey te blokken. Dit was het antwoord van Zondares:

"[...] Je suggestie over het afvoeren van domme reacties begrijp ik wel, maar ik ga het niet doen. Ik vind het belangrijk dat ik alle reacties laat staan, behalve die echt een probleem kunnen worden. Ik verwijder commerciële reacties om te voorkomen dat ik nog meer reclame op mijn blog krijg, en ik verwijder strafbare bedreigingen omdat ik geen politietoestanden wil. Verder laat ik alles staan. Dat doe ik uit principe. Mensen moeten met me in debat kunnen, en ik moet laten zien dat ik niet bang ben voor tegenspraak, en dat ik niet met een paar antwoordjes meteen zonder argumenten zit."

Napoleon zei

Mooie theorie hoor Donkey: "Wessel=fanmail=ezelruiter". Nóg een veelkoppig monster ontmaskerd! Haha. Maar je vergeet het belangrijkste te vermelden: "=NAPOLEON"!

Anoniem zei

Donkey is hier toch echt de enige persoon met een beetje hersenen. Waarom neemt iedereen eigenlijk aan dat een anoniem blog dat zich hoer noemt ook daadwerkelijk hoer is? De informatie die zondares op haar site uit, hoeft niet uit haar eigen ervaring te komen.. Wie zegt uberhaupt dat Zondares een hoer is.. Het blog van Zondares is in 2008 gestart. 2008 Het jaar waarin bekend werd dat er meer dan 100 vrouwen onder het regime van saban moesten werken. Het jaar waarin bleek dat prostitutie niet altijd iets fantastisch is maar ook dus een keerzijde met zich mee brengt, namelijk pooiers, gedwongen prostitutie en mensenhandel. In dat jaar startte deze "prostituee" haar blog.. Ooit er bij nagedacht dat er misschien mensen achter dit blog zitten die de prostitutie niet in een negatief daglicht willen zien staan, omdat dit hun inkomsten bederft. De grote sites als Hookers en vooral Kinky. Waar duizenden euro's wordt verdiend met prostitutie (ook met gedwongen prostitutie kijk maar naar de vele braziliaanse dames op kinky, die werken voor 150 en staan 75 per beurt af aan "een huiseigenaar die zijn kamers verhuurt" de dames werken altijd 24u per dag!) Mensen als aandeelhouders in kinky, willen echt niet zien dat de prostitutie teruggedrongen wordt en al zeer zeker niet zien dat er een pooierverbod zou komen (want dan moet kinky uit de lucht)

De site van Zondares wordt steeds meer een plek waar ze de prostitutie willen blijven schoonpraten van een fenomeen wat in ELKE andere branche voorkomt. Puur omdat daar groot geld mee gepaard gaat en zoals we allemaal weten is groot geld een reden om zelfs over de ruggen te gaan van in dit geval dus slachtoffers als Sweetmizzy.

ZIELIG.. maar een stuk dichter bij de waarheid dan denken dat dit blog echt door een geile hoer geschreven zou zijn!

fanmail zei

@Anoniem 6-2 00:14: Die 'Kinky-aandeelhouders' theorie had ik al voorbij zien komen op Donkey's twitter. Het is een theorie, meer niet. Ik heb me intensief in dit blog verdiept en vertrouw Z. volledig dat ze is wie ze zegt te zijn. Mocht het toch zo zijn dat Donkeys theorie zou kloppen en 'zondares' een (team van?) betaalde ghostwriter(s) blijken te zijn dan blijf ik, als de inhoud verder hetzelfde blijft, gewoon fan hier want ik vind haar standpunt dat de vergunningplicht afgeschaft moet worden (en er zeker geen nieuwe beperkende regels ingevoerd moeten worden) gewoon deugen. En dat verhaal over mensenhandel, dat deugt NIET. Ook het jouwe niet, want jij geeft als argument voor jouw stelling dat veel Braziliaanse dames gedwongen zouden zijn aan dat zij de helft van hun omzet moeten betalen aan huur maar dat is een geheel andere kwestie. Kennelijk hebben die huisbazen wel of geen vergunning, maar die hoeren hebben hem in ieder geval niet. Zij worden dus door de overheid gedwongen, niet om te hoeren, maar om de helft van hun omzet te betalen aan een huisbaas die een vergunning heeft of het risico durft te nemen de werkruimte zonder vergunning te verhuren. Er staat hier wel degelijk het een en ander over Saban, en Zondares heeft ook uitgebreid onderzoek gedaan naar dwang en andere misstanden en als enige het onderscheid gemaakt tussen verschillende vormen van misstanden die in het mensenhandelverhaal allemaal op één hoop gegooid worden.

Het is ook heel verkeerd dat jij stelt dat advertentiesites onder een "pooierverbod" zouden vallen omdat je daarmee zegt dat zij pooiers zijn. Dat zijn zij niet.

Heel smerige insinuatie om Z. zonder bewijs voor leugenaar uit te maken door "prostituee" tussen aanhalingstekens te plaatsen. Z. heeft genoeg uitgelegd waarom anonimiteit haar heilig is, bv. in de kwestie met Seegers die een face to face debat eiste, en dat als smoes gebruikte om niet in discussie te gaan. Ik heb Z. nooit op een onwaarheid betrapt. Zij heeft echter wel Patricia Perquin doorzien. Het is dus het anti-hoererij kamp wat liegt en met kromme argumenten komt.

En over "mensenhandel" gesproken: in Utrecht is gisteren de prak weer opgewarmd. RTVU heeft wat stukken in handen gekregen en kopt: "Utrechtse raamexploitanten grepen niet in ondanks mensenhandel". Dan blijkt het nog steeds om het verhaal van een zwangere hoer en een met een gebroken voet te gaan en wat administratieve ongeregeldheden. Verder zou de politie littekens/blauwe plekken hebben waargenomen, maar dit verhaal is al tegengesproken door een HAP-arts. Inmiddels is het pad ruim een half jaar gesloten en is er nog steeds geen strafproces tegen de beschuldigden, zijn meer dan driehonderd dames hun werkplek kwijt en zijn vele tienduizenden klanten de dames kwijt.

Over Mizzy kan ik niet reageren want die volg ik niet.

Anoniem zei

Zielig blijven of op weg naar een echt gelukkig leven?

“Donkey zei op 5 februari 2014 09:55: Ik heb het nog nagevraagd. Er is geen interviewende prostituee gespot in het wereldje van de loverboyslachtoffers”

Ik vraag me af of het anonieme slachtoffer dat op 6 februari 2014 00:14 reageert, soms de bron is in het wereldje van de “loverboyslachtoffers”, waar ‘Kris2” aka “Donkey” naar refereert…

Mmm, wat moet het toch heerlijk zijn om je maar te kunnen blijven wentelen in een bad van zelfmedelijden! Het heerlijke zelfgenoegzame zelfmedelijden van de slachtofferrol. Wat heerlijk, al die aandacht! Zoiets moet toch gewoon een geil gevoel geven! Zou je er op klaar kunnen komen? Ik vermoed van wel!

Maar ja, wat nou als er vrije hoeren opstaan die strijden voor een rechtvaardige zaak en dat hun strijd als bijgevolg heeft, dat zij knabbelen aan jouw identiteit, jouw identiteit van slachtoffer? De heerlijke rol van zelfgenoegzaam slachtoffer waar jij je maar al te graag en maar al te geil in wentelt, komt dan onder druk te staan…

Je kan er dan voor kiezen om te blijven hangen in je slachtofferrol, doorgaan je problemen en de oplossingen bij anderen neer te blijven leggen, wild om je heen te gaan slaan, nog meer rookgordijnen de wereld in te blazen, complottheorieen te verzinnen en mensen voor je karretje proberen te spannen…

Maar je kan ook een andere keuze maken… Niet de gemakkelijkste weg (en wellicht zal je er enige ECHTE hulp bij nodig hebben), maar wel de enige goede en gezonde weg! Ga geloven in je eigen kracht! Neem je eigen verantwoordelijkheid voor je eigen leven! Neem het roer in eigen handen! Wat zou het toch mooi zijn als je op je tachtigste zou kunnen terug kijken op een echt gelukkig leven!

Kijk even hier. Wellicht is het het begin van een nieuwe start: http://www.prismacoaching.com/blog/wat-is-succes

Groet,

Hoereloper1969

Anoniem zei

Mijn identiteit @hoerenloper? Ik som alleen wat punten op die ik plausibel vind klinken en reageer op een blog van een prostituee die beweert prostituee te zijn en meer niet. Volg zelf Mizzy alsmede hookers en toevalligerwijs dus ook deze blog. En reageerde vanuit mijn eigen ervaring (raamprostituee ten tijde dat zondares ook achter het raam zou hebben gestaan ;) Als je wat tegen Mizzy te zeggen hebt zou ik het tegen haar persoonlijk doen en niet domweg op het eerste het beste blog een open brief? Aan haar schrijven. Wie weet volgt ze zelf dit blog wel helemaal niet?

Beetje raar trouwens wel dat Donkey aangesproken wordt en als vermeend stalker wordt genoemd als hij aan de identiteit van Zondares knabbelt, maar een hoer die aan de identiteit van een bewezen slachtoffer mensenhandel knabbelt is natuurlijk plausibel. Zeker voor mensen die hun eigen belangen behartigen.. En jij doet volgens mij niet anders dan je verlangen behartigen. Want ik kan me zo voorstellen dat een man als jij het niet prettig vind bewust te zijn van het mensenhandel aspect als ie op een braziliaanse zich ligt uit te leven. Ik snap dat wel ;)

Anoniem zei

@Anoniem 6 februari 2014 10:57

Wat zeur je nou? Hoerenloper1969 zegt dat toch persoonlijk tegen jou Mizzy?

Donkey zei

Wessel, ik heb wel meer theorieën in mijn achterhoofd. Ik zal er nog over schrijven op hookers. Ik ben het tweede deel van mijn verslagje nog aan het bijspijkeren, of eigenlijk moet ik dat nog doen.

Mijn voorlopige lijstje met theorieën:

1. Zondares is de journaliste.
2. Zondares is een mannelijke bezoeker van prostituees met ontzettend veel kennis over prostituees.
3. Zondares is echt prostituee geweest maar werkt al jaren niet meer. Ze heeft idd op de Wallen en in clubs gewerkt na 2000, en nog even in de thuisontvangst.
4. Zondares is echt prostituee, werkt nog steeds, maar presenteert zich zo anders dan ze echt is, dat je haar niet meer kunt herkennen op hookers of op advertentiesites.
5. Zondares is echt prostituee, werkt nog steeds, maar wist ieder spoor over zichzelf uit. Ze adverteert al jaren niet meer en steunt vooral op vaste klanten. Al haar recensies laat ze routineus verwijderen, of ze heeft nooit gehad.

De theorie over de kinky-aandeelhouders geloof ik niet. Dat is gewoon te ver gezocht.

Het hoeft niet per se dat Zondares de journaliste is. Het zou kunnen dat Zondares passages van de e-mails van de journaliste kopieert. Daarom lijkt het soms of Zondares de journaliste is. Een omgekeerde stroom informatie is ook mogelijk. Daarom zie je soms Zondares-ideeën bij de journaliste.

Maar toch... Zondares de prostituee is nog niet gespot in het wereldje van loverboy-slachtoffers. Zoiets gaat als een vuurtje rond. Maar er is wel iemand anders gespot...

Anoniem zei

Dank voor deze leerrijke serie over pooiers. Een ware schatkist van informatie.

Serena zei

Zondares, je stuk is geweldig. Een goede uitleg, goed te volgen. Wie dit niet begrijpt, wíl het niet begrijpen.

Vooral het stukje: Wat is dat een ongelooflijke draai aan het verhaal. Ga maar na. Je ridder op het witte paard houdt opeens op met jouw grote bink te zijn, en blijkt opeens niet eens zijn eigen stoepje te kunnen schoonhouden. Hij wil dat jij hem gaat redden. Met veel geld. En door iets te doen wat jij niet wil. Als je nagaat waar bakvisjesverliefdheden zoal mee af kunnen lopen, is dit toch wel een hele kansloze.

Reken maar. Ik zie heel veel kalverliefdes en die spatten al uit elkaar omdat de een geen flesje cola wil halen voor de ander... Nou reken maar als een knul met zo'n verzoek komt dat een meisje sneller weg is, dan dat hij raam kan zeggen.

We kunnen ook wel blijven zeggen dat het een nieuw fenomeen is maar ik ken geen meisje dat niet al láng en uitgekauwd die belachelijke voorlichting voorgeschoteld heeft gekregen. Alles zodat meisjes maar in een grote gemene toverpooier aka loverboy geloven en vóóral niet anders denken dan hoe de zieligheidsindustie het graag ziet..

Hopelijk opent dit stukje wat ogen. Ik reageer snel meer, maar heb op het moment gigantisch veel verplichtingen. Toch chapeau!

@ 4 februari 2014 06:37
Natuurlijk laat je je een hoop aanleunen als je verliefd bent. Iedereen toch.
Maar als jij iets moet doen wat fundamenteel tegen jouw integriteit ingaat, vallen de schellen heel gauw van je ogen en kun je niet meer 'in een sprookje leven'.

Pubermeisjes zijn op zoek naar sprookjes en jongens die ze dat kunnen bieden. Meisjes met een goede basis herkennen geen sprookje maar een nachtmerrie. Die maken rechtsomkeert bij een jongen waar ook maar een flintertje niet aan hun sprookje voldoet.

Sommige meiden zijn thuis drama gewend. Als je dan in de liefde ook een shitload aan drama vind, is dat heel normaal. Net zoals altijd de verantwoording buiten jezelf leggen, dat is voor dat soort meiden ook heel normaal. Hebben ze thuis gezien.
Uit mijn *ahum* 'vriendelijke contact' met stupid mizzy, kan ik dat duidelijk halen.
Ook haar reactie's naar anderen toe. Ze is een aandachtshoer die de staatskas wil leegvreten. Pur sang.
Haar verhaal bevat veel opmerkelijkheden. Als je haar daarop wijst wordt ze héél onhebbelijk en lelijk. Je zou toch denken dat als het allemaal waar is, ze er makkelijk rustig dingen over zou kunnen zeggen.
Zoals ik doe over mijn werk, mensen mogen me álles vragen. Dat zij dat niet doet/wil is voor mij een groot teken aan de wand. Ik ken dat soort figuren namelijk. Psychopatische, profiterende, chronisch liegende, zieke, zure trutten heten ze in de volksmond.

Serena zei

@ 4 februari 2014 16:09
Inderdaad dat kun je niet rijmen met elkaar. Maar misschien moet je ook niet alles wat je leest als zoete koek slikken.
Misschien eens luisteren naar echte vrouwen die ín het vak zitten??

@Wessel, Hoerenloper
Mooie reactie's maken jullie!

@ Donkey
Ik vergeet nooit meer hoe jij aangaf geil te worden van alle misbruikverhalen.
En dat je juist op zoek gaat naar meiden die weleens niet vrijwillig zouden kunnen werken omdat je daar geile ideeën bij hebt.
Je bent een slap excuus van een man, je bent geen man, je bent een wannabe hulpverlener, de ergste soort blaaskaak in de zieligheidsindustrie.

Ik heb een andere ervaring/mening dan jij. Dat maakt mij gelijk een ghostwriter? Eerst was ik toch misschien een oude man met een baard?
Rot op man, krijg de tering, je kan het gewoon niet hebben dat je regelmatig outsmart wordt door mij, en het gros wat hier de site bezoekt.

Wat mij betreft steek je die theorieën in een plek waar de zon nooit schijnt, maar ik word er kotsmisselijk van, hoe jij probeert de identiteit van Zondares aan te vallen en haar privacy te bedreigen. En hoe je andere hoeren/onderzoekers afschildert als 'fictief'. Alles omdat het niet in je straatje past? De waarheid is hard, ezel. Net zo hard als die steen, waar jij je keer op keer op keer aan stoot.

Mensen zoals jij, die helemaal opgaan in hun misbruikfantasietjes, zijn de mensen die er nóóít achter mogen komen wie ze echt is. Die krijg je namelijk nooit uit hun kringetje van denken, worden boos als ze hun 'theorieën' niet bewezen zien. Ezel, jouw soort mensen dwingt hoeren hun anonimiteit te behouden en niet voor hun mening uit te kunnen komen (want dan schilder je ze af als ghostwriter). Ik walg van jouw soort mensen. Weet zeker dat ik niet de enige ben.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Denk er eens over na dat de wereld een stuk beter af is zonder jouw op hol geslagen onderbuik en rotsvaste vertrouwen in (bewezen) leugenaars.
Kijk eens verder dan de glazen van je roze bril.
Accepteer dat wij hoeren sterker in onze schoenen staan dan 50 ezels bij elkaar. En reken maar dat ik je trap als je achter me loopt. HARD. Bid maar dat je mij nooit per ongeluk boekt.

Wessel zei

Hoi Serena tof om je weer te lezen en een woordje van je te horen. Fijn dat mijn bijdrage jou beviel. Dat is weer zeer wederzijds: veel kudo's!

Ja sorry dat ik in de comments eerder nogal abrupt uit onze conversatie was afgehaakt.

Ik heb ook door een misverstand met Z. de kans gemist om jullie allen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Het misverstand is immiddels opgehelderd en het jaar van het paard is nog maar net begonnen.

Dus voor jou Serena, en ook gelijk voor jullie:
Zondares, Puttana, Emma, Richard, hoereloper1969, Mark, Fleurtje, zelfs voor jou Donkey al ben ik razend op je, (en wie ik nog vergeet waar ik contact mee had en ook voor) Bouche, Nerd en alle andere medewerkers, fans, sympathisanten en andere lezers,

EEN ZEER GELUKKIG EN SUCCESVOL JAAR VAN HET PAARD GEWENST!

Hinnik.

fanmail zei

@Anoniem 6-2 00:14 / 10:57: Hoor eens jij antwoordt niet op mijn reactie, maar gaat er gewoon mee door Braziliaanse hoeren in verband te brengen met "mensenhandel".


Ik heb inmiddels wat onderzoek gedaan naar Mizzy. Die is hier op de agenda gekomen door de opmerking van Donkey dat haar pooier haar ouders zou hebben bedreigd. Wie zelf de publiciteit zoekt als "bewezen slachtoffer" mag best besproken worden. Ten eerste een beetje raar dat op haar website de uitspraken in haar zaak niet te vinden zijn. Maar ik geloof dat ik ze gevonden heb: eerste aanleg, hoger beroep.

Ik hoop dit nog grondiger te lezen maar geef vast mijn eerste indruk: [slachtoffer 1] (Mizzy, als ik mij niet vergis) is uit eigen keuze volledig vrijwillig met hoeren begonnen is en heeft ook uit eigen keuze met [verdachte] (die haar redde van een stalkende ex) afgesproken dat hij voor 20 a 30 % van de verdiensten haar zou begeleiden en beschermen. Ook is zij geheel vrijwillig een seksuele relatie aangegaan met [verdachte] en gaan samenwonen met hem en zijn vrouw. Dit alles in 2001.

Het is mij niet duidelijk waaruit de rechtbank concludeert dat [verdachte] haar tot hoeren gedwongen zou hebben. (Door al het ge-"en/of") "door geweld en/of een of meer andere feitelijkhe(i)d(en) en/of door bedreiging met geweld en/of een of meer andere feitelijkhe(i)d(en) heeft gedwongen en/of door misbruik van uit feitelijke verhoudingen voortvloeiend overwicht en/of door misleiding heeft bewogen zich beschikbaar te stellen tot het verrichten van seksuele handelingen met of voor een derde tegen betaling en/of [etc. etc.]" Ik gok op "misbruik van feitelijkheden" ([slachtoffer 1 / benadeelde] had immers schulden en een stalkende ex.) Na verloop van tijd werd [verdachte] ook gewelddadig, uitte bedreigingen (en kwam de financiële afspraak niet meer na), maar toch niet in het begin van de periode waarvoor hij veroordeeld is.

In de uitspraak van het hoger beroep staat pittige kritiek van de verdediging die door het Gerechtshof gedeeltelijk wordt onderkend, maar toch terzijde is geworpen. Ook de betrouwbaarheid van de verklaringen van [benadeelde] is betwist. Een rapport hierover van een deskundige werd door de aanklager en de verdediging anders uitgelegd. Het Gerechtshof vond het echter niet nodig deze deskundige te horen.

Kortom ik heb hier wel grote vraagtekens bij en zie het in eerste instantie meer als huiselijk geweld en een conflict om de boedelverdeling.

Mizzy heeft hier (zie comments, met ook een korte reactie van Z. Dit n.a.v. een andere zaak.) betoogd dat men geen conclusies mag trekken uit gepubliceerde uitspraken, omdat zich in het dossier ook ongepubliceerd bewijs bevindt. Ik ben het daar niet mee eens. In de uitspraak moeten alle belangrijke overwegingen staan.

Of ik de stukjes van Mark van Beer wil onderschrijven weet ik niet zeker. (Beetje zwak dat hij comments van Mizzy zelf heeft geweigerd, al kan ze ze natuurlijk zelf publiceren als ze die belangrijk zou vinden.)

Het moet wel bekeken worden door iemand die zich een oordeel over Mizzy wil vormen. Het komt hard over, maar bedenk wel dat Mizzy deze confrontatie zelf gezocht heeft door hem een "pooier" te noemen en de familie van zijn vriendin "uitbuiters".

fanmail zei

Vervolg:

Over haar website nog het volgende: Hier staat o.a. het bekende verhaal over loverboy-methodes wat met dit artikel van Z. m.i. onderuit gehaald is. Ook zij is niet zo vriendelijk voor (onbetwiste!) slachtoffers door plompverloren te stellen dat Natascha Kampusch aan het zgn. Stockholm syndroom zou lijden. Ik denk niet dat zij Natascha's boek heeft gelezen. Die weet namelijk heel goed wat haar aangedaan is en hoe verkeerd dat was. Maar zij weet ook dat het onmogelijk is om iemand waar je jaren mee geleefd hebt alleen maar te zien als een monster, en ook dat niemand er iets mee opschiet om zo te denken.

Op de linkpagina tenslotte allemaal links naar clubjes als open-ogen, beware of loverboys en de politie. Volledig onbetrouwbare bronnen dus, zoals hier al ruimschoots is aangetoond.

voormalig ezelruiter zei

Donkey ik denk dat je mij bedoelt. Gelieve W. hier buiten te laten. Wat moet ik (of hij) met jouw theorieën man? De beste 'theorie' is van Z. zelf die precies heeft uitgelegd wie ze is. Die van jou rammelen allemaal als een wandelend skelet. Dat jij haar advertentie of recensies niet kan vinden is niet mijn probleem.

Ik dacht dat jij je op iemand anders zou gaan richten? (gelezen op hookers of twitter) Jij schreef hier eerder dat je graag door Z. "onderzocht" zou worden (haha, dat wilde ik ook wel. vond mezelf ook wel een leuk onderzoeksobject.) maar ze had geen interesse blijkbaar. (Ze heeft NATUURLIJK al genoeg klanten bij de hand, als ze die zou willen onderzoeken.) Einde verhaal man. Die andere persoon zou jou mogelijk wel willen "onderzoeken" tegen ongeveer hetzelfde tarief. Grijp je kans en mail haar man. Misschien kan ze je wel helpen.

Voor mij heb jij afgedaan. Ondanks dat je geen argumenten hebt voor de vergunningplicht, behalve dat een bad-guy anders misschien wel een bordeel zou kunnen beginnen, heb je deze nooit willen loslaten. Waarmee jij misstanden in stand helpt houden zoals het door Anoniem 6-2 00:14 gerapporteerde verschijnsel dat sommige huisbazen kennelijk de helft van de omzet van een hoer vragen voor een werkplek. Jij hebt in die discussie (zie onder 'denkbeeld') ook toegegeven dat het belang van hoeren jou niet echt kan schelen:

"Ik vraag me inderdaad ook af of ik echt wel zo geïnteresseerd ben in het lot van de prostituees. Vroeger was ik het zeker wel, maar dat is door de jaren heen vervaagd. Ik denk dat ik me na verloop van tijd teveel ben gaan richten op het halen van mijn eigen gelijk."

Op mijn antwoord hierop met met ook een belangrijk discussiepunt en een directe vraag aan jou ben jij niet meer teruggekomen.

Hieronder nog mijn vraag, for the record:
"[D: "Maar ik denk ook dat het heel onverstandig zou zijn als iedere schurk gewoon een bordeel kan openen."] Wil je er dan in ieder geval akkoord mee gaan dat zelfstandige hoeren en coöperaties van hoeren automatisch een vergunning krijgen zonder gedoe?"

En mijn discussiepunt (over de sluiting van het Zandpad, waar jij over hebt lopen juichen): "Ik vind de beschuldigingen ook heel ernstig. Zo ernstig dat ik vind dat als de overheid ze uit, ze ook een strafproces moet starten."
(Dat dit niet gebeurd is diskwalificeert de beschuldigingen volledig.)

Zoals ik het zie ben jij toen gewoon afgehaakt toen je uitgeluld was. In plaats van je ongelijk te erkennen. En nu loop je hier weer te zieken met al je complottheorieën. Rot op man!

SweetMizzy zei

Ik werd gewezen op het feit dat er op dit blog over en tegen mij gediscussieerd word terwijl ik dit blog niet eens volg. Voor mensen die de verdediging in mn rechtzaak serieus nemen kan ik zeggen dat diezelfde verdediging een 24maanden veroordeling van Mijn pooier voor gijzeling afpersing en vuurwapendreiging tegen zijn beste vriend van tafel als nonsense. En zoals ook in de uitspraak in hoger beroep te lezen valt. Is alles maar ook enigszins getwijfeld is aan mijn verklaringen is weggelaten uit de aanklacht en nog was er daarnaast meer dan voldoende getuigen. Bewijsmateriaal en ondersteunend bewijs (te vinden in dossier jammer voor alle twijfelaars dat die dus niet openbaar is en wordt als noemer wettelijke bewijslast in de Bewezen verklaring genoemd) om de beste man tot 4 jaar te veroordelen. En nee het was niet mijn vriend. Dat was de noemer waar Hij Het onder bracht... maar de brieven van maatschappelijk werk. Politie. Abortuskliniek dossier. Amc dossier. Verklaring van fysiotherapeut die hij aanviel omdat diegene hem probeerde tegen te houden in zijn woesternij en tiranie liegen er niet om. Wie niet alles weet van deze zaak en het dossier kent. Mag me noemen zoals hij wil. Zeker wanneer het alleen is in zijn of haar eigen idiote denkwijze goed te praten. Zal mij allemaal worst wezen. Ik weet de details. En de rest van de (hoeren)wereld kan me gestolen worden.

Vind het wel jammer dat men tegen de eerste de beste anoniem te keer gaat alsof ik het zou zijn. Zondares kan bevestigen dat ik en die anoniem niet dezelfde zijn. Ip is anders...

Maar geeft wel het zieligheidsgehalte aan waarin de hoerenwereld zich bevind... way to go. Applaus. En dat allemaal om eigen straatje schoon te kunnen praten... mij heb je er niet mee hoor! Ik leef mijn leven prima :) jullie schijnen je drukker om het loverboyfenomeen te maken als ik...

Tip voor zondares. Focus je op de leuke dingen van je vak om over te schrijven... politiek doet toch wel wat ze zelf in hun kop halen en een simpel blogje wordt echt niet naar geluisterd Door een 2e kamer.. en ik spreek uit ervaring..

Donkey zei

W/fanmail/ezelruiter: We zullen het nooit eens zijn.

1. Ik vind, de vrouwen op het Zandpad hadden een vergoeding moeten krijgen. En de Zandpadexploitanten zijn afpersende klootzakken, absoluut waar. Je mag ze best wel hun speeltjes afnemen. En ze deden wel degelijk zaken met vrouwenhandelaren.
2. Ik denk dat pooiers als Ufuk T en Saban B het wel fijn zouden vinden als ze geen vergunning nodig hadden voor het openen van een bordeel.
3. Nee, zelfstandige prostituees hoeven geen vergunning. Maar ik zou coöperaties niet vertrouwen. Kunnen makkelijk weer pooiers als Ufuk of Saban achter zitten.

Serena: Jij bent kennelijk @HappyHooker19 op twitter. Door wat je nu zegt ga ik nog meer geloven dat je de journaliste bent. 'Zieligheidsindustrie', 'sprookjes', het komt me bekend voor. En je eerdere stelling dat als een vrouw bij een gewelddadige man blijft, dat ze er dan voor kiest om geslagen te worden, komt me bekend voor.

En je hebt gelijk. Ik heb een soort morbide seksfantasie over kwetsbare prostituees. Maar ik bezoek tegenwoordig steeds een hele aardige mevrouw. Dat is Eleni op de Wallen. Dat was afgelopen dinsdag weer. Het zit me wel niet lekker dat ze 160 euro per dag aan huur betaalt. Maar ze komt wel sterk en onafhankelijk over. Ik heb het altijd heel gezellig met haar. Ik mag van mezelf alleen nog haar bezoeken.

Ironisch genoeg werkt Eleni in een steeg met ramen die op de nominatielijst staat om geschrapt te worden. Opmerkelijk genoeg kwam ik er afgelopen dinsdag achter dat ze niet wist in welke straat ze werkte!!! En ze werkt er toch al jaren.

Serena zei

@donkey
Boft die Eleni even. Tja. Ik hoop dat 'de eer' mij ontzien blijft in ieder geval.

Helaas brengt het een BIG SMILE op mijn face dat jij mij ervan verdenkt Fleurtje te zijn. Ten eerste ben ik vereerd, ze heeft een hoop voor elkaar waar ik strontjaloers op ben en haar om bewonder. Alle respect voor Fleurtje.

Ten tweede ben ik vereerd om als iemand van mijn leeftijd, aangezien te worden voor een vrouw die mijn moeder had kunnen zijn. Yess! Ik klink als in de 40 :) Dit moeten mijn docenten eens lezen haha. Kut anonimiteit ook af en toe.

Ten derde merk je toch een duidelijk verschil in onze schrijfstijl, ons taalgebruik en spelling, je hoeft echt niet gestudeerd te hebben om dat te zien.

Ga studeren lul, misschien steek je er nog iets van op. En doorzie jij dingen dan wat meer ipv geloven wat mensen graag wíllen geloven. Je denkt dat je heel bijzonder bent maar je past precies in het malletje: wannabe hulpverlener die een harde pik krijgt van misbruikverhalen. Die zijn niet bijzonder. De wereld stikt ervan. This ain't my first rodeo.

Als een vrouw blijft nadat ze één keer geslagen is, weet ze waar ze aan toe is. De keuze die ze daarna maakt: daar draait het om. Als jij een vriend hebt die steelt; is het een dief. Een man die een keer slaat: heeft losse handjes. Je handelt op basis van eerdere ervaringen: daar is je brein op ingesteld. Als je dat niet serieus neemt heb je een probleem, dat wéét je altijd ergens van binnen. Kun je een hoop zielige verhaaltjes ophangen maar je kent de wisselwerking immers al. Maar trouwen in houden en scheiden is leiden. En bij iemand blijven is zoveel makkelijker dan weggaan. Daar begint het pas.

Er zijn dingen waar ik anders over denk dan Fleurtje en Zondares. Alleen de generatiekloof al. Ik leer veel van hen maar ook van bijv. Puttana.
Maar ik weet wel waar ik het over heb. Sta met mijn spreekwoordelijke poten in de modder (met het condoom in de mond, op zn hoers?!;)

Serena zei

Heb alles op mn tel gedaan, stuk sneller maar onhandiger. Zie spelfouten door autocorrect.. Grr.. Om dat soort dingen kan ík dus kwaad worden!

Donkey zei

De meeste mensen kunnen hun schrijfstijl prima veranderen. Zoek maar eens op (adversarial) stylometry.

Veel romanschrijvers zijn daar helemaal een kei in. Tientallen verschillende typetjes met hun spreekstijltjes, accentjes en dialectjes kunnen de revue passeren in een boek.

Vind je het niet vreemd Serena, dat Zondares zich zomaar laat zien in het vijandige kamp? Het is alsof Asterix zomaar een Romeins kamp binnenloopt en Romeinse soldaten gaat interviewen. Zoiets gaat rond. Zeker in het wereldje van de slachtoffers van loverboys, die contacten met elkaar hebben. Zondares loopt een gigantisch risico verlinkt te worden door een van de Romeinen. Die stappen zo naar Caesar.

En vind je het niet vreemd dat Zondares tot precies dezelfde conclusies komt als Zondares, met af en toe precies dezelfde bewoordingen?

Zondares zegt niet dat ze beïnvloedt is door de journaliste of zo. Ze heeft het allemaal zelf ontdekt, suggereert ze zelf.

Ik denk dat Eleni me wel aardig vindt. Ik probeer aardig tegen haar te doen. Maar je weet het nooit hè? Misschien vindt ze me wel een enorme flapdrol. Het grappige is ze zich afvraagt waarom ik steeds zo zachtjes neuk, terwijl dat mijn gevoel helemaal niet is.

Toen ik die Oost-Europese prostituees bezocht (waarvan ik eerder altijd vermoedde dat de meeste gedwongen zouden zijn), was ik een beetje verbaasd dat ze vaak zo aardig en relaxed zijn, enkele uitzonderingen daargelaten. Het komt niet overeen met het beeld van het arme uitgebuite slachtoffer van mensenhandel. Maar misschien is het schone schijn.

Anoniem zei

En laten we even vooropstellen dat die "journaliste" ook maar gewoon een dom slachtoffertje van een pooier is geweest.. Dus Serena, misschien zou je haar eens kunnen vragen hoe het komt dat hoeren van pooiers niet zomaar weglopen?

Voor de email waarop te lezen is dat Fleur niet meer is dan SweetMizzy, kun je kijken op SweetMizzy haar Twitter account, de eerste 2 foto's aldaar zijn kopietjes van de mail van Fleur aan SweetMizzy...

https://twitter.com/Sweet_mizzy/media

Serena zei

No shit sherlock. Het analyseren van schrijfstijlen hoort bij mijn werk. Ben stiekem zelf af en toe een beetje een taalfetisjist. Misschien zie ik het daarom beter? Ik kauw het je wel even voor.
Zondares schrijft boeiend en mooi maar af en toe glippen er fouten met vervoegingen tussendoor en n enkel d'tje t'je. Ze gebuikt oudere spelling die vroeger gewoon was goedgekeurd door het groene boekje.
Fleurtje vergeet soms wel eens een letter of husselt ze door elkaar, niet erg want als je kijkt naar hoe secuur ze haar teksten maakt: zie je het amper. Maar iemand die haar volgt had het zeker moeten zien.
Weet van mijzelf dat een d of t er weleens doorheen glipt, dat ik veel agressiever schrijf en dat ik veel Engels door mijn zinnen strooi. That's me get used to it :) Ik kan je alles vertellen over voorlichting, jongerencultuur, comazuipen, happyslapping etc. Maar kom bij mij niet aan met hoe zat het in de jaren 80. Toen was ik er nog niet eens. Laatst pas leerde ik hoe die babbelboxen enz. werkten indertijd. Ik ben van generatie Einstein dus heb het pre-internet tijdperk niet bewust meegemaakt.

Nee ik vind het niet gek dat zondares als zondares conclusies trekt. Daarom ben ik hier ;) Alle gekheid op een stokje: had natuurlijk Fleurtje moeten zijn. Sommige dingen komen overeen inderdaad. Maar ik ben het ook vaak met Fleurtje eens, en met zondares. Duidelijk teken dat we in dezelfde vijver vissen alleen allemaal staan we er anders in. Er zijn grote verschillen tussen z en f maar je stipt ze niet aan. Ik ga je niet 'wijzer' maken dan je eh.... Bent?

Ze zijn niet heilig natuurlijk: zondares zegt ook weleens dingen waar ik aan twijfel, Fleurtje ook wel. Maar dan zoek ik het uit, verdiep me of ik vraag. Je kunt elkaar makkelijk verkeerd begrijpen.

En ik sta nergens van te kijken. Ben op plekken geïnfiltreerd waar je oren van gaan klapperen. Meerdere wegen die naar Rome gaan, dan de weinig subtiele manier waar jij steeds vanuit gaat.

Volg zondares langer dan Fleurtje maar ik weet dus echt niet wie ze is en dat respecteer ik. Als hoer begrijp je de échte betekenis van zorgen voor je anonimiteit! Dat kun je niet bevatten tot je het zelf doet. Daarom draaide mijn maag zich om bij het lezen van je stukje. Als jij daar zo weinig van begrijpt zie je er de ernst niet van in, dat maakt jou tot een gevaarlijk projectiel waar ik grote twijfels bij heb.

Waarom stééds naar de oostblokkers? Uit je land weggaan is zwaar en je kunt erop rekenen dat ze wel een verhaal hebben. Iets wat jij toch nooit zal begrijpen of ook maar de waarheid van te horen krijgt als bemoeiallige kerel. Wil je daarom niet naar Nederlandse hoeren? Omdat je weet dat je een veeg uit de pan krijgt door de harde realiteit, èn dat ook nog eens in je moedertaal??

Serena zei

Stupid mizzy, ik doorzie je :) dit was echt een hele domme move van je. Hoef niet te kijken hoor, ik volg dit al veel langer lief, en ken alle achtergronden al. Die actie van Fleurtje heeft haar doel gediend.

Je loopt duidelijk achter de feiten aan schat... Jammer dat je niets actueels of echt nieuws hebt.. Zielig ben je hoor. Herkauwen herkauwen herkauwen, kom eens met iets wat mensen niét weten. Weet allang hoe dat gegaan is en ken de achtergrond ervan.

Waarheid zoiets?

Donkey zei

Fleur/Serena, dat je zegt dat het analyseren van schrijfstijlen bij je werk hoort en dat je taalfetisjist bent bewijst voor mij dat jij over precies de juiste gereedschap beschikt om je schrijfstijl te veranderen. Mensen zijn intelligente wezens, die kunnen dit absoluut doen. En jij als taalfetisjist al helemaal. Zoek eens op over 'stylometry'! De meeste mensen kunnen geavanceerde schrijfstijlherkenningsprogrammatuur uitstekend om de tuin leiden. De meeste mensen kunnen zelfs de schrijfstijl van iemand anders kopiëren!!!! Zo goed dat een ingewikkeld computerprogramma erin trapt.

Maak je geen zorgen over de anonimiteit van Zondares. Ze is absoluut onvindbaar! Maar dat is het probleem. Bestaat de prostituee Zondares dan wel echt?

Ja, dat ik die Oost-Europese prostituees bezocht was waanzin! Ik had het gewoon niet moeten doen. Als ik niet was gegaan, dan had ik zeker geweten dat ik goed zat. Maar ik heb wel leuke contacten met een aantal van hen gehad! Ook met de Nederlandse prostituees overigens. Die Oost-Europese prostituees hadden een magische aantrekkingskracht op me, ik denk vanwege het verboden-vrucht-element. Maar ook eerlijk gezegd, omdat ik ook twijfelde of al die negatieve verhalen wel waar zijn. Ik voel me veilig achter Zondares, Maggie McNeill, Nick Mai en Laura Agustín.

Serena, op welke plekken ben je geïnfiltreerd waar je oren van gaan klapperen? Was dat bij stoploverboysnu?

Overigens, zei Sweet Mizzy daarjuist dat ze de journaliste is?

Mizzywatch zei

Gore streek van SweetMizzy. Of die mail nou authentiek is of niet. Zoiets doe je niet. Dit bewijst dat al het kwaad wat over SweetMizzy gesproken wordt waar is. En Donkey doet aan die gore streek mee. Wat een stel.

Serena zei

Donkey, ik zeg je nu: ben echt Fleurtje niet. Mijn eigen taalfetesjisme is bijzonder gewenst in mijn vakgebied en men zou er schande van spreken als dat niet zo was. Het is niet zo moeilijk te vinden wat ik doe/voor leer, je had er allang achter kunnen zijn by now.

Heb nooit te maken gehad met journalistiek, behalve toen ik aan Fleurtje meldde dat ik haar graag wil helpen bij haar onderzoek. Ik verschil ook met haar van mening, en formuleer dingen anders. We hebben leuke gesprekken en ik leer veel van haar maar de verschillen zijn té obvious.

Met SM heb ik niks te maken en mijn kennis daarvan is zeer beperkt. Mij zul je nooit in de buurt van een professor vinden behalve als hij me boekt. Fleurtje is open over haar identiteit. Een hoerenleven zou haar hebben achtervolgd, dan had ze nóóit uit haar anonimiteit getreden.

Het is absurd om te denken en zoals iemand eerder al terecht op heeft gemerkt: omdat meer mensen een andere mening hebben dan jij, zijn ze 1 persoon? Flikker toch een eind op man! Ik begin er nu van overtuigd te raken dat jij stupid mizzy bent, in de schoenen van Gertjan Segers, verkleed in je jurk van Priscilla Zalm die stiekem Wendy van Dijk is.

Ik heb kanten van mensen gezien die niet veel mensen te zien krijgen. Een inkijkje waar anderen niet binnen kunnen komen, alleen als hoer al laat staan in mijn andere vak. Dat is waar ik mijn kennis vandaan haal. Zondares en Fleurtje leren mij nog steeds veel en zetten veel dingen op hun plaats. Als ik concreter iets op papier zet laat ik het je weten maar ik ga hier niet ál mn ervaringen neerpennen, dat moet je ook maar begrijpen. Doe je dat niet i dont give a fuck.

Donkey zei

Nou Serena, ik denk dat je stiekem toch echt de journaliste bent. Je bent niet echt. Je bent een alter. Een fictief personage, zoals uit een boek. Een oude man van 60 kan echt wel een verhaaltje schrijven over een studente van 19 in de prostitutie. Niet onmogelijk.

Ik vraag me dan nog steeds af waarin je dan bent geïnfiltreerd? Was dat het wereldje van de loverboyslachtoffers?

Mijn tweede en laatste deel over mijn onderzoek naar Zondares is trouwens klaar:

Deel 2: Alternatieve theorieën over de authenticiteit van Zondares

Serena zei

Donkey, tegen zoveel domheid kan ik niet ingaan blijkt. Blijf jij gewoon maar lekker je irritante zielige onwetende zelf. En krijg vooral lekker de tering.

Gestoorde trol.

Anoniem zei

Zondares, die nare wijven zoals die B. die je laatst beschreef, die hun vriendjes dwingen om hen te 'dwingen' etc., hoe groot is nou de kans om zo iemand te treffen?
Ik meen dit karakter ook te herkennen in 'SweetMizzy'. Dit soort mensen jagen mij de stuipen op het lijf.
Zeg alsjeblieft dat de grote meerderheid van de hoeren gewoon aardige, normale en betrouwbare mensen zijn.
Ik snap dat je deze types aan de kaak moet stellen, maar houd ajb. in de gaten dat deze verhalen de klanten enorm afschrikken en zet er dus meer positiefs tegenover please.
Ik vind deze serie natuurlijk wel zeer fascinerend om te lezen. Niet als porno maar meer als psychologische thriller ofzo. Maar ik wil dit graag letterlijk en figuurlijk hééél ver van mijn bed houden.

Anoniem zei

Waar kan ik op letten om dit soort bitches te ontwijken?

Anoniem zei

@Anoniem hierboven: Ik kan het wel gebruiken als porno. Fantaseer gewoon dat ik een pooier ben die ze wél onder de duim krijgt. (In het echt hoeft dat van mij ook niet hoor.)

Ik denk dat het wel geile meiden zijn, en daarmee in principe goede hoeren, en dat je als klant nergens bang voor hoeft te zijn zolang je maar geen relatie met ze begint. Je komt er als klant toch niet achter hoe een hoer in haar prive is, en dat moet je ook niet willen weten.

Anoniem zei

Donkey-logica:

Het is niet totaal onmogelijk
het komt me uit dat het zo is +
----------------------------------
Het is zo

Anoniem zei

donkilogica

genoeg over personen
terug naar de inhoud!

Ik wil dit citaat inbrengen: COMMENTAAR SLOWWALKER OP HOOKERS OVER MENSENHANDEL

Right on topic voor degene die vroeg: "Waarom?"

thinker on the bomb zei

Zondares, You must be very very special, that you even allow conspiracy-theories against yourself. As I understand the theory you are three (or more) people in one. You are accused of being a fucking genius! (But I thought that F. and S. are hippies, and that you are more like a 'business-type'.)

What I wanted to ask: is it also allowed here to go totally off-topic and post links to f. ex. dwarf-tossing, music or porn, write fantasies, daydreams, poems, love-letters to other people, personal ads, etc. etc.?

I would love to let myself go.

To your article(s): I must confess that I didn't look at these stories with a critical mind either before I found your blog. I think that people hate you because you confront us all with how stupid we are. I feel deeply ashamed too about never having asked myself the most basic questions regarding this loverboy-story. Guilty as charged. But I'm glad that you are helping us all to see a bit more of the world and about how people are. Good to know that its usually the women who are in charge of situations. Somehow, hidden deep inside, I always suspected that. (Feminists should love you for this empowering insight!)

Any chance of a translation in english? (This human-trafficking story seems to be a worldwide scam.)

Greetings from a thinker on the bomb.

Serena zei

@ Anoniem 8 februari 2014 15:24
Een geile meid is nog geen goeie hoer.. En voor een góede kom je terug. Anders zijn het alleen maar lege gebruiksvoorwerpen, dat is geen waar voor je geld!

@ Anoniem 8 februari 2014 13:41
@ Anoniem 8 februari 2014 13:52
Ze zijn overal en waarschijnlijk woont er een naast je ;)Meisjes met een ernstige hang naar dramatiek, die deze ook gebruiken om zelf verder te komen in hun leven (o ik ben zo zielig, geef me 50 euro).
Mijn vriendinnen zijn niet zo, toen ik in een club werkte heb ik dat soort figuren vaak de hand mogen schudden (fake de kut mogen likken)

Maar als hoer kun je mannen zo makkelijk om de tuin leiden.. Je voordoen als geweldig dapper en een gewezen slachtoffer. Je krijgt echt (meer) fooi als je het doet. Voor hoeren nú is het mensenhandelverhaal een goede manier om de kassa nog wat meer te kunnen vullen.

Ik heb er financieel meer belang bij als ik met zielige verhaaltjes die paar tientjes erbij op kan tellen. Maar tegenover hoeren die dit dagelijks doen, wiens realiteit het is, én de hoeren van de toekomst, is dit verhaal niet eerlijk.
Daarom support ik als parttimer toch het werkelijke verhaal. Terwijl ik eigenlijk mezelf brood uit de mond stoot, het is o zo simpel om je een paar uurtjes per week als slachtoffer voor te doen.

@ Anoniem 9 februari 2014 01:48
Nou kan ik niet achterblijven ;)

Donkey
Zijn verhalen
-------------- +
Shit
Vermogen om logisch na te denken
-------------- -
Nihil input deze wereld
Roze bril
------------- +
Gekkie met aluhoedje

@ Anoniem 9 februari 2014 03:16
Die slowwalker heeft ze goed op een rijtje.

@ Thinker on the bomb
You are so right. It's a global scam. There are way too many companies and their partners, with interests, that want to suppress the truth. A lot of people there, earn money on stories that are reconstructed or inspired by the human trafficking lobby.

The harsh reality is that the VISION makes my work dangerous. Not the work itself, but the point of view. Somebody who thinks i am vulnerable, is more likely to see me as a victim that is already a tormented sexual frustrated little girl. Well in fact.. I may be a lot of things but certainly not that!!

The way you thought was a logic result of the way normal people are educated right now. Don't be to hard on yourself. I'm 99,9% sure that everyone who is reading on this page believed the media at one point in their life.

I am not so glad to be called a hippie.. FYI: I vote right wing partys and am kinda radical.. (Except for the prostitution standpoint, that's the only thing that would make my statements hippie-ish)
Zondares may have been a kinda hippie i think, based on the stories of her earlier feminism/puberty and stuff she wrote earlier. A businesswoman? I am sure about that!
Fleurtje? In my opinion she is not a hippy but i don't know her well enough to know already.

thinker on the bomb zei

Thanks Serena. Sorry for calling you a hippie. (I got the idea because of the looks of what I thought was your tweetpage) FYI to me its something positive, like businesswoman is which I'm sure you are too. (Like Z. but with 'type' i didn't mean exactly proffessional attitude but more something like style of presentation. Who cares.)

Well I guess my question to go off topic here was stupid. I think Zondares wouldn't be too happy about it when people make too much mess, even if she allows it. So I wonder if I should ask you about your "radical" ideas. Way off topic I guess.

So only your ideas on prostitution are NOT radical? No of course not. Its very reasonable and moderate NOT too oppres it. (in any way) But these days i think it is considered VERY radical to say such a thing. Let alone to say human trafficking is a scam. And all the politicians whatever their colors go along with it (the oppression and the scam).

"Somebody who thinks i am vulnerable, is more likely to see me as a victim that is already a tormented sexual frustrated little girl. Well in fact.. I may be a lot of things but certainly not that!!"

Yes. See Zondares new article about young whores. Such a client, could he be dangerous to you or is he only annoying? You wrote to anoniem that you could also play that girl, and would if you were not so honest... So I guess its only annoying then? It is confusing to me.
On the one hand he could think 'oh that poor nice girl lets help her' but on the other hand 'she is already victimized, so i can victimize her again'. So for the second part he fucks you hard he can and thinks he is something like raping you, while in reality that is not the case at all (but his thought IS an insult), and for the first part he gives a big tip. Is that it? Or is there more to it? What makes it also DANGEROUS? And what is it that makes you already "sexually frustrated" in his eyes? And how many clients have such creepy thoughts you think? And how do you find that out?

Maybe our big friend's idea to do research on clients (and also the more extreme ones) is not such a bad idea.

Well I'm off fishing for a while. See you later Serena. (totb-DID;)

Serena zei

@Thinker on the bomb
Now i get it ;) I was thinking that my reactions gave you the idea that i'm a hippie. Then i would seriously reconsider my messages here.. The sign is the peace sign. I come in peace (a) as though it may not like that ;) My bullshit radar just calls very often. Every hooker is a businesswoman of course. Don't know if i'm a good one..! The blog has taught me a lot of good things. One of the few places where i can be honest about working. My opinion is sometimes harsh, i'm very straight to the point. Honest in what i see because this is one of the few places where i can do that.
Radical to me means prohibiting somebody from choices/responsebilities.

I don't think my opinion about protitution is very radical. I am totally for freedom on that point. So that everyone can do as they please and have no saying in people's personal (work)lives.
My opinion of the human trafficking scam is a controversial one, i think, not a very radical one. There is coming more and more that proves us right.
That industry, they are the ones who are véry radical in their opinion about sexwork(ers). They hate people standing up for their rights and not taking their story as the full truth.
I can easily explain what made my opinion the way it is now.

Before i 'know' a new client, there are a few things i check to make sure i am safe. When i feel it's safe; it's safe. I have never gone wrong with that.
Sometimes i had clients who gave me chills, they said something really odd or it could just have been the look in their eyes. It all comes down to instincts. When i don't feel safe then i arm myself and get the fuck out. It's not all rainbows and butterflies; i did that a very few times.
But there can be times i am unsure, then i remain unsure. I don't give them the benefit of the doubt but with one wrong move or saying; i'm gone. They still give me the creeps but then i have no good reason for myself where that comes from. That is not enough reason for me to block them as my clients. A lot of good clients come out of that period, a few bad ones also. The reason somebody gives me creeps can also be very very personal, and may have nothing to do with the actual client.

How would you feel, if your carreer, made almost everybody feel pity for you. Annoyed? Guess so.
That pity causes some wrong people to think that we're inferior to them. The you're-just-a-hooker-card.
'You're just a hooker so you will do any sexual act where i give you money for (or not even that!). You're just a hooker, so you have diseases. You're just a hooker so your just about fucking. You're just a hooker where is your pimp'.
That's not annoying, that's downright insulting and distasteful.When they find out your boundaries they cán get agressive. It is rare, but it happens and i call that very dangerous. And that's why a hooker should always be possible to defend herself.
Not being prosecuted for some asshole and owe fuckloads of money to the state.

The more bullshit i see in the media, the more i noticed disrespect from clients. And fear, 'escape-plans', weird questions, name it. A research on clients would be boring as hell. Not because clients are boring, of course not, but it's because the average client is very.. Average. It is your colleague, teacher, policeman, gas station attendant, plumber, you name it! Even father pastor can often have the most hidden desires..
There is no good-bad, there is blurry, unsure and vague. But let's hear from the ones that walk the walk and not only the people who talk the talk. That only makes dicks grow and make woman infuriated. While the real problem is still existing.

Serena zei

@ Wessel
Nog een gelukkig (laat) nieuwjaar voor jou natuurlijk ;)

Het begint al met sterke stukjes, dat is altijd goed te lezen!
Beetje traag laatste en aankomende tijd maar ik heb er een hele goede reden voor, drop ik later nog weleens (a)

Richard zei

If you let clients think you are a victim, then they get, or sustain, the idea that a lot of women really are trafficked, coerced or things like that. It makes it harder to change their overall opinion about prostitution and we've seen where that leads to. It's the opposite to what this blog tries to achieve, namely convince people what the truth is, one reader at a time. And they hopefully spread the word and someday someone with actual power to change things takes notice.
Or maybe the client instead of giving money decides to actually 'help' and alert authorities. Which you don't want for obvious reasons.

Research on clients could be helpful if you investigate what their opinions are about prostitution. Finding out what they really think about prostitutes and the business. Because as you noticed yourself their thoughts aren't nearly always congruent with how this work actually, well, works. I for one have learned a lot by reading this blog and others and I look at it differently now than before.

Richard

Anoniem zei

Hallo. Ik heb hier al eens meer als Anoniem reageerd en verder ben ik actief op hookers.nl. ik ben dus een hoerenloper en zeker geen verbiedertje etc etc. Dat gezegd te hebben :)

Ik heb veel van je gelezen zondares en ik had eerst wel respect voor je en vond je tof. Maar aan die verhalen van jou over pooiers en loverboys zit een heel naar luchtje. Zo ervaar ik het en ik zal je zeggen waarom. Buiten het feit om dat het lijkt alsof je die pooiers en ander tuig loopt te verdedigen en naar mijn inziens is dat volgens mij ook zo. Het lijkt ook dat je de misstanden in en rondom de prostitutie stopt onder een rookgordijn. Ik en een heleboel anderen zijn er nog steeds van overtuigd dat loverboys pooiers en mense handelaren gewetenloze criminelen zijn die hard aangepakt moeten worden en de kern van het probleem zijn en niet de meisjes en de klanten. Ja ik weet dat jij ook ons en de hoeren zelf niet de schuld geeft. Maar je loopt wel pooiers te verdedigen en je blaast wel een rookgordijn over de misstanden. En dat vind ik fout want je snijd zo ons en jezelf in de vingers. Ik probeer zoveel mogelijk dingen die ik niet vertrouw te melden. Ik vind het heel goed wat meld misdaad anoniem doet door actief te zijn oo hookers en kinky.nl en dat ze klanten stimuleren om misstanden te melden. De eerste keer dat ik iets melde was er gelukkig niks. Maar ik meld liever tien keer iets wat verdacht lijkt dan dat ik een keer een dame ontzie die misschien in een kut situatie zit. Ik wil als klant mijn plicht doen en verantwoordelijkheid nemen voor mijn hobby. En ok misschien krijg ik wel een kick van meisjes redden maar daar is toch niks mis mee?? Ik doe het namelijk met een goed hart en ik vind echt dat misstanden in de branche moeten worden aangepakt en dat loverboys en pooiers etc gewoon sociopaten zijn die levenslang moeten krijgen. Maar blijkbaar denken jij en je vriendin Serena er anders over. Ik vind het ook weerzinwekkend hoe Sweetmizzy hier en op Twitter afgekraakt wordt en niet geloofd. Ik kan me daar echt druk om maken weet je dat. Ok zij had ook niet moeten schelden enzo. Maar ik begrijp dat ze scheld (logisch als je niet serieus word genomen door je collegas terwijl je al zoveel shit hebt meegemaakt) en ja loverboy slachtoffers zijn meestal probleemtieners. Rebels drugs etc. Maar zondares vergeet dat loverboys misbruik maken van die types. Ik vind het echt niet tof hoe vrouwen als zondares serena en op twitter Kanstaandpijpen uithalen naar loverboyslachtoffers. Ik kan daar echt niet tegen..dat soort onrecht grrr.

En ja de politie...ja het is vervelend voor de goede hoeren dat de politie bij ze komt. Maar het is goed voor de slachtoffers. En zondares..waarom vind je het zo erg dat de politie komt? Je doet toch niks fout? Of zijn jij Serena en Kanstaandpijpen gewoon hoeren of misschien wel pooiers die meedoen met dat criminele gedoe.

Zoals ik al zei er zit een luchtje aan dat pooiers verdedigen van jou zondares!

Ik hoop in ieder geval dat ze de prostitutie niet gaan verbieden en daarmee de illegaliteit induwen en dat klanten en hoeren zoveel mogelijk misdaad melden. Zodat we met zijn allen helpen aan een betere prostitutie wereld. En dat de meisjes die geestelijk labiel zijn of drugs enzo en loverboyslachtoffers goede professionele hulp krijgen. We mogen in eerste instantie NOOIT twijfelen aan de meisjes die slachtoffer zijn. Beter het tien keer mis hebben dan 1 keer een meisje niet geloven en daarmee haar in de shit laten zitten. Pooiers en loverboys zijn gore klootzakken en wie dat niet ziet heeft zelf hulp nodig.

Wessel zei

Serena bedankt!

Succes met je drukte.

"(a)"
?

grts

Zondares zei

Ik merk wel dat dit stukje emotioneler wordt gelezen, en veel minder goed wordt begrepen. Ik vind dat heel jammer. Zo wordt het niets natuurlijk. Het is wel belangrijk namelijk. Ik denk dat het komt omdat ik een hardere toon aansla dan ik meestal doe. Kijk, ik sta hélemaal achter dit stukje. Elk woord is waar. Maar ik moet goed oppassen. Ik ben de outsider, en ik word makkelijk voor gek versleten. Dat weten mijn vijanden ook, en die spelen daaropin.

Anoniem 3 februari 2014 04:06, helemaal mee eens! Over die omzetten komt nog een keertje wat.

Ghost, jij bent nu aan het nadenken, en dat is een hele belangrijke stap. Ik hoop dat je op mijn blog veel meer informatie vindt om je ideeën op losse schoenen te zetten! Ga maar uitzoeken wat waar is.

Nico, Zola en Roth zijn wel bezig met fictie, dan valt alles netjes op zijn plek. In de werkelijkheid gebeurt dat niet zo, en wordt het daarom nòg ingewikkelder!

Donkey, jij leert het nooit. Ik heb het met je geprobeerd, maar je laat gewoon geen dingen in je hoofd toe die niet je geilheid stimuleren. Dan kunnen we ook nooit ergens komen.

Maak je maar niet te druk om mijn anonimiteit, die heb ik netjes beschermd. Maar daarvoor moet ik wel handig zijn.

Mijn ideeën zijn de mijne, maar ik geeft ze door aan iedereen die vraagt. Netzoals ik opensta voor andere manieren van kijken. Maar als puntje bij paaltje komt, doe ik mijn ding, en zij zal wel doen wat zij doet.

Anoniem 4 februari 2014 05:13, kan jij me mailen op zondigmee@gmail.com?

Anoniem 4 februari 2014 06:37, dat vind ik een hele vreemde manier van kijken hoor. Waar viel jij dan van uit je verliefdheid? En zou je die manier van iemand schuld vrijpraten vanwege karakter ook toepassen op de loverboy? Of op dieven, moordenaars, verkrachters, kindermisbruikers?

Anoniem 4 februari 2014 09:42, eigenlijk schrijf ik altijd eigenlijk voor mezelf. Om te vertellen wat ik op mijn hartje heb. En dat is soms veel. Ik weet niet voor wie ik dit schreef. Ik denk dat ik het gewoon schreef omdat niemand anders dit schrijft. Het moet er gewoon zijn. En ik zie in de reacties dat ik toch nog mensen bereik. Dat is fijn.

Erik, niet plagen. Ik ben niet in de stemming.

Anoniem 4 februari 2014 10:57, dank je dat je zo eerlijk bent. Je zal vast niet de enige zijn voor wie het zo is.

Krissie, kan je me mailen op zondigmee@gmail.com? Ik heb nog wat over loverboys in de maak, en die politietechniek had ik nog niet gehoord.

Henri, ik wil niet de hele politie gelijkstellen met de smeerlappen van zeden. Heel veel agenten zijn hele goeie jongens, en hele goeie klanten. Je hebt eigenlijk alleen met die zedengluiperds dat ze je proberen te verneuken, de gewone agenten zijn gewoon eerlijk, ookal hebben ze hetzelfde flauwekulverhaal in hun hoofd zitten.

Donkey, mijn teksten zijn de mijne. En ik ben het soms eens met mensen die dingen goed uitzoeken, omdat we gewoon tot dezelfde conclusies komen door de feiten. Je bent een beetje obsessief. Doe eens wat rustig aan.

Anoniem 5 februari 2014 18:49, ik laat expres zoveel mogelijk staan. Dan kunnen mensen zien dat ik niet bang ben voor andere meningen, en ze kunnen zien wat ik allemaal naar mijn hoofd krijg. Ik haal alleen weg waar ik problemen mee kan krijgen.

HL69, je begrijpt wel wat er aan de hand is, maar op die manier kan je die meiden nooit bereiken. Ze confronteren drukt ze alleen maar in de verdediging.

Anoniem 6 februari 2014 10:57, ik knabbel aan niemands identiteit. Iedereen die ik heb gesproken is volledig anoniem gebleven. Alleen als mensen direct vragen om geïdentificeerd te worden, zal ik ook maar iets laten weten. En je aandeelhouder-theorie is zelfs voor Donkey te vergezocht.

Zondares zei

Serena, wat fijn om weer van je te lezen. Ik vind jouw onstuimige manier van schrijven altijd leuk om te lezen, en je hebt goed zicht op wat er gebeurt. Ik ben het telkens met je eens. Behalve met één ding: Een hippie zijn is niet erg! Mensen hebben daar een vertekend beeld van. Ik ben trouwens best nieuwsgierig naar wat voor generatieverschillen jij merkt!

Fanmail, ik wil even benadrukken dat Natascha Kampusch helemaal níéts met loverboys of pooiers te maken heeft! Eigenlijk wil ik haar hier niet bij betrekken, want dat is iemand die ècht iets verschrikkelijks heeft meegemaakt, en ik vind het eigenlijk al erg dat ze erbij wordt gesleept in deze discussie. Ik begrijp dat jij niet degene bent die dat doet, dus ik neem jou niets kwalijk, maar die Natascha is een voorbeeld van wat er gebeurt met mensen die wèl echt in seksuele slavernij worden gedwongen. Daar zit geen fantasie bij. Zij is een heel sterke vrouw, die bewonderd moet worden, omdat zij zichzelf overeindhoudt ookal moet ze zich weer helemaal aan de samenleving aanpassen. Echt het omgekeerde van wat je bij de loverboymeiden ziet.

voormalig ezelruiter, dank je dat je Donkey aanspreekt. Ik heb er zelf echt even geen zin meer in. Hij is zo'n onbeleefde hork.

Sweet Mizzy, omdat je het me vraagt, want anders zou ik dit helemaal stil houden:
Ik kan bevestigen dat je een andere IP gebruikt dan die andere reageerder eerder. Maar ik kan niet bevestigen dat je een andere persoon bent. Want "beide devices hebben cookies en running sessions op dezelfde accounts, die ook in verband staan met identity Sweet_Mizzy." Ik kan dus bevestigen dat je die persoon wel bent. Wil je meer toelichting? Bijvoorbeeld over latere reacties?

Anoniem 8 februari 2014 13:41, de kans dat je een loverboymeisje tegenkomt is klein. Helaas kan ik je niet zomaar een getal geven, want het is nogal afhankelijk van waar jij op valt. Als jij op tere poppetjes valt die een beetje pruilen en zielig doen, heb je veelmeer kans dan als je voor de vurige tantes gaat. En als je voor de meiden gaat die zichzelf als sletje aanprijzen, heb je hele grote kans op een pooiermeid, en daar zitten loverboymeiden tussen.

De aantallen zijn klein. Minder dan 2% kan loverboymeid zijn. Pooiermeiden zijn er veelmeer, dat kan makkelijk over de 20% gaan.

Anoniem 9 februari 2014 03:16, ik ben het vaak met SlowWalker eens, soms ook niet, maar hij denkt tenminste wel goed na, en hij is eerlijk. Dat waardeer ik erg aan hem.

Thinker on the bomb, thank you for the compliment. I have decided that I let everything stay in my reactions, but I remove the ones that are going to make trouble. So threats that can get the police involved, or commercials that will make other people also put commercials here, but I hold back about going off topic. I try to let people speak. Maybe once it will become so bad that I will have to do something, but five and a half years almost and I haven't had to do it.

I want everything to stay, so people can't say that I hide from them. I want to get people to see how they treat me, and that there is no answer to my pieces that is stronger then what I say. It is a principle thing.

I was thinking about getting a few stories translated into English, but I don't have time. Some people offer to, but I am always careful. I am very perfectionistisch. I am afraid I will hurt their feelings.

Zondares zei

Anoniem 10 februari 2014 09:40, wat stel je mij teleur. Echt waar. Jij leest deze stukken, waar ik heel open ben over wat ik meemaak, wat ik uitzoek, en hoe ik dingen verklaar, en jij zoekt er lelijke dingen achter. Je doet alsof ik pooiers verdedig. Terwijl je overal op mijn blog kan zien dat ik dat niet doe. Terwijl je overal kan lezen dat ik ze niet moet, niet nodig vind, en niet accepteer. Maar ik accepteer wel dat andere mensen anders denken dan ik. Is dat pooiers verdedigen?

Het idee dat ik ook maar iets zou kunnen verstoppen met een rookgordijn is te dom voor woorden. Ik heb geen bereik in de massamedia. Ik kan niet zorgen dat er dingen niet worden gezien. Ik kan alleen proberen mijn eigen informatie naar buiten te brengen. Jij wordt daarmee gestoord met je eigen comfortabele denkbeeld, en inplaatvan dat jij je een beetje schaamt voor zoiets, ga je mij als een boeman neerzetten. Bah.

Jij ziet jezelf graag als redder. Dat is jouw hobby, best, maar daar zijn hoeren wel de dupe van. Als jij je "tips" aan de politie geeft, is dat meteen 10 punten op de signalenlijst, en wordt die arme meid platgelopen met politie. En als ze werkt in één van de steden waar exploitanten verneukt worden als er maar een vermoeden is van mensenhandel, dan is ze dus onmiddellijk besmet, en kan ze niet meer bij de legale branche terecht. Door jou. Maar jij voelt je de bink, en daar gaat het eigenlijk om.

Jij kan je druk maken om Sweet Mizzy, maar die is nou precies zo'n geval waar mijn loverboystukjes over gaan. En zij komt ook helemaal zelf zich daarmee associëren. Daar heb ik geen hand in. Je kan kijken naar wat er verder in de reacties al over haar gevonden is, als je een beetje handig kan zoeken op Internet, heb je heel snel al veel meer over haar gevonden. Ga dat maar eens doen.

Je hebt hier een kans om wat te leren, maar jij blijft liever in je eigen natte droom hangen. Jij hebt nodig dat je nooit aan die indianenverhalen mag twijfelen, dat zou je al wat over jezelf moeten vertellen. Dat moet je zelf weten, maar verwacht dan niet dat je mij de les kan komen lezen.

En alles en iedereen die ik heb overgeslagen, sorry. Het kan soms even niet anders.

Kort Hoertje zei

Cool dat je weer zelf reageert. Ik vind dit stuk echt beyond wat je normaal presteert. Dit is je beste stuk ooit. Hou deze toon vast. Je schrikt nu wel van mensen die met onbegrip reageren, maar die zijn wel geschokt, dus die denken er over na. Ze laten het niet links liggen. Confrontatie is de enige manier.

Ik bewonder je inzet echt enorm, en dit is een goede stap vooruit.

fanmail zei

@ Zondares dank voor al je antwoorden. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat.

Ik hou van je zoals je bent en ik ga je trouwens in een hoop dingen gelijk geven in mijn antwoorden die DV nog komen.


--------------------
@ Serena "The more bullshit i see in the media, the more i noticed disrespect from clients. And fear, 'escape-plans', weird questions, name it."

Zéér indrukwekkend artikel!
==========================

@Hoerenloper-geen-verbiedertje van Hookers. Dank voor je kritische reactie. Ik ben er heel verdrietig om dat ik partij moest kiezen tegen iemand waar ik niks van wist, omdat mijn kamp al in oorlog met haar was, en dat het is uitgelopen op een grote escalatie. Als dit niet gebeurd was en ik zou in contact gekomen zijn met SweetMizzy had ik graag het gesprek met haar aangegaan. Als ze er in slaagt om de kwestie van de getwitte mail weer in orde te maken met betrokkene wil ik dat nog steeds. Ik heb een langer antwoord aan je geschreven maar Zondares heeft sommige dingen al op haar manier beantwoordt. Je moet het artikel echt lezen en de links volgen, en alles nog eens lezen. Dit is zware kost, maar je bereikt er niks mee om te roepen dat pooiers klootzakken zijn, als je niet weet waar je het over hebt. Ik weet tenminste niet of jij er veel kent, maar ik ken ze niet. Iedereen die dit echt gelezen heeft is het er over eens dat dit een zeer bijzondere serie is. En natuurlijk kunnen andere artikelen over deze thema's op Hookers of elders ook hier gemeld worden. Graag! Er zal nog wel meer uit het onderzoek naar voren gaan komen, daarvan ben ik overtuigd. En alleen op basis van kennis kunnen we de een idee krijgen van de weg vooruit. De voorlopige conclusies ondersteunen het standpunt dat de vergunningplicht voor de hoererij én de speciale mensenhandel-wetten moeten worden afgeschaft.


@SweetMizzy ik geloof dat er een soort wapenstilstand is nu. Zie wat ik hier boven schrijf. Ik had te weinig tijd voor mijn woorden over jou. Ik betreur dat, maar het leek me noodzakelijk om snel te handelen. Als je de kwestie in orde maakt wil ik echt serieus met je praten. Mocht je je verhaal over wat je hebt meegemaakt of over wat momenteel jouw agenda is op je website zetten dan zal ik het aandachtig lezen, en als je contact op je site zet zal ik mailen in het geval ik het nodig zou vinden nog eens over je te schrijven.

Anoniem zei

Pfffff. Dat ik loverboyslachtoffers red voor mn eigen kick is te kortzichtig voor worden!!! Achja zolang ik maar weet dat ik het met een goed hart doe.

En van mijn meldingen zijn de goede hoeren echt niet de dupe. Dat is jouw eigen angst of propaganda zondares!

Ik wens iedereen hierzo heel veel succes verder. En laten we wat verdraagzamer zijn naar elkaar in de wereld en in deze branche. Ik blijf in ieder geval hoeren bezoeken als mn hobby. En dat wil ik op een EERLIJKE en RESPECTVOLLE manier doen.

Mizzywatch zei

@ Fanmail:
Zie hoe de aanhangers van evilMizzy met je toenadering omgaan? "Pffffff Zondares je hebt me beledigd." Geen enkele bereidheid niet alleen om de waarheid over de pooiers te zoeken, maar ook niet die over zijn eigen motivaties. Nee aan meneertje is niks verkeerd. Krijgt hij een 'niet pluis gevoel' dan belt hij M. vroeger heette zo iemand NSB

Fanmail jongen kijk uit ik meen het serieus. Z. S. H69 e.a. hebben voor haar gewaarschuwd.

Mizzy kàn de kwestie met de getweette mail trouwens helemaal niet in orde maken. Denk je dat ze kan aankomen met "ik ben een beetje te ver gegaan sorry en ik verwijder hem weer"?

Wij weten hier niets van wapenstilstand jongen.

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=mizzy

mizzy
Something that is utterly terrible, dreadful or horrifying. A feeling of despair or misery. A condition which is horrendous, deplorable, or appalling. [...]

SweetMizzy schrijft "Mijn pooier" met een hoofdletter en benadrukt daarmee de bezittende wijs. Dit is een sterke indicatie dat zij ook tijdens de relatie met HAAR pooier al de touwtjes in handen had.

Anoniem zei

"Dat ik loverboyslachtoffers red voor mn eigen kick is te kortzichtig voor worden!!!"

Hoeveel heb je er al gered dan?

Idioot.

Erik zei

Zondares en journaliste zijn 2 verschillende personen, dat kun je heel duidelijk zien aan de schrijfstijlen. Het woordgebruik en de zinsconstructie zijn totaal verschillend. Daar komen nog eens de taalfouten van Zondares bij. Onmogelijk dat het dezelfde persoon is.

Anoniem zei

Bedankt voor je analyse Erik.
Voor het geval hier nog eens iemand langskomt die onder de indruk is van donkilogie. ;)

Zondares heeft het zelf ook beantwoord: 'mijn teksten zijn de mijne. En ik ben het soms eens met mensen die dingen goed uitzoeken, omdat we gewoon tot dezelfde conclusies komen door de feiten.'

ghostwriter voor Mizzy zei

HIER zijn mijn verhalen
Tevreden?

http://plazilla.com/gedwongen-abortus-in-nederland
http://plazilla.com/profile/sweetmizzy
http://levennaeenloverboy.weebly.com/wie-is-sweetmizzy.html
http://levennaeenloverboy.weebly.com/aangifte--rechtzaak.html

Mizzywatch zei

Zoveel moeite doen om de aandacht te trekken.

En dan laat je je artikels promoten door een ghostwriter die niet eens een een korte inleiding schrijft?

Mizzy Mizzy Mizzy

Volgens mij kwam je hier samen met Donkey om aanhangers van Zondares te provoceren.

Zodat jij overal kan gaan vertellen dat jij op Zondares als slachtoffer zijnde zou zijn "afgemaakt"

Maar we zullen het bestuderen hoor. Daar kan je van op aan. It better be good Mizzy!

Eerst eens kijken wat misdaadjournalist te melden heeft.
Er rammelde geloof ik het een en ander. [scroll]

http://www.misdaadjournalist.nl/2012/08/nederland-politiestaat-sweet-mizzy-zie-het-als-alimentatie/

In de reacties heel veel SweetMizzy (helaas vaak in CAPS) met nadere details, antwoord op lastige vragen ("STELLETJES ZIELIGERDS"), beschuldigingen over censuur en meer 'sappigs'.

[update] Insinuerende tweet:
Sweet Mizzy: "Wat een toeval weer.... @FleurtjevSchaik heeft de boel maar weer eens op een slotje gegooid. Heb je wat te verbergen Fleur?"

Kennelijk is Mizzy nog druk bezig met het ontmaskeren van de donkologische samenzwering.
We'll check you out Mizzy.

Wordt vervolgd

Anoniem zei

Doe nou niet zo stoer ten eerste want dat ben je echt niet als je zo doet. En ten tweede. Ik heb inderdaad nog niemand gered maar ik probeer tenminste wel misstanden te melden die ik bij de dames zie. Omdat ik respect voor de hoeren heb en ze graag in een veilige omgeving zie. En omdat het mijn plicht is als goede burger en als klant.

Motten anderen is een voorbeeld aan nemen in plaats van hier te lopen kankeren.

Anoniem zei

Zondares heeft je al uitgelegd wat voor problemen je de dames er mee bezorgt.

Heb je de door jou waargenomen "misstanden" op hookers gerapporteerd? Dan gaarne links. Zo nee wat zijn dat dan voor misstanden?

Denk je nou echt dat mensen zich hier druk maken om STOER te doen?
Is het je misschien opgevallen dat veel mensen hier heel boos zijn?

Allemaal door angst en propaganda van Zondares??? Gek he dat ze bang is als ze onaangekondigde invallen krijgt als ze met een klant bezig is van gasten die totaal boven de wet verheven zijn. Hoezo propaganda? Als jij haar beschuldigt een overdreven of onwaar beeld te scheppen moet je dat aantonen.

WIE verspreiden er nou angst en propaganda? De massamedia toch zeker ingefluisterd door die (zeden)politie van jou en Comensha dat vermoedens turft, die ergens in het proces veranderd worden in "slachtoffers". Elk jaar weer meer vermoedens/"slachtoffers" dus er moeten meer bevoegdheden bij de politie en nog meer ramen sluiten.

Vanwege jouw "goede hart" en jouw "eerlijke" en "respectvolle" omgang met de hoeren, en jouw enorme plichtsbesef "äls burger en klant" zal jij vast een heel aardige jongen zijn.

Wat suggereer je nou man? Met je herhaald adverteren van dat soort frasen.

Heb je Zondares' artikel inmiddels al gelezen?

Onderbouw dan wat er volgens jou niet aan klopt.

Serena zei

Reageer later, maar heb ineens een geweldige ingeving. Ik gooi maar ff een balletje op hoor. Ben me aan het verdiepen in de donkeylogie.

Is die stupid mizzy niet stiekem een alter van Maria Genova?? Of van Valerie/Daniël Lempereur?

Die weleens weer een alter ego van Maria Mosterd zou kúnnen zijn?? (beiden lijken op kerels, en plastische chirurgie doet zoveel trucjes tegenwoordig, je weet nooit!)

Ezel! Uitzoeken die shit!! Maak je nuttig!!


*Zo, geef ik hem mooi nog wat extra kluitjes mee het riet in*

Donkey zei

Serena, over die vraag heb ik me gebogen. Ik heb haar ontmoet en je kunt op haar website video's zien waarop je haar kunt zien. Je ziet ook foto's van haar.

Overigens ontkent de journaliste het verhaal wat ze vertelt in de mail naar Sweet Mizzy. Ze vertelt dat ze het gebruikte om dingen te weten te komen over het wereldje. Maar eigenlijk is dit een verhaal van iemand anders, aan wie ze keurig toestemming heeft gevraagd om dit te gebruiken. Met deze vrouw gaat het goed. Zie twitter voor het gesprek.

Op zich is het geen probleem dat Sweet Mizzy een deel van de mail op twitter heeft gezet. Dat verhaal is gewoon een truc van de journaliste geweest om Sweet Mizzy's vertrouwen te kunnen winnen, en zo informatie te kunnen krijgen.

thinker on the bomb zei

thinker on the bomb

@Serena: "I was thinking that my reactions gave you the idea that i'm a hippie."
Maybe punk? Haha. When you're name calling i meAN. Something gives me the idea you'd like that even less...

Found your story about experiences with cliënts heavy. (And my question "Is that it?" sooo stupid.) Luckily you escaped well. But we know from busdrivers etc. that even one of these experiënces can have a big impact. (or is that because they allow themselves to become victimised?)

But you are a real fighter, so as a victim i cannot picture you. Even if it would go wrong one day. (Well maybe not so good to speculate on what-if.)

Conclusions from your writing:
- there is direct link from 1 the (trafficking) VISION clients get from propaganda, 2 to creepy thoughts, ideas and fantasies, and 3 to annoing, insulting and even agressive behaviour.
- This problem is growing.
- And it is big enough to cause you quite strong negative emotions. (Nothing you can not handle I believe. You're quite happy right? But your life would be better if your clients were.)

I'm supporting the demand for research on clients because I want to know how the proces works, and also how to reverse it.
To put it very hard: Showing a picture of hookers as "forced" (raped) (and helpless) makes men rapists.
Of course luckily only some men actually become rapists, but the tendency is visible in at least a significant proportion of us.

To reverse it one should show a picture of happy, voluntary and strong hooker. That would make men nice, relaxed...?

Dont you think? (And how would you describe your ideal client in some keywords?)

I think I asked for the percentage of 'creeps' and that this is your answer: "There is no good-bad, there is blurry, unsure and vague." Still because you call yourself a happy hooker I'm assuming the percentage of clients that are really problematic to you is low. Right?

Science knows a lot about this average John, but not what he is thinking when he is visiting hookers or planning to do so.

"But let's hear from the ones that walk the walk and not only the people who talk the talk." You're on to me. Tried though, but something went wrong. Thats all I can tell you here.

What you tell that sometimes you are unsure about a client. I need to be sure that something like that is not in the way. Its a matter of trust. I think both need to trust oneselves, to trust each other.

But maybe you can tell me what makes you a good hooker?
You said to anoniem that being horny is not the secret. And I wondered are really all hookers businesswomen? I mean I knew an engineer and he was not a businessman, but he had a business, because that allowed him to work. Of course he made money, but he didn't understand that part so well. (banks stole from him etc.)

Its clear from her articles that Z. is very much a business woman (so much that I thought of her as a 'business-type'). But its not that part of her that makes her a good hooker that makes me want to come back. I guess. Keeping appointments seems to be enough and not too difficult.

See what you make of it. But I might be off again. Later.

p.s. I got the impressionn Z. prefers the client with the 'stallion' attitude. All the different cliënt- and hooker 'types' we can think of should also be objects for our research.

Serena zei

@Donkey
Nou, veer in je reet donkey.
Alles goed en wel hoor.

Maar eerst was ík toch nog fleurtje?

Wel WTF..

Donkey zei

Ja, ik denk inderdaad dat jij Fleurtje bent Serena. Je hebt gewoon diezelfde typische ideeën als haar. En vooral dat je zegt dat je infiltreert in dingen. Dat doet Fleurtje ook de hele tijd. Ik zou er ook een hele uitwijding over kunnen schrijven. Dat is dan een nieuw hoofdstuk: Is Serena de journaliste? Maar hoofdzakelijk zie ik de volgende ideeën van de journaliste bij jou terug:

1. Het benadrukken van de eigen verantwoordelijkheid. Loverboymeisjes moet niet met de vingers naar iemand anders wijzen.
2. Ideeën over de SM-theorie: Vooral dat de keuze van vrouwen gerespecteerd moet worden die willen blijven bij een man die hun mishandeld. Vrouwen hebben het recht mishandeld te worden als ze kiezen om bij die man te blijven. Dit is echt een Fleur-idee, en ik zie die ook bij jou Serena.

Verder valt het me op hoe je tegen de journaliste aanplakt, vooral op twitter onder de naam @HappyHooker19.

Aan de andere kant, dat doe ik ook.

Het viel me ook op dat toen ik een paar dagen terug nog wakker was om half drie 's nachts, dat Zondares, de journaliste, en het Kleine Hoertje allemaal tegelijkertijd wakker waren! Ze waren allemaal nog bezig berichten te versturen. Het kleine hoertje liet zelfs een bericht achter op dit topic, die onmiddellijk ook weer weg was, maar die er nu weer staat.

Ja, het is allemaal wel duidelijk voor mij.

Iedereen kan zich verschuilen achter een anoniem karakter, Serena/Fleur. Er zijn er meer die dat deden. Op hookers waren het er al drie.

Richard zei

Correlatie is niet hetzelfde als causaliteit. Leer dat concept eerst eens te begrijpen.

I think all whores are businesswomen. Even your engineer was a businessman, it doesn't mean he was good at it, or that all whores are good businesswise. But they run their own business. I don't know why Serena thinks she is good (I have no doubt she is!) but probably because she can give the client the experience he was looking for. Zondares even takes it further and says she gives clients what they NEED not just what they want. That makes it special.
And don't you think that if a hooker has a high percentage of creeps as client that she will discontinue her service? Or at least look for different clients? Although it's also a matter of how the whore behaves herself, as Z. has stated multiple times.

Richard

Anoniem zei

Dank voor de tip Zondares
Ik ga op zoek naar een vurige dame.
('sletje' vond ik toch al geen wervende omschrijving dus dat komt goed uit)

Anoniem zei

wikipedia: "Een ondernemer is een persoon die zich ten doel stelt zich een inkomen te verschaffen door met een bepaalde combinatie van arbeid, kapitaal en kennis een bedrijf te leiden of in stand te houden."

Erg veel wijzer werd ik niet op wikipedia. Ik denk dat we voorop moeten stellen dat een ondernemer iets heel anders is dan een 'financiële haai' (zoals bv Gekko neergezet wordt in Wall Street). Ik denk tenminste niet dat een ondernemer een goed lopend bedrijf als hij het in handen zou krijgen zou slopen als dat meer geld oplevert. Ik denk wel dat een ondernemer op zoek is naar optimaal rendement, maar niet ten koste van alles. Ik denk dat ondernemers trots zijn (vanwege die ondernemerstrots zou hij dat bedrijf niet slopen, maar uitbouwen en verbeteren). Veel mensen die ondernemer worden doen dat omdat zij eigen baas willen zijn (geen baas boven zich willen - en hebben daarom vaak moeite met de overheid). Onafhankelijk dus, gehecht aan autonomie.

Verder: klantgericht (is al door Richard goed verduidelijkt). Zal de klant niet afzetten al is hij daartoe in de gelegenheid, maar op zoek naar een win-win situatie.

En ook (dit heeft totb denk ik gemist over Z.) AMBITEUS . Hij(zij) wil de beste zijn. Dit maakt deel uit van de ondernemerstrots.

Als ik de verhalen lees over pooiermeiden dan vind ik dat géén ondernemers. Zowizo zijn hoeren als ze voor een baas werken (ook niet als dat voor een percentage van de omzet is) strikt gesproken géén ondernemers, maar werknemers. Al kunnen ze natuurlijk nog heel goed ondernemerseigenschappen hebben

Nu ja. Eeerst maar eens Z. herlezen. ;)

http://zondares.blogspot.nl/2013/05/kleine-ondernemer.html

Serena zei

@ Anoniem11 februari 2014 06:49
Amen. Amen. Amen.
En respect.

@MizzyWatch
Ze is een gek en haar verhaal makkelijk door te prikken.

Wat goed dat er MizzyWatch bestaat ;) Hoog tijd.

@Stupid Mizzy
We'll check you out indeed.

Heb echt geen hekel aan je, en je leven zal vást niet rozengeur en maneschijn zijn geweest, maar mijn bullshit-radar blijft bij je hangen.. En hangen.. En hangen. Je bevestigt constant mijn vermoedens en ieder woord wat je eruit spuugt, met duidelijke frustratie, bewijst je leugenachtigheid.

Kom eens met wat beter geschut dan je verhaal op drijfzand.

'Wij' maken ons druk. Ach lieverd, je spartelt als een vis op het droge. Bij mij is er geen vuiltje aan de lucht, ik kan gewoon erg goed argumenteren ;)

Wat kun jij goed? Neuken kon je niet, nu ben je naaien aan het proberen toch? Als mensen eens alle manieren doorzagen, hoe jij dat allemaal doet.
Dan hadden ze je uitgeroepen tot 'opppernaaiert'!
Ik noem je gewoon een backstabber. Net zoals:

@ Anoniem 11 februari 2014 06:04
Probeer maar voor jezelf goed te praten hoe je haar verneukt hebt. Dat is geen respect, dat is onwetendheid. Je weet nu wat je ons aandoet als het niet waar blijkt te zijn, trek daar lering uit. Lees eens wat meer dan begrijp je dat beter.

Je wil niet redden, je wil je eigen vermoedens en onderbuik gewoon erg graag tot uiting laten komen. Je bent niet eerlijk en respectvol, maar je luistert puur naar stigma, je eigen onwetendheid en onderbuik.
Rede en uitleg na het verkrijgen van achtergrondinformatie schijnt bij jou niet voor te komen, aan je reactie te zien.

Blijf tijdens je bezoekjes, bij mij in godsnaam weg, reddertjes vreet ik op met huid en haar. En daarna ga ik het hun vrouw vertellen.

!Grapje moet kunnen!

@ Zondares
Leuk te horen :)

Ben ervan overtuigd dat hippie's hele leuke mensen zijn maar ik zie dan echt alleen zo'n langharige wietroker met een banjo en zo'n zonnebril voor me. Toffe mensen, maar toch niet helemaal hoe ik mezelf zou omschrijven.
Ik kom uit de 90's, vrees dat mijn kennis over hippie's heel gelimiteerd is. Mijn ouders zijn van die mensen die hun gezicht even vertrekken als je de woorden; 'hippie' of 'links' in de mond neemt.

Een keer in mijn leven werd mij wijsgemaakt dat een hangplek een kraakpand was. Voelde ik me superstoer. Bleek het anti-kraak te zijn. Tot zover mijn aktie.

De generatieverschillen.. Het is niet iets wat iedereen gelijk opvalt maar jij weet veel meer over vroeger, ik ken alleen verhalen en maak daarop een voorstelling.
In de tijd dat jij al aan de slag was, zat ik nog op de basisschool. Toen was ik (nog) een héle brave Serena. In mijn beginposts was ik echt nog een beetje onwetend. Leer nog vaak en zie vaak dingen die ik eerder niet (zo)zag. Geduld komt ook met de jaren. Dat heb ik nog niet zoals jij dat hebt moet ik heel eerlijk toegeven..

Serena zei

@Donkey
Verdoe mijn tijd maar goed, prima.

Geef je even iets te denken mee. Mijn standpunt over mishandeling komt heel ergens anders vandaan dan wat voor SM theorie dan ook. De hele SM boeit me geen fuck, ik ben een hoer en dat is mijn belang. Je hebt niet bewezen dat je het waard bent te vertellen hoe dan wel dus dat ga ik je niet verder aan je neus hangen. Ik zou alleen, als ik een domme donkey was, even nadenken over het feit dat iedereen hier vanuit zijn eigen bagage meeschrijft.

Dat je Fleurtje's bagage aan mij toeschrijft vind ik een eer. Maar dat je mijn ervaringen afdoet als die van haar, is wel héél opvallend kortzichtig en ze is overduidelijk geen hoer.
Als ik geen hoer zou zijn, was ik hier afgeslacht op dezelfde manier als alle andere leugenaars die zich hier laten zien.

Of alle mensen die er constant hun eigen waarheid erop na houden terwijl ze zich niet eens verdiepen, maar alleen braaf de route volgen die mensen met (financiële) belangen voor hen hebben uitgestippeld. De route van je harde lul achterna. Om vervolgens iedereen die het niet met je eens is, die mede door jouw houding in de anonimiteit moeten blijven, uit te maken voor leugenaar. Een misselijk kereltje
=
Donkey

Merk wat je probeert te doen hoor met die herhalingen; je probeert te triggeren. Maar had wel wat meer moeite genomen dat account te verbergen, als ik niet gevonden wilde worden. Te doorzichtig man, better luck next time..!

@Wessel
Dát is een poppetje met een aureool :) Van MSN. Vroegah.

Serena zei

@Fanmail
Stupid mizzy trekt N.K. naar voren op haar site. Terwijl dit een vrouw is die echt heeft geleden. Je merkt het aan hoe wantrouwend ze is naar de buitenwereld, haast apathisch te noemen. Ik heb respect voor haar en hoe zij haar leven probeert op te bouwen.
Stupid daarentegen overschreeuwt zichzelf als slachtoffer en er vallen steken in haar verhalen, dat is één van de redenén dat meer mensen zien wat ze aan het doen is.
Mijn ervaring ligt in het omgaan met dit soort personen, ben er meermaals mee in aanraking gekomen. Vandaar dat ik het doorzie, de woorden, de vergelijkingen, het schreeuwen om aandacht, de moodswings... Ik wens je sterkte toe met haar mocht je in contact treden.

@Thinker on the bomb
Did you caught a fish? Or smelled something fishy? ;)

Your conclusions from my post are correct. Everybody can have a bad experience at work, bus drivers are taking a risk, also soldiers or even gardeners. So hookers as well. I have had 3 bad experiences at work. The first time someone sneaky tried to go in without a condom. The second time was someone who was very aggressive. The third time is very recent and therefore i am not going to tell a lot about that right now. But i survived and reacted easily, was always in control and i never even had a scratch. When i look over what period that happened, i am very pleased. I've had other jobs and they we're a much more cruel experience!

People should see the truth, there are victims in prostitution as well as in every other business, but they really don't get real help. Everybody is running their own agenda on them.

The majority of hookers is very happy, i know hookers and i am one. So why are people telling me that i don't exist when my opinion does not stroke with theirs? They have nothing better to say. But i am not going to shut up, unless somebody makes me. And that risk is always lower, than being assaulted as a bus driver.

It's a good job, and people should know that; we're easy to find but expensive to talk to. In many ways. But it's not fit for everyone, as well as any other job.

A good hooker is a smart person who sees needs and knows how to handle that. Is open, but does not share everything and leaves a little mystery. Is wellspoken and knows how to 'disappear' in a room, but also knows how to light up a room. And of course; is a sexual, sensual, playfull, experienced girl/woman.

I feel unsure when, for example, my client looks like an earlier economics teacher.. There is nothing the client can do about that ;) After a while you spot other character traits.

Serena zei

And.. My pc is acting shitty: these 3 where the worst from the worst. Like i said: not al rainbows and butterflies! It is still working with humans.

fanmail zei

@ Serena, dank voor je reactie(s, ook namens mijn netwerkpartners).

Fijn dat je zo'n goede bullshit detector hebt. Kudo's voor je reacties aan Mizzy, Donkey en Anoniem.

Mijn opmerking over Natascha Kampusch is wellicht niet helemaal uit de verf gekomen. Ik ben het eens met alles wat Zondares hierover al opmerkte in haar reactie. Het ging mij om de bewering dat ze Stockholm Syndroom zou hebben omdat ze haar ontvoerder niet als een monster neerzet, maar als een mens. Terwijl dat volgens mij juist de enige manier is om over deze ervaringen heen te komen. Maar het punt wat Zondares en jij maken had daar nog vóór gemoeten, namelijk dat het een schande is dat Mizzy de indruk wekt alsof wat Natascha meegemaakt vergelijkbaar zou zijn met het verhaal van loverboy-meiden.

Maar om op het Stockholm Syndroom terug te komen dat is dus een uitstekende truuk om van hoeren die vrijwillig werken te zeggen dat ze gedwongen worden. Er zal echt wel zoiets bestaan als SS maar je moet daar toch erg mee uitkijken. Er hebben er wel meer het over Natascha gezegd omdat ze geen monster wilde neerzetten en ook in verband met een veronderstelde mededader. Maar ze is bij zichzelf gebleven en heeft die discussies allang gewonnen. Maar Mizzy blijft haar besmeuren met deze onzin.

Ik heb mijn voorstel aan Mizzy onder voorwaarden gedaan. Ik knoop de waarschuwingen in mijn oren en neem een getuige mee mocht het er ooit van komen. Als zij haar zaak serieus neemt lijkt het me toch in haar belang om in contact te staan met hoeren en -lopers (en onderzoekers!).

Doordat ze niet gereageerd heeft (ook op mijn eerdere reactie aan anoniem=mizzy die weliswaar kritisch was maar zeker niet betiteld kan worden als "afmaken", ik heb trouwens ook onder antwoord op misleide danseresjes eerder een reactie gegeven aan anoniem=mizzy) bewijst ze dat ze hier niet komt om de discussie aan te gaan, maar alleen maar om even wat beschuldigingen te roepen en dan weer weg te wezen.

Wat de voorwaarde betreft die ik Mizzy stelde, daarvoor heeft ze dus haar boodschappenjongen Donkey gestuurd die stelt: "Op zich is het geen probleem dat Sweet Mizzy een deel van de mail op twitter heeft gezet. Dat verhaal is gewoon een truc van de journaliste geweest..." Daarbij verwijst hij naar een twittergesprek waarin betrokkene dit toegegeven zou hebben, maar in dit twittergesprek is alleen te zien wat hij zelf gezegd heeft.

Als Mizzy iemand wil beschuldigen, dan had ze dit hier kunnen doen (betrokkene zal dit wel volgen neem ik aan). In plaats daarvan twit ze haar 'bewijsstuk' naar happy-hooker in het kader van een andere discussie, en zonder haar beschuldiging te noemen.

Dus eerst was het ofwel een privacyschending ofwel een onterechte bewering (laster vind ik niet zo'n goed woord want dat zou betekenen dat hoeren iets slechts zou zijn, maar hoe het ook zij het iets wat door velen negatief bezien wordt en wie het niet zelf gezegd heeft is zeker niet blij als een ander het van haar zegt, waar of onwaar). Nu beweert Donkey echter dat het "geen probleem" is, omdat het de beschuldiging die hij hier uit namens Mizzy zou bewijzen. In mijn ogen is de wandaad van Mizzy echter alleen nog maar groter geworden nu er ook die beschuldiging van bedrog bij is gekomen, die hier nu op een volkomen ongeloofwaardige manier wordt ingebracht.

Het is wat die Mizzywars. Je zou denken kunnen we onze tijd niet beter besteden dan? Maar het is natuurlijk toch wel belangrijk om de aanvallen op Z hier (want daar gaat het ze om) te helpen counteren.

Donkey zei

Fanmail/W/Ezelruiter, de journaliste heeft het inderdaad tegen me gezegd, maar ik geloof dat ze haar tweets nu afschermt, of ze al heeft weggehaald. Ze zei dat als ze echt ......... dan had ze dat wel anoniem gezegd.

In dat licht bezien is het niet zo erg wat Sweet Mizzy deed. Er is geen privacy geschonden.

Sweet Mizzy vertelde me trouwens dat het haar niet meer lukt om te reageren op de blog van Zondares. Ik denk dat je contact moet proberen te zoeken via het contactformulier op haar website. Ik denk dat je haar zo kunt ontmoeten. Ze is heel open.

ezelruiter back on track zei

"maar ik geloof dat ze haar tweets nu afschermt, of ze al heeft weggehaald"

Dat zou kunnen Donkey, maar het zou ook kunnen dat jij alleen haar getwit hebt.

"In dat licht bezien is het niet zo erg wat Sweet Mizzy deed. Er is geen privacy geschonden."

Natuurlijk wel. Haar naam en mailadres staan op twitter in een (al dan niet authentieke) mail waaruit op te maken is dat ze (wellicht niet geheel vrijwillig) gehoerd zou hebben.

Als ze naar de rechter stapt zal die verwijdering gelasten en wellicht een boete en/of schadevergoeding opleggen aan evilMizzy.

"Sweet Mizzy vertelde me trouwens dat het haar niet meer lukt om te reageren op de blog van Zondares."
Dat is ook een leuke smoes. Dan mailt ze haar reactie toch naar jou? Kan jij hem er op zetten. Je bent toch al haar donkey.

"Ik denk dat je contact moet proberen te zoeken via het contactformulier op haar website."

Ik zie geen contactformulier:
http://www.levennaeenloverboy.nl/

Ik sta inderdaad nog steeds open voor contact als de kwestie met de getwitte mail is opgelost.

groetjes aan Mizzy hoor

ezelruiter zei

nu even op je eerdere bericht reageren Donkey:

"W/fanmail/ezelruiter"
Ik zie dat je vasthoudend alle koppen van dit monster blijft aanspreken. Dat schijnt inderdaad de enige taktiek te zijn waarmee je een draak kan doden. (Maar vergeet Napoleon niet.)

"Nee, zelfstandige prostituees hoeven geen vergunning."
Daar komen we misschien toch verder mee. Maar als de verhuurders van werkruimte nog steeds wel een vergunning moeten, waar moeten die zelfstandigen dan werken? Begrijp ik je goed dat een hoer die helemaal alleen in een flatje werkt volgens jou géén vergunning hoeft te hebben, maar als ze de werkplek deelt wel? En dat voor raamverhuur, escortservices (met meer dan 1 escort) en clubs nog steeds vergunningen nodig blijven? Op zich beter dan niets als je zo alleen in een flatje kan beginnen, maar waarom niet delen? Dat is veiliger en goedkoper. Ja en als twee ook wel mag misschien van jou, waarom dan geen tien? (niet in een flatje maar een groter pand uiteraard.) Omdat er een pooier (m/v) tussen kan zitten die zegt dat ie hoer is maar in feite de baas speelt? Maar die heeft toch helemaal geen zin om binnen een coöperatiemodel te werken met gezamenlijk eigendom en zeggenschap? Denk je niet dat als de dames op papier alle rechten hebben dat ze deze ook zullen uitoefenen? Zal wel weer een toverpooier zijn dan die hen daarvan weerhoudt.

"Ik vind, de vrouwen op het Zandpad hadden een vergoeding moeten krijgen."
Toegegeven, dat zei je vanaf het begin. Maar het lost het tekort aan werkruimte niet op. Zou al aardig aantikken die schadevergoeding inmiddels. Geloof dat ze vierduizend euro per maand eisen ofzo, zou het op moeten zoeken. Opgelopen tot meer dan vijf miljoen. De procedures zullen wel weer maximaal vertraagd zijn dus als je ze wilt helpen ga daar een beetje tamtam voor maken.

"En de Zandpadexploitanten zijn afpersende klootzakken, absoluut waar. [...] En ze deden wel degelijk zaken met vrouwenhandelaren."
Maar als jij zo overtuigd bent van die beschuldigingen, vind je het dan geen grof schandaal dat de ernstige misdaden die er volgens jou hebben plaats gevonden niet vervolgd worden en de slachtoffers hiervan juist zijn gestraft? Waarom roep je daar geen moord en brand om dan? En heb je niet het idee dat je Eleni te hulp moet komen om haar werkruimte te behouden? Of ga je ook feesten als dat straatje gesloten wordt vanwege de verschrikkelijke mensenhandel?

Verder moet mij van het hart dat jij je nu erg makkelijk van Serena's vragen over je eigen gedrag hebt afgemaakt. Als jij 1 er van overtuigd was dat er veel gedwongen prostitutie voorkomt, en 2 juíst die categorieën opzocht waarvan jij dacht dat de kans daarop het grootste is, wat maakt dat jou dan?
Als jij een handleiding maakt "hoe vermijd ik gedwongen dames" en zelf alles tegenovergesteld doet?

En nu zeg je: 'volgens Z. is er niks aan de hand dus ze kunnen me lekker toch niks maken', terwijl je dit juist hier komt betwisten, sterker terwijl je hier zelfs komt betwisten dat Z. is wie ze is.

"[...] was ik een beetje verbaasd dat ze vaak zo aardig en relaxed zijn, enkele uitzonderingen daargelaten. Het komt niet overeen met het beeld van het arme uitgebuite slachtoffer van mensenhandel. Maar misschien is het schone schijn."
Nee. De werkelijkheid klopt niet met jouw vooroordeel. Het hele begrip schone schijn is nieuwspraak: Wat mensen ook zeggen of zijn, je kan dan altijd stellen dat het maar 'schone schijn' is en dat ze in werkelijkheid anders zijn. Ik noem het de "methode schone schijn" en jouw ghostwriters-theorie past daar naadloos in.

"En vind je het niet vreemd dat Zondares tot precies dezelfde conclusies komt als Zondares, [...]?"
Volgens mij bedoelde je hier iets anders te schrijven, maar ik ben het er helemaal mee eens dat Zondares tot precies dezelfde conclusies komt als Zondares. Vreemd is dat geenszins, en het lijkt me een mooi punt om de onzalige discussie die jij over haar identiteit en die van anderen wilde voeren mee te beëindigen.

Fleur van schaik zei

@Fanmail,

Over het stockholmsyndroom komt binnenkort een verhaal op mijn site. Ik ga aantonen dat dit niet op loverboymeiden van toepassing is en ik ga uitleggen waarom niet. Misschien is het interessant voor je.

Ik weet niet of je af en toe ook op mijn site komt lezen, maar ik hoop het wel. En anders nodig ik je bij deze uit.

www.fleurvanschaik.nl

Wat Sweet Mizzy heeft gedaan hoort niet en wettelijk gezien valt het onder smaad en laster, maar ik ga daar niets tegen ondernemen. Ik geef nooit mijn troeven uit handen. Horen, zien en zwijgen. Maar ik zie veel en het geeft mij een hoop informatie. Meer dan de mensen die zich tegen mij keren ook maar ooit kunnen vermoeden.

Dat Donkey zegt dat het geen probleem is, is natuurlijk onzin. Of het een truc is of niet of het waar is of niet, is niet van belang. Zoiets doe je niet. Maar je leert de mensen daardoor wel kennen. Ook Donkey.

Ik heb mijn tweets afgeschermd. Als je op Twitter zit, mag je mij volgen. Donkey heb ik eruit geknikkerd. Ik heb hem voorgesteld een open gesprek met mij aan te gaan en dat wil hij niet.

@Donkey: mijn tweets naar jou staan er nog steeds. Jij kan ze niet meer lezen omdat ik mijn tweets afgeschermd heb en ik jou ontvolgt heb.

Daarnaast is het wel erg wat Sweet Mizzy heeft gedaan. Ze schendt zeker wel de privacy. Zij dacht namelijk dat ik het wel heb meegemaakt en ze heeft het doelbewust op Twitter gezet om mij in een kwaad daglicht te zetten en ze tracht daarmee mijn onderzoek voortijdig onderuit te halen. Nu heb ik het niet meegemaakt, maar stel dat het waar was en dat ik het wel had meegemaakt? En dan? Nu heb ik het niet meegemaakt dus ik trek mij er weinig van aan, maar ik heb wel gezien waar loverboymeiden toe in staat zijn. Ze hebben mij iets laten zien wat de samenleving nooit te zien krijgt. Dat is toch een mooi cadeau of niet soms?

Dus @Fanmail en @ezelruiter back on track, moet ik daar nou gerechtelijke stappen tegen ondernemen? Nee hoor, ik sta daar boven.

@ezelruiter back on track Ze wil inderdaad laten overkomen alsof ik onder dwang in de prostitutie zou hebben gezeten. Ze gaat die mail niet weghalen. Ik denk dat ze dat pas doet als ik met mijn onderzoek stopt. Maar dat doe ik niet.

Het enige wat ik hier wil en kan zeggen dat ik een bepaalde werkwijze heb om de waarheid te achterhalen. Ik wist dat de hype groot was, ik wist dat de impact groot was, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik de impact zwaar onderschat heb. En dat na 26 jaar kennis van de prostitutie.

Voor wie wat meer informatie wil hebben kan mij mailen op

F.vSchaik@casema.nl

Ik ben een trouwe lezer, maar ik reageer zelden. Ik vond het nu noodzakelijk om te reageren.

Uiteraard hoop ik dat jullie ook bij mij komen lezen.

fanmail zei

Dank voor je antwoord Fleurtje.

Ik begrijp dat ik ten onrechte @Donkeys woorden over jouw twits in twijfel getrokken heb. (Met excuus aan @donkey)

Als de mail dus authentiek is vind ik wel dat Mizzy er terecht pissed-off over is. Maar dat wist ze niet toen ze deed wat ze deed dus dat was (en blijft) erger. Ik hoor het wel van je als het toch nog opgelost wordt, al lijkt dat er inderdaad niet op dat daar kans op is.

Nee niks voor mij dat twitten maar dank dat ik je had mogen volgen.

Jouw site is zeker erg goed. Minder uitgebreid dan deze maar de kwaliteit doet niet onder.
(Zie mijn mail.)

Dit artikel is ook een mooi antwoord op Donkeys uitspraak:

http://www.fleurvanschaik.nl/achter-die-glimlach-gaat-veel-leed-schuil/

"[...] was ik een beetje verbaasd dat ze vaak zo aardig en relaxed zijn, enkele uitzonderingen daargelaten. Het komt niet overeen met het beeld van het arme uitgebuite slachtoffer van mensenhandel. MAAR MISSCHIEN IS DAT SCHONE SCHIJN." (Caps van mij)

Fleur van schaik zei

@Fanmail

"Als de mail dus authentiek is vind ik wel dat Mizzy er terecht pissed-off over is. Maar dat wist ze niet toen ze deed wat ze deed dus dat was (en blijft) erger."

Sweet Mizzy weet al twee jaar dat ik het niet heb meegemaakt. Ik heb haar in 2012 al verteld dat ik mij alleen als prostituee heb voorgedaan. En daar had ik zo mijn redenen voor. Zoals ik al zei heb ik een geheel eigen werkwijze om de waarheid te achterhalen.

Dank je voor het compliment voor mijn site. Natuurlijk is die nog niet zo uitgebreid als deze. Maar vergeet niet dat Zondares al vijf jaar bezig is. Ik vanaf 1 december 2013. Wees gerust, ik blijf schrijven. Behalve wat in mijn onderzoek zit. Dat komt niet op de site te staan. :-)

Donkey zei

Ezelruiter, ik wilde je een lang antwoord sturen. Ik heb een mooi word-document geschreven, die opgeslagen, wilde hem weer openen, word-document weg... Ik ben nu heel woedend!!!

Sweet Mizzy heeft een hashtag op twitter voor je gemaakt dat heet #fanmail. Je kunt haar contactformulier vinden op haar website door te klikken op "over sweetmizzy", en dan komt er een lijstje, dan zie je onderaan het lijstje "contact opnemen" staan.

Ik ga later eens een nieuw lang antwoord schrijven.

Maar om kort te zijn, wat ik heb gedaan door Oost-Europese prostituees te bezoeken is absoluut gruwelijk. Ik meen een aantal gedwongen prostituees te zijn tegengekomen, en dat was NIET LEUK!! Had ik kunnen voorkomen door geen prostituees te bezoeken.

Over de schone schijn. Hier vind je op rechtspraak.nl een uitspraak over een Marokkaanse man die twee Marokkaanse vrouwen dwong:

ECLI:NL:RBUTR:2011:BQ6884

En hier kun je de recensies van een van de vrouwen lezen op de wayback-machine:

Miriam op het Zandpad

Je zult verbaasd staan over hoe ze zich gedroeg tegenover de klanten. En toch, 100% gedwongen. Veel klanten waren zeer enthousiast.

ezelruiter/fanmail zei

Donkey, we zitten met elkaar opgescheept. Dank voor je antwoord hoor. Jammer van al je werk maar ik ben eerlijk gezegd wel blij dat het wat later komt.

Bedank Mizzy voor de hashtag maar ik heb en wil geen twitter dus ik kan er niks mee.

Dat ik Mizzies formulier niet gezien had lag aan mijn browser. Dus mijn irritatie over het ontbreken hiervan was onterecht.
Er komt nog heel wat leeswerk achter de pulldown-menus weg en dan kom jij nog met huiswerk over een uitspraak. GRRRR.

En ik moet ook nog Zondares beantwoorden over het Zandpad.

Mijn antwoord komt dus nog, maar ik weet nog niet wanneer.
Groetjes,

Puttana zei

Hele discussie hier, is ook goed natuurlijk, maar passen we wel een beetje op? Vooral contactgegevens.

Donkey is zo'n type die je niet kan vertrouwen, zo'n wereldvreemde die opeens kan denken dat je de nieuwe Hitler bent en dan stuntelig en aandoenlijk probeert om je te steken. Pas op met die man.

En Sweet Mizzy stond, toen ze nog Sindie, Natasja, Tamara, Squirtsletje, Geilwijffie en wat nog meer heette, erom bekend dat als ze zich op haar teentjes getrapt voelde, haar Marokkaanse aanhang op je afstuurde. Ze heeft bovendien hele korte lijntjes met Zeden. Pas dus op, want ze is bereid om heel veel werk te stoppen in je leven verzieken. Laat haar lekker in haar sweet mizzy/(sweet misery, what is in a name) zitten.

thinker on the bomb zei

Thank you so much serena

I feel much better now

I thought when you said 'unsure' you ment 'if client could be a danger to you'.

Of course we're only people.

Your description of a good hooker is exellent. The whole article is very good. I could ask more or repeat unanswered q's but I'm off fishing again. Might have caught a big fish...

Fishy these attacks here indeed.

Wish you all the best serena. Keep up the spirit. totb.


----------------------------
Haat

Sommige slachtoffers koesteren enorm veel haat

maar:

Haat doet je leven in het verleden
Belemmert je heden
En stagneert je toekomst

maar:

Ook dat is een keuze

Fleurtje van Schaik

fanmail zei

@ SweetMizzy: Leuk hoor een twit laten doorgeven door Donkey die doet of het een toenadering is, ga ik kijken loop je me uit te schelden.

Het klopt dat je contact en veel meer dingen die ik niet vond wel op je website staan. Het was alleen niet zichtbaar in mijn standaard browser.

Dat is het misverstand.
Met excuses voor de onjuiste bewering.

Maar technisch niet zo handig betekent nog niet dom hoor Mizzy.

Ik wil rechtzetten dat ik contact met jou gezocht heb. Dat heb ik niet.

Ik heb alleen gezegd dat ik er voor open sta als de kwestie met de getwitte mail aan Fleur opgelost wordt, en dat het me voor jouw zaak belangrijk lijkt om serieus in gesprek te gaan met mensen hier.

Nog geen reden om hierop terug te komen. Maar omdat ik ook maar een domme lul ben kan ik het niet laten om toch even terug te schelden lieveMuschi.

fanmail zei

dank puttana voor de waarschuwing en de info
Als ze nog een keer vijandig doet haak ik af
Je zal gelijk hebben over donkey
die wisselt poeslief doen af met ...
Ik ga ook over hem me nog niet scherper uitlaten.
Het punt is Puttana, dat ie niet geblokt kan worden
Ik sta ook achter dat beleid van Z.
Maar dan is er geen andere keus dan om hem te woord te staan, lijkt mij
dat geldt ook voor Mizzy als ze hier reageert al dan niet als anoniem
en die twits van haar aan mij zijn hier ook ingebracht
En zij twit ook over jou en F.

Maar jullie zullen misschien je kruit droog houden

Iemand moet er echter wel iets van zeggen vind ik

Al kan iemand die wil weten wat jullie werkelijk hier gepost hebben dat natuurlijk gewoon opzoeken. Ik zal dan maar niet gaan uitwijden over hoe ze alles aan het omdraaien en verdraaien is

Maar dan weet je het voor het geval je niet zelf dat getwit volgt.

Groetjes

Quotes zei

fanmail: "omdat ik ook maar een domme lul ben"

Serena zei

@Fanmail
Sorry man, ik zag het gisteravond, hield het maar eventjes van een afstandje in de gaten. Ik dacht nog zal ik een berichtje voor je doen hier, maar wist niet zeker of je het toen al gezien had... Ze is heeft nogal.. Issues.. Blijkbaar. Snap niet dat je met haar wil praten maar heb er respect voor dat jij er nog voor openstaat.

Liever een domme lul, dan een leugenachtige kut toch? Rock on!

Die Donkey.. Tja.. Snap niet dat Zondares het toelaat, maar ik heb wel weer heel veel respect dat ze niet censureert.
Nu kunnen we de ezel (zielige kerel) met kop en staart pakken (hier op internet), door zijn eigen stront vegen (hem stevig van repliek dienen). Het zou toch wel een gemis zijn als we dat niet meer konden doen zeg. Ik pak nog een koekje erbij.

Kort Hoertje zei

Zondares, op Twitter beweert Sweet Mizzy dat je haar reacties blockt.

fanmail zei

@ Serena: "sorry man" Waarvoor dan? Er is geen probleem in mijn ogen. Maar dank voor je aardige bericht. Ach ja "issues" hebben we allemaal toch? Wat Donkey betreft, we kunnen zeggen wat we willen, maar hij maakt wel een hoop creatieve energie in ons los. Zou inderdaad een gemis zijn zonder hem.


@ SweetMizzy: Dank voor je twit. Met "jouw zaak" bedoelde ik hierboven niet jouw rechtszaak, maar 'het tegengaan van gedwongen prostitutie'. Dat gaat beter met steun van hoeren (en ook -lopers). Die kan je hier vinden en staan allemaal achter dit doel.

Donkey zei

Aan fanmail/(Fleur?):

Op zich beter dan niets als je zo alleen in een flatje kan beginnen, maar waarom niet delen? Dat is veiliger en goedkoper. Ja en als twee ook wel mag misschien van jou, waarom dan geen tien?

Ik begrijp je punt. Dat heet het hellend vlak. Inderdaad, als je het doortrekt zouden de zelfstandige prostituees ook aan de vergunning moeten. Maar ja, dat lijkt me dan nog beter dan dat Ufuk T zomaar een bordeel kan openen. Ik begrijp het punt niet zo waarom zelfstandige prostituees niet vergunningplichtig zouden hoeven te zijn. Zondares heeft niks te klagen want die werkt niet (meer) als prostituee.

Maar als jij zo overtuigd bent van die beschuldigingen, vind je het dan geen grof schandaal dat de ernstige misdaden die er volgens jou hebben plaats gevonden niet vervolgd worden en de slachtoffers hiervan juist zijn gestraft? Waarom roep je daar geen moord en brand om dan? En heb je niet het idee dat je Eleni te hulp moet komen om haar werkruimte te behouden? Of ga je ook feesten als dat straatje gesloten wordt vanwege de verschrikkelijke mensenhandel?

Dat de exploitanten zaken doen en deden met mensenhandelaren is iets dat al heel lang bekend en duidelijk is. Het is inderdaad vreemd dat hier zo weinig op vervolgd is. Maar ik heb misschien toch een verklaring. Ik denk dat je zit met het bewijs. Je hebt allemaal getuigen nodig om echt aan te kunnen tonen dat de exploitanten doelbewust, willens en wetens zaken deden met mensenhandelaars. Je moet echt bewijzen dat ze het wisten. Zo´n exploitant kan altijd zeggen dat hij dacht dat Saban B een bonafide bemiddelaar was. Wist hij of zij veel???? En dan moet de rechtbank maar bewijzen dat dit niet zo is. Hoe doe je dat? Zijn er getuigen? Nee. Ik denk dat de macht van het OM zeer beperkt is. Ze moeten écht een duidelijke zaak heb.

Donkey zei

VERVOLG:

Om de werkruimte van Eleni maak ik me niet veel zorgen. Ze vindt wel weer een nieuwe. Ik had het er een keer met haar over, en ze zei dat ze naar huis terug zou gaan als haar kamer verdwijnt, en dat ze niet aan de grachten wil werken. Dan vergeet ze de Stoofsteeg en andere stegen die niet gaan verdwijnen. Laatst was ik op de Wallen bij Eleni en het viel me op dat er kamers te huur stonden. En dat allemaal na de sluiting van het Zandpad. Ik heb echt het idee dat er geen tekort is aan ramen zo te zien. Eleni duikt wel ergens anders weer op. Of misschien geeft het wel een nieuwe positieve wending aan haar leven. Dan komt ze er misschien achter dat ze meer kan dan als prostituee te werken.

Ik denk dat het sluiten van ramen zelfs een positief effect kan hebben op de Wallen. Het viel de Rode Draad al eens op toen er ramen werden gesloten op de Achterdam dat de gemeente onbedoeld het aanbod had aangepast aan de vraag. Er kwamen toen al een stuk minder klanten. De overgebleven prostituees kregen nu meer klanten door de sluiting van ramen. Ze gingen er dus op vooruit.

Verder moet mij van het hart dat jij je nu erg makkelijk van Serena's vragen over je eigen gedrag hebt afgemaakt. Als jij 1 er van overtuigd was dat er veel gedwongen prostitutie voorkomt, en 2 juíst die categorieën opzocht waarvan jij dacht dat de kans daarop het grootste is, wat maakt dat jou dan?
Als jij een handleiding maakt "hoe vermijd ik gedwongen dames" en zelf alles tegenovergesteld doet?


Ik weet niet meer zo of er zoveel gedwongen prostitutie is. Ik geloof graag dat het niet zo is. Volgens Dina Siegel is er zelfs helemaal geen dwang en uitbuiting (meer) in de prostitutie. Ik verschuil me graag achter haar en anderen.

Dat ik doelbewust Oost-Europese prostituees heb opgezocht is het kwaadaardigste en walgelijkste dat ik ooit heb gedaan. Ik weet eigenlijk niet goed wat ik mankeer. Ik denk dat het een geleidelijk proces was waarbij ik steeds meer durfde. En een verkrachter was ik op een gegeven moment toch al. Als ik geen prostituees had bezocht, dan was ik zeker geweest van mijn zaak, dan had ik niemand pijn gedaan.

Ik begon weer prostituees te bezoeken in 2009. Voor het laatst was dat in 2004, en dat was bijna 5 jaar terug. Ik had positieve verhalen gehoord over de Oude Nieuwstraat in Amsterdam. Daar werkten vooral veel wat oudere prostituees achter de ramen. Ik ging dus daar heen met de belofte aan mezelf om een wat oudere prostituee te bezoeken. Ik denk namelijk dat gedwongen prostitutie veel bij jonge prostituees voorkomt, en veel minder bij oudere. Voor je het weel liep ik bij een jonge Nederlandse vrouw naar binnen. Ze was begin 20. Jonge Nederlandse raamprostituees zijn volgens de bronnen die ik heb geraadpleegd vaak slachtoffer van mensenhandel. Ik realiseerde mijn fout en vroeg haar of ze niet gedwongen was. Ze zei dat ze van de vraag schrok, en dat nog niemand haar dit gevraagd heeft. Ik had op zich best een leuke tijd met haar, maar ik heb die nacht zeer slecht geslapen. Ik heb me hier dagen rot over gevoeld. Ik kon zowat ieder moment in huilen uitbarsten de dagen daarna.

Donkey zei

VERVOLG:

Ik heb toen een jaar geen prostituee meer bezocht. Ik besloot toen om het bij huize Ria te proberen in Amsterdam. Daar heb ik ook positieve verhalen over gehoord, daar informeren ze echt naar de vrijwilligheid van de vrouwen. Ik dacht ook dat hier veel Nederlandse prostituees zouden werken. Ik geloofde dat Nederlandse vrouwen in clubs en privéhuizen een stuk zelfstandiger waren vergeleken met de Nederlandse vrouwen achter het raam. Toen ik er was zaten er twee mooie jonge Oost-Europese vrouwen links en rechts vlak naast me. Ja, en van die groep geloofde ik dat 90% gedwongen is. Toen heb ik bedankt. Dit is wat ik niet wilde.

Een tijdlang heb ik keurig netjes Nederlandse vrouwen bezocht in clubs en privéhuizen. Met eén van deze vrouwen heb ik in bad gezeten, en ze liet me haar tatoeage zien met de initialen van haar vriend. Echt een toptijd.

Dat heb ik 6 keer gedaan of zo. Toen ging er iets mis in mijn hoofd. Op een gegeven moment kwam er een verdraaiing. Op een of andere manier begon ik het spannend te vinden om jonge raamprostituees te bezoeken. Dat was ook in een periode waarin ik heftig begon te twijfelen over de omvang van gedwongen prostitutie. Dat kun je ook zien op mijn weblog. Ik richtte me heel sterk op rechtspraak.nl om voor mezelf aan te kunnen tonen dat er wel degelijk gedwongen prostitutie is. Maar het vuur werd alleen sterker.

De gelegenheid deed zich voor toen een Amerikaanse journaliste me wilde interviewen. Dat was vlakbij de Wallen. Ik zei nog tegen haar dat ik nooit Oost-Europese prostituees zou bezoeken. Dat was anathema voor me. Maar diezelfde dag was ik bij een Slowaakse vrouw van in de 30. Ik had een geweldige tijd met haar. Ik dacht dat ze jonger was, maar het was een opluchting toe ik erachter kwam dat ze toen iets van 33 was.

Donkey zei

Ik kon niet meer stoppen. Ik heb meer Oost-Europese vrouwen bezocht. Een aantal zeer vriendelijke vrouwen, met wie ik - als ik eerlijk moet zeggen - een hele leuke tijd heb beleefd. En ik heb denk ik een aantal gedwongen prostituees bezocht. Duidelijke voorbeelden daarvan zijn de Hongaarse of Roemeense Diane/Tanja, en de Russische of Tsjechische Susana/Ashley. Vooral Diane bleef me bij. Dat was toen op het Zandpad. Ze maakt een angstige indruk, en lijkt zich soms te verzetten tijdens de seks. Dit wordt ook beschreven door andere bezoekers van haar. Ik heb toen stichting M gewaarschuwd, en van iemand anders heb ik gehoord dat hij dat ook gedaan heeft. De wijkagent zou zelfs naar haar toe zijn geweest. Maar voor zover ik kan zien werkt ze nog steeds. Dit keer in Den Haag achter de ramen. Ze heeft kennelijk geen negatief werkadvies gehad of zo. Opmerkelijk.

Ja, en tegenwoordig bezoek ik alleen Eleni dus. Ze is was ouder. Ik denk 36 of zo. Ik heb nog hele discussies gehad met haar over gedwongen prostitutie. Zij en de vrouwen om haar heen werken zelfstandig, en ook die Albanese naast haar, “that crazy one with the big breasts”. Ze vindt dat vrouwen toch zo naar de politie kunnen? Ze zei dat de deur zo open kon, en ze zou desnoods zo in lingerie naar het politiebureau lopen. Ik had het met haar over de bedreigingen die pooiers gebruiken, maar ze zei dat ik niet in die maffiaverhalen moet geloven. Ze erkende wel dat ze een paar vrouwen naast zich had werken die zeiden gedwongen te zijn, maar dat kon ze niet checken. Dat waren een Nederlandse en een Bulgaarse vrouw. Een vrouw moest een groot bedrag per dag verdienen anders kreeg ze slaag van haar Turkse vriend. En er kwam eens een Turkse man bij Eleni langs die wilde dat ze 50 euro per dag zou betalen in ruil voor bescherming. Maar dat deed ze niet anders zou ze zichzelf in gevaar brengen.

Bij Eleni voel ik me veilig. Ze is heel open van geest. Maar zelfs bij haar heb ik lichte twijfels. Ik heb een keer twee lugubere Turks-uitziende mannen bij haar raam gezien, en ze ging met hun om alsof ze bij elkaar hoorden. Ik vroeg haar erover, en ze zei dat dit een klant was.

Ja, dat ik haar bezoek is hypocriet, temeer omdat ik ook haar kwaadaardige exploitanten financier aan wie ze 160 euro per dag moet betalen. Maar er gloort hoop want ze zullen worden gestraft. Ze zullen over een tijd geen ramen meer kunnen exploiteren. Gerechtigheid.

Dan is Eleni vrij.

ezelruiter zei

@ Donkey: Ik reageer alleen maar op je aanhef en de eerste alinea (na mijn citaat).

Ten eerste vraag je of ik Fleur zou zijn. Wat loop je nou te fokken? Laat alsjeblieft Fleur met rust zeg. Ze heeft je een kans gegeven en je hebt het verkloot. Jij denkt dat ze Zondares is waar jij zo dolgraag contact mee wilde, maar toen je de kans kreeg ben je afgetaaid.

Nu breidt je je conspiracy theorie nog uit door te veronderstellen dat ik ook wel eens een typetje zou kunnen zijn. Denk toch wat je wilt.

Maar soort waanbeelden als argumenten in de discussie te gebruiken daar komen we niet verder mee.

Nu krabbel je terug op je toegeving dat zelfstandige dames geen vergunning meer hoeven met als argument dat Zondares niet bestaat en dus ook geen vergunning nodig heeft.

Als je nu nog niet begrijpt wat het probleem is met de vergunningplicht (en trouwens niet alleen voor zelfstandige dames maar voor de hele branche) terwijl je notabene dit hele blog gelezen zegt te hebben, en nu alleen maar komt met een gemene pooier (terwijl je geen antwoord geeft op mijn vraag hoe die een collectief over zou moeten nemen) en met jouw verzinsel dat Zondares niet zou bestaan en dus ook geen vergunning nodig zou hebben. You piss me off Donkey.

En om toch ook maar even op de laatste alinea in te gaan: Die vergunningplicht is de reden waarom Eleni zoveel geld aan huur moet betalen. En waarom er kamers op de Wallen leegstaan heeft Mark al eens uitgelegd. Ik hoop dat je gelijk hebt dat ze goed terecht komt maar ze wordt er echt niet vrijer van als ze uit haar kamer wordt getrapt en bij een krimpend aanbod moet gaan zoeken naar nieuwe werkruimte.

Donkey zei

Ik denk niet dat het komt door de vergunningplicht. Ik denk eerder door het uitsterfbeleid. De gemeentes zouden kunnen overwegen om meer bordelen of zelfstandig werkende prostituees toe te laten. Maar ik denk dat het wel verstandig is dat de antecedenten van de uitbuiters wordt onderzocht.

Nu je het hebt over Mark van der Beer, van hem vraag ik me nu ook af of hij ook eigenlijk niet Fleur is. Ik had al argwaan over hem vanaf het begin, maar die argwaan verdween toen ik ontdekte dat hij recensies had geschreven over zijn eigen vriendin. Ik heb haar één keer gezien. Ik heb later overwogen haar te vragen of Mark van der Beer echt was. Ik vond dat Mark wel heel goed wist dat Fleur zou gaan reageren op mij op zijn blog, wat ze ook deed. Ik veronderstelde dat Fleur misschien die recensies heeft geschreven, maar dat ze die dame wel kende. Als Fleur allemaal fake-accounts heeft op verschillende forums, waarom dan niet op hookers? Ik stelde hem hiervan op de hoogte, en dat ik een foto van Fleur mee zou nemen. Toen schreef hij zoiets van: “Man, je bent echt schizo, dude”. Helaas heb ik haar niet meer gezien. Ze werkt gek genoeg echt enkele meters vanwaar Eleni werkt.

Nu, waarom mijn nieuwe twijfels over Mark van der Beer? Ten eerste lijkt Zondares de komst van de blog van Mark van der Beer aan te kondigen. Dat is hier:

http://zondares.blogspot.nl/2012/06/partner-van-een-hoer.html

Zondares sluit af met:

Helaas is er geen blog van een vent die een hoer als vriendin heeft, en hoe hij het ervaart. Ik zou wel een vaste lezer zijn.

En een jaar later komt Mark van der Beer met zijn blog, die dezelfde typische ideeën heeft als Fleur, zoals over de eigen “verantwoordelijkheid” die slachtoffers van loverboys hebben, en over dat die vrouwen dat wel zelf moeten weten als ze met een parasitair vriendje in zee willen gaan.

Ja, en ik denk dat jij ook Fleur bent. Je verdedigt haar wel heel fanatiek, en je citeert haar. En je verwijst naar Mark van der Beer. En is het zo vreemd dat Fleur achter Zondares, Klein Hoertje en Serena zit? Ze heeft een zekere naam opgebouwd als het gaat om het creëren van verschillende fake-accounts op forums. De blog van Zondares is right down her alley.

Oh ja, Puttana is ook Fleur, want die gaat mee in de aanval van Klein Hoertje tegen Mizzy omtrent haar vroegere recensies op hookers. En Puttana heeft het over “toverpooiers”, ja daar begon zij mee, maar dat komt ook van Fleur, want die had het er al eerder over dat mensen allemaal magische krachten aan pooiers toeschrijven.

En die anonieme Engelstalige is Fleur, want die citeert van haar blog.

Niet dat ik er problemen mee heb hoor! Ik vind het wel leuk! Ik vind het leuk vermaak. Het lijkt wel alsof ik een aflevering bekijk van scooby-doo. Dan blijkt dat het spookhuis met zijn 10 inwoners en 30 spoken, eigenlijk maar 1 inwoner te hebben gehad al die tijd.

thinker on the bomb zei

No Donkey, I am not the Holy Trinity!

I just placed Fleurs article in the comments, because I thought it was a good comment at the discussion.

From your comments and your website I understand that you are a very troubled and confused man. I am sorry but we can not help you with that. Unless you start taking the people here serious, there's nothing we can do.

I noticed your earlier contributions because they were so over the top, and I had a good laugh about your theories. Thanks for that. But now it is becoming only more of the same and its getting very boring. Goodbye and live well mate.

thinker on the bomb zei

Off topic some distraction then:

Dwarf Tossing
Midget Tossing
Midget Boxing
Hot Midgets and Dwarfs
Nazi-chick

From another internet battle:

nn1: "Hier had al veer eerder ingegrepen moeten worden, toen dit groepje extremisten, die zichzelf feministen / activisten noemen dat roze gedrocht zonder enige consensus het [cafe]binnengebracht hadden dat is toen niet gebeurd en nu denken dat ze vervolgens alles kunnen maken, de [cafe] facebook hacken, allerlij leugens de wereld in helpen, mensen uitmaken voor fascist als ze maar enige vorm van kritiek tegen deze groep uiten, Hun eigen regeltjes op hun eigen geclaimde avonden maken enz enz.
Het enige waar deze lui op uit zijn is de boel opruien en haat zaaien binnen het [cafe] en het collectief ten gronde te brengen!! Waarom doet het zogenaamde collectief niks tegen deze raddraaiers?? Wel allemaal klagen maar actie ondernemen ho maar. Misschien word het eens tijd om met een groepje bezoekje te gaan brengen aan die [meeting] of zogenaamde feministen avonden om ze eens goed duidelijk te maken dat ze beter op kunnen rotten"

nn2: "Seksisme en seksueel geweld is een (van de vele) flinke problemen inde Nederlandse scene(uiteraard ook in andere radicale bewegingen), ik vindt het goed dat [group] hier actief mee bezig is en een constructief signaal afgeeft, of je het wel of niet met dingen als definitie macht eens bent hoeft niet te betkenen dat je hier op [website] maar dingen kan schreeuwen als "Een beetje anarchist had ze allang met kop en kut de straat opgesmeten" of het gaan hebben over fem-nazis. Ik hoop dat mensen snappen dat er bepaalde verantwoordelijkheden zijn en dat het hier om serieuze problematiek gaat. Hopelijk komt hier een constructieve discussie uit over de brede problematiek van sexueel geweld, seksisme, racisme en andere isms."

nn3: "De slachtoffer 'beschermers' die daders worden: "The creatures outside looked from pig to man, and from man to pig, and from pig to man again; but already it was impossible to say which was which.""

Donkey zei

Nou Fleur, nou dat je van mij vindt dat ik erg in de war ben, ik vind je ook wel een mafketel hoor dat je hier zo in het Engels gaat zitten schrijven. Maar het moet gezegd, dat doe je erg goed! Die cursussen Engels werpen echt hun vruchten af.

Ik heb zelf moeite met het omzetten van woorden als "bij". Engelstaligen zeggen dan vaak "with" valt me op, en niet "at". Dus als je zegt in het Nederlands: "Ik besloot om bij mijn ouders wonen", dan zeggen ze in het Engels, "I decided to live with my parents.". Maar dat vind ik gek, want dan kan het net zo goed betekenen dat ze bij jou gaan wonen. En als je in het Nederlands zegt: "Ik schreef me in bij de politie", dan zeggen ze in het Engels: "I registered with the politie". Maar dat kan net zo goed betekenen dat je je inschrijft samen met een politieagent.

Waar komen die citaten dan vandaan, is dat indymedia?

Admin zei

@Donkey

Toch wel grappig dit, dus ik reageer maar even

Je begint al lekker als je schrijft:
"Nu, waarom mijn nieuwe twijfels over Mark van der Beer? Ten eerste lijkt Zondares de komst van de blog van Mark van der Beer aan te kondigen. Dat is hier:"
Maar vervolgens zet je eronder dat een jaar later ik met mijn blog kwam. Tja, een jaar later, dat is inderdaad écht heel verdacht Donkey!

Daarna begin je over het feit dat Fleur en ik dezelfde ideeën zouden hebben, en dat dit een reden zou zijn waarom we dezelfde personen zouden zijn.
Tja, dat is één optie, of wellicht de andere optie, dat ik gewoon iemand ben die het in grote lijnen met haar eens ben, omdat Fleur gewoon de waarheid verteld.
Bovendien heb je mijn vriendin gezien, dus als ik Fleur zou zijn, zou ik dan niet lesbisch of bisexueel zijn? Erg vreemd.
En daarnaast, dat jij mijn vriendin maar één keer hebt gezien, vertelt wellicht meer over jouw dan over mijn vriendin. Mijn vriendin werkt er nog steeds gewoon 5 dagen per week, tenzij ze zich niet goed voelt of er iets anders tussendoor komt.

Maar om alles even uit te sluiten kunnen we het ook veel makkelijker maken. Zondares kan controleren of ik hetzelfde IP adres heb als Fleur, en dan zijn we er snel uit, toch?

Mijn hemel, waar haal je al die idiote ideeën vandaan man! Mijn vriendin had al een tijdje een idee dat je schizo was als ze je zag, maar nu weet ik het ook zeker.

Donkey zei

Met Fleur weet je nooit. Ze heeft toegegeven dat ze nepverhalen vertelt voor onderzoeksdoeleinden. Ze werkt ook met fictieve accounts op verschillende forums. Heeft ze toegegeven. Normaalgesproken zou ik inderdaad zeggen dat jij echt bent Mark, omdat je recensies over "Felicia Anna" schrijft op hookers. Maar met Fleur weet je nooit. Ik zie haar er echt voor aan dat ze met nep-accounts op hookers fake-recensies schrijft.

Er is maar een manier om erachter te komen of dit waar is of niet: Ik moet het de prostituee persoonlijk vragen. Ik hoop niet dat ze schrikt.

Ik heb gisteren ontdekt dat ik al die tijd de werklocatie van "Felicia Anna" verkeerd had. Ik interpreteerde de kaart verkeerd. Waarschijnlijk had ik het de eerste keer wel goed, en toen zag ik haar meteen. Later raakte ik waarschijnlijk in de war. Ik lokaliseerde haar een blok ernaast.

Heeft ze mij weleens langs zien lopen? Heeft ze me herkend aan de hand van de beschrijvingen die ik je gaf over mij?

Zie ik er zo gek uit? :)

Dinsdag hoop ik bij haar langs te komen. Ik neem dan ook gewoon geld mee voor haar. Ik zal haar een twit vooraf sturen om mijn komst aan te kondigen.

Fleur van Schaik zei

Ach die @Donkey toch ….

Het is ondertussen wel bekend dat Donkey alle verhalen verdraaid die hij te horen krijgt. Of hij krijgt verhalen van anderen te horen en hij gaat dat niet bij de betreffende persoon verifiëren.

Nee Donkey, ik heb nooit toegegeven dat ik nepverhalen heb verteld voor onderzoeksdoeleinde. Ik heb gezegd dat ik met toestemming met 1 verhaal aan de haal bent gegaan. Dat is een echt verhaal dat echt bestaan heeft. Niets nepverhalen. Ook geen meerder verhalen. 1 verhaal, waar ik met toestemming van de betreffende persoon mee aan de haal bent gegaan. Dat was inderdaad voor onderzoeksdoeleinde. Ik wilde weten wat men nu echt aan gedwongen prostitutie doen. Ik heb het dan niet over de manipulaties of misleidingen van de loverboy, maar over echt dwang. Ik heb mij voorgedaan als ex-slachtoffer. En ik heb alle informatie gekregen die ik nodig had en zelfs nog meer dan ik ooit had mogen verwachten. Je kan rustig zeggen dat ik gefiltreerd ben. Dat kwam zo uit.

Ik werk niet met fictieve accounts. Niet op Twitter en ook niet op forums. Ik doe alles onder mijn eigen naam. Je hebt de klokken horen luiden, maar je weet niet waar de klepel hangt.

Ik heb in het verleden op forums gezeten. Dat was toen ik infiltreerde in de SM-scene. Dat heb ik gedaan van maart 2005 tot september 2010. Dus dat is alweer bijna 4 jaar geleden. Je loopt achter de feiten aan. Maar binnen de SM-scene wisten ze precies wat mijn naam was. Ze wisten zelfs dat ik journalist was. Daar heb ik voldoende emailbewijzen van. Ze wisten alleen niet dat ik geen sub was en ze wisten niet dat ik het aan het onderzoeken was. Daar kwamen ze pas later achter.

Alberto Stegeman is journalist en infiltreert ook in undercover in Nederland. Is hij daarmee dan een oplichter?

Donkey zei

Ik heb bevestiging gekregen dat Zondares de prostituee echt bestaat. Die bevestiging is van een klant van haar. Hij zegt dat hij gaandeweg begon te beseffen dat de vrouw die hij regelmatig bezocht weleens Zondares zou kunnen zijn. In eerste instantie ontkende ze alles. Toen las hij een stukje op haar blog waar ze het eerder over gehad hadden samen. Later vertelde ze spontaan dat ze inderdaad de Zondares is. Maar hij moest wel beloven het er niet met anderen over te hebben wie ze was.

Hij vertelt ook dat Zondares de waarheid zodanig heeft verdraaid dat het geen zin heeft om haar op te sporen. Alleen als je haar kent dan kun je erachter komen. Nu moet ik zeggen dat Zondares de waarheid dan wel heel erg heeft verdraaid. Hij heeft me overigens niet verteld wie Zondares is, en hij adviseert me om lucifers te sparen.

Dus.... aangezien al mijn hypotheses fout waren, en Zondares, Serena, en het Kleine Hoertje wel degelijk bestaan, wil ik iedereen verexcuseren die ik geschoffeerd heb. Ik heb wel goeie hoop dat mijn identiteitsverwarringen complimenteus waren.

Dus aan Serena/@HappyHooker19, Sweet Mizzy, Klein Hoertje/@KanStaandPijpen, Fleurtje van Schaik, Emma, Puttana, Richard, Thinker on the Bomb, Puttana, Felicia Anna, Mark van der Beer, Fanmail/Wessel/Ezelruiter, ex-hoofdagent en (last but not least!!) Zondares:

SORRY! 1000 maal SORRY!

En, hoewel ik het totaal niet eens met velen in dit lijstje, wens ik iedereen heel veel liefde toe.

PEACE AND HAPPINESS for everybody.

En nogmaals sorry.

ezelruiter zei

en een week later zei donkey:

"Ik ga niet nog een keer sorry zeggen. Het punt is dat ik het eigenlijk niet meen."

Laura zei

Wauw Zondares zeer interessant stukje. In Vlaanderen komen de laatste tijd meer loverboyverhalen in de krant. Altijd super eenzijdig, zoals je zegt. Die meisjes zijn volgens hun 100% slachtoffer en de loverboy 100% dader. Maar als je een meer logische uiteenzetting maakt, zoals jij hier hebt gedaan, weet je dat niet alle verhalen kunnen kloppen.
Natuurlijk zijn er misstanden en is er geweld. Maar veel van die verhalen zijn voor mij té ongelooflijk voor woorden.