maandag 6 december 2010

Sinterklaas

Sorry, ik ben niet in de stemming vandaag. Nu even géén stukje over de prostitutie. Ik zit hier namelijk met mooie pakjes en mooie gedichtjes voor Sinterklaas. Ik had met vrienden afgesproken om samen met hun kindje Sinterklaas te vieren, en dat is een beetje misgegaan. Ik had al best lang van tevoren een kado voor hun kindje gehaald, en voor hun wat flessen, en ik had mijn gedichten ook allang af. Die gedichtjes kan ik wel weggooien, maar die kadootjes komen gewoon met Kerst.

Als we vroeger bij ons in het dorp Sinterklaas vierden, deden we dat op 5 december. Behalve als dat op Zondag viel, want dat is de Dag des Heeren, dan vier je het op de zesde. Mijn vrienden hebben het dus gisteren al gevierd, en ik kreeg een SMSje dat ik de volgende keer moet zeggen als ik geen zin heb, want voor zo'n kindje is het wel lang wachten. Ik lag toen met een klant in bed, dus ik las het pas veel later. Ik voel me best wel schuldig.

Ik weet dat jullie dit lezen, sorry! Volgend jaar zal ik het beter doen!

12 opmerkingen:

Peter zei

Balen voor je gedichten zeg. Positief is dan weer wel dat je vrienden dus niet zo streng gristelijk zijn. :^P

Nou, dat wordt weer drie daagjes extra wachten dan. Gelukkig heb ik nog wat oude postjes van je nog niet gelezen. Dan lees ik die maar nu.

Anoniem zei

huh? hadden jullie niet duidelijk een dag en tijdstip afgesproken?

Anoniem zei

Ik snap het stukje niet helemaal (:

Anoniem zei

Gewoon even bellen en uitleggen dat je dacht dat het vandaag was en waarom je dit dachht, zo vreemd klinkt het niet. Natuurlijk waren die ouders teleurgesteld voor het Kind is het spannend en dan komt vriendin zondaresje niet, een hele teleurstelling voor het kind natuurlijk. Gewoon goed maken en beter afspreken de volgende keer

XXX Floris

Cedars zei

Oh, shit zeg! Ja, dat is echt zielig voor zo'n kleintje. Kan me voorstellen dat je je behoorlijk lullig voelt.

Anoniem zei

*ligt helemaal in de kreukels*
Het is toch wat met die verwachtingspatronen...

Anoniem zei

haha je lijkt wel een ouwe kraakster, wars van conventies. Ik ga steeds meer van je houden ondanks t feit dat je een beetje verwend bent! Maar dat zijn alle oud-krakers met hun mooie huissie en goeie salaris.

Anoniem zei

Toch wel erg irritant dat je vrienden ervan uitgaan dat je geen zin had. Konden ze niet gewoon vragen waarom je er niet was ? Ik heb een hekel aan dit soort vriendschappen die meteen "veroordelen" ... Ik had lekker een sms tegugestuurd met "ja sorry, ik moest eerst zelf de zak van sinterklaas legen" Ik zou me er niet te druk om maken. Volgende keer een spannender verhaal ? :)

Keizer Broodje zei

Ach ja, je kunt eens wat fout doen hè...
Mooi blog! Erg leuk om te lezen!

Engano zei

Soms is het zoals het is en kies je niet voor de dingen die je overkomen. Je kiest er wel voor hoe je ermee omgaat.....

Zondares zei

We hadden een tijd, maar de datum hadden we niet besproken, omdat we dachten dat we dat wel wisten.

Co Jansen zei

Op dezelfde manier miste ik een bruiloft, ben al jaren aan het goedmaken.
Co.