maandag 13 mei 2013

Echt zijn

In mijn werk ben ik vooral aan het werken om voor elke klant een illusie te maken. De klant wil dat ik geil en nat op hèm zit te wachten, en hij wil vooral niet weten dat er al drie andere klanten vandaag waren die me netzogoed hebben geneukt als hij nu gaat doen. Hij wil een leuke ervaring, en daar betaalt hij me voor. Ik zorg met die illusie dat hij die leuke ervaring ook heeft.

Het liefste willen de mannen dat je helemaal geen illusie gebruikt. Die willen gewoon dat je ècht geil op hèm zit te wachten, en dat je ècht een wereldwip van hem krijgt. Daarom willen ze ook zovaak dat je alleen met hem werkt, of dat je een amateurtje bent, of dat je onervaren bent, want dan denken ze dat ze meer jouzelf krijgen. Dat is niet een realistisch idee, maar ik begrijp het ook wel.

Je hebt het ook andersom. Er zijn best veel klanten die je liever gewoon helemaal zonder illusie willen. Dat denken ze tenminste. Ze willen alles gewoon zien, want ze denken dat het veel leuker is om te zien dat ze ècht zomaar een klant zijn, inplaatsvan een illusie dat ze een hele leuke belangrijke klant zijn met wie ik geweldige seks heb.

Als je nog nieuw bent kom je er eens achter dat het zo is, en dan is de eerste fout die je maakt om dan precies te doen wat de klanten denken dat ze willen. Het lijkt namelijk wel heel logisch dat ze dat willen, en het lijkt ook heel eerlijk. Het voelt ergens ook meer volwassen aan om een vent gewoon echt te laten zien wat er gebeurt. Maar ja, dat moet je een keer leren.

Je leert in dit vak een boel dingen, en één van die dingen is dat je jezelf kan transformeren. Je kan hele andere rollen spelen. Als je nog groen bent, is er best wel de verleiding om daar een beetje mee te koop te lopen. Je laat de klant zien dat je àlles kan zijn wat hij nodig heeft. Dat is namelijk voor jou ook een kick. Je windt mannen om je vinger doordat jij ze handig bespeelt.

Het is een fout, want het werkt gewoon niet. Mannen die zien dat jij je aanpast knappen af. Ze denken soms dat ze het willen, maar in het echt krijgen ze gewoon niet meer de passie. Een personage aannemen is makkelijk, en het is eventjes leuk, maar de klant gaat het heel snel niet meer accepteren. Niet omdat hij dat beslist, maar omdat het gewoon niet meer voor hem wèrkt.

Je kan natuurlijk gewoon echt jezelf gaan lopen zijn. Ik weet dat het voor sommige meiden werkt. Die hebben een klein kringetje van mannen die daarvoor gaan, en daar redden ze het mee samen met de aanloop. Maar voor de meeste is dat toch ook geen oplossing. Hoeren zijn veeleisende krengen in bed. We zijn niet snel onder de indruk van een vent. We kijken niet meer door een roze bril heen. Er zijn nietzoveel mannen die dat willen.

Voor mij werkt dat dus helemaal niet. Ik ben seksueel heel moeilijk, en ik ben zelf ook iemand die snel een man wil uitdagen, en uitgedaagd wil worden. Daar ben je als man flink mee bezig als dat zo moet, en dat gaat binnen mijn werk gewoon niet. Bovendien willen de meeste klanten helemaal nietzo opgejaagd worden. Ik ben van mezelf erg grillig, en dat willen klanten ook niet op hun bordje krijgen.

Maar het maakt eigenlijk niet uit. Als ik een persoonlijkheid had die een boel mannen wel makkelijk hadden gevonden, had ik het netzogoed beter anders kunnen doen. De klant komt maar voor een uurtje ofzo, en die moet daarin zichzelf wel kwijtkunnen. Dat gaat niet als het alleen maar goed genoeg is. Hij wil dat je contact met hem genoeg van zijn behoeftes aanpakt. Dat kan je niet aan het toeval overlaten.

De illusie moet zo zijn, dat een vent hem gelooft. Je kan makkelijk een illusie maken die een vent gelooft tijdens dat hij geil is, maar je moet veel voorzichtiger zijn met illusies die hij achteraf ook nog gelooft. En dat is toch ook wel belangrijk. Je illusie is wat hij het meeste van je meekrijgt, en het is dus het belangrijkste om dat goed te krijgen. Daarná is het belangrijk om het met de seks goed af te maken.

Je wil dat hij je ziet als een echt iemand, maar wel een echt iemand waarbij het te geloven is dat ze precies die dingen wil die hij nodig heeft. Dat is lastig, want mannen zijn zo opgevoed, dat ze niet geloven dat èchte vrouwen ècht van stevige seks om de seks houden. Daar moet je overheen komen om te overtuigen. Daarvoor moet je hem een verklaring geven, en hem laten zien dat het echt kan. Dat moet ook nog niet nep en vreemd lijken.

De mannen willen echtheid, maar niet de echte echtheid van een hoer, maar juist een neppe echtheid. Ze willen nooit kunnen zien dat dat een illusie is. Je moet ze overtuigen van iets wat ze niet geloven dat het nog bestaat. Hoe slimmer ze zijn, hoe meer dat ze die illusie zoeken, en hoe moeilijker ze te neppen zijn. Lastig hè? Dat is nou wat het lastige van mijn werk is. Die illusie gaat nooit vanzelf.

Het is makkelijker om een simpele illusie te maken, waar de man aan meewerkt. Dat is hoe de meeste meiden het doen, en ik heb het ook jaren zo gedaan. Je moet dan niet iets proberen wat hij niet verwacht, want je wil juist zorgen dat het perfekt op elkaar aansluit wat hij en jij ervan maken. Maar je ziet het in zijn ogen, vooral achteraf, ergens geloven ze het toch niet honderd procent.

Als je de illusie goed hebt, ben je voor hem gewoon een "girl nextdoor" die hij geloofwaardig vindt. Soms proberen ze te kijken of je ze nept, maar meestal zijn ze juist heel voorzichtig om het niet door te prikken. Dan krijg je klanten die je gaan ontdekken, en die ècht contact met je willen maken, en die keer op keer bij je terugkomen. Je krijgt er dus echt ook wat voor terug.

Zo'n girl nextdoor gaat supergoed samen met een girfriend experience. Je kan een GFE prima doen zonder, maar dan krijg je toch de klant niet mee zoals je dat wel doet met een goeie illusie. Je krijgt een klant echt open voor de beurt als je hem kan overtuigen van je echtheid. Dan gaat het ook voorbij iets lichamelijks, want dan krijg je de intimiteit die toch ook belangrijk is voor de seks.

Het belangrijkste is dat het fijner werkt. Een klant die zich openstelt, die alles gelooft, en de verantwoordelijkheid die je van hem krijgt om het niet stuk te laten vallen, dat is gewoon mijn doek, en de beurt is mijn kleuren. Zo kan ik er echt kunst van maken. Het geeft voor hem een betere ervaring, en het geeft mij veel meer voldoening van mijn werk.

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Leerzaam. Herkenbaar ook. Dank je wel!

man zei

diepzinnig...

ik ben mee

Wanda zei

Heel goed inzicht. Echt zo'n beginnersfout die je gemaakt moet hebben. Mijn oplossing was iets anders, ik laat gewoon zien dat het zakelijk is, daar zijn mijn klanten beter mee. Jij doet het anders, je houdt er meer een GFE bij, maar ik begrijp precies wat je bedoelt. Je zegt het mooi.

Anoniem zei

heel goed beschreven!

Puttana zei

Zondares laat weer even zien dat ze een vakvrouw is. Mooi geschreven.

Anoniem zei

ik snao er geen klote van

Serena zei

OJA! Alles zijn wat voor die man 'perfect' is.Dat deed ik in het begin ook wel ja. Merkte toch dat het toen minder goed liep om een vaste klantenkring op te bouwen.
Met de winden meewaaien is niet geil denk ik.
Maar iedereen werkt natuurlijk op zijn eigen manier en probeert natuurlijk weleens iets uit.

Ik ben positief over het geven van GFE. Toch merk ik dat veel klanten zich veel te veel aan je hechten, meer dan goed voor ze is. Het is áltijd balanceren tussen intimiteit en professionele distantie.

Ik heb het altijd bullshit gevonden dat ze dan gelóven dat je het écht alleen met hen (gaat doen) doet.
Ik gebruik amateur als het mij uitkomt. Maakt geen flikker verschil. Alleen denken mannen helaas vaak dat je bij 'een amateurtje' meer mag en dat het een vrijbrief is voor korting of langer blijven.

Richard zei

Dat is niet voor het eerst dat je zegt dat je mannen beter kent dan zij zichzelf. Maar je hebt wel gelijk. Als je precies krijgt waar je om vraagt is dat best leuk. Maar als je dat altijd krijgt, zeker als je hele verschillende dingen wilt, dan lijkt een hoer net een marionet. Leuk om mee te spelen, maar geen verrassing. Terwijl je wel te maken hebt met een mens van vlees en bloed en met eigen gedachten en behoeften. De kans dat dat perfect met je eigen behoeften overeenkomt is natuurlijk niet zo groot en dat weten mannen zelf ook wel. Bovendien zijn de meeste mannen jagers in meer of mindere mate en als het konijntje vanzelf in de zak springt is de jacht ook niet spannend. Dan wordt het moeilijk om klanten terug te laten keren en dat is wel wat je wilt.

Mannen die bij een amateurtje denken dat ze de afgesproken regels kunnen overtreden omdat ze nog een groentje is, bah. Alsof ze minderwaardig is of zo. Profiteren omdat ze niet goed weet hoe het werkt. Amateur betekent toch gewoon dat je het niet fulltime doet? Alles bij elkaar zal ze toch meer ervaring hebben dan de gemiddelde klant lijkt me. Maar daar denk je niet aan, want dan prik je de illusie door.

Door een GFE neem je wat meer de tijd voor elkaar en leer je de klant wat beter kennen. Daardoor wordt het makkelijker om uit te vissen wat hij echt leuk vindt. En je kunt er ook een stukje van jezelf prijs geven zonder dat de klant weet of het echt bij jou hoort. Daardoor wordt de illusie makkelijker te geloven en is niet eens alles gespeeld. Of wel, dat verschilt per keer neem ik aan. Knap dat jullie die mensenkennis zo kunnen gebruiken!

Richard

Anoniem zei

Dag zondares, een man die wil dat het echt is, wil eigenlijk gewoon weten of hij het goed doet. Hij wil dat je suggesties geeft en toont waar hij verkeerd zit. Een man kan dat moeilijk toegeven dat hij onzeker is over zijn prestaties, dus vraagt hij je gewoon wat jij lekker vindt.

Dus laat hem gewoon zien hoe het moet, jij hebt tenslotte meer ervaring. Toon hem wat jij het lekkerst vindt. Als zijn gereedschap je niet bevalt : da's nu precies het verschil tussen een goeie en een slechte hoer : dat je daar kan door kijken.

Ze proberen je echt niet te versieren he :-))

Zondares zei

Ik vind het leuk om te zien dat ik niet de enige was die dat lesje moest leren!

Anoniem zei

girl next door

drie woorden, twee spaties

Serena zei

En één taalfetesjist...

Paul-Henri zei

Dag Zondares,

Zeer leerrijk stuk en zeer mooi geschreven, zoals gewoonlijk. Ik heb echter een vraagje: bestaat er een ogenblik dat de illusie stopt een illusie te zijn?

Ik stel je mijn vraag uit mijn eigen situatie. Na een zeer zware relatie breuk moest ik iets vinden om uit mijn depressie te raken. Na van alles te hebben geprobeerd dacht ik die illusie op te zoeken om zo vooruit te raken. Zo ben ik voor de eerste keer bij de betaalde liefde terechtgekomen. Ik ben ondertussen enkele keren bij die meid teruggekeerd, en voel bij haar de illusie veranderen. In het begin voelde ik de illusie, en dat was prima. Nu worden de contacten echt intiemer en de gesprekken persoonlijker...

Ik stel me dus de vraag of de illusie voor haar niet stopt een illusie te zijn en ik dus beter stop lang te gaan, of als zij gewoon goed is in wat ze doet en die illusie zo sterk kan opbouwen... De meid in kwestie heeft al wel al wat ervaring in het vak...

Paul-Henri

Unknown zei

"mannen zijn zo opgevoed, dat ze niet geloven dat èchte vrouwen ècht van stevige seks om de seks houden": Ook al zou dat niet zo zijn, dan had je toch ook moeten doen alsof je op springen staat.
Co.