maandag 20 mei 2013

Tapijtschaar

De meeste klanten zijn hele gewone mannen. Ik weet dat ik dat telkens zeg, maar heel veel mensen lezen maar één stukje van mijn blog, en ik wil niet dat die het verkeerde idee krijgen. De meeste klanten zijn gewone huisvaders die recht op en neer willen, en af en toe misschien iets kinky's een keertje willen proberen. Het idee dat alle klanten alleen maar heel ver willen gaan klopt niet.

En als ze eens wat kinky's willen is het vaak zo dat ik daar zelf al makkelijk veel verder mee ga dan zij. Ik heb na wat jaartjes al heel veel wel gezien, en voor mij is er geen schaamte om ermee te experimenteren, bij de klant vaak wel. Die wil babystapjes maken als hij experimenteert. Er zijn er maar weinig die er echt in willen duiken. Ik ben wel zo iemand die er meteen bovenop springt als ze iets interessant vindt.

Het is wel belangrijk dat ik het ook allemaal wel nuchter en goed heb gezien. Ik weet waar ik mee bezig ben, en de klant is vaak toch geil en denkt niet na. Ik hou het vooral in de gaten, want op de klant hoef ik niet te rekenen. Die is geil, en als je geil bent denk je niet meer goed.

Jaren geleden had ik een klant die wel van speeltjes hield. Vooral als het trilde vond hij het heel leuk om wat mee te doen. Zijn vrouw vond dat maar niets, dus hij kwam voor het spelen met speeltjes maar naar mij. Sommige dingen waren echte blijvertjes, zoals zijn vibrerende butt plug, maar de meeste andere speeltjes waren voor een paar keer. Daarna waren ze kapot of vond hij ze niet meer leuk.

Onder andere kwam hij met handboeien met kunstbont. Daar wou hij mij mee vastmaken. Ik heb hem duidelijk gemaakt dat ik daar niet aan kan beginnen. Ik ben de hoer, ik moet altijd kunnen ingrijpen. Je laten vastbinden, ook een beetje, kan je gewoon niet doen. Je moet alles onder controle kunnen houden. Hij moet het gevoel krijgen dat hij alles beslist, maar in het echt hou ik alles in de hand.

Hij droeg ze toen maar zelf, met wat tegenzin, maar dat werd ook een blijvertje. Hem vastklikken met die dingen aan het bed, en hem dan stevig anaal verwennen terwijl hij op het bed lag te wrikken was iets waar hij telkens voor terugkwam. Deze vent vond het leuk om nieuwe dingen mee te maken, en die deed er ook echt wat mee.

De meeste mensen houden eigenlijk wel van experimenteren in bed, maar ze dùrven nooit. Heel veel mensen zouden ook niet weten hoe ze moeten beginnen. Dan hopen ze maar dat ze iemand vinden die ze overhaalt, maar dat is natuurlijk dan van twee kanten hetzelfde probleem. Mensen die houden van initiatief nemene met experimenteren zijn vaak ook samen met andere mensen die graag initiatief nemen met experimenteren. Ik heb wel gezien dat het anders toch vaak misgaat.

Met deze klant was het meer het opwekken van wat hij al had. Hij kwam zelf met de speeltjes, en ik liet hem dan zien wat ermee kon. Sommige dingen waren meteen goed, en andere dingen wat minder goed. Veel speeltjes zien er in de verpakking erg leuk en luxe uit, maar dan gaan ze meteen stuk, of doen ze gewoon niet wat je ervan verwacht. En soms doet je lijf gewoon niet wat je verwacht, veel mensen weten niet wat ze anaal lekker gaan vinden bijvoorbeeld.

Ik gaf hem wel tips, maar hij luisterde nooit zo. Ik denk dat hij gewoon verlekkerd door catalogussen keek en dan bestelde waar hij opgewonden van werd. Ik was eigenlijk een beetje beledigd dat hij niet luisterde, maar dat is niet professioneel. Hij is de klant, en de klant is koning. Uiteindelijk was hij een prettige kerel om mee te werken, en dan hoeft hij niet ook nog eens mijn ego te bevredigen door naar mijn adviezen over speeltjes te luisteren.

Hij ging pumpen. Hij heeft nooit het zo extreem gemaakt als de echte pumpers, maar hij had wel snel de smaak te pakken met zo'n simpel penispompje. Dan kreeg hij zo'n grote sponzige pik waarmee hij dan altijd anaal wou. Dat deed ik toen nog heel veel, en anaal is sponzig wel prettig. Het ging alleen wel snel over bij hem, en dat vond hij toch wel jammer. Hij moet toen ergens gehoord hebben dat het langer gepumpt blijft als je een ring draagt.

Natuurlijk pumpte hij niet in zijn tijd met mij. Dat deed hij in de auto voordat hij bij mij kwam. Hij had dan altijd haast, want hij wou wel aan de slag voor zijn pik weer normaal was afgeslankt. Helaas had hij toen gehoord dat je langer gepumpt blijft als je pumpt met een cockring om je penis. Hij had gelukkig nog een rubberen ring gekozen, maar dit was er al een die best strak zat ook al was hij niet gepumpt.

Hij was relaxt toen hij bij me binnenkwam, en we hoefden het voorspel deze keer niet over te slaan. Hij betastte me terwijl ik kusjes in zijn nek deed, daarna heb ik hem flink ruw anaal verwend, en het condoom omgedaan. Dat is met een gepumpte pik altijd toch iets lastiger. Hij heeft me best lang in allebei de gaatjes genaaid, en hij was moe en klaar voordat hij ook echt klaargekomen was. De ring was toch wat ongemakkelijk geworden.

Net voor het eind van zijn tijd trok hij het condoom af, en probeerde om zijn ring af te doen. Zijn pik was nog steeds gepumpt, en was zo'n sponzige paarse worst geworden. De ring was een stuk kleiner dan de dikte van zijn pik, en dat wou niet glijden. Ik smeerde hem in met glijmiddel, om te zorgen dat hij wat makkelijker erover zou komen, maar het hielp helemaal niets. Die ring bleef maar zitten.

Ik wist wel van andere klanten dat het hielp om een handdoek nat te maken met koud water, en er dan om te wikkelen, en even tien minuutjes te wachten. Hij maakte elke minuut de handdoek los om te kijken, en hij werd steeds zenuwachtiger omdat het maar niet werkte. De pik ging wel meer hangen, maar hij werd niet dunner. Ik vond dat wel de goede kant op gaan, want dat betekende wel dat er bloed uit kon.

Ondanks dat ik zei dat hij het even de tijd moest geven, begon hij in paniek te raken. Hij was als een wilde aan die ring gaan rukken, maar dat zorgde alleen maar dat het meer pijn ging doen. Als ik de koude handdoek ertegen wilde doen duwde hij dat weg. Ik hield me even stil om te kijken of hij dan rustiger werd, maar hij werd alleen maar wilder. Hij wou een schaar om die ring door te knippen.

Ik kwam met een nagelschaartje, en hij begon meteen te prutsen met dat ding. Toen werd hij bleek, want er kwam bloed tevoorschijn waar hij met dat schaartje bezig was. Hij ging achterover zitten, en hij vertelde mij dat ik de ring moest doorknippen. Ik deed maar een poging, want ik wou er toch ook wel een goed einde van maken. Eigenlijk zat ik al te denken dat ik hem misschien even naar het ziekenhuis moest brengen, zodat ze het daar konden doen.

Het was erg moeilijk, want die gezwollen pik zat een beetje over die ring heen, en het vet van zijn buik zat er aan de andere kant overheen. Dat schaartje is lekker puntig, en daarmee kon ik met één punt een stukje onder de ring komen, terwijl de klant kermde, en ik probeerde te knippen. De ring gaf geen centimeter mee. Toen ik zei dat hij niet wou knippen, greep de klant het schaartje, en hij kneep zo hard dat de punten van het schaartje verbogen. De ring was niet beschadigd.

Toen vond ik het wel tijd om te zeggen dat hij maar eens naar het ziekenhuis moest gaan. Dat wou hij niet! Hij brulde "dat nooit!" en hij begon weer aan het ding te rukken, alsof het zo los kon komen, en hij vroeg om een mes. Dat wou ik niet. Ik dacht dat het weleens mis kon gaan als hij met een mes aan de gang ging. Bovendien heb ik daar alleen maar messen om boterhammetjes mee te smeren, en ik denk niet dat die zouden werken.

Hij stond erop, en anders wou hij de buren wel om een mes vragen. Dat heb ik liever niet natuurlijk. Mijn buren moeten niet weten wat ik doe, en geruchten gaan snel. Ik ben dus toen maar de peeskamer uitgegaan, en ik stond in mijn keukentje te rammelen met het bestek, en ik probeerde iets te bedenken.

Gelukkig kwam ik toen op een goed idee. Ik had namelijk in de woonkamer nog een schaar liggen, die ik had gebruikt om het tapijt mee te knippen. Het is een hele ouwe schaar, die nog van mijn opoe is geweest. Zij knipte er alles mee, en mijn moeder ook, en nu is hij van mij. Het is een grote schaar, waar je je hele hand in de handvaten kan stoppen, en hij zit onder met roest. Behalve waar de punten langs elkaar zijn, daar is het gewoon zilver.

Ik mocht als meisje nooit spelen met die schaar, want hij was scherp. Hij knipt heel zwaar, maar als hij open is, kan je je echt snijden aan de randen! Je voelt het materiaal niet als je het knipt. Ik knipte tapijt alsof het papier was. Voor de rest is hij veel te groot voor de normale dingetjes, dus ik heb hem maar een paar keer gebruikt. Je moet er ook nog mee oppassen, want een ongelukje zit in een klein hoekje. Dat ding heb ik dus snel maar gepakt.

De klant werd er een beetje stil van. Hij durfde er zelf niet mee te knippen, en hij lag achterover met zijn handen op zijn ogen, en hij herhaalde maar dat ik voorzichtig moest zijn. Ik probeerde eerst om een punt onder de ring te krijgen, maar die schaar is zo lomp, dat ik dat gewoon niet kon. Daar was ik echt al minuten mee bezig, voordat ik opeens bedacht dat ik misschien langs de ring moest knippen.

Ik strekte alles weg van de ring door zijn balzak naar links te trekken, zodat ik net de schaar met de zijkant bij de ring kon krijgen. Ik knipte er een snipper af, alsof ik bezig was om een diamant van de ring af te knippen. En nog één, en nog één. Dat was een heel voorzichtig werkje, maar die schaar knipte wel door het rubber heen. Die ring werd steeds dunner, en toen ik er bijna doorheen was, kwam de klant opeens overeind terwijl hij me opgelucht bedankte dat ik hem los had! De ring zat er nog steeds op, maar voor hem voelde het losser.

Hij heeft er toen aan getrokken totdat de ring knapte, en toen werd zijn pik snèl kleiner! Hij was erg blij, terwijl hij toch zichzelf bloedende krassen had gegeven met het nagelschaartje. Normaal vroeg ik na een wip altijd aan hem wat hij van het speeltje vond wat we hadden gebruikt, en voor de grap hield ik deze keer de tapijtschaar omhoog, en vroeg ik hem: "wat vind je van dit speeltje?"

Daar moest hij niet om lachen. Hij verweet me een beetje dat ik hem niet tegen zichzelf had beschermd. Ik dacht dat het wel los zou lopen, maar ik heb hem nooit meer teruggezien. Misschien was hij me zat, of misschien schaamde hij zich wel. Dat had van mij niet zo gehoeven. Ik vind ook dat ik het juist heel goed heb opgevangen, dus ik was zelfs wel een beetje beledigd. Maar ja, klanten komen en gaan, en eigenlijk moet je daar je vooral helemaal niets van aantrekken.

Ik heb het er ook met één van mijn beveiligers over gehad. Nadat ik het verhaal aan hem had verteld, zei hij dat ik maar even langs EDIT: de ijzerwarenwinkel moest voor een zij-kniptang voor rubberen ringen, en een battenschaar voor ijzeren ringen. Dan zijn deze toestanden met één knip opgelost. Dat heb ik dus ook maar gedaan, en die dingen liggen nu in mijn keukenkastje te wachten tot de volgende klant zich vergist in een cockring.

16 opmerkingen:

Anoniem zei

boekwaardig stuk :)

Anoniem zei

Onbetaalbare humor!

Anoniem zei

Ik moet hier vreselijk om lachen en heb een paar stukjes aan mijn man voorgelezen maar die trok wit weg...

Anoniem zei

Mijn lul doet er pijn van dit alleen al te lezen. Maar het laat wel weer zien hoe professioneel je bent zelfs in dit soort situaties en je "cool" niet verliest!

Anoniem zei

Battenschaar = boutenschaar.

Richard zei

Erg grappig, jaja ook voor een man!
Met zo'n grote schaar bij het meest gewaardeerde stukje, oef daar zou ik toch ook van schrikken. En dan vragen wat hij van het speeltje vond! Ik zou zeggen heel blij dat je hem hebt, maar daar spelen we toch maar niet meer mee:)
Wel dom dat hij niet naar je suggesties wilde luisteren. Jij bent tenslotte de professional en weet toch een stuk meer over sekszaken.
Ik denk dat hij gewoon bang is geworden om verder te experimenteren en dat hij daarom niet meer komt.

En passant nog wel geleerd dat je je niet laat vastbinden. Dat vraag ik me vaak af bij dames die onderdanigheid aanbieden, hoe doen ze zoiets. Niet dus, om de controle te behouden. Of zijn er nog genoeg dames die het risico wel nemen? Daar ben ik wel benieuwd naar.

Richard

Zondares zei

Ik heb wel goochelaars-handboeien voor die paar mannen die echt graag vastbinden, maar dat vind ik al risky. Dat doe ik alleen bij mannen die ik echt goed ken en vertrouw. Die dingen kan je zo loskrijgen als je ze op een bepaalde manier draait, en iets anders neem ik niet. En niemand anders die ik ken ook.Serena zei

Helaas deed ik in het begin wel nog aan vastbinden.
NOOIT NOOIT NOOIT doen, en al hélemáál niet als beginner!

Richard zei

Dat bevestigt dus wat ik al dacht. Vastbinden kan alleen met mensen die je echt vertrouwt, en in dit werk dan nog maar met eenvoudige ontsnappingsmogelijkheden. Het zou dus ook met een sjaal ofzo kunnen, zonder knoop te leggen.
Niet voor niets is een bdsm relatie gebaseerd op 2 mensen die elkaar geheel vertrouwen wat dit betreft.
Als er een derde persoon (collega oid) aanwezig is zou het ook kunnen. Dan praat je natuurlijk over een club, of als je samenwerkt.
Overigens zou ik zelf de dame sowieso niet willen vastbinden dus daar heb ik geen moeite mee dat dat meestal niet kan. Andersom is wel mogelijk, al is het ook voor een klant een beetje een risico. Ligt er ook aan welke soort prostitutie je ervoor uitzoekt.

Ai ai Serena, daar had je dan eventjes niet goed nagedacht. Als je vastgebonden bent, ben je gewoon machteloos tegen wat de ander wil. Ik hoop dat je negatieve ervaring niet te ernstig was? Wil je er iets meer over zeggen? Jou kennende was 1 vervelende ervaring genoeg om je lesje te hebben geleerd, of niet?

Richard

Zondares zei

Nooit sjaaltjes gebruiken. Die lijken zo lief en zacht, maar je zit muurvast. Ook als er geen knoop in zit, kan hij al vastzitten als hij genoeg is omgeslagen. Een seconde of drie is al te lang om vast te zitten als er iets misgaat. Je kan alleen werken met iemand die je vertrouwt, en als je zéker weet dat je met twee tellen helemaal los kan zijn.

Richard zei

Echt vertrouwen is de sleutel.

Zoiets als sjaaltjes dat weet je pas na het zelf geprobeerd te hebben. Heb ik dus duidelijk niet:) Of van een professional te horen zoals nu! Toch weer waardevolle info voor ons leken. In tegenstelling tot de man uit je stukje zal ik wel je suggesties serieus nemen. Al heb ik geen behoefte een ander vast te binden. Andersom misschien wel en dan weet ik nu waar op te letten.

Richard

Serena zei

@ Richard
Een ezel in het algemeen stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen ;)

Ik werd vastgebonden met handboeien en die man wou wel ff zonder condoom. Ik heb m in zijn ballen getrapt, toen hapte hij naar adem en ging hij op de grond liggen huilen/schelden/stompen. Ik zag dat er een soort veiligheidspal opzat. Ik heb hele kleine handjes dus ik kreeg aan de ene kant mijn hand ertussendoor en kon mezelf, met die pal, zo bevrijden. Ging héél snel, leek wel een film. Ik ben gillend zijn gallerij op gelopen, mijn deobus gepakt, toen weer snel terug het huis ingegaan, hij kwam al mijn kant op. Ik heb mijn deobus in zijn ogen leegespoten. Daarna direct vertrokken.
Ik ben er wel nog een tijd héél erg van de leg van geweest.

Ik heb wel mooi 4x mijn uurtarief mee kunnen nemen na 15 minuten, dat was dan wel weer lekker.

Maar had ik nou vooraf tips gekregen, begeleiding gehad van een professional, was dit nooit gebeurd. En dát is wat ik de hulpverlening kwalijk neem. Je moet het allemaal zelf uitzoeken. Nou sta ik redelijk sterk in mijn schoenen, maar hoe anderen dit op zullen lossen?

Ik heb in mijn privé leven; leren boeien met klitteband, dit is minder gevaarlijk voor de bloedsomloop. Maar dat is voor mezelf en mijn partner.

Ook heb ik standaard pepperspray in mijn tas zitten. Liever strafbaar dan hulpeloos.

Richard zei

Serena, ik kan me voorstellen dat je dan een tijdje niet jezelf bent. Gelukkig kon je jezelf bevrijden, anders was er misschien iets veel ergers gebeurd. Een ander zou dat geluk maar niet hebben... Moet er niet aan denken. Wel grappig dat hij dan ligt te janken als een klein kind. Dat krijg je als je een dame niet als zodanig behandelt. Weer een leermoment voor alle lezers! En dat geld heb je dubbel en dwars verdiend natuurlijk.

ook als je iemand aan zijn handen ophangt is het belangrijk om "zachte" boeien te gebruiken, want anders snij je in je polsen. Maar dat is weer een andere tak van seks. Ondertussen toch even geprobeerd aan een hand om vast te binden, maar hoe ik het bedacht werkte niet. Als ik mijn pols liet rusten schoot het al los of anders was de lus te groot om te spreken van vastbinden. Conclusie: Zondares heeft alweer gelijk.

Het is jammer, maar ik denk dat een prostitutie-opleiding, of seksopleiding, nog heel ver weg is. Misschien een 1-op-1 begeleiding van een ervaren hoer met nieuwelingen? Zeker in een club, maar ook bij een goed escortbureau.

Je hebt die klant toch wel gerapporteerd bij je bureau hoop ik? Dat soort figuren beschouw ik niet als man.

Richard

Serena zei

@ Richard
Ik was echt in 'oorlogsstand'! Had heel verkeerd kunnen aflopen voor mij. Maar daar werd ik me (gelukkig)pas achteraf bewust van.
Jouw stunt had anders ook raar af kunnen lopen ;) Maar gelukkig ben je er goed vanaf gekomen!

Een prostitutie-opleiding lijkt me heel bijzonder.. Tja kies je dan voor BBL (werken/1dag school) of de BOL (school/periodes van 'stage'). En welk opleidingsniveau is het? MBO1/2/3/4, HBO of WO? Nee dat lijkt me niks. Ons onderwijssysteem kent al genoeg pretstudies/onnodige studies. Als ik kijk naar mijn huidige HBO opleiding is het niveau om te huilen. En mijn opleiding staat hoog aangeschreven!
Misschien wel een idee om zondares voor de klas te zetten? Dan is het in ieder geval boeiend! En krijg je informatie die klopt! ;)

Begeleiding door een ervaren hoer is aan de ene kant niet handig; concurrentie doet rare dingen met je.. Maar aan de andere kant zeker wel. In de club krijg je (naar mijn mening) als beginner de snelste/algemeenste tips/tricks. Maar je moet snel wegwezen voordat je dat gedrag, van andere 'luie leugenachtige dames' overneemt. Bij de ramen zíe je andere hoeren dus je kunt je een redelijk beeld vormen en er is iemand anders, die hetzelfde doet, in de buurt.

Maar; in de escort (en ik denk ook de thuisontvangst..?) vereenzaam je. Het is altijd de klant en jij óf je exploitant en jij (tenzij je bi doet, en dan is de ander je concurrent). Toen ik begon kénde ik geen andere meiden.. Na een flinke poos ben ik maar (heel tijdelijk) in een club gaan werken en daar heb ik wat vriendinnetjes opgedaan. Dat was ook de énige reden dat ik daar werkte; voor het grote geld hoef je niet in de club te gaan zitten. Maar ik had het echt nódig om met anderen te praten. Met een ervaren hoer was nóg 10x beter geweest! Gelukkig ontdekte ik snel dit blog.

Deze exploitant heeft die man later opgezocht. Verder weet ik 'niks'. Ik hoefde er nooit meer heen en mocht het héle bedrag (reiskosten, bemiddelingskosten en mijn eigen salaris)houden voor de schrik.

Mijn huidige exploitant zou mij de schuld geven en voor gek verklaren, weet ik nou al. En ik ben al blij áls hij correct uitbetaald.

Richard zei

Als je het vooraf had beseft was je niet in die situatie verzeild geraakt. Maar je bedoelt tijdens en dan is het fijn te weten dat je instincten je niet in de steek laten!

Mijn experimentje was echt ongevaarlijk hoor. Een lus maken aan een buis en dan je hand erdoorheen. Ofwel ging de lus los, ofwel was hij te wijd, vergelijkbaar met zoiets als bij een ziekenhuisbed om jezelf op te trekken. Vaster aantrekken heb ik natuurlijk niet geprobeerd want dan kom je inderdaad niet los zonder schaar/hulp. En mezelf aan handboeien ophangen doe ik al helemaal niet dus wees gerust.

Een onnodige studie zou ik het niet noemen. Het zou ook niet een meerjarige opleiding, maar meer een cursus van beperkte duur zijn. En qua opleidingsniveau, Zondares schreef al eens een stukje met HBO seks en ze kent ook WO seks, dus voor elk wat op eigen niveau, al is HBO toch eigenlijk wel het laagst vereiste vind ik. Maar de basis moet ook niet uit het oog worden verloren.

Grappig dat je je eigen opleiding niet zo hoog hebt zitten. Zelf deed ik universiteit en ik vond de kwaliteit daar ook al bedroevend. Onze standaard is dus gewoon wat hoger dan de maatschappij ons aanbiedt. Gelukkig is je werk wel op niveau!

Zondares heeft mooi beschreven hoe je leert van anderen in een club. En inderdaad, je hebt wel een concurrentiepositie. Dat maakt het toch lastig voor de ervarener dames om alle tips door te spelen.

Als je alleen werkt en vanzelfsprekend je sociale omgeving niet inlicht, sta je wel een beetje alleen en is het moeilijk om begrip te vinden, want je kunt niet goed ingaan op wat er in je leven speelt. Het lijkt me dan ook heel fijn voor jou (en je collega's) dat dit blog bestaat en ik vind het bewonderenswaardig dat jullie hier zo eerlijk jullie ervaringen delen!

Is je huidige "werkgever" een tijdelijke en ben je op zoek naar een betere, of zit je je tijd uit totdat je ermee ophoudt? Ik hoop toch wel dat hij je uiteindelijk steeds alles uitbetaald want je werkt er hard voor. Goed van de vorige dat je alles zelf mocht houden die keer. Kon je niet bij hen terug of was het daar verder toch ook niet zo goed?
En dan te bedenken dat je volgens de huidige politici aan hen moet worden overgeleverd.... maar die discussie hoort bij een ander stukje.

Richard

Unknown zei

"die trok wit weg" (van anoniem 21 MEI 2013 00:24): Nou ik ging van mijn stokje.
Co.