maandag 17 mei 2010

Gemiddelde man

Ik heb wel vaker geschreven over de gemiddelde klant, maar ik denk dat het leuker is als ik gewoon eens een bezoekje beschrijf van een man die ik heel gemiddeld vind. De meeste klanten lijken heel erg op elkaar. Er zijn mannen die op de een of andere manier anders zijn, maar meer dan de helft van de klanten zijn precies dezelfde ervaring.

De man die ik nu beschrijf is er één zoals er heel veel zijn, maar ik vind dit makkelijker dan over elke klant schrijven. Dan moet ik gaan generaliseren. Dan gaat ook de geest uit het stukje, dat leest ook niet lekker weg denk ik dan. Het is voor mij ook leuker schrijven, en dit blog gaat erom, als het erop neerkomt, omdat ik lekker van me af wil schrijven.

Deze klant belt liever dan hij mailt, omdat hij het fijner vind om mijn stem te horen. Hij wil een afspraak maken, op een bepaald moment, want dan alleen heeft hij tijd. Hij praat aan de telefoon niet zo hard als dat hij normaal doet, want hij vind het allemaal een beetje stiekum. Hij wil boeken voor een uurtje, maar hij vind het fijn als hij er een uurtje bij kan boeken als hij wil verlengen. Dat is voor mij altijd lastig, want ik weet dan niet of dat uurtje betaald gaat worden. Ik moet het vrijhouden, dus ik kan er niemand anders plannen. Toch kan je hem niet zomaar dwingen om te beslissen, dat is niet fijn voor de klant.

Hij komt meestal wel op tijd, soms is hij een paar minuutjes te laat. Hij komt vaak een beetje buiten adem aan van de trappen, en hij begroet me met een zoen, nou dat hij me kent. Dan trekt hij zijn jas uit terwijl hij me verteld dat hij zich erg op het bezoek heeft verheugd, en dat ik erg mooi ben vandaag.

Ik bied hem wat te drinken aan, en dan vraag ik of hij wil douchen. Meestal wil hij dat wel, maar doet hij het maar even te snel, zodat het niet echt helpt. Dat vind ik niet zo erg, maar hij doet het dus vooral voor mij. Dan komt hij naar de werkkamer, waar ik voor hem strip. Hij krijgt een dikke, maar hij word nog niet stijf.

Deze klant is midden dertig, hij is kalend, hij is een beetje te zwaar, en hij heeft een nette baan. Hij is niet heel aantrekkelijk, hij is harig en niet gespierd. Zijn pik is precies gemiddeld, net zoals zijn potentie. Hij heeft een net karakter, voelt zich niet zo op zijn gemak bij een hoer, maar dat probeert hij een beetje te verstoppen door grapjes te maken.

Ik ga bij hem staan, en streel hem terwijl ik hem begin te trekken. Hij grijpt mij beet, en begint te voelen. Intussen kijk ik naar zijn mond om te zien of ik iets kan zien wat op een koortslip lijkt. Al voordat er blaasjes zijn, is hij besmettelijk, dus ik kijk of ik bulten of krab-plekjes zie. Meestal is het wel in orde. Ik maak wat geile opmerkingen, en hij word er ook spraakzaam van.

Een man aan de praat krijgen heeft grote voordelen. Je hebt een manier om contact te maken met hem, en dat zorgt ervoor dat hij het intiemer vind. Hij zal sneller vertellen wat hij wil. Je kan daaraan ook merken welke dingen wel en niet bij hem goed vallen. Als je praat, kom je op hem actiever over, en de meeste mannen worden bloedjegeil als je hem uitlegt hoe geil je je voelt.

De volgorde kan weleens anders zijn, maar vaak wil de klant je likken op dit punt. Dat sta ik toe, als ik zijn mond heb gezien. Het is heel opvallend, dat bijna àlle klanten denken dat ze véél beter beffen dan de rest. De meeste klanten kunnen het helemaal niet zo goed. Ik vind beffen eigenlijk ook niet zo bijzonder. Toen ik net ontmaagd was, vond ik het het fijnste stuk van de seks, maar toen ik het regelmatig ging doen, werd beffen steeds minder belangrijk, en neuken steeds belangrijker.

Als de man tussen je benen ligt, is er de verleiding om hem dan maar lekker zijn gang te laten gaan, maar dat moet je niet doen. Dan voelt hij zich niet gewaardeerd. Hij denkt dat hij een fantastische prestatie neerzet, en dat moet je hem wel laten voelen. Dus je kronkelt, en kreunt, en je roept dat hij het echt kan, en dat je het nog nooit zo goed hebt gevoeld. Wél in je tepels knijpen, zodat hij stijve tepels ziet als hij ophoud.

Wanneer hij ophoud, is het tijd om op zijn pik te springen. Ik roep dan iets als "mijn beurt nu" en ik trek hem stijf genoeg voor het condoom. Dan het condoom met mijn mond omdoen, bij een gemiddelde pik gaat dat makkelijk. Daarna pijpen. Pijpen is een kunst, daar schrijf ik later nog wel een stukje over. Het pijpen is een belangrijk onderdeel, want de man vind het gevoel en de show heel belangrijk om geil van te worden. Als je laat zien dat je hem graag pijpt, en het met veel show doet, is hij ook geiler tijdens het neuken.

Soms is het dan al tijd om te neuken, maar meestal niet. Dan ga je hem eerst over zijn ballen wrijven, en complimentjes maken. Je moet even wat met hem spelen, en hem een beetje uit zijn schulp halen, want anders voelt hij zich afgewerkt. Dat is iets wat je echt moet voorkomen, dat is ook niet fijn werken.

Vanaf het tijdstip dat je gaat neuken, is het oppassen met de tijd. Binnen één uur kan de gemiddelde klant niet twee keer klaarkomen. Je moet er best zeker van zijn dat het gaat lukken, als je hem twee keer wil laten klaarkomen. Bij de meeste klanten doe ik het dus niet. Je wil niet dat hij nog teveel tijd over heeft. Als dat gebeurd voelt hij zich soms opgelicht, en soms voelt hij zich zwak omdat hij zich niet kon beheersen.

Neuken gaat het lekkerst in één van de traditionele standjes. De mannen vinden het leuker, als ze af en toe eens anders naaien. Dan doe je soms een moeilijk standje, waarbij ze eventjes hard moeten werken. Ze vinden het geil, maar ze kunnen vaak niet zo klaarkomen. Het is dus ideaal om even wat tijd mee te rekken voordat hij komt.

De meeste meisjes gaan eerst zelf bovenop, en daarna laten ze de klant het afmaken. Dat doe ik juist niet zovaak, ik maak het vaak zelf bovenop af. Daarvoor moet je de klant wel goed aanvoelen, dus dat is vooral voor vaste klanten. Als ik voel dat hij in de buurt komt, ga ik een mooie show maken van een orgasme. Als hij te vroeg lijkt te gaan komen, zorg ik dat mijn showtje wat sneller gaat, zodat ik tegelijk met hem klaarkom. Natuurlijk kom ik niet echt klaar, dan zou ik geen leven meer hebben.

Na de beurt laat ik hem vijf minuutjes bijkomen, en daarna ga ik weer wat zakelijker met hem om. Ik maak hem complimentjes over zijn uithoudingsvermogen en hoe goed hij in bed is. Ik vertel hem vaak dat hij me best heeft uitgeput. Als hij het leuk vind, kan ik daar best ver in gaan. Hij kleed zich dan aan, en ik geef hem een smakkerd als afscheid. Hij maakt vaak nog wat opmerkingen, maar nu is hij niet verlegen meer, maar samenzweerderig. Ik doe daar natuurlijk aan mee, en hij gaat.

Er zijn nu een boel mannen die zich afvragen of dit over hen gaat. Dit was een beschrijving van één man die bij me komt, maar het zou netzogoed over een heleboel andere kunnen gaan. Deze ervaring heb ik meerdere keren per dag, zo gaat het heel vaak. Ondanks dat het telkens hetzelfde gaat, zijn niet al die mannen hetzelfde. Je moet ze een beetje leren kennen, om ze persoonlijk te kunnen behandelen. Toch is dit het grootste deel van het werk. Daarom is het oppassen om niet verveeld te gaan doen als je alweer hetzelfde doet. Dat is onprofessioneel, en de klanten hebben dat hardstikke goed door.

25 opmerkingen:

Martijn zei

haha, het klinkt alsof ik heel gemiddeld ben met hier en daar een variatie maar de hoofdlijnen kloppen.

DikkeWillem zei

Ik herken mezelf veel te goed in dit stukje. He bah, ik dacht dat ik wel iets specialer was.

Goed stukje hoor, maar je wil als klant toch ook speciaal zijn.

Anoniem zei

Erg interessant!
Nog best een uitgebreid programma. Mooie opbouw. Ik zie duidelijk dat er binnen dat programma nog ruimte genoeg is voor details; hoe je het brengt enzo. Dus ik denk dat er inderdaad best verschil te merken is tussen een meisje dat er moeite voor doet en eentje die op de automatische piloot werkt. Op die manier kan je een man zich inderdaad speciaal laten voelen. Dat vind ik erg lief van je.
Vind het eigenlijk ook wel geruststellend te lezen dat ik normaal ben in m'n seks.

Anoniem zei

Jezus het zou over mij kunnen gaan. Je hebt ons wel goed door zondares, it's humbling.

Anoniem zei

Leuk om dit te lezen, ik heb niet zo'n groot referentiekader om te kijken naar wat "normaal is". Mijn ex vriendje in ieder geval wel, haha.

Ben erg benieuwd naar je stukje over pijpen, en wat je daar zelf van vindt. Ik vind het namelijk ontzettend leuk om te doen, maar dat lijkt me beroepsmatig toch wel even anders!

Cedars zei

Zie je wel! Ik word genept! Hahaha

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Je schrijft dat voor jou(primair)de intentie voor het schrijven van dit blog is "om van je af te schrijven".

Als ik het allemaal goed begrijp heb je die behoefte omdat je eigenlijk (noodgedwongen) een soort van "dubbelleven" leidt, omdat jouw beroep maatschappelijk (in brede kring)niet aanvaard is.

Ik ben nieuwsgierig wat voor ontwikkeling je doorgemaakt hebt sinds je met dit blog begonnen bent en je "de zaken van je af schrijft".

Zou je daar wat over willen schrijven?

groet,

HL 69.

PeterdeL zei

Het klinkt inderdaad of ik wel zo'n beetje de gemiddelde man ben (en wat is er logischer dan at he). Maar met de hier geëtaleerde deskundigheid ben jij niet direct de gemiddelde hoer, helaas.

Een paar opmerkingen: beffen doe ik wel graag, maar niet omdat ik denk daar een prijs mee te winnen (zoals jij lijkt te suggereren, dat ik zou denken het veel beter kan dan de rest). Ik doe het omdat ik hoop dat de dame het leuk/lekker vindt, en omdat ze daaruit hopelijk concludeert dat ik zelf pijpen erg lekker vind (en sorry Zondares: zonder condoom wel tig keer lekkerder dan met).

het tweede punt, en dat geef je heel summier aan, is de 5 minuten rust na de daad. De opwinding en het genieten vooraf is heerlijk, klaarkomen maakt daar een eind aan (en is voor mij geeneens het "hoogtepunt"), maar het tevreden en voldane gevoel, zo relaxt, erna is voor mij van haast even groot belang. Zeker als de dame dan even lekker tegen me aankruipt. En dat doen maar weinig dames, vrouwen lijken juist op dat moment juist eerder actiever te zijn dan ontspannen.

Jouw stukjes groeien zo langzamerhand uit tot het standaard werk voor hoeren, zo niet voor alle vrouwen. Daarom wilde ik dit graag even toevoegen, in de hoop dat meer vrouwen begrijpen hoe enorm genieten het kan zijn juist vlak na afloop. Overigens sta ik natuurlijk ook open voor wat vrouwen extra lekker van, net na hun hoogtepunt. Gokje: nog een orgasme?

MisSin zei

Grappig dat veel mannen ook reageren dat ze zichzelf hierin herkennen haha!!

PeterdeL zei

Natuurlijk. Zo complex is het niet wat mannen lekker vinden. Als je het eenmaal weet tenminste ;-), en natuurlijk de goede wil er is.

Anoniem zei

Wij mensen zijn "gewoontedieren".

Neem nou bijvoorbeeld eens iemands ochtendritueel dat altijd hetzelfde is.

Misschien is het in de ogen van sommigen een platvloerse vergelijking, maar met sex is dat vaak niet anders.

En vrouwen zijn op dit vlak zeker niet anders dan mannen. De gemiddelde vrouw bestaat dus ook gewoon.

groet,

HL 69.

Zondares zei

Dit is zoals de meeste mannen zijn, dit is driekwart van mijn klanten! En ook die klanten, die hier precies in passen, die zijn speciaal voor mij. Je hoeft niet anders dan anders te zijn, om je gewoon speciaal te behandelen. Voor elke klant is het nieuw, dus je moet hem ook zo behandelen.

Het werk gaat om de details. Je moet ervoor zorgen dat het geen fabriekswerk word, daar gaan ze wel voor naar de ramen. Je wil juist dat ze de persoonlijke aandacht voelen die je ze geeft. Daar betalen ze toch voor?

Wordt zo'n man nou echt genept als ik hem vertel dat hij beter is dan iedereen anders? Ik vind van niet, het is misschien een leugentje maar wel eentje die we allemaal wel gebruiken bij onze bedpartners. Het is de gewone manier om met elkaar om te gaan in bed. Het hoort erbij.

De ontwikkelingen die ik doormaak met deze blog zijn niet zo groot. Ik heb wel weer leren schrijven, dat was heel erg weggezakt. Maar ik ben geen ander mens geworden. Ik vind het fijn om mijn gedachtes kwijt te kunnen, want soms heb ik een goed idee dat ik wel aan de wereld wil vertellen, en met deze blog kan dat. Deze week was dat voor 650 mensen per dag gemiddeld. Dat is een stuk meer dan normaal.

PeterdeL, je moet niet te persoonlijk nemen wat er staat. De meeste mannen willen er geen prijs mee winnen, maar ze denken wel allemaal dat ze het beste beffen. En de beffers denken allemaal dat iedereen anders het met minder enthousiasme doet dan hen.

Als je pijpen erg lekker vind, kan je dat het beste gewoon zeggen, want je partner kan niet weten dat jij haar wil aansporen om dat te doen, door haar te beffen. Ik hou zelf helemaal niet zo van beffen bijvoorbeeld, maar pijpen vind ik echt leuk. Stel je voor, dat een partner zou denken dat ik hem net tien minuten heb gepijpt omdat ik tien minuten gebeft wil worden! Dat is echt niet mijn bedoeling. Je moet brutaal zijn in bed. Waar anders zou dat anders mogen.

Er is niets mis met de gemiddelde man. Ze zijn goeie klanten. Ik lees in de reacties soms een klein beetje, dat er mannen zich schuldig voor voelen dat ze gemiddeld kunnen zijn. Dat hoeft helemaal niet, de gemiddelde klant is een fijne.

Er zijn natuurlijk ook gemiddelde vrouwen, maar daar heb ik echt niet genoeg ervaring voor, en dat zal ik echt niet krijgen.

Anoniem zei

Iedereen wil bijzonder zijn zonder het besef te hebben dat dat onmogelijk is....

Toen ik nog met passagiers voer kreeg ik een vaarschema van kantoor met de opmerking: "let op, belangrijke klant!!!" onder een dagtocht met een bank. Gelijk nogal boos gebeld met verantwoordelijke huppelkut. Elke klant is voor mij belangrijk, voor elke klant doe ik het zo goed als ik kan. Dat je met sommige klanten een betere of slechtere band hebt verandert daar niks aan. Een principe dat voor elke vorm van dienstverlening toe te passen is. Ook voor de dienstverlening van de Zondares.

Mvg. Koolteer

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Ik ben het met je eens dat de raamdames gemiddeld minder kwaliteit geven dan de dames in andere vormen van prostitutie geven. Zo'n bezoek aan de gemiddelde raamdame is ook vaak onpersoonlijker.

Toch zijn er ook tussen de raamdames "kwaliteitsdames" te vinden die hun diensten aanbieden in een mooie en professionele omgeving. Deze dames werken wel in zo'n raampand, maar werken heel veel op afspraak en hebben een groot vast klantenbestand. Je ziet ze dan ook niet vaak achter hun raam staan.

Als je een hoerenloper bent die van kwaliteit en persoonlijke aandacht houdt dan kost het sowieso tijd, geld en geduld om een hoer te vinden die aan je eisen voldoet, in welke prostitutiesector dan ook.

Ik kan als "speler" aan de andere kant van het spel bevestigen dat er zich inderdaad heel veel "kaf onder het koren" bevindt.

Grappig dat jij het "fabriekswerk" noemt. Ik noem hen "lopende band hoeren".

groet,

HL 69.

Unknown zei

Hoi Zondares,

Ik lees al zeker een jaar jouw leuke blogs. Ik vind het erg interessant hoe de hele prostitutie werkt. Toch ben ik wel benieuwd naar wat dingen:

- Wat voor klanten heb jij het liefst en wat doen zij wat andere klanten niet doen?
- Heb je ook wel eens vrouwelijke klanten of is dat niet aan jouw besteed?
- Heb je naast de prostitutie ook nog ander werk gedaan, ben benieuwd wat?

Zondares zei

Fabriekswerk is niet altijd slecht hoor. Als je dat wil, is het toch goed? Het is alleen niet wat ik doe.

Nou Sander, ik heb eigenlijk liefst de klanten zoals ze nu al komen. Dus heel veel gemiddelde klanten, en een paar andere om het spannend te maken.

Over mijn ervaringen met vrouwen heb ik al geschreven, zoek maar ergens in 2009.

Ik heb ook ander werk gedaan, maar daar schrijf ik misschien nog weleens over. Daar moet ik goed over denken, want dat kan natuurlijk gevaarlijk zijn voor mijn privacy.

Anoniem zei

Zondares, ik dacht echt even dat dit over mij ging. Het enige is dat ik niet te zwaar ben.

Anoniem zei

Zondares, je hebt ons goed door. Je had het over mij kunnen hebben. Wat een ervaren wijffie.

Anoniem zei

Jeetje, ik ben veel gewoner dan ik dacht. Dat is ergens wel geruststellend, ik ben altijd bang dat ik een beetje een rare indruk maak op het meisje.

Het is heel jammer dat wat jij doet, echter niet gewoon is. De meeste prosti's, en bijna alle niet-prosti's, doen veel minder hun best. Vakvrouwen zijn er niet zoveel. Ik wou dat er een keurmerk was voor goeie prostituees!

Anoniem zei

Jeu, een hoeren-bovag!

Anoniem zei

Wow, dit had srsly over mij kunnen gaan.

Anoniem zei

Gebruik jij ooit glijmiddel? Of zou dat " beledigend" overkomen voor de klant? Indien niet: wauw, dat je het volhoudt, Zondares. Soms heb ik na een kwartier neuken met mijn vriend al nood aan glijmiddel om een rauwe doos te voorkomen...

slimelover zei

overduidelijk hoor ik niet bij die driekwart "doorsneeklanten". ik herken mij daar totaal niet in. neuken vind ik met afstand het allersaaiste onderdeel van sex, en dat zou ik alleen maar op verzoek doen van een vrouw, als het echt niet anders kan. met condoom vind ik het zelfs uiterst vervelend. gepijpt worden vind ik zeer zeker wel fijn, maar met condoom hoeft het voor mij absoluut niet. waar ik mij in verschillende artikelen eigenlijk aan stoor, is dat er gesuggereerd wordt, dat veel mannen vrouwen zouden beffen, om hierin beter te zijn dan andere mannen. daar herken ik mij absoluut niet in. zelf vind ik beffen, en anderszins actief danwel passief, met een kut bezig zijn, het ultieme genot. voor mij is dat de meest opwindende situatie om zelf klaar te komen. als het betaalde sex betreft, doe ik dit dus voor mijn eigen genot,en is het genot van de dienstverleenster alleen belangrijk voor mij, als zij daardoor natter wordt, waardoor ik nog geiler word. juist omdat ik ook met sexuele voorkeuren geen "kuddedier" ben, vind ik het dus fijn om naar "zondaressen" te gaan, want in een "normale" relatie zou ik zoveel compromissen moeten sluiten, dat ikzelf veel minder van sex zou genieten...

Unknown zei

Die keren dat ik een prostituee vond die bereid was om zich te laten beffen mocht ik ook niet méér dan dat, je bent dus royaal Zondares!
Co.

Unknown zei

Er zijn prostituee's die hun klant met de penis tussen hun benen klemmen, niet in hun kut . Een van de rageerders hier, ik weet niet meer op welke datum, heeft dat beschreven en ik heb het ook ervaren. Zo'n bedriegster steekt wel heel slecht af bij jou Zondares! De ervaren hoerenlopers zullen dat misschien niet willen geloven, maar ja, dan geloven ze het toch niet.
Co.