donderdag 6 mei 2010

Boze verrassing

Mijn stukje van vorige week gaat over hoe ik door mijn oude buurt ben weggepest. Als je dit stukje wil lezen, moet je dat eerst gelezen hebben. Het stukje van vandaag te kunnen schrijven, is waarom ik over de streep ben gehaald om toch maar mijn pijnlijke verhaal te vertellen. Ik zat er toch allang tegenop te kijken, het is iets wat gezegd moest worden.

Jaren nadat ik weggepest was, was ik een keer lekker rustig bezig met mijn werk. Ik was nieuwe mails aan het beantwoorden. Dat is altijd even schatten wat je van een nieuwe man kan verwachten, en proberen om ze over de streep te trekken als je ze wel ziet zitten. Er was een nieuwe bij, die ik inplande. Hij kwam in de mail heel normaal over, en hij was duidelijk heel geroutineerd. Hij wist het klappen van de zweep wel.

Dat is niets bijzonders. Voor de mannen is elke vrouw waarmee ze contact opnemen een nieuwe verovering, maar als ze het een paar keer hebben gedaan weten ze wel hoe het gaat en wat ze kunnen verwachten. Ik kan vaak aan het eerste mailtje al zien hoeveel ervaring hij met de hoeren heeft. Ik kan daaraan ook vaak al zien of ze verkeerde dingen bij me verwachten.

Een nette mail is altijd goed, want dan weet ik dat hij me de moeite vind, om een goed gesprek mee te kunnen voeren. Ik let in mijn mails meer op dan hier, dat mijn D en T goed staan, trouwens. Als het mailtje meer een toon heeft van praten tegen een debiel, dan weet ik al dat we niet gaan klikken.

Deze nieuwe klant kwam op een avond. Ik was klaar voor hem, en hij kwam netjes op tijd. Dat kan ik wel waarderen, want wachten voor niks, dat vind ik niet fijn. Ik moet mezelf een beetje opwarmen voor een klant, en als ik dan moet wachten gaat dat weer weg. Toen ik opendeed, bevroor ik bijna. Niet alleen omdat het zo koud was! Hij was een oude buurman van me.

Ik herkende hem meteen. Hij heeft een hele markante kop. Hij was één van de mensen die klachten over me hadden gemeld bij de politie, en die me zo hatelijk hadden behandeld. Ik wist zijn naam, want voordat ik ontdekt was, had ik weleens op zijn kinderen gepast als hij en zijn vrouw naar hun dansles gingen. Mijn eerste gedachte was: Hij heeft me ontdekt, en nu heeft hij me gevolgd naar Amsterdam om mijn leven weer een hel te maken.

Op dat moment voelde ik me een klein meisje. Ik was ècht bang. Ik stond hem aan te gapen als een schaap, hij moet wel gedacht hebben. Duizend angsten stond ik uit, ik was aan de ene kant bang dat hij me zou aanvallen, maar aan de andere kant dacht ik dat hij me gewoon zou uitlachen en de buren zou vertellen wat ik deed. Pas nadat hij binnengekomen was, en zijn jas had opgehangen, begon ik te begrijpen dat hij me niet herkende.

Ik had toen ik nog in zijn buurt woonde, lang blond krullend haar. Nu had ik schouderlang gestreken haar, dat fel-donkerrood was met zwarte punten. Ik heb altijd iets met punkhaar gehad, en omdat ik nooit wou scheren, heb ik dan maar veel haarverf en gel gebruikt. Ik heb zelfs een poosje dreads gehad.

Natuurlijk moest ik snel beslissen wat ik zou doen, en mijn eerste beslissing was om te doen alsof er niets aan de hand was, omdat hij me anders zou herkennen. Ik ben dus ook gewoon met hem aan de slag gegaan, alsof er niets aan de hand was. De zenuwen gierden door mijn lijf, maar ik speelde het goed, en niemand had wat aan me kunnen zien.

Ik vree hem op, en ik trok het beetje uit wat ik dan aan heb. Hij ging zich ook uitkleden. Mijn mond werd droog, want ik wist niet hoe ik seks met hem zou ervaren. Misschien zou het wel helemaal niet kunnen, wie weet. Dan zou hij er toch nog achter komen. Ik had al gepland dat ik het pijpen maar moest uitrekken.

Toen hij zijn onderbroek uitdeed, zag ik zijn pik voor het eerst. Hij was harig, een beetje geaderd, en net zo'n beetje kleiner dan gemiddeld, dat het opvalt. Dat was een keerpunt. Ik zag dat dingetje, en ik wist dat ik hem kon hebben. Ik wist dat het geen hel-ervaring zou worden. Dat was heel belangrijk voor me op dat moment.

Tijdens het pijpen werd de angst langzaam minder, en ik werd bozer. Toen de angst verdween, bleef alleen de boosheid over. Ik wou hem eerst bijten, maar dat heb ik toch maar gelaten. Ik ben opgestaan, en ik heb hem gevraagd hoe het met zijn vrouw en de meisjes ging. Hij keek me verbaasd aan. Ik moest hem uitleggen dat ik de oude buurvrouw was die hij had weggepest. Hij werd slap, en hij begon erover dat hij er nooit wat mee te maken had, terwijl hij vlug zijn kleren aan probeerde te doen. Ik vertelde hem dat ik de papieren had gezien.

Ik was zó boos, ik vond hem een schijnheil. Hij was heel snel zich aan aan het kleden, en toen hij alles had rende hij de deur uit. Ik had hem de huid vol willen schelden, maar het kwam er niet uit. Ik had alleen maar boos naar hem gekeken, terwijl ik stond te trillen. Ik had mijn café-jongens moeten bellen, of hem pepperen, maar ik heb er alleen maar boos gestaan. Ik vond dat zwak van mezelf, maar ik denk juist dat het kwam omdat ik zo boos was. Het is misschien juist wel sterker overgekomen naar hem.

Liefst had ik hem nooit meer gezien, maar het is ook wel fijn om te weten dat hij een schijnheil is. Dat geeft mij rust. Ik heb me minderwaardig gevoeld aan die mensen toen ik daar weggepest was. Ze gaven me heel sterk het gevoel dat ik niets waard was. Dat gevoel heeft me heel depressief gemaakt. Om zo die man met de billen bloot te zien gaan, gaf me iets om aan vast te houden.

Het was ook wel lekker verdiend, want hij is maar tien minuten binnen geweest. Haha!

33 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow! Wat een ervaring. Maar het klinkt alsof je er sterker uit bent gekomen. En ik denk dat het goed is dat je hem niet gepeppered hebt of je zware jongens hebt gebeld.

Martijn zei

Ik vind het knap dat je hem überhaupt hebt binnen gelaten maar het verbaast me niks dat hij klachten heeft ingediend om verdenking van hemzelf af te schudden dat hij prostituees bezoekt en/of vreemdgaat.

Ik betrap mezelf er net op dat ik naar een prostituee gaan niet als vreemd gaan zie... niet dat het iets voor mij uit maakt omdat ik toch vrijgezel ben.

Ruthless zei

Soooo...niet te geloven..
Misschien een mailtje met zijn mails
naar de woningbouw, en andere zeer gewaardeerde k*dt instellingen..

Mailtjes ff printen...en ook naar zijn lieftallige vrouw.

Leuk voor moederdag toch?

Tjonge ik zit hier gewoon vet over de zeik te zijn, van zo'n natte krant... brrrrrrrr

Zondares zei

Ik heb hem eigenlijk van de schrik binnengelaten, dus het was meer per ongeluk.

Ik laat het erbij, ik denk dat ik liever heb dat hij bang blijft dat ik het doe, dan dat ik me echt verlaag. Zolang ik hem nog niet verlink, zal hij ook niet zo dom zijn om mij te verraden, als hij dit meeleest.

Anoniem zei

Mooie actie dame!

Juist stilzwijgende woede komt vaak het hardste aan. En, buurman in kwestie zweet nu waarschijnlijk nog elke dag peentjes uit angst dat z'n vrouw een 'anoniem' briefje krijgt.

Goed dat je geen geweld hebt gebruikt, dat is wat mij betreft slechts toe te passen in echte noodgevallen.

NB, als ik al je verhalen zo lees, dan heb ik toch het gevoel dat je een soort spanning opbouwt (niet sexueel bedoelt). Ik vroeg me af of je iets doet om af en toe je hoofd volkomen leeg te maken, en zo ja, wat. Zelf ga ik als ik het nodig heb een stuk zeilen in m'n eentje of 's winters een stuk door de blubber baggeren met m'n 4x4. Behoeft uiteraard geen antwoord, je mag het gerust als een retorische vraag zien.

Mvg,
koolteer

Ruthless zei

Ja tjee je hebt natuurlijk helemaal gelijk.

Maar ja ik krijg nou eenmaal uitslag, en moet spontaan braken..van zulke farizeërs.

Ik heb overigens onwijs veel respect voor de manier hoe je hier mee omgaat.

MisSin zei

Net goed!!

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Ik "mis" al geruime tijd de reakties van die vrouwelijke hoerenhaters en de Christelijke zieltjeswinners hier op jouw blog.

Wis je hun reakties of zijn ze soms gestopt met hun "campagnes"?

groet,

HL 69.

Anoniem zei

Hahaha! lekker voor hem, beter voor jou!Lees eigenlijk al jou verhalen wel. Ik wens je dan ook het beste!

Groetjes uit arnhem

Anoniem zei

Beste Zondares,

Zoals ik al reageerde op de eerste blog van deze reeks. De vrouwen zagen jou als een bedreiging voor hun man. Vrouwen geven mannen vaak pik straf, als je ze net kent wippen ze de oren van je kop af, soms wel 5x per nacht, woon je eenmaal samen of komen er kinderen dan hebben ze vaak hoofdpijn (een lekkere wip werkt daar trouwens prima tegen) of geen zin, te druk met de dingen van alle dag blablabla (gelukkig heb ik niks te klagen, maar mijn ex vrouw was wel zo)

Als je als man zijnde je vrouw dan niet gaat bijvallen of erger nog, het voor jou zou opnemen, dan kunnen die vrouwen hun manneke verdenken dat ze een dame met jou beroep bezoeken. Hoe harder ze gillen dat ze het nooit doen, des te verdachter ze zijn.

Ik vind dat je het geweldig met deze kerel hebt opgelost. Die man weet dat als hij nu gaat klieren jij zijn vrouw gaat inlichten, prima toch, jij bent de uiteindelijke winnaar.

Ik vind het erg moeddig dat je je zo kwetsbaar op hebt gesteld

groetjes

Daryl

Anoniem zei

Hm, ik wilde reageren op de aangrijpende blogs. Maar zit me nu boos te maken op die Daryl. Daryl, als jij dat ziet als 'pikstraf' dan ben je duidelijk niet in staat je te verplaatsen in andere mensen, egoist dat je er bent.

Zondares, ik vind dat je prachtig en invoelbaar schrijft.

En ik vraag me af of er echt zoveel vrouwen zijn die prostituees haten, of dat die haatsters juist worden opgehitst door hun mannen. Hypocriete mannen die om hun eigen hoerenbezoek te verbergen hun omgeving opzetten tegen prostituees en hun vrouwen en kinderen ertoe aanzetten om ze te haten.

Hoe dan ook blijft het erg hoe jij uit je wijk bent weggepest. Al vind ik het dan ook weer jammer om te lezen hoe je over je buren in de 'Vogelaarwijk' schrijft. Het waren gvd mensen die jou accepteerden. Waarom zouden hun 'zonden' zoveel erger zijn dan de jouwe? Hoeveel kans hadden je buren gehad op een beetje aangenaam leven zónder die scooterhandel? Waarom zou je zo graag bij die hypocriete middenklasse willen horen die jou zo overduidelijk uitkotst = tenzij je je anders voordoet dan je bent, en daarmee dus óók (een beetje, want o zo begrijpelijk) hypocriet wordt.

Zomaar wat gedachten van een vrouw die weleens meeleest op je blogs. ;-)

Anoniem zei

You go!!
Sterk gedaan.

Ruthless zei

Toch even een reactie op:
Zomaar wat gedachten van een vrouw die weleens meeleest op je blogs. ;-)

Meelezen??? Hoe moet ik dat zien, je kijkt mee als een ander het blog leest?
Ik lees dit blog gewoon…
Dan het betuttelende vingertje naar Daryl.
Als Daryl het pikstraf noemt omdat hij dat zo heeft ervaren, en dit in zijn omgeving vaak meemaakt, is dat toch zijn goed recht… en snap ik niet waarom hij als egoïst betiteld moet worden door jou.
Vervolgens kom je zelf met een totaal niet onderbouwd lulverhaal over mannen die hun vrouw op zouden hitsen om hoeren te haten!!
Ik zou zeggen als jij dat allemaal zo goed weet, begin je eigen blog!
En dan als laatste dit.
“Waarom zouden hun 'zonden' zoveel erger zijn dan de jouwe? Hoeveel kans hadden je buren gehad op een beetje aangenaam leven zónder die scooterhandel?”
Ik weet niet van welke planeet jij komt hoor maar die scooterhandel….bedoeld ze dat de buren gestolen scooters aan het omkatten waren..
Volgens mij ben je zelfs als burger verplicht om, als je zoiets waarneemt daar melding van te maken!
Ik ga er in dit laatste geval maar vanuit dat je het echt niet begreep.
Zomaar een gedachte van een LEZER van dit gave leerzame blog!

Anoniem zei

Mevrouw die wel eens mee leest

Waarom ben ik een egoist?
Ik denk dat als je de reacties op deze blog leest je zal lezen, dat er mannen naar de hoeren gaan omdat hun vrouw geen zin meer heeft in sex, ik begrijp best dat er vrouwen zijn die niet zo vaak willen als een man, maar 6 maanden hoofdpijn??? ga lekker naar de dokter dan. gaan ze onderhandelen dat je er een keer per maand overheen mag, nou dan is de spontaniteit ook wel weg hoor, de liefde bedrijven is leuk, maar wel als je er samen van geniet. Maar nog steeds snap ik niet dat ik een egoist ben. Dacht jij soms dat ik mijn ex niet in de huishouding hielp of dat ik haar er alleen met de kinderen voor liet staan? dat heb ik toch niet neergezet? je projecteerd dat blijkbaar op je eigen leven, maar ga mij daar dan even niet van betichten en meteen mij uitmaken voor egoist. Ik zal mij niet verlagen tot jou niveau en zal jou niet in een hokje stoppen, waarvan ik niet weet of je er wel thuis hoort, zoals jij dat bij mij hebt gedaan.

Het gaat hier tenslotte om Zondares die zich heel kranig heeft verweerd tegen iemand die (net als jij mee lees vrouw)conclusies ging trekken zonder de ware achter grond te weten en meteen werd veroordeeld.

Zondares je bent een mooi mens van binnen en de mensen die je als bedreiging zagen, zijn erg low.

Ik vind het vervelend dat jij die zo eerlijk wilde zijn naar de mensen in je buurt daar zo voor is afgestraft. Je was niemand tot last en ik weet zeker als een klant van jou in de buurt lastig was geweest jij hem niet meer zou hebben ontvangen, toch? jij zit ook niet op dat soort negatieve aandacht te wachten. heel tof dat je alles zo neer hebt gezet

Daryl

Depressie zei

Toch nog even een reactie aan

Zomaar wat gedachten van een vrouw die weleens meeleest op je blogs.

Ik maak me niet gauw kwaad wat mensen online over me zeggen, want je kent mij geen eens, maar een egoist ben ik gewoon niet. wat intimiteiten betreft, als ik merk dat mijn vrouw geen zin heeft en het voor mij doet, dan funtioneerd mijn jonge heer gewoon niet, ik ben daar erg gevoelig in. Ik zal een vrouw ook nooit dwingen en een one nightstand is ook al niet aan mij besteed, omdat ik gewoon iets moet voelen voor de persoon waarmee ik de liefde bedrijf. geloof me in het verleden heb ik het echt wel eens geprobeerd, (niet tijdens mijn huwelijk of als ik een relatie heb, voor ik weer namens naar me kop krijg) in de kroeg met een dame mee gegaan, hele mooie sexy dame maar de jonge heer had er geen trek in.

You called me names without knowning me.

trouwens, waarom val je "Koolteer" niet aan? vind je die dan ook een egoist???

die schreef 1 mei 2010 02:26 op de blog "Waarom ik zo op mijn privacy let"

Zelf heb ik het idee dat veel vrouwen pikstraf als ultiem machtsmiddel gebruiken.
Als diezelfde vrouwen vervolgens beseffen dat hun troefkaart waardeloos wordt door een aantrekkelijke proffessionele dame, slaan alle stoppen door


Blijkbaar lees je niet zo goed mee als je naam doet vermoedde.

Je bent gewoon erg bekrompen en dat reageerde je op mij af. en bedankt.

Sorry Zondares dat ik de aandacht op je persoonlijke blog heel even weg pikte. Maar ik behandel mijn vrouw als een prinsesje en heb alles voor haar over, en ben gewoon geen egoist.

Groetjes

Dyral

Anoniem zei

De reden dat ik lekker naar de hoeren ga en mijn vrouw in de steek laat is een ander verhaal. Ik hou er gewoon van mijn piemel in meerdere mensen te stoppen. Dat mijn vrouw (die voor me kookt en alles voor me doet) niet genoeg is en dat ik haar heel veel pijn doe is gewoon haar schuld. Daar heb ik niks mee te maken.

Groetjes

Dyral

Anoniem zei

Op mij komt die Dyral over als een geobsedeerde bloglezer die bij elke blog een fanatieke slijmreactie plaatst en zijn vreemdgaan goedpraat, wil op deze manier blijkbaar zijn ware relevantie tonen. Is dit nou echt wat je van jezelf wil laten zien vraag ik me dan af.

Is dit daadwerkelijk de vertoning die de voornaamste voorkeur geniet in het gekozen oog, ik kan me niet indenken waarom iemand zichzelf zoiets aan zou willen doen.

Verder verdenk ik hem van een sociale stoornis aan zijn afschuwwekkende berichtgeving te zien. Vaak komt hij op mij zelfs zo geobsedeerd over dat hij de ware essentie van het blog buiten beschouwing laat en enkel zijn eigen geilheid laat profileren.

Waarom wil je jezelf zo graag op een dusdanige manier laten zien, vraag ik me nogmaals af. Ik kan er met mijn hoofd niet bij.

Rebecca.

Kinses zei

Wat een loser.

Eerst even in naam van zijn gezin klacht gaan neerleggen tegen een hoer en daarna zelf bij een hoer op bezoek gaan.

Bah.

Anoniem zei

Hoi Rebecca,

Allereerst, het geschreven woord komt (vaak) anders over dan het gesproken woord. Laat teksten daarom even bezinken en geef dan pas een reaktie!

Verder kan iedereen hier anoniem met een tekst als bijvoorbeeld "groetjes Daryl" posten! Dat is iets om rekening mee te houden!

Ook ik lees de reakties van 'Daryl' regelmatig. Op mij komt hij door de bank genomen over als een aparte man, maar zeker niet als een man met een slechte inborst.

En stel nou, Rebecca, dat "Daryl" werkelijk die obsessie of die sociale stoornis zou hebben waar jij hem van verdenkt. Moet jij hem dan (er van uit gaand dat je zelf gezond bent) als geestelijke gezonde vrouw de grond in trappen?

Mijn conclusie als deze laatste hypothese de waarheid zou zijn:

Shame on you, Rebecca!!!

HL 69.

Depressie zei

Zondares

kan je de onderstaande reactie verwijderen, dat is namelijk niet van mij

gr

Dyral
__________

De reden dat ik lekker naar de hoeren ga en mijn vrouw in de steek laat is een ander verhaal. Ik hou er gewoon van mijn piemel in meerdere mensen te stoppen. Dat mijn vrouw (die voor me kookt en alles voor me doet) niet genoeg is en dat ik haar heel veel pijn doe is gewoon haar schuld. Daar heb ik niks mee te maken.

Groetjes

Dyral

Depressie zei

Even voor de duidelijkheid,
ik ben nog nooit de hoeren gegaan, die rare reactie is dan ook niet van mij. als ik het zou doen, dan zou ik dat gewoon ook eerlijk zeggen.

Beetje jammer dat er iemand iets raars onder mijn pseudoneim post en iedereen dat dan maar klakkeloos aanneemt

Wat helemaal jammer is dat het de laatste reacties gaat over iets wat iemand anders had gepost en niet over de dingen die zondares heeft geplaatst beetje jammer.

Maar Daryl gaat voortaan lekker meelezen en niet meer reageren

John zei

Mmmn, kan me voorstellen dat je helemaal overrompelt bent als er zo'n iemand voor de deur staat.

Vraag je niet of nieuwe klanten jou vooraf een foto mailen? Kun je in ieder geval dit soort verrassingen voorkomen, al lijkt het erop dat het nu niet verkeerd heeft uitgepakt voor jou.

Anoniem zei

De term "pikstraf" vind ik verkeerd.

Ik vind normaal dat als een vrouw geen zin in seks heeft als er andere prioriteiten komen (werk, kinderen).

Dat is geen straf, net zoals het geen straf is als een vrouw geen zin heeft door een griep.

De term "pikstraf" suggereert dat sex door vrouwen gebruikt wordt om hun zin door te drukken.

Ik vind dat als een man ruzie met zijn partner heeft, hij eerlijk moet nagaan of hij daaraan schuld heeft, en in dat geval moeite doen om het weer goed te maken.

difing zei

Ik denk dat het goed is dat je niet jouw zware jongens gebeld hebt, ik heb zo'n vermoeden dat hun handjes losser zitten dan jij zou willen.

Om die reden vind ik wel goed dat je nu een contract met een officiëel beveiligingsbureau hebt.

Depressie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Depressie zei

Tja de term pikstraf heeft heel wat teweeg gebracht en helaas zijn er mannen die de zelfde ervaring hebben die ik met mijn ex had. natuurlijk heeft een vrouw wel eens geen zin, maar 6 maanden geen zin??? en als je bent wezen winkelen met ze en je helemaal blut gekocht bent dan ineens wel zin hebben?

ja ik hielp met de kids, ik had mijn deel in het huishouden. Ik ben vrij dat de vrouwen hier niet zo zijn en zich ook niet kunnen vinden in deze praktijken. helaas is het een ervaring die ik wel had en met mij meerdere mannen.

Voor de vrouwen die het kwetsend vonden mijn excuses. Aan de andere kant, als je als man zijnde thuis tevreden bent, zal zondares die mannen niet als klant hebben. Howel ik ook weer mannen ken die thuis niks te kort komen, maar van de afwisseling houden. Zondars blogt vaak (vandaag zelfs) dat mannen graag de ilussie hebben dat ze de enige zijn en bijzonder. het is gewoon een fanatasie van haar klanten, prima toch. Wij lezen dan de mooie, ontroerende en soms schokkende ervaringen.

Groetjes Daryl.

ps google eens op pikstraf in google. Kom je schokkende dingen tegen

Zondares zei

Niet zo ruziemaken, het is geen forum hier.

Ik weet niet waar de arrogante mensen heen zijn, die ik eerst zoveel in mijn commentaren had. Ik vind het wel fijn dat ze weg zijn. Sinds dat er veel vriendelijke mensen reageren, zijn er minder van die zeikerds. Ik verwijder geen reacties, behalve als het reclame is voor online poker ofzo.

Mijn "zware jongens zijn hebben wel losse handjes, maar ik bel ze ook alleen maar als ik ze echt nodig heb. Mijn witte beveiliger doet eigenlijk niets anders dan de politie bellen. Dat is te weinig, tegen stalkers doen ze bijvoorbeeld niets.

Anoniem zei

On-topic.

Revenge is a dish best served cold. Ik denk dat je precies juist gehandeld hebt. De 'angst' is nu overgegaan op de veroorzaker. Heb zelf jaren om de hoek van een club gewoon in een provinciestadje en me daar nooit over opgewonden. Voor zover ik weet mijn mede buurtgenoten ook niet.

Sterker nog, de exploitant was een van de sponsoren van de jaarlijkse buurtborrel & bbq en dronk daar -al dan niet vergezeld van enige dames- vrolijk een biertje. Met de veelal gegoede middenklasse en 2x modaal buurt. Zo kan het dus gelukkig ook.

Een club is natuurlijk niet helemaal te vergelijken met prive ontvangst maar met de tolerantie was (in mijn gemêleerde buurtje) weinig mis.

Anoniem zei

Bij ons in de stad was er ook veel ophef over een club in een behoorlijk gegoede wijk. Dit op het moment dat daar vergunningen voor moesten worden afgegeven i.v.m. de legalisering. Maar die club zat er al jaren en er was eigenlijk nooit overlast geweest. Dus heeft de gemeente die vergunning gewoon verleend. De klachten zijn inmiddels verstomd. De mannen die er komen doen dat over het algemeen toch het liefst onopvallend. Sprak laatst iemand die er vlak bij woonde. Die zei dat je er nauwelijks iets van merkte. En dat die blij was dat het geen winkel was ofzo, omdat je daar veel meer last van zou hebben. Ben blij dat de gemeente hier naar de echte effecten ter plaatse heeft gekeken en niet heeft geluisterd naar de vooroordelen.

Anoniem zei

zo wat een gezeur hierboven zeg, spam het hier even vol ofzo.

maar: vond het een práchtig stukje :) karma he.

xoxo~ Dee

Anoniem zei

moehaaa wat een verhaal zeg!
Wat zal die vent zich rot geschrokken hebben.
Een kennis van mij heeft ooit haar buurman verpleegd, die jaren lang heel vervelend heeft lopen doen.
Alleen al het samen zijn in 1 kamer leverde gierende spanning op bij die vent. uiteindelijk kwam er een nederig excuusje dat zwijgend werd ontvangen.

Zondares zei

Ik heb wel begrepen, dat het in mijn buurtje hard misging, en dat het ook beter kan. Daarom was het ook zo'n verrassing! Ik kende vrouwen die bekend waren in hun buurt, en niets meemaakten. Maar ik heb ook wel gemerkt, dat je vantevoren niet kan weten hoe mensen gaan reageren. Want ik hoor verhalen zoals die van mij ook wel. Dus het bestaat allemaal, ook de bordeelhouder die gewoon met de buurt opschiet. Ik kan misschien wel wat van hem leren.

Co Jansen zei

Van mij had je hem bij het pijpen flink mogen bijten.
Co.