donderdag 13 mei 2010

Een man masseren

Er zijn een aantal klanten die vragen om een massage. Er zijn bovendien klanten die zelf nooit om een massage zouden vragen, maar het wel lekker vinden. Het is heel nuttig om het te kunnen. Het is niet echt seks, maar een massage kan de seks wel intenser maken. Een goeie massage zorgt dat je klant ontspannen is. Dat zorgt ervoor, dat hij meer geniet.

Als je een klant hebt die vraagt om een massage, moet je hem vragen wat voor massage hij dan wil. Er zijn namelijk verschillende soorten, en vaak willen ze er daar ééntje van, en vinden ze je een domme doos als je niet snapt welke soort. Vaak bedoelen ze bijvoorbeeld een body-to-body massage. Dat is niet echt een massage, dat is met olie over elkaar heen glibberen. Je bent vooral bezig om met je onderbuik en je tieten de olie over zijn borst en buik te verspreiden. Je glibbert natuurlijk zo vaak mogelijk ook langs of over zijn lul. Met masseren heeft het echt niets te maken.

Soms willen ze gewoon een handjob, en dan vaak met olie. Dat is weer wat anders, maar het is makkelijk werken. Met olie ben je vooral hem van je ene hand in je andere aan het laten glijden. Je moet vooral zijn ballen dan niet vergeten, want dat vinden ze heerlijk. Ik hou bij penis-massage met veel olie zijn voorhuid zoveel mogelijk naar voren, want je kan hem gaan overprikkelen als je met olie over zijn eikel gaat. Soms word het dan te heftig.

Ik schrijf hierboven over olie, maar dat is eigenlijk verkeerd. Je moet het doen met glijmiddel op waterbasis, want anders kan je problemen krijgen met het condoom later. Dat maakt niet uit als de man alleen maar afgetrokken wil worden, maar ik vind het niet de moeite om twee soorten glijmiddel te hebben staan.

Kies geen geurige olie, zoals aroma-therapie. Die geur word heel sterk, en de meeste mannen vinden die geuren maar niks. Bovendien komt je kamertje onder te zitten, en dat word je zat. Als je zoekt, vind je wel massage-olie op waterbasis zonder parfum. Je kan ook gewoon dun glijmiddel gebruiken, dat werkt prima. Je klant moet achteraf wel onder de douche kunnen, dus hou daar rekening mee.

Je kan een man ook een ontspannings-massage geven. Dat word niet zovaak gevraagd door klanten, maar ik bied het weleens aan. Als een man lang heeft geboekt, en hij is halverwege klaargekomen, dan masseer ik hem terwijl hij bijkomt. Dat vinden ze vaak heerlijk, maar ze vragen er nooit om.

Als je een man een ontspannings-massage geeft, dan kan je het beste beginnen op zijn rug of de achterkant van zijn benen. Daar zitten spieren die vaak niet ontspannen zijn. Die spieren ga je wrijven met een beetje olie. Je begint niet meteen met hem op te geilen, je probeert hem even te laten ontspannen. Hoe je precies wrijft is niet belangrijk, het is geen sportmassage. Je houd het dus licht, en je strijkt over hem heen. Ik gebruik ovale vormen voor mijn bewegingen. Het is belangrijk dat je een rustig, langzaam ritme houd. Verandering moet je geleidelijk doen, opeens wat anders doen haalt de rust uit je klant die je er net in had.

Als je dat een poosje hebt gedaan, en je merkt dat hij echt ontspannen is, dan ga je wat meer naar zijn erogene zones bewegen. Zijn binnendijen of zijn liezen, of zijn billen. Als hij dan goed reageerd, dan vraag je hem om om te draaien, zodat je bij zijn voorkant kan. Niet meteen naar zijn pik gaan, eerst masseer je zijn borstspieren en zijn schouders. De meeste mannen vinden het heerlijk als je met hun tepels speelt, maar hou niet op met strijken omdat je zijn tepels onder handen neemt. Een aai over zijn tepels is al spannend.

Dan kan je rustig afzakken naar zijn buik, en dan ga je naar zijn kruis. Als hij dan nog niet stijf is, dan kan je hem goed stijf trekken. Daarna is zijn lul extra glibberig, dus soms moet je dan gaan voor een condoom dat iets strakker is. Daarna is overgaan op pijpen heel natuurlijk. Hij blijft wel lui liggen, meestal is het daarna neuken met de klant onder.

Het idee met masseren is dat de klant helemaal niets ligt te doen. Sommige gaan wel aan je prutsen, maar dat moet je maar laten gaan. Als hij irritant word, moet je hem gewoon zeggen dat je je niet kan concentreren als hij je zo afleid. Als hij niets doet, kan je snel een beetje para worden omdat je niet altijd aan hem merkt dat hij het fijn vind. Tijdens een massage moet je ervanuit gaan dat je het goed doet, als hij stil blijft liggen.

Als je een man masseert, word hij ontspannen. Je hoeft geen Tantra-kunstjes te weten, eigenlijk ben je gewoon stevig aan het aaien. Zolang je genoeg olie gebruikt, is het makkelijk om het goed te doen. Ik heb massage-cursussen gevolgd, en daar gebruik ik niets meer van. Het is veel te ingewikkeld. Zonde, want ik kon die cursussen niet eens aftrekken bij de Belasting.

Sommige klanten vinden het geweldig als je hun anus meeneemt in je massage. Ik heb ook wel geleerd dat je dat eerst moet vragen, want er zijn mannen die zich nooit meer ontspannen bij een massage, als je het één keertje bij ze hebt gedaan! Voor die klanten is hun anus te intiem, en daar moet je respect voor hebben. Ik vind het toch wel een beetje kinderachtig als die klant dan wèl anaal met mij wil. Maar hij betaald, dus hij mag kiezen.

Massages zijn geen seksuele handeling, maar ze zijn wel erotisch. Je moet er de tijd voor nemen, en het ontspannen doen. Als je een act opvoert, ziet dat er alleen maar nep uit. Een vrouw die zo de tijd voor ze neemt, en zoveel aandacht geeft, dat vinden de mannen al erotisch genoeg. Thuis krijgen ze dat niet.

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Een van je beste stukjes Zondares! Je wordt steeds beter. Volgens mij wordt jij nooit te oud voor dit werk en dan kan je altijd nog een boek gaan schrijven over je ervaringen.

Ben je bij het meenemen van de anus nooit bang dat een klant een beetje te onhygienisch is? Klanten zijn ongetwijfeld niet zo professioneel als jij want bij jou zou dat geen probleem zijn. Ik zou het bij een meisje niet fijn vinden de anus erbij te betrekken als ze niet brandschoon is, zeker omdat je met je vingers later ook de rest van haar lichaam moet bewerken en al helemaal als de olie ongeparfumeerd is.

Als ik dit stuk zo lees dan krijg ik er ook gelijk zin in! Wie weet, ooit... Jammer dat het me niet zal lukken je op te sporen en ik zal elk meisje dat ik tegenkom gelijk aan jouw afspiegelen. Welk percentage van de prostituees denk je dat er zoeen is als jij en hoeveel zien er een klant als lopende band produkt?

Wat nog ontbreekt tussen jouw stukjes is een handleiding voor mannen. Hoe kunnen ze vermijden dat hun vrouw en omgeving erachter komt, hoe kunnen ze het beste op zoeken gaan, welke soort past het beste (raam, prive, escort) en hoe zou een beginner ermee om moeten gaan? Dat is allemaal nog nergens te vinden volgens mij. Ik denk dat veel mensen moeite hebben stomweg een raam binnen te stappen en uitgebreid over hun intieme sexuele voorkeuren te gaan redetwisten.

Anoniem zei

Heb gemerkt dat als je volgens die cursussen masseert het soms ook wel eens al te goed kan doen. Ze zijn dan zo ontspannen. Ze vallen gewoon in slaap! Of in trance of whatever. Vlak erna seks, dat wordt hem dan niet meer. Dan kunnen ze zich wel bedonderd voelen.
Vind zelf dit soort massages eigenlijk nog wel lekkerder dan seks. Je hoeft helemaal niets. De masseur is er 100% voor jou en is je compleet aan het verzorgen. En daarna voel je je als herboren. (Hoewel het dan wel iemand moet zijn die met gevoel kan masseren, die er talent voor heeft en die je in principe aardig vindt).
Ben het helemaal met dit stuk van jou eens. Misschien nog vermelden dat daar waar een man harig is je meestal iets meer olie nodig hebt. Als je te droog masseert en te stevig, dan trek je haartjes uit. Daar krijgt hij rode vlekjes van, die er uitzien als een soort huidaandoening. Opvallend. Kan hij ook moeilijk verklaren aan een partner.

Kinses zei

Ik vond dit stukje heel boeiend. Tot de laatste zin, toen vond ik het best arrogant worden.

Ik gaf mijn man veel massages van dit type en de seks kon soms uren duren. En toch heeft hij me bedrogen. Dus dat "Thuis krijgen ze dat niet", mag je er wat mij betreft gerust aflaten.

Enhance zei

Kinses, het is verdrietig als je bedrogen bent. Hij kan zich zo te horen jou niet verwijten dat je te weinig seksuele aandacht voor hem had.

Soms is alle liefde die je als individu kunt geven niet voldoende om een relatie te behouden. Is confronterend, spijtig en soms gekmakend, maar voor degene die achterblijft een harde realiteit. Sterkte in ieder geval.

Kinses zei

Bedankt. Ik wilde maar zeggen dat Zondares best geen te dramatische conclusies trekt.

Anoniem zei

Mijn oude vrouw kon ook heerlijke massages geven. Mijn nieuwe vrouw wat minder, maar ok. Niks aan te doen.

Ik wil jou echt eens opzoeken zondares, je bent echt een topvrouw! Jammer dat er niet meer mensen zijn zoals jij.

Groetjes,
Daryl

Kinses zei

Haha...Daryl, ben je daar weer.

B-t-w: ik ben een fitte twintiger en mijn man is de 30 voorbij. Ik krijg redelijk wat aandacht van andere mannen dus ik denk wel dat ik nog aantrekkelijk ben dan.

Waarmee ik dus nog maar eens wil zeggen: niet veralgemenen. Elke situatie is anders.

Enhance zei

Potverdorie meid; fitte twintiger, single, een beetje verdrietig én bedreven in de liefde... Je weet wel een aantal schakelaars om te zetten in het mannelijke brein.

Ik hoop dat ik je herken als ik je in het wild tegen zou komen, Godinnen zijn zeldzaam...

Enne, ik heb het idee dat Zondares jou niet persoonlijk op het oogvlies had staan toen ze de laatste zin schreef.
Als je pakkende columns schrijft is het gebruikelijk om te veralgemeniseren en het íets scherper te stellen; het moet natuurlijk wel prikkelen. En het prikkelt bij jou, omdat je een uitzondering bent. Daar mag je best blij om zijn...

Anoniem zei

Volgens mij weet je precies wat een man wil. Je schrijft echt heel fascinerend.

Ik ben benieuwd hoe ik een afspraakje met je zou kunnen maken.

Anoniem zei

Je schrijft echt goed! Bedankt voor de details. Dit ga ik bij mijn man zeker ook eens proberen :P

En inderdaad: schrijf een boek. Erg interessant.

Anoniem zei

linked to:

http://forum.fok.nl/topic/1455439/4/25

Hope you don't mind!

Kinses zei

Uitzondering bof bof...Ik heb wel degelijk een steek laten vallen - dit maar als kleine toevoeging om de objectiviteit te bewaren.

Enhance zei

Dank voor uw kleine toevoeging, objectiviteit is een sleutel voor zelfontwikkeling. Heel goed maar heb wel compassie met jezelf, ook godinnen mogen feilbaar zijn.

Dank Zondares voor wederom een lezenswaardig stuk en excuses voor het intermezzo.

Zondares zei

Ik denk dat driekwart van de prostituees fabriekswerk ervan maken, en dat een groot deel van de meisjes, die het wel graag doen, te weinig ervaring hebben om het werk echt goed aan te pakken. Je moet namelijk wel een beetje ervaring, en een beetje intelligentie hebben om het echt goed te doen. Dus misschien 90 procent van de vrouwen doen maar wat. Dat zorgt er wel voor dat ik heel veel vaste klantjes heb.

Handleiding voor mannen, dat kan ik niet schrijven. Want ik heb alleen maar ervaring vanuit mijzelf, en ik weet dus niet hoe je dat op moet zoeken. Er zijn wel blogs van hoerenlopers, daar moet je misschien dit eens vragen.

Als je met het rughaar van de man het probleem krijgt dat je eraan trekt, moet je gewoon veel meer olie gebruiken! Dan gaat het wel goed. Geen dik glijmiddel gebruiken he, bodyglide is prima maar je wil dunne olie als het kan.

Co Jansen zei

"Ik hou bij penis-massage met veel olie zijn voorhuid zoveel mogelijk naar voren, want je kan hem gaan overprikkelen": Als je met "overprikkelen" bedoelt dat hij niet klaar mag komen mag je mij eindeloos overprikkelen.
Co.