maandag 31 mei 2010

Verkeerde verwachtingen

In mijn advertentie vertel ik niet zoveel over mezelf. Natuurlijk horen de mannen van me wat voor lijf ik heb, en welke diensten ik doe. Verder horen ze niet zoveel, en moeten ze me komen ontdekken. Dat is iets, wat sommige mannen heel spannend vinden. Ze zijn vaak best opgelucht omdat ik geen verlopen snol ben. Die zitten ook wel soms achter die advertenties.

Ik adverteer niet overal. Vroeger stond ik in de Telegraaf, en op alle websites die ik kon vinden, maar nu niet meer. Ik merkte dat mannen die vanaf bepaalde sites kwamen, verwachtingen hadden die verschillend waren. Daarom sta ik nu nog op drie websites, en niet tevaak. Sommige vrouwen zetten hun advertentie elke dag, vooral als het een website is waar je bovenaan het makkelijkste gevonden word. Dat komt een beetje schreeuwerig over op de klant.

Je kan makkelijk in de verleiding komen om op Hookers te kijken waar die hun meiden vinden, maar de mannen die op Hookers schrijven zijn maar een klein stukje van de mannen die je klant willen zijn. Dat gaat niet op voor de meeste klanten. Je kan dus niet ervanuit gaan dat de sites die op Hookers worden genoemd meteen de goeie zijn.

Ik heb mijn vaste stekjes gevonden, omdat daar de soort van klanten komen die ik wel wil hebben. Als je adverteerd op een plek waar vooral schreeuwerige advertenties staan van verlopen snolletjes, krijg je de klanten daarvan, die dat zoeken. Een beetje minder populaire sites met betere klanten zijn dan fijner. Ik wil vooral zelfstandige mannen die een beetje met je contact willen maken.

Dan nog gaat het soms mis. Er zitten soms gewoon mannen tussen die jij niet wil, of die mij niet willen. Dat is niet zo erg, zolang we het op tijd merken. Met het voorcontact kan je veel voorkomen, als je maar duidelijk bent naar de klant toe. Als de klanten net zo duidelijk waren, kon je vantevoren weten of het de moeite gaat worden. Ik doe het voor mijn werk, dus ik doe het verantwoordelijk, maar van een klant kan je dat niet gaan verwachten.

Maar soms doe ik het zelf fout. Er was een man die me in een mail had gevraagd over hoe ik werkte, en ik had van hem begrepen, dat hij graag met de TV aan wilde seksen. Dat kan best, met een pornootje of gewoon wat op de achtergrond. Dat kwam omdat ik niet goed had gelezen, hij wou weten of ik een tv wàs! Achteraf was hij wel heel erg vaag erover, dus het was niet helemaal gek dat ik het niet snapte.

Toen hij bij me aankwam, had ik al kunnen weten dat het misging, omdat hij me complimenten maakte. Hij zei namelijk dat ik heel natuurlijk was, niet zo overdreven vrouwelijk. Dat komt omdat travestieten en transen het er vaak heel erg dik opleggen. Ik dacht dat hij gewoon bot was, en dan doe ik alsof hij het niet heeft gezegd. Je moet niet de klanten gaan opvoeden, daar komen ze niet voor.

We kwamen in bed terecht, en daar was ik hem aan het pijpen, toen het me pas opviel, dat hij vrouwenondergoed droeg. Dat vond ik al wel een beetje opvallen, maar er zijn wel meer mannen die dat spannend vinden. Pas wat later, toen ik mijn slipje sensueel wiebelend uittrok, kreeg hij grote ogen. Dat is ook niet raar, veel mannen kijken graag. Hij werd meteen slap, en dat vond ik wel a-relaxed. Hij begon eerst te babbelen dat hij niet had verwacht dat ik er zo zou uitzien, en hij trok zijn broek aan.

Ik probeerde hem op zijn gemak te maken, maar hij was overstuur. Ik kon niet uit hem krijgen wat er aan de hand was. Ik was een beetje bezorgd, ik wil graag tevreden klanten. Zodra hij zijn gulp dichthad, sloeg zijn houding om. Hij werd schreeuwend kwaad, en hij schold me uit voor alles wat smerig is.

Hij zei dat ik hem bedrogen had, omdat ik had gezegd dat ik een travestiet was. Dat was niet waar, hij had zo kunnen zien dat ik dat niet begrepen had. Hij kreeg een rooie kop, en hij ging helemaal over zijn toeren. Hij was wilde gebaren aan het maken, en hij was duidelijk heel boos dat ik hem gepijpt had.

Ik voelde me een beetje schuldig, omdat ik hem niet duidelijk genoeg had verteld dat ik een doos heb, en geen lul. Ik wou hem zijn geld wel teruggeven, maar dat had ik al in het kluisje gedaan, en dat kan ik niet zomaar openmaken. Daar zit een klokje op. Hij werd steeds bozer, en ik heb hem een paar keer verteld dat hij maar weg moest gaan. Hij was bezig om me te vertellen dat ik homo-hater was, en dat hij me haatte. Daar heb ik geen last van, maar ik maakte me zorgen dat hij geweld zou gaan gebruiken. Ik heb toen de telefoon er even bijgepakt voor mijn café-mannen, en toen hij zag dat ik belde koelde hij opeens af. Na een korte belediging is hij toen weggegaan.

De cafémannen waren er snel zat, die zijn hem nog tegengekomen op de trap. Ik heb ze hem niet achterna gestuurd. Dat was wel de slechtste ervaring die ik heb gehad met verkeerde verwachtingen, maar het komt vaker voor. Ik heb drie klanten vlak na mekaar gehad, die dachten dat ik een SM-meesteres was. Toen ik nog mijn vorige naam gebruikte, kwamen er veel mannen die dachten dat ik zwart was. Die moet je allemaal teleur stellen. Ik ben veel duidelijker geworden met wat ik vertel, maar je kan niet alles duidelijk hebben.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Haha, wat een grappig verhaal! Als jij een boek schrijft ga ik het meteen kopen! Ik wou dat je elke dag wat schreef!

Was je niet beledigd dat hij je er blijkbaar toch mannelijk genoeg uit vond zien dat hij het niet meteen door had? Ik zou behoorlijk gepikeerd zijn geworden.

Anoniem zei

Wat zijn dat toch voor gasten die cafe mannen?
Zitten die echt de hele dag en avond in dat cafe te biljarten en te kaarten en wachten tot zondares misschien belt?

Anoniem zei

Gniffel :) TV, dat had ik ook niet gesnapt. En in het woordenboek staat niet dat je travestiet op die manier kan afkorten. Dus wel wat flauw dat hij zo boos werd als hij zo vaag was.

In onze familie was er ook ooit een hele rel over een afkorting die anders werd uitgelegd dan de afzender had bedoeld. Sindsdien gebruik ik liefst helemaal geen afkortingen meer. En als een ander een afkorting gebruikt vraag ik vaak gewoon of die voluit wil zeggen wat die bedoelt.

Maar dit van jou is ook een hilarisch voorbeeld!
(achteraf gezien).

Anoniem zei

Lol :)

Zondares zei

De jongens in het poolcafé werken daar ofzo, en de rest van de tijd hangen ze daar. Ik weet niet wat ze voor achtergrond hebben, maar ze zijn wel altijd beschikbaar. Het zijn stamgasten. Ze zouden er ook zitten zonder mij, dus ze zitten echt niet op me te wachten. Ik vertel meer over ze in mijn stukje over beveiliging.

Unknown zei

Andersom, als ik bij vergissing bij een travestiet terecht kom voor een wip zou ik niet doen of het me niet raakte. Ik voel me als klant superkwetsbaar op het moment dat ik naakt met een stijve lul tegenover een prostituee sta, dat moet dus niet onverwacht een man blijken te zijn. Die klant van jou is erg slordig met z'n conclusie geweest dat je wel een travestiet zou zijn, maar gaf jou gemakshalve maar de schuld.
Co.

Anoniem zei

Erg funny om te lezen, maar niet funny voor betrokkenen.

Dit soort misverstanden lijken op te lossen met een onafhankelijk keurmerk: 'wat doe ik, wat doe ik absoluut niet, hoe zie ik er uit. Wat is mijn doelgroep (lief voor gehandicapten etc etc).

Maar wie checked de prostituees geregeld? (-:
(Ze zouden in een cooperatieve vereniging elkaar kunnen checken of de labeling klopt, met steekproefsgewijze controle door ......oid).

Ik heb de mailcorrespondentie (uiteraard) niet gezien maar ik kan me voorstellen dat je achteraf excuus aanbied voor het misverstand en 50% van de kosten terugbetaald. (Jij bent tenslotte ook slachtoffer, en agressiviteit van de klant is gewoon niet goed te praten).

R60