woensdag 25 november 2009

Polls over bezoek en ontmaagding

Ik zet weleens polls neer in mijn zijbalk, om dingen te ontdekken over mijn lezers. Jullie zijn nieuwsgierig naar mij, en ik ook wel naar jullie. Vooral, omdat ik wil kijken of het klopt wat ik soms denk. Daarvoor kies ik ook de vragen voor mijn polls. Het is gewoon interessant voor mij, en ik hoop ook voor jullie.

De poll over of mijn lezers door een hoer zijn ontmaagd komt uit op 10% Ja. Dat vind ik eigenlijk een beetje veel, maar het is niet heel raar. Maar 3% van de 5079 mensen die stemden, waren vrouw. Dat vond ik wel heel raar, totdat ik bedacht dat er veel vrouwen zullen zijn geweest, die gewoon nee stemden, en dat heel veel mensen vanaf GeenStijl kwamen. Dat zijn vooral mannen.

De poll over wat mannen zoeken bij een hoer, was een beetje meer verrassend. De eerste tijd dat die poll liep, was het duidelijk dat veel mannen gingen voor wat hun vrouw niet wou, toen nog 50%, en dat kwakkie lozen helemaal niet zo meetelde. Later ging het veel meer in de richting van kwakkie lozen, met 16%. GFE en nieuwe dingen leren is het minst populair, zoals ik al dacht.

Over wat voor soort hoeren jullie bezoeken, zie ik dat thuisontvangst vaker word gedaan dan clubs. Dat kan niet kloppen voor heel Nederland, ik denk dat ik gewoon thuisontvangst-mensen trek op mijn blogje. Raam is met 13% het populairste, en de straat met 2% het minst. Het valt me èrg tegen dat toch 4% van mijn lezers naar Lokanta's gaat. Dat is misschien wel de ergste vorm van prostitutie in Nederland. In deze poll vullen jullie in dat 65% van jullie geen prostituees bezoekt. In de poll over wat jullie zoeken is dat maar 50%. Rarara, hoe kan dat!

Ik schrijf het hier een beetje uit, niet alleen om de resultaten uit te leggen, maar ook omdat de polls leeglopen als je ze na sluiting laat staan. Dan haal ik ze liever weg, dan staat er tenminste geen onzin.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat het bij de ene meer procent is dan de andere komt omdat bij beide polls niet door evenveel mensen gestemd is ;)

Co Jansen zei

Wat voor soort hoeren: Dat verschilt met hoe geil ik ben en hoeveel geld ik heb.
Co.

Co Jansen zei

Jammer dat die polls niet in de oude berichten blijven staan.
Co.