maandag 9 april 2012

Fantasie 2

In Augustus schreef ik een stukje waarin ik twee van mijn seksuele fantasietjes opschreef. Ik begrijp best dat mensen graag willen weten waar ik nou over fantaseer, want het is natuurlijk gewoon erotica. Maar aan de andere kant denk ik ook dat het wel leerzaam is, omdat ik heb gemerkt dat het werk wel mijn fantasie heeft beïnvloed. Het vorige stukje vond ik ook best leuk om te schrijven, ook al had ik wel zo mijn twijfels, vanwege de amateurpsychologen die dit natuurlijk oplikken.

Ik vind het trouwens wel intiem om mijn fantasieën bloot te geven. Ik schaam me er niet voor, maar het is iets van vanbinnen bij mij. Ik schaam me voor heel erg weinig meer, maar dit is dus een beetje een uitzondering. Misschien komt dat wel omdat fantasietjes iets zijn waar je niet voor kiest om zo te doen, maar die diep uit jezelf komen. Ik denk dat iedereen weleens verrast is door haar eigen fantasie.

Weer twee fantasietjes, netzoals vorige keer. De eerste is er eentje die ik weleens tijdens het wippen gebruik. Hij is lekker simpel, want een hele verhaallijn werkt toch niet als je aan het rampetampen bent. Wat ik me voorstel, is dat ik aan het seksen ben met een oude, maar fitte man. Ik heb seksueel best een zwak voor oude mannen. Niet omdat ze anders doen, want in mijn fantasie gedraagt hij zich niet oud.

Een oude man die zich als een ouwe zak gedraagt, vind ik niet geil. Als hij zeurderig of te voorzichtig is, heb ik er niets mee. Een oudere vent die zich als een tiener gedraagt vind ik óók niets, hij moet wel zijn waardigheid houden. Een oude man die zich gewoon, volwassen gedraagt, vind ik erg aantrekkelijk. Ik kan niet echt uitleggen waarom. Het is iets wat zo gekomen is met de tijd.

Fitte oude mannen, die heb je nietzoveel. Als ik er toevallig eentje tegenkom glij ik weg, maar het is nietzovaak. Bovendien heeft in mijn fantasie de man geen oudemannenlucht. Dat vind ik namelijk wel een turn-off. In mijn fantasie ruiken ze vitaal, maar in de werkelijkheid kan je dat echt moeilijk vinden. Ik begrijp het nietzogoed, want de andere tekenen van het ouder worden vind ik juist aantrekkelijk. Die rimpels, het dunne grijze haar, de vergrauwde teint, zelfs de pigmentplekjes, het heeft wel wat vind ik. Als de vent maar goed gespierd is, want veelteveel oude mannen hebben geen spierkracht meer.

Ik fantaseer dan hoe mijn partner eruit zal zien als hij oud is, en verweerd. Sommige ouwe zeevissers zijn prachtig verweerd, heerlijk vind ik die om naar te kijken. Die groeven in hun kop, met die schitterende ogen uit die dikke, leerachtige oogleden, ik word er meteen nat van. De handen van mensen die ermee werken zijn ook een turn-on. Ik hou wel van sterke eelthanden. Dat stel ik me allemaal bij mijn partner voor, als hij er tenminste het soort man voor is.

De tweede fantasie is meer iets voor bij het masturberen, en hij is wat ingewikkelder. Eigenlijk is het een hele uitdaging om hem realistisch genoeg te maken dat hij spannend blijft. Ik varieer veel met de details, en ik hoop dat ik ooit de goeie vorm ervan zal vinden. Maar het is eigenlijk ook al leuk om er telkens mee te spelen op een nieuwe manier. Deze fantasie heeft zoveel dingen die anders kunnen, dat hij eigenlijk nooit vervelend wordt.

Hij gaat er in het kort over, dat twee mannen vechten, en dat wie wint seks met me gaat hebben. Soms is het een uitdaging van mij, soms is het iets waar ik niets over te zeggen heb, maar die twee mannen gaan op de vuist om me te mogen nemen. De details van het gevecht zijn niet belangrijk, eigenlijk haat ik geweld, maar er wint er één, met moeite. De andere is dan inelkaar geslagen. Dan komt de winnaar naar me toe, en dat kan ook weer op allemaal manieren, maar hij néémt me. Dat is er altijd.

De winnaar neemt me bruut, en na onze vurige seks valt hij in slaap. Soms gaat de fantasie dan nog door, dan sluip ik de ruimte uit, en zoek ik de andere man op, die nog steeds kreunend op de grond ligt. Die verzorg ik dan, ik was en verbind hem, en mijn tedere verzorging wordt steeds meer een verkenning van zijn lichaam, totdat ik hem teder berijd. Daarna kus ik hem als afscheid, en kruip ik weer ongemerkt naast de winnaar in bed.

Er zijn zoveel variaties die ik gebruik, ik zal er een paar opnoemen. Soms ben ik met een niet zo sterk vriendje ruzie aan het maken, en via een beetje belachelijk gesprek, wil ik van hem dat hij laat zien hoe moedig hij is door het op te nemen tegen een grote man die daar ook is. Soms is het op een soort feest, soms is het een verlaten strand, soms is het een andere tijd uit de geschiedenis. Mijn partner daagt dan de grote vent uit, maar die weigert, want die laat zich niet zomaar uitdagen.

Dan overtuig ik de grote vent door hem te vertellen, dat hij zich aan me mag vergrijpen als hij wint. Ik ben dan zogenaamd overtuigd dat mijn partner wel zal winnen. In deze uitvoering is het een hele ongelijke strijd, en verliest mijn partner heftig. Daarna zeg ik nog tegen de grote bruut dat ik het niet meende, maar het is al te laat. Hij sleurt me mee naar een plek, en daar leert hij me mijn lesje. Als hij klaar is kom ik terug, verpleeg mijn partner terwijl ik de hele tijd excuses maak, en berijd hem, gesmeerd door het zaad van de grote kerel.

In een andere versie van dezelfde fantasie ben ik op een tropisch eiland vastgebonden aan een boom door piraten, die me willen verkrachten. Maar op het laatste moment komt er een prachtige zwarte eilandbewoner met zijn volk, en zij verjagen de piraten na een felle strijd. Hij neemt me mee naar zijn hut, en ik laat hem merken hoe dankbaar ik wel niet ben! Soms moet hij daarvoor even volhouden, want hij verwacht wel wat van me voor al zijn moeite.

Of ik fantaseer dat ik een Romeins slavinnetje ben, die voor de oude baas van de villa de wijn schenkt. De man is zelf niet in seks geïnteresseerd, maar hij kijkt graag. Hij laat twee gladiatoren komen, en hij looft mij als prijs uit. De gladiatoren vechten als beesten, en er raakt er één gewond. De ander neemt mij mee naar zijn cel, en daar neemt hij me hard. Die nacht lig ik in die kouwe cel lekker warm tegen zijn grote lijf aan. De volgende dag verzorg ik dan de verliezer, die zich na het verbinden niet in kan houden, en me stevig verkracht over de tafel waar ik hem net op verbond. Ik ben een fan van Spartacus, dat snappen jullie wel.

Het komt allemaal vandaan bij iets wat ik echt heb meegemaakt. Ik had mijn krakerstijd achter de rug, en ik had een nieuw vriendje. Hij was een type die niet zo met zijn lichaam bezigwas, en hij was een beetje licht gebouwd. Ik had al een poosje wat met hem, en ik voelde me niet heel erg aangetrokken meer. Dat kwam door de slechte seks, maar ik had nog niet genoeg ervaring om dat te kunnen begrijpen.

Met dat vriendje was ik naar een concert gegaan van een bandje dat ik vroeger in mijn kraaktijd ook graag hoorde. Hij was mee omdat hij me niet alleen wou laten gaan, want mijn vriendinnen wouden niets van die muziek weten. Hij stond dus bier te drinken terwijl ik uit mijn bol ging. Ik stond opeens oog in oog met een ex uit mijn krakerstijd, een agressief mannetje waar ik me nú voor schaam. Er is wat ervaring met mannen voor nodig voordat je smaak krijgt in mannen.

De ex wou met me praten, maar op zo'n concert gaat dat niet, dus hij bleef alleen maar bij me rondhangen op de vloer, totdat we naar buiten gingen. Nu en dan probeerde hij tegen me op te wrijven, of me beet te grijpen, of me te zoenen, maar ik duwde hem telkens weg. Ik ergerde me rot aan hem, maar ik werd wel opgewonden. Maar ik was zo naïef, ik begreep niet hoe dat kon. Dus ik was vooral in de war.

Toen we buiten stonden, en mijn vriend zijn jas aan het dichtmaken was, kwam mijn ex naar me toe. Hij was helemaal opgefokt, en hij wou dat ik met hem meekwam naar het kraakpand waar hij woonde, want hij vond dat we moesten praten. Ik zei dat ik nu een vriend had, en mijn vriend zei ook iets. Mijn ex werd metéén agressief, en gaf hem een klap. Mijn vriend was meteen dubbelgevouwen, maar mijn ex sloeg hem nóg drie keer. Daarna zei hij weer dat ik mee moest komen. Ik durfde bijna geen nee te zeggen, maar ik heb toch voet bij stuk gehouden. Toen is hij boos weggehold.

Mijn vriend en ik kwamen thuis, en hij was boos op me. Ik was vooral in de war. Toen mijn vriend toen begon te zeiken, kwam het gevoel als een golf in me op, dat ik de verkeerde had gekozen voor vanavond. Dat is iets wat niet weggegaan is. Ik gebruik dit ding niet als fantasie, omdat ik mijn vriend van toen nu een slappe lul vind die niet aantrekkelijk is, en de andere is een klootzak die niets kon in bed. Die twee lulletjes doen voor mij niet wat ik nodig heb.

Ik denk dat ik de fantasie ook wel zou hebben als ik dit nooit had meegemaakt, want het voelt als iets heel dieps, en ik heb seksdromen gehad voordat dit gebeurde, die ook over vechtende mannen gingen. Ik denk alleen dat dit voor mij heel erg de vorm heeft beslist. Maar wat maakt dat uit, het is gewoon een lekkere fantasie.

Als dit ook goed wordt ontvangen, kom ik volgende keer misschien met wat vreemdere fantasietjes. Ik bedoel niet volgende week, dus.

19 opmerkingen:

Anoniem zei

Ooit de serie Spartacus gekeken? Daar zitten vechtende mannen in, veel grafisch geweld en ook veel sex.
Daar moest ik even aan denken toen je over romeins slavinnetje begon.

amateurpsycholoog zei

hey deze fantasie kan je toch waarmaken? als je ze werkelijk beleefd hebt ga je op zoek naar een nieuwe fantasie

Die fantasie over vechten voor een vrouw heb ik ook wel eens

ooit al eens gedacht om een fictieve erotische verhalen te schrijven? dat past ook op je blog

greets

Erik zei

Dank je wel voor deze intieme verhalen. Ze zijn prachtig om te lezen. Er zijn maar weinig mensen die hun fantasieën vertellen, vaak zelfs niet aan hun eigen partner Ik heb er genoeg gehad die zeiden geen fantasieën te hebben...

Erik zei

Oh ja, wanneer is een man "oud"? Als je 18 bent is 30 oud, maar een "oude mannenlucht" doet me eerder denken aan 80 of 90. Ik weet dat ik veel vraag, het is erg intiem, maar ik moet het weten anders is het beeld niet compleet.

Peter zei

Leuk om te lezen hoor.

Fantasie en werkelijk zijn overigens twee verschillende dingen.

Dees zei

Fantasie en werkelijkheid zijn idd twee verschillende dingen.. Dat je een fantasie hebt, wil ook niet altijd zeggen dat je dat ook echt werkelijkheid wil maken.. Ik fantaseer wel vaker over misbruik.. Maar om dat nou écht mee te maken.....

Richard zei

Het leuke van een fantasie vind ik dat hij niet realistisch hoeft te zijn en je al je ideeën en nieuwsgierigheid erin kan verwerken. Sommige fantasieën zijn waarschijnlijk wel leuk om uit te voeren, maar anderen weer niet. Stel bijvoorbeeld dat je in je fantasie flink toegetakeld wordt, dat is in een fantasie niet erg, maar in de realiteit neem ik aan dat je dat anders ervaart. Daarnaast, als je al je fantasieën uit zou voeren heb je er dadelijk geen meer over. En dat is natuurlijk ook zonde.

Ik vond het in ieder geval een leuk stukje.

Oh en spartacus is natuurlijk cool :)

Anoniem zei

Leuk om het zo eens te lezen van een ervaren vrouw, er zullen maar weinig vrouwen zijn die zo openlijk over hun fantasieen praten. Kom maar op met de volgende!

Anoniem 90210 zei

Dag Zondares,

Ik heb je blog een tweetal weken geleden ontdekt. Ik heb 'm intussen praktisch volledig gelezen, sommige stukjes diagonaal maar andere ook twee of drie keer. Kortom, ik vond het interessant en een vrij unieke ervaring! Ik vond je openhartigheid heel erg leerrijk.

Ik wil graag mijn mening geven over enkele onderwerpen die jij zelf ook hebt aangehaald. Ik zal dat doen aan de hand van een verhaal dat ik zelf heb meegemaakt. Eerst vertel ik het verhaal en daarna praat ik over wat jij over enkele onderwerpen gezegd hebt.

Ik ben single en ik wou dus op zoek naar een goede Thaise masseuse om mij af en toe te verwennen en een leuk contact mee te hebben. Ik hou liever van een langzame aanloop en ik heb niet met iedereen die mij masseert ook zin in meer. Vandaar die keuze voor massage.

De eerste keer bij zo'n bezoek zeg ik niet zoveel buiten wat kennismaking en ik kijk ook de ogen uit mijn lijf. Ik wil graag volgende vragen beantwoord zien tijdens het bezoek... 1. Vind ik haar aantrekkelijk? 2. Levert ze goed werk? 3. Voert ze niet te veel een toneeltje op? En in tweede instantie 4. Doet ze de dingen graag die ik wil?

Ik laat haar zelf beslissen welke service ze wil bieden met het idee: Zo word ik nog eens verrast en ze zal wel doen wat ze het best kan.

Meestal draait het erop uit dat ik de masseuse goed haar werk laat doen maar dat ik niet terugkom.

Flash forward naar mijn huidige masseuse. Ik krijg de keuze tussen twee vrouwen en jawel, één is heel mooi! Ik denk: Misschien heb ik m'n masseuse gevonden!

Ze is rond de vijfentwintig en heeft een navelpiercing en enkele mooie tatoeages en een vrij lelijke tribal tattoo op haar onderrug. (Ik vind die tatoeages te veel eenheidsworst en ik krijg de synoniemen 'sletstempel' en het Duitse 'arschgewei' niet uit mijn hoofd als ik er een zie).

Voor mij verbergen ze alleen een beetje wat eronder zit, een prachtig lichaam. Ze is heel slank, met een strakke huid en ze heeft een leuk bijgeknipt matje als schaamhaar. Ze heeft ook kleine, maar heel mooie borsten. Net als haar hals hebben haar borsten een perfecte curve. Het zijn haar twee goddelijke troeven voor mij.

Dan komt de massage en die is helemaal niet bijzonder. Ik vermoed dat ze het niet zo goed kan. Na een twintigtal minuutjes vleit ze zich zijdelings tegen me aan in een positie die laat vermoeden dat ze zich wil laten kussen.

Anoniem 90210 zei

Ik vind kussen op de mond heel leuk dus ik waag het erop. Ze vindt het ok! Ik begin nadien haar lichaam al kussend te verkennen en ik begin haar te uiteindelijk te beffen. Ze komt trillend klaar (of niet, je weet nooit!).

Intussen heb ik d'r al zo'n vijf keer bezocht en zijn haar massages al oneindig in kwaliteit verbeterd.

Oké, en nu de link met jouw blog...

Ik ben tegen plastische chirurgie. Ik heb gepraat over de perfecte curves van mijn masseuse en ook zij dacht aan een borstvergroting. Doodzonde. De natuurlijke verhoudingen van een lichaam vind ik veel mooier dan vaardig geboetseer van een plastisch chirug. Ze zijn bovendien meestal niet vaardig en ik vraag me af of het resultaat blijvend is. Kortom, liever sappige perziken dan Big Macs voor mij. Ik ben benieuwd wat jouw gedachten zijn over je borstvergroting. Ik las dat je gemengde gevoelens had en ik ben benieuwd naar wat die zijn.

Ik vond het raar dat je klanten extra laat betalen om te kussen. Ik begrijp dat je als klant extra moet betalen voor anaal en dat je bij een Thaise masseuse extra moet betalen voor seks, maar kussen is toch een integraal deel van het normale liefdesspel? Dat je het in sommige omstandigheden weigert kan ik wel begrijpen maar het lijkt mij anders een geforceerde zoektocht naar betalende extra's.

Je hebt ook gepraat over enkele valkuilen voor mannen waar ik zelf in het verleden nogal makkelijk ingetuimeld ben. Ik denk dat de verwarring rond De Nieuwe Man daar wel iets mee te maken heeft. Dank je wel, ik heb er iets aan gehad. Ik ben al iets minder een watje (maar nog altijd een watje).

Ik heb een vraag over klaarkomen bij vrouwen. Als mijn masseuse clitoraal klaarkomt, maakt ze ongecontroleerde bewegingen. Bovendien is haar vagina extreem gevoelig nadien en krijgt ze een soortement elektrische schok als ik 'm aanraak terwijl ik net voordien helemaal m'n gang kon gaan. Kan je die ongecontroleerde bewegingen faken? Is die extreme gevoeligheid een bekend fenomeen?

Je praat ook vaak over een illusie opbouwen voor de klant en dat intelligente mannen daar makkelijk doorheen kunnen kijken. Ik wil niet kussen met een prostituee die niet graag kust bijvoorbeeld. Ik ben meer afwachtend en ik geef in het begin niet veel hints over hoe ik het graag heb. Je moet een soort basisklik met iemand hebben en je mag die niet vatbaar maken voor toneeltjes. Daarna mag de illusie soms wel komen, hoor.

Enfin, nu zal ik stoppen, ik wil dit topic niet te veel kapen, maar ik wist niet goed waar ik dit allemaal kon plaatsen.

Groeten van een tevreden lezer.

Anoniem zei

Anoniem 90210, ik lees uw lange tekst liever dan het laatste verhaal van Zondares. Sorry Zon, ik kon het niet helemaal lezen, zelfs niet diagonaal, maar al uw andere verhalen vind ik goed.
Ik heb een ultieme fantasie : een wereld waar vrouwen evenveel zin hebben in sex dan mannen ! Dat zou nogal eens wat zijn !

Anoniem zei

Ja, het spijt me hoor, maar dit is echt de slechtste blog die ik ooit op het internet heb gezien. Wat denk je wel.

Ilse zei

anoniem van 11 april 12.40.

die wereld bestaat al, ik heb vaak meer zin dan mijn vent. Maar de media en de maatschappij laten dat niet zien. Jammer! Ik ben geen slet maar ik hou er gewoon van. Maar binnen een stel is het vaak een onevenredige verdeling van libido. Dat is het leven.

Carolien zei

Leuk stukje weer, altijd aangenaam om jouw blog te lezen!

Zondares zei

Een fantasie uitleven betekend echt niet dat je hem daarna niet meer leuk vind. Ik grijp meestal wel de kans als het een fantasie is die veilig uit te leven is.

En je kan orgasmes faken, met nat worden, met schokken, met tranen, met alles. Als je maar ervaren genoeg bent. Maar ze kan ook best echt klaarkomen hoor, doe ik ook zovaak.

anoniem 90210 zei

Heh, daar sta ik toch wel een beetje van te kijken.

dhanan zei

mooi dat je dit bloot geeft; het schijnt dat veel vrouwen fantaseren over gedomineerd worden door een vent

Anoniem zei

Klopt... Ik ben er ook een van. De ene keer is het een grote kerel met een behoorlijke spiermassa en een lijf vol tattoo s dan een politie agent die me s nachts aanhoudt dan een directeur strak in pak waar ik de assistente van ben enz... als ik maar de sletje kan zijn die ze lekker commanderen om ze te verwennen en vervolgens lekker hard genomen worden en volgespoten.... Heerlijk. Terwijl ik in mijn dagelijkse leven juist er van hou om een lady te zijn en hard to get ben. Wat zegt dit nou weer over mij vraag ik me af...

Unknown zei

Vrouwen vergrijpen zich massaal aan mij in mijn fantasie.
Co.