donderdag 5 april 2012

Nog een filmpje

Vorige week heb ik jullie overspoeld met koppelingen naar andere sites, in mijn politieke stukje. Dat eindigde op een positieve noot, dat ze nu toch wel te ver zijn gegaan. En dat rechters nog steeds een hindernis zijn voor de heksenjacht.

Intussen is er op het Zandpad in Utrecht ook een soort razzia geweest, maar daarbij zijn de meisjes niet afgevoerd schijnt. De actie was om de veiligheid van de meisjes te verbeteren. Maar dan door belastingschulden van de klanten op te sporen. De resultaten zijn zoals altijd hetzelfde.

Maar er is ook echt slecht nieuws. Ik ben niet de enige die ziet dat de heksenjacht doodloopt bij de rechters. Dus ze gaan de rechters heropvoeden. Straks worden mensenhandelzaken alleen nog maar gedaan door rechters die geselecteerd en opgevoed zijn om netjes mee te gaan met de heksenjacht. Dat is ook wel nodig vanwege de slappe argumenten waarmee ze de razzia's willen verantwoorden.

Nu dan maar iets wat lichter te verteren is. Wel in het Engels!Ergens aan het eind vertelt de oude wijkagent dat een boel meiden het niet leuk vinden daar, maar dat ga ik hem niet kwalijk nemen. Ik heb zelf ook wel mijn gal tegen Joep gespuugd, en hij had er talent voor om alles los te krijgen. Als je zo werkt, krijg je vanzelf denk ik wel een donkere blik op het werk door alles wat je hoort. Hij is ook nooit echt overtuigd geweest dat het echt beter ging na de jaren negentig, toen er heel veel misging. Maar Joep was er wèl voor je, en zonder hem was het minder mooi geweest op de Wallen.

Maandag schrijf ik wel weer een blij stukje.

8 opmerkingen:

Nerd zei

Hee Zondares, zet eens "autoplay=no" waar nu "autoplay=yes" staat in je embed link!

Mijn baas was net heel nieuwsgierig komen kijken waar die klezmer vandaan kwam.

Zondares zei

Ik heb gedaan wat je zei, en het start niet meer vanzelf. Dank je!

Anoniem zei

Je derde link... schokkend...

Anoniem zei

Gebeurt er nou opeens een hoop, of ben je veranderd in een razende reporter? Hoe dan ook, bedenkelijke dingen. Ik hoop dat je er niet te veel last van gaat krijgen.

astecesi rembi zei

De documentaire is uit 2008.

Er zou nu toch meer over het onderwerp te vinden moeten zijn.

Anoniem zei

Grappig, zo mild over die agent, terwijl je normaliter zo streng bent voor de overheid. Als je hem niet persoonlijk kende, was je dan nog steeds zo mild?

Zondares zei

Erg he? Ik geloofde het eerst ook niet. En ik schrijf over het nieuws als het nieuws me raakt, dus het komt een beetje door het nieuws en een beetje door mij. Maar er is wel een hoop extra nieuws erover, nou dat de Eerste Kamer heeft laten zien dat ze kritisch zijn.

Unknown zei

De overheid mag dus wat illegaal is legaal maken teneinde hun prostitutie-haat te kunnen botvieren.
Co.