maandag 14 maart 2011

Jetlag

Hoi jongens, ik ben terug, maar ik heb echt heel erg last van jetlag. Ik ben op vakantie geweest, en het was zalig. Ik schrijf er wel donderdag over. Ik heb nu echt hoofdpijn, ik voel me hondsziek. Gelukkig moet ik niet meteen weer aan de bak, maar ik moet mijn huis opruimen. Ik heb opeens lekkende kranen, en mijn koffers moeten uitgepakt worden.

Ik weet dat ik had beloofd dat er vandaag weer een stukje zou komen, maar nu is het echt te vroeg voor me. Ik ga donderdag pas weer door, sorry.

¡Hasta el Jueves!

5 opmerkingen:

Peter zei

Een jetlag is tegen te gaan met melatonine, verkrijgbaar bij iedere drogist.

Anoniem zei

Ik zal reikhalzend naar donderdag uitkijken! Ik ben blij dat je vakantie je is bevallen, was het niet gewoon een hele lange escortdienst? Dan ben je nog goedkoop uitgeweest!

Anoniem zei

Wat een kort berichtje! Je hebt toch wel meer te vertellen? We hebben twee weken gewacht!

Anoniem zei

"We" hebben 2 weken gewacht ??? Nou, niet iedereen heeft letterlijk zitten wachten hoor. Zondares zei donderdag meer te vertellen, omdat ze last heeft van een jetlag, dus waarom die overbodige vragen en dat ongeduldige, op scherp staande, mannelijke gedrag ? Wacht gewoon af, het is niet je salaris hoor, het is gewoon een blog waar je wel eens een stukje kunt lezen dat de ene keer leuker is dan de andere, meer niet.

Co Jansen zei

Pak van m'n hart dat je er weer bent.
Co.