maandag 12 april 2010

Hoeveel klanten

Er zijn speciale programma's bij de GGD en ziekenhuizen van Amsterdam voor hoeren. Je kan je laten inenten, en je kan SOA-tests doen. Het is bedoeld voor de straat- en raamhoeren, maar ik vind me er niet te goed voor. Het word gedaan omdat de gemeente wil zorgen dat de SOA's worden beperkt. Ik vind dat een goed idee, want als een hoer ziek is, kan ze in een hele korte tijd heel veel mensen besmetten.

Je kan ook bij andere programma's aankloppen, en dan kan je gewoon vertellen dat je wisselende contacten hebt. Ik vertel niet graag dat ik een prostituee ben als het niet hoeft, dus dat doe ik als ik de keus heb. Dokters vertrouw ik wel, die moeten wel discreet zijn. Ik vertel het liever niet aan de mensen achter de balie. Die zijn heel anders, die oordelen juist graag.

Ik was laatst bij het ziekenhuis, en ik had me opgegeven als iemand die veel wisselende contacten had. Toen ik in een kantoortje zat met een dokter, vroeg ze me hoeveel partners ik had gehad. Ik vertelde aan haar wel dat ik hoer was, en dat ik het niet zomaar wist. Het is ergens vreemd, dat ik dat niet zo bijgehouden heb. We wouden het wel weten, dus we hebben er samen over gegokt en we hebben wat uitgerekend. Zij heeft het meeste rekenen gedaan.

Op basis van de hoeveelheid mannen die ik per week heb gehad in mijn carrière, in alle verschillende tijden, en hoeveel daarvan per week nieuwe zijn, hebben we een schatting gemaakt. Dat was best wel grappig, want in het begin hield ik het allemaal precies bij, en bij de honderd partners voelde ik me heel ervaren.

We berekenden dat ik ongeveer 1300 verschillende mannen heb geneukt. Dat is best al veel, maar volgens mijn geldmannetje klopt het niet. Hij zegt dat ik heb overschat, hoeveel vaste klanten ik vroeger had. In mijn eerste tijd in de thuisontvangst had ik heel weinig vaste klanten. Weleens klanten die een keer of vijf komen, maar niet echte vaste. Ik had toen meer nieuwe klanten.

Volgens zijn berekening zit ik bij de 2800 verschillende mannen. Dat is meer dan twee keer zoveel dus ik vind het allemaal niet zo betrouwbaar. Dat vind ik wel jammer, want het zou leuk zijn om eens na te gaan hoeveel het er nou precies zijn. Dan kan je gaan kijken hoeveel bussen je kan vullen met je klanten, en of je een vak in de ArenA kan vullen.

De hoeveelheid nummertjes die ik heb gemaakt weet ik wel zekerder, want die hou ik al een poos bij. Mijn clubtijd en daarvóór niet, maar sinds mijn thuisontvangst-tijd hou ik het bij. Vandaag heb ik nummertje 7412 gemaakt. Daar kan je dus nog wel een paar honderd bij optellen van mijn tijd voor de thuisontvangst.

De meeste mensen doen het 3000 keer in hun leven. Ik ben nog jong, en ik zit daar al overheen. Ik heb dus wel ervaring, vind ik. In al die keren heb ik nog nooit een ongeneeslijke ziekte gekregen, en ik heb nog nooit een beurt gemaakt waar ik écht spijt van heb. Dat zijn twee nullen die ik eigenlijk belangrijker vind, dan al die andere getallen.

EDIT: Mijn statisticus heeft me eens geholpen om uit te zoeken hoe het nou moet zijn geweest, en die heeft het grondiger gedaan dan ik in dat dokterskantoortje kon. We zijn intussen weer zes jaar verder als ik dit schrijf, en ik moet nu dan aan de vijfduizend mannen zijn gekomen. Zoals hij het zegt, vijf maal tien tot de derde. We hebben uitgerekend dat ik in mijn héle carrière zo ongeveer tienduizend wippen heb gemaakt. Bovendien heeft hij voorgerekend dat het onzin is dat de meeste mensen in hun leven de drieduizend wippen halen, dat komt in het gemiddelde net bij de duizend.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo zondares,

(mag ik 'je' zeggen? )

Je schreef een keer dat het lastig is een relatie te krijgen, met jouw werk.
Dat geldt dan denk ik ook voor kinderen.

Ik verbaasde mij over de statistieken die in dit artikel genoemd worden:

http://www.intermediair.nl/artikel/werk-en-leven/147038/per-ongeluk-kinderloos.html

MisSin zei

Jeetje dat is een hele berg mannen die uit die berekening zijn gekomen!
Natuurlijk weer een leuk stukje, je schrijfstijl is en blijft leuk!

Ik heb nog een verzoeknummertje, een stukje met tips over hoe klaar te komen. Ik denk dat jij als ervaren dame hier wel wat meer over kan vertellen.
Nu heb ik in je blogs wel gelezen dat je bij klanten niet snel klaarkomt, dat ligt dan aan hun techniek? dat het niet spannend voor je is? Dat je de man in kwestie niet aantrekkelijk vindt?

Ik ben een dame die enorm van seks kan genieten en tóch vrijwel nooit klaar kan komen.. Iets dat ik bij vlagen als frustrerend ervaar, soms voel ik me er een beetje raar door..
Hopelijk heb jij bruikbare tips voor mij en andere dames die wel van seks genieten maar die niet (vaak) klaar kunnen komen.

Alvast bedankt & keep up the good work!

Anoniem zei

Mooi dat je je zo regelmatig laat controleren op SOA's. Maar ik had ook eigenlijk niks anders van jou verwacht!
Dat je zélf nieuwsgierig bent naar het totale aantal klanten dat je tot nu toe hebt gehad, begrijp ik. Maar wat heeft een dokter daar mee te maken?
Ik vind het leuk hoor, om te lezen over het aantal keren dat je tegen betaling hebt geneukt. Leerzaam en verhelderend. Jammer dat je niet vertelt hoe lang je 'in het vak' zit. Maar dat zal ook met privacy te maken hebben, vermoed ik.

Zelf heb ik ook eens een schatting gemaakt van m'n betaalde contacten.
Ruim twintig jaar naar de hoeren, met een gemiddelde van 1x per week.
Dat betekent zeker zo'n 1000 keer, met in totaal misschien wel zo'n 150 vrouwen. Best veel. Maar voor iemand die al zo lang de voorkeur geeft aan prostituees boven een vaste partner ook weer niet zo erg ongebruikelijk. Denk ik.

Ook verder herken ik veel in jouw verhaal. Als ik me, van tijd tijd, op SOA's laat controleren vertel ik ook niet aan de GGD-balie of de doktersassistente dat ik voor seks naar prostituees ga. Mijn huisarts zelf weet het wél. Die heb ik het ooit verteld omdat ik geen zin had om hierover te liegen. En verhalen over veel 'wisselende contacten' had hij waarschijnlijk toch wel in verband gebracht met prostituees.

Tot op heden hebben mijn bezoekjes aan de dames van lichte zeden geen SOA's opgeleverd. Wel heb ik, lang geleden, ooit platjes opgelopen, maar dat was nog vóór ik voor seks naar de hoeren ging. Het resultaat van een eenmalige vrijpartij met iemand 'uit de kroeg'.
De seks met de meiden van plezier gaat eigenlijk altijd safe. En dat wil ik zelf ook. Want met betaalde seks is niks mis, daar heb ik zelf voor gekozen, maar op een SOA zit ik niet echt te wachten. Gelukkig dat het nog al die tijd goed is gegaan.

Anoniem zei

Ik vind het echt heel gaaf dat je een blog bijhoudt. Ik volg dit nu ongeveer een half jaar (met Geen Stijl meegekomen) en ik probeer je stukjes elke maandag en donderdag al te lezen, iets wat me vandaag dus is gelukt. Opnieuw een interessant stukje!

Deze blog heeft mij een ander beeld van de prostitutie gegeven. Ik ben opgegroeid (ben momenteel 17) met het idee dat 4 van de 5 hoeren gedwongen vanuit het oostblok kwamen. Maar wanneer nu iemand dit beweerd vind ik hem eigenlijk heel dom overkomen, hoewel ik het zonder deze blog misschien ook nog zal denken.

In feite heeft het me zelfs redelijk nieuwsgierig gemaakt en ben ik van plan om één deze maanden zelf een prostituee te bezoeken, alleen al om te kijken hoe het is.

Maargoed, ik zal je komende stukjes zeker weer gaan lezen!

Anoniem zei

Toevallig dat ik ook laatst heb zitten tellen, ik kom al meer dan 40 jaar bij de hoeren. Minimaal 1x per week, soms ook wel 3x op een dag. Ik ben dus al begonnen in de tijd dat aids onbekend was en had destijds voorkeur voor tippelaarsters en nam die mee naar hotels die ook betaald moesten worden. Als ik dat alles eens doorbereken dan heb ik dus een aardig kapitaaltje uitgegeven in mijn leven. Maar bovendien heb ik nog nooit iets opgelopen, toen zonder condoom nog heel normaal was niet en nu ook nog niet, terwijl ik het toch vaak met transseksuelen doe die toch tot een extra risicogroep behoren. Ben ooit eens bij de dokter geweest met een afwijking, maar dat bleken verstopte talgklieren te zijn.
Dus ik ben heel blij te horen dat er aan de andere kant ook gecontroleerd wordt, dat geeft mij een nog veiliger gevoel. Eigenlijk vind ik dat het verplicht moest zijn. Oh ja en ook aftrekbaar voor de belastingen!

Zondares zei

Per ongeluk kinderloos kan mij heel makkelijk overkomen. Ik ben er weleens bang voor.

Tips over klaarkomen kan ik je helaas echt niet mee helpen. Ik heb met andere vrouwen helemaal geen ervaring. Ik kan je alleen vertellen, dat ik met meer ervaring beter ben klaar gaan komen. Niet alleen door het vaak te doen, maar ook door veel verschillende mannen. Maar daar heb jij misschien niets aan.

Bij klanten kom ik niet makkelijk, omdat de meeste mannen niets klaarmaken in bed, en omdat ik de hele tijd moet opletten op hun, en niet aan mezelf toekom.

Je bent trouwens niet raar als je niet zomaar komt, dat is best normaal. Dat gedoe dat een orgasme moet, daar schrijf ik nog weleens een stukje over.

Ik vind het fijn t horen dat niemand anders veel met SOA te maken heeft gehad. Ik heb er wel een paar te pakken gehad, maar gelukkkig was het altidj snel weer opgelost. Daar schrijf ik nog weleens een stukje over.

Vooral achter de ramen en in de hotels, heb je inderdaad veeel hoeren uit oost europa. Dat is niet hetzelfde als gedwongen vrouwen. De meeste kiezen ervoor, en zijn dan "gedwongen" als de politie ze het vuur aan de schenen legt. Ik heb daar eerder weleens wat over geschreven.

MisSin zei

Bedankt voor je reactie Zondares! :)

Unknown zei

Beste MisSin,
Een man heeft meer kans om je klaar te laten komen als hij, nadat hij klaargekomen, is nog een keer begint, dan duurt het langer bij de man. Het helpt ook als je hem zegt dat je graag wilt klaarkomen, maar dat het vaak niet lukt. Als je vooraf zegt: "Denk je dat je mij kunt laten klaarkomen?" dan gaat hij het als een uitdading zien. Zijn adrenaline schiet dan omhoog.
Groetjes,
Co.