donderdag 1 april 2010

1 April

Oppassen geblazen, iedereen! Het is weer 1 april, de dag dat iedereen probeert je voor de gek te houden. Ik hou daar helemaal niet van, want ik trap er áltijd in! Voor andere mensen heel grappig, maar voor mij is het vervelend. Als je af en toe bij je neus word genomen, is het niet zo erg, maar ik trap er áltijd in. Practical jokes zie ik nog wel aankomen, maar als iemand op 1 april tegen me zegt dat er in mijn autootje is ingebroken, dan trap ik er altijd in.

Ik had net een leuk stukje geschreven over beffen, maar toen werd ik aan het schrikken gemaakt door een telefoontje van een iemand, die zei dat mijn computer gehackt was. Toen heb ik hem in paniek uitgedaan, voordat ik begrepen had dat het één april was. Leuk hoor. Nou heb ik geen zin meer.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Door zo'n smakeloze grappenmaker laat je je toch niet afschrikken? En je weet toch wie het is, want je neemt toch geen geblokkeerde nummers op?

Het zou jammer zijn als we op deze dag net ons donderdagse stukje moeten missen. Ik kijk er elke maandag en donderdag naar uit!

Het is trouwens te hopen dat die flauwe beller niet op dit blog komt, want dan val je door de mand! Weet je zeker dat je dit stuk wil laten staan?

Zondares zei

Js, het is een zus van me die een grap uithaalde, en ik trapte erin. Die leest allang mee, ze weet ervan.

Anoniem zei

Ooh zo'n stukje over beffen lijkt me wel leerzaam (A)

Ik heb niet aan 1 april gedaan en ben gelukkig ook niet in de maling genomen.

Pieter zei

Misschien kan Zus nu een leuk stukje over beffen schrijven?

Peter zei

Ik ben er dit jaar helaas ook ingetuind, al heb ik het normaal gesproken best snel door.

Nou ja, voortaan 1 april in je agenda zetten. En niet meer zo impulsief reageren.

Beffen lukt mij trouwens al, ik krijg ook wel aanwijzingen van het doelwit.

Maar waarom je dat bij een prostituee zou doen?

Zondares zei

Er zijn er veel die willen beffen hoor.

PeterdeL zei

Grap of geen grap, dat leuke stukje hebben wij, je talloze fans, nooit meer terug gezien! Je vergeet toch niet dat we daar eigenlijk al lang geleden recht op hadden?

ik bedoel alleen maar: leuke stukjes, en dit lijkt me een leuk, maar mogelijk ook weer leerzaam onderwerp, vergeet het niet!

Peter

Co Jansen zei

Aan de zus van Zondares,
Schrijf jij nu een stuk over beffen?, zoals bv., vind je dat het fijnst in standje 69?
Co.