maandag 22 maart 2010

Onbetaald

Zes of zeven dagen in de week heb ik seks voor geld. Zoals ik eerder al schreef, is mijn seksleven tóch niet goed. Ik kom namelijk aan mezelf niet toe. Ik bouw dus heel veel frustratie op, waarmee ik om moet gaan. De hele tijd de hand aan mezelf slaan word ik ook zat. Gewone dates vind ik te stom, daar zal ik binnenkort nog wel een stukje over schrijven.

Toen ik een poos dit werk had gedaan, en ik al een half jaar geen vriendje meer had, moest ik weer eens een man voor mezelf hebben, ik was heel erg gefrustreerd. Tijdnes mijn werk kwam ik niet aan mijn trekken. Als je veel seks hebt, ga je het ook steeds meer nodig hebben, en dan gaat het dus ook meer opvallen als je iets niet krijgt.

Je kan het niet maken voor de klant om voor jezelf te gaan tijdens het nummertje. Hij betaald je om de goeie kwaliteit van je te krijgen, die hij van je gewend is. Bovendien ben je teveel aan het opletten om te zorgen dat het allemaal wel volgens je regels gaat. Daar kom je niet van in de stemming. Ik kan niet zo snel opbouwen, dat ik af en toe oplet en af en toe geniet. Dat is alleen maar méér frustrerend.

Ik had een idee, ik dacht toen dat het ook een goed idee was. Als ik nou de lekkere klanten uitnodig voor gratis nummertjes, waarbij ik lekker aan mijn trekken kom? Als ze niet betalen met geld, kunnen ze betalen door mij lekker te verwennen voor een keertje. Daar hebben we allebei plezier van. Het klinkt zo logisch, ik kan het niet eens naief noemen.

Met vier klanten heb ik het geprobeerd, en ze vonden het allemaal een retegeil idee. Je steekt een man nogal een veer in zijn reet. Ik maakte het heel erg duidelijk dat het speciaal was, dat ik dit niet zomaar deed, en wel wat verwachtte van ze. In bed dan! Daar waren ze het allemaal mee eens.

Als ik voor mezelf neuk, hou ik niet van condooms, dus ik heb ze allemaal uitgenodigd om met me mee te gaan voor een SOA test. Er was er maar één die dat niet wou, en die moest dus zijn condoom omhouden. De andere heb ik dezelfde kwaliteit test laten doen als ik voor mij doe, ik heb het zelfs voor ze betaald. Dat is nog duur ook. Testen voor herpes en HPV is namelijk best wel duur, maar ik wil die juist uitsluiten.

Er waren twee van die mannen die herpes positief waren, vanwege het koortslip virus. Daarvóór hadden ze gelogen dat ze geen koortslip hadden gehad, dus dan kan ik ze niet vertrouwen dat ze het ook niet op hun lul hebben. Die mannen bleven dus met condoom. Er was er maar één die ik zonder condoom wou hebben. Die man was netjes getest, en ik wist van hem dat hij een laag risico had vanwege zijn levensstijl.

Bij alle vier de mannen ging het mis, en telkens op dezelfde manier. Ze gedragen zich heel anders. Als ze betaald hebben, weten ze waar ze aan toe zijn, en word je met respect behandeld. Jij bent de professionele hoer, zij zijn je klant. Als je het gratis doet, ben je een chickie waar ze op de gewone manier mee omgaan. Veel meer gezeur, relatie-shit, ze denken dat als ze maar wat zeiken dat je dan wel over je grenzen heengaat. Veel gelul over gevoelens, terwijl je gewoon al aan de toon kan horen dat ze gewoon liegen.

Door klanten word je gerespecteerd, door mannen die niet betalen word je bespeeld. Dat moet ik niet hebben. Het lukt ze niet, daar ligt het niet aan. Het is het idee, ik vind het heel erg onsympathiek. Ze doen minder hun best in bed, en ze gaan heel erg veel verwachten, ergens. Ze gaan denken dat er een soort van relatie is, en dat je dus plíchten hebt naar hen toe. Dan breekt mijn klomp, want ik heb het vantevoren met ze doorgesproken natuurlijk.

Dat zou allemaal een vervelend bij-dingetje zijn, als de seks maar goed was. Maar de seks is juist slèchter als ze niet betalen. Ik heb mezelf nog afgevraagd of het geld geen afrodisiac voor me was geworden, maar mannen doen mìnder hun best als ze niet betalen, omdat ze denken dat je door je emoties wel makkelijker zal zijn. Ze gaan nog meer voor zichzelf dan wanneer ze je gewoon betalen. Ze verwachten dat ze binnen zijn, en dat je véél minder kritisch zal zijn.

Bij elke date dat ik bij die uitgekozen mannen heb gehad, was ik vantevoren bótergeil, omdat ik er echt wat van nodig had. Als ze gewoon hadden gedaan wat ze normaal ook doen, en mij dan mijn gang hadden laten gaan, was ik al tevreden geweest. Bij de eerste twee had ik nog wel grootse plannen over dat ik ze les zou geven, maar daar is het natuurlijk nooit van gekomen. Zelfs dat gebeurde niet, want ze willen de héle tijd aandacht, als ik even voor mezelf aan het gaan ben.

Ze verwachtten stuk voor stuk dat ik helemaal hun fetishes zou vervullen, en daar was ik èchtn niet mee bezig. Ik wou gewoon dat ze even een dekhengst voor míj zouden zijn, en dan mogen ze best genieten, maar ik moet aan mezelf toekomen. Dat lieten ze me niet doen. En dan heb ik het nog niet eens over hun prestaties gehad.

Als het eventjes op mijn tempo en op mijn manier ging, begonnen de klaagzangen dat het niet lekker was, of dat het pijn deed. Dan ben je in één klap mijn respect kwijt. Ze kunnen toch wel éven doorneuken als het niet zo gemakkelijk is? EEn man moet een man zijn, en dan bijt je maar eventjes door. Je moet er dan ook niet vanuit gaan dat ik al mijn trukendoos openmaak, als jij zegt dat je die bepaalde manier van pijpen zo fijn vind. Ik pijp je dan alleen maar omdat ik het lekker vind, óf omdat ik je stijf wil hebben. Ik doe geen verzoekjes. Als je me dan niet eens kan neuken, knap ik af.

Een keer was ik met één van die mannen bezig, en ik had hem net lekker laten likken, en ik ben aan de beurt. Hij was nèt die ene die zonder condoom mocht, en ik neem zijn mooie apparaat in mijn mond. Hij was al best stijf, en ik wou gewoon even pijpen. Als ik dat zelf doe, hou ik ervan om een beetje te kauwen. Hij begon meteen met of ik hem weer in zijn pisgaatje wou prikkelen met het puntje van mijn tong, en zijn anus kon vingeren, en of ik niet zo hard wou bijten. Dan ben ik niet voor mezelf bezig, want dat is iets heel anders dan waar ik zin in heb.

Hij werd er wel slap van, dus heb ik hem heel even op zíjn manier gepijpt, en daarna ben ik er lekker voor gaan zitten op bed, om eens goed geneukt te worden. Ik had me er nu al twee weken op verheugd, ik zou voor het eerst in vier jaar weer eens zonder condoom neuken. Hij ging achter me zitten, ik stak mijn kont uit, en hij ging bij me binnen om te beginnen met neuken. Na de eerste paar stoten pakte ik het ritme op, en toen bleek hij dat niet te kunnen volgen. Hij ging vastzitten, en hij gleed niet meer. Hij begon ook een stom verhaal over dat hij ergens tegenaan stootte.

Ik legde hem uit dat hij gewoon harder moest stoten, maar toen hij dat deed werd hij slap. Ik voelde me niet natter dan net daarvoor, dus ik was in de war of hij nou al was klaargekomen. Hij bleek het pijnlijk te vinden. Ik heb de rest van de beurt me dus heel ontspannen gehouden, tot ik bijna kwam, en toen was het meteen wéér slap. Hij is uiteindelijk niet eens klaargekomen. In mijn ogen faal je dan als man.

De mannen kregen verwachtingen. Ze dachten dat ze veel makkelijker om konden gaan met mijn planning, en dat ze zó ook wel even langs konden komen. Dat gaat niet, ik heb wèrk! Ze verwachten ook meer contact via chat en SMS, en daar heb ik geen zin in en geen tijd voor. Ik wil niet met ze geilen, ik wil harde seks. Het àllerergste is de kapsones die ze krijgen omdat ze gratis met een hoer mogen. Dat sleet niet, dat werd juist èrger.

Als ik met zo'n man dan afsprak dat gratis voor mij was, en dat ze betaald precies hun zin konden krijgen, dan bleek dat dat ook verziekt was. Je hebt opeens een heel ingewikkelde relatie, en ze zijn echt beledigd als je ze nog betaalde diensten aanbied. Die mannen waren fijne klanten, maar dat heb ik dus helemaal verziekt door ze gratis te laten komen. Ik heb mijn lesje nu vier keer geleerd, ik doe het niet meer. Het is te dom.

Als ik zo'n man was, zou ik me voor mijn kop slaan dat ik zo'n buitenkansje heb verpest. Hoe denken ze nou dat dit de goeie manier was van ermee omgaan? Het waren heel gewone klanten geweest, waarmee ik goede afspraken kon maken toen we nog een gewone werkrrelatie hadden. Nu waren ze verpest. Ik vraag me af, of ze gewoon zo zijn met alle vrouwen.

Betaalde seks is eerlijke seks, en als ik heel eerlijk ben, dan vind ik het ook gewoon betere seks. De mannen weten hun plek teminste, en dat vind ik heel belangrijk. Als het erom gaat dat ik aan mijn trekken moet komen, dan betaal ik wel, als ik maar een goeie jongen kan huren. Geld zorgt ervoor dat je niet de hele tijd aan het vechten bent in bed.

16 opmerkingen:

Pim zei

Gekke gedachte wellicht, maar huur er zelf eens één?

Snap die gasten alleen niet zo, ik vind het fantastisch om júist met haar bezig te zijn. Of zeggen zij dat ook?

Barman zei

Liefde en seks en bijbehorende verwachtingen zijn vreselijk complicerende en vaak ook conflicterende dingen. Behoorlijk ironisch verhaal, ik benijd je niet.

De zakelijke transactie houd het helder. Jammer dat mannen bezitterig worden als ze het gratis krijgen :S

Het moet vlgs mij toch niet heel moeilijk wezen om ergens in een bar oid een kerel op te pikken. Misschien wat goedkoop en sletterig (maar wat kan men doen... je een hoer noemen :))?

Geen garantie dat je aan je trekken komt qua bedkamerprestaties, maar dat weet je toch nooit zeker.

jack zei

Zondares,
Ook het liedesspel zit tussen de oren en zal de afrodisiac van het geld meespelen. Denk dat je het anders moet spelen en aan een betalende klant(die je een beetje kan opwinden) vraagt om langer te blijven, maar dan wel aan je trekken moet kunnen komen.
Wij mannen dromen er van om een betaalde liefde te bedrijven waarbij we beide genieten en aan onze trekken komen.
Heb dit een paar maal meegemaakt en kom graag terug bij deze dame, soms mag ik langer blijven, maar moet dan wel presteren.

Overigens wel met condoom, maakt voor mij nauwelijks verschil en heerlijk veilig.

Anoniem zei

Ik kwam net dit filmpje tegen op de dumpert. moest gelijk aan deze blog denken.

http://www.dumpert.nl/mediabase/885281/d46d951f/stephen_fry_in_america.html

Zondares zei

Ik huur zelf ook weleens mannen in. Daar schrijf ik later nog wel een stukje over.

Cedars zei

ONVOORSTELBAAR! Ik kan me dit gewoon niet voorstellen!

Tuurlijk krijg je als vent een hele bos veren in je reet als je bij je pleziermeisje op haar prive feestje mag komen. Maar het is wel HAAR feestje. Gedraag je dan ook zo!

Ik richt me tijdens een paydate ook op de dame. Als zij er geen plezier in heeft, hoeft het van mij niet. Ik kan dat niet scheiden en alleen voor mijn 'eigen plezier' gaan. Een vrouw die geniet, dat IS mijn plezier. De meiden zijn alleen ook allemaal bijzonder goede actrices, dus zeker weet je het nooit (tot dat je prive uitgenodigd wordt, natuurlijk), maar ik heb dan toch mijn uiterste best gedaan.

Sluit me dus helemaal aan bij Pim en Jack.

Cedars

Tim zei

Zondares, ik heb weer met veel aandacht je blog gelezen. Jou kijk op mannen vind ik wel grappig.

Natuurlijk maakt het betalen voor sex
het helder. Je weet allebei waar je aan toe bent. Inderdaad een man uitkiezen die dan niet hoeft te betalen is inderdaad een veer in de "reet" van die man. Hij vat het op als: Ik ben "bijzonder" en vandaar dat ik gratis mag. De man raakt denk ik dan in de war.
Hij gaat voor zichzelf dan ook verwachtingen maken.

Toen jij het besprak met ze, werden ze al geil bij het idee en hoorden ze de rest niet meer van de voorwaarden, die jij aan het vertellen was.

Ik kan je vertellen dat het andersom ook zo kan werken.
Liever betaal ik voor een sexafspraak. Vrouwen verwachten vaak ook meer als je sekst met ze.
Daarna dan! Ik heb er altijd gezeik mee. Vaak vinden ze dat "recht" hebben op.

Ik ben dan ook van mening als je betaald voor sex, laat het dan zo.
Het heeft vaak te maken op welke manier het contact ontstaan is.

Tim zei

Zondares, ik heb weer met veel aandacht je blog gelezen. Jou kijk op mannen vind ik wel grappig.

Natuurlijk maakt het betalen voor sex
het helder. Je weet allebei waar je aan toe bent. Inderdaad een man uitkiezen die dan niet hoeft te betalen is inderdaad een veer in de "reet" van die man. Hij vat het op als: Ik ben "bijzonder" en vandaar dat ik gratis mag. De man raakt denk ik dan in de war.
Hij gaat voor zichzelf dan ook verwachtingen maken.

Toen jij het besprak met ze, werden ze al geil bij het idee en hoorden ze de rest niet meer van de voorwaarden, die jij aan het vertellen was.

Ik kan je vertellen dat het andersom ook zo kan werken.
Liever betaal ik voor een sexafspraak. Vrouwen verwachten vaak ook meer als je sekst met ze.
Daarna dan! Ik heb er altijd gezeik mee. Vaak vinden ze dat "recht" hebben op.

Ik ben dan ook van mening als je betaald voor sex, laat het dan zo.
Het heeft vaak te maken op welke manier het contact ontstaan is.

Anoniem zei

Wat een leuk en grappig stukje. Ik snap je frustratie, echt. Maar het probleem is denk ik dat mannen die regelmatig naar de hoeren gaan (en daar ben ik er zelf ook een van) in hun contacten met prostituees niet gewend zijn om met de wensen van hun bedpartner rekening te houden. Een man die bij een dame van lichte zeden komt is gewend om te doen wat hij ZELF lekker vindt. Hij is eraan gewend om de seks te krijgen zoals HIJ dat wil. Daar betaalt hij ook voor. Sterker nog, dat is de reden waarom hij iedere keer weer terugkomt. Betaalde seks is voor een man zo heerlijk omdat hij op zijn wenken bediend wordt. Oké, natuurlijk vindt hij het wel geweldig als de vrouw met wie hij neukt óók geniet, maar hij bepaalt hoe er geneukt wordt! De dame mag wel genieten, graag zelfs, maar de klant betaalt en de klant bepaalt. Als de prostituee het ook lekker vindt, is dat voor hem een extraatje, een teken dat hij goed is in bed.
Het is deze houding die je klanten meenemen als ze (onbetaald) met je neuken. Ze denken dat ze nog steeds hun eigen ding kunnen doen, terwijl JIJ er (terecht) van uitgaat dat nu JOUW wensen worden vervuld. Maar dat vereist voor de mannen die jij hebt uitverkoren voor een privésessie ineens een heel andere manier van denken. En bovendien denken die mannen eaarschijnlijk dat jij ze juist hebt gekozen omdat ze het toch zo lekker doen! Dus waarom zouden ze het anders doen dan ze gewend zijn?

Ik zou zeggen, zondares, dat jij voor je privéseks het best terecht kan bij een gigolo, een man met veel seksuele vaardigheden, en ook nog eens iemand die gewend is om de wensen van de vrouw centraal te stellen. Ik ben daarom ontzettend nieuwsgierig naar jouw ervaringen op dit gebied.

Zelf had ik me waarschijnlijk ook enorm vereerd gevoeld als jij met mij privé had willen seksen, maar of ik het er ook beter van af zou hebben gebracht? Ik weet het niet.
O, de goede wil zou er zeker zijn, maar een 'andere manier van seks', waarin jouw seksuele wensen op het eerste plan komen, is voor een klant een hele omwenteling. En dan mist de klant misschien ook nog wel de seksuele techniek die jij - als professional - waarschijnlijk wèl beheerst.

Dooe jouw stukje weet ik weer heel goed wat ik zo prettig vind aan de rol van prostituant. Ik betaal een vrouw om met me te neuken, we doen wat IK lekker vind. Misschien klinkt dit wel egoïstisch, maar ik vind het ideaal.

Bedankt voor je blog en ook succes!

Johnny Walker

Frank zei

je zou een grote Duitse Herder kunnen aanschaffen en africhten, is bovendien nog een goede waakhond van te maken..

Anoniem zei

Het lijkt me niet werken als de relatie al begonnen is als prostituee-klant, net zoals wanneer je een echte relatie met een klant begint.

Verder, over seks met een niet-prostituee, dat is inderdaad een grijs gebied wat je dan wel of niet hebt met elkaar. Als je geen relatie hebt, willen mannen toch vaak dat je wél iets voor hem voelt of ze denken altijd maar te kunnen komen aanwaaien of houden zich niet aan hun afspraken.

Gaat het om een date waarbij een man gewoon seks wil, dan probeert hij het vaak echt op een vriendschap of beginnende relatie te laten lijken, om het maar binnen te halen.

Als jij dat ook wilt prima, maar anders is de beste test of hij geduld heeft en moeite doet, echt moeite, je mee uit eten nemen is geen moeite doen, dat is voor hem nog leuker dan voor jou.

Doet me denken aan die paar mannen die me mee op vakantie wilden nemen. O nee, ze verwachtten geen seks, hoor. Ik mocht de vakantie ook zelf boeken. Oftewel, geen moeite doen en goedkoop seks. Want aks je het niet doet, heb ik een keer ervaren, dan wordt een man echt heel vervelend en gaat je lopen devalueren.

Zondares zei

Ik snap het ook niet Cedars. Ik ben ècht heel duidelijk geweest. Dat zo'n man zich niet één keertje in kan houden begrijp ik dan ook echt neit.

Frank, gatverdamme man. Wat suggereer je nou? Viespeuk.

Voor de rest zou het toch wel duidelijk moeten zijn geweest dat ik even voor mezelf wou gaan? Zelfs de meest doorgewinterde hoerenloper snapt dan wel dat hij even een hengst moet zijn.

Rodney zei

Tja ik vind het persoonlijk belangrijker dat de vrouw aan haar trekken komt en kan dan daar van genieten.
Betaalde sex ja het moet maar als het niet anders kan maar heb toch de voorkeur aan een ongedwongen relax sweer.

Iemand moet je natuurlijk ook wel aantrekken anders gaat het voormij in ieder geval niet werken, zo heb ik een buurvrouw die op het eerste gesprek met koffie al begon over haar sec leven en bij het tweede koffie bezoek ook al.
Tja als ze me aantrok dan was het geen probleem geweest als je allebei er zin in hebt en goede afspraken kan maken, maar jammer voor haar ik sla het aanbod maar af want ik kan er niet van warm worden.

Cedars zei

Beste Jonny,

Is het verschil in houding naar de dame dan het verschil tussen een ervaren en een beginnende hoerenloper? Zou mij behoefte om de dame te plezieren slijten? Ben jij altijd al enkel voor je eigen genot gegaan? (is ook prima natuurlijk, maar ik vraag het me gewoon af)

Frank zei

Tjeeemig Zondares, wat ben JIJ bekrompen zeg..

Co Jansen zei

Als je op mijn lul gaat kauwen wordt die ook slap, je moet dus iemand hebben die meer masochist is dan ik.
Co.