donderdag 18 maart 2010

Kloten

De ballen van een man zijn heel belangrijk voor hem. Je moet er voorzichtig mee omgaan, want je kan een man heel veel pijn doen als je er iets te ruw mee bent. Mannen hebben er iets mee, ze zijn altijd trots op hun ballen. Als je wil zeggen dat iemand moedig is, zeg je vaak dat hij ballen heeft. Er zit dus best wat vast aan de ballen van een man.

Als je met een man zijn ballen speelt, ben je vooral met zijn zak bezig. Mannen vinden het lekker om over hun zak gekriebeld te worden. Als je zijn ballen echt gaat kneden, of ze tegen zijn lijf drukt, vind hij dat meestal niet leuk. Je moet ook ze nooit omdraaien of laten rollen in hun zak. Optillen, en heen en weer laten glijden, dat vind hij wél lekker. Als je hem klaar aan het pijpen bent, en je voelt dat zijn ballen tegen zijn lijf beginnen te trekken, dan kan je een ring van je vingers maken net boven zijn ballen, en zijn ballen zachtjes naar beneden trekken, weg van zijn lijf. Dat stelt het orgasme een beetje uit, en zorgt ervoor dat hij harder klaarkomt. Bij sommige gesteriliseerde mannen móet je het zelfs doen, omdat ze anders pijn krijgen en slap worden.

Je moet bij het voorspel niet alleen maar aandacht aan zijn pik geven, zijn ballen zijn net zo belangrijk. Dan kan je ook meteen aan zijn ballen voelen wanneer hij te opgewonden raakt. Als je hem net stijf hebt, trekken zijn ballen al op, maar ze kunnen nog bewegen. Als hij zich voorbereid op zijn orgasme, trekken zijn ballen op naar de zijkanten van zijn wortel. Dan moet je oppassen, want dan kan het zó voorbij zijn. Als zijn ballen terugzakken van zijn lijf af, gaat zijn erectie snel over. Dan moet je juist een beetje gas bijgeven.

Een hele tijd geleden had ik een vaste klant, en die kwam heel regelmatig. Op een dag zat ik hem te pijpen, en ik masseerde zijn ballen. Ik voelde een raar uitsteeksel, en ik heb toen hij wegging dat ook tegen hem gezegd. Hij had het zelf ook al gemerkt, en hij zou ermee naar de dokter. Dat heeft hij wekenlang uitgesteld, en toen hij het eindelijk deed, bleef hij wekenlang weg.

Toen hij weer bij me kwam, was dat op een weekdag terwijl hij een weeekend-klant is. Hij zei dat hij onderzoeken had gehad, en dat hij zaadbal-kanker had. Ik schrok natuurlijk. Hij zei dat ze snel zijn ballen weg zouden halen, om erger te voorkomen. Hij wou nog een laatste keer bij me langskomen. Ik heb hem extra tijd gegeven, en ik heb hem geen geld gevraagd. Ik vond het verschrikkelijk voor hem. Er is zoveel pijn en angst aan, hij was pas 60 ofzo.

Terwijl hij me zat te naaien, maakte ik me bezorgd dat ik er misschien wat van kon krijgen. Misschien zaten er kankercellen in zijn sperma, en beschermde het condoom daar wel tegen? Het klinkt dommig, maar je moet er maar mee naar bed, en dan wil je wel zeker zijn van je zaak. Ik heb het aan mijn huisarts gevraagd, en die zei dat kanker nooit besmettelijk is, behalve bij orgaantransplantatie.

Natuurlijk zag ik hem niet meer terug. Nou ja, drie maanden later maakte hij weer een afspraak. Voor een nummertje. Ik voelde me opgelicht, ik had hem gratis laten gaan vanwege zijn zielige verhaal, en nu wou hij weer. Ik was woest. Ik heb wel een afspraak gemaakt, want ik wou hem eens goed op zijn nummer zetten.

Toen hij bij me kwam, deed hij alsof er niets aan de hand was. We gingen rustig beginnen, maar ik had een plannetje. Als ik zijn broek uit zou doen, zou ik hem hard in zijn zak grijpen, zodat hij héél goed zou voelen dat hij nog ballen had! Daarna wou ik hem eens stevig toespreken, en eruit zetten. Ik had het vantevoren al bedacht.

Ik trok zijn broek omlaag, en ik greep hem stevig in zijn zak. Ik voelde ballen, maar hij had niet door dat ik kneep. Ik vroeg hem:"Hee, wat zijn deze dan?" en hij zei: "Die zijn van plastic.
Ik schrok me wild, het voelde meteen heel onnatuurlijk. Ik heb zelf borstimplantaten, maar deze dingen vond ik raarder, dan dat hij een lege zak had gehad.

Achteraf vroeg hij waarom ik zo stil en mechanish was geweest. Ik gaf toe dat ik verbaasd was. Hij was bezorgd dat ik hem afstotelijk vond. Ik zei van niet natuurlijk, maar dat was niet helemaal waar. Ik heb hem gevraagd hoe dit kon, want ik dacht dat mannen zonder ballen een hoge stem kregen en hem nooit meer omhoog konden krijgen.

Hij legde uit dat de hoge stem onzin is, dat is alleen als je niet in de pubertijd komt. De seks word veel minder zonder de hormonen, maar hij kreeg dus plakkertjes en prikken voor de hormonen. Op die manier kon hij toch een gewoon seksleven hebben. Ik voelde me een beetje dom dat ik dat niet bedacht heb. Voor vrouwen met een verwijdering van de eierstokken zijn er ook hormonen. Voor mannen is dat dus ook zo.

Ballen zijn belangijk voor seks, en ze zijn netzogoed een geslachtsorgaan als de pik. Er zit wel een heleboel aan vast over hoe mannelijk een man zich vind. Dat is dus niet echt nodig. Mannen met kleine ballen kunnen ook heel mannelijk zijn. Ik vind grote ballen wel leuk, want die mannen kunnen vaak wat vaker, zodat je minder moeilijk hoeft te doen over wanneer ze klaarkomen. Maar als je het bekijkt, maakt het niet zoveel uit. Ballen zijn maar ballen.

21 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed werk Zondares, en ik bedoel niet alleen dit stukje. Als hij een vrouw heeft waar hij niet meer overheen mag dan was die kanker wellicht nooit opgemerkt en was hij er misschien wel niet meer geweest! Iedereen zou vroeg of laat voor een checkup een prostituee moeten bezoeken :p

Het lijkt me een heel raar idee om twee plastic ballen te hebben maar in elk geval leeft hij nog. Als ik moest kiezen tussen twee plastic ballen of zes houten plankjes dan wist ik het ook wel.

Je schrijft weer heel goed, je kan waarschijnlijk een heel goed lopend boek in de markt zetten.

Ik heb één vraagje: ben je nooit bang dat er eens een familielid of bekende langs je advertentie komt? Je zegt zelf dat veel mannen vroeg of laat wel naar de hoeren gaan, dan is het toch een kwestie van tijd voor een brave vader, oom of neef ineens op de stoep blijkt te staan?

Jonas zei

hey zondares,

Ik volg je blog nu al een tijdje en moet zeggen: petje af. Bij jou leer je meer dan in de les biologie :)

Ik hoop dat je er nog lang meer door gaat en wens je verder veel succes.

Anoniem zei

Weer een puik stukje!

M.

DikkeWillem zei

Leuk stukje, het valt me op dat het dezelfde opbouw heeft als "op de pof".

Ballen zijn niet "maar" ballen voor mannen. Ze betekenen nog meer voor je mannelijke identiteit dan je pik. Over een stoere man zeg je immers dat hij ballen heeft.

Vince zei

Ook weer bij dit onderwerp valt het mij op hoe een wezen beoordeeld wordt op hoe het er uit ziet of wat het kan. Hiermee concludeer ik dat we allemaal in een grote show van het leven figureren... Zelf beschouw ik m'n lijf als een voertuig dat mijn geest vervoert. Wel is het zo dat mijn geest verrijkt wordt door alle plaatsen die het voertuig bezoekt. Geile stiekeme plekjes, zoals de gleuf van vrouwen die ik veelvuldig kan bezoeken zonder gezeik te krijgen. Soms verdenk ik m'n scrotum ervan dat ze zelf hersentjes hebben omdat ze me zo hardnekkig naar de beste geilste vrouwtjes leiden. Ik ben metrecht erg trots op ze en laat ze morgen nog maar weer eens uitgebreid over hun bolletjes aaien :) de ballen!

Zondares zei

Familie zou ik gewoon niet opnemen, je ziet toch wel het telefoonnummer of de mail. Bovendien, mijn familie woont hier niet in de buurt hoor. Die gaan wel naar andere meisjes.

Ik ben blij dat je wat leert Jonas, want er is maar heel weinig goede informatie te vinden over seks en hoe mensen ermee omgaan. Daarvoor heb je ervaring nodig die de schrijvers van boeken gewoon niet hebben.

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Begrijp ik jou goed en is het zo dat als je grote ballen hebt dat je dan ook meer sperma in voorraad hebt, en dat je dan makkelijker meerdere keren klaar kan komen.

Ik krijg hem makkelijk meerdere keren stijf maar klaarkomen lukt een tweede keer niet meer.

Ik heb een gemiddelde pik maar ik weet niet in wat voor categorie ik val met mijn ballen, maar wel heb ik het idee dat ik qua volume weinig produceer, en dat vind ik wel jammer want volgens mij houden veel vrouwen van veel sperma.

Misschien komt dat doordat ik kleine ballen heb en daardoor niet veel voorraad heb?

Ik ga vanavond op bezoek bij mijn favorietje en ik zal haar eens vragen in wat voor klasse mijn ballen qua grote vallen.

Nog een andere vraag, Geldt de regel: Kleine pik, kleine ballen, kleine hoeveelheid sperma. Grote pik, grote ballen, grote hoeveelheid sperma? Of komen er allerlei combinaties voor?

groet,

HL 69.

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Volgens mijn favorietje heb ik gemiddelde ballen qua grote. "Niets mis mee": zei ze.

groet,

HL 69.

Zondares zei

De meeste vrouwen geeft het niet hoeveel sperma je hebt. Zoiezo maakt het niets uit met condoom natuurlijk.

Hoeveel je spuit heeft soms wat te maken met hoe groot je ballen zijn, maar echt niet altijd.

Anoniem zei

Heel fijn om je te lezen, Zondares, je schrijft vlot en boeiend. Je komt ook heel oprecht over en dat maakt het nog leuker.
Wel begrijp ik niet zo goed in dit artikel dat je de plastic ballen van je klant niet herkende terwijl je blijkbaar wel weet wanneer ze gesteriliseerd zijn. Hoe herken je dat? Ik dacht dat het niet te achterhalen was... zijn er verschillen lichamelijk, seksueel of in hun houding t.g.o jou? Hoe komen die mannen bij jou over?

Zondares zei

Als je in de zak voelt kan je voelen dat hij gesteriliseerd is, anders niet. Bij deze man had ik niet gevoeld, alleen maar gegrepen. Ik voelde wel dat iets niet klopte, maar ik was niet bezig met rustig voelen.

Anoniem zei

Hartelijk bedankt voor je antwoord, Zondares. Het is de eerste keer dat ik verneem dat je kunt voelen dat een man gesteriliseerd is, op internet wordt daar geen woord over gerept. Nochtans zou het, als vrouw, wel knap zijn als je dat echt kon nagaan; enerzijds een extra "veiligheid" en anderzijds weet je dat hij niet loog! Logischerwijze neem ik aan dat je het vooral aan zijn zaadleiders kunt voelen of merk je ook iets anders zoals gevoeligere of lagere ballen en/of gezwollen bijballen?

Zondares zei

De ballen zijn niet gevoeliger of lager, en ook niet gezwollen. Ze worden ietsjes minder hard, na een hele tijd, maar dat valt nauwelijks op. Je merkt het aan dikke knoppen in hun zaadstrengen. En de ballen trekken soms anders tegen hun lijf aan.

Anoniem zei

Bij jou leer ik veel meer dat op de site van internet, Zondares!
Onlangs leerde ik een man kennen die beweerde gesteriliseerd te zijn en ik kon inderdaad de knoppen voelen waar zijn zaadleiders doorgeknipt waren en zij aan zij aan elkaar genaaid. Dat de ballen minder hard waren of anders samentrokken merkte ik niet, wel dat de geur van zijn sperma veel aangenamer was, de smaak veel zachter en dat het ook sneller verwaterde. Ook had hij een attest van de uroloog na onderzoek van zijn sperma een tijdje na de ingreep.

Zondares zei

Dat zachter worden duurt jaren, en het is maar een klein beetje. Dat valt echt niet zo op.

Anoniem zei

Dank U voor je waardevolle, openhartige antwoorden, Zondares!
Ik heb niet jou ervaring maar ik ga dat zachter worden van de ballen zeker opvolgen ;-)
Het is een ware gerustelling om met zo'n man te vrijen maar anderzijds geeft het een raar gevoel te weten dat hij enkel nog genot voorstelt. Ik weet het, het is een vreemde reactie van me en gelukkig is hij er blij en zelfs trots op.
Alvast nogmaals bedankt en veel succes verder, het is een genoegen om je te lezen.

Anoniem zei

Veel dooie mannen zien liggen op slagvelden, en bij warm weer gisten die dingen serieus rap, dan wegen die snel een kilootje 't stuk en daarna ploppen die kapot. 2plastic ballen zal moeilijk zijn, want dan kan hij echt geen erectie meer hebben, tenzij door dat beetje testosteron die nog door de bijnieren wordt geproduceerd, maar dat is niet genoeg om nog te presteren hoor.

Co Jansen zei

Het is alleen maar mijn lul die aandacht opeist door stijf te worden, die ballen merk ik nauwelijks op, dus "mannen zijn trots op hun ballen" spreekt me niet aan, ook al kan ik niets met m'n lul zonder die ballen. Ik vind het wel een goed verhaal en triest.
Co.

Anoniem zei

De maat van de ballen is niet belangrijk voor de hoeveelheid sperma en het aantal keren dat een man kan klaarkomen in korte tijd. De prostaat is daarvoor veel belangrijker. Kijk maar naar pornosterren zoals Peter North. Die heeft hele kleine ballen maar een hyperactieve prostaat. Daar is hij schatrijk mee geworden

Anoniem zei

Welke lengte is het fijnste voor een vrouw ? Heel veel zeggen dat de lengte wel telt en de andere weer niet .. Ik ben zelf 16/17cm . maar soms ook in een keer 15 ofzo dat komt dan waarschijnlijk omdat ik me minder opwind . is dit een goede lengte of moet ik me zorgen maken ?

Anoniem zei

Als ie slap 15, 16 of 17 cm is hoef je je echt geen zorgen te maken.