donderdag 11 maart 2010

Body-builder

Ik kom best wel vaak in de fitness-club. Dat moet wel, want je moet mooi blijven. Je moet het werk ook vol kunnen houden, want soms willen ze best wat acrobatisch van je. Daar hou ik gelukkig ook wel van, dus ik vind het prima om dat te doen. Het hoort bij mijn leven, en ik zou er ook mee doorgaan als ik zou stoppen met de prostitutie. Als ik veel beweeg, voel ik me lekkerder en vol energie.

Bij mij op de fitness zijn ze er niet, maar er zijn mannen die hun leven laten draaien om de sportschool. Ze zijn altijd bezig met hun lijf. Dat zijn dan topsporters of bodybuilders. Ik maak het verschil, omdat het bij topsporters erom gaat dat ze hun sport optimaal kunnen doen, terwijl het bij bodybuilders erom gaat dat ze er zo gespierd mogelijk uitzien.

Ik vind topsporters er goed uitzien, maar ik vind bodybuilders echt niet aantrekkelijk. Ze hebben alles wat mooi ís, maar ik vínd ze niet mooi. Ze hebben een mooie bruining, ze zijn gespierd, er zit geen vet op, maar toch vind ik ze niet aantrekkelijk. Ik begrijp niet waarom, maar het is wel zo.

Als een bodybuilder bij me komt, is het wél de bedoeling dat ik goed onder de indruk ben. Ik betast zijn spieren en zijn buik, om te voelen hoe strak die huid wel niet over hun spieren staat. Hij staat dan te genieten. Als het op het hardcore werk afgaat, word het moeilijker. Bodybuilders hebben serieus haast altijd kleine pikkies, en grote potentie-problemen. Als je zo'n rimpelig slurfje aan zo'n enorm lijf ziet zitten, moet je oppassen dat je niet keihard gaat lachen. Dat is voor achteraf, als hij weg is!

Ze hebben vaak een kleine pik, en de helft is verminderd potent. De meeste willen gewoon dat je wat geils doet, en ze trekt en betast. Daarbij moet je heel veel laten zien dat je zo onder de indruk bent van zijn uiterlijk, dan krijgt hij misschien zelfs een erectie en kan je neuken. Dat is meestal dan héél snel over, want anders dan kan hij nog wel eens te vroeg slap worden.

Sommige bodybuilders kunnen echt agressief worden als ze niet stijf worden. Dan geven ze me de schuld, en zeggen dat ik niet genoeg mijn best doe. Daar word ik altijd een beetje bang van, want zo'n sterke vent is onstopbaar. Gelukkig is het nooit misgegaan, maar ik loop soms op mijn tenen met die mannen.

Bodybuilders worden het geilst van zichzelf. Als je laat zien dat je ze heel stoer en mannelijk vind, en dat je van hun spieren geil als een beer word, dan worden zij ook geil. Als je ze gewoon probeert op te geilen, werkt dat helemaal niet goed. Je moet een soort spiegel zijn voor ze. Je moet ze bewonderen, daar komen ze voor, meer dan voor de seks. Sommige vinden de seks helemaal niet belangrijk.

Ik heb zelf dus niets met bodybuilders. Ze zijn rare klanten. Ik stuur ze niet weg, maar als ze niet meer zouden komen zou ik ze ook niet missen. Soms geven ze me tips om zelf te gaan bodybuilden, maar dat vind ik meer beledigend dan lief. Ze hebben het erover dat ik er best wat van kan maken, maar dat het nu niets is. Bedankt hoor.

Topsporters heb ik ook wel gehad, zelfs sporters met wereldtitels en olympiërs. Wat aan topsporters opvalt, is dat het zulke normale klanten zijn. Ze zijn niet krachtiger of hebben niet meer uithoudingsvermogen. Je herkent ze van de TV, maar voor de rest zijn het heel gewone klanten. Ze zien er wel beter uit dan de gewone klant, en véél beter dan de bodybuilders.

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Denk dat dit is wat veel mensen ook wel dachten: bodybuilders zijn niet aantrekkelijk, bij vrouwen al helemaal niet en ook bij mannen niet. Denk dat veel bodybuilders niet blij zijn als ze dit lezen. Maar hoe komt het dan dat ze zo'n potentieproblemen hebben? Anabole steroiden?

En wat zoekt een sportman van wereldklasse eigenlijk bij een prostituee? Die kan toch elk meisje krijgen waar hij z'n zinnen op zet?

Martijn zei

Ik weet nog van een vriend die aan bodybuilding deed en voordat hij wedstrijden ging doen was hij massa aan het kweken door anabole te gebruiken. Komt ie op een dag langs zegt ie gvd Tinus! hij doet het niet meer... ik in een deuk natuurlijk maar het is een bekende bijwerking.

Frank zei

Wat ze ook zeggen, een bodybuilder is helemaal geen sporter, er is een enorm verschil. Bodybuilders zijn spier-kwekers.

Ik doe zelf een beetje aan bodybuilding, en wat jij vertelt komt door anabolica.

De meeste anabolica doen twee dingen:

- Ernstig verhoogde agressiviteit, speciaal in de dagen nadat ze gestopt zijn.

- Sterk vergrootte produktie van vrouwelijke geslachtshormonen (Estrogenen), die de teelballen laten krimpen en wie weet, de leuter eveneens.

Bodybuolders proberen e.e.a. op te vangen door extra testosteron en anti-vrouwelijke hormonen te slikken, bovenop de andere anabolica. Maar dat slikken is dus een hele wetenschap, met allerlei bijwerkingen. Ik gebruik zelf iets dat die bijwerkingen niet heeft, Turanabol. Wel agressief, geen klein pikkie :-)

Pim zei

'Sterker' - bodybuilders zijn vaak helemaal geen krachtpatsers. De enige manier waarop spieren voldoende kunnen groeien voor een bodybuilder is door ze letterlijk op te pompen. Dat ziet er dan heel indrukwekkend uit (al weet ik beter), maar het stelt vrij weinig voor. Een gemiddelde karateka is vele malen sterker (écht sterk) omdat zij ook de stabiliserende en onderliggende spieren trainen. Kracht komt niet van gewicht, maar van herhalingen.

Vooral wielrenners zijn enorm on-indrukwekkend als je ze in 't echt ziet. Tot je een keer het wiel moet houden.

Al gaat dit stukje daar natuurlijk helemaal niet over - je moet wel veel van jezelf houden (?) om zoveel er voor hebben te hebben (want eerlijk is eerlijk, het vraagt wat toewijding).

Wat voor bodybuilders geldt - iets met compensatie van... - geldt dat ook echt voor mannen met grote auto's ;-) ?

Unknown zei

Zondares,

Je zal relatief wel veel body builders langs zien komen. Die presteren bij vriendin niets en proberen dan of het bij jou wel lukt?

Anoniem zei

Je schrijft boeiend en origineel. Volgens mij heb je hiermee goud in handen. Heb je er al over na gedacht om je ervaringen als prostituee in boekvorm uit te geven. Met de juiste publiciteitscampagne en uitgeverij moet je hier toch veel geld aan kunnen verdienen.
Maar ga vooral door met dit blog!!

Zondares zei

Nooit gedacht dat de anabolen dat deden. Ik dacht dat mannen die zo hard gingen trainen het deden omdat ze wat te compenseren hadden.

Anoniem zei

Het is niet dat elke bodybuilder steroide gebruike. Met een correcte voeding, supplementen en een juist een toegewijd training schema. Kan je evenver komen en geeft een geheel ander zicht.

Steroide geven je enkel de kans om dit doel sneller en makkelijker te bereike en nu zijn er ook al steroide zo goed als veilig zijn in gematigd gebruik, die enkel aggressie kunne opwekken, geen alcohol of andere drugse matigd dit ook al.

en het is zoals ze zeggen; bodybuilding is de meest belonende sport. Hoe meer je er voor doet, hoe groter je word.

Het is geen hobby maar een levenswijze.

en ff haha karate is geen gevechtsport, op straat zijn ze zeer zwak :p

Anoniem zei

Hahaha, wat een onzin berichten en ontwetendheid weer.

Bodybuilders niet sterk? Tuurlijk, vandaar dat ze ff een setje 200kgx8 drukken of met 250kg squaten...
Misverstand dat bodybuilders niet sterk zijn komt doordat velen bodybuilding en krachtsporters/powerlifters door elkaar halen (sterkste man competities etc). Zeker, deze laatste groep is sterker, zij trainen puur op kracht terwijl bodybuilders trainen op massa en definitie dmv meer herhalingen. Maar dat betekend dus niet dat er geen kracht zit, kracht is echter geen doel, maar dat ze ongelovelijk sterk zijn staat vast.

Misverstand 2: Bodybuilding is geen sport, het gaat enkel om uiterlijk. Dat uiterlijk is juist de sport, het doel is zo groot, droog, symetrisch, hard mogelijk te zijn. Begrijpelijk dat dit verward wordt met spiegelkijken, maar dat is het dus niet. Een fietster moet zo hard mogelijk fieten, een loper zo hard mogelijk lopen en een bodybuilder moet er zo goed mogelijk uit zien.

Anabolen:
Ja, dat klopt. Iedereen met een beetje fysiek gebruikt aas. Laat ik een geheimpje verklappen. 95% van iedereen die je ziet met een aardig fysiek gebruikt aas. Modellen, acteurs, zelfs die magere breazah buurjongen met de six-pack die 6 maandjes aan het trainen kan er al aan zitten. Aas zijn geen wondermiddelen, ze werken zeker weten. Maar het is geen easy way out wat velen denken (met aas kan ik het ook...)

Klein of groot geschapen?
Ik dacht altijd dat dat niet belangrijk voor vrouwen was? lol Anyway, 't zou kunnen, zelfde zeggen ze over mannen met een dikke auto. Zou het echter niet zo kunnen zijn dat de verhoudingen scheef zijn waardoor het enkel maar lijkt? Mager ventje met 15cm ziet er natuurlijk wat anders uit dan een bber van 120kg met 15cm.

Anoniem zei

het is toch jammer dat alleen body builders hun lichaam mooi vinden

daarnaast, een goede karateka laat een body builder alle hoeken van de kamer zien

karateka's die op straat heel zwak blijken, zijn net als veel body builders vooral gewoon opscheppers

karateka's die sterk zijn, leggen je in de hoek in een knoop als je echt vervelend bent maar zullen voor die tijd vooral proberen het gevecht te ontlopen, karate gaat tenslotte niet om t gevecht maar om de zelfbeheersing

Tjibbe zei

Hey mensen leuk om al die diverse reakties te lezen.
Ik ben zelf een bodybuilder die nog lenig is ook en zeer sterk al zeg ik het zelf:)
Het is mijn levenswijze en mensen als iemand op een damclub zit of aan turnen doet of weet ik veel wat waarom krijgen wij zoveel commentaar en die mensen niet.
Mogen wij onze sport mooi zo niet geweldig vinden???
En niet iedere bodybuilder heeft een klein pikkie of is niet sterk of kan niet vechten.
Ik kan zeggen dat ik menigmaal een karatekid plat gelegd heb.
Maar ik heb het geluk ook dat ik een enorme hoge pijngrens heb en in staat ben na heel veel klappen te hebben ontvangen door te rammen.
Ook wil ik ontzenuwen dat echte bodybuilders die deze levensstijl lief hebben op het strand lopen te paraderen tenminste zo ben ik niet.
Nou mensen laat een ieder in z'n waarde en geniet volop van wat jou bekoort.

Anoniem zei

Wat een verhaal meisje ! ik denk er zo over: Een atletisch lichaam is mooi. Ik vraag me wel eens af of veel van die erg getrainde mannen, bodybuilder, powerlifrter of wat dan ook, in eerste instantie gingen trainen om meer meisjes te krijgen, of aan te trekken?

Ze blijken dus iets te compenseren te hebben. Geen dikke schlong maar een goed getraind lichaam. Volgens mij, is een goede haar inplant, een platte buik, diepliggende ogen, regelmatig gebit, lengte, intelligentie en bijvoorbeeld humor meer dingen waar vrouwen op vallen.

Unknown zei

"Bodybuilders niet aantrekkelijk ": Terwijl ze het alleen maar doen om er aantrekkelijk uit te zien. Je krijgt de hele bodybuider-industrie op je dak. Ik laat je graag bij mij onderduiken.
Co.

Anoniem zei

Die sportman gaat naar een hoer omdat die niet achter hem aan blijft lopen. Die hoer wordt betaald om weg te gaan. Als je bekend bent en je kan iedereen krijgen zie er ook maar weer van af te komen !

Anoniem zei

Bb doe je voor jezelf niet voor anderen.

Anoniem zei

Aan je artikel is te merken waarom je hoer bent geworden. Zo veel onzin verkopen over een onderwerp waar je klaarblijkelijk totaal geen verstand van hebt. En daarbij ook nog eens alle bodybuilders over een kam scheren.