maandag 8 oktober 2012

Klaarkomen als je niet wil

Mijn business doe ik op afspraak. Als je geen wachtende mannen kan gebruiken, dan is dat erg praktisch. Het is ook een prima manier om te zorgen dat je veel minder tijd voor niks zit, en dat zorgt ervoor dat ik met een hoog uurloon veel vrije tijd heb. Ik wil niet meer terug naar de tijd dat ik in clubs hing en niet eens wist of er wel iemand zou komen, laat staan wat ik zou verdienen.

Maar er zitten ook nadelen aan. Je moet het allemaal maar plannen, en dat is natuurlijk weer ook dingen bijhouden. Ik ben niet zo'n netjes en geordend mens. Ik hou mijn huisjes mooi schoon, en al mijn kleren zijn netjes, maar ik ben echt niet georganiseerd verder. Ik ga pas naar de APK als ik de brieven heb gekregen dat ik te laat ben, ik laat rekeningen te lang liggen, maar met je klanten kan je dat niet maken. Daar schreef ik eerder al over.

In de clubs kon ik nog wel een dagje niet komen. Daar was de baas niet tevreden mee, maar ze gooien je er echt niet makkelijk uit. Ik bakte de boter eruit. En achter de ramen maakte het niet uit als je niet kwam, maar dan was je wel je raamhuur kwijt voor dat dagdeel. Dat was al wel een reden om dan toch maar te komen. Maar nu ik voor mezelf werk, en héél goed op mijn reputatie moet letten, is dat niet meer mogelijk.

Ik heb meer klanten dan de meeste meiden, en ik heb echt niet te klagen over hoeveel werk ik heb. Tijdens het zwaarste van de crisis, toen overal de prijzen omlaag gingen, en de VER klaagde over de klanten die wegbleven, had ik nog steeds een volle agenda. Dat was omdat ik jaren hard heb gewerkt voor mijn vaste klanten, en er gaan er minder weg dan dat ik erbijkrijg. Daar ben ik best wel trots op.

Maar de keerzijde is dat ik nu mijn afspraken wel heel netjes moet nakomen. Ik heb een hoop aan mijn reputatie, en die kan kapot gaan door met mijn klantjes te gaan rommelen als het niet echt moet. Bovendien, als ik er één keertje mee smokkel, weet ik wel dat ik het dan vaker ga doen. Ik moet streng zijn voor mezelf. En dat betekent dus ook dat ik soms dagen heb volgepland terwijl ik niet op mijn best ben.

Ik schreef al eerder over dagen dat ik niet zo'n plezier in mijn werk heb. Deze keer gaat het over iets heel anders, namelijk over beheersing. Ik ben bezig om mijn lijf haar ding te laten doen, daar word ik voor betaald. En er zijn dagen dat dat moeilijk gaat, maar er zijn ook dagen dat ik het niet zo kan beheersen. Dat is niet héél erg, maar wel storend, vooral als het druk is.

Een paar dagen geleden had ik mijn eisprong, en de dagen daaromheen is mijn kut altijd wat makkelijker. Ik ben geiler, ik kan harder en langer, en ik heb er gewoon meer plezier in. Maar ik heb wel meer moeite om mijn doos onder controle te houden. Ik moet normaal een beetje moeite doen om mezelf nat te krijgen, en ik ben bewust tijdens de daad en het voorspel mijn doos aan het laten werken. Als ze daar zelf opeens dingen mee gaat doen, is dat juist lastig.

Ik had vijf klanten op die dag. Dat is best veel, ik vind vier normaal. Vijf heb ik vaak wel nodig om de dagen goed te maken dat ik er maar drie heb. Maar dit was bij mijn eisprong in de buurt, dan plan ik makkelijk wat meer klantjes. Ik had die dag geen vroege klanten, de eerste kwam pas aan het eind van de ochtend. Een vast klantje die aan een uurtje genoeg heeft, en die gewoon heel gemiddeld is.

We gingen lekker aan de slag, en ik had er zin in. Ik was lekker aan het faken toen hij me aan het beffen was, want dat moet je nooit negeren. Zo'n man zit er dan bovenop, die moet wel wat zien. Als een man me een tijdje heeft gelikt ga ik met mijn poes knijpen en loslaten, want dan voelt het als klaarkomen voor hem. Je wordt er ook extra nat van, en dat vinden ze geweldig.

Hij is meestal niet slecht met beffen, maar nu irriteerde hij me. Het was alsof het kittelde, of jeukte. Ik ergerde me, en dat doe ik meestal niet. Ik heb het beffen wel door laten gaan, want hij gaat er echt voor, maar ik kon niet wachten tot hij verder zou gaan. Ik werd maar gevoeliger en gevoeliger, en dat is echt niet fijn, want je krijgt gewoon schokjes door je lijf als hij maar door blijft gaan. En hij denkt juist dat dat een aanmoediging is!

Het neuken was gelukkig een stuk opluchting, want ik was er echt aan toe. In het begin merkte ik wel dat ik nat, open en ontspannen was, en hem niet echt beetgreep. Mannen willen graag een strakke kut. Soms niet eens omdat ze dan meer genieten, maar een strakke poes heeft meer status, en ze vinden het een aantrekkelijk idee. Maar toen ik probeerde om hem wat steviger vast te knijpen, voelde ik dat er een orgasme aan zat te komen.

Een orgasme gebeurt nu en dan, en het is op een gewone dag een leuke bonus bij het werk. Meestal komen ze een beetje onverwacht, maar soms weet je dat een klant je wel klaarkrijgt. Ik probeer het bij de meeste klanten een beetje te vermijden, want het zorgt er wel voor dat ik even erg afgeleid ben. Dat is niet goed voor de service. Ik doe het dus vooral bij mannen die mij als naturel Zondares waarderen, en de meeste mannen hebben toch liever iets geraffineerders.

Toen hij de deur uit was, voelde ik me best al moe. Dat heb ik na de eerste eigenlijk nooit, de eerste man breekt voor mij het ijs een beetje, en daarna voel ik me pas echt wakker. Toen wist ik ook wel dat het een zware dag zou gaan worden. Zelfs ook al zou ik mezelf weer in de hand krijgen, kreeg ik het die dag toch niet helemaal goed meer. De manier waarop ik me voel moet goed zijn voor mijn werk, want je moet wel kunnen presteren.

De tweede klant was alleen maar erger. Hij was een nieuwe klant, en hij was een gewone vent, waarmee ik alweer klaarkwam. Deze keer was het zelfs een stuk voordat hij moest gaan komen. Ik moest me beheersen om niet harder te gaan rijden, want anders had ik hem meteen klaargehad, en nu zat ik buiten adem mijn ding op hem te doen. Hij keek me raar aan, maar hij zei er niets van. Dat betekent niets, nieuwe klanten zijn meestal niet kritisch.

De derde klant had ik me gelukkig weer wat meer in de hand, die heb ik wel netjes afgewerkt, maar dat was ook omdat die me niets zei. Zelfs al ben ik supergeil, bij hem word ik maar een beetje nat. Hij is een aardige man, en zijn lichaam is ook echt heel gemiddeld, maar zijn manier van aanraken maakt me koud. Hij is zo voorzichtig, zo zacht, en zo verkrampt, dat hij me afgeilt.

Ik zat na hem aan de koffie, en ik was best een beetje klaar met die dag. Maar ik had nog twee klanten, en die kon ik niet laten gaan. De volgende klant was een echt probleem, want die is best wel goed in bed, en heeft nog een leuke lul hangen ook. Ik probeerde om yoga-oefeningen te doen om mezelf rustig te krijgen, maar ik heb maar een beginnerscursusje gedaan toen ik nog kraakte, en toen werkte het al niet zo voor me.

Voordat hij kwam, net na etenstijd, had ik maar een lauwe douche genomen. Koude douches kan ik echt niet hebben, maar ik had de knop zo laag gezet als ik nog maar kon. Het hielp even, maar ik voelde me vooral alsof ik gewoon in bed wilde kruipen en er pas morgen weer uit wou komen. En het eerste stuk van mijn lijf dat weer warm was, was mijn kut. Voordat ik me weer een beetje mens voelde, voelde ik me alweer geil.

De klant was op de fiets naar me toe gekomen, en hij was een beetje zweterig. Ik heb niets tegen zweet, als de klant maar regelmatig wast, maar deze keer gebeurde er een waterval-dingetje bij mij toen die geur me tegemoetkwam bij de deur. Ik bood nog aan om hem te laten douchen, maar toen hij naakt was heb ik hem in een soort van vlaag meegetrokken naar mijn werkkamer, en ik heb hem besprongen.

Hij vond het in het begin wel leuk, maar het werd wel snel intens. Hij komt juist bij mij omdat hij wil dat er ook eens aandacht aan hem wordt besteed, en dat ik dan hetzelfde doe als zijn vrouw, voor mezelf gaan, is dan wel heel onprofessioneel. Ik heb lekker geneukt, maar ik kwam in een soort van orgasme dat niet meer ophield. Net als ik dacht dat het voorbij was, begon het opnieuw. Ik raakte buiten adem.

Ik heb de tijd laten verlopen bij die man, omdat ik ook wel snapte dat ik wat goed te maken had, en ik heb hem wat extra's gegeven, een langzame pijpbeurt met ballenmassage en een vinger in zijn kont. Na het komen, met een halfslappe, is dat wel een bijzondere ervaring voor veel mannen. Je moet dan trouwens wel op de kop passen, want die is dan te gevoelig geworden. Maar eigenlijk wou ik gewoon achterover leunen. Ik was klaar.

Na de vierde klant weg was, had ik nog maar een kwartier om alles goed te krijgen. Dus wisselde ik snel de lakens, maakte ik alles een beetje aan kant, waste ik me, maar ik had geen tijd meer voor een kopje koffie. Dat is toch wel belangrijk voor me, vooral 's avonds. Ik had mijn energie nodig, en ik was eigenlijk al doodop. Ik wist niet hoe ik de volgende klant ging doen, hij was ook nog nieuw.

Hij bleek een hele gewone man te zijn, en hij was niet zo ervaren met hoeren. Dat pak ik meestal aan door een beetje te leiden, en hem mee te nemen. Deze keer begon ook zo, maar ik was mezelf erbij aan het houden tijdens het voorspel. Het beffen, hij hield daar wel van, zoals de meeste, was bijna pijnlijk. Het was zo gevoelig, het prikte bijna. Ik was supergezwollen, en heel veel mannen denken dat dat hetzelfde is als los zijn. Deze ook, dat merkte ik wel.

Toen hij ging neuken, kwam ik na een paar seconden weer klaar. En dat bleef maar komen, totdat ik buiten adem en helemaal van de wereld op het bed lag, alleen maar te schokken en te zweten. Het was ook niet leuk meer, en ik kon het gewoon niet meer aan. Ik merkte ook dat hij er niet tegen kon als ik ging knijpen, maar ik kon mezelf niet meer beheersen. Hij werd er onzeker van, en hij gaf er na een half uurtje de brui aan. Hij had voor twee uur betaald, maar ik kon hem niet meer binnen houden. Hij is bijkans gevlucht.

Ik krijg vaak wel mailtjes over dat het leuk is geweest van klanten, maar niet deze keer. Ik schaam me wel een beetje, ik ben de professional die het wel allemaal moet kunnen beheersen, en ik liet me gewoon gaan als een schoolmeisje. Als ik soms lees dat mannen willen dat je je laat gaan, denk ik dat ze eigenlijk gewoon mooie fake willen, want zo laten gaan gaat niet goed samen met goeie techniek.

Als je lijf niet mee wil werken, is het werk zwaar en niet leuk. Daar kan ik nog wel mee omgaan. Het is heel anders als je lijf iets anders gaat doen dan wat je wil. Dat is slecht voor de zaken, en nog minder fijn. Ik heb veel controle over mijn lichaam, maar het is net als paardrijden, je komt alleen maar ergens als je paard met je mee wil doen. Helaas heb ik meer controle over het lichaam van de klant, dan over mezelf.

17 opmerkingen:

Unknown zei

Beste Zondares,
Ik ben juist in de 7e hemel als het meisje klaar komt, ik snap dus helemaal niets van jouw verhaal en het komt mij voor als anti-reclame voor jezelf.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Hiermee sla je echt de plank mis. Wat een slecht blog.

Anoniem zei

Heel informatief en goed geschreven stukje, vind ik. Hopelijk schrijf je nog eens een stuk over beffen. Daar zou ik wel meer over willen leren.

Anoniem zei

Wie houd er nou niet van klaarkomen? Raar verhaal hoor. Daar kom ik niet voor.

Anoniem zei

Ik snap je blogje best wel hoor. Kerels willen een fake zoals ze op de porno hebben gezien. Als een vrouw daarentegen echt klaarkomt is ze even in zichzelf gekeerd en verlies je het contact een beetje. Dat geeft verder niks maar het past beter in een echte relatie dan in een zakelijke transactie.

Unknown zei

Ik vind het verhaal niet "raar", wel leuk, en het blog niet slecht maar supergoed, een fake vind ik minder leuk dan echt klaarkomen.
Co.

Anoniem zei

Ik snap dat jouw clienten voor een professionele 'behandeling' komen. Maar ze begrijpen toch wel dat jij ook gewoon een mens bent? Of is het met de gemiddelde client moeilijk communiceren? Wordt dat niet geaccepteerd? (als in: ik heb betaald dus doe je werk)

Leuk stukje wel. En totale controle is maar saai. Zo blijft het altijd spannend hoe het deze dag gaat ;-)

Unknown zei

Beste Zondares,
Als je er op uit bent een orgasme te krijgen neukt de man te slecht (schrijf je elders in je blog), ik zou in jouw geval lekker zwelgen in mijn orgasmes, en klanten die daar problemen mee hebben aan hun lot overlaten.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Leuke blog weer. Informatief. Leuk om te lezen. Maar waarom zou jij niet gewooon heerlijk klaar mogen komen tijdens je werk? Omdat dat niet professioneel is? Dat lijkt me onzin. Ik denk dat de meeste klanten het extra prettig vinden als ook jij van de sex geniet. Ik vind het altijd eeen extraatje als het meisje dat ik bezoek een echt orgamsme krijgt. Bij de meisjes achter het raaam maak ik dat niet vaak mee, maar jarenlang heb ik in een Noordhollands privéhuis een meisje bezocht dat er op stond om zelf ook klaar te komen. Ze hield erg van sex en ze deed het werk voor het geld, maar ook omdat ze gewoon graag neukte. Het was mijn meest favoriete bedpartner.

Ik zou zeggen, zondares, zorg dat je klanten het leuk hebben en help ze aan hun orgasme, en als je zelf ook klaar komt, geniet er dan van. Je bent niet van steen, klaarkomen is een geweldig gevoel, en je kut had het blijkbaar gewoon even nodig.

Erik zei

Ik wou dat ik dat kon, blijven klaarkomen... Wat ik graag zou willen weten is of je altijd al zo gemakkelijk klaar kwam of dat je het hebt "geleerd" een kwestie van ervaring dus.

Anoniem zei

Haar kut wordt gevoelig en rauw na zo vaak klaarkomen.

Zondares zei

De klanten accepteren het best hoor, maar je maakt er geen spetterende ervaring van voor ze als je zelf niet eens jezelf onder controle hebt.

Ik heb al eens geschreven over wat ik van orgasmes vind, en ook over beffen. Gebruik de zoekfunctie maar!

Anoniem zei

Goed stuk! Ik wist niet eens precies dat het zo werkte, dat je klanten juist af kon geilen als je zo uit je dak gaat, maar het is natuurlijk waar, dat zie ik ook wel als ik er zo naar kijk.

Het heeft me wel de ogen geopend, en ik zie nu weer een verschil tussen wat ik vroeger deed en nu doe. Ik fake tegenwoordig veel minder, en dat scheelt in de beleving van de klanten. Iedere klant wil een meid die geniet, maar wel op de manier waarop hij zich voorstelt dat een meid geniet, en dat het liefst zeer duidelijk naar hem gecommuniceerd.

Ik realiseer me ook dat ik mijn vriend wel regelmatig te kort doe, want bij hem ben ik puur mezelf. Misschien is dat niet zo interessant als ik altijd heb gedacht ;). Ik zal het eens goed maken.

Esmeralda

Anoniem zei

Dag Zondares,
Interessant stuk wederom.
Je beschrijft je ervaring goed, ik kan me zelfs in jou inleven ook al is mijn (seks)leven heel anders.
Ik kom vrijwel nooit klaar! Toch hou ik van seks, maar ik kan er blijkbaar niks van :(
Ik probeer van je stukjes te leren. Hoe heb je zelf geleerd klaar te komen, of is het bij jou vanzelf gegaan?
Veel goede dagen gewenst ;)
Groetjes,
Sylvia

Anoniem zei

Zondares, Ik denk dat veel mannen onzeker zijn omdat ze geleerd is dat ze een vrouw moeten plezieren. Vandaar dat er vaak een overdreven ijver is om jou als 'dame'ook te plezieren. Dat ze daarbij met beffen volkomen hun doel voorbij schieten weten ze niet. Ik denk dat het niets met professionaliteit te maken heeft als je zelf oprecht klaar komt. Het zal voor veel klanten een positieve ervaring zijn als je ze duidelijk maakt dat vrouwen helemaal niet op de 'pornomanier'klaarkomen.

Zondares zei

Esmeralda, faken of gewoon duidelijk zijn kan ook gewoon een soort communicatie zijn met je vriendje of je scharrel. Mannen vinden het toch al moeilijk om te snappen wat we willen, en als je ook niet extra duidelijk bent tijdens seks, als hun verstand toch al op half staat, dan is het alleen maar hopen geworden.

Sylvia, voor mij is klaarkomen niet superbelangrijk. Ik heb al eens een stukje geschreven met "clitoris en orgasmes" als titel. Ik ben wel meer gaan klaarkomen door meer ervaring te krijgen, dat wel.

Anoniem zei

Ik denk dat jij en je klanten een stuk betere dag hadden gehad als je gewoon de knop om had gegooid en ervan had genoten zonder je zorgen te maken over je professionaliteit.
Ik denk dat het voor een man een hele fijne ervaring is om te merken dat een prostituee bij hem klaarkomt, en dat hij stiekem het verschil ook wel merkt. Daarentegen zou ik wel heel erg in de war (lees: slap) raken als ik een meisje (betaald of onbetaald) zie die lijkt te willen genieten, maar zich daar rot bij voelt en soort van streng voor zichzelf probeert te zijn.