donderdag 10 september 2009

Besnijdenis

Mijn opmerkingen in het tekstje over "de ideale pik" hebben een heleboel onrust veroorzaakt. Dat gaat zo te zien over mijn opmerkingen over besnijdenis. Daarom schrijf ik nu een apart stukje speciaal daarover. Ik vind eigenlijk dat het onzin is om er zo moeilijk over te doen, maar er zijn mensen die er een punt over maken.

Besnijdenis is het weghalen van de voorhuid van de penis. Dat is het losse stukje vel dat over de eikel heen kan schuiven. Het komt bij best wel veel mannen voor. Alle moslims en joden zijn besneden, en die zijn ook geregeld klanten bij me. Onder Afrikaanse mannen komt het ook wel voor, maar niet zoveel. Blanke Amerikaanse mannen zijn bijna allemaal besneden. Er zijn ook besneden Nederlandse mannen.

Als prostituee zie ik heel veel penissen, en daar heb ik mijn eigen voorkeuren in. Ik heb er ook veel ervaringen mee gekregen. Ik denk dat ik een kenner ben op het gebied van de penis. Ik maak er werk van om goed met zo'n ding om te gaan, en er zitten best veel verschillen tussen soms. Daardoor krijg ik kennis van hoe ze werken. Daar ga ik best wel diep in, want ik doe het met mijn werk. Ik heb er dus mijn koppie bij als ik aan de slag ben, en de meeste vrouwen natuurlijk niet. Die zijn verblind door de liefde. Dat is niet verkeerd bedoeld.

Besnijdenis kan strak zijn, dan is veel huid weggehaald. Dat zorgt ervoor dat de penis strak staat als hij stijf is, en de eikel altijd bloot is als hij slap is. Als er weinig huid is weggehaald, dan is het een losse besnijdenis, en dan is er geen strakke huid als hij stijf is. Dan blijft de eikel ook alleen bij een stijve helemaal bloot. Als hij slap is, word zijn eikel dan ook vaak nog een stukje bedekt.

Er zit ook bij onbesneden mannen heel veel variatie in de voorhuid. Sommige mannen hebben een hele korte voorhuid, zodat je kan denken dat ze besneden zijn. Je kan zien dat dat niet zo is omdat een besneden man een litteken om zijn pik heen heeft. Andere hebben weer lange, zodat hij zelfs bij een erektie niet vanzelf terugtrekt van de eikel. De voorhuiden kunnen wijd en los zijn, of juist nauw, en hoe dik de huid is maakt ook veel verschil. Sommige mannen hebben een stug ringetje voorin hun voorhuid. Andere juist weer niet.

De gewone gemiddelde man heeft een dunne voorhuid, die als hij slap is over zijn hele eikel heengaat, en alleen een beetje open is aan de voorkant, zodat je nog net zijn eikel ziet. Als hij stijf word, trekt de voorhuid zich terug en laat de eikel bloot, met een plooi net achter de eikel. Tijdens het neuken kan die plooi net over de rand van de eikel heen komen.

Een heleboel mannen hebben andere voorhuiden, en daar zitten heel wat probleemgevalletjes tussen. Meestal zijn dat kleine probleempjes, zoals smegma, of een beetje lang zijn, of stugge ringetjes. Maar best vaak zijn er ontstekingen, of scheve voorhuiden die niet goed bewegen, of nauwe voorhuiden die pijnlijk zijn als je ze terugtrekt. Soms is het alleen een probleem voor mij en niet voor hem, als hij bijvoorbeeld een lange dikke voorhuid heeft. Dan gaat hij daarin schuiven, en dat voelt onprettig voor mij. Bij anaal vind ik het juist weer prima. Lekker makkelijk.

Vooral lange voorhuiden zijn een probleem met condooms. Ze zorgen voor afglijders, en het condoom is soms lastig om te doen. Dat zorgt er dan ook meteen voor dat je moet opletten tijdens het neuken, want je voelt bij die mannen niet zomaar dat ze afgegleden zijn.

Ik zie zovaak scheve voorhuiden, of nauwe of ontstoken voorhuiden, of voorhuiden die gekrompen zijn zodat ze niet kunnen glijden. Die mannen zouden besneden beter af zijn. Een paar van mijn vaste klanten hebben zich als volwassene laten besnijden. Daar had ik trouwens niets mee te maken! Daaraan heb ik een hoop verschil kunnen zien. Voor volwassen mannen is het best pijnlijk, en toch zijn ze allemaal tevreden.

Ik weet uit ervaring dat de verhalen over hygiëne gewoon wél kloppen. Besneden mannen zijn schoner en fijner. Besneden mannen hebben minder vaak signalen van SOA, besneden mannen zijn minder vaak ontstoken, en ze zijn minder kwetsbaar. Onbesneden mannen kan je makkelijk bezeren, besneden mannen veel minder.

Besneden mannen zijn vaker gezond. De mannen klagen evenvaak, maar de besneden mannen klagen vooral als ze de voorhuid nooit hebben meegemaakt. Ik heb daarom de conclusie getrokken, dat je als man beter geen voorhuid kan hebben, dan een voorhuid die niet kort en dun is. Je hebt als je wordt besneden net zoveel voordelen als wanneer je een goede voorhuid hebt. Zonder de nadelen. Al de verhalen over dat besnijdenis iets wegneemt en je tekort doet, zijn onzin. Al die mannen kunnen niet tegelijk ongelijk hebben over zoiets. En ik zie het zelf ook.

Voor volwassen mannen is het een toer om te besnijden, voor jongens is het veel makkelijker en ze helen sneller. Daarom denk ik dat het voor veel jongens goed zou zijn om te worden besneden. Als je al aan de voorhuid kan zien wat voor dingen hij later gaat tegenkomen, dan is het dom om te wachten tot de besnijdenis veel ingrijpender voor hem is. Als we het toch over kindermishandeling hebben, dan vind ik het erger om tegen een jongen te zeggen dat het stukje wat hem problemen geeft/gaat geven normaal is, en dat hij het moet accepteren.

Ik kom ervooruit dat ik mijn zonen zal laten besnijden, als ik ze krijg. Dat heeft niets te maken met mijn eigen voorkeuren, maar omdat ik denk dat je als besneden man beter af bent. Als het vroeg gebeurt, ben je ervan af zonder veel pijn. Dan groei je ermee op, en heb je er geen problemen aan met alle dingen die ik hierboven heb genoemd. Als het niet nodig is, hoeft het niet, maar dat kan je pas zien als een jongen gaat puberen. Ik vind het zielig om het dan pas te doen. Ik wil ze best zelf laten beslissen, maar ik heb meer ervaring dan ze zelf ooit zullen hebben. En het helpt niet als ze op 18 beslissen, dat ze als kind van vijf besneden hadden willen worden.

Het is niet alleen vanwege de problemen bij de mannen dat ik besnijdenis een goed idee vind. Ik heb zelf ook indrukken uit mijn eigen seksbeleving, maar die tellen natuurlijk niet mee als ik beslissingen neem over mijn eigen kinderen! Ik gun hun vriendjes/vriendinnetjes natuurlijk alle genot, maar ik vind niet dat ik dat mee moet laten tellen.

Ik vind besneden mannen prettiger neuken, dat is het grootste verschil. Hygiëne is belangrijk, maar de prestaties vind ik belangrijker. Als ik neuk met eenman met een flinke voorhuid, dan voelt het niet gevuld genoeg, en voel ik hem niet genoeg schuiven. Dat is omdat hij dan in zijn eigen voorhuid blijft. Daar heb ik het land aan. Een man die los is besneden, voelt net als een man met een goede voorhuid. Daar kan ik veel plezier aan beleven.

Als de man goed strak is besneden, zodat de huid om de schacht van de pik niet teveel kan bewegen, dan voel je de kleinste bewegingen door je hele doos heen. Dat vind ik fijn, want zo'n man voelt meteen een stuk groter dan hij is. Daarbij, mannen die zijn besneden houden het soms ook lekker lang uit. Je kan ruigere spelletjes met ze doen omdat ze minder kwetsbaar zijn. Zo vrij je veel meer ongedwongen. Dat vind ik erg prettig. Het liefste heb ik dus een penis die zo strak is besneden, dat het nog net geen pijn voor hem doet. Er zijn namelijk mannen die zo strak zijn besneden, dat het pijnlijk hard gaat trekken als ze stijf zijn. Dat is dan niet leuk meer voor hem.

EDIT: Ik heb nog een nieuw stukje, met meer eigen onderzoek, getypt. Je kan het hier lezen.

208 opmerkingen:

1 – 200 van 208   Nieuwer›   Nieuwste»
Anoniem zei

Ja, blabla. Dat ga ik niet allemaal lezen, je dekt jezelf alleen maar in. We kijken dwars door je heen. Zoek toch een echte baan, en ga bij een psychiater lopen.

Anoniem zei

En dan richt je je op kinderen, dat is zo laag.

Anoniem zei

Voor wie probeer jeje nou te verantwoorden? Kijk eens in de spiegel!

Anoniem zei

Er is geen enkele medische reden om te besnijden. Het zou verboden moeten zijn, maar om de islam niet te beledigen staan we deze mensenrechtenschending nog steeds toe.

Anoniem zei

En als je zoontje nou helemaal niet blij is met zijn besnijdenis?

Anoniem zei

Ik hoop dat al die negatieve reacties je niet ervan weerhouden om te blijven schrijven. Ik vind het namelijk heel interessant en grappig om te lezen. Als mensen je levenstijl afkeuren, moeten ze je blog ook niet lezen!

Eg makkelijk om iemand gelijk te veroordelen.

Gr Annelot

Anoniem zei

Je hebt wel tijd om te typen zeg. Zeker je handen vrij op z'n hondjes. LOL!

Anoniem zei

Je oordeelt maar over wat mannen voor gereedschap hebben, zonder na te denken over hoe kwetsend dat eigenlijk is. Een voorhuid is een lichaamsdeel, het hoort daar.

En nu ga ik naar mijn man, met zijn heeeeeeerlijke voorhuid, waar ik vanavond lekker van kan genieten!

Anoniem zei

Echt totaal abnormaal hoe jij over dit soort dingen denkt. Een penis moet maar verbouwd worden tot jouw ideaalbeeld. Wat een gotspe.

Anoniem zei

Ik hoop dat je nooit kinderen krijgt.

Anoniem zei

Goed stuk! erg overtuigend. Ik kan mezelf helemaal vinden in wat je beschrijft. Ben nog steeds van mening dat je kinderen alleen moet besnijden als er een medisch probleem is, maar snap jouw standpunt ook.

Groeten!

De Escort

Anoniem zei

Als je mij wou overtuigen, is dat niet gelukt. Er is wel meer voor nodig om alle bewijzen te weerleggen, dat besnijdenis een zeer schadelijke ingreep is. En nog meer voordat ik overtuigd ben, dat het niet een rotstreek is. Ik heb nog emoties.

Anoniem zei

Dat je je kinderen wil meeslepen in je levensstijl. Echt erg.

Anoniem zei

Het is altijd niet leuk meer voor hem, daarvoor hoeft het niet strak te zijn.

Anoniem zei

De natuur heeft de voorhuid daar geplaatst voor een reden.

Anoniem zei

Je gaat wel heel erg ver, dat je zulke dingen verdedigd.

Anoniem zei

Ik zou echt niet met een besneden man willen, zo'n verminkte piemel. Je bent niet overtuigend, je punten zijn slap en je gaat helemaal over het emotionele aspect heen.

Mirko zei

Bovenstaande reacties laten precies zien hoe totaal zinloos het is om aan de voor- en nadelen van besnijdenis in te gaan. Allemaal uiteraard anonieme scheldpartijen met niets dan goedkope jij-bakken en puur emotioneel gezever. Zinloos verbaal geweld. Typisch Nederland anno 2009, schelden, schelden schelden. G** wat zijn we kwaad.

Ben zelf inderdaad besneden als kinder precies zoals Zondares aanraad en geniet er elke dag van, o zo! Ze heeft groot gelijk al is het voor de tere zieltjes hier misschien wat te heftig opgeschreven. Pech dan! Doei en get a life, leven en laten leven, remember!

Anoniem zei

Tjongejonge, wat een negatieve reacties.

Ik heb mij als volwassen man laten besnijden en ik kan verzekeren dat het met een besneden pik veel lekkerder neukt dan met een voorhuid.

Ik durf te wedden dat geen van de klagers hier het verschil ervaren heeft. Dus hebben ze geen van allen recht van spreken.

Anoniem zei

Ik heb zelf problemen gehad met mijn voorhuid en wou dat ik op jonge leeftijd al besneden was. Verder heb ik altijd een zwak gehad voor prostituees, dus ik zou blij zijn met zo'n moedert!

Anoniem zei

Laat jongens hun penis toch gewoon met rust. Besnijdenis is voor joden en moslims.

Anoniem zei

waarom zou ik willen weten wat een hoer vind over besnijdenis?

Anoniem zei

Wat een onzin, de voorhuid is het belangrijkste stuk van de penis. Als je een man besnijd, is hij voor altijd verminkt.

Anoniem zei

Belachelijk, er is geen verschil tussen besneden en onbesneden penissen voor de vrouw. Dat staat in elk boek!

Zondares zei

De boekjes interesseren me niet, die zijn geschreven door mensen met minder ervaring dan mij. Er is dus wel gewoon verschil, en de voorhuid is niet zo belangrijk.

Ik wil evt. zonen besnijden als ze jong zijn, omdat het al mis is gegaan als het voor medische redenen moet.

Anoniem zei

Je spreekt jezelf tegen. Als het gaat om de 'prestaties' in bed (je zal maar zo naar je partner kijken), dan wil je juist een voorhuid! De voorhuid zorgt dat de penis makkelijker glijdt door de 'rolling action,' het voorkomt dypareunia, het voorkomt dat de penis te strak komt staan.

De voorhuid slaat natuurlijke glijmiddelen op. Als de penis stijf wordt, komen deze vrij. Dat smagma waar je zo tegen bent, is juist een voordeel omdat het een natuurlijk glijmiddel is.

De voorhuid is een ongelofelijk complex orgaan. Er zitten Langerhans cellen in, Meissners lichaampjes, en de ridged band, die voor veel genot verantwoordelijk is.

In de voorhuid zitten vele cellen die belangrijk zijn voor het immuunsysteem, in de voorhuid zijn meer witte bloedlichaampjes aanwezig dan enig deel ook van het lichaam.

De voorhuid is nodig om te voorkomen dat de eikel keratiniseerd, zodat de man ongevoelig en impotent wordt.

Ook in de Chinese geneeskunde is de voorhuid een belangrijk centrum van lichaamsenergieen.

Het is het recht van elk mens om een volledig lichaam te hebben. Het is dus ook een mensenrechtenkwestie. Als je je zoon besnijdt, schend je zijn mensenrechten.

Anoniem zei

Wat een gelul. Mijn man is besneden, en ik ben het helemaal met de Zondares eens. Ik ben er nog niet uit, maar het zijn goede argumenten om je zonen te besnijden.

Anoniem zei

hahah kijk al die mensen eens boos reageren. echt niet normaal.

Ten eerste besnijdenis is niet schadelijk voor je lichaam. en is om de volgende redenen:
1 geloof.
2 problemen met voorhuid.(medisch) of 3 eigen keuze.

Ik ben zelf besneden, en ben hier zeer tevreden mee. Snap niet dat al die mensen zo boos reageren. Snap het stukje van de kinderen wel, vind dat zelf persoonlijk ook te ver gaan... Maar ik vind neuken met een besneden penis ook lekkerder dan neuken met een onbesneden penis. (heb me op 20 jarige leeftijd laten besnijden)

zo veel haat, het lijkt wel of deze hoer jullie allemaal persoonlijk aanvalt omdat je onbesneden piemeltje niet goed genoeg is?

Anoniem zei

Jullie zijn gewoon hartstikke gek. Wat een onzin zeg. Je maakt jezelf alleen maar wat wijs.

Anoniem zei

Wat een storm in een … voorhuid!
Ik ben zelf besneden om medische reden: de ingreep was destijds pijnlijk en ik hield er lang een trauma aan over. Het waren eindelijk de meisjes/vrouwen zelf die me ervan afhielpen want ze vonden het sexy, opwindend en vooral netjes. Bovendien vonden ze dat ik geen reden tot klagen had en dat de besnijding het nog mooier maakte. Nu ben ik er blij mee en zelfs trots op.
Het is inderdaad waar dat de natuur dat huidje er niet zonder reden heeft voorzien, dat is ook de reden waarom ik mijn eigen kind niet liet besnijden. De uroloog had een andere oplossing en ik laat mijn kind daar verder zelf over oordelen.
Ik denk dat veel van de negatieve reacties komen van vrouwen en onbesneden mannen. Die mannen zou ik aanraden om de mening te vragen aan een man die besneden is en liefst op volwassen leeftijd. Die kan tenminste oordelen want die kent beide zijden van het verhaal. Wat de vrouwen betreft ken ik er enkele die enkel orale seks hebben en/of leuk vinden met een besneden man. Maar voor de meeste maakt het weinig uit en voor de dames die het over een verminking hebben zou ik willen weten wat ze van de vasectomie (sterilisatie van de man) vinden. Wedden dat ze daar géén of minder moeite mee hebben? (Het zou interessant zijn mocht de Zondares daar ooit iets over schrijven…)
Hoe dan ook ik vind het leuk om eens de zijde van een prostituee te kunnen lezen, en dan nog van eentje die mondig is. De Zondares schrijft vlot, boeiend, openhartig en heeft inhoud. Ik hoop dat ze verder gaat ongeacht de heftige reacties en ik vind het alleen spijtig dat ik niet rechtstreeks met haar kan mailen.

Anodin

Anoniem zei

Wat een hoop hatelijke reacties. Ik hoop dat Zondares zich daardoor niet laat afschrikken.

Ik heb zelf geen ervaring met besneden mannen, maar ik vind dat je goed nadenkt over waarom je het zou doen bij je zonen. Ik zou het zelf niet doen, maar als het gewoner was zou ik er misschien wel over nadenken.

Ik vind het heel interessant om wat te lezen over de wereld waar je inzit. De manier waarop je naar mannen en seks kijkt is heel anders dan hoe ik dit doe. Dat vind ik vreemd, maar wel interessant.

Anoniem zei

Ik ben 22, en ik ben het helemaal met Zondares eens. Ik heb al twee besneden vriendjes gehad, en ik herken wat ze zegt.

Zondares zei

Fijn dat er ook leuke reacties komen!

Anoniem zei

Zou het een goed idee zijn alle volwassen mannen wettelijk verplicht te besnijden?

Zondares zei

Wettelijk verplichten gaat heel erg ver, daar zou ik tegen zijn. Ik zou het een goed idee vinden als we een traditie zouden hebben van besnijden, zoals in de VS, maar om dan een wet te maken is dwang en daar ben ik wel tegen. Ouders moeten hun eigen keuze kunnen maken.

Anoniem zei

NU GA JE EG TE VER JE BLIJF MET JE POTEN VAN MIJN KIND AF MET JE BESNIJDEN GA LEKKER AIDS KRIJGEN KUTHOER

Raymond zei

Klopt helemaal wat je zegt. Een besneden penis is beter dan een penis met een probleemvoorhuid. In Nederland klompenland is besnijdenis nog steeds een taboe en veel mannen voelen zich ongemakkelijk bij dit onderwerp zoals je kunt lezen in de reacties. Ze gaan je aanvallen omdat jij je zonen wilt laten besnijden. Dat moet je dus helemaal zelf weten. Daar hebben deze mensen dus niets over te zeggen. Er word gedaan alsof je hun kop eraf laat hakken. Het wegnemen van een voorhuid stelt echt niets voor op kinderleeftijd. En geloof me, je kunt echt makkelijk zonder hoor. Het is geen marteling of zo!

Anoniem zei

Het is voor een man wel een marteling, en een verminking die nooit meer ongedaan kan worden gemaakt. Wil je echt op je geweten hebben dat je dat je kindjes heb aangedaan? Wat een verwrongen beeld heb jij van seks en liefde.

Anoniem zei

Een voorhuid zou ik niet kunnen missen bij mijn man, het is zo leuk om mee te spelen! Je kan er heerlijk mee aftrekken, zonder olie nodig te hebben. Ook al zou mijn man of mijn kind er wat aan hebben, we komen er wel uit ZONDER besnijdenis!!

Anoniem zei

Ik heb twee besneden minnaars gehad, ik had wel gemerkt dat het lekkerder neukte, maar het was niet bij me opgekomen dat het aan de besnijdenis kon liggen.

Anoniem zei

Besnijdenis is jammer voor de man, maar erg lekker voor mij! Ik zou het niet bij mijn zonen doen, want die hebben er veel te veel plezier mee, dat zie ik soms wel. Ik snap de voordelen wel, maar ik vind het niet genoeg om ze dat stukje af te pakken. Voor mijn bedpartners is het nog net niet verplicht!

Anoniem zei

Oh je laat je zonen besnijden? Dan snij je natuurlijk ook hun oogleden af, en trek je hun nagels uit, want dat is ook schoner.

Zondares zei

Wat een overtrokken gedoe allemaal. Waarom is besnijdenis zo'n hot topic? Al die hysterische meningen zijn volgens mij van mensen die het niet eens van dichtbij kennen.

Anoniem zei

Een kind besnijden is net zoiets als de blinde darm verwijderen zonder dat het hoeft. Het is een enorme ingreep op het lichaam, en je doet je kind een verminking aan. Hij zal nooit meer zijn voorhuidje terugkrijgen.

Anoniem zei

Ik ken het niet van dichtbij, maar ik hoef dat ook niet, want het gaat om het principe. Er is ook genoeg over geschreven door bijv. Doctors Against Circumcision, om er een mening over te kunnen hebben, terwijl ik het gelukkig nooit aan de hand heb gehad.

Anoniem zei

Een leuk stukje, je kan goed schrijven. Dit stukje spreekt me speciaal aan. Ik ben een vrouw die een hele sterke voorkeur heeft voor besneden mannen, en mijn fantasietjes gaan over mannen die besneden worden. Ik vind besnijdenis een heel erotisch iets.

Als het aan mij lag werd elke man besneden.

Zondares zei

De besnijdenis zelf vind ik niet erotisch, ik stel me er een bloederige zaak bij voor. Als je het leuk vind, dan is dat mooi voor je. Ik vind het niet uit principe fijner, maar gewoon omdat het beter werkt. Is dat een soort SM ding voor je?

Anoniem zei

De erotiek van een besnijdenis, komt door een offer dat hij brengt. Hij ondergaat de pijn van een besnijdenis zodat hij een nieuwe penis heeft, die mij meer genot brengt. Dat gaat gepaard met intense spanning. Daarbij vind ik het ook lekkerder neuken, zoals je zegt. Voor mij heeft het niks te maken met BDSM. Die soort spelletjes vind ik vreemd en niet leuk. In mijn fantasieen komt wel pijn voor, maar niet om een dominante en een onderdanige kant te maken.

Anoniem zei

Wat voor fantasieen heb je dan? Ik heb hier nog nooit van gehoord. Ik vind Zondares al extreem.

Anoniem zei

Perverse hoeren trekken perverse hoeren aan, dat blijkt.

Anoniem zei

hihihihi! ik kom niet meer bij!

Anoniem zei

Mannenbesnijdenis is net zo erg als vrouwenbesnijdenis, en het zou dus ook verboden moeten zijn. In wat voor land leven we dat dit nog bestaat.

Anoniem zei

Besnijdenis neemt zoveel genot weg, dat kan je je kinderen niet aandoen.

Anoniem zei

Ik moet er niet aan denken om mijn zonen of mijn man te laten besnijden. Ik heb wel op porno gezien hoe een besneden piemel eruit ziet, brrrr! Nee, ik heb liever het zachte kapje dat zo lief om zijn topje heen zit. Je kan er bij je man zo heerlijk mee spelen, en zijn kopje laten verschijnen en weer verstoppen. Een besneden penis is alleen maar een knuppel.

Anoniem zei

Je schrijft heel rationeel over de besnijdenis, en dan begrijp ik je conclusie wel, maar je gaat voorbij aan de emotie. Sta jezelf toe om te voelen, en dan merk je dat je niet langer zo tegen besnijdenis aan zal kijken.

Anoniem zei

Doe normaal mens! Ja, het neukt wel lekkerder maar als het niet van de dokter of van religie moet dan ga je toch niet je zoon besnijden!

Anoniem zei

Ik vind het echt niet kunnen.

Anoniem zei

Ik begrijp best wel dat je de besnijdenis van je man als erotisch kan ervaren, maar dat is dan meer vanwege het resultaat. Mijn man is ook onbesneden, en ik zou het heel erotisch vinden als hij er eens wat aan deed, maar hij wil niet.

Anoniem zei

Al die vrouwen die besnijdenis normaal vinde, laat je nakijken! Dat is dus echt neit normaal he!! Besnijdenis is een ingreep in de integritijt

Anoniem zei

Ik ben als tiener besneden, en ik kan het niet aanraden. Ik had een aantal ontstekingen toen ik net in de groei zat, en de besnijdenis is daarom veel te strak geworden. Ik kan niet meer masturberen zonder hulpstukken, en dat is voor een puber toch wel belangrijk. Het is beter om het voor de tienerjaren te doen, anders kan je veel strakker worden dan wat de bedoeling was.

Anoniem zei

Als je van verminkte piemels houdt, ben je zelf ook verminkt van binnen. Dat vind ik, en aan dat gevoel hou ik vast.

Anoniem zei

Ik moet er niet aan denken om besneden te worden. Ik hou van mijn voorhuid. Maar ik vind wel dat Zondares daar haar voorkeur in mag hebben. Ik vind het erg onredelijk hoe er hier naar haar gescholden wordt.

Zondares zei

Ik snap niet dat er zoveel reacties hierop zijn. Waarom is dit zo'n big deal?

Anoniem zei

Omdat het verminking is.

Anoniem zei

Het is een big deal omdat het voor sommige vrouwen heel erotisch is, en voor sommige mannen heel bedreigend.

Anoniem zei

Als je het erotis vind, dan ben je gek in je hoofd.

Anoniem zei

Oh kom nou, besnijdenis is erotisch, je bent bezig met seks en geslachtsdelen, en pijn en bloed, dat zijn allemaal dingen die mensen erotisch kunnen vinden. Een man die zich laat besnijden ondergaat een transformatie, die zijn penis sterker en minder kwetsbaar maakt. Daarvoor gaat hij echter wel eerst door de besnijdenis zelf heen, en dat is een pijnlijke ervaring waarbij hij zich bloot geeft. Dat is een hele erotische gedachte.

En een (strak)besneden pik neukt harder.

Anoniem zei

ik sta versteld van de agresieve reacsies van vrouwen die tegen een besnijdenis zijn.een besnijdenis kiest een man dikwils om higieniche reden waar een vrouw ook belang bij heefd.ben het wel eens met schijvers dat de man zelf moet beslissen.ik denk dat veel mannen der eigen willen laten besnijden maar daar tegenop zien om reden dat ze 3weken geen sex kunnen en dat ze der eigen niet meer kunnen aftrekken.van kinds af aan hebben zij hun voorhuid gebruikt en mijn ervaring is dat zonder voorhuid het orgasme veel intenser is na een besnijding.

Anoniem zei

Ik vind besnijdenis niet erotisch, maar het neukt wel veel lekkerder. Ik wou dat mijn vent besneden was.

Anoniem zei

Ja het neukt lekkerder, maar dan ga je toch niet je kind besnijden?

Anoniem zei

Wat een negativiteit allemaal.
Door jullie gescheld en gezeik gaat "De zondares" echt geen ander werk doen. Als zij zich hier fijn bij voelt, laat het gewoon met rust.
Iedereen zijn eigen mening.

Bij de reacties onder het kopje ouwehoeren hebben jullie zeikerds het nog over vrijheid van meningsuiting toch???? Laat de zondares haar mening dan uiten over besnijdenis en over haar liefde voor het vak zonder jullie gezeur!

Jammer, vooral al die huismutsen die niks anders te doen hebben dan hier een beetje te zeuren, want jullie man heeft a.s. zaterdag vast weer een afspraakje staan met een dame van genot.
Kom maar terug om te zeuren als je thuis alles op een rijtje hebt en besteed je tijd beter dan hier stom te gaan posten.

Volgens mij doet de zondares jullie geen kwaad op een of andere manier dus laat iedereen gewoon in zijn waarde, zet eens een roze bril op..

Meisje zei

Ik snap al die negatieve, vervelende, onaardige, vreemde, niet onderbouwde reacties niet hoor! Laat die vrouw in haar waarde, ze is ene vrouw met ambitie, een goed stel hersens en toevallig is ze een prostituee. Zo lang er mannen zijn die bereid zijn voor seks te betalen zullen er prostituees zijn. Er is niks mis met dit beroep. En haar mening over besneden penissen is háár mening en ze heeft recht op deze mening. Veel vrouwen delen deze mening ook dus niet zeuren!

Anoniem zei

Ik wil jou wel een keer bezoeken. met mn besneden voorhuid. Waar kan ik jou vinden? Groeten een geenstijl reaguurder

Elvira zei

Het is toch grote onzin, al die haat die mensen hier in complete onwetendheid uitspuwen.

Het er mee (on)eens zijn is een ding, maar iemand er (verbaal) zo van langs geven en persoonlijk aanvallen slaat gewoon nergens op.

In mijn 21 jarige leventje heb ik tot nu toe twee vriendjes gehad, waarvan de eerste besneden en mijn huidige vriend niet.

Ik heb dus met beide ervaring.

Een penis zonder voorhuid is een stuk mooier om te zien en ook direct een stuk hygiënischer. Omdat hij (zonder bescherming van de voorhuid) lichtelijk ongevoeliger wordt, kun je er ook veel langer mee doorneuken.

Anderzijds heb ik ook echt niks te klagen over mijn huidige vriend, en tenzij hij speelt met de gedachte van besnijdenis zal ik nooit over het onderwerp beginnen omdat het zijn voorhuid is - niet de mijne, en mijn mening over de esthetische meerwaarde van zo'n besneden penis zou daar niks aan moeten veranderen.

Wel wil ik zeggen dat Nederlandse onbesneden mannen en huisvrouwtjes niet zo panisch moeten doen: het is geen verminking of mishandeling. Een verbazend wekkend groot aantal Westerse, niet Islamitisch of Joodse mannen, zonder medische achtergrond, laat zich tegenwoordig ook besnijden. Alleen hier in NL doen we alsof het de ergste zaak van de wereld is.

Zondares: schrijf gewoon lekker door. Ik heb op geen enkele manier met prostitutie te maken en zou er persoonlijk nooit in willen werken, maar het biedt een verfrissend perspectief op de sector waar jij werkt - een kant die vaak onderbelicht is gebleven.

Anoniem zei

Ik ben 18 en ben ook besneden, ik heb nou in mijn leven met totaal 6 vrouwen het bed gedeelt en heb er nog nooit klachten over gehad.
sterker nog ze vinden het alleen maar mooier en hychiënischer. Ik zelf geniet vol van de sex en heb ook nog nooit een vriendin horen klagen (of scharrel). Ik snap al die reacties hier niet, deze mannen zullen waarschijnlijk niemand kennen met een besneden lul anders reageer je niet zo heftig.

Dit is trouwens op mijn 6-7-8e? gebeurd om medische redenen omdat mijn voorhuid waarschijnlijk anders te klein zo zijn ofzo. En de dokter toen vroeg wat wil je je voorhuid houden of niet. Hierop antwoorde ik toen met wat het beste is ofzo (niet echt geinteresseerd in de voorhuid op die leeftijd) en heb er geen trauma aan over gehouden.

(een week een pijnlijke lul, een leven plezier)

groeten

Anoniem zei

Wat een negatieve reacties. Zelf ben ik een onbesneden man maar had het fijn gevonden als ik op jongere leeftijd was besneden. Ik heb er niet extreem veel last van maar ik kan me voorstellen dat het besneden fijner was. Nu ben ik vooral bang voor de pijn die je krijgt nadat je bent besneden, totdat je er aan gewend bent geen voorhuid te hebben. De voordelen wegen mijns inziens niet op tegen de nadelen en ik vind het nu bovendien te laat om te doen. Maar ik ben het wel met je eens.

Anoniem zei

Jammer hoor. Ben zelf afgelopen zaterdag besneden (45 jaar) en heb spijt het niet veel eerder te hebben laten doen. Eindelijk van die achterlijke opgerolde stinkvoorhuid verlost. Zelfs met hechtingen en blauw vrkleurd ziet hij er nog mooier uit dan met die stomme voorhuid die altijd net op het verkeerde moment toch weer naar voren glijdt, of te krap is, rimpelt, pijn doet. Weg ermee. Voor alle mannen of ouders die twijfelen tussen doen of niet, raad ik aan: doen!! Besnijdeniscentrum is zeer aan te raden, snel, goed en goedkoop. Dat geldt voor kinderen en volwassen mannen.

Anoniem zei

ik wou aan zondares vragen hoe jij een besneden lul afwerkt.een hoop hollandse meisjes weten niet hoe je een besneden lul moet aftrekken. ik zelf ruk mij altijd droog af d.w.z.stevig met duim en wijsvinger over de eikel vrijven.ik gebruik nooit een glijmiddel a kom veel te snel klaar b je krijgd er een "weeke"eikel van.ik ben een sterke voorstander van dat veel meer jongens der eigen laten besnijden alleen al om higieniche reden.verder voordeel is dat je veel langer kan rukken en neuken voordat je hevig klaarkomd.graag reactie.

Zondares zei

Niet elke lul is hetzelfde, en je moet met elke klant ontdekken wat werkt. Ik heb dus niet één manier voor alle besneden pikken.

Anoniem zei

Ik ben ook een prostituee (raam), en ik wil wel even zeggen dat niet elke prostituee zo over besnijdenis denkt. Sommige hebben liever een onbesneden klant, want die schuurt minder.

Ik ben het zelf wel met Zondares eens, van mij mag hij er af. Als ik kinderen krijg, laat ik de jongetjes besnijden.

N. zei

Ik wil niet negatief reageren zoals de rest maar ik vind het eigenlijk heel arrogant om te zeggen dat je ze laat besnijden omdat je meer hebt meegemaakt dan zij ooit zullen beleven. Je kan het misschien beter vinden maar onbesneden mannen die niet hygenisch zijn, dat ligt niet aan de lullen maar aan de mannen. En je moet laten hoe een lichaam is, en dat van een man is onbesneden.

Anoniem zei

Ouders maken toch allerlei beslissingen voor hun kinderen? Ik snap niet waarom dit zo anders zou zijn.

Jammer dat er zo veel mensen zijn die schelden hier in de comments. Het ergens niet mee eens zijn en discussie voeren is leuk/leerzaam, schelden is zo nutteloos.

M.

Anoniem zei

Wat is er mis met dwang?

Anoniem zei

Dwang? het is niet meer dwang dan inenten hoor.

Anoniem zei

Mijn broer is besneden toen hij 11 was. Dat was een fluitje van een cent, hij heeft de volgende zaterdag weer gevoetbald.

Ik moest het doen toen ik 23 was (medisch). Ik had er veel meer pijn van, en het heeft me best lang gekost voordat ik was gewend. Ik wou dat ik samen met mijn broer was besneden, toen ik nog klein was. Zondares is gewoon verstandig.

Anoniem zei

Ik ben besneden toen ik 41 was. Ik kan het alleen maar aanraden, het enige wat achteruit gaat is mastruberen.

Anoniem zei

Besneden piemels zijn ongevoelig, lelijk en vies! Net zoals jij, zondares! Ga lekker dood

Anoniem zei

Zondares, jij kan niet bepalen of mijn kindje besneden wordt. Waar haal je de arrogantie vandaan?

Anoniem zei

Anoniem zei
Dwang? het is niet meer dwang dan inenten hoor.

24 oktober 2009 23:00

Dus het zou net als inenten verplicht moeten zijn?

Anoniem zei

Inenten is niet verplicht, doos.

Anoniem zei

Ik snap best dat Zondares meer van besneden pikken houdt, dat vind ik namelijk ook. Ze heeft gewoon gelijk, maar er zit sociaal meer aan vast he?

Een vrouw.

Erik zei

Leuk stukje. Jammer dat sommige mensen niet normaal kunnen reageren.

Het zijn vooral mannen die zelf niet besneden zijn, die perfect een opsomming kunnen maken van alle nadelen en precies weten wat je mist en hoeveel pijn het doet.

Bull shit dus. Ik ben besneden, en nee mijn pik is niet verminkt, en ik mis mijn voorhuid niet. Zou wel willen weten hoe voelt om een voorhuid te hebben maar ik ben er niet rouwig om.

Ik ben er met recht blij om dat ik besneden ben. Mijn sexleven is goed en mijn partners zijn tevreden.

Laat oordelen over besnijden nou maar aan de ervaringsdeskundigen over zou ik zeggen.

En als jij je kinderen wilt besnijden en jij kunt die keuze goede verantwoorden tegenover jezelf en je kinderen, dan moet je dat toch zelf weten.

Laat je niet gek maken door mensen die dit kindermishandeling noemen. Deze mensen weten niet wat kindermishandeling is. Dat die lui maar eens het woordje kindermishandeling intypen bij google. Dan praten we wel verder...

Erik

Anoniem zei

Besnijdenis is de ergste misdaad tegen kinderen. Je vernietigt ermee dat hij of zijn toekomstige partner ooit nog van s*ks kan genieten. Tegen masturberen helpt het toch niets, maar s*ks zal hij nooit meer goed kunnen!

Anoniem zei

Besneden kerels zijn geil. Ik heb niet zoveel ervaring als Zondares, maar ik ben het helemaal met haar eens.

Annelore zei

Besneden is lekkerder, Zondares legt het goed uit. Het is gladder en geiler!

Furengi zei

Velen zouden een lobotomie moeten overwegen :').

Besnijdenis is verminking als je een gezond werkend onderdeel van het lichaam weghaalt of aanpast. Maar er zijn wel meer dingen verminking en zolang die door meerderjarige en instemmende personen gebeurt zie ik er geen enkel probleem van in. Maar je eigen kinderen behandelen als runderen en ze ook zo gaan willen merken (zo is besnijdenis onstaan in stamsamenlevingen waar het een vorm was van merken)

Egyptenaren gebruikte het als vorm om hun slaven te merken en zo is het gebruik dus ook bij de Joden terecht gekomen. Die het eenmaal als cultureel iets begonnen te zien. De Christenen verwierpen deze praktijk dan ook. Vervolgens namen de Moslims het weer over van de Joden omdat het voordeel van je volgelingen permanent te merken wel handig was om het uitstappen uit des bepaald geloof bemoeilijkte.

conclussie ben je volwassen en je wilt graag piercings en wat nog allemaal laten zetten je piemel aanpassen naar je eigen voorkeur dan doe je dat maar. Maar je kind behandelen als eigendom dat gaat er bij mij niet in.

Anoniem zei

Egyptenaren gebruikten het naar het huidige inzicht al sinds het Oude Rijk juist voor hun eigen zoons, in de puberteit. Slaven waren voor zover we weten hiervan vrijgesteld.

Anoniem zei

Besnijdenis is ontzettend pijnlijk, het is een procedure die op het meest gevoelige deel van het lichaam wordt uitgevoerd.

De voorhuid is het belangrijkste deel van de mannelijke genitaliën, het bevat tienduizenden zenuwuiteinden.

De voorhuid beschermt de penis, het zorgt ervoor dat de penis bij een erektie kan verlengen, door extra huid te geven, en het is het meest gevoelige tastorgaan van het lichaam.

Alle argumenten over dat het nierontstekingen, aids, geslachtsziektes en peniskanker voorkomt, zijn onwaar en weerlegd door de wetenschap!

De argumenten dat de besneden penis minder baarmoederhalskanker en geslachtsziektes overdraagt, is weerlegd door de wetenschap!

Dokters die besnijdenissen uitvoeren schenden de mensenrechten. Er is nooit een goede reden voor een besnijdenis!

Elk jaar komen vele jongens om door complicaties bij de besnijdenis. Zij die het overleven, moeten leven met een verminkte penis, die nooit meer goed zal funktioneren.

Besnijdenis veroorzaakt impotentie, premature ejakulatie, geslachtsziektes, depressie, huiselijk geweld en verkrachting.

Anoniem zei

Zeker niet zelf besneden? Maar er wel een beetje bang voor? Er is niks mis met besnijdenis, haal je niks in je hoofd. Ik weet niet waarom je er zo'n drama van maakt, maar je argumenten zijn hol.

Anoniem zei

Dit moet ik aan mijn man laten lezen. Hij denkt namelijk dat ik gek ben. Misschien denkt hij er anders over met wat argumenten uit jouw mond.

Anoniem zei

Hoi Zondares,

Ik ben een soort van collega van je (ramen). Ik ben het met je eens over de besnijdenis, maar jij bent heel erg met het seksuele deel van je werk bezig. De meeste vrouwen doen dat toch wel minder, en die kan het dus ook niet zo schelen.
Ik heb mijn zoon trouwens ook gewoon besneden, en hij heeft nergens last van.

Unknown zei

Beste Zondares,

Vanwege een te strakke voorhuid (ik heb sinds een paar maanden zo'n stugge ring) moet ik mij ook laten besnijden. Jouw verhaal heeft me geholpen bij het kiezen van een stijl, en geeft me moed voor de operatie. Dank je wel!

R.

Anoniem zei

Even een bericht voor de mensen die zo antie besnijden zijn.

ik heb op dit moment problemen met mijn voorhuid. bij een stijfe is mij eikel niet ontbloot, ik heb een dikke en lange voorhuid.

ben 22, ik kan mezelf en de dames niet bevredigen door neuken. voor beide partijen is er nauwlijks het gevoel dat mijn penis heen en weer schuift. en dat terwijl ik een groote lul heb. veel te veel huid dus.

ik laat mij binnenkort besnijden.
dit wordt een strakke besnijdenis.
dit omdat de gehele huid om mijn lul veel te ruim zit.

ik ben er van overtuigt dat mijn sexleven met een groote sprong vooruitgaat. heb nu veel verdriet van de situatie, ben 22 en ben in de fase dat er veel meisjes voorbij komen. durf nu niet meer met ze naar bed omdat ik me schaam en weet dat ik weinig te bieden heb.

ik heb in tegenstelling tot anderen gevraagt aan colegas en vrienden hoe het met hun voorhuid zit. blijkt dat er binnen mijn kennisen kring 5 van deze gevallen zijn, waarvan 3 er aan geholpen zijn. deze 3 zijn er heel erg gelukkig mee, en zeggen dat ik er niet mee door moet lopen.

dus antie besnijdenis mensen...
is het nu verminking?

nee!!! niks doen en het laten zo als het is dat is pas verminking en mishandeling van je eigen geest.
goeie sex kunnen hebben is heel belangrijk voor de kwaliteit van het leven.

en zo wat als jongetjes besneden worden? het is voor hen cker dat ze geen probleemen zullen krijgen met hun voorhuid. sommige dingen in gods schepping zijn nu eenmaal niet volmaakt. gelukkig kan de mensheid met medicijnen en operaties mensen levens redden en verbeteren.

Eliyahu zei

Bs'd

Er wordt hier door anti-besnijdenis fanaten de grootste idioterie verkondigt over de besnijdenis.

Zelf ben ik op 26 jarige leeftijd besneden, dus ik weet hoe de seks er voor een er na is, en er na is veel beter.

Er zijn onderzoeken gedaan naar het effect van besnijden op het seksleven, en die onderzoeken geven allemaal aan dat het of geen verschil maakt, of dat mannen het prettiger vinden om besneden te zijn.

Ook vrijwel alle vrouwen vinden een besneden man prettiger.

Hier zijn wat links naar die onderzoeken:

http://gezondheid.blog.nl/algemeen/2007/07/29/besnijdenis-geeft-niet-minder-seksplezier

http://www.circinfo.net/socio_sexual_aspects.html

http://www.nu.nl/wetenschap/1173562/besnijdenis-geeft-niet-minder-seksplezier.html

http://www.besnijdenisinfo.nl/seksualiteit.html#gevoeligheid

En zoals je kunt lezen, besneden mannen hebben veel minder erectieproblemn.

Ook de gezondheidsvoordelen zijn zeer groot, zo wordt de kans op een AIDS infectie drie keer kleiner. Zie hier: http://velweg.freewebpage.org

Furengi zei

Aids onderzoeken zijn gevoerd in afrika waar aids zoiezo een groter probleem vormt en waar de bevolken niet geeduceerd is en vervolgens geen codooms gebruikt. Verder de mensen die de anti besnijdenis mensen aanspreken dat ze op latere leeftijd een besnijdenis nodig hebben om medische oorzaak. Ja voor jullie zou het gemakkelijker zijn geweest als je als baby besneden werd maar weet dat jullie een minderheid zijn waar er 1 iemand is met voorhuid problemen zijn er 9 zonder.

Anoniem zei

Ik heb maar een vriendje gehad zonder voorhuid, en dat was inderdaad wel heel erg lekker.

Anoniem zei

Ik ben voor het principe dat mannen zelf moeten beslissen, en dat kinderen dat niet mag worden aangedaan, maar ik heb het probleem dat ik altijd een blaasontsteking krijg als ik het met een onbesneden man doe. Sinds ik dat merkte, is het voor mij een beladen onderwerp geworden.

Anoniem zei

Ik ben als volwassen man besneden, omdat mijn voorhuid bleef ontsteken. Besnijdenis heeft wel invloed op mijn seksleven gehad, zowel goed als slecht. Ik zou denk ik beter af zijn geweest als ik als kind was besneden, want dan was de operatie veel minder pijnlijk geweest, en had ik niet opnieuw moeten leren om seks te hebben.

Zondares heeft een duidelijke en nog best neutrale blik op besnijdenis, en dat is zeldzaam op het Internet.

Anoniem zei

Ik heb zelf nooit seks met een besneden man gehad, maar ik kan me echt niet voorstellen dat er verschil is. De voorhuid gaat toch naar achteren als hij stijf wordt? Dan is er toch geen verschil?
*Facepalm

Anoniem zei

Als eerste, ik vind het erg knap dat je na meer dan een jaar nog steeds reacties krijgt op deze artikel!

Daarnaast, vind ik het erg knap dat je je eigen ervaring met ons wilt delen.

Je hebt inderdaad ervaring met meerdere penissen gehad en kan goed zeggen wat voor effect dat heeft. Ik vind het leuk om te lezen.

Anoniem zei

Male genital mutilation is een schending van de mensenrechten!!!! Doe het niet!!!!!!!

Anoniem zei

Wat een overtrokken reacties. Het is maar een velletje.

Anoniem zei

Schattebout. Je hebt hier te maken met een internet attack van Christen (gristen) honden. Wees niet bang, er zijn meer mensen in Nederland, en de meeste hebben een opleiding gevolgt. Ik zie jou als een vrouw met karakter, en zo een die zegt; "Er is geen enkele medische reden om te besnijden. Het zou verboden moeten zijn, maar om de islam niet te beledigen staan we deze mensenrechtenschending nog steeds toe." zie ik als sperma dumpers. Makkelijk, dom, en PVV stemmer! Ideaal als je net een bon hebt gehad en je moet je even af reageren op een lichaam plus hersencel. Dit is duidelijk een klooster vol nonnen die je hier aan het bestoken is met gristen bullshit. Lang leve zondares! Jij rockt, en ik zou zeker wel een date met je willen!

Anoniem zei

Het is niet te begrijpen dat er mensen zijn die zo heftig reageren. Het gaat er alleen maar om dat mensen zich bedreigd voelen. Er wordt zoveel aan vastgemaakt. Het is fijner om mee te neuken, en het heeft niks te maken met mensenrechten of al die shit.

Verder eens met de vrouw die reageerde dat ze het erotisch vond.

Anoniem zei

Besneden FTW. Als hoer kijk jij er natuurlijk anders naar, maar ik wil het graag bij een seksvriendje meemaken, iedere keer lekker tot nu toe!

Anoniem zei

Ik (vrouw, 38) heb sinds ik er meer van weet, een soort van seksuele fascinatie met besnijdenis gekregen. Ik heb je blog dan ook verslonden. Het is inderdaad iets erotisch. Ik heb de fantasie om eens toe te kijken hoe een aantrekkelijke jonge man wordt besneden.

Anoniem zei

als je besneden ben ben je moslim nou eg niet!

Anoniem zei

Zondares, je begrijpt echt niet waar je het over hebt. Lees maar eens wat neutrale sites, zoals nocirc.org en mothersagainstcirc.org. Dan leer je de waarheid over het meest erogene plekje op het mannelijk lichaam.

Feiten:
De voorhuid is het meest erogene plekje op het mannelijk lichaam

Besnijdenis heeft geen medische of seksuele voordelen

Besnijdenis is verminking, en zeer pijnlijk

Besnijdenis geeft vele complicaties, sommige dodelijk!

Een besneden man kan nooit meer van seks genieten zoals een onbesneden man.

Anoniem zei

Wat een gelul. Ik ben zelf besneden, en ik ben iets minder gevoelig geworden. Ik kan langer doorneuken, en dat vinden de vrouwtjes fijn. Ik geniet dus langer, en dat het niet zo intens is als eerst, vind ik niet erg.

Anoniem zei

Feiten:
De voorhuid is het meest erogene plekje op het mannelijk lichaam

Besnijdenis heeft geen medische of seksuele voordelen

Besnijdenis is verminking, en zeer pijnlijk

Besnijdenis geeft vele complicaties, sommige dodelijk!

Een besneden man kan nooit meer van seks genieten zoals een onbesneden man.

Anoniem zei

Sinds mijn schatje besneden is zie ik het voordeel ook wel. Ik vind het alleen niet genoeg om dan ook maar mijn zoontje te besnijden. Dat gaat te ver. Ik laat dat wel aan hem over als hij 18 is.

Anoniem zei

Een beetje raar om te willen dat je man besneden wordt. Het is totaal niet belangrijk. Ik heb zelf geen ervaring met besneden mannen, maar ik mis het totaal niet.

Anoniem zei

Je spreekt jezelf tegen. Als het gaat om de 'prestaties' in bed (je zal maar zo naar je partner kijken), dan wil je juist een voorhuid! De voorhuid zorgt dat de penis makkelijker glijdt door de 'rolling action,' het voorkomt dypareunia, het voorkomt dat de penis te strak komt staan.

De voorhuid slaat natuurlijke glijmiddelen op. Als de penis stijf wordt, komen deze vrij. Dat smagma waar je zo tegen bent, is juist een voordeel omdat het een natuurlijk glijmiddel is.

De voorhuid is een ongelofelijk complex orgaan. Er zitten Langerhans cellen in, Meissners lichaampjes, en de ridged band, die voor veel genot verantwoordelijk is.

In de voorhuid zitten vele cellen die belangrijk zijn voor het immuunsysteem, in de voorhuid zijn meer witte bloedlichaampjes aanwezig dan enig deel ook van het lichaam.

De voorhuid is nodig om te voorkomen dat de eikel keratiniseerd, zodat de man ongevoelig en impotent wordt.

Ook in de Chinese geneeskunde is de voorhuid een belangrijk centrum van lichaamsenergieen.

Het is het recht van elk mens om een volledig lichaam te hebben. Het is dus ook een mensenrechtenkwestie. Als je je zoon besnijdt, schend je zijn mensenrechten.

Zondares zei

De reacties blijven maar komen, dit leeft echt geloof ik.

Anoniem zei

Belangrijk centrum van lichaamsenergie, wat een onzin. Het is gewoon een stukje vel wat in de weg zit voor de vrouw. Ik heb al jaren een besneden vent, en die kan nog alles.

Anoniem zei

Het lijkt me erg pijnlijk om het te laten doen, en ik heb er veel te veel plezier van. Dus sorry, ik laat het niet doen.

Maar als jij het lekker vindt, geniet ervan!

Anoniem zei

Ik heb nog nooit zulk gelul gehoord.

Anoniem zei

Nee dit is normaal dan. Besnijdenis is voor Joden en Moslims, maar met seks heeft het niets te maken.

Anoniem zei

Ik heb niks met besnijdenis, maar ik wou Zondares toch even een hart onder de riem steken, met al die heftige reacties. Het was een goed geschreven blog.

Anoniem zei

Ik ben nog maagd, maar ik denk wel dat ik liever een zacht velletje heb dan zo'n harde kop. Maar ik weet zeker dat ik tevreden zal zijn met de piemel van mijn vriendje.

Anoniem zei

Ik ben gelukkig getrouwd met een man met een hele mooie voorhuid. Ik heb nooit met een man gevrijd die besneden was, en ik zal het dus ook nooit doen. En daar ben ik erg blij om, ik moet er niet aan denken.

Anoniem zei

Als je met mij neukt vind je wel uit dat de ideale pik niet besneden is, je kan een hemelse ervaring van me krijgen en ik heb gewoon een voorhuid. Laat me maar weten hoe ik contact met je krijg.

Anoniem zei

Vrijen met een besneden man is wel lekkerder, maar om dan nou je zoon te besnijden gaat wel ver.

Anoniem zei

Wat een lange blog over zo'n marginaal onderwerp. Voor vrouwen doet het er totaal niet toe of je besneden bent of niet. De meesten vinden een voorhuid juist leuk om mee te spelen. Je verspilt je tijd, krijg een leven.

Anoniem zei

Een hele goede beschrijving van de effecten van besnijdenis, maar ik mis een beetje dat je aangeeft dat je ook te strak besneden kan zijn.

Ik ben zelf te strak besneden, en het zorgt ervoor dat masturberen verleden tijd is. Bovendien heb ik veel minder plezier aan seks. Er zit dus wel risico aan.

Anoniem zei

Ik zit nog niet zo lang in het vak als Zondares, maar ik ben al wat jaartjes bezig. En ik ben het met haar eens. Ik kom eigenlijk nooit besneden mannen tegen die er echt grote problemen mee hebben. Ik denk dat de meeste het zich inbeelden, omdat ze nooit een voorhuid hebben ervaren.

Anoniem zei

Ik vind het onzin.

Anoniem zei

Ik vind het niet kunnen. Je gaat niet in het lichaampje van een babytje snijden. De natuur heeft het zo gemaakt, dus hoort het zo.

Anoniem zei

Het is lekkerder met een besneden vent, maar het is niet dag en nacht verschil. Het is voor mij de knak van zijn ego niet waard, begrijp je?

Anoniem zei

Smegma vind ik juist opwindend ruiken. Ik moet er niet aan denken dat het weg was.

Anoniem zei

een hond of een paard,stier,oliefant hebben toch ook geen voorhuid dus waar hebben jullie het over een man blijft gevoel hebben maar als het nu om vrouwen gaat dat die besneden worden dat is een ander verhaal dat is mishandeling (daar worden de clit en de kleine schaamlippen weggesneden zonder verdoving en de grote lippen aan elkaar genaait zodat ze een opblaaspop zijn die beweegt) maar ik ben onbesneden dat jullie niet gaan denken dat ik bevooroordeeld ben maar door mijn toe doen heeft mijn vrouw al meerdere keren blaasontstekking gehad welke maatregelen we ook hanteerde nu zit ik er ook overna te denken ben op internet aan het rond kijken voor informatie heb ook gekeken waarom joden het doen het moest van god staat er en heb nog gekeken naar hun wetten ruim 4000 jaar oud het mooie is dat men toen al wist wat onze doktoren pas 100 jaar weten dat je niet onnodig bij dode mensen moet komen en als je toch moest daarna goed wassen.
Als de westerse artsen dat nou ook eens 4000 jaar wisten zouden er veel mensen niet dood zijn gegaan (omdat de arst eerst de lijk had opgeruimt en daarna meteen naar bevalling hoeveel vrouwen zijn daardoor gestorven)misschien is het wel niet stom.
maar misschien moeten we de hele penis bij de man wel weg haalen er komt toch weinig goeds uit zijn er geen verkrachters meer worden er geen soa's meer verspreid maar ja krijg je wel een paar werkeloze vrouwen maar die hoeven niet meer bang te zijn dat het condoom afglijd.
p.s. als een man standaard bij de geboorte al werd besneden hadden jullie je dan ook zo druk gemaakt als je niet beter wist

Anoniem zei

Ja, als ik er ontstekingen van kreeg wou ik wel dat mijn man er wat aan doet. Dan moet het wel zeker daarvan komen, natuurlijk.

Anoniem zei

Nee, ik vind niet dat besnijdenis iets goeds is. Vooral niet voor kleine kinderen. Dat is zo pijnlijk voor zo'n kleintje.

Anoniem zei

Ik ben gedeeltelijk besneden, dat betekent dat er maar een beetje voorhuid is weggehaald, en ik vind het de ideale combinatie, want ik heb nog wel genoeg om mezelf te bedekken, maar ik heb wel het stuk wat te lang was niet meer in de weg zitten.

Zondares zei

Dit lééft echt hè? Misschien moet ik er nog maar een stukje aan wijden, want ik zie een heleboel langskomen. Ik had geen idee dat er zoveel discussie over zou komen. Dit was meer bedoeld om het af te maken!

Anoniem zei

Als je er nog meer over te schrijven hebt, lees ik er graag nog een stukje over.

Anoniem zei

Wat een nuttige uitleg over zo'n beladen onderwerp. Toppie!

Anoniem zei

Goed blogje

Anoniem zei

Wat God er heeft neergezet, moet je in vreugde aanvaarden. Aan je lijf moet je niets veranderen.

Anoniem zei

Dit is natuurlijk jouw eigen verhaal, en ik begrijp wel dat je daar je eigen ideeen in kan opschrijven. Het is echter zo, dat op internet maar weinig meningen voorkomen van vrouwen over de besneden penis, waarbij ze zeggen waarom ze iets vinden. Wat jij zegt, geld dat ook voor andere vrouwen?

Anoniem zei

SIZE DOESN"T MATTER IT"S THE MOTION OF THE OCEAN!!!!!

Anoniem zei

Ik moet er niet aan denken dat mijn man besneden zou zijn. Leven en laten leven toch?

Anoniem zei

Ik kan er echt niet bij dat iemand dit belangrijk vind

Anoniem zei

Ik heb me laten besnijden toen ik 33 was. En ik ben heel tevreden met het resultaat. Mijn vriendin ook trouwens.

Anoniem zei

Is het niet ontzettend pijnlijk als je volwassen bent? Mijn broer is besneden toen hij twaalf was, en ik kan me nog levendig herinneren hoeveel en hoelang hij pijn had. Het heelde ook niet zo mooi omdat hij in de groei was.

Anoniem zei

Ik ben hier gekomen via een andere site, ik zou nooit op zoek gaan naar een site als dit.

Ik wil even kwijt dat ik het walgelijk vind om in een gezond kind te gaan snijden, wat de reden ook is.

Ik wil verder niet oordelen, zo ben ik niet, maar ik kon dit niet ongezegd laten.

Anoniem zei

Ik ben met 44 besneden, en ik heb alleen spijt dat ik het niet 30 jaar eerder had laten doen. Het is schoner en minder gedoe. Het wordt wel iets minder met de seks, maar je mag vaker, dus dat weegt wel af.

Anoniem zei

Ik (vrouw, 38) hou van besneden penissen, ook al is mijn vriend onbesneden. Ik ben het met je eens dat het gewoon lekkerder vrijt, maar ik vind dat je het erotische van de besnijdenis zelf ook even zou moeten noemen. Ik fantaseer zelf bijvoorbeeld vaak over "die daad" bij seks.

Anoniem zei

De erotiek van de besnijdenis blijft onderbelicht. Dat vind ik ook. Mensen vinden het al snel kinky, misschien juist omdat het iets typisch vrouwelijks is.

Anoniem zei

Gadverdamme wat een onderwerp. Kan je niet over wat vrolijkers schrijven?

Anoniem zei

Voor mannen kan het ook iets erotisch zijn. Dan gaat het meer om de aandacht voor hun ding, denk ik. Het is gewoon een heel mooi beeld, ook al vind ik het wel erg steriel om te zien hoe het in het ziekenhuis gebeurd.

Anoniem zei

HEel interessant, weer een taboe onderwerp dat je bespreekbaar maakt, mijn vader schaamde er zich altijd een beetje voor.

Anoniem zei

Bij toeval stuitte ik op dit onderwerp, en zag hoeveel emoties dit bij mannen en vrouwen oproept. Zelf heb ik helemaal geen positieve gevoelens rond mijn besnijdenis, en ik denk dat ik mag oordelen, want ik heb gemerkt wat het verschil tussen met en zonder voorhuid is. Ik ben op volwassen leeftijd besneden omdat mijn toenmalige vrouw een Joods huwelijk wilde, waarvoor een besnijdenis een religieuze verplichting is. De pijn van de ingreep gaat voorbij en na een tijd (bijna twee maanden in mijn geval) is ook seks weer mogelijk zonder al te voorzichtig te hoeven zijn, maar ik heb ook gemerkt dat niet alle verandering een verbetering is. Ondanks alle verhalen uit mijn omgeving dat de seks veel beter zou zijn, heb ik slechts het tegendeel ervaren. Mijn piemel is veel minder gevoelig en de huid van de eikel is dikker en stugger geworden, dus het vrijen geeft ook een minder intens gevoel. Ondanks de verzekering van de arts dat het een goed geslaagde ingreep was, vond ik het resultaat allesbehalve fraai. Ook verscheidene jaren later erger ik me nog steeds aan het lelijke litteken rondom en kan ik nog precies tellen hoeveel hechtingen er zaten. Ik heb nog steeds geen voordelen kunnen ontdekken, zelfs bij het plassen is het moeilijk om een nauwkeurig gerichte straal te produceren. Inderdaad, je mist sommige zaken pas als je ze kwijt bent. Ik vind daarom dat je alleen in uiterste noodzaak, als er echt geen andere uitweg meer is, zou mogen besnijden. En vrouwen die een besneden piemel mooi of erotisch vinden, ik kan hun belangstelling veel beter missen dan mijn voorhuid. Al weer een tijdje ben ik gescheiden en af en toe heb ik een date. Bij een van deze dates werd de dame in kwestie wel erg opgewonden toen ik zonder bijbedoeling vertelde Joods getrouwd te zijn geweest. Haar plompverloren verzekering dat ze altijd al een besneden partner had willen hebben omdat dit gewoon mooier en geiler was, vormde voor mij reden om snel een eind aan haar belangstelling te maken. Sinds die tijd ga af en toe ik met veel plezier naar de hoeren.

Anoniem zei

Ik heb gelukkig maar een vrouw ontmoet die erover begon, maar dat vond ik best abnormaal. Ik kan me heel goed voorstellen dat je het zo vond.

Anoniem zei

Ik begrijp niet dat er zo negatief wordt gedaan over vrouwen die besnijdenis erotisch vinden. Zo'n vrouw ben ik ook, en ik kom er alleen hier voor uit omdat ik niet in mijn dagelijkse leven gestigmatiseerd wil worden. Waarom is het raar als een vrouw dat erotisch vindt? Bovendien, wat wij erotisch vinden is een goed iets, het is geen perversie ofzo.

Ik zou ook graag toekijken bij een besnijdenis van een aantrekkelijke jongen, zoals iemand al eerder schreef. Maar ik kijk wel uit om daarvoor uit te komen.

Anoniem zei

Een man die besneden is, is heel erotisch. Maar een besnijdenis zelf lijkt me echt heel bloederig, ik zie daar echt niets erotisch aan.

Anoniem zei

Besneden is lekker schoon, dat wel.

Anoniem zei

Het maakt echt niets uit. Waarom zou je het dan doen? Echt niet dus.

Anoniem zei

Mij lijkt het ook een geil idee om een aantrekkelijke vent of jongen besneden te zien worden. Ik vind niet dat dat een pervers iets is. Ik heb een heel normaal seksleven, ik doe niet aan sm, ik ben gewoon monogaam. Ik vind het niet raar.

Anoniem zei

Het is een hele ernstige ingreep, eigenlijk gewoon een verminking, en bovendien doen ze het bij kleine kinderen. Geen volwassen ven t die het in zijn hoofd haalt om het te doen hoor. Je hebt je hoofd een beetje in de wolken als je het gaat aanraden.

Anoniem zei

Ik vind het wel geil, vrouwen die besnijden geil vinden.

Zondares zei

Er wordt hier nog steeds gereageerd. Ik schrijf binnenkort wel een stukje, en daarin ga ik dan wel overal op in. Hier in de reacties is er niet meer aan te beginnen.

Anoniem zei

Aan de reacties hierboven is te zien dat sommige de waarheid niet onder ogen willen zien. Een besneden penis is zoieso beterss! Ik heb een besneden penis krijg ik dan korting ;)

Anoniem zei

Besneden mannen zijn lekkerder voor pijpen en knallen, maar ik vind het wel ver gaan om het bij kinderen te doen.

Anoniem zei

Ik vind het erg fijn dat er een vrouwelijk perspectief op het internet staat die op de mijne lijkt. Ik word door vriendjes behandeld als een soort perverseling omdat ik een seksuele voorkeur heb voor een besneden pik. Waarom zijn er niet meer vrouwen die erover schrijven? Er wordt meer geschreven over hoe zielig het voor de man is, dan hoe je het als vrouw ervaart. Erg prettig dat je blog bestaat.

Anoniem zei

Besnijden van jongens moet gewoon dezelfde status krijgen als besnijden bij meisjes. Verboden dus. Het is net zo ingrijpend, en ik kan het weten. Ik ben als weerloze baby besneden tegen mijn wil, en daarom kan ik nu niet meer van seks genieten zoals ik het recht heb. Mij ben je kwijt als lezer.

Anoniem zei

Ik heb ervaring met besneden en onbesneden, maar geef mijn maar een man die besneden is. Heerlijk!! Zo schoon en hygienisch. Ik ben het helemaal met Zondares eens! Stomme reacties van sommigen.

Besnijdenis van een vrouw vind ik natuurlijk wel heel erg, maar daar ging het niet over.

Inge zei

BEsnijden van vrouwen is onvergelijkbaar. Ik merk dat ik het wel met Zondares eens ben, maar vijf lovers terug zou ik daar anders over gedacht hebben. Misschien is het een voorkeur die je met ervaring gaandeweg krijgt? Ik ben erg benieuwd naar het nieuwe stukje dat hierover is beloofd.

Anoniem zei

Ik lees hier bijna geen ervaringen van mannen die een nare ervaring hebben overgehouden aan hun besnijdenis of die er last van hebben dat ze besneden zijn (dan wel als kind of als volwassene). Wel lees ik veel reacties van mannen én vrouwen die positief zijn o.a. omdat het lekkerder zou zijn tijdens de seks en ook omdat het hygiënischer is, meningen waar ik het ook mee eens ben. Toch ben ik ook van mening dat elk individu recht heeft om zelf te beslissen wat hij met zijn lichaam doet, ik zou bijvoorbeeld ook nooit bij mijn kinderen oorbellen laten prikken.

BukkakeGangbangSlut zei

ik ben ook een zeer aktieve vrouw, niet commercieel maar doe heel veel (bukkake) gangbangs.
Ik ben daarom zeer bekend vanwege dit.
Ik heb daardoor met meer dan 15.000 verschillende mannen gehad.
dus kan ik ook wel van een ervaren vrouw spreken, over mijzelf.
Daarom deel ik je mening voor de volle 200%
Vindt daarnaast het ook veel mooier en geiler staan, naast het prettigere.
Bedankt voor je leuke blog.
Helemaal mee eens

Anoniem zei

Als een onbesneden man die verschillende besneden minnaars heeft gehad, kan ik zeggen dat het wel degelijk iets doet met de seksbeleving van een man. Aftrekken moet altijd met glijmiddel gebeuren en uit onderzoek is gebleken dat je duizenden zenuwuiteinden wegsnijdt bij een besnijdenis. Een voorhuid heeft een functie. Het geeft extra genot en beschermt de eikel tegen uitdroging (een veel voorkomend euvel bij oudere besneden mannen). Verder vind ik dat elk mens een zelfbeschikkingsrecht heeft over zijn lichaam. Belachelijk dat je zegt dat je je zoons laat besnijden als er geen enkele medische indicatie voor is. Het is zoiets ingrijpends, laat hen dat zelf beslissen. Ik durf te wedden dat als je zoons pubers zijn, ze hun voorhuid maar wat graag behouden. Verder maakt het me razend als vrouwen zo makkelijk oordelen over dit onderwerp. Steeds worden dezelfde kul-redenen aangehaald, het zou zogenaamd mooier en schoner zijn. Misschien hebben hun mannen nooit van zeep gehoord? En laten we het eens omdraaien en zeggen dat hun schaamlippen en clitoris er met een paar knipjes van de schaar een stuk 'strakker en esthetisch mooier' uit zouden zien. Ik durf te wedden dat het gros van de dames dan in de gordijnen klimt van verontwaardiging. Kortom: denk eens na voordat je dit soort onzin spuit. Afblijven van die fluitjes.

Anoniem zei

"Several women want the law on male circumcision to ensure that the practice is compulsory.

Susan Akello from Orom sub-county says government should pass a legislation that will compel all men to be circumcised and those who refuse be punished.

Jane Adokorach, a self styled women activist agrees with Akello. Adokorach says women should deny sexual rights to men who are not circumcised. She also proposes a law that will include punitive measures for men who refuse to be circumcised. She says this reduces the rate of infection for men and transfer of the disease to their spouses."


Read more: http://ugandaradionetwork.com/a/story.php?s=33903#ixzz1Y8P1aBpD

Anoniem zei

Er wordt veel verteld maar naar mijn mening zou een besnijding verplicht moeten zijn.

Anoniem zei

Nederland is nog steeds een redelijk vrij land, dus is het door jou gewenste verplicht stellen van besnijdenis gelukkig onhaalbaar. Je hebt het recht om je eigen mening over dit onderwerp te hebben, maar niet om over anderen te beslissen. Je noemt geen reden om iedere jongen en man tot zo'n zinloze en ontsierende operatie te dwingen, maar het is wel veelzeggend over je respect voor andere mensen. Iedere jongen, iedere volwassen man heeft recht op het behoud van zijn voorhuid, en niet iedereen heeft zoals jij zo'n kinky verlangen naar een beschadigde lul.

Anoniem zei

Besnijding kan helpen de vergrijzing tegen te gaan. Sex met oudere, en dus minder vruchtbare vrouwen wordt ontmoedigd.

Anoniem zei

Ik begrijp niet waar jouw onzinnige post op slaat, net als die van 23 juli overigens. Bovendien zou je, als je goed leest tenminste, inmiddels moeten weten dat het juiste woord besnijdenis is in plaats van besnijding. Zelfs de spellingcontrole valt over dit woord.

Unknown zei

Beste Zondares,
Ben het met Escort eens, alleen indien noodzakelijk besnijden, ook anoniem-14 september 2009 08:18 heeft steekhoudende argumenten. Mijn lul is minimaal besneden zo kort mogelijk na de geboorte, ik kan geen lidteken ontdekken. Ik heb een beetje problemen gehad met een te nauwe voorhuid en dat verweet ik aan mijn ouders die het onbespreekbaar maakten door mij een overdreven schaamtegevoel aan te kweken, wat op dit moment door de maatschappij nog steeds gedaan wordt. Het schoonhouden van je lul onder de voorhuid moet van kinds af aan tot een gewoonte aangeleerd worden. Ik vind dat er onvoldoende reden is tot welke besnijdenis dan ook, als het door ouders beslist wordt. Toch bewonderenswaardig dat
je het zo onbevangen bespreekt, het is voor velen een taboe, ik zal er niet met iedereen zomaar over beginnen te praten. Dat het invloed heeft op het klaarkomen lees ik hier pas en dat maakt het een klein beetje vergelijkbaar met
vrouwenbesnijdenis.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Ik ben zelf ook besneden als kind en heb met het genezingsproces totaal geen probleem mee gehad. Het is wel wetenschappelijk bewezen dat onder de joodse vrouwen baarmoederhalskanker vrijwel niet voorkomt en dit te wijten aan het besneden zijn van hun parnter. Er wordt hier soms heftig gereageerd tegen besnijdenissen en dat vindt ik jammer.Ik heb een zeer goed seksueel leven en mijn vrouw zou niets anders meer willen dan een besneden penis.Dus ieder mag en kan zijn mening zeggen hier maar doet het op een vriendelijke manier zonder elkaar te verwijten.
Vriendelijk groeten allemaal

Michael zei

Dit had ik nooit verwacht van Nederlanders. Besnijdenis is in België de normaalste zaak. Veel mensen weten dat ik besneden ben en hebben er totaal geen problemen mee, ze zijn zelfs nieuwsgierig. Ik ben besneden om medische redenen, ik kon geen seks hebben om mijn voorhuid te strak was. Dus ik ben blij dat ik de beslissing heb genomen om het wel te doen. Ik begrijp niet dat sommige mensen het zien als een verminking of een schending van de mensenrechten, mijn hemel. Het is de normaalste zaak, er is iets mis gegaan in mijn puberteit en ik heb het kunnen oplossen, dat is toch het mooiste wat er is! Ik kan eindelijk genieten van liefde ed., dus ik begrijp sommige reacties echt niet. Dit getuigt dat er veel egoïsten op deze wereld zijn die andere meningen niet aanvaarden of evalueren. Eén raad: als je besneden wilt of moet worden, doe het dan! Niet luisteren naar mensen die last hebben van tunnelvisie! Het zou nog niet eens een gespreksonderwerp mogen zijn, besnijdenis bestaat al decennia!

Unknown zei

Ben het 300 procent met de schrijfster van het artikel eens op alle fronnten.
Ik ben zelf op latere leeftijd strak en hoog besneden.
Zeer strak en ook het toompje / Frenulum volledig verwijderd.
Opl alle fronten ben ik er heel blij mee.
Heb maar van een ding spijt en dat is dat ik het niet jaren eerder heb laten doen.
Ziet er perfect uit.
Voelt goed.
En gene klachten meer aan de voorhuid.
Seks is ook prettiger en ook geen problemen meer met het krijgen van eracties.
Ziet er ook veel geiler uit, dat vindt ik zelf en ook alle vrouwen die ik spreek geven de voorkeur aan ene besneden pik.
In parenclubs zie het je het de laatste paar jaren ook vele meer. Bewijs is dan ook dat het niet meer alleen voor religie of hygiene wordt gedaan, maar dat de meeste mannen en vrouwen het een veel geiler gezicht vinden.
Landen zoals Amerika zijn 95 procent van de mannen besneden. Hier in Nederland zie je het ook veel vaker en dan niet in doelgroepen die het voor religie doen, maar gewoon bij Nederlanders.

Anoniem zei

Puh,jammer dat je dit soort dingen nodig hebt om je aantrekkelijk en interessant te voelen, echt zielig! Ik kan me niks moois voorstellen bij zo'n gepimpt geval, je blijft gewoon zien waar gesneden is. Voor mij is er niets mooiers dan een piemel die langzaam stijf wordt en waarbij de voorhuid uit zichzelf naar achter glijdt, zodat de eikel meteen komt bloot te liggen. Dat gaat niet met zo'n kale gummiknuppel. Ik ben superblij met mijn huidige vriend die tussen zijn benen gelukkig puur natuur is, ik zou beslist geen vent met zo'n besneden pik willen! Echt niet!

Michelle

Anoniem zei

Alleen als je je zoon laat besnijden, kan hij pornoacteur worden.

Anoniem zei

De gedwongen prostitutie zal sterk afnemen, als meer Nederlandse jongens bij de geboorte besneden worden. Hiertoe verwijs ik naar de feministische auteur Hugo Schwyzer.

Anoniem zei

Laatste twee posters:

Wat een belachelijke nonsens. Wat er al niet wordt bijgesleept om besnijdenis goed te praten. Te gek voor woorden!

Anoniem zei

Een vooraanstaand expert op het gebied van sexuele magie, Renate Groenenboom, stelde in 2003 vast dat Nederlandse vrouwen sterk gefrustreerd waren ten op zichte van Amerikaanse vrouwen. Trek uw eigen conclusies.

Anoniem zei

Dit slaat net als de commentaren van 26 en 27 januari 2013 helemaal nergens op. Ook deze reactie is hersenloos gezwam van een wereldvreemde dwaas!

Anoniem zei

Ik heb me dus laten besnijden op me 21 en ben het volledig met het artikel eens.

axel zei

Als een man besneden wil worden kan hij dat wanneer hij volwassen is zelf beslissen, en eventueel uitvoeren. Waarom willen ouders een beslissing nemen die niet terug te draaien is over hun kinderen zonder dat er een medische noodzaak is. Volgens mij hangt alles af van hygiëne. Leer als moeder hoe je de penis van je zoon moet wassen. En laat hem als hij volwassen is zelf beslissen over zijn eigen lichaam.

Anoniem zei

Het valt me op hoe gemakkelijk sommige mensen oordelen over anderen en hun mening over besnijdenis proberen op te leggen. Ik vind een aantal commentaren tegen deze ingreep nogal ongenuanceerd, maar heb ook moeite met de laaiend positieve reacties op besnijdenis die suggereren dat alles er beter, mooier, sterker, geiler en wat al niet van wordt(en dat is jammer genoeg ook zoals Zondares - wiens stukjes ik over het algemeen best goed vind - er over denkt) en dat iedere jongen of man het daarom maar moet laten doen. Het lijkt me dat je daar zelf over moet beslissen en niemand dit je mag opdringen. Ik vind het daarom heel goed dat de KNMG (Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Geneeskunde) zich heeft uitgesproken tegen deze praktijk, omdat er ook nadelige kanten aan zijn. Ik heb tot ongeveer een jaar geleden een vriendin gehad die van mij wilde dat ik me zou laten besnijden. Er was bij mij zeker geen medische noodzaak voor en voor haar was er geen religieuze reden, maar ze had eerder een vriend gehad die besneden was en dat vond ze zo geweldig dat ze iets met besneden piemels had gekregen. Ze wilde daarom ook dat ik me zou laten besnijden. Ik voelde er om verschillende redenen (uiterlijk resultaat, ongemak, kosten, misschien slechtere seks) niets voor en dat leverde de nodige discussies op, want ik vind dat een partner dit om alleen persoonlijke smaak niet van je mag eisen. Ze haalde zoveel argumenten uit de kast dat ik het gevoel kreeg dat de ingreep voor haar belangrijker was dan het vriendje. Door haar gedram voelde ik me zo onder druk gezet dat ik het heb uitgemaakt. Ze was een prachtige meid om te zien en ik gaf echt om haar, maar de relatie was me geen operatie waard om tegemoet te komen aan een rare kronkel van haar. Ze was woedend toen ik haar dit zei, want ze had gedacht dat ik toch wel zou toegeven. Ik vond het een triest einde van iets dat heel leuk begon en ik voel me er nog steeds verdrietig onder, maar heb ook het gevoel dat er geen andere oplossing meer was. Besnijdenis, praat me er niet van!

Patriarch zei

En de feministische beweging dendert voort..

De meest enthousiaste pro besnijdenis jongens en meisjes hebben eigenlijk maar 1 steekhoudend argument: de vrouw vind het lekkerder of heeft er een fetisj mee. Steekhoudend omdat het de enige waarheidsgetrouwe motivatie voor hun enthousiasme is. Dat en een gebrek aan gezond verstand.

Dames, schaam jullie. Er zijn zat horrorverhalen, maar in werkelijkheid, zoals in landen als Egypte, is vrouwenbesnijdenis nagenoeg gelijk aan de mannelijke variant. Waar is jullie kennis en jullie eer?

En mannen, zielige verraders, mietjes, slaafjes dat jullie er zijn. Je laat je lichaam aanpassen vanwege een vrouw haar genot? Hoe laag kan je zakken. En nee dat is niet chauvinistisch, want hetzelfde van haar vragen is net zo min menswaardig. Ik kots van jullie! De eens zo trotse man, koning van planeet aarde, laat in zijn meest geliefde lichaamsdeel snijden en vergoelijkt het met genot dat een geïmproviseerd sex speeltje nog kan geven?

Schaam jullie, schaam jullie diep. Hebben jullie je nooit afgevraagd waarom er zoveel propaganda websites voor besnijdenis bestaan?

Christenen, joden, moslims en medische bedrijven zijn de enige belanghebbende?!

Maar goed, laat je maar lekker onderwerpen slaafs kut volk. Leef je leven lang illusies terwijl de wereld aan je voorbijgaat!

«Oudste ‹Ouder   1 – 200 van 208   Nieuwer› Nieuwste»