donderdag 10 september 2009

Ouwehoeren

Sommige klanten komen binnen, en lopen stilletjes naar het bed. Je krijgt er geen woord uit. Dan babbel ik wat om ze op hun gemak te stellen. De meeste mannen praten een beetje, en dan is het snel seksen. Tijdens het seksen sla ik dan geile taal uit. Je maakt een beetje contact, maar het is niet echt diep. Je voert geen gesprek, er is geen discussie. Het is een babbeltje zoals je maakt met iemand die je niet goed kent. Bovendien wil je de klant niet uit zijn geile bui halen.

Ik had een poosje terug een man die ik een paar keer eerder heb gehad. Hij probeert wel contact te maken. Eerst werd ik daar een beetje verlegen van. Ik word niet zo snel verlegen, als ik buiten mijn werk ben. Tijdens mijn werk ben ik niet gewend om contact te maken, dus ik wist eventjes niet wat ik moest doen.

Mijn sociale leven is niet heel erg breed, ik heb wat studievriendinnen, en wat buurtjes van toen ik een klein meisje was. Ik kan ook goed opschieten met mijn buren bij mijn werkadres en bij mijn huisadres. Ik had een grote vriendenkring op mijn vorige adres, maar dat is misgegaan omdat bekend werd dat ik me prostitueerde. Al die vrienden ben ik kwijt, op één koppel na.

Ik werk bijna de hele week door, en ik kom niet zovaak toe aan mijn vrienden. Die hebben in de avonden en de weekenden tijd, en dan heb ik het juist zo druk! Af en toe neem ik even vrij, maar je moet er wel voor zorgen dat je vaste klanten niet iemand anders zoeken, dus dat gaat maar af en toe. Tijdens mijn werktijd heb ik heel erg weinig aanspraak, en daar ben ik zo aan gewend dat het even schrikken was toen de klant contact zocht.

Dat heeft hij elke keer dat we afspreken, maar deze laatste keer kwam ik ook lekker los. We hebben ons niet eens helemaal uitgekleed, hij had alleen zijn jasje en stropdas uit, en ik was topless. We zaten lekker te praten, en we klikten enorm. Niet seksueel, maar ik zou met hem best een biertje gaan drinken. Ik had het onwijs naar mijn zin. Hij ook wel, maar hij kwam toch voor de seks.

Opeens schrokken we van de deurbel. Ik was de tijd helemaal vergeten, en het was al tijd voor de volgende klant. Ik heb hem met spijt de deur uitgewerkt, en hem zijn geld terug geprobeerd te geven. Hij wou het niet aannemen! Ik heb hem gezegd dat hij dan de volgende keer gratis mag. Ik meen dat ook, hij moet wel krijgen waarvoor hij betaald. Daarna kwam de volgende gewone klant.

Hij heeft niets van zich laten horen. Ik vraag me af of hij zich rot voelt. Ik hoop van niet, want het was heel gezellig voor mij. Wij dames van het vak praten graag een beetje bij. Het blijft toch werken met mensen. Helaas word er weinig gepraat. Ja, je hoort wel hele verhalen van de mannen. Echte gesprekken, die van twee kanten komen, die heb je weinig. Ik denk dat het daarom ouwehoeren heet.

36 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt alle reakties verwijderd????? Wat een laffe aktie!!!!! Dnk maar niet dat we dan ook wel ophouden

Zondares zei

Nee sufkut, dit is een nieuwe tekst.

Anoniem zei

@Zondares:
Misschien kun je een IP-controle uitvoeren? Ik vermoed dat het maar om één of twee (zo te lezen zeer gefrustreerde) vrouwen gaat die jou zo giftig aanvallen. Misschien zijn dergelijke haatdragende types te blokkeren?
Gezien haar domheid lijkt het me zinloos om met die gestoorde vrouw in discussie te gaan.
(Er tegen in gaan beschouwen dergelijke "haters" als een aanmoediging. Of het is een Troll. Enniewee, negeren of deleten maar!)

Prachtig Blog heb je gemaakt! Aub je niks van één of twee psychopaten aantrekken! Veel succes!

Anoniem zei

Ja joh, gebruik maar censuur op je blog. Alles om maar niet geconfronteerd te hoeven worden met de werkelijkheid.

Anoniem zei

Het zal wel opgevallen zijn. De andere hoerenlopers willen alleen maar dat je je kop houdt en je benen wijd doet. Je kan toch niet praten als je pijpt.

Anoniem zei

Daar heb je je mond al vol van!

Anoniem zei

Gewoon verwijderen die onbeschofte reacties hoor. Is jouw blog, jij bepaalt de regels. En IP-chek lijkt me idd een goed idee. Dit komt allemaal van 1 plek vandaan. Wellicht kun je de moderatoren daarvan eens aanspreken, kijken of die iets voor je kunnen betekenen. Die kunnen namelijk wel een IP linken aan een persoon.

Zijn waarschijnlijk idd vooral vrouwen. Wat een gif. Hebben ze niets beters te doen, zoals werk of seks?

Groeten!

De Escort

Anoniem zei

Het is geen gif, we komen gewoon eerlijk uit voor onze mening. Ook als jij die liever niet hoort.

Anoniem zei

Als je in de waan wil blijven dat de mensen je werk prima vinden, dan moet je er vooral niet mee op internet, want dan krijg je te horen hoe het echt is.

Anoniem zei

Ik geloof niet dat je een hoer bent. Daar ben je veel te welbespraakt voor. Volgens mij ben je een pooier die nieuwe meiden zoekt.

Anoniem zei

Ja, een hoer kan dit niet.

Anoniem zei

Ik denk wel dat ze een hoer is, maar dan niet één die gedwongen is, zoals de meeste. Ik denk dat het iemand is die liever haar leven weggooit voor wat geld dan wat van zichzelf te maken.

Zondares zei

Het zijn meer dan tien verschillende IP adressen. Ik heb geen zin ook om het te blokkeren, ik heb wel eerder haat tegen prostituees meegemaakt. Dit is alleen maar tekst op internet, mijn autoruitjes worden teminste niet ingeslagen.

Anoniem zei

je maakt me echt niet bang hoor

Anoniem zei

nou zeg maar waar die auto staat lol

Anoniem zei

Als ik erachter kom waar je woont dan heb je wel een groter probleem dan je autoruitjes, kuthoer.

Anoniem zei

Die laatste reactie is strafbaar, he?

- een ex-hoofdagent

Anoniem zei

je maakt mijn niet bang hoor

Anoniem zei

je huis gaat in de fik hoer

Anoniem zei

Beste Zondares,

De bedreigende reacties zijn strafbaar, en ik raad je aan om aangifte te doen. In elk geval is het belangrijk om hiervan een melding bij de politie te maken. Als je van tevoren een afspraak maakt via 0900-8844 hoef je niet eens lang te wachten. Als er dan wat gebeurt, kunnen de collega's sneller ingrijpen, en is er meer kans dat er tot strafvervolging wordt overgegaan.

- een ex-hoofdagent

Anoniem zei

Als je aangifte doet ben je een echte nazi. We leven in een vrij land, we hebben hier nog vrijheid van meningsuiting hoor, je stemt zeker ook op Geert Wilders.

Anoniem zei

als jij aangifte doet doen wij ook aangifte en wij zijn met meer

Anoniem zei

Beste Zondares,

Laat je niet intimideren en doe gewoon aangifte. Ze kunnen je helemaal niets doen. Je doet niets strafbaars, dus ze hebben niets om aangifte over te doen.

- een ex-hoofdagent

Zondares zei

Ik ga geen aangifte doen. De politie doet er níets mee, en de daders krijgen mijn naam en adres met de post thuis. Ik wil juist heel graag mijn gegevens geheim houden. Schelden doet geen pijn, maar dit soort mensen zou me wel eens kunnen komen opzoeken om me kwaad te doen. Dat je me wil beschermen, stel ik op prijs.

Anoniem zei

Beste Zondares,

Maak in ieder geval een melding. Daar wordt dan geen vervolging op ingesteld, maar je hebt dan wel al informatie bij de politie liggen, waar we later dan wat mee kunnen. Bij een melding wordt je informatie niet aan derden doorgegeven.

- een ex-hoofdagent

Anoniem zei

moet je proberen, dan komt mijn man wel ff langs om je poten te breken.

Anoniem zei

zeg mensen doe eens lief, die god waar jullie in geloven, is ook maar een man uit een boek, het werk van deze dame draait toch echt om het voorzien in een behoefte die anders op volledig andere wijze tot uiting kan komen

pak de mogelijkheid tot het hebben van sex met een vrouw af van een man, die om wat voor reden dan ook geen eigen vrouw heeft en het kan zomaar een gevaarlijke gek worden

Geen sex kunnen hebben kan een mens gek maken, mensen die hier dreigen dat ze de dame van lichte zeden iets willen aandoen, hebben overduidelijk een groot gebrek aan sex, ik raad jullie aan eens een hoer te bezoeken

groeten van een geenstijler :)

Anoniem zei

Ik hoop dat Zondares die melding heeft gemaakt, dit is echt niet normaal.

Anoniem zei

omg ik lees dit pas veel later maar is nog steeds lelijk hoe mensen reageren.. ben zelf ook opgegroeid in een omgeving waar prostituees etc allemaal als 'slecht' worden gezien maar nja ben opgegroeid en na een tijdje zie je in dat je mensen in hun waarde moet laten. Ze doet niemand kwaad, doet haar eigen ding en wat is er eigenlijk mis met sex verkopen? er zijn zat vrouwen die rondsletten voor noppes hahaha. Zondares~u go girl kga even ook de rest van je bloggies lezen want vind het superinteressant!

xoxo ~Dee~

johan zei

@ zondares
ik ben een goedheiligman
en zegen daarom ook uw heilige lichaamsdelen .die u gebruikt in uw heilzame werk dat zoveel genot brengt aan behoevende heren .

okay nu ff serieus .
ik heb wat stukjes van je gelezen
en je lijkt mij juist een leuk persoon. om mee om te gaan
en dat gezwam en gedreig
is idd gewoon tekst van waarschijnlijk wat zielige wezens
die of een kutleven hebben en hun frustratie dan maar op jou afkuren .(als ze zo tegen mij zouden reageren schiet ik hard in de lach )

dan nog een berichtje @de politie agent .is dat (dreigen) iets wat ernstig genoeg is om er uberhaupt
iets tegen te doen ,ik bedoel praatjes vullen geen gaatjes.lijkt mij .het is maar lucht .en die deigers hebben alleen een grote bek
in anonimiteit

o en een berichtje voor de gefrustreerde dreigers
jullie zijn het grootste vuil dat op deze aardkloot rondwandelt .stelletje waardeloze zijkerds(leuk he ??) ,als jullie zogenaamde god zou horen hoedat jullie een medemens behandelen (respectloos dus....) dan gingen jullie stuk voor stuk over de heilige knie,
en zou hij zijn spanks genadeloos hard op je reet knallen. dan zou je ass branden als hellfire !! amen en uit

zondares blijf vooral lekker doen wat je doet , xx johan

Co Jansen zei

Beste Zondares,
Om een zo'n klik met iemand te hebben lijkt me voor jou heel belangrijk. Jammer dat hij niet teruggekomen is. Met wat vraagjes kun je mannen proberen uit de tent lokken en tot ouwehoeren verleiden. Gewone dingen: goed geslapen?, leuke dag gehad?, in de file gezeten?, waar heb je dat overhemd gekocht?, nog genoten van het mooie weer? Je kunt een lijstje vragen proberen te onthouden. Dat heb ik niet zelf bedacht, iemand vertelde mij ooit dat het werkte. Door iets van jezelf er tussendoor te zeggen gaat het nog beter.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Hey, ik vroeg me af wat vind jij van voetsex?

Anoniem zei

Treurig die bedreigingen tussen de reacties. Zondares, ik zou ze ook gewoon laten staan. Ze laten iets zien over het disrespect waar prostituees vaak mee geconfronteerd worden. Het is goed dat iedereen dat ziet.

Mark van der Beer zei

Wat een bla, bla, bla die onzinnige reacties die je krijgt. Zijn er allen op uit om een reactie bij je uit te lokken, om dan 'I told ya so' te kunnen zeggen.

Gewoon lekker nergeren Zondares, doe ik ook, krijg ook tal van dit soort loze opmerkingen. Geen zin om dit soort mongolen mijn blog te laten vervuilen met hun domme en stupide opmerkingen.

Het zou mezelf geen ene reet uitmaken als ze roepen dat je aan censuur doet. Het is immers je eigen blog, als ze het niet aan staan, moeten ze zelf maar een blog starten.

Trouwens reageren deze mensen altijd anoniem, zo dapper zijn ze dan ook wel weer. Typisch.

Ze hebben trouwens altijd een grote bek, maar ik zie ze nooit hun beloftes houden. Ik zou op mijn blog immers al doodgereden, in elkaar getrapt, mn benen gebroken, verbrand en opgehangen moeten zijn. Grootspraak van een paar losers die de waarheid niet aankunnen.

Anoniem zei

ey weet je wat als iedereen nou gwn lekker zn kkr smoel dicht houd en lekler verhaaltje gaat lezen dan zou het echt een stuk gezelliger worden maar neeeee sommige kkr debielen snappen het weer niet dus zou ik zeggen haters ga je moeder neuke;-)

Anoniem zei

Ik kon het niet laten, hier moet ik toch heel even op reageren... Mijn hart bonkt er een beetje van als ik dit lees, wat een kortzichtige idiote reacties van sommige mensen, maar ja idd beter gewoon negeren, het is als vervelende kinderen of wespen die je niet wilt dat ze je steken. Ik ben blij dat er zoveel mensen voor je opkomen Zondares, U GO GIRL !!!! en vooral Johan heeft het ook even goed gezegd. Je zou er van schrikken hoeveel dames van plezier er zijn (in alle soorten)... en ja, je zou er ook erg van opkijken hoe welbespraakt sommige dames van plezier zijn. 't Is niet omdat we vooral ons lichaam gebruiken, dat we geen verstand in ons kopje hebben. We zijn nu anno 2014 en ondertussen zijn er veel meer mannen dan in 2009, die het 'contact' zoeken en houden van een diepzinniger gesprek. Maar vaak is oppervlakkigheid "makkelijker/veiliger", verliefde mannen blijven soms weg. Anyway, het taboe op het oudste beroep zal wel altijd blijven bestaan, maar de mannen (en tegenwoordig ook koppels) zullen toch ook wel blijven komen. Dus wat mij betreft gaan we gewoon lekker verder met ons ding doen, toch Zondares ? ;o) Btw... de vrouwen die zich hier zo kwaad maken, hun mannen gaan vast het vaakst 'buitenhuis'... oeps, maar dat is eigenlijk geheim, hihi.

Een collega'tje, XXX