maandag 14 september 2009

Liefdes met klanten

Prostitutie is werken met mensen. Je werkt met de mannen terwijl ze seks met je hebben, en dat is iets waar sterke emoties bij komen kijken. Dat zijn emoties van opwinding, genieten, opluchting, maar ook schaamte en verlegenheid. Bij sommige mannen komt er ook verdriet of boosheid bij. Dat kan je negeren, maar dan ben je zo oppervlakkig met je klant bezig dat je niet beter bent dan een heroinehoer. Daar krijg je dan geen respect van de klant voor, en verdiend.

Elke klant moet zich welkom voelen, anders kan hij zich niet op zijn genot richten. Bij sommige mannen hoef je daar niks voor te doen, maar bij andere is dat juist een hele klus. Je moet het niet te duidelijk maken dat je een man op zijn gemak aan het stellen bent, want dan voelt het voor hem nep. De makkelijkste manier om dit te doen is door hem meteen bij het binnenkomen al bij zijn kruis te grijpen, zodat hij afgeleid is. Dat is wel een beetje goedkoop, en ik vind het niet leuk om zo te doen. Je bereikt meer als je een ander soort klik met een man hebt. Ik probeer een praatje te gebruiken als begin, waarbij ik heel sterk flirt.

Als je achter de ramen werkt wil je meestal opschieten, en dan is het belangrijk dat de klant zich niet té welkom voelt! Anders blijft hij plakken, en haast zich niet. De ramen zijn niks voor mij. Het is onpersoonlijker, maar dat is juist ideaal voor sommige soorten vrouwen. Die vinden het niet leuk om persoonlijk contact met de mannen te maken. Die willen goed verdienen, en hard opschieten. Daar zijn de ramen perfekt voor.

Ik ben graag een zakelijke vriendin van mijn klant. Ik ga niet doen alsof ik hem mijn vriendje vind, maar ik wil wel laten zien dat ik het fijn vind zoals we onze zaken doen. Daar hebben de mannen respekt voor. We kunnen dollen, en we seksen lekker. Ik ben in alles geinteresseerd wat ze zeggen, en willen, maar ik ben wel de hoer en hij de klant.

Als je wat beter word, gaan er klanten verliefd op je worden. Mijn vriendin N vind dat een buitenkans, en die melkt dat soort mannen helemaal leeg. Ze doet heel zielig, en verteld over haar schulden, en de verliefde klant betaald maar. Ik vind dat helemaal niet kunnen. Mannen worden verliefd op vrouwen die goed in bed zijn, en daar mag je geen misbruik van maken. Als een man zijn verliefdheid aan me bekend, dan vertel ik hem ook dat het niet wederzijds is en dat het bij een zakenrelatie moet blijven. Ik waarschuw ze ook als ze heel vaak gaan komen. Natuurlijk neem ik ze nog wel aan als klanten.

Relaties met klanten lijken heel leuk, omdat je door een man onderhouden word die je achtergrond kent en accepteert. Vooral als het een leuke klant is, zou je kunnen denken dat het wel kan lukken. Ik hoor wel eens dat het gelukt is, maar dan was het meisje meestal toch niet van plan door te gaan. Ik doe het niet, het lijkt me niet fijn. Ik heb in mijn eigen liefdesleven wat ups en downs gehad door de prostitutie. Daarom ben ik al heel lang single.

Je kan ook verliefd worden op een klant. Sommige mannen zijn heel charmant, of verwennen je gewoon. Dat kan al snel verliefdheid worden. Dat is soms leuk, bij een man die een paar keer komt en waar je het leuk mee hebt, en dan weer verdwijnt zodat je hem lekker zwijmelend kan missen. Maar meestal pikt hij het op en kan hij je manipuleren. Mannen manipuleren niet zo erg als vrouwen, maar ze kunnen het heel goed als het erom gaat om gratis seks van je te krijgen.

We zijn er allemaal weleens ingetrapt, klanten en hoeren. Het gaat bij de meeste mis. Je kan het bijna niet vermijden, omdat er bij seks nou eenmaal sterke emoties meekomen. Als je het een paar keer hebt meegemaakt leer je er pas mee omgaan. Nu kan ik het vermijden, maar er zijn nog steeds mannen bij wie ik vlinders kan voelen. Dat geeft niks, zolang we maar zakenvrienden blijven, en geen geliefden.

21 opmerkingen:

Anoniem zei

Prostitutie heeft niets met liefde te maken. Rot toch op!!

Anoniem zei

Je vind het goedkoop om een man bij zijn kruis te pakken? En dat zegt een hoer!

Cedars zei

Via een linkje op het Viva forum (komt je bekend voor?) ben ik bij je blog uitgekomen.

Ik ben enorm geintrigeerd door de prostitutie. In eerste instantie waarom gewone leuke Nederlandse meiden zich op een dag bedenken dat ze hun geld met sex willen verdienen. Je moet er toch niet aan denken dat er elke dag een horde lelijke, stinkende, zielige mannetjes je kut uit komen wonen? Redelijk naief beeld natuurlijk, versterkt door het enige bordeelbezoek dat ik ooit bracht (tijdens een vrijgezellenfeest...) waar zich een verzameling niet erg florisante dames al rokend aan de bar ophield. Op het "betaalde sex" topic van de Viva schreven meerdere meiden toch over een heel andere wereld. Langzaam heb ik ontdekt dat het er ook heel anders aan toe kan gaan dan de morsige dames van middelbare leeftijd in een oude club.

Ik heb met veel plezier je hele blog doorgelezen, ik kon er gewoon niet mee stoppen. Leuke verhalen, goed geschreven. Vooral je verhalen over de zwerver en de DVD speler vond ik hilarisch, maar ook de stukjes over ongewilde maar noodzakelijke bezoekers bij de nieuwe matras en je relatie met de buren in "wasmachine" vond ik erg leuk. Hoe een condoom om te doen was zelfs nog iets waar ik echt wat aan had. Hij zit nu veel beter als eerst.

Helaas kom je natuurlijk ook minder leuke kanten van de business tegen. Hoe N wekt/wil werken/moet werken is natuurlijk te triest voor woorden. Zelf zou ik niet zomaar naar een buitenlands meisje toe gaan. Enerzijds omdat ik het praten voor, tijdens en na de sex belangrijk vind, anderzijds omdat ik het toch geen fijn idee vind als het meisje dit niet voor 100% uit vrije wil doet en plezier in haar werk heeft. Jammer genoeg zijn deze uitwassen niet uit te roeien ben ik bang. Daarvoor zijn de verdiensten te goed.

Over het squirten wil ik nog wel wat zeggen. Ik ben een paar maanden geleden voor het eerst bij een dame op bezoek geweest. Ik ben, voor zover ik gelezen heb, het standaard type hoerenloper: 30 jr, goede opleiding en baan, getrouwd, kinderen, gewone 'keurige' vent zegmaar. Thuis heb ik goede sex, maar minder vaak als ik wel zou willen. Inmiddels ken je elkaar zo goed dat je wel weet welk knopje werkt en welke niet. Maar ook na al die jaren zijn er nog fantasieen die onvervuld blijven omdat een van de twee het niet ziet zitten. Zo wilde ik heel graag een keer fistfucken. Niet iets waar je overal zomaar mee terecht kan. Na enig speurwerk had ik een meisje gevonden die dit wel zag zitten, dus dat was al een hele opluchting. Ze meldde in haar advertentie dat ze ook spuitend klaar kon komen. Ik had dit al wel eens gezien op internet, jaren geleden, en had ook direct het plassex idee hierbij. Mij trok het niet zo, maar aangezien ze het toch kon wilde ik het wel eens van dichtbij meemaken. Ze is uiteindelijk in twee uur tijd acht keer spuitend klaar gekomen. Geen enkel spoor van urine geroken. Op de viva site ook meerdere verhalen van spuitende meiden gelezen. Zij zijn er, net als ik, van overtuigd dat het geen urine is. Je moet je wel helemaal kunnen laten gaan. Misschien dat dat met je werk een belemmering is om het te kunnen, want je kent je lichaam natuurlijk goed genoeg. Effin, ik geloof er in en vind het leuk.


Bedankt voor het inkijkje in je leven, ik wacht met spanning op je nieuwe posts,

Cedars

Anoniem zei

Hoi allemaal,

Ik vind het leuk, interessant en leerzaam om de blog van "Zondares" te lezen. Wel ben ik het niet altijd eens met haar zienswijze op bepaalde zaken, maar dat hoeft natuurlijk ook niet.

In "Liefdes met klanten" ben ik het echter volstrekt met haar eens. Ik ben zelf verliefd geweest op een DVP en een DVP is nu verliefd op mij.

Wat ik zeer betreur zijn de korte negatieve en onbeschofte reakties op haar schrijven waar niemand wat aan heeft!!! Als je het ergens niet mee eens bent, ok, dat is je goed recht! Maar leg dit dan uit op een beschaafde manier, zodat je hier op het blog een echte bijdrage leverd!

Het enige dat de eerste twee reakties mij vertellen is dat deze van twee zeer "goedkope" mensen afkomstig zijn. Voor hoeren kan ik respect hebben, maar voor beide "schrijvers" zeker niet!

Anoniem zei

Hoe ziet je eigen liefdesleven er eigenlijk uit? Drukt de prostitutie daar niet een groot stempel op?

Zondares zei

Leuke reacties. Natuurlijk hoef je het niet alles met me eens te zijn, ik schrijf hier ongezouten mijn mening.

Mijn eigen liefdesleven is te groot voor een stukje, dat moet ik in meerdere stukjes gaan deon, maar dat komt wel.

@Cedars: Leuk dat je het fijn wegleest. Viva ken ik, ik heb veel respect voor de vrouwen die daar zolang hebben geschreven op die topics, ik was het al snel zat.

Over squirten kan je me denk ik niet overtuigen, want waar moet dat vocht vandaankomen?

Cedars zei

Waar het squirtvocht vandaan komt? Ik heb geen idee, de geleerden zijn het er nog niet over eens.

Maar er zijn wel vreemdere dingen gebeurd op deze wereld waar we geen verklaring voor hebben.

Al ken ik de smaak van urine niet, de geur is zo kenmerkend dat ik het wel zou merken (denk ik???)

Anoniem zei

Mens, je weet niet eens wat liefde is.

Zondares zei

Pis ruikt vaak niet sterk naar pis. De geleerden zijn niet belangrijk, al die boekenschrijvers en seksuologen weten nergens wat van. Dokters geloof ik wel, die zien wat er is.

Anoniem zei

Zie je dan niet, Zondares, dat je heel erg naar liefde hunkert? Je zegt zelf dat je de prostitutie niet met relaties kan combineren. Dat betekent gewoon dat je liefde opgeeft voor de prostitutie. Je denkt dat je liefde vindt in de prostitutie, maar het is allemaal nep. Die mannen geven niks om je, zodra ze met je klaar zijn vergeten ze je. Geef het toch op en zoek een relatie, voor jezelf.

Anoniem zei

Moeten we de dag van vandaag zelf de hoeren serieus nemen misshien?
Ik sluit mij aan bij eerste 2 reacties.

Fernando Bandera zei

Ik bezocht af en toe een DVP, het contact was fijn en ik had graag dat ze er ook van genoot. Veel mannen zeggen dat een vrouw een orgasme kan faken, maar een heftig schokkend lichaam, een kletsnatte mossel, de sappen die eruit lopen, de hitsigheid en tederheid die erop volgen kan je niet spelen. Ik dacht toen van wel en negeerde haar volledig. Ik meed de buurt om haar niet te moeten zien, want ik was er toen van overtuigd dat het komedie was. Tot ik aan het wandelen was in een winkelstraat en ze plots voor mij stond. Ze greep mij stevig vast, kuste mij innig en intens tot ik helemaal van de kaart was. We gingen samen iets drinken, eten, praten en keuvelden de hele avond.
Zij is een hele mooie en lieve meid. Slank, strak, elegant en lief. En nu? dacht ik. Wat moet ik nu doen? Het stomende nachtje maakte deze vraag nog moeilijker.
Intussen hebben we al enkele maanden een relatie. Ik ga naar haar als ik zin heb, onverwachts, zonder afspraak en iedere keer zit ze alleen op haar flat op mij te wachten. Nu stelt ze de vraag, wanneer beginnen we aan een echte relatie? Een gezin? etc... Wel, ik weet het niet. Ik durf en kan geen beslissing nemen. Maar waarschijnlijk zijn er wel mensen die weten wat ik moet (of net niet moet) doen. Ik lees het wel.

John zei

Mooi verhaal Fernando, en ik hoop dat jullie nog steeds gelukkig zijn.

Ik kan, zou het al van belang zijn om mijn mening te horen, alleen het volgende zeggen; geef je geluk een kans en ga ervoor.

Ik heb meer spijt van dingen die ik afgewezen heb in mijn leven dan wroeging over de dingen die fout gelopen zijn.

Misschien komt het bericht als mosterd achter de maaltijd, maargoed, dat is dan maar zo

Dutchyeyes zei

Beetje oude blog maar toch voor de mensen die geabonneerd zijn..
Ik vond het een heel goed stuk, duidelijk een ervarings deskundige. In tegenstelling tot wat loze opmerkingen die ik als reactie zag. Zoals dat prostitutie niets met liefde te maken heeft. Het heeft alles met liefde te maken. Misschien geven prostituees geen liefde, dat kan ik niet beoordelen. Maar mannen gaan er voor een deel wel heen om aandacht en 'liefde' te vinden. Ikzelf ga er heen omdat ik veel eenzaam ben en af en toe voldoening wil kunnen hebben op sexueel gebied. Bovendien worden gevoelens en emoties door hormonen en andere stoffen te weeg gebracht. De spiegels in het lichaam van deze stoffen veranderen tijdens sexuele activiteit en brengen dus zeker veel gevoelens en emoties voort!

Fernando Bandera zei

intussen zijn we bijna 3j verder en heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn beslissing om het te proberen.

Unknown zei

Ik ben meestal direkt in vuur en vlam, smoorverlieft, ook op heroinehoeren.
Co.

Anoniem zei

ooit 25 jaar geleden werd ik ook verliefd op een klant en nu 25 jaar later ben ik al 23 jaar met m getrouwd.
en nee prostitutie heeft niets met liefde te maken maar ook prostituees zijn gewoon mensen van vlees en bloed.
ben ondertussen 24 jaar uit het vak .

Anoniem zei

Ik ben gisteravond bij een prostitué geweest voor 1uur. En had echt een hele leuke klik met haar. K heb zelfs over haar gedroomd vannacht. K heb al genoeg hoeren gepakt zowel betaald als onbetaald en nóóit verliefd geworden. Maar ik denk nu al de hele daag aan haar niet alleen aan de sex maar echt aan haar zo ben ik ook op deze site gekomen.
Ik ga haar zeker nog een keer opzoeken deze week. En vraag ik haar nummer, krijg ik die niet dan weet ik dat ik het wel kan vergeten. Zij wasook echt super lief nooit eerder meegemaakt op deze manier.

Gr een man van 25

Wolf zei

Beetje een reactie op een oud topic, maar ik heb nu 3x dezelfde meid bezocht en elke keer wordt de seks beter. Het wordt ook steeds intiemer tussen ons denk ik. Steeds meer zoenen, tongen, laatste keer lang tegen haar aanliggen. Na klaarkomen liet ze me ook lang in haar blijven.

Ik drink eigenlijk altijd wel thee vooraf en de laatste keer deed ze hier extra moeite voor (gaf ze ook aan, omdat ze me zo'n fijne klant vind). Ze gaf me dit keer anijsthee en dat kostte duidelijk meer tijd om te bereiden.

En ze gaf me zelfs haar mobiele nummer, zodat ik makkelijker kon afspreken. Via de mail gaan afspraken soms moeizamer.

De dame in kwestie is wat ouder als mij (zij is waarschijnlijk rond de 40 jaar, ik 33), maar desondanks vind ik haar toch bijzonder mooi.

Ik moet zeggen dat ik de laatste 3 dagen toch veel aan haar denk. En ik kijk er erg naar uit om donderdag weer langs te gaan. Ze weet al dat ik donderdag kom.

Ik denk dat ik zelf wel graag een LAT relatie met haar zou willen. Ik denk dat samenwonen relaties kan verpesten, dus dat is niet echt iets voor mij. En ik denk ook dat ik haar dit werk kan blijven gunnen.

Zondares: denk je uit bovenstaande dat zij mogelijk ook gevoelens heeft voor mij? Is er een handige manier om daar achter te komen zonder eventuele toekomstige bezoeken op het spel te zetten?

Anoniem zei

tja , verliefd op een dvp...?
ik ben niet wat ze een wandelaar noemen, ik heb reeds 18 jaar een relatie met een fantastische vrouw die me 2 prachtige kinderen gegeven heeft, nooit heb ik ook maar gedacht dat ik haar ooit zou bedriegen......tot op een dag ...dat ik onbezonnen een sexclub bezocht. Met 1 vd meisjes had ik direct een klik, we hebben echt uren samen gezeten en uiteindelijk 2 u in een kamer doorgebracht,en wij zijn daar eigenlijk al te ver gegaan. Na een paar weken van koeling ,terug met mekaar afgesproken ,terwijl ik goed wist dat ik moest oppassen .....wat een nacht, zonder twijfel de nacht van mijn leven, 8 uur met mekaar opgetrokken ,waarvan 3 uur in bed, waarbij eigenlijk alle regeltjes doorbroken zijn geweest
...en na de passie kwam het verdriet, verdriet dat je haar niet kunt zien....dat je haar mist...terwijl je beseft dat een gezonde relatie zeer moeilijk zal zijn.
Die klap kwam zo hard aan ,dat ik dit niet meer wou herhaald wou zien en ik heb haar dan na een paar dagen laten weten dat het best was dat ik haar niet meer opzocht....
Die pijn....heb ik eigenlijk nooit eerder ervaren

Boycke Johanns zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.