vrijdag 14 augustus 2009

Jongens ontmaagden

Er zijn mannen die hun zoon meenemen naar een hoer om hun maagdelijkheid te verliezen. Het is maar een heel klein deeltje van mijn klanten, maar ik vind het een bijzonder onderdeel van mijn beroep. Het is ook een leuk compliment, dat zo'n vader me het waard vind om zijn zoon te ontmaagden. De vader is altijd al eerder met me aan het werk geweest, dus hij kent me.

Het is me maar een aantal keren gebeurd dat een man met zijn zoon kwam, maar het is altijd bijzonder dus ik weet ze nog goed. Het zijn fijne herinneringen, omdat ik het ook wel een romantisch idee vind. Je zet met zo'n jongen de eerste stappen. Ik probeer ze altijd het goede te leren, en ik geef ze ook altijd de tijd.

Ik snap heel goed dat sommige mensen zeggen dat zo'n jongen het met een meisje van zijn leeftijd moet leren. Dat zou denk ik prachtig zijn, maar de realiteit is dat die jongens eerst geen meisje kunnen krijgen omdat we op volwassenere jongens vallen, en het daarna leren van iemand die het ook niet kan. Daarom zijn zoveel mannen zo verschrikkelijk slecht in bed. Ze leren nooit hoe je lekker sekst, want ze doen het met vrouwen die er ook niets van weten. Als ik zo'n jongen wat leer, dan kan hij tenminste wat en gaat het ook beter als hij eenmaal een vriendinnetje heeft.

Zo'n jongen is maagd, en je bent dus veiliger voor SOA. Ik heb er wel aan gedacht om ze dan lekker zonder condoom te laten gaan, maar je bent toch nooit zeker, ook maagden kunnen SOA hebben, en je moet zo'n jongen ook leren met condooms om te gaan. Bovendien klagen ze nooit dat ze zonder willen. Als je laat zien dat condooms vanzelfsprekend zijn, dan leer je hem bewust te seksen. Dat is een belangrijke les die hij zijn hele leven mee kan nemen.

Er was een jongen die bij me binnenkwam met zijn vader. Toen zijn vader weg was, vertelde hij dat hij niet wou, omdat hij verliefd was op een meisje en niet ontrouw wou zijn. Dat vond ik heel lief, want het meisje wou hem niet en toch wou hij trouw zijn. Ik heb hem wat tips gegeven over hoe je met meisjes om moet gaan. We hebben verder niets gedaan, maar voor zijn vader hebben we dat stil gehouden. Ik voelde me een beetje dubbel over het geld wat ik ervoor kreeg, maar ik heb toch de tijd volgemaakt, dus nou ja.

De andere jongens waren wel enthousiast. Vaak kwamen ze de eerste keer al heel snel, maar op die leeftijd is dat geen probleem, en kunnen ze na een paar minuten alweer. Ze zijn vaak even goed als de gewone volwassen klant, die meer ervaring heeft. Die jongens hebben wel altijd veel haast, dus je moet het tempo bepalen anders is het op na een kwartier. Dan hebben ze nog niks geleerd. Als je niet uitkijkt, maakt zo'n jongen helemaal geen contact met je, zo gefascineerd is hij door je lichaam. Dat sta ik niet toe, zo heeft hij er ook geen les van.

Ik vind het zelf ook leuk om te doen omdat het een lekkere strakke jonge jongen is, met eindeloze kracht. Ze zijn heel geil en je kan ze goed leiden, dus het wordt altijd een leuke tijd. Ik begrijp best dat sommige mensen daarvoor betalen. Jonge jongens hebben dat hongerige, en ze zijn lekker lenig en sterk. De meeste mannen ontdekken de hoeren pas als ze 40 zijn, ook al heb je genoeg jongere klanten. Ik denk alleen dat boven de 40 bijna elke man af en toe weleens gaat. Zo'n jonge jongen is dan een heel fijne afwisseling.

De jongens die ik ontmaagd komen vaak later weer terug. Er is er een bij die vaste klant is geworden, en ik heb er een goede aan. We kletsen als oude bekenden, door die bijzondere eerste ervaring zijn we heel close geworden. Hij doet het goed in bed bij zijn vriendinnen, en dat komt mede ook door mij. Als hij in bed een probleem heeft, dan vraagt hij zonder schaamte aan mij hoe hij dat kan opknappen. Ik vind dat wel een compliment.

139 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe controleer je dan of zo'n jongen meerderjarig is?

Anoniem zei

Hey! En ik maar denken dat het een bijzonderheid was! Ook ik ben door een hoer ontmaagd. Toen ik 19 werd nam een oom me mee naar de Wallen. Een oom, niet mijn vader dus. Maar die zat wel in het complot. Daarna had ik de smaak te pakken. Toen ik ik een vaste vriendin/vrouw kreeg ben ik wel even een tijdje gestopt maar inmiddels doe ik het weer. Ik denk dat mannen niet genoeg hebben aan maar 1 vrouw. En het helpt wel dat ik al op jonge leeftijd bij de hoeren ben geweest. Het voelt nog steeds vertrouwd.
Inderdaad, ik denk dat de meeste mannen wel 's naar de hoeren zijn geweest of nog gaan. Een man die nooit met een hoer heeft geneukt, is geen echte man, vind ik. Het hoort bij het leven. Voor mij was het goed, die eerste keer, samen met m´n oom.

Anoniem zei

Hoe ben je zelf ontmaagd?

Zondares zei

Mijn eigen ontmaagding komt nog wel een keer in een stukje.

Anoniem twee, leuk dat het zo'n fijne ervaring voor je was.

Anoniem zei

Je kan dat toch niet maken! Je neemt van zo'n jongen zijn eerste keer weg. Hij verdiend het om een echte eerste keer uit LIEFDE te hebben. Wat jij doet is net zo laag als verkrachting.

Anoniem zei

Net als een drugsdealer he, als je ze vroeg te pakken krijgt zijn ze makkelijk verslaafd.

Zondares zei

Wat een onzin zeg, als zo'n jongen niet wil dan hoeft hij niks. Ze vinden het zelf leuk, en ze leren nog eens wat.

Anoniem zei

Ik ga kijken of ik hiervan aangifte kan doen. Dit is kinderverkrachting.

Anoniem zei

Dit moet legaal zijn? Prostitutie is crimineel, daar doe je niks aan.

Robert zei

"Hoe controleer je dan of zo'n jongen meerderjarig is?"
"Ik ga kijken of ik hiervan aangifte kan doen. Dit is kinderverkrachting."

Kijk kijk, domineesland en politiestaat Nederland weer helemaal terug van nooit weggeweest.
Niets opvoedkundige waarde, niets aan mevr. de prostituee-ondernemer overlaten, meteen het morele etische en juridische geleuter dat bij de moraalridders hoort en natuurlijk 'kinderverkrachting'. Tss, bij een jongen van 18 jaar, hoe kom je erop.
Vervolgens lekker kleingeestig kijken of je anoniem kunt klikken en een ander erbij kunt lappen door aangifte doen. 40-45 syndroompje?
De Stasi, KGB, Gestapo zou trots op jullie Anoniemen zijn. Lekker he, met zo'n schoon zieltje door het leven gaan? Dappere dodo's!

Anoniem zei

Hee zondares, hoe jong vind jij het nog lekker, zou je ook kleine kindjes gewoon doen? Het blijft kindermishandeling.

Anoniem zei

Onder de achttien ben je gewoon een misdadiger, en daarboven ben je gewoon iemand die de belangrijkste ervaring in het leven van zo'n jongen verpest.

Zondares zei

Ik denk niet dat er jongens zijn die spijt hebben dat ze door mij ontmaagd zijn.

DirtyD zei

heb er ooit aan gedacht om me te laten ontmaagden door een hoer.maar nog niet een geschikte kanidaat gevonden :<

Unknown zei

heb er zelf ook over nagedacht maar vroeg mij af hoe je weet dat een dame dit werk niet gedwongen doet en hoe vind je een dame die het leuk vind om mij als man e.a. bij te brengen?

Anoniem zei

de klein geestigheid van de mens is weer over duidelijk aanwezig

het is geen geheim dat prostitutie één van de oudste beroepen in de wereld is
het feit dat het nog steeds als iets slecht gezien word is voor mij persoonlijk wonderbaarlijk
wat kindermishandeling betreft lach ik me kapot
gezien iedereen een paspoort of ID op zak draagt tegenwoordig
en als een jongen van 18 het met een meid van 16 zou doen is het dan ook kindermishandeling ??

ik ben ondertussen 24 en nog steeds maagd
ik heb genoeg vriendinnen maar dat zijn gewoon vriendinnen
relaties zijn voor mij niet weg gelegd (ben er nog al een ramp in zal maar zeggen)
en ik ben ook niet de meest sociaal geaccepteerde persoon die er is

er zijn verscheidene redenen waarom iemand ( in dit geval een jongen ) zou betalen om zijn maagdelijkheid kwijt te raken
maar daar zal ik niet te veel op in gaan

al met al moet ik zeggen dat ik er persoonlijk blij mee ben dat vrouwen als zondares zijn
ze leveren een sociale dienst en in tegenstelling tot een "vriendin" zal ze ook niet door roddelen aan mensen in een vriendengroep ( wat niet echt ten goede van iemands zelfvertrouwen is )en trouwens ... zonder vrouwen als zondares .. zouden er veel meer verkrachtingen zijn ..

dus ja mensen ... doe eens wat nieuws .. blijf niet in de oude manieren vast zitten .. en DENK eerst eens voor dat met iemand beschuldigt van iets of ze ergens voor uitmaakt

Anoniem zei

Ik zou wel een keer willen afspreken.

Soufiyane zei

ik ben ook ontmaagd door een hoer en ik vond het perfect lang leven de hoeren zou ik zeggen!

Anoniem zei

Tsja, als je het zo leest....

Ik met mijn 26 jaar ben ook nog steeds maagd. Het zelfvertrouwen is ver te zoeken en het wordt steeds moeilijker om toenadering tot vrouwen te zoeken.

Hou zou ik dit kunnen oplossen. Ik durf de stap niet echt te zetten naar iemand die me wegwijs zou kunnen maken tussen de lakens.

Anoniem zei

Nou. Ik was eigenluk Gewoon op zoek of je een meisj haar vlies kunt aanraken met je vinger. Nu komm ik op dit. Ik ben maar nog 15. Maar boeit me niet egt veel.. Omdat ik op men 13 ontmaagd benn. Persoonlijk vind ik dat je op jonge leeftijd bij een hoer zou moeten kunnen gaan. ik heb nu maar nog sex gehad met 2 meisjes. 2 dat nog ontmaagd moeten moesten worden. dus veel ervaring is dat niet. het liefste wat ik zou willen doen is naar een hoer gaan.. maar. dat is 18+ dus kan ik wel vergeten. Natuurlijk heb je ook nog 16 jarige meisjes dat sletten zijn.. en dat dus ook al veel ervaring hebben. heb nu een vriendin. dat weer nog niet ontmaagd is. maar ik dring niet op en laat haar zelf beslissen wanneer zij het zelf wil..
Ik hou van haar. Maar tog zou ik ervaring willen opdoen van iemand met veel ervaring..

Anoniem zei

Als je op zo'n manier door een prof wordt ontmaagd als Zondares beschrijft, dan is dat alleen maar goed voor je relatie met vrouwen. Denk dat zij ook gelijk heeft dat de meeste vrouwen er weinig van bakken. Dus voor die vrouwen is het ook alleen maar goed.
Zeker als je als man wat ouder bent, dan verwachten vrouwen toch dat de man weet hoe het moet. Dus zo'n man kan dit enorm helpen om genoeg zelfvertrouwen te krijgen om eens verder te gaan bij vrouwen dan alleen als vriend bij wie ze hun hart kunnen luchten. Ook dan hebben die vrouwen er dus wat aan.
En die vaders weten hoe degene is die hun zoon ontmaagd. Niet onbelangrijk. Want als je voor je ontmaagding zo'n uitzuiger-hoer treft, die het alleen maar voor het geld doet, dan kan het je seksleven en zelfvertrouwen goed verpesten. Seksueel gefrustreerde mensen zijn slecht voor de maatschappij.
Het voorbeeld van die jongen die al verliefd was op een meisje en het niet wilde doen met haar toont wel aan dat er geen sprake is van dwang.
Niets dan lof dus voor zondares en de mannen die hun zoons aan haar toevertrouwen.

Anoniem zei

hee ik ben een jongen van 16 kan je mij ook ontmaagden?

christiano zei

Haha. Ik herken mezelf in je stukje.
Het was op vakantie met m'n ouders in Tsjechie en we sliepen tegenover een nachtclub.

Ik had aan m'n pa laten merken dat ik echt geil was en we zijn toen maar naar de overkant gegaan.
Wel een smoes bedacht dat we nog ergens een biertje gingen drinken.

Zo ben ik dus op m'n 15e ontmaagd door een prostituee. En dat was zeker niet de laatste keer dat we samen naar de hoeren gingen!

Fijn als je zo'n open relatie kunt hebben met je vader.

Anoniem zei

Ik ben niet ontmaagd door een hoer, maar ik heb wel na mijn ontmaagding het geleerd bij een hoer. Mijn ontmaagding en de paar keer daarna gingen erg moeilijk, want ik wist echt niet hoe het moest. Ik heb dat aan mijn negen jaar oudere broer opgebiecht, en die heeft me naar de ramen gebracht. Daar koos hij een oudere vrouw uit, die me heeft uitgelegd hoe het moest. Het is een ervaring geweest die ik nog steeds koester.

Peter zei

Ik was 18 toen ik naar een dvp was geweest. Het was de eerste dag na mijn verjaardag dat ik met vrienden naar een privéhuis in Den Haag ging. Je wilt niet tot je 40e nog maagd blijven want ik had/heb echt geen zin in een vaste relatie. Vrijgezel zijn is relaxt, en je kunt doen en laten wat je wilt. Een vriendin of vrouw hebben kost je tien keer meer poen dan een dvp!
Mijn eerste keer was perfect, had eerst het privéhuis gemaild of de dames ook ''sexles'' willen geven. Het maakte niet welke dame, kon dus kiezen welke dame. Uiteindelijk meegegaan met een 10 jaar oudere ''milf'' van in de dertig, ze was heel aardig en vriendelijk en legde alles goed uit en stuurde je goed aan en alles op zn tijd dus er werd niets gehaast.
Ik ben in dat uurtje ''les'' heel wat wijzer geworden en blij dat ik een ''goede daad'' heb gedaan op mn 18e, want niets is leuker dan een lekker potje sex!

Ik ga nog regelmatig naar de hoeren en vaak nog naar de ''milf'' die mij paar jaar geleden heeft ontmaagd.
Sex is het mooiste en lekkerste wat er is en dat moet je niet uitstellen omdat je dat het wilt ''bewaren'' tot je een vriendin hebt, dat is zo zonde!

Je moet je niet tegen laten houden door dat moralistische gezwam van sprookjesgelovers!

Hoeren zijn absoluut geen criminelen, het zijn de beste ondernemers die er zijn, want prostituee is het oudste beroep ter wereld!

Anoniem zei

Ik ben zelf al goed ervaren. heb vanaf mijn 13e al sex, al moet ik zeggen dat ik in de laatste jaren ik er veel meer plezier in heb gehad dan de eerste jaren ( achter af bekeken was ik toch veel te jong ) Ik ben 20 jaar en ben naar veel meningen een echte milf. nou ben ik al langer dan 2 jaar alleen en heb die tijd dan ook genomen om mijzelf helemaal door te krijgen. en mijzelf helemaal te ervaren.

nu heb ik iemand ontmoet, maar die blijkt nog maagd te zijn . nou ben ik enorm zelf verzekerd als het gaat om mijn prestaties in bed. maar het fijt dat hij nog maagd is maakt mij zo onzeker.. omdat ik niet goed weet hoe ik dat moet aan pakken ... mijn vorrige vriend was wel al goed ervaren en die putten ik dan ook zo goed mogelijk uit! maar hoe pak je dat nou aan ? laat ik hem gewoon frutselen, of neem ik de touwtjes in handen ? moet ik hem uit leggen wat hij moet doen .. of gewoon zijn hand leggen waar ik hem hebben wil ? hoe pak je dat nou aan ?

Anoniem zei

hey zou je sex willen hebben met mij xxx neem contact met me op..

Anoniem zei

Ik, man, 35, wil graag ontmaagd worden. Neem svp contact met me op.

Zondares zei

Daar kan ik echt niet aan beginnen jongens. Zoek een advertentie.

Anoniempje 1990 zei

Ik ben ook ontmaagd door een prostituee op mijn 18e, maar ik ben zelf gegaan omdat ik toch die behoefte voelde en ik de sociale vaardigheden mis om een vriendin te krijgen. Helaas herken ik mezelf je niet in je verhaal of de reacties hier :(.

Ze deed eerst wat pijpen, maar daar had ze al snel genoeg van en was het tijd voor seks. Ze wilde het niet op zn hondjes doen omdat ik blijkbaar toch fors geschapen ben en omdat het dan dus "pijn zou doen". Het werd dus missionaris, maar ik kon me daarin niet fatsoenlijk bewegen en was niet echt happy. Ik kwam botweg niet klaar en na 15-20 minuten had ik geen erectie meer. Ik ben toen onbevredigd en ontevreden weggegaan.

De tweede keer was met een veel jongere dame toen ik 19 was. Dat was nog erger. Ik kon niet eens een erectie krijgen en kon ik vertrekken. Er stond een bloedmooie jonge dame voor me en ik kon niet presteren. Ik kon wel janken...

Sindsdien is mijn zelfvertrouwen met vrouwen gebroken. Ook ben ik seksueel gefrustreerd. Aan de ene kant wil ik seks, maar aan de andere kant ben ik bang dat ik dan weer niet kan presteren en dus zit ik in een vicieuze cirkel. In plaats van geen seksuele ervaring heb ik nu slechte seksuele ervaring. Hoe moet ik mijn angst/afkeer ooit uitleggen als ik ooit een vrouw krijg. Of moet ik dan maar viagra gebruiken?

Ik wou dat ik iemand als jou ontmoet had die tenminste wat moeite wil doen. Nu is het denk ik te laat en is mijn opvatting over seks negatief. Tips...?

Anoniem zei

Ik ben een jongen van 24, ik heb een fantastische vriendin van 19. De seks is erg fijn, maar ik heb toch altijd het idee dat het beter kan en doe nu na inmiddels twee jaar mijn uiterste best voor om elke keer weer tot iets bijzonders te maken, vaak lukt dat. Kortom ik ben tevreden over m´n seksleven en ik hoor haar ook niet klagen, sterker nog ze is erg blij met mijn prestaties al moet ik hieraan kunnen twijfelen omdat ik haar ooit ontmaagd heb. Ze heeft dus geen vergelijkingsmatereiaal. Ik denk dus graag dat er altijd nog een hoop te leren valt en ook vraag ik me af of een prostituee me vele malen meer genot kan geven ondaks het fijt dat het geestelijkke )liefdes' aspect er nauwelijks zal zijn met een prostituee wat de seks doorgaans nog beter maakt.

Ik speel dus al een paar jaar met het idee om naar ´de hoeren´ te gaan, gewoon voor ´n keer. Het natuurlijk iets voor na mijn huidige vriendin, zo respectloos zou ik niet zijn. Maar als het er ooit van komt lijkt het me fijn om het met een prostituee van in de 30 te doen en dat ik me gewoon gedraag zoals ik normaal gedraag; veel geven.

Hoe het ook zal zijn, het lijkt me eng om te doen, maar ook wel heel spannend.

Anoniem zei

exiskinderverkrachting? Onzin. Ik wou dat de jongen die ij ontmaagd had het had geleerd door een hoer. Wat een ramp was dat zeg. Zondares, ik ben blij met jou.

Nick zei

Wil je mij ook ontmaagden? Ik ben 18. Als je wil, mail me op monsterkoekie@hotmail.com

Anoniem zei

Ik ben een 19 jarige jongen en nog maagd. Zou je mij ook wat kunnen leren? basspijkers@gmail.com

Anoniem zei

Ben op me 21ste ontmaagd op vakantie dat is dus zon 6 maanden geleden. door een 10 jaar oudere vrouw en ik vond er echt geen bal aan.

Liever een goede hoer dan een slechte vrouw en ik had er daarvoor wel over zitten nadenken maar heb besloten om te wachten en sindsdien ook wel is langs de hoeren geweest hoor daar niet van alhoewel ik er toch niet extreem veel plezier uithaal sex in general

Anoniem zei

@ Anoniempje 1990:
Dit is erg herkenbaar, alleen is de context iets anders. Ik had tm mijn 25e nog nooit sex gehad, wel met een aantal meiden gezoend; op mijn 24e is het in 2x tot wat handwerk gekomen. Het laatste leg ik straks verder uit, maar uiteindelijk ben op mijn 25e ook naar een dvp gegaan terwijl ik nog maagd was. Allereerst ben ik een erg ingetogen persoon en soms iets te terughoudend, hoewel ik ook niet van mars kom. Wat mij persoonlijk in de sociale context parten speelt, is mijn medische achtergrond (sinds geboorte epilepsie). Dit beperkt mijn leven gigantisch door strenge leefregels: onregelmatig leven is uit den boze, min. 8u slaap, max. 2 alcoholische drankjes pd. (bij voorkeur niet) etc. Ofwel uitgaan is voor mij een niet al te leuke bezigheid als anderen zich volgieten en ik na 2 bier weer aan de cola moet. En, laat ik nou net al voor 5 jaar lang in een wereld leven waar alcohol toch de norm is: studentenwereld, in het bijzonder de vereniging. Op vele momenten moet je iedere keer weer uitleggen waarom je na 2 bier overgaat op fris. Het duurt een ‘eeuw’ voordat je de status bereikt dat iedereen er begrip voor heeft of zegt dat te hebben. Dat is ZO VERMOEIEND; ik word er af en toe moedeloos van! Heel af en toe laat ik me dan ook toch gaan, doe lekker mee en mijd dan deze gesprekken. Op de één of andere manier creëert ‘het moeten vertellen’ een barrière, in dezelfde zin durfde ik ook geen relaties aan te gaan met vrouwen. Het is gewoonweg niet leuk om altijd weer zo’n gesprek te hebben en ik heb toch vaak het idee dat zoiets personen afschrikt. Dat zorgt ervoor dat ik emotioneel gezien ook niet echt stabiel ben en me vaak terug trek. Ik probeer het nu te laten voor wat het is, anders kom je nooit ergens.

Om terug te komen op de specifieke gevallen: ik ben 2x verder gegaan dan enkel zoenen, maar dat bleef ook bij handwerk. De reden achter 'het niet verder gaan' was dat die twee vrouwen een relatie hadden/hebben met ZEER bekenden van mij. Zoenen gaat dan eigenlijk al te ver, maar op die momenten heb ik me enigszins laten gaan. Nadat we thuis waren had ik in beide gevallen toch zoiets van “het is door de situatie te immoreel om verder te gaan en me te mengen in de relatie van die bekenden, daarvoor ken ik hen te goed”, ook al kozen de ‘vriendinnen van’ er zelf heel bewust voor. Ik had dit dan ook aangegeven en ben naar huis gegaan. Daarna had ik zoiets van "zie je, ik moet niet zo negatief denken, het kan best, alleen was dit niet de juiste situatie". Dat was al een hele opluchting, ook al ging het niet verder dan een kortstondige handjob. Maar, ik bleef toch met de gedachte zitten dat ik op die 2 momenten door had moeten gaan; het gaat toch aan je knagen.
Dus, ik ging in de loop van dat jaar steeds meer denken aan een bezoekje bij een dvp en ben vorig dan ook 2x gegaan. Dit was idd geen succes, zoals Anomiempje 1990 schreef, in mijn geval alleen omgekeerd: de 1e keer kreeg ik mijn jonge heer niet omhoog, terwijl ik bij die handjobs met de ‘vriendinnen van’ een raket tussen mijn benen had hangen. Wtf was er aan de hand, onzekerheid, gespannenheid? De 2e keer werkte ook niet, het hoogtepunt kwam maar niet, dus ik ben na een 1/2u weggegaan. Ik kon wel door de grond zakken en zit nog steeds terug te denken aan die ervaringen met de ‘vriendinnen van’. Waarom moest ik op die 2 momenten nou de moraalridder uithangen door het af te kappen? Immers, ik was/ben een vrij man en zij waren diegenen die zich niet aan de regels hielden. Ik kan mezelf wel voor de kop slaan, ik had gewoonweg mijn pik achterna moeten lopen, want na die ervaringen met dvp’s zit mijn zelfvertrouwen net als bij Anoniempje 1990 weer op een nulpunt. En ja, dan krijg je toch de gedachte dat je nooit een vrouw in leven zal krijgen, hoe graag ik het ook wil. Ik zit er toch aan te denken om weer eens een bezoekje te plannen, maar met twijfel. Groet MasterP

robbiedoes zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

niks mis met prostitutie, zou veel meer en openlijker moeten.

bestaat al honderden jaren, en vrouwen in de prostitutie waren vroeger stukken beter opgeleid dan de gemiddelde man.

eigenlijk zou je het als schoolrichting moeten kunnen kiezen.

Maelstrom zei

Nou Zondares, ik zou willen dat ik u al veel eerder was tegen gekomen.

Ik ben zelf een man van 44 en ook nog steeds maagd.
Ik heb vergelijkbare ervaringen als Anoniempje 1990.
En dat zorgt er weer voor dat de drempel weer verder omhoog getrokken word bij een volgende keer. Als die er ooit van komt.

Sterker nog, recentelijk heb ik een getrouwde vrouw van een goede bekende op bezoek gehad die op mij verliefd bleek te zijn. Ze wilde zo graag dat ze mij bijna besprong.
Maar aangezien mijn zelfvertrouwen -0,0 is, ik zeer onzeker ben en het moraalistisch ook niet verdedigbaar was heb ik het afgekapt.

Ik herken veel van de verhalen die door medestanders hier zijn neergezet.

Voor wat de moraalridders bedrefd.
Feit is dat de meeste meisjes het niet zien zitten om een jongen van dezelfde leeftijd te ontmaagden.
Dus heren moraalridders, droom vooral maar lekker verder en hou op om voor andere jongens of mannen het nog verder te verzieken met jullie domme gezever.

@ zondares, ik zou graag willen dat je op een bepaalde maniet zou kunnen herkennen welke DVP nou echt kundig is in het omgaan met onervaren mannen of jongens.
Inderdaad zijn er genoeg die pretenderen dat ze het kunnen maar in werkelijkheid er helemaal niets van terecht brengen en de jongen of man in kwestie nog meer geestelijke schade berokkenen.

Anoniem zei

Ik ben zelf 25 en maagd, en zit er ook al tijden aan te denken om naar een prostituee te gaan.

Maar soms zijn er gewoon dingen die mij tegen houden, dan ga ik denken over dingen zoals stel ik krijg een vriendin en we praten over hoe onze ontmaagding was... gewoon dat soort dingen

Ik zou er geen problemen mee hebben als ik een vriendin zou krijgen en ze had betaald voor sex, maarja niet iedereen denkt daar zo over.

En ook als mensen zeggen je eerste keer moet speciaal zijn
waarom? het is maar sex toch?

Anoniem zei

Ben maagd gebleven tot mijn 45e, nu precies een jaar geleden. Mijn vriendin kwam uit het buitenland, was 28j en ook nog maagd. Heb ondanks mijn onervarenheid het haar moeten leren, maar ze was niet tot heel veel bereid en erg passief. Het was fijn, maar niet speciaal en ik vroeg me nog steeds af waarom zovele mensen beweren van niet zonder seks te kunnen. Daarom dat ik op het internet achter een goede escorte gezocht heb, die volgens de recensies tot de beste zou behoren en ze deed ook ontmaagdingen. Heb meteen drie uur bij haar gereserveerd en na een uitgebreid gesprek heeft ze me het een en het ander bijgebracht. Kreeg wel niet veel uitleg, misschien omdat ik het meteen vrij goed deed ;-) Voor een eerste keer zou ik toch adviseren om minstens twee uur te boeken want door de zenuwen is men op dat moment absoluut niet opgewonden.
In Nederland bestaat een soort ontknapingsservice (wel erg duur). Wat ik niet goed begrijp in de uitleg over die service is dat blijkbaar veel escortemeisjes niet graag met maagden omgaan. Volgens mij moeten dat juist heel respectvolle klanten zijn die zeker niet iets extreem zullen vragen. De meisjes die het wel deden hadden daarvoor een speciale opleiding genoten, andere meisjes van dat bureau waren voor die dienst niet beschikbaar!

Anoniem zei

Ik ben 18 niet meer maagd, maar de eerste keer was niet geslaagt omdat me vriendin maagd was en ik het haar tempo deed, inmiddels is het een lange tijd uit, en heb ik vele malen de kans gekregen om seks te krijgen.

Probleem is echter dat ik 'bang' ben om te 'falen' gebruik helaas té harde woorden maar helaas is dat zo.

Hoe is het om naar de 'dames' te gaan?, lijkt mij iig heel vreemd, schaam me nogal 'om mezelf' om daar heen te gaan.

De ironie druipt ervan af mezelf schamen tegenover een prostituee..

Enige tips? Bedankt!

Tessa zei

@ robert;
sukkel.
je zegt wel van; oooh wat stom ; je bent anoniem!
maar zelf ben je ook anoniem. kom op zeg, hoeveel roberts ken ik wel niet! haha. je failt hard.

Anoniem zei

ik ben een jongen.
Ik ben nu 19 jaar en ben nog maagd.
Ik wil graag sex hebben, maar niet door een prostituee ontmaagd worden, hoe pak ik dat aan.

Anoniem zei

Ik heb iemand al een keer gebefd maar ik weet nog niet of ik nu al ontmaagd ben

Anoniem zei

wat zijn er veel reacties met gezeur trouwens.
iedereen zijn/haar eigen mening is het dan ook wel weer maar toch.
ik zelf vind het een leuk en een leerzaam idee.
ik ben misschien nog wel 15jaar oud en nog maagd, maar het verhaal zegt mij al genoeg dat het leuk en leerzaam kan zijn, al heb ik wel een eigen vriendin en heb ik ook het gevoel van trouw blijven aan haar maar het is wel een stukje leermoment.
ik accepteer het wel
groeten,

Zondares zei

Wat een hoop leuke reacties op dit stukje. Ik lees jullie graag!

Anoniem zei

Hallo, wat is de minimum leeftijd en aan welk bedrag moet een klant denken die een prostituee betaald?
Ik ben een maagd van bijna 18 jaar.

Vindt een prostituee het wel fijn als er een maagd op bezoek komt van 18 jaar?

Anoniem zei

Ik ben zelf ook ontmaagd door een prostitue. Ik wilde zeker zijn voor mijn eerste keer met iemand van mijn eigen leeftijd. Het meisje waar ik smoor op was had ook geen ervaring. Ik wilde wel ervaring hebben voor dat het zo ver zou komen.
Met haar is het nooit iets geworden. Ik heb wel een hele tijd ervaring op gedaan bij dames van plezier. Het heeft wat geld gekost, maar het zijn lessen geweest die ik vond dat ik nodig had om zeker te kunnen zijn in bed met een meisje.
Als ik het over moest doen zou ik het zo weer doen.
Bij mij heeft het gewerkt.
Je gaat ook niet zonder rijlessen zelf in een auto het verkeer in.
Je springt ook niet zonder zwemlessen in het diepe.

En weer genoten van een leuk verhaal. Ik zeg boek van maken en een film uitbrengen.!

Anoniem zei

achhh die vrouwen die hier staan te zeiken..... weten zelf niet eens hoe ze me hun man moeten omgaan, of thuis te houden en daarom komen ze hier een of andere k.t opmerking maken!!! stelletjes gepensioneerde wijven allemaal!!!! het is leven en laten leven

Anoniem zei

ik ben zelf op mijn 19de ontmaagd door een hoer. het was Ik vreselijk

ik was in die tijd heel onzeker, en ik dacht dat als ik ontmaagd was dat het beter zou gaan.

niet dus, je durft ook niet te zeggen dat je door een hoer ontmaagd ben,
nu ben 23 en heb alleen nog maar betaalde seks gehad.
Ik heb seks altijd als iets speciaals gezien, nu ben ik ontmaagd door een geldbeluste, dikke hoer terwijl dat op de foto niet zo was. Dus niet door een jeugdliefde,vaste relatie of scharrel.
Iedereen die erover denkt om zich door een hoer te ontmaaden. Niet doen, het is het niet waard, maagd blijven is zo slecht nog niet, ook al word je ontmaagd op 27. Dan is in iedergeval, de eerste keer wel speciaal. ik ben nu lichamelijk ontmaagd, maar geestelijk voelt het verrot. Omdat ik ervoor betaalt heb en er is emotioneel niks echt niet.

MSc Psychology zei

Een bekende van mij is ook zo ontmaagd, blijkbaar is dit in Turkije heel normaal vertelde hij me (hij is zelf turk).

Mag ik je er alsjeblieft op wijzen dat een maagd niet per definitie SOA vrij is?

Oh en... stiekem vind ik t best een vies idee om zowel de vader als de zoon te doen.

The JokerKID zei

alle achterlijke anoniempjes moeten hunder bakkes houden eerst en vooral, een vrouw die een gast verkracht kan niet in theorie en praktijk zeker niet, btw de meeste anoniempjes zijn zeker van die achterlijke feministische holbewoners achterlijke bitches die nooit seks krijgen. ik ben een gast van 19 en ik ga binnekort ook naar de hoeren mij laten ontmaagden omdat het veel te lang duurt om gewoon direct seks te hebben op een feesje eerst moetge 2 a 3maand me een wijf optrekken en dan alsge geluk hebt krijgde seks. dus no way men ik ga zoiezo naar de hoertjes, hoer zijn is een schoon beroep en ik vind het een belangrijk beroep, tegenwoordig zijn er zoveel 40+ mannen die niemer aan hun trekken komen omda vrouwtjelief weer zo egoïstisch is in de relatie kijk maar in de boekskes staat er vol van, ik vind dat zondares dat zeer goed doet, om die jonge teenagers eindelijk te ontmaagden want anders zullen nog jaren met frustratie rondlopen zoals mij BV maar ik zoiezo binnekort naar de hoeren me paar maten, ook meschien da ik dan zondares tegenkom wie weet :P kzal alvast hopen oow yeaah

Anoniem zei

Mijn eerste 'echte' keer was ook met een (raam)hoer, om precies te zijn op 1e kerstdag vorig jaar. Ik was op visite bij mijn neef en vertelde dat ik vreselijk gefrustreerd was dat het mij maar niet wilde lukken in de liefde, ook al ben ik totaal niet spuuglelijk of verlegen of zo.
Toen heeft mijn neef me begeleid naar de Geleenstraat in Den Haag.

Ik had zo'n jong meisje van Marokkaanse afkomst, ze was niet slecht maar duidelijk ongeïnterreseerd en een beetje een zeikerd.
Later die dag ben ik naar nog een andere gegaan die een wat ouder was en stukker (klant)vriendelijker. Over haar was ik meer te spreken. Toen ik de volgende dag in de trein naar huis zat, heb ik er nog de hele tijd aan zitten denken. Later ben ik nog een keer naar de Geleenstraat gegaan maar helaas was die vrouw er niet meer.

Aan anoniem van 9 april: ik snap best wel hoe je je voelt. Ik heb ook een tijdje met een dubbel gevoel rondgelopen. Het is gewoon geen prettig idee dat je voor je eerste keer hebt moeten betalen. Maar zie het zo: je hebt nog een heel leven voor je om een relatie te vinden en daar een voldaan liefdesleven mee op te bouwen. En bovendien: wat als je nu ontmaagd was door een of andere breezerslet in een discotheek, zou je je dan beter voelen ? Zo zie ik het.
En at je geen echte man bent zonder een hoer te neuken (zoals in het tweede bericht wordt gezegd) is gewoon onzin natuurlijk.

Anoniem zei

Zondares, laat alle moraalridders maar kletsen. Vooral voor de wat oudere maagden zijn jullie professionals een uitkomst. Want al die vrouwen die nu roepen hoe je eerste keer bijzonder moet zijn hebben ook geen interesse in een man die geen ervaring heeft. Beter met iemand die weet waar ze mee bezig is, niet oordeelt maar heel gewoon en ontspannen is dan met een vrouw die eigenlijk zelf ook niet goed weet wat ze moet doen en eigenlijk toch liever iemand wil die het werk voor haar kan doen. Voor mannen zijn maagdelijke vrouwen vaak erg aantrekkelijk maar voor vrouwen zijn maagdelijke mannen meestal er onaantrekkelijk.
Ik weet zeker dat geen enkele van de maagden die bij Zondares zijn geweest spijt heeft van de ervaring en ik weet zeker dat hun vriendinnen hun ervaring met een ervaren vrouw die de weg weet in bed heel erg op prijs stellen. Want uiteindelijk, zolang die mannen het niet vertellen komt die vriendin er ook niet achter waar ze hun kunsten geleerd hebben. Dus vrouwen: wees haar dankbaar.

Anoniem zei

Mijn zoon is 22 en gaf laatst zo maar toe dat hij op z'n 17e door een hoer is ontmaagd. Dat zou ik nooit van hem hebben verwacht.

Toen hij vroeg of ik ook wel eens sex heb gehad met prostituees heb ik eerlijk verteld dat ik als jonge jongen ook heb leren wippen op de Wallen.

Hij vond dat kicken! Ik was vooral verrast dat we kennelijk dezelfde weg zijn gegaan in onze drang naar sex.
Ik heb hem overigens niet durven vertellen dat ik ook nu nog steeds voor sex betaal. Weliswaar zijn zijn moeder en ik al jaren niet meer bij elkaar, maar een vader op leeftijd die nog steeds voor sex naar de hoeren gaat is misschien wat teveel van het goede.

Anoniem zei

Voordat we weer reacties krijen over 'moraalridders'; latenw e even wel wezen, het is onverantwoord van een ouder iemand om een jonger aan te zetten tot betaalde liefde. Ik als tiener huiverde van het idee om met een hoer te neuken. Uiteindelijk heb het toch gedaan (zie mijn post van 28 juni) maar dat was als twintiger.

En voor die idioot van een JokerID: waarom zou een vrouw een man niet kunnen verkrachten ? Verkrachten betekent: iemand aanzetten tot seksuele handelingen tegen de wil van die persoon, en dat kan een vrouw net zo goed hoor.

En voor anoniem van 3 juli: dat onervaren mannen vrouwen afstoten valt wel mee hoor, de meeste vrouwen die ik ken, vallen er niet zo over en hebben liever een onervaren man dan een vieze dekhengst.Maar goed, als alle vrouwen je blijven afwijzen blijft er weinig over hehe (geloof me, spreek uit ervaring).

Anoniem zei

zijn dei jongens dan boven de 18? anders kan ik mss ook een keer langskomen

Anoniem zei

Hasta la vista komt in de buurt he, alleen gaat het over fysiek gehandicapten, maar ja, die willen het ook he

Unknown zei

Die leeftijd van 18jaar is alleen maar omdat het toevallig in de wet staat. Je bent niet op je 18e verjaardag van de ene seconde op de andere toe aan ontmaagding. Ver daarvoor kun je er al aan toe zijn, zelfs voordat je kan klaarkomen. Dat gebeurt ook wel (niet bij mij) en dat zijn gewoon kinderspelletjes waar bij ze echt lul-in-kut en neuken uitvoeren. Het door de ouders opgedrongen schaamtegevoel verhindert helaas vaak deze ervaringen. Kinderen zouden juist voordat ze konden klaarkomen alreeds bij logeerpartijen gemengd moeten slapen als tegengas op het schaamtegevoel.
Co.

Anoniem zei

Ik ben ook nog maagd waar kan ik je vinden

Zondares zei

De minimumleeftijd is volgens de regels zestien jaar voor klanten, maar volgens andere regels achttien. Dat is heel onduidelijk, dus hou je nou maar aan achttien.

Michel zei

Hey
Ik ben ook nog maagd en zou graag contact op willen nemen (;
Groetjes Michel

Anoniem zei

Ok! Heb veel broodje aap verhalen gelezen maar dit.. Waar komt dat vandaan uit je duim of wat? Zo te merken heb je nogal geen ervaring alleen maar inzicht van verhalen rondom je.

Anoniem zei

Komt nog wel

Johan zei

Hoi Zondares,
Ook ik ben door een (raam)prostituee ontmaagd, op mijn 19de.
Ik had koude handen en voeten van de zenuwen.
Ik vertelde haar dat het mijn eerste keer was, en ze was erg lief voor me, nam de tijd.
Ze weerde me heel behendig, maar lief af toen ik haar wilde kussen.
Met een een zacht "nee, dat mag alleen mn vriendje".
Ze liet zich strelen en betasten, en moedigde me aan.
Uiteindelijk overwonnen de hormonen de zenuwen, en kwam "het" er dan toch van.
Niet dat het lang duurde, ik denk dat het binnen een paar minuten klaar was.
Na afloop heeft ze een lekker bakkie koffie voor me gemaakt, en toen ik weging kreeg ik een tik op mn kont, en zei ze "maak je geen zorgen, jij komt er wel".
En reken maar dat *dat* een compliment voor me was, en heel goed voor mijn zelfvertrouwen.
Ik heb later nog naar haar gezocht, maar haar nooit meer gezien.
Ook nooit meer bij een andere prostituee geweest.

Groetjes,

Johan

Anoniem zei

Hallo Zondares,

Leuk blogje maak je, ik lees geregeld en met plezier!
Op mijn 20-ste ben ik ontmaagd door een jonge meid die aan thuis ontvangst deed.
Ze zag er fantastisch uit, in een bolero jasje, een transparante harembroek en hoge hakken.
Na een drankje was het zover: uitkleden en pik wassen.
Die was zo stijf als een heipaal, zodat ze het condoom er goed omheen kreeg.
Na wat aftrekken kwam het eigenlijke neuken en voor ik het wist kwam ik als een raket klaar.
Fijne herinnering van lang geleden.

Anoniem zei

Mijn zoon is 14 bijna 15 ik zou dit ook met hem willen doen maar in weet niet of ik hem al kan laten gaan ik denk wel dat hij er klaar voor is maar ben niet zeker.

Anoniem zei

Zelf ben ik 16 wil ook graag een keer seks hebben maar ik kan geen vrouw vinden die jongens van 16 accepteren.

Anoniem zei

Beste anoniem van 8 januari,

Als je betaalde seks wilt hebben,is het misschien het gemakkelijkst voor jou om naar meiden achter de ramen te gaan. Bij raamprostituées ligt de drempel meestal lager dan bij een club of privéhuis, waar aan de deur vaak wel naar leeftijd wordt gevraagd en meestal 18 als minimumleeftijd geldt. Meiden achter de ramen werken vaak zelfstandig en beslissen zelf wie ze als klant willen. Er zijn er zeker bij die geen probleem hebben met jouw leeftijd en het zelfs leuk vinden om een jonge jongen op bezoek te krijgen. Overigens is 16 gewoon de leeftijd om een prostituée te mogen bezoeken. Ook hebben de ramen als voordeel dat je van buiten makkelijker kunt bekijken of je de dame leuk en aantrekkelijk vindt. Je zult bij het langs de ramen lopen vanzelf wel merken wie van de meiden op jou reageert. Als je voor de dame binnen niet interessant bent, reageert ze niet, maar een ander jou wel als klant wil hebben zal het wel laten merken door eens vriendelijk naar je te lachen, knipogen of wenken om binnen te komen. Lijkt het je niets, dan kun je gewoon zonder verplichting doorlopen, maar in een privéhuis moet je eerst naar binnen om te kijken welke meiden er werken en soms zelfs ook nog entree betalen. Raamprostitutie is dus veel laagdrempeliger.

Sommige rosse buurten zoals de Wallen in Amsterdam en het Zandpad in Utrecht zijn heel druk, de ramen liggen in lange rijen naast elkaar en je loopt er ook niet echt anoniem, want als je daar wordt gezien is het voor anderen meestal wel duidelijk waarnaar je op zoek bent. Ik weet niet waar je woont en wat voor jou dichtbij is, maar je zou beter in Amsterdam naar de Singelbuurt bij het Centraal Station (Singel no.49-81, Oude Nieuwstraat, Korte Kolksteeg, Spuistraat) kunnen gaan. Deze buurt is helemaal niet zo herkenbaar als Red Light District, want het is eigenlijk een gewone woonbuurt met winkels, restaurants, café's e.d. en hier en daar een paar ramen, waar mensen ook om heel andere dingen rondlopen dan om naar de meiden te gaan. Je bent hier behoorlijk anoniem en het zal de voorbijgangers niet opvallen als je bij een van de dames naar binnen gaat en later weer naar buiten komt. Als jonge student heb ik dat zelf ook wel gedaan. Later ben ik wel eens naar de Achterdam in Alkmaar geweest. Deze ligt redelijk achteraf en besloten, maar de ramen liggen vaak wel dicht bij elkaar. De sfeer is er wel relaxed. Ook ga ik soms naar de Weaze in het centrum van Leeuwarden om een vaste dame te bezoeken, ook een rustig RLD dat als voordeel heeft dat de kamers binnen in een pand zijn. Eventueel kan ik je in Alkmaar en Leeuwarden een paar namen van goede DVP's geven die leuk en lief zijn en het niet raar vinden dat je gewoon een keer zin in seks hebt. Ik wens je heel veel succes!

Anoniem zei

Bedankt voor de reactie maar ik woon in Bergen op zoom dat is in Noord brabant en voor mij is het niet zo gemakelijk om zo maar tegen mijn ouders te zeggen dat ik effe naar Amsterdam ga als je me begrijpt.

Unknown zei

Aan: Anoniem 8 JANUARI 2013 06:11
Als je googelt op bv: prostituee in bergen op zoom, vind je o.a.:
http://goo.gl/6vmHt
Co.

Anoniem zei

Bedankt heb een bericht gestuur naar hotgirl1. hoop op een reactie.

Anoniem zei

geen succes :I ze zegt dat ik te jong ben.

Unknown zei

Gewoon de volgende proberen, zet iets op je hoofd (bv alpinopetje) en je sjaal een slag om je nek of wat dan ook om ouder te lijken. Ik vind dat er geen minimum leeftijd bestaat, die wet is dikke duimen werk. Elders worden ze met 9jaar in het huwelijk gedwongen.
Co.

Anoniem zei

Beste anoniem van 8 januari,

Erg jammer dat het niet doorging, maar je kans komt zeker nog wel. Ik zou niet te overhaast op zoek gaan en de eerste de beste meid bezoeken, want het is wel belangrijk dat je eerste keer een ervaring is waar je later met veel plezier aan terugdenkt. Een bezoek aan een thuiswerkster kan natuurlijk goed uitpakken, maar niet alles wat op een website wordt voorgesteld is wat het lijkt, er zitten onder de adverterende meiden ook types die niet alles waarmaken wat ze je beloofden, en je weet ook niet in welke situatie je eventueel terechtkomt. Zelf heb ik hiermee wel eens een minder prettige ervaring gehad en meteen nadat ik zag waar ik aanbelde rechtsomkeert gemaakt, omdat ik met verslaafden of louche figuren te maken kreeg, of omdat het heel iemand anders was dan op de foto. Zoiets wens ik jou niet toe. Zoals ik al eerder schreef op 9 januari hebben raamprostituées als voordeel dat je van tevoren goed kunt bekijken met wie je te maken hebt en dat je aan de deur rustig contact kunt maken om te vragen wat er mogelijk is voor welke prijs. Uit het eerste contact krijg je vaak al een idee van de dame, of ze er verzorgd uitziet, vriendelijk is en je als bezoeker serieus neemt. Het is helemaal niet erg als je stijf van de zenuwen staat, dat hebben deze meiden wel meer meegemaakt en kan er zelfs voor zorgen dat ze extra lief voor je zijn om je over je drempelvrees heen te helpen. Als je haar eerlijk vertelt dat het je eerste keer is en het graag eens op je gemak wilt doen kan het best zijn dat ze sympathie voor je voelt en haar best doet om je een plezier te doen. Ik weet niet naar welke leeftijd en welk type vrouw je voorkeur uitgaat, maar iemand die wat ouder is, misschien midden twintig of zo, en dus waarschijnlijk ervaring heeft met jonge jongens zoals jij, zou een goede keuze kunnen zijn. Zelf heb ik het toen ik voor het eerst naar de hoeren ging ook zo aangepakt. Nadat het met mijn eerste vriendinnetje was uitgeraakt, miste ik de seks met haar zo erg dat ik er stiekem aan begon te denken om eens naar de hoeren te gaan. Ik was 17, zat in 5-VWO en samen met jongens uit mijn klas waren we wel eens met rode koppen langs de ramen gelopen. Ik geloof dat de meiden onze groep alleen maar lastig vonden en ons graag zagen ophoepelen, maar toen ik er later alleen langsliep bleken ze veel toeschietelijker. Nadat ik eerst hier en daar een paar vrouwen had aangesproken en hun vertelde dat ik het nog nooit had gedaan, ben ik uiteindelijk bij een schat van een meid, een misschien wel wat volslanke Indonesische van 26, naar binnen gestapt en vervolgens lekker op mijn gemak voor een geschikte prijs door haar verwend. Ik had bij mijn eerste onwennige bezoek aan haar heel goed om me heen gekeken of niemand me zag binnengaan en na afloop keek Dolly, zo heette ze, voor mij of er niemand in de buurt was, maar later wende dat snel. Bij mijn volgende bezoeken aan haar stond ik soms als de gordijnen van haar kamer toevallig dicht waren (ze bleek behoorlijk populair bij de bezoekers) brutaalweg tegenover haar raam op mijn beurt te wachten. Ik heb heel goede herinneringen aan mijn bezoeken aan Dolly.

Je schreef dat je in Bergen op Zoom woont, zou het Baekelandplein in Eindhoven (bij NS-station Eindhoven Beukenlaan) voor jou geen mogelijkheid zijn, misschien een keer in de vakantie of in een weekend, zodat je als excuus kunt zeggen dat je met je vrienden op stap bent? Denk er eens over na! Ik wens je nogmaals veel succes!

Anoniem zei

Zondares, zou je mij kunnen ontmaagden en me ook echt wat leren.
mail: al4you00@gmail.com
(is speciaal aangemaakt geen spam word niet gebruikt)

Anoniem zei

Dit begint me nu echt dwars te zitten, ik ben nog steeds opzoek naar een vrouw die me wil ontmaagden in de beurt van bergen op zoom. ik heb er al 3 geprobeerd maar steeds geen succes,ben nog steeds 16 en wil nog steeds ontmaagd worden door een vrouw.

Unknown zei

Als het er nou 30 waren, je laat je te snel ontmoedigen.
Co.

Anoniem zei

dat mag dan wel waar zijn maar er zijn er maar zo weinig in de beurt van bergen op zoom

Anoniem zei

wat dacht je hiervan
http://www.sexjobs.nl/a.php?a=2784559&lijst=zoekresultaat&page=2&h=1&c=37&p=3

Anoniem zei

het ziet er nogal fake uit

Anoniem zei

Het ziet er helemaal niet fake uit...dat is een verhaal van een hoer.en dat is kindermishandeling!

Anoniem zei

ze neemt in ieder geval niet echt op

barfly zei

Ik ben ontmaagd door een vrouw
op de wallen in 1984 ik was 20 en verlegen . Het heeft mij geholpen zelf vertrouwen te krijgen daarna had ik mijn eerste verkering . Ik liep rond en rond voor dat ik duurft want ook in de tijd was er veel negatieve houding tegen prostitutue , Uiteindelijk een lieve blonde hollandse meid heeft een man van mij gemaakt .
Mij eigen zoon is nu 13 als hij het met een meisje doet goed maar ik breng hem net zo goed naar een sex worker . Dat had mij vader nooit gedaan his is te preuts daarvoor heeft toch alleen met mij moeder de lakens verdeeld ik ben het tegenovergesteldt want met hetzelfte person is saai en verdriet leert je dat gellukig zijn is niet voor iedereen weggelegt.
In mijn later jaren vond ik dat hoeren bezoek helpt bij liefdesverdiet . Ik weet soms niet wat ik had gedaan mischieen zelfmoord gepleegt als ik niet de optie van betaalde sex had op dat moment . Men praat over het misbruiken van vrouwen maar het is veel complexer ik ging om selfvertouwen te hebben een heel mens in plaats van half leeg .
Mannen schijnen dat makkelijker dan vrouwen te kunnen liefte van seks scheiden . En je betaalde de vrouwen om weg te gaan simple toch . Als je een vrouw oppikt in een bar zijn er vaak problemen ik heb eng situaties meegemaakt zelden met een prostitue .
Mensen die praten tegen prostitutie hebben geen flauw idee waar ze over praten net zoals drugs . NAtuurlijk is het niet goed als een jong man alleen betaalde seks heeft maar voor verlegen jongens kan het een steuntje zijn en helpt voor later met een echte relatie daar ben ik van overtuigt . Maar ja de media wil niets zeggen over de goed dat hoeren doen nee alleen de slecht ze worden misbruikt nou wat een leugen zeg volgens mij hebben ze de macht alleen de regering maakt ze het leven zuur .

Unknown zei

dam ik ben 23 en nog steeds maagd.
en ik voel nog steeds niet de behoefte om ontmaagd te worden.
miss komt het doordat ik liever game en wiet rook.
ik zou er liever echte liefde bij voelen als ik het de eerste keer doe.
en ik zo nooit met een prostituee doen die daartotoe word gedwonen.
want alleen omdat iedereen maar wil neuken is er immers ook zoveel vrouwenhandel.
en ik zou een slecht gevoel overhouden als ik daar aan mee doe

barfly zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
barfly zei

Ik rook weed ook maar gaan lieven gamen met vrouwen . Het is een leugen over de gedwongen vrouwen alsof ze allemaal tegen hun zin doet .
Het zou wel eens voor komen maar niemand wil met een vrouw dat tegen haar zin werkt en dat voel je hoor !!. Als je op liefte wacht kan het nog lang duren en mischieen wordt het teleurstellend . Sex zonder liefde is het mooiste wat er is en na alle gebroken relaties en pijn iets dat simple is nou dat is pas normaal .
Het geeft je ook zelfvertrouwen om mischieen minder te gamen en roken en een echte vriendin te zoeken .
Ik zelf kon niet leven zonder sex
en ik dank god op mij bloten knieen
dat het kon en de vrouw werkt vrijwillig zoals de meeste trouwens . Het is een leugen over het gedwongen prostitutie hun doel is met propoganda en leugens een mooie iets te verbannen .
Ja het is veel beter dan een relatie wie wil 30 jaar met hetzelfte mens seks hebben ik niet . Als je zo kan leven dan mag het maar het is niet zo dat ons dwang naar sex mensenhandel creerd dat gebeurt alleen als er te weinig seks werkers zijn en dat is het geval niet . Dus bijna alle vrouwen werken vrijwillig en de paar dat toch verkeerd zit moet geholpen worden simple toch . Ik ben zo blij ontmaagt te zijn door een prostitue ik ben haar eeuwig dankbaar . Nogmaals de vrouwen werken het is fantasie zij krijgt geldt ik een gevoel dat ik nodig heb niets mis mee zolang beiden weten waar ze mee bezig zijn .

Ik weet de peeskamer precies waar het is gebuert dat is pas romantisch .

barfly zei

Wil nog even bij zeggen dat ik nog steeds een paar keer per jaar naar de vrouwen gaan om het simple reden hun financieel bij te steunen .
Door naar de hoeren te gaan ben je niet medeplichtig aan gedwongen prostitutie maar je helpt deze vrouwen enorme .
Was zaterdag nog bij een Cubans vrouw en dat is een typische geval heeft geldt nodig om naar huis te sturen . Heeft geen kans op andere betaald werk zeker niet dat zoveel betaald . In haar eigen land heerst armoed hier is het een utopia . Door een verbod wordt deze mensen hard getroffen . Dan stoppen ze oh wat mooie nee zonder werk wat moeten ze anders doen ? Veel kunnen of willen niets anders en is er zoveel werk in andere sectoren ? . Maar het is niet leuk werk ? mmm weet je wat niet leuk werk is in een bejardenhuis stront afvegen van dement ouderen wordt dat ook verboden ? laat mij niet lachen als ik de keus had een tientje per uur of 100 per uur dan weet ik wat mij keus zal zijn . Trouwens had ik een doos dan zat ik al lang zelfstandig op de wallen te werken . Dit is iets wat de rijkerlui in den haag niet snappen dat voor arme mensen prostituie of drugs handel een manier is om rijkdom te krijgen iets sneller dan vakken vullen bij Appie hein .
Dus steun deze dapper vrouwen zoveel mogelijk bezoek een seks werker vandag en voel geen schampte want er is geen . Mij maakt het in iedere geval niet veel uit wat de politiek doet ik blijf prostitues en drugs dealers steunen door hun diensten te gebruiken of het legal of illegal is maakt mij geen moer uit . Sta ik buiten de maschappij dan goed opzuiter zo ben ik altijd en zo zal ik blijven .

Anoniem zei

Hoi,
Ik wil hier ook nog even iets aan toevoegen. Pas geleden ben ik ontmaagd door een prostituee (mijn leeftijd is 19). Het was een heel spontane actie, maar ruim een uur na mijn telefoontje stond de escort aan de deur, een beetje gepraat en toen naar boven gegaan. Ik had expres een vrouw gekozen die er een beetje natuurlijk uitziet dus niet zo'n pornotype met ballonnen. Ik was heel gespannen en het duurde veel te lang voordat hij fatsoenlijk omhoog stond want ik was veel te gespannen en geïrriteerd dat het niet lukte. Na ruim 20 minuten zuigen en trekken ging ze op me zitten en was ik binnen. Daarna nog een 69 gedaan en toen was de rijd op.
Al met al was het niet zo'n succes maar wel blij dat ik het gedaan heb, ik ga veel rustiger door het leven nu seks niet meer iets totaal vreemds voor me is. Het was ook heel fijn om het thuis te kunnen doen. Dus als je twijfelt, gewoon doen bij je thuis!

Anoniem zei

Een jaar geleden ook ontmaagd geweest door een escort (op mijn 23dtr). Ik hield het niet meer. Was onrustig. Ik kwam langzaam uit een depressie, etc...

De seks zelf was niet zo goed (ik was te gespannen) maar het 'bevrijdde' me van mijn angsten en onrustig leven. Eerst was ik er beschaams om, en was ik er een paar dagen 'down' door, maar na een tijdje bleek het me eigenlijk opgelucht te hebben en heeft het -volgens mij- me geholên uit die depressie te geraken en te stoppen met AD-pillen.

Ondertussen al enkele kere gegaan en het gaat veel beter nu :)

Natuurlijk hoop ik ooit eens aan onbetaalde seks te geraken, maar door mijn introverte persoonlijkheid zal dat nog wel ff duren. Tot die kans zich voordoet hou ik het dus bij dvp-bezoekjes ;)

Anoniem zei

Dat moralistisch gedoe.. Ik was 13 en wou al heel graag neuken. Ik was erg verlegen en kreeg met geen mogelijkheid een vriendinnetje. Meisjes willen helemaal geen jongen van 13. Meisjes van 13 a 14 jaar oud laten zich ontmaagden door oudere jongens van 19. Is dat dan geen kindermisbruik ? Pas op mijn 19e kreeg ik een vriendin van 19 en heb vanaf mijn 13e zwaar gefrustreerd en depressief rond gelopen omdat het maar niet lukte. En dan moest je jezelf behelpen met sexboekjes, hoe triest is dat ? Was zelfs boos op vrouwen omdat ze me niet zagen staan. Zels nu ik ouder ben, rond de 40, heb ik nog last van die periode. Ik wou dat ik toen meegenomen was naar een hoer. Had me een hoop frustratie bespaard. En meer zelfvertrouwen gegeven. En die moraalridders, jullie dochters van 14 worden misbruikt door hun vriendjes van 16. De popie jopie van de school die ze allemaal afwerkt. Zo zijn mesjes van die leeftijd, die neuken alleen met de jongen met de grote bek en dan janken als ze gedumpt worden !

Zondares zei

Ik vind de reacties op dit stukje heel interessant. Dank jullie wel voor het opschrijven!

Anoniem zei

Ik ben heel erg blij met al deze reacties. Ik heb ze allemaal gelezen en er zijn dus meer mensen met dezelfde problemen.

Ik ben 28 jaar en het frustreert mij ook mateloos dat ik het allemaal nog niet heb meegemaakt doordat ik nooit het zelfvertrouwen heb gehad. Ik heb al aardig wat zelfvertrouwen opgebouwd. Maar dit is nog een probleem omdat het gewoon onprettig is, zon normaal onderdeel van een mensenleven hoort te zijn. Iedere maal dat mensen over dat soort onderwerpen praten voel ik me rot en buitengesloten.

Ik heb het liefst gewoon een relatie en alles wat daarbij hoort. Maar ik wil gewoon die drempel platwalsen die ik heb. Het zelfvertrouwen krijgen dat ik het ook gewoon kan. En weet hoe het allemaal moet voor als het een keer wel op mijn pad komt in het "echte leven". En daardoor wellicht veel makkelijker een vriendin kan gaan zoeken omdat ik niet bang meer ben voor het onbekende en dat niet meer uitstraal. Niet meer voor de maagdelijkheid te schamen.

Wellicht moet ik dit gewoon echt gaan doen. Dit is toch ultiem goed voor je zelfvertrouwen als het lukt? Is het verstandig of niet? Ik twijfel.

Anoniem zei

@ Anoniem van 27 april

Tjah, voor de 1 is het een grote stap en voor de ander maakt het geen reet uit. ik ben ook ontmaagd door een hoer (wel op een veel vroegere leeftijd dan jij) maar voor mij leverde het niks op van wat ik er van gedacht had. Het stelt allemaal niet zo veel voor maar man je bent 28... wat heb je te verliezen? Ga lekker neuken gozer ;).

Of je er nou beter uit word of niet je hebt het dan in ieder geval gedaan.

Anoniem zei

hey weet iemand toevallig nog een hoer die ook jongens van 16 ontvangt ik wil namelijk heel graag ontmaagd worden maar ik kan niemand vinden die het wil doen met een 16 jarige

Anoniem zei

Als het je alléén om het ontmaagden gaat kun je ook nog wel even wachten. Dat alle jongens om je heen nu een grote bek hebben en lullen alsof ze al heel wat hebben meegemaakt hoort een betje bij de leeftijd. wie weet heb je binnen no time zomaar een vriendin.

Als je er natuurlijk nou al schijt aan hebt kun je is proberen om door een raambuurt te lopen en kijken hoe de dames op je reageren. als je er een beetje volwassen uit ziet zullen ze wel naar je lachen en je af en toe wenken.

Veel van die oost-europese dames zullen zich er geen zorgen maken dat je zo jong bent en als ze eenmaal binnen vragen hoe oud je bent zeg je maar 19. ;)

Het hoort eigenlijk niet en je moet er vooral je bek over houden dan om je heen als je het doet of van plan bent te doen maar wees eerlijk... natuurlijk heb je porno jongensdromen! welke 16 jarige niet? en met prostitutie kun je die waarmaken. :D

Maar doe het niet om ontmaagd te worden jongen. je eerste keer is niks, een getalletje. Doe het omdat je er zin in hebt.

greetz,


Anoniem zei

nou dat is de reden ook ik wil het heel graag doen omdat ik er zin in heb maar dan wel met een prive ontvangst

Anoniem zei

Er zijn niet veel (Nederlandse) dames
die je zullen ontvangen als je eerlijk bent over je leeftijd. Je zou kunnen proberen aan de telefoon te zeggen dat je 18 of 19 bent maar dan heb je altijd nog de kans dat ze je weigert als je aankomt (ik weet niet hoe oud je er uit ziet) of om je ID zal vragen om te zien of je wel meerderjarig bent en dan ben je natuurlijk de sjaak.

Het nadeel van privé ontvangst in deze situatie is dat je niet helemaal weet wat voor een dame je zal treffen en of ze het leuk zal vinden dat je zo jong bent.

Er zijn er ook bij die het wel leuk vinden en dan extra lief voor je zijn of die er gewoon schijt aan hebben zolang je maar betaald maar die zullen je waarschijnlijk wel bespelen of afzetten omdat je zo jong en onervaren bent en dat kan je 1e ervaring misschien niet ten goede komen.

Zondares, Ik weet niet of je hier de reacties nog leest maar wat zou jij deze jongen adviseren? en zou hij het überhaupt kunnen proberen of toch nog maar ffkes laten?. :)

Geetz,

Anoniem zei

Hi Zondares, je blog is fantastisch, ook ik heb (het artikel) en de vele reacties met zeer veel interesse gelezen. Sommige reacties moest ik hartelijk om lachen, ergens in een reactie stond bvbld: eigenlijk zou prostitutie/sekswerker een schoolrichting moeten zijn. Als je daar dan, slechts als gedachte experiment, wat dieper over gaat nadenken, dan denk je mischien ook, tja, waarom zou dat eigenlijk niet moeten kunnen? Prostituees/sekswerkers zouden ook gewoon opgeleid moeten kunnen! worden naar een keurmerk, waaruit direct valt af te leiden met wie ze graag of goed kunnen werken, zoals bijvoorbeeld ''gespecialiseerd op gehandicapten" of "gespecialiseerd op ontmaagdingen" etc. nu is het zo dat indien je bij een prostituee binnenstapt, je absoluut niet weet wat voor ervaring je te wachten staat. (maar misschien is dat ook wel een deel van de fun of spanning). Voor een ontmaagding is een slechte ervaring wel super sneu, omdat 'over doen' onmogelijk is. Tenslotte: prostituees verdienen mi echt veel meer respect en steun in en van onze maatschappij.

Anoniem zei

Ik ben ook nog maagd en 18 jaar, ik pleeg bijna zelfmoord erom! Veel mee gemaakt de laatste jaren.

Mart zei

wat staan er toch een moralistische zeur reacties tussen zeg. kindermishandeling/verkrachting. o o o wat erg. Schande is het dat het gebeurt. Jongens die seks hebben. bah. Het zou verboden moeten worden, iedere dag zie ik overal hordes huilende jongens die absoluut geen zin in seks hebben. of nee, wacht, die zie ik eigenlijk nergens.
Als er al sprake is van kindermishandeling, en ik zeg als, is het wel door de druk van ouders/vrienden etc die eisen dat iemand seks gehad moet hebben, maar eenmaal binnen is het hun eigen keuze.
En wat de ervaring van de eerste keer betreft, tuurlijk is het fijn als het uit liefde is, was bij mij ook en was ook een bewuste keuze, maar wat is het verschil (qua aanwezige liefde) tussen naar de hoeren gaan, betalen & het gehad hebben OF gewoon met de eerste de beste gewillige meid op school tussen de lakens duiken (na een paar breezers) en het gehad hebben? Sommige/veel mannen willen gewoon seks. Seks om de seks seks zeg maar. daar komt geen liefde bij kijken, alleen geilheid.
persoonlijk denk ik dat een prostituee dan zelfs de betere oplossing is. beide partijen weten waar ze aan toe zijn nog voordat er iets gebeurt is. Zij doet haar werk, hij betaalt er voor en heeft seks. geen valse beloftes, verwachtingen of truckjes om de ander over te halen om seks te hebben.

Anoniem zei

Iedereen moet zelf weten welke keuze hij maakt. Voor sommige jongens kan het goed zijn om het voor de eerste keer met een professionelle te doen, als het maar niet onder dwang van leeftijdsgenoten of omgeving gebeurt. Als je voor de eerste keer uit echte liefde met je vriendinnetje het bed induikt en alles gaat zonder problemen, dan is dat natuurlijk geweldig, maar er zijn jammer genoeg ook genoeg verhalen over eerste seks die erg tegenviel omdat het onder druk gebeurde of men er te jong of te haastig of onvoorbereid aan begon. Vaak heeft deze seks niets met verliefdheid te maken en had het beter kunnen wachten. Zo'n negatieve ervaring raak je moeilijk weer kwijt. Wanneer hij er aan toe is en het zelf echt wil zou een bezoek tegen betaling bij een lieve meid met geduld en begrip voor een onervaren en verlegen jongen een leuke en leerzame ervaring kunnen zijn die ook nog eens veel ellende en frustratie kan voorkomen.

Eerlijk gezegd loop ik zelf ook met het idee rond om mijn neefje van 18 een keer naar een prostituee te brengen. Hij heeft geen contact met zijn vader en groeit op bij zijn moeder en twee zussen, en om eens in een andere omgeving te zijn brengt hij regelmatig een weekend bij mij door. We doen vaak gezellige dingen samen of met andere familieleden, maar sinds een paar maanden heeft hij ook behoefte aan praten over persoonlijke dingen die volgens hem moeilijk zijn met alleen vrouwen om hem heen: seks dus. Ik vind het leuk om naar hem te luisteren, vragen te beantwoorden en het klankbord te zijn waar hij kennelijk naar op zoek is. Laatst zei hij, verlegen en onzeker als hij is, dat hij best nieuwsgierig was hoe seks nou zou voelen, en het misschien wilde doen als het kon, maar niet wist hoe je dat voor elkaar kreeg. Hij kon zich gewoon niet voorstellen dat hij zoiets aan een vrouw zou durven vragen, stel je voor dat ze kwaad werd, en naar de hoeren gaan, dat was ook geen oplossing, al had hij van zijn vrienden wel eens gehoord dat sommige jongens dit stiekem echt deden. Ik heb gemerkt dat dit onderwerp hem erg bezighoudt en dat hij langzaam naar seks toe groeit. Ongeveer een kwartier lopen van waar ik woon is een buurtje waar raamhoeren zitten en toen we er een tijdje geleden eens overdag min of meer bij toeval doorheen liepen, reageerde hij eerst wat gegeneerd en onwennig, maar later bleek dat hij het ook wel leuk had gevonden en kwamen de vragen. Nu wil hij graag dat we op weg naar het stadscentrum door deze buurt lopen en zegt hij het bloedje spannend te vinden om naar de meiden te kijken. Een paar zijn duidelijk favoriet bij hem. Ik dwing hem nergens toe en moedig hem ook niet actief aan, maar ben er ook niet afkeurend over. Ik heb hem gezegd dat hoeren en naar de hoeren gaan niet fout zijn, maar dat de keus aan jou is, zoals je ervoor kiest om wel of niet te drinken. Als ik merk dat hij naar een van deze meiden zou willen, dan mag hij van mij. Ik vind 18 een goede leeftijd om ermee te beginnen. Een van de dames waar zijn oog op viel, is een mooie meid van ergens achter in de twintig met een verzorgd uiterlijk en een lieve uitstraling. Ik heb haar al eens gevraagd of ze het gek zou vinden om mijn neefje rustig in te wijden en wat het zou moeten kosten. Toen ik zijn leeftijd noemde zei ze dat ze wel eens vaker heel jonge klanten kreeg en dat ook hij welkom was. Het zou dus zomaar kunnen dat ik mijn neefje als de tijd rijp voor hem is naar haar of een van haar collega's breng. Soms gaat volwassen worden zoals het gaat.

Anoniem zei

Overmorgen ga ik naar een escort toe. Ik trek het gewoon niet meer. Onderhand ben ik bijna 21, en het is gewoon niet normaal hoe erg het mij dwars zit dat ik nog geen seks heb gehad, en het echt graag wil.

Qua relaties is het tot op heden ook nog niet veel geworden. Of nét niet, terwijl ik iemand wel echt leuk vond. Bah, echt balen.

Verder trek ik me echt als een dekhengst af. Als ik nu zou moeten gaan tellen hoe vaak ik me wel niet tijdens het aftrekken heb gefantaseerd hoe het zou zijn om seks te hebben, ik weet het niet meer.

Ik word er echt gek van, en ook deels doodongelukkig. Ik kom gewoon niet aan mijn behoeften en vraag me constant af hoe het is.

Dan maar wat geld neerleggen, eindelijk de ervaring opdoen, en het los kunnen laten. En lekker genieten. Daarna zien we wel. Wellicht zit ik hierna helemaal vol met zelfvertrouwen.

Kan niet wachten. Heb ook echt een high class escort uit gezocht, dus ik ben er van overtuigt dat het een heel plezierige ervaring gaat worden.

En verder, laat iedereen in zijn waarde. Wij hebben allemaal onze redenen.

Anoniem zei

Anoniem van 26 september,

Gefeliciteerd met je lef. Nou, ik hoop voor je dat het een leuke en leerzame ervaring is geweest en dat je erachter bent hoe geweldig seks is. Je mag best een keer vertellen hoe het is gegaan. We zijn benieuwd. Groetjes!

Anoniem zei

Er zijn hier echt een hoop mensen die denken dat dit onprettig is ofzo.

Ik ben op mijn 21ste zelf naar een prostituee gestapt.

Wel eerst zelf onderzoek gedaan bij wie ik wel en niet moest zijn.

Mevrouw hierboven heeft gelijk.
Ik ben uiteindelijk een stuk of 10 keer terug geweest. Uiteindelijk gestopt omdat ik dacht dat ik een SOA had opgelopen, bleek uiteindelijk vals alarm te zijn.

Of het verstandig is geweest om mijn eerste keer bij haar te zijn, Zou ik liever een normale eerste keer hebben gehad? Misschien, maar dat zat er gewoon niet in, en ik had ook geen zin om het de eerste keer te verpesten door gebrek aan ervaring met een nieuwe relatie.

Hoop geleerd daar, en heb er ook geen spijt van.

Ook al ga ik op het moment niet meer, het is een goed gevoel om te weten dat je altijd ergens terecht kan.

Iedereen hier die anoniem moraal ridder zit te spelen weet niet waar ze het over hebben. 18+ is volwassen en dan mag je in Nederland zelf bepalen of je naar de wallen gaat of niet.

(Ik zou het zelf met mijn zoon niet doen, maar ik ga andere vaders er niet van betichten.)

Anoniem zei

Wil je mij ook ontmaagden sms 0651863015
ben 22 jaar en heb tot nu toe geen succes bij de dames.
ik zou heel graag wat bijleren, en klaarkomen door een echte vrouw.
ik betaal je goed.
mvg
anoniem

Anoniem zei

Ik ben net na mijn 20ste verjaardag naar de hoeren gegaan. Omdat ik simpel weg weinig ervaring met meisjes en ook niet ontmaagd was.
Ik zat enorm te twijfelen. Een vriend van mij van 18 was erbij maar durfde uiteindelijk niet.. Ik wilde heel graag maar vond het aan de ene kant ook een beetje eng en spannend. Ik had geen idee wat mij te wachten stond. Bijna alle hoeren op de wallen zijn buitenlands. De meeste dringen je aan als je lans de ramen loopt. Maar deze zag er heel goed uit en vertrouwde haar beter als de andere. Ze liet mij zelf beslissen en drong totaal niet aan. Dus daarom ben ik uiteindelijk toch naar binnen gegaan. het was mijn laatste kans want het was al bijna 6 uur s'ochtends. Ik betaalde 50 euro. Ze zei dat ik seks kreeg en blowjob. Ik verstond onder zeks gewoon pussy seks weet je wel. Uiteindelijk begreep ik haar verkeerd omdat ze buitenlands was.. Dus ik kreeg alleen blowjob en vond het helemaal niet lekker. Ze deed het vrij wild en het voelde niet prettig. Dus een teleurstellende ervaring. Ik dacht dat ik gewoon kon neuken. Maar daar moest ik 100 voor betalen. Ik hoop dat Zodares beter is??

Anoniem zei

Wat een onzin allemaal, romantiek bestaat niet sukkels, als je wacht tot je de ware tegenkomt kan je heeel lang wachten. Een kut is een kut en stelt weinig voor, sorry dames het neuken doet bij mij weinig, meer voor-naspel en alles ertussen de daad?Daar word ik nauwelijks warm of koud van. Als mensen meer seks zouden hebben zouden ze niet zoveel onzin uitkramen. Eén gewetensvraag aan diegenen die zo te keer gaan tegen hoeren en seks überhaupt: hoe zijn jullie ontstaan?Toch door seks of mis ik iets?Nederland is een walgelijk bekrompen land geworden, tolerant, ja naar buiten toe, de spruitjeslucht en de benauwende sfeer stinkt je een uur in de wind tegemoet!

Anoniem zei

Trouwens prostituees is niet het oudste beroep, dat zijn de doodgravers.

Anoniem zei

Ik ben zelf 13 en lan niet wachten tot ontmaagd te worden ben alleen niet echt goed bij de vrouwen maar 13 ia toch wel erg vroeg om ontmaagd de worden of niet

Anoniem zei

Zit nu nog op de.middelbare en jrijg.bijna sexuele voorlichtingen lijkt me wel leuk om dan een prostituee in de les te hebben en die lekker te neuken;-)

Anoniem zei

Lik ben zelf een jongen van 13 en kan eigenlik nu al niet wachten tot ik ontmaagd wordt kik zelfs porno enzo graag tips hierover wat ik nubeigenlijk moet doen ik kan niet stiekem naar de hoeren gaan geld op ouders boos en verlang er gewoon zo naar dat ik ...... zondares kunt u mij alstublieft wate tips geven hoe ik dit moet aanpakken

Anoniem zei

Of iemand anders

Anoniem zei

Zondares, ik ben er ook aan toe ontmaagd te worden, waar kan ik je vinden?

Anoniem zei

Kan er niet iemand jochies van 13 castreren omdat ze nog maagd zijn en willen neuken?Koop verdomme een seksblad en leer eerst rukken. Arme meiden die zoiets krijgen, vraag me af of dit soort jochies ooit normaal wordt. Seks is sooo overrated, ben blij dat ik geen dochter heb anders kon ik elke keer zo'n aapje afschieten.Walgelijk gewoon leer respekt te hebben voor vrouwen, of hebben jullie geen moeder? Vraag me af in wat voor gekke wereld ik ben beland. Willen neuken maar niets van het leven weten.

Anoniem zei

Iemand hierboven noemde je ontmaagding ''de belangrijkste ervaring in het leven van zo'n jongen'' hahahah ik denk dat er wel wat belangrijkers is dan je eerste keer.
Als je eerste keer leerzaam en leuk is, dan is het toch geen mishandeling?

lekkertje zei

hey!, hoe oud moet je zijn om met jou te neuken? Ik wil je best op komen zoeken! mhhhh!

Anoniem zei

Hij heeft betaald als hij er voor gaat moet hij dat zelf weten niet iedereen hoeft volgens de regeltjes te leven;)

Anoniem zei

Sjongejonge jij zit echt alleen hier om zulke mensen op te zoekken je ziet die leeftijden toch niet dus hoe weet jij nou dat t kinderen zijn mischien zijn ze gewoon 21 das ook jong

Anoniem zei

Al vijf jaar lang schaam ik me elke dag voor mijn gedrag. Ik heb seksuele contacten met jochies die soms nog maar in de brugklas zitten. Zelf ben ik een vrouw van 44 jaar.

Elke keer als er weer een jongen is langs geweest zeg ik tegen mezelf "dit was de laatste, ik stop er mee". Maar als er dan weer een jongen belt of hij langs mag komen dan laat ik ze toch weer langskomen. Sommige jongens staan met 10 minuten weer buiten en een orgasme krijg ik er meestal niet van. Het gaat er alleen maar om dat zo'n jongen het leuk vindt. Hij kiest wat hij wil doen, ik doe enthousiast mee en 10 tot 30 minuten later is zo'n jongen dan weer vertrokken.

Hoe kan ik stoppen?

marja1970@safe-mail.net

Anoniem zei

Wow het is nu bijna exact 2 jaar geleden dat ik hier poste (zie 28 juni 2012). Ik denk er inmiddels al niet meer zo over na als destijds.

Wat ik er trouwens niet bij heb vermeld is dat ik na mijn eerste keer nog even door ben gegaan met hoerenlopen, maar ben daar sinds de sluiting van het zandpad mee gestopt (was het eigenlijk al een beetje zat, maar de sluiting van het zandpad was de druppel).

@ Anoniem van 27 april:

ik was ook 28 toen ik het voor het eerst deed met een hoer, toen schaamde ik mij dood, nu boeit het me geen reet meer. Ik heb gewoon gedaan hoe het mij uitkwam, en als ik niet had gedaan was ik nog maagd. Natuurlijk had ik mijn eerste keer anders voorgesteld maar zoals de volgende reactie al zei: wat heb je nog te verliezen ???? Zo denk ik er nu ook over.

Verwacht er verder trouwens niet te veel van, je eerste keer stelt geen reet voor, en seks met een prostituee is echt niet zo spectaculair als veel van die eikels op internet beweren. Beter ga je er ook niet te lang mee door met hoerenlopen, het bespaard je een hoop tijd en geld.

noctambulist zei

Ik ben een vader van een introverte, fijngevoelige en knappe jongen die met meisjes omgaan heel moeilijk vindt, ik denk niet dat hij al ooit een meisje heeft gekust hoewel ik wel eens observeer dat meisjes hem zien zitten. Voor hem is het een rem dat hij een beperkte vorm van autisme heeft. Ik overweeg om hem voor zijn 20ste verjaardag kennis te laten maken met mijn lievelingsprostituee, een fantastisch meisje dat veel aandacht besteed aan praten, knuffelen, kussen, lachen en superfijn is in bed... Ik ga het eerst binnenkort met haar eens bespreken. Dit is ook de reden waarom ik via googlen op dit forum geraakt ben, en ik vind de getuigenis van de prostituee zo mooi dat ik er bijna tranen in de ogen van krijg. Ik heb veel pijn als ik mijn zoon zo zie sukkelen met meisjes en wordt dan zelf terug gecatapulteerd naar de tijd dat ik een jonge student was en nog bijlange zo vlot niet was in de omgang met vrouwen als nu en mijn onbeantwoorde verliefdheden zo ontzaglijk veel verscheurende pijn deden... Ik worstelde erg met mijn maagdelijkheid gedurende de periode tussen 17 en 23 jaar, dacht dikwijls aan naar een hoertje te stappen maar ook dat was voor mij een onbekende, onmogelijk te nemen hindernis. Leve internet zou ik zeggen! Ik wil mijn zoon niet zien lijden zoals ik geleden heb, uiteindelijk heb ik een lief, mooi meisje leren kennen en hebben we elkaar ontmaagd, we zijn ook getrouwd. We hebben een goeie relatie maar ze is de laatste jaren nauwelijks nog in seks geïnteresseerd. Twee jaar geleden ben ik na jaren "drooglegging" vastberaden bij een Portugees hoertje binnengestapt en heb mijn probleem uitgelegd, het was één van de spannendste en fijnste ontmoetingen uit mijn leven, nu ga ik maandelijks naar te betalen meisjes, steeds prachtvrouwen, ik heb nooit een slechte ervaring met een prostituee gehad, ik heb een grenzeloos respect voor deze vrouwen die in de maatschappij zo laatdunkend worden bekeken. Met enkele heb ik een nog specialere band en ik sta op het punt om aan mijn lievelingsdame te vragen mijn zoon te helpen, ik ben zeker dat ze dit beter zal kunnen dan duizend psychiaters... Ik zal dit nog wel moeten aanbrengen bij mijn zoon, moest ik die kans gekregen hebben als jongere dan had me dat veel wanhoop en zorgen bespaard...

Anoniem zei

Apartye jongensschool, uit de buurt van meisjes blijven (wij mochten zelfs niet in de buurt van meisjesscholen zoals de MMS omen op straffe van verwijdering van de school - daar ging dus je hbs-diploma - en werden door de kerk bang gemaakt voor vrouwen. En als je eenmaal de 21 had behaald en op dansles mocht (hoorde bij de opvoeding) en ja had haar keurig netjes thuis gebracht was dat meteen verkering en dus verloven en trouwen, de druk van de familie was te groot om daar tegenin te gaan. De bruid was bang gemaakt voor "dat erge dat nu eenmaal moest om kinderen te krijgen" en zelf wist je er ook geen bal van. Het was de jaren vijftig en dat in een godsdienstig milieu van nette mensen waar bepalend was hoe de kennissen, uitsluitend de geloofsgenoten, tegen je aankijken. Had ik maar ooit de kans gekregen om door een ervarfen vrouw te worden ingeleid in de ins en outs van een intieme lichamelijke relatie. Het is dus het hele huwelijk tobben geweest.

Anoniem zei

De Bijbel waarschuwt aanhoudend:

Maar, kinderen, luister naar mij en houd je aan wat ik zeg Blijf bij haar vandaan en ga niet naar haar huis Laat je eer en aanzien niet bij haar achtere stel je beste jaren niet in de weegschaal en lever jezelf niet uit.............

Hier wordt natuurlijk de spot mee gedreven, maar diep in je hart is vast nog een klein stemmetje, it is called God's Whisper.........

Niels zei

Ik denk er ook over om me te laten ontmaagden door een dame van plezier. En moet zeggen je tekst doet me toch minder twijfelen

Anoniem zei

ik ben een jonge man van 31 en ik ben eerder dit jaar opzich ook ontmaagd door een dvp alleen dat ging bij mij niet als gepland.
Na een lekker massage was voor mij het moment daar, ze trok mijn kleine vriend hard, deed er een condoom om en ging vervolgens op mij zitten....dat 1e standje ging redelijk maar bij 2e standje verloor ik mijn erectie en dus einde verhaal.
Een week later ging ik voor herkansing maar dat werd nog een grotere blunder, al enkele seconden na penetratie verloor ik erectie....kortom ik schaam me kapot en weet tot op de dag van vandaag niet wat ik ermee aanmoet.

Anoniem zei

@30 juli 2015 00:56

Waarschijnlijk heb je wat last van spanning? (Zoals zovelen met jou bij de eerste keer).

Geloof me, een raamprostituee in het leeftijdscohort 20 - 25 heeft met duizenden mannen seks gehad. Of jij klaarkomt of niet is alleen voor jou interessant niet voor haar.

Hou vol. Zoek misschien een goed Nederlands sprekende hoer. Vertel haar volgende keer wat er speelt. Focus niet op persé te moeten klaarkomen. Geniet van de ervaring. Laat dat "klaarkomen" los.

Óf doe een paar keer één of andere body to body thaise olie massage oid, dan verleg je de aandacht wat naar genieten ipv op persé te moeten klaarkomen.

De meeste hoeren trekken je ook af als je het vraagt. Klaarkomen wil dan wel eens wat gemakkelijker gaan. Óf laat je alleen lekker zonder condoom pijpen.. (Los van of je klaarkomt of niet).

(Let op dat je niet financieel pootje gelicht wordt als je per ongeluk in haar mond klaar komt zonder je dat afgesproken te hebt.)
Bij een Nederlands sprekende hoer heb je waarschijnlijk geen gezeur met (vermeende) financiële communicatie stoornissen. Oostblokhoeren zijn nogal sterk in het financieel uitspelen van onervarenheid.

Misschien is het ook een idee een paar keer naar dezelfde te gaan dan slijt de spanning misschien wat?

Success!

NB: ik heb wel eens begrepen dat als je met masturberen klaarkomt er medisch in ieder geval geen storingen zijn in je functioneren.Anoniem zei

Aan anoniem van 30 juli 2015,

Heel jammer dat je geen goed gevoel had over je eerste bezoeken bij een hoer, maar er is geen reden om je ervoor te schamen. Als je het deze meid bij een volgend bezoek vertelt wat je als probleem voelt en ze is serieus, dan zal ze je zeker willen helpen om de seks tot een plezier te maken. Mijn meeste bezoeken aan de hoeren waren heel leuk (gisteren nog!), vaak ook omdat ik weer naar dezelfde dame ga als de eerste ervaring leuk is. Nu ga ik al een heel tijdje tot volle tevredenheid steeds naar een heel lieve dame achter het raam die de tijd voor me neemt en van een praatje houdt. Ik weet van haar dat ze goed is voor onervaren (vaak jonge) mannen, want ze heeft regelmatig studenten binnen als ik voor haar gesloten gordijnen moet wachten, zoals gisteren. Misschien zou ze voor jou de goede dvp kunnen zijn die je je zelfvertrouwen teruggeeft Ik weet niet waar je woont, maar ik zou je haar gegevens kunnen geven als je dat zou willen. Ook ken ik een leuke meid op de Wallen in Amsterdam die evenmin moeilijk doet met iemand zoals jij.

Anoniem zei

*moraalrakkers

Mathieu zei

ik ben een man van 43 en ook nog steeds maagd het komt omdat ik vroeger in mijn jeugd op school en op straat veel ben gepest door leeftijdsgenoten mede door mijn uiterlijk en flaporen ik heb daardoor een zeer lage eigendunk gekregen van mijzelf en ik ben er mede dyslectisch door geraakt dus let aub niet op de schijffouten

wat ik in mijn jeugd jaren heb meegemaakt heeft heel veel van mijn leven bepaalt op het gebied van opleiding werk en sociale contacten mede daardoor heb ik mezelf altijd als een loser gezien in het leven ik heb nooit een vriendin gehad of een vrouw ontmoet het is nooit op mijn pad gekomener altijd ervan uitgaande dat ze mij dom zouden vinden mede door mijn uiterlijk maar zo is het leven nu eenmaal niet iedereen heeft geluk

helaas ik heb mij er maar bij neergelegd bij mijn lotsbepaling ik zou mijzelf best wel eens willen laten ontmaagden door een prostituee het lijkt mij een geweldige ervaring om eens sex te hebben met een prostituee het geld interesseert me niet het plezier en het gevoel en de liefde die ik zou krijgen van haar het lijkt me zo een mooie ervaring

ik heb er best veel over nagedacht en gefantaseerd in mijn leven maar nooit echt de
Groote stap durven nemen ik krijg altijd een gevoel van schaamte angst en onzekerheid over me heen dat als ik een prostituee zou bezoeken en mijn verhaal zou vertellen aan haar wat ze ervan zou denken dat ik nog maagd ben.

Anoniem zei

Zelf heb ik mij ook laten ontmaagden door een dvp afgelopen augustus. Was toen 28, bijna 29 en het vrat toch wel aan me om nog steeds maagd te zijn. Wou natuurlijk ook wachten op die speciale iemand, maar hoe lang moet je nog wachten als je 28 bent.
Had van prostitutie altijd toch niet zo'n goed beeld, maar ben mij er gaan verdiepen en wilde het dan toch op deze manier gaan proberen.

Heb veel recensies gelezen van dvp's om zo tot een zo goed mogelijk keuze te komen. Na er eentje te hebben gevonden en afspraak gemaakt te hebben, gierde de zenuwen door mijn lijf.Had ook aangegeven dat het mijn 1e keer was en zelfs nog nooit een vrouw had gezoend, maar dit was geen probleem. Contact ging via whatsapp wat ook wel fijn was.
Had voor 2 uur afgesproken, is toch je 1e keer dus wilde het goed doen, gewoon relax. Het was in een privéhuis.
De dvp was 24, gewoon Nederlands meisje, spontaan en aardig. Dus dat viel gelukkig mee.
Eenmaal op de kamer aangekomen, zei ze, dus dit is je eerste keer met een dvp? Ik zei, ja en de 1e keer seks. Schijnbaar had ze niet begrepen dat ik nog maagd was en geloofde het ook niet. Toen pakte ze mij vast en begon mij te tongzoenen. Wat een ervaring, vroeg ook elke keer aan haar of ik het goed deed en vroeg om tips. Dit deed ze heel goed, ze nam heel veel initiatief en stelde mij op mijn gemak. Ze pakte mij ook stevig vast en knuffelde veel en bleef zoenen, waar je dan echt het gevoel van krijgt dat ze niet vies van je is.

Ben er zou blij mee dat er vrouwen zijn die dit willen doen.

Voor mij was dit een top ervaring, en had dit veel eerder moeten doen. Nu ga ik ongeveer 1x in de maand naar de dvp's en heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven en ben veel meer zeker bij de vrouwen.

Martine Pauwels - M.G. Crow zei

Ik vind het er over. Zelf ben ik eerlijk: ik wil geen man die een prostituee bezoekt. Een man die op een hoer kruipt, is geen man! Die vaders moesten ze afknallen. Ik zou nooit met zo een jongen willen trouwen. Sorry, maar voor mij zijn hoerenlopers mannen die geen kans maken en hoeren, die mogen ze van mij vogelvrij verklaren. Ik spreek niet over slachtoffers van mensenhandel, maar wezens zoals jij mogen in mijn ogen onder geen beding gelijke rechten krijgen. Ik walg gewoon van je. Ik lees je blogs omdat ik je als medemens probeer te begrijpen, maar ik kan het gewoon niet. Ik pleeg nog liever zelfmoord dan mezelf ooit verkopen. Ik snap niet hoe jij en je klanten nog in de spiegel kunnen kijken. Sorry, ik ben daar liever eerlijk in.

Anoniem zei

Kan een Jongen van 14 alleen komen?

Anoniem zei

Kan een Jongen van 14 alleen komen?

Anoniem zei

denk het niet

Anoniem zei

Respect voor alle verhalen hier op dit onderwerp en respect voor zondares. En fuck al die stomme moraalridders...zucht...bekrompenheid

2 maanden voor mijn 18e verjaardag ben ik ontmaagd door een 23-jarige Française in de rosse buurt. Mijn ontmaagding was 3x niks door de zenuwen en de hoge verwachtingen en doordat ik weinig tijd had. Ik betaalde maar 50 euro. Nu ben ik 27 en ik heb alleen maar betaalde seks gehad. Vrouwen zijn ook gewoon zo moeilijk voor mij. Vooral bloedmooie vrouwen. Ik ben ook kieskeurig en ik hou niet van gezeik. Prostituees hebben mij heel veel goede ervaringen gegeven maar er zaten ook slechte en matige tussen. In verliefd zijn ben ik ook niet goed want ik word het te snel en ik raak door een vrouw geobsedeerd. De vrouwen die ik leuk vind die willen mij vaak niet. Ik ben dus echt op de hoeren aangewezen.

Unknown zei

Mijn huwelijk met mijn man was verschrikkelijk enkele jaren nadat we trouwden. Zijn liefde voor mij stierf bedroog me, elke keer dat ik klaagde dat hij me pijn zou doen met woorden en weg zou lopen, Soms komt hij dagen niet thuis en geeft hij niet om mijn gevoelens waarom hij zich op andere momenten verontschuldigt maar nog steeds vals speelt. Ik vroeg me af of hij dezelfde man was met wie ik trouwde. Huilen werd een deel van mij totdat mijn tweelingzus me vertelde over de wonderen van Lord Bubuza, dus nam ik contact met hem op via whats app: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn probleem ... Ik besprak met Lord Bubuza op WhatsApp: +1 505 569 0396 en voorzag in alles wat hij nodig had. Enkele uren later viel mijn man thuis en viel op zijn knieën huilend en smeekte me om hem te vergeven. Ik dacht dat ik droomde, maar ik vergaf het hem en sindsdien is mijn man zorgzaam en is hij gestopt met vreemdgaan. Heb je een vreselijke relatie ?? Lord Bubuza is als een GOD op aarde die elk soort probleem kan genezen. Neem contact op met Lord Bubuza op Whats App-nummer: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Anoniem zei

Ik was zelf 27 jaar en nog maagd. Daar baalde ik van. Ik was erg verlegen en onzeker als het om vrouwen ging. Om die reden heb ik toen besloten mijzelf te laten ontmaagden door een prostituee. Aan de Nieuwe Markt in Nijmegen trof ik een Oost-Europese vrouw van ongeveer 35 jaar die mij toen mijn eerste seksuele ervaring gaf. Achteraf niet heel bijzonder, maar ik was toch blij dat ik de stap had gezet.

In de jaren erna ben ik vaker naar de Nieuwe Markt geweest en heb met verschillende prostituees het bed gedeeld. Veel fijne uurtjes gehad, en nooit ook maar een moment spijt.

Inmiddels ben ik 35 jaar en heb ik een lieve vriendin gevonden, die net als ik gek is op seks, en waarmee ik nu een heerlijk seksleven heb.