donderdag 6 augustus 2009

Egoisten

Als een klant bij mij komt, is het voor zijn genot. Hij betaalt me, dus ik zorg ervoor dat hij een heerlijk nummertje krijgt waar hij van geniet. Dat is mijn baan, en dat vind ik ook helemaal niet verkeerd van zo'n klant. Ik heb liever dat ze lekker voor zichzelf gaan, dan dat ze heel erg aan mij denken tijdens de seks. Hij wil genieten, en ik wil dat hij het voelt alsof hij zijn geld goed heeft uitgegeven.

Het gaat mij er niet om dat ik seksueel geniet tijdens onze tijd samen. Als ik het daarom deed, dan was ik allang gestopt. De meeste mannen kunnen het niet, en dat zou heel erg frustrerend zijn. Ik weet niet of die mannen thuis net zo zijn, maar dan zou ik geen relatie met ze willen hebben. De meeste zijn niet zo bedeeld dat ze me helemaal kunnen bevredigen.

Klanten zijn niet slechter in bed dan gewoon dates. Ik denk ook niet dat ze slechter hun best doen dan bij een date. De klanten proberen je echt te laten genieten, maar zoals bijna alle mannen kunnen ze het gewoon niet. Als ik mijn dates vergelijk met mijn klanten, is er bijna geen verschil. Klanten gaan meer voor hun orgasme aan het eind, dates kan het niet schelen wanneer ze klaarkomen.

Mijn vriendinnen stellen zich voor dat klanten onbeleefd met hoeren omgaan, en dat ze niet luisteren. Ze hebben het idee dat ze je behandelen als een stuk vlees. Dat is in het echt een hele grote uitzondering. De meeste klanten proberen een klik met je te krijgen. Die fake ik natuurlijk. De klanten geven er echt om wat je wil en vind. Je moet dan natuurlijk faken dat je de dingen wil, die de klant geil vindt.

Eigenlijk doe je precies hetzelfde voor onderdanige klanten, die willen dat je dominant bent. Je doet alsof je de dingen wil, die hij geil vindt. Bij een onderdanige klant is dat gewoon wat anders dan met een gewone. Het is niet moeilijker, maar het is wel minder leuk. Je word er meer voor betaald, maar dat is ook nodig. Achteraf ben ik altijd blij dat het voorbij is.

Dominant zijn in bed kan ik heel leuk vinden, maar dan moet het een man zijn die leuk en goed bedeeld is, en ik moet kunnen doen wat ik zelf leuk vind. Anders heb ik er gewoon geen zin in. Mijn soort van dominant is heel anders dan de SM-spellen die de klanten willen. Het is gewoon geen SM, maar het is de Zondares die lekker door haar boytoys wordt gepakt op de manier dat ze wil! Soms wil ik weleens mijn sekspartner een beetje pesten, een beetje vernederen, maar dat is maar een klein stukje. Voor mij is dat om de seks pikant te maken, niet het belangrijke stuk van de seks. Slaan en rubber en bondage wil ik zelf nooit.

Het is me nog nooit gebeurd dat een onderdanige klant iets wou dat ik ook wou. Meestal is het idioot, en moet ik mijn lachen inhouden. Ze hebben vaak voorkeuren die al vaststaan doordat er ritueeltjes zijn. Er zijn namen voor, zoals trampling, breath play, foot worship, electro, needle play, en nog veel meer. Die dingen zijn voor heel veel mannen hetzelfde. Ze willen dat je dominant bent, en toch ook dat je precies doet wat ze vragen. Dat vind ik hypocriet.

Een klant komt binnen en probeert een klik te maken, en er een geil nummer van te maken. Die word voor de gek gehouden, en dat kan hij ook best weten, maar hij word wel in de illusie gelaten door mij. Hij laat me kiezen of ik hem de illusie laat zien. Van een hoop klanten denk ik dat ze het allemaal geloven. Zij laten mij kiezen hoe ik mezelf laat zien, en wat ik voor fantasie voor ze tover. Daar ben ik goed in, en daar ben ik trots op.

Een subje komt bij me aan en wil dat ik als een soort robot laat zien wat hij wil dat ik laat zien. Als ik een beetje ervan afwijk, dan word ik al geirriteerd aangekeken. Dat is vervelend. Daarnaast doet hij ook nog alsof jij alle touwtjes in handen hebt. Hij wil heel veel aandacht, en dan ook bij voorkeur buiten je tijd om, over de telefoon, SMS, de chat en de mail. Je moet maar doen alsof je het spel geweldig fijn vind. Als je laat zien dat je echt vind dat hij een kwal is, en niet doet alsof, dan is het nog erger! Ze willen wel dat je zegt dat ze een stuk stront zijn, maar je mag het niet echt vinden. Dat vinden ze helemaal niet leuk. Je moet heel sterke vergevende moedergevoelens voor je klanten hebben om dat werk te doen.

Als ik een klant in zijn reet neuk met een voorbinddildo, dan doe ik dat echt niet omdat ik dat zo geweldig leuk vind, of omdat ik hem wil "sissifyen. Als ik een man in zijn reet naai met een dildo, dan hoef ik hem echt niet meer. Dan is hij in mijn ogen geen man meer. Dan doe ik het met tegenzin met hem. Toch moet ik dan doen alsof, terwijl hij doet alsof ik het zelf wil. Dat is zo egoistisch, dat is veel meer dan de gewone klanten.

De gewone klanten komen voor hun pleziertjes, maar die vind ik niet zo egoistisch. Die willen mij als persoon. De onderdanige mannen willen alleen dat ik de rare speeltjes en kleding draag, en het script met ze uitvoer. Ik ben niet belangrijk, hoogstens mijn voeten.

Ik heb er vaak aan gedacht om de onderdanige mannen niet meer toe te laten, maar er zijn er zo veel, en ze betalen veel meer. Ik zou heel veel moeten inleveren. Maar soms heb ik er genoeg van, en dan kan ik ze echt niet hebben. Ze zijn egoisten die niets om je geven, en die vieze dingen willen doen waar ik mezelf niet bij kan zijn. Aan de ene kant vind ik het raar dat ze er niet bij willen neuken, maar ik vind dat ook wel prima want ik vind ze geen man.

Vanmiddag had ik een grote gespierde kerel in mijn nest, die twee uur deed voor onderdanig, en ik zat in zijn kont met een voorbinddildo. Hij is mijn type wel qua lichaam, maar als ik die poepstank ruik terwijl ik hem aan het neuken ben met dat ding, terwijl hij een BH aanheeft, dan vind ik hem raar en vies. Die BH had hij van huis meegenomen! Die zal wel van zijn vrouw zijn. Als ik dan net te lang wacht met een regeltje zeggen dat hij van me wil, komt hij een beetje overeind, en sist tegen me:"zeg het dan!" Dan ben ik echt niet blij met mijn werk.

Onderdanige gevoelens zijn OK, dat komt veel voor bij mannen, maar dat egoistische gedoe dat het precies zo moet en anders niet, dat komt me de keel uit. Je weet dat ik dat niet lekker vind, anders had je het niet zo precies moeten regelen.

EDIT: Ik heb best een beetje spijt van dit stukje. Het is nietzo goed, en ik schreef het toen ik een slechte klant had gehad toen ik ooknog ongesteld was. Ik scheer nogal wat mensen over één kam, en dat is nooit goed. Ik ben nogal zuur in dit stukje, en je moet het maar niet te serieus nemen.

18 opmerkingen:

Anoniem zei

Jezus wat een lap tekst schat. Kan het wat minder?

Anoniem zei

Als je laat zien dat je echt vind dat hij een kwal is, en niet doet alsof, dan is het nog erger! Ze willen wel dat je zegt dat ze een stuk stront zijn, maar je mag het niet echt vinden. Dat vinden ze helemaal niet leuk.

Dat vind ik net zoiets als zeggen dat het hypocriet is om elkaar niet echt dood te schieten als je cowboytje en indiaantje speelt. Het punt is: het is een spelletje. Dat jij het geen leuk spelletje vindt is een andere zaak.

Zondares zei

Het is een spel, en ook als je een spel speelt met iemand moet je die persoon wel netjes behandelen. Onderdanige mannen zijn veel minder prettig in de omgang omdat alles volgens hun idee moet gaan. Ik weet dat het een spel is, en ik doe het omdat ik ervoor betaald word. Ik ben een speelkameraadje, geen speelgoed.

Anoniem zei

ik begrijp het, en ik vraag me af of het verstandig is om dingen te doen waar je zo duidelijk een hekel aan hebt, ook al verdien je er goed mee.

Anoniem zei

Onderdanige mannen(en vrouwen) zijn niet per definitie egoïstisch maar zoeken gewoon (een)speelkameraadje(s)die hen erbij wil(len) helpen (betaald of niet betaald)om hun seksuele fantasie "waarheid" te laten worden.

In gedachten hebben deze mensen hun fantasie vaak al vele malen beleefd voordat ze deze ten uitvoer(kunnen)brengen met een sekspartner.

Een bepaalde volgorde in de uitvoering van deze fantasie en verbale en non verbale communicatie zijn vaak heel belangrijk voor hen om tot een ultiem genot te kunnen komen.

Ik kan begrijpen dat "Zondares" dit als egoïstisch ervaart maar het betekent zeker niet dat deze mensen als pure egoïsten in de maatschappij staan of dat zij egoïstisch zijn in hun hele sexuele bestaan. Het spel zoals door "Zondares" beschreven is vaak maar een (klein)onderdeel van hun sexuele bestaan.

Overigens zijn veel mensen die deze onderdanige fantasiën hebben (en ten uitvoer brengen)dominant in het "normale" leven.

Zondares zei

Ja misschien zijn die mannen in het dagelijkse leven wel helemaal niet egoistisch maar bij mij zijn ze dat dus echt wel. Ik schrijf over mijn ervaringen, en die zijn gewoon zo.

Anoniem zei

Als je het zo vervelend vind, dan doe je het gewoon niet. Simpel toch!

Zondares zei

Ik doe het ook bij voorkeur niet, maar soms wil ik weleens extra service geven, of word er grof geld geboden. Dan ga ik ook wel eens over de streep.

supersub zei

Als sub moet ik helaas toegeven dat veel subs erg egoïstisch zijn. Ze zoeken vaak meer scenario's dan menselijke interactie. Hoewel veel subs claimen een Meesteres te willen dienen, is het in de praktijk de Dominant die dient.

Verder denk ik dat Meesteres iets anders is dan prostituee. Je hebt als Meesteres namelijk er een bepaald plezier nodig in domineren. Maar ook dan geld dat een slimme sub die Meesteres de ruimte moet geven. Een goede Meesteres is een kunstenaar die van je sub zijn een kunstwerk maakt en die moet je niet laten schilderen op nummer, die geef je de ruimte.

Zondares zei

Jij begrijpt het. Met jouw soort mannen kan het best leuk zijn om te werken.

supersub zei

@Zondares
Met alle respect: ik denk dat ik een rampzalige klant zou zijn. Ik heb wel eens het probleem met een scharrel gehad. Zij had wat orgasmen gehad maar ik wilde kijken of ik er nog één uit kon halen. Daarom bleef ik met alle macht de zaak blokkeren. en als je gewend bent pijn van zware zweepslagen te negeren, dan kan je veel negeren en blokkeren. Niet echt een prettige eigenschap in een klant.

Zelfs commerciële Meesteressen werken niet voor mij. Die willen graag weten wat je leuk vindt. Dame, dat is irrelevant: wat vind jij leuk. Ik kan beter bij bepaalde Dominante vriendinnen komen. De leuke creativiteit zit bij huis- tuin- en keukenMeesteressen. Die hebben wilde plannen waar ik graag deel van uit maak.

Bovendien doe ik uitsluitend graag erotische zaken met vrienden. En met vrienden moet je wandelen, niet handelen. En ik heb net een hele leuke vriendin wiens hart ik niet ga breken.

Kortom, met alle Respect voor jouw vakvrouwschap: ik behoor niet tot jouw doelgroep. Oké ik heb aan jouw soort vakvrouwen mijn ontmaagding te danken maar na die ervaring zoek ik het bij vriendinnen. Op dankbaarheid na, heb ik niets meer met prostitutie.

Behalve van jouw blog, want dat lees ik met voyeuristisch plezier. Bedankt voor het leesgenot van deze Geenstijler en Wildersstemmer. Schrijf ze en blijf je eerlijke boterham verdienen!

Anoniem zei

Nou Zondares. Wat subs betreft, in de SM wereld is nu eenmaal de regel dat zij het zijn die "echt" bepalen wat er gebeurt. En ja zodra ze iemand inhuren om ze te domineren ben je speelgoed. No doubt about that. Het benodigde vertrouwen om jou een speler van gelijke rangorde te laten zijn hebben ze niet in je.
Ik snap je argument dat je het doet omdat het goed betaalt, maar ik zou wel oppassen hoe vaak ik het deed en me grenzen bewaken.

Unknown zei

SM is onbegrijpelijk, voetzool pijnigen en haken in neus kan ik niet met seks verbinden, alleen met echte marteling, die wereld is net zo vreemd als de homowereld.
Co.

Anoniem zei

Pfff, wat een naar stuk.
Het idee zo van 'Joh, stoppen met dat vak' komt in mij op.

Het gaat jou er niet om dat je seksueel geniet tijdens de tijd samen. Als je het daarom deed, dan was je er allang mee gestopt, want de meeste mannen kunnen het niet... zo schrijf je.
Je hebt liever dat klanten lekker voor zichzelf gaan, dan dat ze heel erg aan jou denken tijdens de seks.
Maar kun jij het dan wel ? ... zo vraag ik mij af.

Waarom schrijf je, (in plaats van al die negativiteit), niet gewoon over wat jou lekker zou lijken... behalve geld en 'goed bedeeld'.
Dan zouden velen daar hun voordeel mee kunnen doen.

Maar nee.
Wat betreft dat 'goed bedeeld' blijk ik dat bij de ene vrouw trouwens wel en bij de andere niet.
En kijk er gerust vanop, want egoisme bij 1 van de 2 kan en zal de sex - (en wat dan ook) - nooit goed doen.

Anoniem zei

Verder met alle respect voor je blog, waarin je open en eerlijk schrijft.

Wel pijnlijk om te lezen dat klanten - zoals ik - er echt omgeven wat jij wilt en vindt... Terwijl jij daarop dan natuurlijk moet faken dat jij de dingen die de klant wil ook geil en lekker vindt.

Het opent mij wel de ogen :-(

Anoniem zei

Over egoisme gesproken...

'Breek me de bek niet open'

Anoniem zei

Vraagje:
Hoe zou jij ermee omgaan wanneer een man meer dan een beetje interesse in jou zou tonen ?

Anoniem zei

Hallo zondares dit stukje van jou heeft mijn ogen geopend. Ik besef nu dat ik ook een beetje egoïstisch begin te worden. Als ik kinky spelletjes vraag (sommige vragen daar meer voor anderen niet) dan zal ik eraan denken om haar het ook op haar manier te laten doen. Vooraf leg ik natuurlijk dan wel uit wat ik ongeveer wil. En dan mag zij dat op haar manier doen. En ik hou sowieso altijd rekening met haar grenzen. Want ikzelf ben eigenlijk een beetje een switch. Ik hou er ook van om een dominante stier te zijn...zeker als ze een beetje tegen me ingaat ���� (zoals in jou stukje dominant enzo) en veel dvps houden er niet van om aan hun haar getrokken te worden. En al vind ik dat botergeil dan nog doe ik dat niet als ze dat niet wilt...tuurlijk niet.

Groetjes. B.J