donderdag 1 oktober 2009

Werken met grote en kleintjes

Je hebt mannen van alle maten, maar de meeste zijn toch gewoon gemiddeld. Gemiddelde pikken kan ik verwerken zonder dat ik iets moeilijks hoef te doen, je neukt gewoon net als anders. Met een gewone pik kan een man alles uithalen, zonder dat hij me pijn doet, of er iets misgaat. Gewone pikken zijn daarom heel fijn als klant, omdat alles bijna vanzelf gaat.

Je komt een of twee keer in de week tegen dat een man groter is. Dat kan zijn dat hij dikker is, of dat hij langer is. Het kan natuurlijk ook allebei. Als een man dik of lang is, moest ik vroeger iets meer oppassen, anders deed hij me pijn. Tegenwoordig komt dat bijna nooit meer voor. Alleen de echte supergrote mannen kan ik niet zomaar hun gang laten gaan. Een beetje groter dan normaal vind ik natuurlijk geen probleem.

Een grote joekel van een pik vind ik heerlijk stimulerend, en mijn ideale sekspartner zou groot geschapen zijn. Helaas is het wél nodig dat hij ermee om kan gaan. De meeste mannen met grote pikken kunnen dat helemaal niet. Als ze netjes in de goede richting bleven stoten, en met het goede tempo, zou ik helemaal uit mijn dak liggen te gaan. Waar het op neerkomt, is dat de mannen meestal geen richting kunnen houden.

Een lange pik kan tegen je baarmoedermond stoten. Dat kan best lekker zijn als de man het niet scheef of te hard doet, en ik goed geil ben, maar meestal wil je hem daar juist weghouden. Dat is het makkelijkste als je bovenop zit, want dan kan je zelf sturen. Je gaat dan met je neus wegzitten van zijn kromming. Iets moeilijker is als hij zelf stoot, dus als je onder ligt of bij doggy style. In doggy krom ik mijn rug, zodat mijn billen omhoog steken en mijn rug hol is. Dan duwt hij voorbij mijn baarmoeder, en komt hij op een sterk stuk van mijn vagina terecht.

Als je op je rug ligt, moet je een beetje oppassen. Je kan je vagina langer maken door de vulva scheef te leggen, dus door je benen op te trekken. Dat moet je niet zomaar doen, want dan druk je de baarmoeder juist naar hem toe. Je moet je benen omhoog of naar de zijkanten ophalen, en dan moet je kont flink van het bed worden getild. Dat kan als je je knieën over zijn schouders legt. Als je moe word, en je wil plat liggen, dan trek je hem juist naar boven, zodat zijn pik vanuit zijn lijf recht het bed inwijst, en om het hoekje moet om je vagina in te gaan. Dat kan je doen door hem te zoenen, of als hij lang is, door zijn tepels te likken tijdens missionaris.

Dikke pikken moeten heel dik zijn voordat ik er problemen mee krijg. De problemen komen door teveel wrijving bij mijn schaamlippen. De combinatie dik en besneden kan heel spetterend neuken betekenen, maar het kan zo gaan dat een kleine schaamlip mee naar binnen word getrokken. Als je niet de hele tijd met je vingers op je kut wil zitten, is dat een risico, en ik vind het wel pijnlijk als het gebeurd. Ik denk er al een poosje aan om mijn schaamlippen te verkleinen. Dat zou het wel oplossen, maar ik ben er een beetje bang voor.

Mijn eerste grote pik was tijdens mijn prostitutie, en ik moest halverwege ophouden omdat het teveel pijn deed. Ik werkte toen in een club, en de klant was een neger. Hij was gelijk ook mijn eerste zwarte man. Zwarte mannen zijn vaak groter, en deze was geen uitzondering. Ik dacht dat ik gescheurd was. Ik heb snel geleerd hoe het moest. Ik ben altijd al jaloers geweest op de Braziliaanse en Boliviaanse meisjes die zo'n pik makkelijk kunnen hebben, net zoals de negermeisjes. Zelfs de kleinste negermeisjes heb ik enorme pikken zien verwerken, zonder dat ze hoefden te passen en draaien.

Met een grote pik is het heel belangrijk dat de eerste stoten goed gaan. Als je kut er niet goed aan kan beginnen, is het hele nummertje afzien. NAtuurlijk moet je goed nat zijn, dat is duidelijk. Dan moet je de man niet meteen laten stoten, maar eerst bij je naar binnen laten gaan. Het is niet erg als dat in één keer gaat, maar het moet wel langzaam en recht. Probeer niet te ontspannen, dat zorgt er alleen maar voor dat je meer kans hebt dat hij verkeerd komt. Als hij dan helemaal in je is gezakt, zorg dan dat hij niet meteen gaat stoten. Eerst span je je kutspieren een paar keer aan, terwijl je je heupen op en neer en heen en weer draait. Ja, je hebt spieren in je kut, je moet ze alleen oefenen! Dan kan hij beginnen.

Andersom heb je ook dunne en korte pikken. Die komen met hun eigen problemen. Als ze echt veel te dun zijn, dan glijd het condoom altijd af. Dan kan je niet veilig seksen, behalve met een vrouwencondoom. Ik haat die dingen, maar als het condoom niet strak genoeg zit moet je ze nou eenmaal. Ze zijn niet sexy, maar anders moet ik zo'n klant weigeren. Bovendien zijn ze best wel duur. Gelukkig kan je de meeste klanten toch wel in een condoom krijgen. Dun is ook vervelend omdat je zeer moeilijk de man genoeg wrijving kan geven. Het is dan nodig om de man een beetje scheef te laten stoten, zodat hij goed tegen je vaginawand wrijft. Soms is het lekker voor zo'n man om een strakke riem net boven je heupen te dragen, die je buik inperst.

Korte pikken zijn lekker makkelijk, want ze mogen hun gang gaan. Als ik voor mezelf neuk zijn ze soms best frustrerend, want als de dikte okee is, dan heb je zin om het toch wat dieper te voelen. Dan is een cockring vaak een uitkomst. Als je die goed gebruikt, krijgt hij net dat beetje extra. Natuurlijk moet het daarvoor geen rubber ring zijn, die helpen alleen voor de dikte. Bij klanten is kort alleen maar goed, want ze raken me niet op mijn gevoelige plekken, die liggen dieper in me.

Mijn vriendinnen van buiten het leven zeggen altijd over hun vriendjes dat ze zo groot zijn. Er was er één die het had over haar grote vriend, die telkens zelfs XL condooms scheurde. Ik heb gevraagd naar zijn maat, maar ik weet dan eigenlijk al genoeg. Condooms knappen vaker omdat ze te groot zijn, dan te klein. Als het condoom niet glad genoeg blijft bij het neuken, krijg je scheurtjes. Voor de vrouw voelt het beter als het condoom glad blijft, voor de man iets minder. Mannen hebben met condooms graag dat het heel los zit, omdat ze dan bij het neuken in het condoom gaan glijden. Als het zo los zit, krijg je piepkleine scheurtjes, dus dat kan ik niet laten gaan.

Ik gebruik altijd glyder, maar als ik zie dat de man een beetje kleiner is, krijg hij een close fit. Dat moet je de man niet laten zien, want dan weet hij meteen dat hij kleiner is. Dat vind geen enkele man leuk. Met korte mannen moet je ook wat kleiner gaan zitten dan met een gewone man die even dik is. Het gaat anders meer glijden, en plooien vooraan zorgen ook voor meer lekjes. Er word in mijn werkkamertje genoeg geklaagd over te strakke condooms. Zo horen die dingen gewoon, ik kan een man niet een te grote geven.

Afglijdende condooms liggen soms aan een te grote maat, maar vaker aan een lange voorhuid. Als die lang genoeg is om over de eikel te gaan bij het neuken, krijg je lagen die over lagen schuiven, en glijd het condoom stapje voor stapje af. De nummer één reden voor een afglijdend condoom is dat de man hem niet overeind houd tijdens het neuken. Dat gebeurd veel meer dan je denkt. Je merkt het niet, omdat je niet goed kan voelen of een man hard is als hij in je zit, je kan dat alleen voelen als hij net in je komt of als hij heel erg precies ergens op stoot van binnen. Als je voelt dat je minder gevuld word, hoeft dat niet zo te zijn dat hij slapper is. Meestal is dat zijn voorhuid die is gaan bewegen. Je merkt het best dat hij slap word doordat hij minder diep gaat stoten, of voelt alsof hij gespannen staat. Als ik dat merk voel ik meteen even met mijn hand. Een kneepje is genoeg. Als hij dan niet hard genoeg is, trek ik hem eruit terwijl ik het condoom op zijn plek hou.

De verschillende maten houden het interessant, maar voor mezelf hou ik van een maatje groter. Niet een enorme van 25 centimeter voor elke dag, maar een ietsje grote voor elke dag en dan af en toe een monster. Gelukkig is dat ook hoe ze voorkomen op mijn werk.

Dit stukje is een antwoord op een reactie die ik eerder kreeg, ik hoop dat het een goed antwoord is. Ik probeer interactief te zijn met mijn lezers, maar het blijft wel een blog van mijn gedachtes, dus misschien is het niet precies wat je zocht. Ik hoop dat je er toch wat aan hebt.

69 opmerkingen:

Anoniem zei

je weet neit waar je het over heb, bitch

Anoniem zei

Raak je na enkele jaren niet uitgewoond?

Anoniem zei

Leuk en leerzaam stukje weer. Als trouwe klant ontdek ik aan jouw berichtjes elke keer weer nieuwe aspecten.

By the way, laat je alsjeblieft niet wegpesten door reacties zoals hierboven.

Anoniem zei

Hoe weet je welke maat condoom goed is voor jouw?

Anoniem zei

Hoi Zondares,

Sex is leuk, lekker, ontspannend en zo verder en ik kan er echt van genieten, maar als ook je sexpartner ervan geniet, dan pas kan ik na afloop een super voldaan gevoel hebben. Heerlijk lig je dan na afloop met z'n tweeën na te genieten.

Ik probeer altijd mijn best te doen om het vrouwen naar hun zin te maken tijdens de sex.

Natuurlijk moet je sexpartner ook wel een beetje haar best doen en ervaring hebben in bed, het moet van twee kanten komen om heerlijke sex te hebben.

Jouw ervaring is dat de meeste mannen er weinig van kunnen.

Ik ben niet onzeker van aard hoor, maar toch denk ik, misschien ben ik ook wel zo'n man die er (te)weinig van kan om vrouwen echt te kunnen plezieren.

Ik leer daarom graag bij en praat ook wel in bed met mijn sexpartners om er achter te komen wat ze lekker vinden(maar ook weer niet te veel).

Elke vrouw is verschillend maar heb je misschien in het algemeen wat tips? Hoe kom je er bijvoorbeeld achter of je voor haar het juiste tempo neukt?

Ik zou trouwens graag een neukcursus bij je volgen. Je lijkt me een geweldige instructrice!

groet,

HL 69.

Anoniem zei

Zoals de laatste anoniem in z'n reactie zegt, je weet het zo goed te omschrijven dat het erg leerzaam is. Wellicht een idee voor de getrouwde mannen, een sexcursus volgen bij jou. Nu heb ik prima sex met m'n vrouw, maar ook ik vraag me best regelmatig af of ik haar meer zou kunnen laten genieten. Als ik op zo'n manier m'n kennis zou kunnen vergroten, dan zou ik er voor gaan.

Anoniem zei

Ik heb het idee dat de Zondares ons allemaal wel wat kan leren. Ik zou er best voor betalen, als je zo'n service zou geven. Ik denk dat ej een prima seksuologe zou zijn, misschien is dat wel leuk voor je. Dan kan je uitstromen als je ermee op wil houden, want sekstherapie is een vrij beroep.

Anoniem zei

Leuk stukje. Heeeeel erg herkenbaar!

Ik had onder een stukje van je een paar vragen gesteld (eerste reactie onder "van jong tot oud"). Ik hoop dat je tijd hebt om ze te beantwoorden, ik ben benieuwd naar jouw visie.

Groeten!

De Escort

Anoniem zei

Weer met die racistische opmerkingen! Mannen met een zwarte huidskleur zijn gemiddeld precies even groot als mannen met een lichte huidskleur! Over vooroordelen gesproken! Dit is je laatste waarschuwing, als dit nog een keer gebeurt ga ik naar het MDI.

Anoniem zei

Ja, ja, ga jij maar lekker naar het "Meldpunt Discriminatie Internet" jankbal!

Want je hebt een heel sterk juridisch punt hoor!

In de percepsie van "Zondares" is de gemiddelde zwarte pik gewoon wat groter, so what?

Het is haar beleving en daar mag je over schrijven! Zij zet zeker niet aan tot haat tegen "zwarten" in haar blog!

En maak jij je bewering maar eens hard middels de verwijzing naar een wetenschappelijk onderzoek!

Of neuk jij ook zoveel met verschillende mannen (en verschillende rassen)als "Zondares" en ben jij daardoor soms ook ervaringsdeskundige?

Zondares zei

Je raakt niet uitgewoond. Ik heb er een stukje over geschreven, het heet "versleten kut.

Je weet dat een condoom goed voor je is, als het strak zit. Het is te strak als de eikel zo hard word ingedrukt dat hij niet meer uitsteekt in de dikte.

Ik zal nog eens een stukje schrijven over het geven van seksles!

Escort, ik zal zo je vraag opzoeken!

Anoniem zei

ik heb zelf en besneden lul om reden dat dit veel schoner is.mijn vraag is loop je daardoor minder kans op geslachtziektes?zelf heb ik veel plezier met mijn besneden lul omdat je veel langer kan rukken en neuken.graag antwoord.

Cedars zei

Ik lees wel vaker bij DVP's dat de techniek van de mannen te wensen over laat. Nu wil ik ook graag wat bijleren, dus sluit me aan bij de eerdere posters.

Een voorbeeldje:
Mijn vrouw houdt niet van doggy-style. Als ze op haar knieen gaat zitten gaat haar kut openstaan en komt er lucht in. Dat vindt ze niet prettig, en dan zijn we nog niet eens begonnen. Tijdens het neuken moet ik erg oppassen dat ik niet tever uit haar ga, want dan komt er weer lucht in en dat doet zeer. Is daar wat aan te doen? Ligt het aan onze fysiek, of onze techniek?

Anoniem zei

Jij gaat echt om advies vragen aan een hoer? Wat denk je dat ze gaat adviseren, dat je moet bijbetalen ofzo!

Zondares zei

Cedars, het ligt aan haar. Heeft ze moeilijke bevallingen gehad? Dan moet je misschien de dokter ernaar laten kijken. Als dat niet zo is, heeft ze heel erg slappe kutspieren, en moet ze eens wat gaan oefenen.

Anoniem zei

De Escort, wat vind je zo herkenbaar aan deze tekst? Ik ben erg benieuwd, hoeveel van deze tekst alleen voor de Zondares geldt.

Anoniem zei

Oh wat een onzin weer. Als je wat wil leren over penissen en condooms, moet je naar het Sekswoordenboek, of naar een boekhandel voor een boek over seks. Wat jij vertelt, is niet geloofwaardig.

Anoniem zei

Ja, precies. Als je vragen hebt over seks, stel je die gewoon op de Sekspijler van het Viva-forum. Daar krijg je tenminste echt antwoord.

Zondares zei

Op viva? Laat me niet lachen. Daar kunnen ze niet eens goed advies geven over hoe je je schoon moet houden.

Anoniem zei

Dat jij zo op het Viva-forum afgeeft is alleen maar omdat je er bang voor bent.

Anoniem zei

SIZE DOESN'T MATTER, IT'S THE MOTION OF THE OCEAN

Anoniem zei

Dag Zondares!
Ik heb een vraagje: hoeveel cm (lengte) vind jij groot, gemiddeld en klein?

Anoniem zei

Dat hij slapper wordt komt meestal JUIST door het condoom.
Zelf kan ik er ook totaal niet mee neuken, vaak genoeg geprobeerd.
Maar ik voel echt helemaal noppes/niks/nada met een condoom.
Dus na een paar stoten is ie al weer helemaal slap (en dat blijft ie dan ook).
Zeg het meestal van te voren bij een nieuwe vriendin:
Met condoom neuk ik gewoon niet, dus als je liever mèt doet, dan helaas geen sex :o)

Gelukkig is dat meestal geen probleem.

Maar ik snap niet dat het sommige mannen wel lukt?

Anoniem zei

ik vind je geen zondares, maar je maakt bijna een studie van je werk,
Het verhaal heb ik voorgelezen aan mijn vrouw. We kunnen allebij nog veel leren zei ze.
Veel succes en veiligheid toegewenst

Een vrouw zei

Als vrouw vind ik dit nu gewoon een leuk stukje! Want... size matters, inderdaad. Maar wat heb je aan goed gereedschap als het niet goed wordt gebruikt... Juist!

Zondares zei

Ik ben blij dat jullie er wat aan hebben.

Een gemiddelde pik is 15 cm lang, en 13 cm rondom. De meeste zijn zo groot. Het hoeft maar een beetje korter of langer te zijn, en het valt al op.

Anoniem zei

Wow, dat vind ik groot voor "gemiddeld"! De mijne is 13 cm lang en 11 cm rondom. Valt dat onder "een beetje kleiner" of vind je dat gewoon problematisch?

Zondares zei

Nee, dat is echt niet te groot, ik heb weleens gemeten. Als je zo groot bent als je aangeeft, ben je wel wat kleiner dan gemiddeld. Dat is helemaal niet erg. Je moet gewoon een tight fit.

Groter is leuker, dat wel.

Anoniem zei

Je hebt echt geen idee, je gaat maar door met halve waarheden vertellen. Waarom probeer je de wereld net zo ziek te maken als je je eigen leven hebt gemaakt?

Anoniem zei

SIZE DOESN'T MATTER IT'S THE MOTION OF THE OCEAN

Anoniem zei

Wat doet grootte ertoe? Voor de vrouw maakt het niets uit, we zijn maar 8 cm diep, dus elke piemel is lang genoeg, en het doet er gewoon niet toe, want elke vagina kan elke penis opvangen! Wat een onzin vertel je! Elk condoom past om elke penis!

Anoniem zei

SIZE DEOSN'T MATTER IT'S THE MOTION OF THE OCEAN

Anoniem zei

Beste Zondares,

Dankjewel voor je tips! Mijn vriend is groot geschapen, en neuken was nooit leuk voor mij, maar met jouw tips gaat het nu veel lekkerder!

Anoniem zei

Superbedankt voor deze tips, sinds een paar weken geen gescheurde condooms meer!

Anoniem zei

Beste "Zondares",

Dankjewel dat je deze tips geeft. Ik heb met mijn vriend ook problemen met knappende condooms. Ik ga je tips uitproberen, en ik zal je laten weten of het helpt, goed?

Anoniem zei

SIZE DOESN'T MATTER IT'S THE MOTION OF THE OCEAN

Anoniem zei

Beste "Zondares"

Je tips werken ook voor ons. Echt heel erg bedankt, ik voel me nu veel veiliger!

Anoniem zei

Mijn vriend is kort en dik, en een strakker condoom is voor ons ook heel goed bevallen. Wij probeerden telkens grotere, maar dat was echt een goeie tip Zondares!

Anoniem zei

Misschien heb je dit al gezien? :s
Ik weet wel dat je geen dokter bent, maar het is het proberen waard...

man:
*geïrriteerde geslachtsdelen (rood)
*talrijke [u][b]scheurtjes op voorhuid[/b][/u] (die soms bloeden!)
*[u][b]strak voorhuid[/b] [/u](moeilijk, en met veel pijn gepaard, naar achter te trekken)
*ziet er uitgedroogd uit ([u][b]vervelt[/b][/u] soms)
*maakt [b]veel meer [b]smegma[/b][/b] aan (ruikt naar schimmel)

Heeft een jongen/man dit ook voorgehad en zo ja,
[u]GAAT HET WEG?[/u]
Idem voor vrouw: genas partner en vrouw zelf uiteindelijk ook?

Zondares zei

Anoniem van 2 februari, dat heb ik vaak genoeg gezien. De mannen die dat hebben blijven maar naar de dokter en het ziekenhuis gaan, maar het enige wat helpt is besnijden. Als je die persoon kent, gewoon dat adviseren. Ik heb het al veel tevaak gezien, ik geloof niet meer dat dat goedkomt.

Anoniem zei

SIZE DOESN'T MATTER IT'S THE MOTION OF THE OCEAN!!!

Anoniem zei

Als de grootte zo belangrijk is voor de dames, hoe kan het dan zijn dat er zoveel dames een relatie hebben met mannen met een gemiddelde penis? Immers 95% van de mannen op deze aardkloot zit onder 18cm. De natuur heeft vraag en aanbod tussen man en vrouw niet zo goed op elkaar afgestemd kennelijk.

Anoniem zei

Als de grootte zo belangrijk is voor de dames waarom hebben dan zoveel vrouwen een relatie met mannen met een gemiddelde penis?
Daarnaast 90% van de mannen is kleiner dan 18cm, kennelijk is vraag een aanbod door de natuur niet zo goed op elkaar afgestemd!

Anoniem zei

Anoniem van 2 februari. Besnijden is wel heel erg woest. Heb dit zelf ook gehad. Wist niet eens dat het anders kon, totdat een erotische masseuse er iets van zei. Gevraagd aan huisarts. Deze gaf aan dat het inderdaad kwam door (te) strakke voorhuid, maar dat je die kon trainen. Elke dag een stukje verder proberen naar achteren te halen. Wel zorgen dat hij daarbij niet scheurt. Ging met millimeters. Maar inderdaad, binnen een paar maanden werkte de voorhuid zoals de natuur dat bedoelt heeft: bescherming in rust en weggetrokken bij opwinding.
Daarna ook geen last meer van smegma. Kon het er nu immers heel gemakkelijk schoonmaken.
Dat van dat er gedroogd uitzien en scheurtjes kwam bij mij omdat ik een hekel heb aan nadruppelen. Daarom trok ik er met het WC-papier aan i.p.v. te deppen.
Denk eigenlijk dat dit soort dingen ontstaan doordat men hier zo benepen denkt over seks (met dank aan de hier heersende godsdiensten). Daardoor ga je niet zo snel met dit soort problemen naar je ouders (gaat immers over geslachtsorgaan en dat is vies, nietwaar?). En zij hebben het er ook nooit over. En dus loop je vanaf je pubertijd tot in je volwassenheid met problemen die er niet eens zouden hoeven zijn.

Anoniem zei

Beste Zondares,

Dankjewel voor de sekstips, want ik en mijn vriend konden niet goed met elkaar naar bed. Jouw tip heeft dat 200% veranderd! Je was de enige, ik ga je hele website doorlezen, hou nooit op met schrijven!

Wies

Anoniem zei

SIZE DOESN'T MATTER IT'S THE MOTION OF THE OCEAN

Unknown zei

Beste Zondares,
Toch wel zielig voor mezelf dat ik met mijn minilul van 12cm lang en 3,5cm diameter(=10cm omtrek) iemand als jij niet kan laten klaarkomen.
Groetjes,
Co.

Salvados zei

Ik ben nu al de hele middag bezig met het lezen van je blog, erg interessant en leuk geschreven!

Vooral aan deze post heb ik erg veel. Ik ben zelf een jonge vrouw van 18 en heb een vriend van 29. Hij is erg groot geschapen, heb hem laatst gemeten en hij zit op 21 cm. ook heeft hij een redelijk brede penis. In het begin deed het erg veel pijn als we seks hadden, terwijl ik toch redelijk wat gewend was. Gelukkig doet het nu nauwelijks meer pijn, behalve als we ruw bezig zijn met doggy.

Heel erg bedankt voor deze tips!

Het is trouwens niet geheel waar dat mannen die groot geschapen zijn vaak niet geweldig in bed zijn. Heb nog nooit zo genoten en heb toch al redelijk wat sekspartners gehad.

Ik ga weer verder lezen en blijf je blog zeker volgen!

Anoniem zei

Ik heb het volledige relaas (alle onderwerpen dus) met zeer veel belangstelling en vooral respect gelezen.
Ik hoop wel dat de schrijfster de naam "zondares" ironisch heeft bedoeld. Er is nimets zondigs aan, zij verleent diensten op seksueel terrein, en dat gaat verder dan het puur fysieke. Ja, zij verdient aan het voorzien in een menselijke behoefte, zoals ook psychiaters en psychologen en nog vele andere beroepsbeoefenaren dat doen. Mannen gaan naar een hoer (en ik vind dat geen scheldwoord al klinkt prostituee deftiger) omdat ze al is het kort, een menselijk intiem contact zoeken, aanvaard willen worden - en seksueel contact is de hoogste vorm van aanvaarding. Voor een puur fysiek orgasme is de rechterhand weliswaar de goedkoopste oplossing maar die haalt hoogstens even de druk van de ketel, schenkt geen bevrediging.
Eric

Anoniem zei

Ik heb ook een mini piemeltje.... 11x4cm.
Ik merk dat ik hiermee de grotere vrouwen niet mee kan bevredigen! Als ze mij aftrekken verdwijnt mijn pikkie gewoon in hun handpalm, of ze vermorzelen alles in hun hand.....

Anoniem zei

hey Zondares, ik heb een vraagje ik ben 15 en ik wou eens kijken of ik een kleine of grote penis heb. Nu deze afmetingen die gij gegeven hebt gelden voor volwassenen denk ik? Mijn afmetingen: 15-16cm lang en 11 cm rondom, is dat gemiddeld voor een 15 jarige ? Nog 1 vraag groeit mijn penis nog of blijft die op deze lengte, van de lengte ben ik best content daar mag nog 1 a 2 cm bij voor mij ma ik hoop wel eerlijk gezegd dat hem nog een beetje dikker wordt :(, maar de echte vraag was: ben ik met mijn afmetingen goed voorzien voor iemand van mijn leeftijd?

Anoniem zei

Hey zondares heb een vraagje ik heb vaak seks met me vriendin maar ik krijg het maar niet voormekaar om haar klaar te laten komen ze is nog vrij jong en onervaren en lijkt net of ze het tegenhoudt als het bijna gebeurt dat is voor mijn kant vrij frusterend en het is ook me eerste vriendin die dit blokkeert en tegenhoud wat kan ik het beste hieraan doen.

Anoniem zei

Interessante blog inclusief reacties. Zelf ben ik geschapen met een penis van 13 cm lang en 16 cm breed. Het kost me moeite om na de eerste keer met een vrouw haar weer in bed te krijgen.

Anoniem zei

Leer schrijven sukkel

Anoniem zei

De gemiddelde penis is 13 cm, geen 15cm. In vele zogenaaamde studies werd aan de mannen gevraagd hun penis zelf te meten. Zondares, de volgende keer dat je een man met een gemiddelde penis denkt te zien, meet hem op.

Anoniem zei

fucking hoer val dood ik weet zeker dat je zeer ongelukkig bent.(hahahahaha). had je niet verwacht toen je klein was dat je als een HOER !!! zou eindigen.
by the way, krijg snel aids

Anoniem zei

hey, bedankt dat je je kennis deelt!
echt fijn. ik heb een verzakte baarmoeder en
het doet enorm pijn als een man daar tegenaan stoot.
wat jammer is voor de flow van een lekkere vrijpartij.
ik had al gemerkt dat ik door kanteling van mijn bekken enige invloed uitoefen op de richting van een penis.
maar jouw informatie helpt me weer verder!
leuk dat je dit deelt, bedankt!

Anoniem zei

Als je een blanke man bent met een grote penis heb je het lastig.

Anoniem zei

Beste "Zondares"
Mijn vriendin en ik zijn nu 10 maanden samen en hebben soms problemen met sex. Bijna altijd na het vrijen heeft zij pijn in haar vagina. We denken dat dit zou kunnen komen door mijn voormaat. Mijn afmetingen zijn:
Lengte: 19.5cm
Omtrek: 14cm
Volgens mij is dit niet zo groot maar ik denk dat u daar een beter antwoord op kan geven dan ik zelf :p dus mijn vraag is... is dit een voormaat dat zulke problemen zou kunnen veroorzaken of zou het aan iets anders kunnen liggen?

Met vriendelijke groet

Anoniem

Anoniem zei

Beste Zondares,

Hele fijne tips, ik heb ze een jaar geleden al gelezen, en dat heeft mijn seksleven heel veel verbeterd. Ik had altijd problemen met condooms, maar nu gaat het super! Ik heb ook aan andere verhalen veel gehad, waar je wat uitlegt over hoe je seks doet. Ik ben nu 24, en ik zat al eigenlijk sinds mijn 17 vast. Je verhalen hebben me dingen uitgelegd waardoor ik eindelijk snapte wat er nou niet lekker ging. Je hebt me goed geholpen, ik zou graag eens je mee op lunch nemen!

Groetjes van Merel!

Anoniem zei

Ik heb een erectie van 12 cm.. dat is toch niet klein ?

Burdy zei

Hay :) Ik ben een man nu 51 jr 73 kl en 180 lang doe kracht training en zie er sporttief uit. Mijn penis is 15 a 16 cm en niet dik twee vingers naast elkaar. Mijn vrouw heeft heel weinig zin in seks maar speelt wel met haar zelf af en toe heb ik wel eens gemerkt als we seks hebben als ik geluk heb eens in de drie weken is het niet spetterend ik zorg altijd wel dat zij klaarkomt lik haar dan klaar zij voelt mijn plasser bijna niet al zegt zij van wel ze kreund niet maar als zij er een komkommer in stopt in haar mosselgrotje dan kreund ze wel en komt dan klaar als ik dan nog niet ben klaargekomen moet ik mezelf aftrekken om te komen vindt dit niet zo leuk en het bespreken met haar loopt op ruzie uit zoals altijd. We hebben twee zoons en we zijn 25 jaar getrouwd. Soms weet ik het niet meer hoor ik hou van haar en zij van mij maar de seks is knudde.... Vroeger was het perfekt. Zij heeft toegegeven groter en dikker wel fijner te vinden toen ik het haar vroeg zij zei niets en keek me alleen aan en kreeg een zoen dst zegt genoeg dus de grote en dikte van een penis. Heb niets tegen jou beroep ben blij dat het bestaat. Alleen jammer dst ik nou net bij die groep behoor die bijna geen seks heb gelukkig heb ik twee handen maar dat is erg ongezellig en niet leuk masr verlang wel naar seks :( x....

Burdy zei

Vindt ik ook niet klein hoor als hij het werk maar goed doet en goed voor anaal neuken doet het ook geen pijn denk ik :)

Anoniem zei

wat een fantastisch leuke reacties van klein-gepiemelde mannen hiero zeg hahaha. (of vrouwen die een kleingepiemelde man hebben). size doet er wel degelijk toe, meiden/vrouwen houden gewoon van groter, is het niet visueel, dan wel stimulerend!

als ik via een aantal bekende dating-site zie hoe bij mij GIGA-veel dates uitlopen op sex, omdat de meid/vrouw weet wat ik in mn broek heb, is het plaatje zeerrrr duidelijk. het erge eraan.. ze zijn soms niet eens vrijgezel :o nuff said.

Anoniem zei

je moeder heeft vast een hoofddoek? ze had iig beter dat slappe zaad van je pa kunnen doorslikken, want je hebt het IQ van een prei

Anoniem zei

nee.. dit is het verhaal van een prostituee.. een hoer?.. dat is je moeder :)

Anoniem zei

Uw kut is vast net een tovenaarsmouw inmiddels :s

Anoniem zei

Interessant! Hier heb ik wat aan�� dankjewel.

Anoniem zei

Hallo,

Leuk stukje over wat je tegenkomt in je werk.

Nu heb ik zelf een kleintje (9.4cm) en ga soms naar de hoeren.
Als ik naar de hoeren ga vraag ik altijd of ze me willen uitlachen
om mijn kleine pik tijdens het neuken.

Heb jij dat ook wel eens gedaan?

Groeten
Michael