maandag 5 oktober 2009

De slechte kanten van de prostitutie

In de prostitutie heb ik helemaal mijn plekje gevonden. Ik ben er blij mee, ik zou geen andere baan weten die ik leuker zou vinden. Misschien wel popster of actrice, of gewoon rijke miljonairsdochter, maar dat word ik toch niet. De prostitutie is echt iets voor mij. Het is niet voor iedereen een goede baan, want je moet er wel goed voor gemaakt zijn.

Het is niet allemaal koek en ei, er zijn ook nadelen aan de prostitutie. Daar ga ik in dit stukje wat over schrijven. Ik hoop dat ik duidelijk overkom, want wat ik schrijf kan makkelijk verkeerd worden verstaan. Goed lezen, iedereen!

Het grootste probleem met de prostitutie is SOA. Als je dit werk veel gaat doen, krijg je SOA. Ik heb ze ook gehad. Sommige zijn niet zo erg, maar Hepatitis, HIV/AIDS, herpes, en genitale wratten gaan nooit meer weg. Als je syfilis niet behandeld, kan het dodelijk zijn. Je loopt dus best wel wat gevaar. Vooral herpes loop je supermakkelijk op, zelfs met condoom ben je nooit helemaal veilig. Ik heb het gelukkig nog niet, maar je moet de hele tijd erop passen. Elke paar maanden testen is nodig, als je bewust bezig wil zijn.

Ik heb wel SOA gehad, maar dat was allemaal nog op te lossen. Het is het grootste gevaar, waar je op moet rekenen. Het is dan ook belangrijk om alles veilig te doen. Dan ben je zelfs nog niet 100% beschermd, maar alles in de wereld heeft risico. Je wil niet besmet raken met iets wat je de rest van je leven hebt, dus ik pas heel erg op mijn gezondheid. Ik let heel goed op de klanten voor tekenen van SOA, en alles is met condooms, zonder uitzonderingen.

Er zijn nog meer nadelen. Je word niet serieus genomen. Als je een banklening wil, kan je die wel vergeten. Er is een heel sterk vooroordeel dat hoeren onbetrouwbaar zijn, en je er geen zaken mee kan doen. Dat is onzin, maar daarom kan je heel moeilijk geld lenen of andere zaken doen. Je moet dan gaan liegen over je werk, of het laten doen door een geldmannetje. Een nieuwe baan na de prostitutie is ook moeilijk, maar daar heb ik al eerder over geschreven.

Het geldmannetje is bijna onmisbaar. Hij kan voor je zaken doen zonder dat je iets moet verzinnen, maar hij is ook nodig om de regeltjes na te kunnen leven. Die veranderen steeds, en als je niet heel erg veel van de wet weet, betaal je je blauw. Als je een fout maakt, krijg je "naheffingen. Dat zijn enorme bedragen, want de belastingdienst verzint dat je enorme omzetten hebt. Een geldmannetje kost veel geld, maar het is het dubbel en dwars waard. Anders zit je helemaal vast in het net van regeltjes. Die regeltjes zorgen alleen maar dat het moeilijker word om netjes te werken, want je krijgt nog steeds geen steun van de overheid, en de illegale concurrentie word ook niet eens aangepakt. Ze behandelen ons als dom, en alsof we dieven en fraudeurs zijn. Ze gedragen zich alsof we ongedierte zijn.

De prostitutie is gevaarlijk, omdat het als een vrijplaats word gezien. Er zijn vele criminelen die azen op de prostituees. Je kan makkelijk afgeperst worden, of beroofd. Sommige vrouwen dragen zelfs alles af aan de criminelen. Er zijn ook klanten tussen die te ver gaan, of denken dat ze alles mogen op zo'n vrijplaats. Nou moet je opletten, want het is belangrijk: dat ligt niet aan de prostitutie! Er is niets aan neuken voor geld dat criminaliteit aantrekt. Het gaat erom dat er veel geld in omgaat, en de criminelen weten dat de politie bijna nooit wat doet. Ik heb de politie weleens ingeschakeld, maar bij afpersing geven ze gewoon niet thuis, en bij verkrachting bij het werk moet je ze het vier keer uitleggen voordat ze een aangifte opnemen. Daar is ook nog niets mee gebeurd. Ik heb maar één keer een politieagent zijn werk netjes zien doen, waar het om de prostitutie ging, en dat was niet bij mij. Dit maakt de prostitutie tot een vrijplaats voor criminelen. Je staat er alleen voor, en je moet heel sterk in je schoenen staan. Je kan wel zware jongens in de arm nemen, maar dan zak je er alleen maar dieper in.

Je seksleven word heel moeilijk. Als gewoon vrouwtje doe je het alleen als je liefde en sterke emoties ervaart, of als je dronken bent. Als je met de prostitutie gaat werken, dan doe je het dagelijks terwijl je er nuchter naar kijkt. Dat is heel anders, en je kan die romantische blik niet meer aanzetten als je het met je schatje doet. Die roze bril, dat je schatje de grootste, geilste dekhengst is, kan je niet meer opzetten. Daar kan je relatie aan kapot gaan.

Relaties, hou daar maar over op. Ik weet dat er vrouwen zijn die er mee om kunnen gaan, maar die doen dan hun werk anders dan ik. Bovendien moeten die dan mannen vinden die er ook mee om kunnen gaan, en die zijn er niet zoveel. De jaloezie maakt de relaties kapot. Seks met je schatje is niet meer de enige seks die je hebt, en daar kan zo'n relatie ook niet tegen. Ik heb onwijs veel respect voor de paartjes die het doen. Ik heb al jaren geen relatie meer.

Je krijgt als hoer met haat te maken. Mannen meestal niet, maar heel veel vrouwen háten prostituees. Dat word bovendien getolereerd door de samenleving. Het is alsof je ons hóórt te haten. Ik heb die haat in het begin onderschat, en daar heb ik duur voor betaald. Eerst was het alleen naar me schreeuwen op straat, maar toen werden mijn autoruitjes ingeslagen, en ik ben uiteindelijk uit mijn buurt weggepest. Ik zorg er heel goed voor dat ik niet opnieuw ontdekt word.

Die haat, waardoor je je moet verstoppen, en niet kan vertellen over wat je meemaakt, die scheid je af van de samenleving. Je word er angstig van. Hele normale vrouwen kunnen in psychopaten veranderen als ze erachter komen wat je doet. Je kan het lezen in de reacties die ik krijg. Het is griezelig hoe erg het kan worden. Het is een heksenjacht.

Dit soort dingen zijn de slechte kant van de prostitutie. Dingen als loverboys enzo zijn geen probleem van de prostitutie, maar een probleem van uitbuiting. Als het meer zou opbrengen, zouden die vrouwen aan het werk worden gezet als serveerster of winkelmeisje. De prostitutie is niet de oorzaak, alleen het middel. Vrijwillige prostitutie heeft daar niets mee te maken.

Als je kijkt naar wat ik schrijf, zie je dat enkele van de grootste problemen komen door vooroordelen over de prostitutie. De haat, de domme gedachte dat we allemaal kapotgesnoven domme vrouwen zijn. Dat maakt het natuurlijk minder aantrekkelijk, maar ik vind de voordelen nu nog tegen de nadelen opwegen. Het geld is wel nodig om het nog de moeite waard te maken. Als het goedkoper moest, zou ik wel ophouden.

EDIT: Ik ben eigenlijk een beetje verbaasd, dit is eigenlijk nog best een goed stukje. Natuurlijk is het niet meer bij de tijd, en kun je beter mijn Engelse artikelen over het Nederlandse Model lezen als je op de hoogte wil zijn.

39 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Zondares,

Ik begrijp heel goed dat jouw werk een relatie in de weg kan staan of dat het gewoon moeilijk is om een liefdesrelatie te hebben en te "onderhouden".

Maar gaat het dan niet aan je knagen dat je al zolang "single" bent?

Voel je niet alleen en een beetje éénzaam? Mis je dat "Maatjes" gevoel niet dat je in een goede relatie hebt? Dat gevoel dat je er bent voor elkaar en dat je samen de hele wereld aan kan, bedoel ik.

Of vind jij dat soms (een beetje)in platonische vriendschappelijke relatie's?

groet,

HL 69.

Zondares zei

Ik mis dat enorm. Ik heb wel relaties geprobeerd vol te houden tijdens mijn prostitutie-tijd, maar dat lukt me niet meer. Ik voel me best eenzaam soms.

Platonische relaties zijn nooit wat voor mij geweest. Als ik met een man close raak, komen we in bed terecht.

Anoniem zei

Hoi Zondares,

Je schrijft dat je je echt op je plaats voelt met dit werk en aan de andere kant begrijp ik dat je toch ook hunkert naar de liefde van een man in een normale relatie.

Ook begrijp ik uit je verhaal dat je die twee (tot nu toe) niet hebt weten te combineren.

Dat gaat dan toch waarschijnlijk een dilemma voor je worden... en alleen jij kan dat oplossen voor jezelf.

Maar uiteindelijk zal je wel een goede keus maken. Je komt op mij in ieder geval verstandig en wijs genoeg over en volgens mij beschik je over genoeg kwaliteiten voor ander werk. Je kan dit werk tenslotte niet "eeuwig" doen!

Succes en groet,

HL 69.

Anoniem zei

Je snapt niet waarom die haat komt, nou denk maar eens na. Je gaat wel met getrouwde mannen naar bed.

Anoniem zei

Nu komt de aap uit de mouw, het is niet zo mooi als je altijd hebt gezegd. Ik ben blij dat we je dat hebben doen inzien.

Anoniem zei

Hoeren bedienen ook andere groepen in onze samenleving dan alleen maar geTROUWde mannen.

We mogen er met zijn allen best trots op zijn dat ons land een over het algemeen vrije sexuele moraal kent waarin betaalde sex alweer bijna een decenia lang legaal is.

De dames in deze branche stellen voor geld hun lijf ter beschikking aan mannen die om de ÉÉN OF ANDERE reden behoefte hebben aan sex.

Hoeren hebben daarom zeker bestaansrecht en zij dienen de maatschappij in positieve zin, want wat zouden de gevolgen zijn als al die (geTROUWde) mannen niet de mogelijkheid zouden hebben om op deze wijze hun "kwakkie" te kunnen lozen?

Dat hoeren ook bezocht worden door geTROUWde mannen is niet hun verantwoordelijkheid. Deze gedeelde verantwoordelijkheid ligt bij het geTROUWde paar! Zij hebben elkaar immers TROUW beloofd, de hoer staat buiten deze verbintenis.

Gefrustreede en hatelijke egaa's zouden mijns inziens hun hand dan ook beter in eigen boezem steken of hun man ter verantwoording roepen in plaats van de hoeren hiermee lastig te vallen.

Sterker nog, zij zouden zich beter eens kunnen verdiepen in het "waarom" van de hoerenloperij van hun ega. Zeer waarschijnlijk ligt daar de oplossing voor het probleem.

"Zondares" gunt ook jullie een inkijk in haar leven en zij is blijkbaar ook bereid vragen te beantwoorden.

Maak daar nou eens gebruik van in plaats van zielig met modder te gooien naar een partij die buiten jullie huwelijk staat!

Anoniem zei

Van het verdwijnen van de roze bril voor je schatje weet ik alles af! Ik heb er best een tijd over gedaan voordat ik plezier kon hebben met mijn vriend terwijl ik tegelijkertijd ook wist dat hij niet de grootste en de knapste is.

Dat is heel lastig.

Ik zou ook nooit meer monogaam kunnen zijn. Gelukkig hoeft dat niet :).

En vrouwen kunnen inderdaad in volslagen gekken veranderen als ze het idee hebben dat je aan hun man komt of ooit aan hun toekomsitge man zal komen. Is ook afreageergedrag natuurlijk. Ik heb ook niet zoveel vriendinnen, degene die ik heb zijn van een ander soort, maar die zijn op 1 hand te tellen!

En een vagina die open staat op zijn hondjes? Daar heb ik nog nooit van gehoord en ik snap ook niet helemaal hoe dat werkt. Van veel neuken wordt mijn vagina alleen maar sterker. Als ik te hard knijp worden mannen wel eens slap omdat het ze zeer doet. Gelukkig heb ik in mijn contact met een andere escort geleerd dat dat niet abnormaal is bij meiden uit het vak. Ik begon al te denken dat ik een abnormale vagina had :).

Groeten!

De Escort

Anoniem zei

We hebben toch wel effect op je ontkenning gehad. misschien ga je nu ook verder inzien dat de prostitutie niet je ziel waard is.

Al de vrouwen die je kritiek geven, zullen je steunen wanneer je besluit eruit te stappen.

Anoniem zei

Je verlaagt je tot de prostitutie, en dan neem je deze dingen op de koop toe. Denk dan na, trut.

Anoniem zei

Dank, zondares, voor deze prachtige en goed geschreven blog. Hij behoort inmiddels tot mijn vaste surfprik.

Mensen (vrouwen) die het nodig vinden je hier te gaan uitschelden, begrijp ik niet. Ten eerste: hebben ze niets beters te doen dan zich op te naaien met zo'n blogje. En belangrijker nog: is het de schuld van de hoer dat getrouwde mannen met ze naar bed gaan?

Volgens mij is dat nog altijd de beslissing van de man. En die maakt die beslissing op basis van zijn karakter, en op basis van de kwaliteit van zijn huwelijk. En voor die kwaliteit zijn er altijd twee verantwoordelijk. De hoer hoort daar niet bij.

Anoniem zei

Goed zo, Zondares. Je begint te zien dat de illusie waar je in leeft een wereld verbergt waarin je in een onhoudbare situatie zit. De mannen die je uitbuiten zullen je nooit eruit helpen, en je door het geld van ze afhankelijk maken. Het geld verdwijnt toch weer naar je pooier of loverboy, zodat je toch nooit onafhankelijk wordt.

Er zijn hulplijnen, grijp die aan! Er zijn mensen die je kunnen helpen ontsnappen aan de hel die je voor jezelf hebt gemaakt.

Anoniem zei

AMEN

HL 69.

Anoniem zei

Aan alles kleeft een nadeel.
Daar is werken in de prostitutie natuurlijk geen uitzondering op!

Zondares en haar collega's hoeven geen verantwoording af te leggen voor hun werk.

Getrouwde mannen moeten hun eigen geweten te rade gaan. In een goed huwelijk kun alles bespreken ook een (afwijkende) seksbehoefte. Zo niet, dan moet je je afvragen wat je huwelijk (nog) waard is met zwijgen en bedrog.

Ik hoop voor zondares dat zij zeker wel een maatje vind. Dat gun ik iedereen.

Jonge vrouw

Anoniem zei

Je bent er zeker wel trots op dat je vrouwen zo'n verkeerd, positief beeld kan geven van je rotbaan he?

Anoniem zei

De mensen die denken dat ze je nu iets hebt laten inzien zogenaamd, kunnen of niet lezen of hebben grootheidswaanzin. Wat een domme reacties geven sommige mensen zeg.

Marc zei

Wat zijn die hatende vrouwen (ja, ik zie ze ook hier in je blog) toch ontzettend dom. Ze komen constant aan met de reden: "Jij neukt wel met de mannen die getrouwd zijn met een vrouw". Wat is dit voor ontzettende kromme redenatie? Zoiets kan ook echt alleen maar uit de mond van een vrouw komen.

Luister, achterlijke niet rationeel denkende vrouwen die hier komen klagen: Als een man niet meer genoeg van zijn vrouw houdt en vindt dat hij buiten de deur moet naaien, dan doet hij dat toch wel. Hoeveel mannen gaan gewoon op zoek naar een vrijgezelle meid?

Zij doet dit werk, want er is vraag naar en het past bij haar. De mannen die een prostituee opzoeken, terwijl ze een gezin hebben, zijn zelf fout. Hoe kan dit ooit de schuld van een prostituee zijn? Denk toch na.

Een mannelijke GeenStijler van 25 die je een hart onder de riem komt steken.

Zondares zei

Dankjewel mensen.

Anoniem zei

Hou het gevoel vast, dat je had toen je dit schreef. Het is de enige manier om eruit te komen!!

Anoniem zei

Hoi zondares.

Ik lees nu al een tijdje met plezier jouw blog. Ik moet toegeven dat ik dat vooroordeel over prostitutie ook had hoor!

Nou jij hebt dat vooroordeel toch vernietigd hoor. Nu snap ik dat er wel leuke slimme meiden werken die het gewoon graag doen.

Ik heb als kerel natuurlijk ook wel een gefantaseerd over naar de hoeren gaan (zelfs voor ontmaagding, omdat dit zo lang op zich moest wachten) maar daar altijd een beetje bang voor was. Nou als ik het ooit zou doen, dan zou ik vereerd zijn met iemand zoals jij!

groetjes,
B

Anoniem zei

Als ik aan het werk ben, wordt van mij verwacht dat ik 8 uur per dag liefde, warmte en geborgenheid bied aan mijn klanten.
Van de medisch geïndiceerde intimiteiten waar mijn vrouw mee te maken heeft in haar werk, zou menige hoer nog verschieten.
Gezien de overeenkomsten in de werkzaamheden ("nursing" ;-)), zijn hoeren in onze visie een soort gespecialiseerd verpleegkundigen.

Anoniem zei

Inderdaad: prostitutie wordt vooral gevaarlijk GEMAAKT als gevolg van de stomme vooroordelen die er over heersen.

Anoniem zei

Een beetje laat berichtje, maar ik heb net de link van je blog gehad. Ik ben nu alles wat je schrijft aan het lezen en ben tot hier gekomen. Ik vind het echt heel goed dat je dat gedaan hebt, want er zijn inderdaad veel vooroordelen over prostituees. Ik zelf had ook geen idee en vind jouw blog erg leerzaam. Ik vind het ook heel vervelend dat er zoveel haat is jegens prostituees. Als je het leuk vindt om te weten, er is een serie die heet firefly (van de film serenity)(Als je van SF houdt). Hier speelt ook een prostituee in, maar zij wordt juist erg gerespecteerd en wordt ook companion genoemd. Weet dat niet alle vrouwen zo over je denken en ik vind het ook vervelend voor je dat je dit niet met je vriendinnen kan bespreken.

Groetjes,
N

Anoniem zei

Zondares, ik blijf hier maar lezen ! Mijn ogen zijn open gegaan. Waarom lees je hier zoveel negatieve reacties ? Omdat ze nu een schietschijf hebben gevonden. Je geeft de mensen de perfecte kans, aan een raam durven ze dat niet. Mensen zijn nu eenmaal graag negatief, ze breken elkaar graag af.
Zondares, jij bent een verstandige vrouw : hoog IQ (ben ik zeker van) een zeer hoog EQ (emotionele intelligentie). Ik kijk graag naar de wereld door de bril die je ons geeft. Het is ontnuchterend en ook verzachtend en heeft zelfs een genezende werking. Als miljoenen mannen en vrouwen deze blog helemaal zouden volgen zou er eens meer to the point gepraat worden tussen mensen in een relatie. Ik ben een getrouwde man van 45 en moet vaststellen dat vrouwen inderdaad ongelofelijk hypocriet zijn en dat mannen inderdaad alle nadelen hebben die zij worden toegeschreven. Wat zouden we toch veel kunnen leren.
Ik ben nog nooit naar de hoeren geweest, jaren ervan gedroomd maar begin ik toch zin te krijgen. Nog nooit één lief gehad (buiten mijn vrouw) nooit vreemd gegaan en nooit één vrouw of meisje die mij ook maar iéts aantrekkelijk vond. Er is iets dat mij afstotelijk maakt en ik weet nog altijd niet wat. En dat begint na 30 jaar te knagen terwijl de sex in het huwelijk niet één keer per maand haalt, wat ik ook doe. Vandaar dat ik wat wil inhalen, want ik geniet er ZOO VEEL van.

Unknown zei

Beste Zondares,
Die galspuwers lezen dit alleen maar in de hoop weer een hatemail te kunnen plaatsen, die zijn gewoon vanaf hun geboorte op zoek naar ruzie, dat soort komt iedereen tegen van kinds afaan.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Hoi Zondares,

Ik heb je blogje per toeval ontdekt en ik ben nu alles sinds je eerste blog aan het lezen en deze blog geeft een goeie eye-opener!!

Ik vind het geweldig (ja, je leest het goed) dat er hoeren zoals jij er zijn!
Dat mag ook wel eens gezegd worden :)

Laat ik duidelijk zijn, ik ben zelf vrouw maar mede door jou kunnen er meerdere vrouwen veilig over straat lopen!

Daar word natuurlijk nooit naar gekeken. De reacties als 'je pakt mannen af' is de grootste onzin want volgens mij doe je gewoon je werk en komt de man naar jou toe en niet andersom!

dus ik zou zeggen doe je ding en keep up the good writing!!

Xx

Anoniem zei

Ik ben een vrouw die op je spuwt en daar geen doekjes om komt winden. Ik weet wat je aanricht. Het zijn vrouwen als jij die mijn ouders uit elkaar gedreven hebben. Het zijn vrouwen als jij die mannen ophitsen en ervoor zorgen dat ze andere vrouwen als lustobjecten aanzien. Ik ben een deftige vrouw en ben ooit gruwelijk verkracht geweest. Moest jouw soort er niet zijn, hadden we tenminste nog mannen. Ik geef de politie groot gelijk dat ze je niet serieus nemen. Verkracht op je werk? Toe zeg, dat IS jouw werk. Je bent te dom en te achterlijk om te werken, dus leg je jezelf maar met de benen open voor geld. Voor mij zal je altijd een stuk onheil blijven en moest je in mijn buurt komen, ben je niet veilig. Snap waarom je gehaat wordt. Er moesten meer van jouw soort opgeruimd worden. Waar is Jack the Ripper, de grote ongediertebestrijder? Jij bent gewoon ongedierte.

Anoniem zei

Hoi zondares,

Ik kan begrijpen waarom veel vrouwen hoeren haten. Ze zijn jaloers, wij gaan met hun mannen lopen. Wij geven hun mannen wat ze willen, wij kunnen hun mannen ophemelen en zelfvertrouwen geven.
Het is een artistiek beroep vind ik. Maar volgens mij zal er nooit respect ontstaan. Het grootste probleem ligt bij de vrouwen die stiekeme stokers zijn uit jaloezie. Mannen vinden het geen probleem. Ik ben er al een tijd mee bezig samen met mijn partner die toekijkt en af en toe meedoet. Het is uit nood. Ik hou ervan en besef heel goed wat onze mannen missen. Mijn partner begrijpt dit ook. Zo nu en dan offeren we ons beide op in een relatie. Hij begrijpt de druk op mij. Je kan je mannetjes niet altijd uitkiezen. Soms vind ik het heerlijk, soms doe ik echt mijn job. Hij begrijpt me volkomen. Dit komt omdat we continu praten en ik ook hem niet vergeet. Hij is een hele lieve man.
Ik weet niet of prostitutie een zonde is of niet. Het is een beroep, een inkomen. Het ene meisje kan ermee om, een ander meisje gaat er onderdoor. Soms hang ik zelf in het midden. Wat kies ik? Als je een aantal minder leuke ervaringen gehad hebt zou je er weleens onderdoor geraken. Ik praat met mijn partner, ik hou ons doel voor ogen. Er zijn goed tijden, er zijn midden goede tijden. Vooral het einde van de maand. Dan lijk je weleens de restjes te moeten verwerken. Zoenen doe ik niet uit veiligheid voor ziektes en ook dat het persoonlijk is. Mijn partner zou het niet verdragen kunnen. Maar seks kan je zo persoonlijk maken als je wenst. Ja, ik hou ervan ondanks slechte en goede tijden...
Leuk topic. Je durft er tenminste openhartig over praten. Het is zo moeilijk soms.

Anoniem zei

Nog een reactie. Dezelfde als hierboven. Ik ga mezelf zwartkatteke noemen.
Sommige vrouwen begrijpen mannen. Ik begrijp ze en ik weet dat jij ze ook begrijpt. Intimiteit bij mannen is 'seks bedrijven'. Vaak willen ze dat volgens mij wel met hun eigen partner, maar kan de partner dat niet geven of zijn ze beperkt door vooroordelen. Het is zo dom. In deze tijd is er een soort evolutie. Seks wordt minder taboe. Ik weet dat mijn partner eens graag naar filmkes kijkt en ik ook zo nu en dan. Waarom zou ik daarover klagen? Fantasieën zijn er nu eenmaal. Zowel als bij vrouw als bij man. Een vrouw wilt meestal verovert worden. Mannen willen veroveren maar langs de andere kant willen ze gewoon dichter naar een vrouw toekomen door intimiteit. Ik hou veel van mannen. Ik hou ook van vrouwen. Het is zo spijtig dat vrouwen zich zo snel laten ontmoedigen door 'taboe' die ze in hun jeugd meegenomen hebben. Een verkrachtingszaak is natuurlijk anders. Daar kan ik me niet over uitspreken. Dat is voor ieder persoonlijk. Hulp en veel praten kan helpen.
Dank je voor je moed erover te durven praten. Dat noem ik 'krachtig'.

Anoniem zei

Ik ben wel een beetje laat met mijn reactie. Maar ik doe nu enorm veel research.
Liefste zondares, dankje voor al je informatie tot nu toe, bij bijna elke google zoek opdracht kom ik uit bij 1 van jouw verhalen.
Verder vind ik dat als de getrouwde zeur vrouwen net zoveel energie in het herleven van hun blijkbaar dode sex leven zouden stoppen als ze doen in het klagen over hoeren was hun kerel niet eens op oad gegaan om t verderop te zoeken wat ze thuis niet krijgen.

Liefste zondares dankjewel en hopelijk kom ik je ooit eens ergens tegen c:

Anoniem zei

Hoi hoi,

ik heb een ander probleem.
95 % van mijn klanten worden mijn vaste klanten. Alleen ervaar ik dat minimaal 75% echte gevoelens voor me denken te hebben.
Dit maakt het voor me moeilijk. Ze klampen zich aan me vast en ben bang dat als ik een klant niet meer wil dat hij mij gaat stalken en erger.
Heb jij hier ook veel ervaring mee? Ze klampen zich echt aan me vast en dat benauwd me soms. dit is werk. geen gevoelens. Gewoon werk. Maar ze verwarren het meestal met liefde en willen huizen voor me kopen etc. Maar daar trap ik niet in. Hoe ga jij hiermee om?
En ja soa's. ben pas 2 maanden bezig en ja heb al genitiale wratten (lichte vorm) gehad en nu bloedtest of ik geen syfilis heb. Daarom accepteer ik nu dus ook geen klanten totdat ik weer top gezond ben en dat ik NOOIT meer zonder condoom zal vrijen. 1x is al fataal.

hoop op je reactie.

Zondares zei

Laatste anoniem, condooms zijn een absolute must! Ik heb daar meerdere stukjes over geschreven, maar ik wil het je nog een keer op je hart drukken.

Als er teveel mannen verliefd op je worden, kan je kiezen om zelf wat afstandelijker te worden, maar je kan ook kiezen om je klantenkring wat jonger te maken. Jongere mannen worden minder snel verliefd. Hou het in ieder geval altijd duidelijk. Eerlijk duurt het langst, en de illusie die je maakt hoeft alleen tijdens de wip te zijn! Daarbuiten gedraag je je natuurlijk nog steeds alsof je hem erg lekker en leuk vindt, maar ben je wel duidelijk frank en vrij, en niet verliefd. Ik heb daar ookal stukjes over geschreven. Het is gewoon belangrijk om de goeie verwachtingen te verwekken bij de klanten, want ze worden zo makkelijk verliefd.

Je klinkt alsof jouw stijl "gezellig" is. Ik gok dat je niet een jong chickie bent. Dat zorgt inderdaad dat je hele trouwe klanten kan krijgen, die vooral voor de GFE komen, en het heel serieus nemen. Dat hoort bij dat stuk van de branche. Als je wat meer ervaring hebt over een paar maanden, diversificeer dan wat met stijlen. Ik denk dat je tegen die tijd wat meer met rauwe seks of met rollenspellen kan gaan adverteren, en die laatste vooral biedt wel mogelijkheden.

Ik kan je niet beoordelen na een paar regeltjes tekst. Maar ik hoop dat er wel een leuk idee voor je tussenzit. Blijf zoeken, en je vindt je draai wel. En blijf testen, ook als je alles met condoom doet!

Veel succes!

Zondares zei

Zwartkatteke, ik vind dat je het interessant bekijkt. Zou je een ingezonden stukje willen schrijven?

Anoniem zei

Beste Zondares,
Ik vraag me af waarom je voor deze naam hebt gekozen. Zoals eerder al wordt vermeld: de mannen zelf zijn verantwoordelijk voor hun huwelijk en daarmee voor hun daden. Ik vind het alleen erg om te lezen dat je geen relaties meer aangaat vanwege het werk. Bij deze hoop ik van harte dat je ooit iemand tegen komt die voor jou de ware is en dat je dit werk ooit achter je kan laten. Klinkt misschien utopisch maar als ex seksverslaafde ben ik nu gelukkig met mn vriendin en door die echte liefde heb ik het verleden een plek kunnen geven. Je komt me over als een wijze slimme vrouw, maar ook ongelukkig. Ik wens je daarom veel liefde toe en hoop dat je uiteindelijk dezelfde liefde mag en kan ontvangen die jij kan geven. Veel liefs, Anoniem

Anoniem zei

Zondares ,

Ik kwam per toeval op je blog terecht en zou graag een reactie willen achter laten. Door een Rode Wijnvlek op men wang heb ik daardoor volgens mijn gevoel nooit de kans gekregen om de ware tegen het lijf te lopen , dus mij hoef je niks te vertellen over voordelen. Waar ik het altijd al heel erg moeilijk mee heb is dat vrouwen de meeste toch uit zijn op schoonheid terwijl die toch van binnen zit en niet aan de buitenkant das de verpakking met een strik rond de inhoud is toch waarom het gaat. Leeftijd is ook zo iets hij mag niet veel te jong zijn maar ook niet al te oud , mag niet te dik zijn mag geen baardje of snor hebben enz. Onzin en vooroordelen.

Maar wij mannen hebben er ook een handje van weg , ze moet sexy zijn ze moet grote borsten hebben mooie benen bij vele liefst blond ze moet verstandig zijn en knap en nog meer van die onzin. Vergeef me het woord onzin maar ook al wil het oog ook wat daarmee weet je nog steeds niet wat de inhoud is onder de mooie strik en de mooie verpakkings-papier.

Mijn Huisarts zegt vaak : " je moet met twee zijn om kindjes te maken " of " je moet met twee zijn om ruzie te maken " wat zoveel wil zeggen dat zowel mannen als vrouw eigen stijl en problemen hebben. De vrouw wil een knappe man vanwege de voorplanting omdat haar genen zeggen ik wil een goede baby. De man ziet een vrouw als een prooi en wij jagen graag. Mooi verhaal voor een boekje maar helaas is de praktijk wel totaal iets anders.

De meeste mannen (gelukkig niet allemaal) lopen achter hun eigen lul aan en willen het liefst zo snel mogelijk met een vrouw de koffer induiken om te wippen. Maar veel vrouwen (gelukkig ook niet allemaal) zijn eigenlijk net zo erg , er zijn er ook die doordat ze gek zijn van seks het liefst zo snel mogelijk met een vent het bed in willen hun ding doen en dan wordt die vent de volgende ochtend naast de vuilnisbak gezet op de stoep , de man trek zijn broek aan en laat de vrouw koud achter en verlaat de kamer.

Wat ik hier mee eigenlijk zou willen aangegeven is dat mannen zowel als vrouwen min of meer even erg zijn als het gaat om de andere gewoon te laten stikken na dat ze seks met elkaar gehad hebben.

Ik ben nu zelf niet gehuwd zoals ik al eerder aangaf en nee ook geen kinderen noch een vriendin op dit ogenblik , heb wel een korte relatie gehad met een getrouwde vrouw (inmiddels gescheiden) die had 4 kinderen voelde zich verre van goed in haar huwelijk en lijd aan Anorexia. Ik wist in het begin niet echt wat dit echt was en heb me daar zo in verdiep te veel dat ik ziek van geworden ben. Maar we hebben wel goeie intieme momenten gehad waar ik niet veel meer over kwijt wil. Daar zaten ook wel nadelen aan en dat is dat over alles wat er fout is gegaan er nooit over gepraat kon en kan worden zij wil dat niet en das deels te wijten aan haar ziekte. Ik voelde me ook wel voor een deel misbruikt door haar omdat zij haar behoefte wilde invullen en ook manipuleren dat laatste heeft alles met controle te maken ook te wijten aan die ziekte. Daar heb ik zwaar onder te lijden gehad en voelde er mij ook vaak zeer slecht bij ondanks dat we wel leuke dingen gehad hebben. Mijn beeld is wel compleet veranderd. Een positief ding ze aanvaarde me als een gewone man ondanks die wijnvlek en komt minder vaak voor dan je wel zou denken.

Ik heb al zo vaak moeten aan horen wat voor domme opmerkingen mensen soms maken. Zoals om een bv te geven " heb je soms slaag gekregen van jou moeder ? " zo iemand beseft niet wat voor pijn die persoon mij bezorgd ook al laat ik het niet echt merken. En mijn domme naaste buren dat ik naar een ziekenhuis moet gaan om iets te laten doen aan die rode wijnvlek en dat ik een slecht opvoeding gehad heb mede door de schuld van men wijlen moeder. Dit soort type mensen zijn niet echt gezond en normaal.

einde deel 1

Anoniem zei

vervolg deel 2

Zo ook als een getrouwde man die een vrouw en kinderen heeft naar de hoeren gaat dan wil dat zeggen dat er een probleem is ? ofwel is hij de seks met zijn vrouw beu of mag hij haar niet gebruiken zoals hij dat zou willen , of hij wil gewoon jagen en vrouwen neuken. Ze beweren dat wij mannen elke 7 sec aan seks denken , wel ik ben het daar niet helemaal mee eens. Er zijn vermoedelijk ook erg veel vrouwen die ook wel elke 5 sec aan seks denken ?

Wat wel steeds opvalt is dat het steeds weer de vrouw is die de man moet bedienen en dus de slaaf van de man is. Nee dat keur ik zeker niet goed , mannen noch vrouwen zijn toch gelijk zeker aan elkaar alleen het komt zelden voor.

Ik heb zeer veel respect voor hoeren en door de jaren heen (ben ook bijna 60 binnen enkele jaartjes) heb ik al heel veel gehoord en gelezen over het vak van Prostituee wat een iets beter woord is. Maar het verhaal wat ik hier lees over de echte nadelen die een Prostituee ondergaat door van alles en nog wat verbaast me heel erg en ja ben er van geschrokken. Dankzij een Prostituee zijn er heel veel andere vrouwen die hiermee niet door mannen die achter hun penis achteraan lopen verkracht alhoewel het toch gebeurd en elke vrouw die op straat verkracht wordt is er altijd een te veel.

Want het beroep van Prostituee is een van de oudste beroepen ter wereld en zoals al eerder geschreven is gaar daar zeer veel geld in om. Er zijn ook vrouwen die Prostituee zijn om extra geld te verdienen en zich zo meer luxe willen hebben en of soms ook een lening af te betalen. Ik weet niet echt goed wat ik daar van moet denken , ook niet van het feit dat een Prostituee een man ter dienste is tegen betaling en dus valse liefde geeft haar beroep laat dat niet toe. Alhoewel ik seks te kort kom en ik geen vrouw ken op dit moment waar ik seks mee kan delen zonder te betalen , zou het toch niet in mij opkomen om naar een Prostituee te gaan. Dat lukte gewoon niet iets in mij zegt dat dit niet echt is.

Een mopje ter afsluiting :

Een West Vlaming die wordt vaak gezien als nogal erg dom die gaat voor de eerste keer opzoek in de hoerenbuurt op de Wallen in Amsterdam. En hij wandel zo rustig en kijkend rond en komt voor bij een raam waar een hoertje zit. Die hem teken doet om naar binnen te komen , terwijl hij ook een teken doet met de vraag naar de prijs ?

De dame in kwestie doet een geld teken met haar handen om het bedrag aan te geven , waarop de West Vlaming luidop terug roept : " Madam , ik betaal niet voor dubbel glas ze " haha

Dubbel glas = dubbele beglazing

Groeten van uit Oost Vlaanderen

Wens graag Anoniem te blijven dank voor het begrip

PS Ik ga zeker nog artikels lezen op deze blog over Prostituee want het maakt me wel nieuwsgierig om het eens van een dame van het vak zelf te horen. En al die azijn pissers en vele vrouwen zouden zich beter begeven naar een Arts want ik denk dat er toch een probleem is ook met die mensen die domme opmerkingen maken van gezond verstand gesproken is hier geen sprake dus.

Zondares ik wens je dan ook heel veel sterkte en vooral veel moed met je beroep , jij lijkt me zeker een hele toffe vrouw met veel ervaring en daar heb ik geen probleem mee alleen zou ik mijn lichaam niet kunnen delen met dat van jou tegen betaling wat niet wil zeggen dat ik je daarom bv niet zou kunnen uitstaan integendeel zelfs. Ik zou het zelfs erg fijn vinden als de mogelijkheid zich ooit zou voordoen om een te praten met jou zonder daarom aan seks te doen. Maar ik acht de kans zeer klein dat dit zich ooit zal voordoen.

Groet

Anoniem zei

Zo zo Wat een taal voor een deftige vrouw.
Zal ik jou wat verklappen.
Het is door vrouwen als jou dat mannen prostituees bezoeken.
Mannen willen geen lustopject maar een zelfverzekerde bewuste vrouw die weet wat ze wil vrouwen als zondares stralen dat uit en weten hoe ze een man een ontspannen gevoel kunnen geven prostitutie is een vak en daar komt meer bij kijken dan alleen op je rug liggen.prostituees drijven geen relaties uitelkaar maar maken doen relaties juist opbloeien het zijn soms net psygologen.relaties die stuk gaan lagen al op schipbreuk .it takes two to tango.en als jou iets gruwelijks is overkomen zou je dat je ergste vijand zelfs niet mogen toewensen....shame on you

Anoniem zei

Hier in het westen zijn we allen zondaars :)

Samira zei

Hoi lieverd

Ik heb zelf ook in dat wereldje gezeten en soms mis ik het wel. Het geld wat ik snel verdien en de aandacht. Ik ben er mee gestopt vanwege mijn achtergrond. Ben een vrouw van marokkaans komaf en ik was bang dat ik herkend zou kunnen worden. Ik ben echt al heel lang gestopt maar ik heb soms wel de neiging om te beginnen. Ik werkte zelf altijd in massage en prive huizen. Ik gaf massages met happy end en ik had alleen sex met klanten die ik aantrekkelijk vond. Ik kon zelf niet met een klant neuken zonder dat ik hem ook aantrekkelijk vond en er een klik mee had. Dat was ook een reden om te stoppen. En ook wat jij zei, geen relatie onderhouden enzo. En de mensen die haar aanvallen. Die getrouwde mannen komen zelf langs, niemand dwingt ze. Zij doet haar werk en meer niet!

Anoniem zei

als prostituees niet zouden bestaan zouden er nog veel meer vrouwen verkracht worden. open your mind. en blijf beleefd. dit zegt meer over jou dan over zondares.