donderdag 22 oktober 2009

Mooi blijven

Zestigduizend bezoekjes, poeh hee! Ik ben trots. Er is wel een exhibitionistisch kantje aan me. Ik hoop dat jullie dit stukje ook een beetje leuk gaan vinden.

Als hoer móét je gewoon je looks in de gaten blijven houden. Ik doe dit werk nu al een aantal jaar. In het begin was ik jong en strak van mezelf, maar dat blijft niet zo. Ik moet op mezelf passen, want ik moet aantrekkelijk blijven. Als ik mezelf laat gaan, gaat mijn werk mis. Ik heb het gelukkig nog niet meegemaakt, maar voor mannen is het heel belangrijk dat je niet uitzakt. Dat hebben ze thuis al.

Het belangrijkste is dat ik oplet op de calorieën. Je mag niet dik worden, want je moet strak en mooi blijven. Ik ben van mezelf slank, dus het is niet de hele tijd diëten, maar elk pondje zie je meteen. Ik zet het aan op mijn heupen, en dat maakt dat ik mijn mooie lange benen kwijtraak. Ze worden natuurlijk niet korter, maar zo ziet het eruit.

Ik ga per week drie keer naar de fitness. Dat is één keer voor toning en cardio, twee keer voor alleen maar cardio. Ik werk me dan helemaal in het zweet. Ik pik na de toning even een zonnenbankje, om mezelf te belonen. In de zomer ga ik liever even naar het strand, maar ook als je moe bent is de zonnenbank dichterbij. Ik ga liever vaak korter, dan af en toe heel lang. Ik denk dat het beter voor mijn huid is, want ik zie wel dat die ouder word van bruinen.

Elke ochtend ga ik joggen, even een rondje van een half uur. Het is niet zo fanatiek, maar ik vind het fijn om zo even wakker te worden. Het is nog donker als ik het doe, want ik heb vaak vroege afspraken met bouwvakkers die vóór de bouw nog even naar me toe komen. Het is dan lekker fris en stil, vooral nu dat het donker word. Dan overdenk ik de dag die voor me ligt, en maak ik mijn plannen. Als het allemaal al geregeld is, maak ik meteen mijn boodschappenlijstje.

Ik moet ook heel regelmatig naar de kapper, want pieken en pluishaar kan ik niet hebben in mijn werk. Het werk is ook best zwaar voor je haar, want het wrijft heel veel over het bed. Dan krijg je snel gespleten punten of dood haar. Ik kan het niet zomaar in een staart of knotje doen, want de meeste mannen vinden dat niet sexy. Als je toch naar de kapper moet, kan je er best wel af en toe opeens wat speciaals mee doen. Opeens een heel andere kleur houd het interessant voor de klanten. Ze gaan er toch wel vanuit dat je haarkleur niet echt is. Als ik het uit laat groeien, krijg ik soms opmerkingen dat het een erg ongelofelijke kleur voor me is!

Lingerie is belangrijk, want het moet sexy en uitnodigend zijn. Het belangrijkste is dat het past. Als het te klein is, zie ik er meteen dik uit. Ik heb in het begin heel veel setjes gekocht, maar de mannen kan het niet schelen dat het dezelfde is als vorige keer. Daar gebruik ik er dus nog veel van, maar af en toe koop ik een nieuw setje. Daar ga ik echt voor op stap, ik moet me zelf ook mooi voelen.

De make-up die ik gebruikte voordat ik dit werk deed was vooral droge make-up. Die geeft veel teveel af. Ik gebruik nu alleen nog make-up die nat op gaat, en dan droogt. Met rouge enzo kan dat niet, maar dan kies ik wel de vetste, die beter blijft. Als je make-up aanbrengt moet je oppassen dat het niet te gewoon word, want het moet wel sexy. Teveel make-up ziet er alleen leuk uit op hele jonge meisjes, dus je moet het smaakvol houden. Je mag best knalrode lippen, maar dan moet het wel bij je lippen blijven. Je moet oppassen dat de streepjes eromheen niet te duidelijk zijn, want je wil als hoer niet té hoerig zijn. Daar knappen mannen op af.

Ik speel squash, ik heb ook mijn eigen racket. Ik heb er bijna nooit tijd voor, dat is vervelend omdat ik dus niet vaste afspraken kan maken met andere spelers. Als ik op de squash een tegenstander zoek, kan ik kiezen uit de mannen, maar die proberen me altijd te versieren. Ik kom gewoon een balletje meppen. Er zijn altijd te weinig vrouwen. Squash geeft me goede benen.

De sauna is ook onmisbaar. Ik zit dan heerlijk in de warmte, en mijn huid komt tot rust. Dat is heel belangrijk, want een zachte en soepele huid is iets waar de klant je erg op beoordeeld. Ik ga liefst als het wat rustiger is. In de sauna zoek ik rust, en dat vind ik soms moeilijk als het druk is. Ik eindig altijd met een dompelbad. Jaren geleden nam ik altijd een massage, maar de sauna waar ik heenga heeft geen goede masseurs meer. Ik wil niet een potje geaaid worden. Dat krijg ik op mijn werk al genoeg. Ik wil een massage die ervoor zorgt dat mijn spieren aanvoelen alsof ze nooit meer strak zullen staan.

Ik zwem graag, maar dat gaat niet zo goed omdat het chloor mijn haar stug maakt. Vooral als ik het gekleurd heb, zoals bijna altijd. Zwemmen is mijn tweede natuur, en ik hou er heel veel van. Ik krijg er een mooi figuur van als ik het genoeg doe. Dat is al heel lang niet meer zo. Vorige zomer, toen we een hittegolf hadden, ben ik in open water gaan zwemmen. Ik nam me voor om dat vaker te gaan doen, maar deze hele zomer heb ik het niet gedaan.

Zo nu en dan ga ik naar samba-les. Ik schrijf me in met het idee dat ik elke week zal gaan, maar mijn werk komt er telkens tussen. Als ik achter begin te lopen, durf ik niet meer te gaan omdat ik dan bang ben dat ik voor paal sta. Ik vind het heel leuk, en ik kom elke keer iets verder, maar ik ga telkens naar een nieuwe cursus omdat ik de vorige heb gelaten.

Ik doe nog best een hoop voor mijn uiterlijk, maar ik verdien er ook mijn brood mee. Ik vind uiterlijk wel belangrijk, en ik vind dat veel mensen zich teveel laten gaan. Ik ben blij, dat ik er zoveel aan doe, het geeft me zelfvertrouwen. Ik ben er ook best wel een beetje trots op.

33 opmerkingen:

Jac zei

Niet veel zaken dan andere vrouwen dan die er verzorgd uit wil zien, m.u.v. de bouwvakkers smorgens.
Leuke weblog, keep up,

pluisje zei

jammer dat je zo ver weg zit,
anders had ik je wel een massage aangeboden ;)
een masseur heeft ook liever een interessante vrouw op de tafel dan die duffe zeurderige huisvrouwtjes die zich overwerkt voelen van 10 uurtjes bij de AH aan de kassa...

Peter zei

Ik vind het heel interessant om jouw verhalen te volgen.

Jij kan heel goed schrijven en op die manier geef je een eerlijk en openhartige kijk op een manier van werken en leven waar normaal nogal besmuikt over gedaan wordt.

tbee zei

Je schrijft erg leuk! Ik lees het met plezier.

Ik heb jaren lang gechat met twee Amerikaanse pornoactrices en het was bijzonder leerzaam en interessant om te zien hoe hun de wereld bekijken. Ik heb bij jou blog een beetje dezelfde ervaring. Keep up the good work (ahem ;-).

Marc zei

Heel goed dat je zo met je lichaam en gezondheid bezig bent. Inderdaad veel mensen vinden het meestal wel prima zo en doen er niks aan. Ik ben ook altijd als man heel ijdel, niet overdreven, en gezond bezig. Ook voor mij werkt dat heel goed en geeft me zelfvertrouwen.

Je blog vind ik heel leuk om te lezen en hoop dat je lekker doorgaat met schrijven. Althans voor mij werkt het heel verslavend.

P. zei

Erg leuk om je verhalen te lezen. Inderdaad, het werkt verslavend.
Goed dat je zo om je lichaam denkt. Mijn vrouw heeft er minder aandacht voor dan dat ik zou wensen.

P.

Anoniem zei

Zo daar komt veel meer bij kijken dan dat ik in eerste instantie gedacht had, klinkt als topsport. ;)

60.000 bezoekers gehad als klant of op de website? :-P

Keep up the goodwork!

Anoniem zei

Zo daar komt veel meer bij kijken dan dat ik in eerste instantie gedacht had, klinkt als topsport. ;)

60.000 bezoekers gehad als klant of op de website? :-P

Keep up the goodwork!

R zei

Inmiddels heb ik al je blog posts gelezen. Erg interessant moet ik zeggen, het heeft mijn blik op de prostitutie in ieder geval veranderd.

Overigens heb je behoorlijk schrijf talent, mocht je de prostitutie ooit verlaten dan schrijf je gewoon een bestseller ;).

Groetjes

Anoniem zei

Hoi Zondares!

Wat een werk hé! Vind het knap dat je de dicipline hebt om zovaak te sporten. Ik verzuim dit nog wel eens. Mis in je lijstje nog de nagelstyliste hehe. Laat elke twee weken mijn nagels doen, en baal er altijd van dat dit zoveel tijd met zich meeneemt, zit je daar een paar uur in de stoel. Voor het goede doel natuurlijk! Ook kun je je geen haargroei permiteren. Voel ik me sowieso prettiger bij, maar het vervelende is dat je wel móet.

Succes,

X Anoniem

supersub zei

Het valt mij op dat veel getrouwde vrouwen absoluut niets meer voor hun uiterlijk doen. Mooi lang haar dat kortgeknipt wordt omdat lang haar te veel werk is. Laat die kilootjes maar komen want we hebben nu het boterbriefje en leven we dus lang en gelukkig. Dat werkt niet, als man wil je toch dat je vrouw er begerenswaardig uit ziet. Vrouwen willen dat omgekeerd ook. Als vrijgezelle man zou ik het met een bierbuik en een Bouwvakkersdecolleté het ook wel kunnen vergeten.

Ik ben tegen de overspel. Wel is echter natuurlijk jezelf en je aantrekkingskracht verwaarlozen de kat op het spek binden.

Anoniem zei

Mee eens supersub! Mannen komen naar ons om te fantaseren over en te kijken naar wat ze thuis niet hebben! En ik hoop dat dit nog lang zo mag blijven ;-)

X Anoniem

zondaaropzoek zei

Ik wil best een potje met je squashen. ;-)

Ik wacht op je uitdaging

Nick zei

Weer een mooi blog.
Uiterlijk is belangrijk, dus hou het mooi :)
Ik vroeg me af,en dit is niet bedoelt als een vraag met een extra gedachte ofzo; Heb je weleens een afspraak gehad met 1 van je lezers? Hoop een serieus antwoord te krijgen, bedoel namelijk niets met de vraag ;)

WockBorst zei

Hallo Zondares,

Na dit gelezen te hebben, heb ik nog meer respect voor die mensen die voor het beroep prostituee hebben gekozen!

Overigens een erg leuk blog: je schrijft erg boeiend en de onderwerpen zijn zonder uitzondering bijzonder interessant.

Je hebt er weer een trouwe lezer
bij ;-)


WockBorst

Anoniem zei

Je schrijft erg mooi. Ik ben tegen overspel maar ben blij dat er vrouwen zijn zoals jij. Minder vrouwen worden op straat lastig gevallen omdat ze hun behoeftes kwijt kunnen bij jou.

Je kan erg mooi schrijven en het is duidelijk dat je hoog opgeleid bent. Ik hoop dat je ooit de juiste man vind en de kindjes waar je als kind al naar verlangde ooit zult krijgen. Als extra inkomen kan je inderdaad dan boekjes uitgeven en waarom deze blogjes niet in boekvorm uitgeven en eventueel de blogjes die je ooit moest verwijderen van dat boekhoudertje van je :-)

Je doet erg je best voor de klanten en hebt liefde voor je werk. Je denkt erg aan andere lees ik zo, maar zijn er ook mensen die aan jou denken en dan bedoel ik niet sexueel? jou hoefdes moet je niet onder drukken hoor en weg cijferen. dat idee heb ik een beetje wel bij je. Misschien kan je daar eens over bloggen op verzoek :-) Ik lees waar jij andere gelukkig mee maakt, maar wat maakt jou gelukkig?

groetjes

Dylan

Zondares zei

Nagelstyliste, daar doe ik niet aan. Ik vijl en lak zelf wel. Mijn nagels zijn ook niet zo lang.

Jongens, goed lezen! Ik hou deze blog en mijn leven apart, want ik moet op mijn privacy passen.

Anoniem zei

Jeez meid, heb je nog wel tijd over om eens te relaxen?
Best een druk leven

zondaaropzoek zei

Heel goed dat je je privacy beschermd, maar zo kan ik nooit met je squashen ;-)

Anoniem zei

Je kan ook gewoon op dieet, of krijg je toch al teveel calorieeen van al die sperma die je inslikt!

Anoniem zei

Hahaha, dat is een goeie! Zondares hoeft niet veel uit te geven als saus!

Anoniem zei

hihihi!

Anoniem zei

ach, bovenstaande lezers weten ook niet hoeveel cream hun vrouwen slikken als ze op kantoor zijn dus daar zou ik mij niet te druk om maken. vind het goed dat je zo veel werk van je werk maakt. kan menig vrouw een puntje aan zuigen. interessante blog, blijf gewoon lekker je verhaaltjes posten...

Zondares zei

Het zijn weer Viva-mensen die zeiken. Het zullen wel vrouwen zijn denk ik.

Anoniem zei

Ik wou dat mijn vrouw er zoveel moeite voor deed. Dan zou ik ook niet naar de hoeren hoeven.

Anoniem zei

Het is niet iets om trots op te zijn, kankerhoer. Je maakt huwelijken kapot en doet vrouwen heel veel pijn.

Ruthless zei

Ik denk niet dat een hoer een goed huwelijk kapot maakt. Een klote huwelijk misschien wel, maar dan zou ik zeggen een dik applaus voor de hoer! Yoehoeeeeee

E. zei

Hoi Zondares,

Ik ben nu ook je blogs aan het lezen, en ik moet zeggen dat ik je echt inspirerend vindt. Ik zit zelf vaak met vragen in mijn hoofd, en vraag me af hoe ik over dingen moet nadenken of hoe ik dingen moet doen. Jou verhalen lezen helpt me heel erg daarbij!

heel veel liefs

Anoniem zei

"dat houdt het interessant"

met D-T

denk maar aan lopen: dat loopt... (niet: dat loop...)

DramaQueen zei

Zondares, je blog werkt verslavend! Ik heb al je posts gelezen, en ik heb er maar 1 woord voor: Geweldig! Je brengt prostitutie in een totaal ander daglicht. Ik hoop dat je nog lang gaat blyven schryven, ik ben in elk geval een grote fan!
& voor al die zeikende vrouwen: als je je man niet kunt geven wat hy nodig heeft, klaag niet als een ander dat doet, het ligt aan jullie!

Anoniem zei

hi,

Wat een leuke blog! Ik heb er al veel van geleerd. Ik wil ook graag starten als escort, maar ik weet nog niet zo goed hoe. Ik heb een aantal vragen over hoe ik mij moet inschrijven bij de kvk/belasting. Kan je mij mailen op het adres; studente-lola@live.nl. Graag reactie!!

Groetjes, Lola

Anoniem zei

Hoi,

Ik zou graag willen weten hou jij je make up mooi houdt tijdens je werk, als je met een klant bezig bent.

Keep up the good work ;)

Unknown zei

Ik ben jaloers op je zelfdiscipline.
Co.