maandag 19 oktober 2009

Verdiensten

Je werkt omdat het wat opbrengt. Je hebt geld nodig om te leven, en nog meer om lekker te kunnen leven. Ik hou ervan om geen geldzorgen te hebben, dus het is fijn om lekker te verdienen. Iedereen is dat wel met me eens, denk ik. Als je morgen niet meer betaald werd, zou je stoppen met je werk, wat je ook doet. Daarom is het soms raar hoe mensen reageren op verdiensten van de prostitutie. "Je doet het alleen voor het geld" zeggen ze dan. Als je het als je werk doet, is dat nogal logisch. Ik begrijp niet dat er mensen zijn, die dat zo raar vinden.

Al een poosje geleden heb ik besloten om wat over mijn eigen verdiensten te schrijven. Ik heb er even naar gekeken, en ik kwam erachter dat ik eigenlijk helemaal niet zo goed wist wat ik nou verdiende. Er gaan een hoop bedragen rond, en sommige zie ik nooit meer terug, en andere zijn voor me aan het werk maar kan ik niet uitgeven. Ik heb daar een mannetje voor, en voor dit stukje heb ik hem opgebeld.

Ik heb per ongeluk verteld dat ik een blog had. Hij ging compleet over de zeik, en hij wou het helemaal lezen. Daar heeft hij me zelfs tijd voor in rekening gebracht. Hij heeft geeist dat ik een paar zinnen en een paar hele stukjes weghaalde, om mijn en zijn privacy. Toen dat gebeurd was, werd hij weer normaal en vond hij het eigenlijk best leuk, hij vond het interessant. Ik vond het jammer dat ik die stukjes moest verwijderen, het waren dingen die ik heel persoonlijk vond. Daar voel ik me nog steeds wel een beetje verdrietig over.

Daarna heb ik hem gevraagd naar de cijfers om op mijn blog te zetten, en hij heeft me gezegd dat ik het heel erg moet afronden, omdat ik anders te herkenbaar word. Ook mijn prijzen moest ik iets veranderen. Hij zal het wel weten, dus ik zal er expres vaag over zijn. Volgens hem is het te makkelijk om achter mijn naam te komen, als ik heel precies ben. Hij vertrouwd de overheid niet.

Ik vraag de normale prijzen voor ontvangst. Ik vraag iets meer voor extraatjes, zoals anaal of fetish. Dat betekend dat de klanten mij elke week zo ongeveer 3300 Euro geven, en dat breng ik naar de bank. Ik had trouwens het idee dat het meer was, maar mijn geldmannetje zal het wel weten. Er zijn een paar weken per jaar dat ik niet werk, dan verdien ik helemaal niks. Ik krijg van mijn klanten geen vakantiegeld. Dat zorgt ervoor dat ik minder vakantie neem, want het is dubbel zonde van het geld.

Ik betaal nu 19% omzetbelasting. Ik had eerder een overeenkomst met de belastingdienst dat ik maar 6% hoefde te betalen, maar dat is "met terugwerkende kracht bijgesteld." Dat betekend dat ze onze overeenkomst hebben weggegooid, en vinden dat ik ook die BTW moet betalen over de tijd dat de overeenkomst wél geldig was. Volgend mijn geldmannetje is het vragen om problemen om daar tegenin te gaan. Ik was woest, hoe kan je nou zeker zijn van je recht zo.

Daarna komen de kosten die ik maak aan mijn werk. Condooms enzo, maar vooral mijn werkflatje mooi houden. Daar ben ik meer geld aan kwijt dan ik af kan trekken, omdat ik niet van alles bonnetjes bijhou. Daar word mijn geldmannetje soms best boos over. Ik had bijvoorbeeld een goedkope loodgieter gevonden, maar die deed geen bonnetjes. Die had hij graag af willen trekken. Reiskosten voor de escort, maar dan moet je ook bijhouden hoeveel je voor jezelf reist, en dat gaat telkens mis, want dat vergeet ik. Die kosten lopen best een beetje op. Voor je het weet geef je veel geld uit aan onkosten. Sinds ik weet dat ze afgetrokken kunnen worden, ben ik er makkelijk mee geworden.

Mijn geldmannetje houd die dingen bij. Ik let er niet zovaak op, ik moet een keertje per jaar alles uit komen leggen, en hem aanhoren. Dat is altijd zweten. Hij komt met allemaal moeilijke wiskundige dingen, en ik ben altijd slecht geweest in wiskunde. Ik ben alleen maar door mijn examens heengekomen omdat we een lieve wiskundejuf hadden, die bijles gaf. Het geldmannetje tovert met getallen, en ik ben al meteen verloren. Ik zie wel dat ik door hem meer geld uit te geven heb, dus hij zal het wel goed doen. Dat mag ook wel, want hij kost wat!

Ik ben vooral geld kwijt aan de hypotheken van mijn eigen huis en mijn werkflat, maar alleen mijn werkflat kan ik aftrekken. Dat noemt hij afschrijving. Mijn geldmannetje zelf is ook een kostenpost. Bij mekaar ben ik per jaar bijna 20.000 Euro kwijt aan alle kosten, daar valt "leges" ook onder om netjes de vergunning te hebben. Daar valt mijn fitness onder, maar daar heeft hij voor moeten vechten. Mijn beveiliging-abonnement was ook lastig, want dat had ik eerder met een paar flinke jongens afgesloten, maar het was zwart. Nu is het wit, en betaal ik een stuk meer. Ik heb ze nog niet nodig gehad, maar die beveiligers vertrouw ik toch minder dan de zware jongens.

Dan heeft mijn geldmannetje ook nog een pensioen voor me geregeld, waar hij heel veel geld in stopt. Ik ben pas laat begonnen met mijn pensioen, dus dat moet wel. Als hij ervoor kan zorgen dat hij bijna 12.000 erin kan stoppen per jaar, is hij heel blij. Daarvoor vind hij het nodig om daarnaast ook nog te beleggen, met een vreemd verhaal over kapitaal. Ik vind het okee, want het geld blijft van mij, ook al is het belegd. Daar heb ik nu al een spaarpot van meer dan 50.000 Euro van.

Ik ben ook nog geld kwijt aan de gemeente Amsterdam en de waterschap. Dat komt bij mekaar op bijna 2.000.

Elke maand krijg ik van mijn geldmannetje zo'n beetje 3.600 Euro op mijn betaalrekening. Dat kan ik dan besteden aan mijn thuishypotheek, mijn eten, mijn kleren, mijn uitgaan, alles. Dat is mijn netto-salaris. Het is niets als je het vergelijkt met de 14.000 die me elke maand door mijn handen gaan. Volgens mijn geldmannetje komt er per jaar 160.000 binnen, en daarvan gaat 75.000 metéén naar de rijks-overheid. Dan nog 2000 naar Amsterdam. Dat betekend dat ik maar 52% van mijn inkomen mag houden, en dan is nog steeds niet alles betaald. Voordat ik mijn geldmannetje had, was het nog erger.

Pooiers vragen vaak ook de helft, maar die zorgen dan ook voor je veiligheid. Daar ben je verder dan ook niks meer aan kwijt, en ze zorgen voor klanten. Je zit met genoeg klanten, en als je betaald zijn ze niet moeilijk. De overheid is een slechte pooier, want hij is net zo duur als de andere, maar hij doet bijna niks. Je word alleen maar lastig gevallen, en dat is erger voor de meiden die wél betalen dan voor die niet betalen. Die kunnen ze toch gewoon niet vinden.

Het is veel geld, maar ik kan niet klagen. Iedereen in Nederland die hard werkt, betaald zoveel. Je merkt het niet, omdat je niet ziet hoeveel geld je baas aan je uitgeeft. Als je morgen opeens zwart ging, zou je bijna twee keer zoveel geld van je baas krijgen. Reken voor jezelf maar even na. Nederland is een pooier van ons allemaal.

EDIT: Dit stukje is uit 2009. Het was toen al minder aan het worden, maar sindsdien is het steeds harder gaan aftakelen met hoeveel geld er in de business zit. Dit soort verdiensten zijn nu voor niemand realistisch meer. Dat komt niet door de crisis, maar door de steeds verder afglijdende onrealistische beelden die potentiële klanten hebben. De markt is verzopen in het goedkope aanbod, klanten durven niet meer. Het is armoede troef. Toen ik dit schreef wist ik nog niet dat het zo zou gaan. Hou dus in de gaten, dit is geen goed beeld meer van de verdiensten. Wel van de kosten, want die zijn niet minder geworden, alleenmaar meer.

76 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Zondares,

Leuk informatief stuk. Wat inkomsten betreft liggen jij en ik vrijwel op één lijn, ook ik sta iedere keer weer versteld van de hoeveelheid onkosten en belasting, die er samen voor zorgen dat we aanzienlijk minder overhouden. Soms echt om mokkig van te worden. Maar ondanks alle kostenposten hebben we het breder dan vele andere mensen. Dat hou ik dan altijd maar in mijn achterhoofd.

X Anoniem

Anoniem zei

Wat ben jij een vuile geldwolf.

Anoniem zei

Jezus wat een geld om ff met je benen wijd te liggen.

Anoniem zei

Besef je wel dat al dat geld, meer dan anderhalf ton per jaar, uit de huishoudpot komt? Al die kleintjes die door jou niet op vakantie kunnen? Je maakt gezinnen kapot, niet alleen door de mannen vreemd te laten gaan, maar ook doordat je het geld aftroggelt. Wat ben jij een harteloze trol.

Anoniem zei

Dat geld krijg je wel, maar je moet niet doen alsof je het verdiend hebt. Je krijgt het voor het verkopen van jezelf. Geen bedrag is dat waard.

Anoniem zei

Wat een zeikers met die kritiek over je verdiensten. Alsof de verantwoordelijkheid voor die gezinnen ineens bij jou ligt. Typisch kwaaltje van deze maatschappij: we kunnen het niet hebben als anderen het goed hebben en zijn enige zelfkritiek compleet verloren. Het gras bij de buren...

Suc6 met je blog.

Een Man.

Anoniem zei

Wat een gezeik van die mensen hier zeg... Voorop gesteld dat je dit alleen doet omdat je het zelf wilt vind ik het geweldig dat we in een land leven waarin het kan. Jij hebt de keuze dit beroep te kiezen, ik heb de keuze je niet te bezoeken. Al de mannen wiens gezin je op zou breken hebben die keuze ook. Die mannen zijn lozers en die vrouwen die jou de schuld geven voornamelijk jaloers dat hun man naar jou toe komt.

On topic: Geinig stuk! Ten eerste leuk om te lezen om wat voor bedragen het gaat. Ik vond het eerst niet erg slim overkomen, omdat je wel erg vaak zei dat je niks van je financien snapte, maar je conclusie over de overheid vond ik een mooie beeldspraak. Leuk gevonden :).

Succes ermee verder

Anoniem zei

Hmm. Weet je zeker dat je maar zo weinig overhoudt van dat bedrag van 160K? Er verdwijnt naar mijn mening best veel, als ik zie wat je onder de streep overhoudt. Ik ben ook ondernemer, zij het in een totaal andere tak, maar met aftrekposten, onkosten, etc. is mijn bruto/netto verhouding toch een stuk positiever. En ook ik val in het hoogste tarief, dus daar kan het niet aan liggen.

O. En die muts van 7.36 met d'r jankverhaal over kindjes die niet op vakantie kunnen....Het is de kerel die het geld besteedt en de keuze maakt naar de hoeren te gaan. Je valt overduidelijk de verkeerde aan. En van die kerel weten we ook niet eens of hij wel een gezin hééft.

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Hoeveel uur werk je dan gemiddeld per maand of per week?

groet,

HL 69.

Anoniem zei

Wow...een nettosalaris twee keer hoger dan het mijne...en dan werk ik nog in de wetenschap aan een universiteit...
Misschien kan ik nog van carriere wisselen? Al betwijfel ik dat ik als man hetzelfde zal omzetten...in de heterobusiness...

Al die zeikstralen hiero moeten niet zo huilen. Hard werk is hard werk; en blijkbaar is haar salaris marktconform, want ze verdient het gewoon. Alle werkslaven die een hekel hebben aan hun 'eerlijke' baan zijn de ware hypocrieten. Ze moord niet, ze steelt niet, en werkt niet zwart; en vind bovendien haar baan leuk. Volgens mij doet ze het dan beter dan veel andere Nederlanders. Volgens mij moeten mensen maar eens een chillpil nemen.

AnnoMiep Een Stijl zei

Dat geldmannetje moet je rap dumpen. Werd ie kwaad voordat of nadat ie het blog had gelezen? Stuurde hij voor of na het lezen een factuur? Ga naar een gewoon accountantskantoor. Daar betaal je voor zaken waar je zelf om vraagt en krijg je niet te horen dat je je blog moet kuisen. Bij een goed accountantskantoor kun je verder een hoop geld besparen omdat men bijv. weet hoe je beroepskosten kunt opgeven.
Je bent kennelijk niet in loondienst en kennelijk betaal je een volle mep belasting. Er zijn andere constructies. Je zou bijv. een stichting kunnen beginnen met maatschappelijk oogmerk -geen grap- waarbij je jezelf als directeur het minimum uit laat betalen. De rest gaat in de stichting. Onkosten die je hebt buiten luxe kun je voor een deel uit de stichting onttrekken. Als je kantoor aan huis hebt bijvoorbeeld. Je flest er niets mee.

Die anti-prostitutiezeikers moet je ver links laten liggen. Sex is nu eenmaal viesbah in hun oogjes terwijl ze er naar liggen te hunkeren. Intussen vind men het doodnormaal om uit eten te gaan. In de meeste eetgelegenheden is het minder hygienisch dan sexueel contact met bescherming. Heel intiem ook omdat je indirect in aanraking komt met een hele stoet mensen. Er komen vele grammen aan vreemde stoffen in je lijf, inclusief bacteriekolonies. En dan was je je handen zelfs en raak je deurklinken alleen aan met een wegwerpzakdoek.
Veel mensen gaan uit eten voor hun eigen plezier, ook al foei. De chef in de keuken heeft ook al plezier om zijn mensen te behagen, verschrikkelijk. En je wilt niet weten hoeveel kindertjes honger moeten lijden omdat pappa en/of mamma wel eens op stap willen. Gestrande huwelijken na ruzies over ''die kok kookt lekkerder dan jij'' nog daargelaten.

Anoniem zei

Hi Zondares,

Als ik jou was zou ik 'ns een goed gesprek met m'n geldmannetje houden... want dit klopt niet helemaal.

Sterker nog, zoals al eerder opgemerkt is: ga naar een echt accountantskantoor. Als je 160.000 per jaar omzet heb je iets beters nodig dan een 'mannetje'.

Welgemeend advies,

Anoniem

De Zinkende Hollander zei

Heel mooi geschreven!
Ik ben ook ondernemer en roep altijd dat wanneer werknemers zelf hun belasting zouden moeten betalen er heel ander zou worden gedacht over belastingen en politiek...
Het voelt gewoon niet hetzelfde wanneer het alleen op een strookje staat.
Het verschil tussen overheid en maffia is dat je er bij de maffia waarschijnlijk nog iets voor terug krijgt.

Anoniem zei

Wow.. Goed stuk!! Met een moraal. Waar ik van hou. De overeid is de grootste pooier van ons allen. Ik ga die goed in de oren knopen! leuke blogs verder. Hier ga ik nog veel lees plezier aan beleven! heb nog niet alles gelezen maar ben benieuwd. Succes

Anoniem zei

Ik had bijvoorbeeld een goedkope loodgieter gevonden, maar die deed geen bonnetjes. Die had hij graag af willen trekken.

grappig :)

Frank zei

Zondares..

Jij bent slim genoeg je boekhouding zelf te doen, dat is helemaal niet moeilijk, en dan hou je alles zelf in de hand, heb zelf het overzicht en hou je het meeste over.

Ik vertrouw niemand, en zeker geen mannetjes die me 30% zakgeld geven van mijn verdiensten.. Niet dat ik denk dat-ie onbetrouwbaar is, maar hij zou wel eens incompetent kunnen zijn op bepaald gebied.

Hoe zeker weet je dat je pensioen veilig is, in deze tijd van falliet gaande banken?

Als iets zwart netto goedkoper is dan iets wit, dan moet je het gewoon zwart doen, zeker als je je er veiliger bij voelt. Wat een control freak, die man.

jammer dat je die loodgieter niet kon aftrekken! ;-P

Richard zei

Hoi, hier ook een geenstijlert. Vol verbazing las ik dit bericht over je geldmannetje. Volg het advies op van de mensen voor mij en ga naar een gecertificeerde boekhouder. Het zou met niet verbazen als dat geldmannetje het geld niet op kan hoesten straks met smoesjes over dat het vastzit.
Vraag waarin. Zorg dat je het pensioensoverzicht te zien krijgt en ook de belegginsportefeuille.

Ik hoop voor je dat het allemaal in orde is, maar hoe meer ik er van lees hoe vervelenden een gevoel ik hierbij krijg. Succes in ieder geval.

Anoniem zei

Ik betaal nu 19% omzetbelasting. Ik had eerder een overeenkomst met de belastingdienst dat ik maar 6% hoefde te betalen, maar dat is "met terugwerkende kracht bijgesteld." Dat betekend dat ze onze overeenkomst hebben weggegooid, en vinden dat ik ook die BTW moet betalen over de tijd dat de overeenkomst wél geldig was.

Complete onzin, eigenlijk zou je er een advocaatje erbij moeten hebben.

Ik las ook je andere stukje over escorts, en het hebben van een website. Als je interesse hebt in een website, stuur even een mailtje naar ms92@live.co.uk.

Anoniem zei

Wow leuk informatief geschreven stukje. Ik hoop wel dat je een rechtsbijstandsverzekering hebt, denk dat de belasting niet zomaar alles met terug werkende kracht kan innen: zij kunnen immers na 5jr niet meer incasseren.

Daarnaast is het belachelijk dat je met jouw werk zoveel moet afdragen, echt goed verwoord een pooier waar je niks aan hebt. Trek je ook niets aan van die reactie want door jouw houden meer huwelijken stand dan er gebroken worden, ze komen naar jouw omdat ze thuis niets krijgen.

Als man denk ik er weleens aan om een bezoek te plannen maar het stoot me tegen het borst dat je dan onwetend vrouwenhandel of dwang steunt, daarom doe ik het niet.

Leuke blog zal deze vaker lezen. Hahhaha misschien dat je iets kan vertellen over de stereotype klanten, hebben aziaten echt een kleintje?

Anoniem zei

Ook weer een geenstijler hierzo :).

Mooi bedrag hoor maarjah daar werk je dan ook alweer keihard voor.

Ik zal inderdaad wel effe langs een echte accountant gaan ( een echt accountantskantoor)

Daarnaast ik lees dat je een site nodig heb ik raad je aan om niet via google te zoeken aangezien je dan met een beetje ongeluk zo 1000-2000 euro betaalt voor iets wat ik laat maken voor 100-200 euro max.

En als afsluiter netjes hoor iemand die keihard werkt voor de centen :) en jah onze staat neemt dan inderdaad 50% mee naar huis.

Joop zei

Hallo lieverd, ik sluit me (eigen bedrijf met een omzet nauwelijks groter dan die van jou) helemaal bij eerdere sprekers aan: dat "geldmannetje" klinkt ons allemaal iets te gemakkelijk - dus zoek alsjeblieft een gecertificeerde boekhouder/accountant?

Anoniem zei

Je zegt dat je vergeet van allerlei kosten bonnetjes te vragen, en dat je ze dan niet kan aftrekken.

Maar aftrekken zou juist één van je sterke kanten moeten zijn, toch?

Anoniem zei

Hoi zondares,

Ik lees met veel sympathie je blog!
Toch ben ik bang voor je dat omdat je een beroep hebt wat nog niet helemaal geaccepteerd wordt in deze samenleving (zie bovenstaande reacties) mensen misbruik van je maken. Daarmee doel ik op je 'geldmannetje' en de belastingdienst. Het is sowieso helemaal niet toegestaan om zomaar overeenkomsten te verbreken en al helemaal niet met terugwerkende kracht. Je moet goed onthouden dat jij net zoveel rechten hebt als alle andere mensen. De tip dus om toch even te kijken of je geldmannetje wel zo goed voor je is. En die overeenkomst met de belastingdienst is volgens mij niet rechtsgeldig verbroken. Juridisch advies kun je vaak gratis inwinnen bij verschillende stichtingen. Zij kunnen je al voor een heel deel helpen!
Ik wens je verder veel geluk en succes toe!

studentje zei

Lieverd, ik zie veel nare reacties staan hier. Over kindjes die niet op vakantie kunnen etc. Mannen gaan toch wel vreemd dus daar moet niet over gezeurd worden.
Wilde ff zeggen dat als er ergens hard gewerkt wordt, het wel in jouw beroepsgroep is. Geen enkele huisvrouw die daar over mag oordelen! Veel respect voor "de dames" zoals Amsterdammers graag zeggen.
Erg leuke blog btw!

Anoniem zei

"Besef je wel dat al dat geld, meer dan anderhalf ton per jaar, uit de huishoudpot komt? Al die kleintjes die door jou niet op vakantie kunnen? Je maakt gezinnen kapot, niet alleen door de mannen vreemd te laten gaan, maar ook doordat je het geld aftroggelt. Wat ben jij een harteloze trol."

Let anders wat beter op je man ofzo.
I lol'd. Hard.

Anoniem zei

Ik ben het wel eens met de mensen die een wenkbrauwtje optrekken over jouw 'geldmannetje'. Sowieso vind ik het ronduit belachelijk dat 'ie KWAAD werd op zijn clientele. Ik druk me zacht uit... ik vind het echt HEEL ERG KWALIJK!

Doe toch even normaal, denk ik dan, behandel deze dame met respect, ze brengt jou wel geld in het laatje! Hij moet correct blijven en niet zo huilie huilie emotioneel doen... tssss!

Ik heb zelf vergelijkbare inkomsten, wel uit een heel andere branche :-) maar bij het lezen van het financiele staartje van dit geldmannetje trok ik ook even een wenkbrauw op. Ook vreemde dingen dat hij besluit dat er belegd moet worden e.d. ....mag mevrouw er zelf ook nog wat over te zeggen hebben? Ok dat dacht ik ook, dank u wel!

Mijn advies, benader een 'normaal' klein of middelgroot accountantskantoor. Liefst een niet ál te prestigieus kantoor (daar betaal je ook voor...) maar gewoon een eenvoudige/correcte.

Veel succes met je werk, interessant om te lezen hoe jouw ervaringen in de branche zijn!

Groeten, Erik

P. zei

Hallo Zondares, ik adviseer je met klem om eens een second opinion op financieel gebied te regelen. Ik ben zelf ondernemer ( hier gekomen via GeenStijl, trouwens ) en krijg echt een gevoel dat je bij die boekhouder behoorlijk onder de plak zit. Als je zoveel geld in je pensioen stopt, is het verstandig dat door een vermogensbeheerder te laten beheren, indien dat nog niet gebeurd. Als het goed is heeft je boekhouder je verteld welke risico's je loopt, en welke risicoprofielen je op beleggingvlak kunt kiezen. Daarnaast hoor je rendementsoverzichten te krijgen.

Ontzettend leuk dat je zo'n blog bijhoud en heel veel suc6 ermee !

P.

Anoniem zei

Ik denk dat je een beetje naief bent en je 'geldmannetje' je behoorlijk aan het oplichten is. Pensioen voor jou is de grootste onzin en zeker dit bedrag.

Jean de la Valette zei

Hallo hallo,

ik moet me aansluiten bij de vorige reactie, krijg naar aanleiding van dit stuk toch echt het idee dat je aan alle kanten opgelicht wordt. Dat mannetje verdient volgens mij bakken met geld met op zijn luie reet zitten incashen.

Anoniem zei

Goed stuk, goed bezig. Onbegrijpelijk, al die negatieve reacties. Negatief mag, maar dan wel gefundeerd. Ongemerkt worden we steeds asocialer...

jaap zei

lol, 'dat kost meer geld dan je af kan trekken'

Sander van Kasteren zei

lol @ alle vrouwen die denken dat één (1!) prostituee hun gezinsleven kapot maakt. Ik denk dat daar toch echt wel wat meer voor nodig is en als vrouw zou ik ook eens bij mezelf te raden gaan waarom mijn man een prostituee bezoekt! Ik ben zelf een man en kan me namelijk moeilijk voorstellen dat ik ooit in een peeskamertje te vinden zal zijn op dit moment...
Wat ik nog het ergste vind is dat mensen hier wel lopen te vloeken en tieren, maar dat diezelfde mensen niet onder hun echte naam durven te reageren. Daar heb ik maar 1 woord voor: LAF!

Anoniem zei

Zo dan ga ik (als 'normale' huisvrouw) eens een positief bericht plaatsen...
Als tegenhanger van al die verschrikkelijk nette vrouwtjes die je alleen maar kunnen afzeiken:-)

Wat ben jij super cool!
Wat een lef om zoveel over en van jezelf bloot te geven!

Ik hoop dat je komend jaar wel 300k zult verdienen.
Dat je plezier houdt in je werk.
En dat je VEEl meer zult over houden van het geld waarvoor jij zo hard werkt!

Veel succes met je werk en deze blog.

Anoniem zei

Dag dame,

Ik wil graag twee dingen kwijt.

Om te beginnen alle vrouwen hier die haat prediken zijn niet goed wijs. Het onrecht waarover zij spreken is niet aan jou te wijten. Het is nog altijd de verantwoordelijkheid van de man of vrouw zelf of ze een dame bezoeken al dan niet. Ik vind het zelfs compleet bezopen deze kritiek. Een frietboer wordt toch ook niet voor alles en nog wat uitgemaakt omdat zijn vaste klanten een paar kilo aankomen ;).

Ten tweede en nu kom ik als financial op mn eigen terrein. Je geeft zelf aan dat je weinig verstand hebt van financiën en dat maakt je gevoelig voor mensen die niet het beste met je voor hebben. Ik wil niet direct zeggen dat jou mannetje zo iemand is. Maar ik raad je wel aan om met je geldzaken, dus je beleggingspapieren/spaarpapieren/bankrekeningen en dergelijke eens bij een boekhouder/belastingadviseur/accountant langs te gaan. Dit om eens een second opinion in te winnen. Als blijkt dat hij tot dezelfde conclusies als jou mannetje komt is er niets aan de hand, maar anders kun je jezelf een hoop centen in de toekomst besparen.

Keep up the good work,

p.s. je schrijft echt erg goed!
Duidelijk, straight en boeiend van zin tot zin.

Anoniem zei

hoi toppertje

voor mij heb je er hard voor gewerkt hoor ,vindt dat er nog weinig overblijft voor je er gaat zoveel vanaf .

groetjes

Steef

Anoniem zei

Ik krijg toch een beetje een raar idee over jouw geldmannetje. Zou toch zelf de financien maar beter in de gaten houden, of het eens laten dubbelchecken. Een second opinion zogezegd...

Anoniem zei

Goede tips over financien worden hier gegeven. Dat wilde ik even kwijt

Ik ben het er wel mee eens en vond dat verhaal over terugwerkende kracht ook al raar. Misschien zelf eens de brieven en papieren lezen?

Groetjes,

De Escort

Anoniem zei

Hey,

Ik kom ook van GeenStijl en heb met verbazing het verhaal over het geldmannetje gelezen. Daar klopt echt iets niet als je het mij vraagt. Hoe weet je eigenlijk dat hij 't geld wel in je pensioen stopt, dat het contract klopt, dat hij je maandelijks het maximale geeft, etc. En als je 20.000 euro aan hem per jaar kwijt bent, dat is hartstikke veel. Een belastingadviseur kost niet zoveel, en zelfs een accountant niet.

Ik zou er nog eens goed naar kijken.

Anoniem zei

Tjonge, wat een geld. Ik ben ook ondernemer, maar dat houdt met 40.000 per jaar wel op. 3600 netto per maand is goed betaald, je kunt volgens mij wel iets vaker op vakantie!

Verdachtmakingen aan het adres van je 'mannetje' vind ik wat ver gaan, maar zelf zo veel afstand houden van je financiën is niet zo handig.

Schrijf je nog eens iets over hoe je als man zeker weet dat een vrouw die je wilt bezoeken het vrijwillig doet, zoals jij?

Anoniem zei

Wat een fascinerend blog heb je. Ik vind het heel interessant om te lezen. Jouw wereld staat mijlenver van de mijne af, maar dat maakt het voor mij zo leuk. Je schrijfstijl is ook prettig - ga zo door!

M.

pluisje zei

Hoi lekker ding,

goed om jezelf zo een financiele spiegel voor te houden, ik denk dat goed voor jezelf is en je een hoop leed kan schelen.

ik zie dat een hoop vallen over het pensioen, zou ik ook doen, maar de meeste hier zijn denk ik vergeten dat jij niet tot je 65e zal (kunnen/willen) blijven werken en de 3300 netto wil je graag blijven houden, ook als je met je 45e stopt.

ook zie ik dat je mannetje boos werd over het stukje, hier kunnen 2 redenen om zijn; omdat hij bang is dat iemand jou weer linkt met hem en hij niet op een bepaalde manier bekend wil worden,
of dat hij juist bang is dat iemand erachter komt dat hij de boel loopt te flessen als er te veel bekend wordt...

ik zou dus ook zeker eens een 2e persoon bij gaan halen, iets met een bv of anders op richten, zodat jouw salaris goed zit en je dus dalijk niet staat te afwassen bij de "vdValk", omdat je financiele expert er met de poen vandoor is, of omdat hij het gewoon op gemaakt heeft..

kijk vooruit en veel success,
met alles wat je doet.

Anoniem zei

Hoe voorkom je eigenlijk dat de buren van je werkflat ontdekken wat je doet? Als er veel mannen over de vloer komen valt dat toch op?

M.

Zondares zei

Ik heb wel geregeld dat het de buurtjes niet verdacht lijkt. Ik kan natuurlijk niet uit gaan leggen hoe dan!

Ik word een beetje zenuwachtig als ik lees dat ik geflest word. Ik ga maar eens een andere boekhouder zoeken om mijn geldmannetje te controleren. Heeft iemand tips voor een goeie?

Zondares zei

Nee, doe maar geen tips eigenlijk want daar kan ik dan natuurlijk niet meer onopvallend langs. Hè, dom.

Zondares zei

Ik ben trouwens geen twintig mille kwijt aan mijn boekhouder, het meeste is hypotheek voor mijn huisjes! Ik heb een hoop kosten, en ik kan er een hoop niet meer aftrekken. Vroeger heb ik voor de belasting wel gedaan alsof ik een meditatie-cursus gaf. Dan kan er ineens wèl vanalles worden afgetrokken.

Anoniem zei

Google even op 'goede accountant vinden' ofzo, er zijn plenty artikelen met tips te vinden en zo blijf je veilig anonien :)

M.

Anoniem zei

Ga er niet zomaar vanuit dat je accountant de zaak aan het flessen is. Voor sommige bedrijfstakken geldt ander beleid. Het kan heel goed zo zijn, dat wat bij andere bedrijfstakken aftrekbaar is, bij prostitutie daarbuiten valt. De wet is de wet, maar de belastingdienst heeft veel vrijheid in wat zij gedoogt. Vraag wel een audit aan, want dan blijft hij scherp.

Cedars zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Cedars zei

Zoo, drie keer modaal is een heel behoorlijk inkomen voor een deeltijdbaan. Zeker als je die royaale pensioenvoorzienning ook nog meerekent. Goed werk, moppie!

Misschien valt DVP ook onder de zware beroepen... In dat geval zou je eerder kunnen stoppen met werken, maar ik denk eerlijk gezegd niet dat het kabinet het ook zo ziet. In dat geval is het goed dat je nu al behoorlijk wat opzij zet voor later.

Wat de andere ondernemers ook al zeggen: laat het eens nakijken door iemand anders. (al denk ik niet dat het geldmannetje het zo slecht doet) Let wel op dat er voor prostitutie heel andere regels gelden als voor de gewone bedrijfstakken. Zorg dat je een gespecialiseerde boekhouder vindt!

Anoniem zei

Jij betaalt echt geen belasting, dit is alleen maar onzin om je walgelijke gedrag goed te praten. Zondares = leugenares!

Anoniem zei

En van wat je nog krijgt, gaat 100% naar je pooier, dat ben je nog vergeten te vertellen!!!

hihihi

Anoniem zei

Ik vind het niet genoeg om ervoor een hoer te worden. Sorry hoor.

Anoniem zei

Als je geld belangrijker vindt dan je relatie, en geld belangrijker vind dan je (geestelijke) gezondheid, dan zal het wel leuk verdienen zijn. Je vertelt alleen niet hoeveel je aan je pooier betaalt.

Zondares zei

Zijn er dan gespecialiseerde financiële mensen voor de prostitutie? Ik ken ze niet.

Anoniem zei

Nou ik ben zelf een vrouw en vind idd ook dat je je geld niet meer door je geldmannetje moet laten beheren hoor. Ik snap niet waarom die vrouwen zo negatief zijn. ben blij dat er prostituees zijn...en hoe komen jullie op deze site terecht als je niet zelf ook stiekem heel nieuwsgierig bent naar de verdiensten etc. En wie van deze dames heeft niet ooit zelf sex gebruikt om iets voor elkaar te krijgen? Ook al is het dan bij een vaste partner, ik ben er van overtuigd dat alle vrouwen hun lichaam wel eens gebruikt om "iets te verdienen". Nou dan kun je beter voor de BIG CASH gaan.

Anoniem zei

Hey Zondares,

Je kunt gewoon langs een groot accountantskantoor gaan en kijken of ze daar ervan op de hoogte zijn.
En mochten ze dat niet zijn kan je je altijd laten doorverwijzen.

Cedars zei

Sorry dat het even duurde. Ik dacht gelezen te hebben dat iemand op het Viva forum de administratie van enkele sexclubs / escortbureaus had gedaan. Heb me sufgelezen, maar kan het niet meer terugvinden. Wel een sexondernemer gevonden. Hij heeft, voor zover ik het heb kunnen volgen, Nesuna d'r bijbaan terug op de rit gezet... Hij opereert onder de alias Q-Q. Volgens mij is zijn mailadres q-viva@hotmail.com.

Anoniem zei

hallo,
ik vond je blog heel mooi en leuk om te lezen.
Ik kom net zelf om het hoekje kijken en vind het allemaal heel spannend ik werk ik een privehuis.nou 3 maandjes.nou veel succes met je blog

xxjes
rianne

Zondares zei

Ik heb al een audit verzorgd. De mensen die daarmee te maken hebben willen dat ik een paar maandjes wacht met daarover schrijven. Privacy-redenen.

Anoniem zei

Wat kwam eruit?

Zondares zei

Er kwam uit dat mijn geldmannetje het best goed doet.

Anoniem zei

Nadat je 52% hebt betaald ben je nog niet klaar met betalen. Wat te denken van accijnzen? Je betaalt bij de supermarkt ook gewoon BTW, en je rokertje en je neut zijn ook zwaar belast. Binnenkort komt er ook nog een ingezetenenbelasting van de provincie, omdat de BPM verdwijnt. Die je ook al betaald hebt, trouwens.

Anoniem zei

hallo zondares ik werk in een club en ik wil graag zoveel gaan verdienen als jij maar ik verdien nu 300 per week heb je tips om me meer te laten verdienen? mvg stella

Zondares zei

Als je zoveel als ik wil verdienen, moet je eerst die club uit. Dan moet je een goed geldmannetje zoeken, en zelf wat gaan beginnen. In de escort, of zelf gaan ontvangen. Met andere meisjes samenwerken is makkelijk, maar ik vind het niet fijn. Dan kan je als je goed voor je klanten zorgt, een hele drukke tijd gaan hebben, en dan verdien je veel. Maar je moet dat werk dan wel allemaal zelf gaan doen. In een club lukt je het nooit.

Anoniem zei

Hoe oud ben je, Zondares?

Wil je met me neuken als je onder de 28 bent?

Cedars zei

HAHAHA KANSLOOS !!!!!

PeterdeL zei

Grappig, een blog over een pikant onderwerp, en waar komen de meeste reakties op? Op je stukje over financiën!

Je boft, met je "mannetje", en de manier waarop hij je achter je vodden zit. Je schrijft leuk, erg leuk, maar geeft zelf heel wat keren aan dat je van je administratie een flierefluiters-bende maakt, en als je mannetje er niet zo achterheen zat, had je binnen de kortste keren een geweldig probleem met de instanties. Houd hem maar in ere.

En tsja, dat er veel van je inkomsten afgaat: we hebben Nederland ingericht zoals we dat in het algemeen prettig vinden met zijn allen. Dat betekent met heel veel zorg voor zwakkeren (de WAO is iets van 30% geloof ik, van de "inhoudingen"). En we hebben een grote overheid, maar wel een die niet slecht afsteekt bij die in veel andere landen; ik zeg zeker niet dat het perfect is, maar een zwakke, corrupte overheid (ga maar eens in de Oekraïne kijken) is helemaal niet prettig. Dan maar liever een paar centen uittrekken, en per saldo nog hardstikke veel overhouden. Vergeet niet dat je waarschijnlijk tot de 5% rijkste mensen hoort op deze wereld.

Ik ben blij dat je die audit hebt laten doen, maar nog prettiger dat die goed is afgelopen.

O ja, en dat pensioen: daar moet je je echt wel een beetje in verdiepen, zeg maar dat je niet wilt beleggen, maar alles in banksparen wilt stoppen, eenvoudig, overzichtelijk, lage kosten.

Unknown zei

Ik gun je nog een veel hoger inkomen bij nog veel minder uren en die walgelijke reacties zijn van gestoorden die angstvallig anoniem blijven. Je mag van mij de rijkste vrouw ter wereld worden in een mum van een tijd, alleen al het verguisd-zijn is het waard dat geen inkomen te hoog is. Hatemail-zenders verdienen het om van seks verstoken te blijven.
Co.

Anoniem zei

Ach hou tog je smoel cker gaat jou man naar de hoeren en neukt hij jou niet en je vader was er nooit omdat hij naar de hoeren gin beter dan de verlepte kut van je ma die al uitgerekt is na kindjes persen niet lullen jaloerse kutbak wil je ook wel verdiennen he

Anoniem zei

wat ik niet begrijp al wil ik niet veroordelen.
want ik ben een mannelijke hoer.
het leven is voor iedereen hetzelfde
maar ik geloof dat ik de enige ben
die supermarkt bonnetjes bij hou,de enige die met de bus werken ga terwijl ik anderen decadent met mooie wagens of zelfs bescheiden wagentjes zie rondrijden.
ik ga voor promotie in supermarkten met last minute producten,reisjes moet ik ook niet
ondernemen mijn kinderen komen op de eerste plaats.
ik doe het voor het geld maar ik geloof dat ik de enige ben.

Anoniem zei

wat ik niet begrijp al wil ik niet veroordelen.
want ik ben een mannelijke hoer.
het leven is voor iedereen hetzelfde
maar ik geloof dat ik de enige ben
die supermarkt bonnetjes bij hou,de enige die met de bus werken ga terwijl ik anderen decadent met mooie wagens of zelfs bescheiden wagentjes zie rondrijden.
ik ga voor promotie in supermarkten met last minute producten,reisjes moet ik ook niet
ondernemen mijn kinderen komen op de eerste plaats.
ik doe het voor het geld maar ik geloof dat ik de enige ben.

Anoniem zei

Hihihi de max

Anoniem zei

Kk hoer zeker heb je een viezekutje helemaal onder de sperma je kk kut is zo groot dat er 20 pikken in passen zeker heb je een gevoel meer in je kut vieze slet

Anoniem zei

Hilarische reactie hier net boven. Nog net genoeg hersencellen om een paar toetsen te vinden (echter vaak niet de juiste) maar te weinig om te beseffen dat hij of zij zichzelf hiermee voor lul zet.
Ik vind dat prostituees alle respect verdienen. Van mij mogen ze heel veel verdienen. Pooiers mogen van mij allemaal opflikkeren. En de belasting, tsja, het komt er dus op neer dat een gedeelte van de overheidsuitgaven gefinancierd wordt door prostituees. Welk gedeelte zou dat zijn?

Anoniem zei

dat is behoorlijk veel 3300 per week dat zijn dan 33 klanten per week en dit is behoorlijk door pezen daarbij komt nog dat je dit doet in een gewone flat ik kan best begrijpen als er 33 klanten per week kwamen door de galerij heen dat er mensen zijn die gaan klagen en je dit niet meer on opvallend kan doen ik heb ook gelezen dat je je werkplek kwijt bent ik zelf denk dat dit komt door het aantal mensen [klanten] die er per week kwamen én er teveel is geklaagd en er dus inspectie is geweest om te controleren en daarbij zeg je in Amsterdam te wonen daar hebben een no tolerant belijd voor thuis prostitutie ik wens je het beste

Unknown zei

Het zijn er waarschijnlijk een stuk minder dan 33. Je vergeet de extra's waar voor betaald wordt.