maandag 25 juni 2012

Partner van een hoer

Hoer zijn is niet iets wat je op je werkplek kan achterlaten. Je hebt niet alleen met de sociale stigma's te maken, maar het verandert ook veel aan je relatie met een man. Wij hoeren zijn gewoon vrouwen, wij willen ook gewoon thuis een vent om tegenaan te kruipen. Aan de klanten kan je nooit genoeg hebben, want dat is geen liefde, dat is seks. Helaas zit er wel vanalles aan vast om een relatie te hebben als je hoer bent, en daar gaat dit stukje over.

Ik heb nu geen relatie. Ik wil wel, maar het is heel moeilijk om een relatie te vinden die gaat werken. Voor de prostitutie had ik de ene relatie na de andere, meestal hele gewone relaties, soms iets spannenders. Ik had maar heel weinig tijd dat ik niet in een relatie zat. Ik was er niet echt naar op zoek, maar als een man naar me toekwam, ging ik wel altijd graag eropin.

De relatie die ik had toen ik ging prostitueren ging kapot omdat mijn vriend er niet tegenkon. Zelfs toen ik voor hem gestopt was, kon hij er niet mee omgaan. Dat vond ik heel hypocriet van hem, want hij was zelf wel naar de hoeren geweest. Daarna zijn al mijn relaties maar van hele korte duur geweest. De mannen konden er gewoon niet mee omgaan. Je moet wel sterk in je schoenen staan. Nou ja, daar heb ik hier al uitgebreid over geschreven.

Ik heb best veel gepraat met vrouwen uit het vak, en hoe die hun relaties hebben. Met de mannen heb ik eigenlijk helemaal geen contact gehad. De partners van hoeren komen nergens aan het woord. In mijn ervaring schamen ze zich ergens omdat ze het met een hoer hebben. Ze houden het stil, en dat vind ik jammer. Ik ben heel nieuwsgierig naar hoe het voor hen is om ermee om te gaan.

Er is ook nog een andere reden, ik wil graag weten hoe ik met een vent om kan gaan zodat hij het accepteert. Ik denk dat als ik het snap, dat ik dan ook een relatie naast mijn werk kan hebben. Ik begrijp dat het altijd lastig zal blijven, maar ik wil het zo graag! Ik heb behoefte aan de steun, de intimiteit, iemand om mezelf bij te zijn ook al ben ik ongesteld en humeurig, en ook weer eindelijk zonder condoom te kunnen neuken!

Als ik me in probeer te leven in een vent, dan kan ik best zien dat we moeilijk zijn om een relatie mee te hebben. We werken op tijden dat de meeste mensen vrij zijn, je moet veel harder werken omdat een hoer nou eenmaal een stuk meer nodig heeft in bed. Je kan niet vertrouwen op de roze bril, die ervoor zorgt dat je je vent ophemelt, want die raak je helaas kwijt als hoer. Ze is ook niet seksueel van jou afhankelijk, want als ze het bij jou niet krijgt, is er wel een klant.

Maar die dingen hoor ik niet terug als ik van oude vriendjes hoorde, of van mijn vriendinnen uit de business. Ik zag zelf bij vriendjes wel de reacties op de dingen die ik noem, maar waar ze mee aankwamen om me te proberen te laten stoppen, of wanneer ze het uitmaakten, was altijd jaloezie. Ze konden er niet tegen dat ik met andere mannen neukte. Dat had ik natuurlijk ook wel gemerkt, ze verzonnen het niet ofzo. Maar die andere dingen, die ik dacht dat wel erger zouden zijn, die noemden ze nooit.

Zelfs toen ik een keertje een relatie had begonnen met een swinger, iemand die aan partnerruil doet, ging het zo mis. Ik schrijf nog weleens een stukje over swingers, dat is ook wel even interessant om te behandelen. Hij was echt een leuke jongen, ik had het fijn met hem. In de tijd dat we samen waren was het een verademing om met iemand te zijn die niet zo vast zat in het relatiedenken.

Met hem ging het toch ook mis. Het was met hem eerst net als met de meeste vriendjes die ik het vertel, ze vinden het geil en spannend. Hij was heel nieuwsgierig, hij vond het heel interessant. Maar als je langer met de verhalen komt, dan is het toch anders. Voor de meeste mannen was het al heel moeilijk om om te gaan met dat er eerder een man die dag in me was geweest, bij hem was dat niet zo'n probleem.

Bij hem ging het mis, zei hij, omdat ik zoveel seks had dat hij het gevoel had dat hij niet meer uitmaakte. Hij vond zichzelf niet speciaal genoeg, denk ik. Dat vind ik erg jammer, want hij was heel speciaal voor mij. Niet alleen maar omdat hij de enige was die gratis mocht, de enige zonder condoom, de enige bij wie ik thuiskwam, de enige met wie ik zoende. Hij was gewoon mijn mannetje, en die klanten waren maar klanten. Dat is al bijzonder.

Hij vertelde dat hij seksueel verzoop, en hij voelde zich niet alsof hij seksueel indruk op me maakte. Dat was niet zo, dat heb ik hem ook uitgelegd, maar door de prostitutie ga je anders op seks reageren. Dat is ook wel een stukje waard, eigenlijk! Ik legde uit dat ik hem echt veel belangrijker vond, en dat ik geen problemen met hem als man had. Ik weet wel dat ik veeleisend ben, maar ik was altijd heel duidelijk geweest dat hij superspeciaal was.

Met niet swingers was het alleen maar veel moeilijker, want er is al dat relatiedenken waar je niet meer aan voldoet. En ook al is zo'n vent het met je eens dat het niet hoeft, hij heeft toch dat hij ermee opgevoed is, en het blijft knagen omdat het nog wel in zijn gevoel zit. Sommige haakten af als ze moesten beseffen dat ik met andere mannen neukte, sommige haakten af als ik mannen bleek te neuken die groter waren, het langer volhielden, of gewoon lekkerder waren.

Als ik met andere vrouwen uit het vak praat, krijg ik wel meer te horen over hoe het voor hen is. Ik ben niet de enige die het zo meemaakt, maar ik hoor wel dat andere vrouwen het beter doen. W heeft heel lang een goeie relatie gehad, omdat ze gewoon hem niet over haar werk vertelde. Hij wist het, maar ze liet hem niets merken. En toch ging het mis, omdat ze meer nodig had dan hij haar kon geven. Zij hield haar relatie vast door zich in te houden voor hem, en dat ging ten kosten van haar.

Natalya heeft ook relaties, maar die zijn zoals ik ze vaker in de club zag. De vent verdient goed aan zijn vrouwtje, en zij is iemand die haar vak niet met passie doet. Dat helpt erg tegen jaloezie. En nog hebben die mensen het soms ook moeilijk. Ze hebben wel minder problemen met de vrouw die seksueel verandert door het werk, en dat is voor de passievolle meiden toch wel vaak een probleem.

Er zit een hele andere ervaring aan voor die mannen, dat heb ik nu wel door. Wat ze er nou bij voelen, dat weet ik gewoon niet. Ik krijg er nietzoveel uit. Ik wil het wel erg graag weten. Helaas is er geen blog van een vent die een hoer als vriendin heeft, en hoe hij het ervaart. Ik zou wel een vaste lezer zijn.

94 opmerkingen:

Anoniem zei

"Sommige haakten af als ze moesten beseffen dat ik met andere mannen neukte, sommige haakten af als ik mannen bleek te neuken die groter waren, het langer volhielden, of gewoon lekkerder waren."

hoi hoi,

Als ik als vrouw dit van mijn man zou horen zou ik ook not amused zijn.
Misschien zou je wat betreft dat soort dingen voor hem een leugentje om bestwil kunnen doen. Zeggen dat hij het allerlekkerste is etc. etc., maar goed dat is maar een klein detail om het gehele verhaal en ik ben geen prostituee.

Het lijkt mij ook zwaar om een partner te hebben die het ook met anderen doet (ookal is het om de kost te verdienen). Je moet dan sowieso een bepaald type man hebben denk ik.

Anoniem zei

Ik denk dat je een heel goed inziet waarom het zeer moeilijk is.

Ik begrijp het standpunt van de gewone man en van de swinger.

Zou je zelf zoiets van zijn kant kunnen accepteren? Een gigolo die met knappere vrouwen naar bed gaat? Of geen seks meer kan hebben met jou omdat hij al heel de dag moet presteren?

Lijkt me allemaal een beetje gek.

Anoniem zei

Uit eerdere stukjes kreeg ik juist de indruk dat je extreem veeleisend bent geworden richting vaste partners m.b.t. seks (moeten besneden zijn en wat al niet...). Iets wat je alleen kan krijgen bij partners die echt ook iets met seks hebben. En die willen uiteraard indruk maken. En dat is nu net iets wat hen nooit zal lukken. Aangezien je mannen en hun seks al indeelt in categorieën i.p.v. van individuen. Misschien moet je het juist eens over een andere boeg gooien en iemand nemen waarvoor seks juist NIET zo'n grote behoefte is?

Anoniem zei

Tsja, persoonlijk is sex maar een deel van de relatie. Vrijheid in handelen, vertrouwen etc is in mijn ogen veel belangrijker. Ik denk dat ik er niet zo heel erg mee zou zitten, alhoewel ik niet om de (seksuele) details zou zitten te wachten. Maar ik verwacht ook niet dat mijn verhalen uit de bouwkeet heel interessant gevonden worden
....

Anoniem zei

Hoi Zondares,

Ik heb een relatie, al vele jaren. Ik zal eens polsen of die van mij er iets over kwijt wil.

Groet,

Nessuna

Anoniem zei

Oh, en die van mij is ook gewoon jaloers hoor, alleen die gaat de competitie tegenwoordig aan! Dat is heel intens, ik weet nog niet helemaal hoe ik ermee om moet gaan, maar het maakt hem wel tot mijn man. Mannen die dat niet doen en gaan zitten zeiken en miepen, die verliezen heel snel hun mannelijkheid in mijn ogen.

Groet,

Nessuna

Anoniem zei

Ik zou juist wel een hoer als vriendin willen hebben :) als ik je blog lees moet ik dan wel tot de conclusie komen dat je als man van een hoer veel leert over seks. en persoonlijk vind ik het wel een geil idee dat mijn vriendin veel mannen neukt.

Anoniem zei

Zondares,

Je moet niet alles dood analyseren. Je kan nooit weten hoe dingen lopen. Misschien kom je de ware wel tegen. Er zijn genoeg mannen en vrouwen, die geen hoer zijn, die ook moeite hebben met het vinden van een geschikte partner.

Ik zou zelf nooit een relatie met een prostituee willen, maar er zijn vast mannen die daar anders over denken.

Misschien ontmoet je je mannen in de verkeerde 'scene' of gaat je aandacht uit naar de bepaalde types, waardoor relaties iedere keer stuklopen. Misschien kom je wel iemand tegen, bijvoorbeeld geen swinger maar een normaal iemand, die wel helemaal oke is met wat je doet terwijl je dat niet zou verwachten van die persoon.

Dus ik denk: als je vooroordelen hebt over types mannen, laat die dan vallen, je kan verrast worden.

Het enige moeilijke is wel je timing wanneer je vertelt wat je doet.

Als je op zoek bent naar een relatie dan denk ik wel dat de man wilt dat je stopt, want anders kunnen ze de intimiteit met jou en de relatie niet serieus nemen. Denk ik. Maar dat ben ik en niet iedereen dus wie weet.

Mau zei

Hoi zondares,

Lees al lange tijd je blog met veel plezier en interesse en heb nu voor het eerst de behoefte om ook een keer te reageren (anders dan alleen klikken op de mee eens etc button... ). Ik hoop echt voor je dat je een leuke en begripvolle vent zult vinden. Aan de ene kant lijkt dat me wel lastig, maar aan de andere kant ook weer niet. Natuurlijk zijn veel mannen enorm jaloers (lees onzeker), maar in mijn beleving zijn er ook nog best veel mannen die wat meer openstaan en ruimdenkender zijn. Als de klik er is dan kan ik persoonlijk mij niet voorstellen hoe jouw werk echt een probleem kan zijn. Ik vind dat echt een kwestie van leven en laten leven, en elkaar datgene gunnen waar je gelukkig van wordt. Als je je dat doet dan wordt je band alleen maar sterker (en je man minder jaloers/onzeker). Maar ja, wie ben ik... Ik vind je in ieder geval altijd heel echt en sympatiek overkomen, en gun je echt om een leuke kerel te vinden bij wie je jezelf kunt zijn.

Anoniem zei

of je zou een relatie moeten aangaan met de beste bedpartner, dan hoeft hij niet jaloers te zijn, toch?

waar inschrijven voor de competitie? ;-)

Richard zei

Het lijkt me idd een lastige, en wens je veel succes met het vinden van de juiste vent. Misschien is het gewoon een kwestie van de juiste vent, op het juiste moment en veel communiceren. Je kan volgens mij je gevoelens en gedachte goed omschrijven als je er goed over na denkt. Misschien dat je dan op een gegeven moment iemand treft die je kan volgen en zo minder jaloers en onzeker is door de seks met andere mannen.

Succes.

Richard zei

^^ trouwens zomaar een losse flodder hoor, kan er net zo goed helemaal naast zitten.

Anoniem zei

Los van je moraal, of je seks met anderen vind moeten kunnen, deep down inside wil een man zijn vrouw exclusief voor zich alleen als het op seks aankomt. En andersom ook. Open relaties, elkaar vrij laten, het klinkt mooi maar de meesten kunnen het gewoon niet aan. Ik lees je verhalen graag. Voel me ook geen haar beter omdat ik geen hoer ben. Christus zei immers: hoeren en tollenaars zullen u voorgaan in het koninkrijk des Heren hihihi...
De zogenaamd 'respectabele mensen' moeten zich maar niet al te veel verbeelden.
volgens mij ben je gewoon een schatje zondares en I wish you all the best,

Anoniem zei

Kan je niet de minnares van iemand worden ? Jij neukt met anderen, hij ook, maar met mekaar kan het zc. Je hoeft het zelfs niet aan hem te vertellen van je job, je ziet mekaar maar sporadisch maar dan is het ook altijd lekker spannend.

Dat blijft natuurlijk een enorm risico voor SOA, dat is de hoofdreden om er als vent niet aan te beginnen met een voltijdse hoer denk ik.

Amateurhoertjes vertellen het gewoon niet aan hun vaste vent, maar die doen dan ook maar een paar sessies per week in het geniep.

Andere optie : wachten met vaste relaties tot je genoeg geld verdiend hebt. Daarna kan je doen alsof je stopt voor uw nieuwe vent :-).

Erik zei

Ik vrees voor jou dat geen enkele "normale" man een relatie kan hebben met een hoer. Iedere vent zal zich er voor schamen dat zijn partner een hoer is en zich vernederd voelen bij de gedachte dat een andere man zijn vrouw neukt. Daarnaast geloof ik dat geen enkele man zijn warmte en intimiteit volledig delen kan met een hoer, want zij zal nooit helemaal van hem zijn. Dat heeft niets te maken met onzekerheid van zijn kant, maar met een onvervuld verlangen.

Ik hoop voor jou dat ik het mis heb want ik gun je een warme en liefdevolle relatie.

Ik kan je ex, die swinger, goed begrijpen. Een man wil altijd indruk maken op zijn vrouw en bij een hoer gaat dat moeilijk op seksueel gebied. Als man wil je je vrouw op seksueel gebied flink verwennen en je wilt voor haar speciaal zijn, dus dat hij het gevoel had dat hij verzoop is zeer begrijpelijk.
Als een man het gevoel heeft dat het geen verschil maakt wat hij doet, dan is de lol voor hem er gauw vanaf. Waarom zou hij zich nog inspannen als het einde toch onbevredigend is? Dan kan hij beter op zoek gaan naar een partner die zijn verlangens (vertrouwen, liefde, de enige zijn, speciaal zijn, de beste minnaar etc.) wel vervult.

Henri Bik zei

Inderdaad denk ik dat de meeste mannen geen goede partner voor een hoer kunnen zijn. Daarvoor is het oeroude bezitsinstinct te sterk.

Veel mannen kunnen best sex buiten hun relatie hebben, maar als Zondares haar vaste klanten zou vragen of ze hun vrouw ook zouden toestaan om gigolo's te gebruiken zullen er maar weinig zijn die daar vrede mee kunnen hebben schat ik.

Toch zijn er mannen die met plezier partner van een hoer zijn. Zoek maar eens op kinky.nl naar dames die trio aanbieden: http://www.kinky.nl/zoeken/
Dan vind je ca 20 stellen die samen privé ontvangst doen, dus die knapen hebben er geen moeite mee.

Dan zijn er vele honderden dames van plezier die wel degelijk een partner hebben en soms een hele goede zoals Hotmarijke: http://blog.hotmarijke.be/blog.php?bid=304

Desalniettemin blijft het voor Zondares een probleem, onder andere omdat ze redelijk veeleisend is en terecht.

Als ik haar was probeerde ik een goede gigolo te versieren. Zo'n man zit ook in het vak dus daar kun je ervaringen mee uitwisselen. Waarschijnlijk ziet hij er knap uit en is hij in bed ook boven gemiddeld bekwaam. Bovendien kun je hem eerst uitproberen.

Gezien haar positieve ervaring met een swinger kan ze ook regelmatig naar swingerparties gaan om te kijken of er iets van haar gading bij is.

Kortom van niets komt niets, dus ze moet actie ondernemen, niet geschoten is altijd mis.

Anoniem zei

Doorgaans vinden mensen elkaar in gemeenschappelijke interesses. Ik denk dat zondares iemand nodig heeft die net zoveel in sex geïnteresseerd als zij. Ik denk dat de suggestie van de heer Bik, om iemand te vinden die hetzelfde beroep uitoefent, een hele goede is. Zondares, ik wens je veel liefde toe. Naar mijn persoonlijke mening maakt dat de seks zoveel mooier.

Anoniem zei

Je legt in jouw stukje opvallend de nadruk op de seks binnen de relatie. En op de jaloezie die ontstaat doordat jouw partners het niet aankunnen dat je seks hebt met (veel) anderen. En ze niet echt indruk op jou kunnen maken.

Aan de andere kant start je met dat je een gewone vrouw bent die ook wel eens lekker tegen iemand aan wil kruipen en die steun nodig heeft als ze eens niet zo lekker in haar vel zit. Is dat dan niet juist wat je zoekt in een relatie? Kun je daar dan niet beter de nadruk op leggen? En ook iemand zoeken die juist dat het belangrijkste vindt? Op zo'n manier wordt de seks minder een issue. En kunnen jullie beiden op dat punt tot een compromis komen, in die zin dat je doet wat je doet en duidelijk leuk vindt, zonder dat je hem hoeft te kwetsen.

Persoonlijk lijk je me erg interessant, vooral ook door de manier waarop je jouw stukjes schrijft. Analyserend. Open minded. Verbanden zoekend. Begaan. Bereid om op te komen voor bredere belangen. Duidelijk ook een brede interesse. Gelardeerd met humor. Allemaal dingen die ik persoonlijk in een partner / potentiële echtgenote zoek en aantrekkelijk vind.

Zolang seks voor jou het breekpunt blijft denk ik niet dat je iemand gaat vinden waarmee je het volhoudt.

Relaties komen niet vanzelf. Je zult er altijd aan moeten blijven werken. En je zult altijd moeten zoeken naar de juiste balans (oftewel, ze zullen anders zijn dan jij je nu voorstelt als ideaal).

Ik gun je een goede liefdevolle relatie met een partner die jou aanvult en liefheeft. Ik wens je toe dat je die binnenkort tegen het lijf loopt.

Succes!

amateurpsycholoog zei

Dag zondares,

't Was weeral een tijdje geleden dat ik op je blog verzeild geraakt was.

Een man kan je heel moeilijk als 'vriendin' beschouwen omdat hij zich naar zijn kenniskring belachelijk maakt/beschaamd voelt.

Maar hij zou wel kunnen zeggen dat hij gewoon een goede vriendschap heeft met een prostituee en dat hij er gratis mee mag neuken. Dan is het eigenlijk nog een eer.

Misschien is dat een tussenoplossing.


Als je echter ook wilt kussen en zonder condoom zullen er veel mannen afhaken. Dan lijkt geheimhouding nog de beste optie. Bijvoorbeeld emigreren naar een warm land en stigma achter laten.

Goed stuk, brengt stof tot nadenken! Die vorige politieke artikels zijn wat saai.

Anoniem zei

De meeste reacties zijn wel van een stel puriteinen :) Mannen zouden geen relatie willen met een hoer omdat dat onnatuurlijk is, niet normaal, of omdat hij zich dan schaamt tov zijn vrienden? Dus moet je maar liegen, of zelfs emigreren. Ik zal niet beweren dat wat ik vind 'natuurlijk' is (en dus alle andere reacties als 'onnatuurlijk' wegzetten), en als 'normaal' is wat de meeste mensen doen, is wijn drinken ook niet heel erg gewoon. En je vriendin wegdoen omdat je je schaamt tegenover je vrienden? Zou je dan geen andere vrienden nemen (of wat minder onzeker moeten worden). En waarom je zondig een partner moet hebben met dezelfde baan snap ik ook niet. Ik werk zelf bij een bank, als ik alleen zou daten met vrouwen in de bankwereld, zou ik heel ongelukkig worden. Mij lijkt het erg opwindend, een vriendin die in de prostitutie werkt met zoveel plezier als zondares.

MKZ zei

Ik kan soms heel kwaad worden om je stukjes, Zondares. Niet omdat ik jouw mening stom vindt of iets dergelijks! Maar omdat het me mede door je blog weer eens zo duidelijk wordt, hoe scheef en ongelukkig de sexuele moraal bij een hoop mensen is.

Massa's mannen die beweren dat ze sex en liefde kunnen scheiden, als het op hun eigen vreemdgaan en niet-monogamie aankomt.... Maar dan gaan ze lopen miepen als hun eigen chickje dat daadwerkelijk doet, en naast haar liefdesrelatie ook nog sex heeft. Dan kunnen ze het ineens niet aan? Ik vind dat zo oneerlijk en flauw!

Een relatie is toch meer dan alleen exclusief sex met elkaar? Je bent als vriendin toch meer dan alleen de exclusieve te neuken kut van je verkering? Liefde is toch samen dingen meemaken, delen en elkaar steunen? Blijkbaar niet voor jouw exen, die vinden dat liefde vooral ook exclusief alleen met hén sexen is.

Ik hoop voor je, lieve Zondares, dat je binnenkort een dijk van een vent tegenkomt die niet zo claimerig is als de voorgangers, waarmee je een gelukkige relatie aan kan gaan én gewoon je werk met plezier kan blijven doen.

U is een coolerd!

Vera zei

Ik ben partner van een hoerenloper. Of liever gezegd, een gewezen hoerenloper. Mijn man ging (natuurlijk) stiekem, maar zoals de meeste geheimen, kwam ook deze op een dag uit.
De emoties zoals hierboven beschreven heb ik ook gehad. Ik vond het ook wel enigzins opwindend, maar het gevoel van de afwijzing en de boosheid van het bedrog overheersten. Het heeft heel lang geduurd voordat ik inzag, en het ook zo kon voelen, dat zijn hoerenlopen niets met mij te maken had.
Gek genoeg was de onthulling van zijn geheim voor hem gelijk een eind aan zijn behoefte (voor zover je van een behoefte kunt spreken) om hoeren te bezoeken. Wat was de betekenis van seks dan in deze? Samen heeft het ons ongeveer een jaar gekost om hier overheen te komen. En dat was zeker niet makkelijk, ik kan me heel goed voorstellen dat relaties hier op stuklopen. Wat ik maar wou zeggen hiermee is dat de eventuele partner van zondares mogelijk ook de tijd nodig zal hebben om uit te vinden hoe hij hier tegenoverstaat en hoe hij er mee om moet gaan. Als de rest goed zit moet het volgens mij kunnen.

Anoniem zei

relaties bestaan uit een mix van intimiteit, seks, en praktische zaken (boodschappen, koken, financiën, etc). Je blog praat over behoefte aan intimiteit: tegen elkaar aankruipen, zoenen, ....

Zoek een zacht aardig mannetje die trots op je is, zoek je band in de praktische dingen (waar je waarschijnlijk allebei nog wel wat kunt leren). De seks maak je iets waar je samen in groeit (ook al loop je mijlenver vooruit :-) )

Heb je een huisdier? Een katertje bijvoorbeeld waar je je intimiteit aan kwijt kunt of waar je een beetje tegenaan kunt kletsen. Ik zie het zo vaak.

L

Anoniem zei

Ja vind ik ook. Neem een kater, of liever nog een poes want die kater pist alles onder.

Anoniem zei

Ik gun het me meer dan meesten. Ik zit niet met jouw probleem.

Wel denk ik dat het pas zou werken als je _beide_ seks en relatie kan loskoppelen. Dat kan inhouden dat je met een bijna seksloze relatie eindigt !

Ik gun je het volle pond, van een goed gespek tot een doos vol zaad.

mvg,
Woud.

Anoniem zei

Je kan niet ALLES hebben, zondares.
Trouwens, ik heb de indruk dat je ZO eerlijk bent en zo recht voor de raap dat je steeds zegt wat je denkt, want dat moet toch kunnen. Ik dacht ook dat het zo moest in een relatie maar een relatie is als een bemiddelaar in het Midden-Oosten : je moet de allerbeste diplomaat zijn om er heelhuids uit te geraken. Lief en leed delen met elkaar ? Vergeet dat toch. In 2011 zijn voor het eerst mmer huwelijk op de klippen gelopen dan er stand houden. Relatie = op eieren lopen. Zondares, geloof me maar, het wordt allemaal te idyllisch voorgesteld. Je bent misschien beter af zonder man. Wees geduldig en misschien na 20 jaar kan je bij uw ware Jacob uitrusten. Veel succes !

Anoniem zei

Zondares er staat nog een volledige naam in je stukje.. Misschien niet zo goed voor haar privacy?

X

Kittydiesacto 115 zei

Ik kan het heel goed begrijpen dat je behoefte hebt aan een relatie. Ik hoop ook echt dat je vindt wat je zoekt!

Ik vind het vanuit evolutionair perspectief niet zo gek dat je ex-vriendjes het niet aankonden. De beste combinatie om te overleven zijn toch twee ouders die niet teveel van partners wisselen. Hoe minder relatiedenken, hoe kleiner de overlevingskans voor het nageslacht. Een logisch gevolg is dat de meerderheid van de mensheid kinderen zijn van ouders die in het relatiedenken zitten (min of meer). Dat idee en de bijbehorende genen krijgen meer de kans om zich te verspreiden.

Jaloezie kan dan makkelijk de kop opsteken. Als een vrouw met andere mannen neukt is de kans dat het kind van de vaste partner is, niet zo groot. En wat heeft het dan voor zin om er in te investeren? Je wil zelf de beste kandidaat zijn voor je partner. Voor je ego en indirect om jezelf er van te verzekeren dat je partner bij je blijft.


Nu in deze tijd zit dat er nog steeds ingebakken, ook al is het niet meer nodig om te overleven.

Zelfs als je niet in de evolutie theorie gelooft klopt dit nog steeds voor de laatste paar duizend jaar.

Anoniem zei

Ik kan begrijpen waarom het moeilijk is voor die jongens, want die weten de je vaak op een dag neukt met mooiere mannen, die grotere palen hebben en die het langer kunnen volhouden (dit had je zelf ook beschreefen)

dus ik kan begrijpen dat ze zich onzeker voelen als je bij je zijn.
Ik weet dat ik het niet lang vol zou houden met een vrouw waarbij ik continu zelfbewust moet zijn...

Peter zei

Ik denk dat als je nog een keer een relatie krijgt, je niet moet liegen, maar ook niet alles moet vertellen over je werk. Ook al wordt er om gevraagd.

Het spreekwoord "iemand flink de waarheid vertellen" betekent dat je ruzie met diegene hebt.

Je geliefde mag je wel wat zachter behandelen.

Co zei

Bovenstaand zijn er alvast 2 mannen die met een hoer willen trouwen en daar kom ik als 3e nog bij, dus Zondares wees niet pessimistisch.
Co.

Zondares zei

Het is zo makkelijk om te onderschatten hoe het is. Al de mannen waarmee ik gedate heb sinds ik werk zeiden in het begin dat ze het prima vonden, maar na een maand waren ze allemaal helemaal erop teruggekomen.

Anoniem zei

Na even de andere reactie te hebben gelezen, nu even de mijne. Bekijk het zo Zondares. Hoe zou jij het ervaren als je man een gigolo was en je thuis gekomen vertelde dat hij een vrouw had gehad die het lichtjaren beter deed dan jij EN dat je gewoon nooit zo goed zo zijn (als tegen gewicht voor dat "zijn pik is groter dan de jouwe" van jou)
Mannen kunnen leven met een ex hoer, maar met iemand die nog in het vak zit kun je gewoon je ziel niet aan koppelen. It will get ripped.

Claudio zei

Hallo Zondares,

Denk dat het te maken heeft met Venus en Mars. Mannen over het algemeen zijn jaloers. Er zijn er maar weinig die werkelijk kunnen luisteren, inleven en bovenal... vertrouwen hebben. Als je van elkaar houdt moet je elkaar alles kunnen en willen zeggen. Als je als man van meet af aan bekend bent met het feit dat je vriendin een prostituee (hoer vind ik meer een respectloos woord)is betekent dat je dit aanvaardt en dit achteraf geen punt van betekenis mag zijn om een relatie te verbreken. de man zal van begin af aan duidelijk moeten begrijpen dat hoe goed hij in bed ook moge zijn jij ongetwijfeld klanten zult tegenkomen die beter zijn. Hij moet zich tevreden stellen met de stelling dat de seks met hem bijzonder is omdat je van hem houdt en hij diegene is waar je je gevoelens bloot legt. De bijzondere band zal sterker aanwezig zijn op plaatsen daar waar die bij andere stellen veel geringer aanwezig zal zijn. De verhoudingen zullen anders liggen maar ik ben er van overtuigd dat als een man werkelijk om je geeft... het hem niet uitmaakt of je prostituee bent en zal hij je ook niet vragen om, voor hem, hiermee te stoppen. Dit is in ieder geval hoe ik er over denk. Mocht je er met een kopje koffie op terug willen komen hoor ik het graag, (serafino@hotmail.com).

Groet, Claudio.

Claudio zei

Hallo Zondares,

Zie dat ik een foutje in mijn mailadres heb staan, het is: serafino@hotmail.nl

Groet, Claudio.

Anoniem zei

Goede poging en naief.

Anoniem zei

maar wel smooth

Anoniem zei

zij betaalt mij, letterlijk, voor sex, maar tis gemeenschappelijk geld, dus is het voor de show en noemt mij naar haar klant tijdens de sex, en vraagt dan iets extra want zij betaalt, ik weet niet of dit de oplossing is, maar we zijn dnu al 30 jaar samen
naast de sex doe ik alles voor haar, koken, winkelen en luisteren en tijd voor haar hebben, daarom zeg ze dagelijks dat ik haar droomman ben, heb ik echter zin in een andere kut dan help ze mij mee verleiden in een parenclub en blijft ze tijdens de daad ook bij mij (aanmoedigend)

Stef zei

Hi zondares,

Sinds een jaar heb ik een relatie met een prostituee, of, wat ik beter vind klinken, een sekswerker. De jaloezie valt wat mij betreft wel mee. Maar een paar dingen die je noemt vind ik erg herkenbaar. Vooral het gevoel dat de seks toch nooit goed genoeg is. Dit gevoel gaat na een paar keer goede seks trouwens wel weg. Ik maak veel mee, en emotioneel is het soms niet eenvoudig. Goed idee om er een blog over te maken. Grt

Harry Timmermans zei

ik wil juist dolgraag weer met een prostituee trouwen,Ben jaren met een prostituee getrouwd geweest, En vond t fantastish. Ze is helaas gestorven.neem gerust contact met mij op . mvg Harry timmer.harry@gmail.com

Anoniem zei

Mijn vriendin was hoer. Ze hield/houdt van seks, maar kwam door schulden van haar vriend in deze sector. Daarna had ze lange relaties die of open waren, of ze ging vreemd, dat weet ik niet precies want ze verteld er niet over of liegt. In de tijd dat ik haar ontmoette was ze enorm aan het sletten, de dag voor ze mij ontmoette had ze ook een andere man uit de kroeg getrokken. Helaas is m.n. door al haar gelieg hierover mijn gevoel en respect voor haar langzaamaan steeds minder aan het worden. Als ik haar iets over mijn eigen seksualiteit vertel dan kan ze dat niet handelen, maar haar eigen verhalen tot in detail moet ik maar allemaal ok vinden. Het feit dat ze vroeger hoer was kon ik accepteren, maar het constante gelieg en gedraai wat daarna kwam is misselijkmakend. Het klopt wel dat mijn reactie op haar slettengedrag niet prettig is, maar als ik week na week erachter komt dat ze weer liegt hierover dan is dat erg vermoeiend. Daarnaast hoe kan ik haar dan ooit vertrouwen in onze eigen relatie? Hoe weet ik dat we exclusief zien.
Als ze nu nog hoer zou zijn dan zou dat voor mij onacceptabel zijn.

Anoniem zei

Mijn partner is prostituee en daar heb ik geen moeite mee. Zij vindt het leuk om te doen en dat accepteer ik.Wij waren 10 jaar getrouwd, toen zij mij vertelde dat een vriendin van haar, die ik ook ken, mannen in haar appartement ontving en haar voorstelde om het bij haar ook eens te doen. Ik heb mijn vrouw gevraagd of ze wist waar ze aan begon en zij antwoordde, dat zij dat wel terdege wist. Dat was ongeveer 20 jaar geleden en mijn vrouw gaat iedere week 2 avonden naar haar vriendin. Moet ik haar dan, als zij het met plezier doet, verbieden dat te doen?

Unknown zei

Het klinkt alsof je het opgegeven hebt een partner te vinden
Co.

Anoniem zei

ik heb twee jaar een relatie gehad met een meisje dat amateurprostituee was dat ging heel goed moet eerlijk zeggen als wij samen waren was de seks heel goed voelde ik me nooit de mindere van haar klanten zoals ze altijd zei met hen is het puur seks van jou hou ik en geniet ik jammer genoeg heb ik me laten verleiden door vriendin van haar en heeft ze ons eens betrapt zij had het daar heel moeilijk mee en daardoor is onze relatie gestrand . wat ik wil zeggen is dit was geheel mijn fout en als man is het perfect mogelijk een heel goede leuke liefdevolle relatie te hebben met dame die dat werk doet

Anoniem zei

Ik hou van vrouwen die van sex houden! Een hoer die echt van haar vak houd moet ook wel van sex houden en mag daarom ook mijn vriendin worden. Ik persoonlijk neem altijd een hoer voor een hele nacht. Dat is duur natuurlijk maar het is ook veel leuker. Het heeft ook meer van een relatie. Je gaat eerst lekker uit eten, dan een bioscoopje en dan lekker een nacht vrijen om dan lekker met z'n tweetjes te slapen. En ze moet legaal haar werk doen, ten allen tijden. Ik zie een hoer als sociaal werkster en dat is een eerzaam beroep.

Frans

Anoniem zei

smeerlappen zijn het!!

Anoniem zei

Ik zou er opgewonden van worden als mijn vrouw prostituee was. Geen idee hoe ik zo'n vrouw zou kunnen treffen helaas.

Op elk potje past een deksel zeggen ze. Het zou helemaal mijn ding zijn

robin zei

hallo zondares.

Ik ga nu mijn verhaal mailen waar ik eigenlijk heel veel moeite mee heb.
Ik heb 23 jaar geleden mijn waren gevonden.
Ik was haar eerste vriendje waar zei seks mee heeft gehad.
We hebben goede jaren gehad tot vorig jaar aan toe.
Mijn vriendin nu ex vriendin na 23 jaar
wou dan ook het werk gaan doen om dat er geld te kort kwam in ons leven.
Ik heb altijd achter haar gestaan en we zeiden ook altijd prive en werk houden wij gescheiden.
Nu kan ik heel goed begrijpen dat er mannen zijn die dit niet zouden kunnen.
Het was voor mij ook heel moeilijk om het mee te maken.
Maar nu weet je als man van een vrouw wie het doet, dat ze bij een klant niet klaar zou komen.
hihi nu komt het mooiste.
Mijn ex heeft het werk in mijn tijd 7 maanden gedaan.
Tot op een gegeven moment we thuis kwamen van een weekje werk, dat ze mij vertelden dat het over en uit was naar 23 jaar.
Ik als man heb maar mijn koffer gepakt en ben het huis uit gegaan.
Na drie weken ben ik er ook achter gekomen waarom mijn ex van mij is afgegaan.
Mijn ex heeft in die 7 maanden een klant gehad waar ze 3 keer betaalde seks mee heeft gehad.
Nu is mijn ex verlieft geworden op die klant, en heeft mij er voor ingeruild.
Na drie weken was die relatie ook voorbij.
Maar waar ik het meeste moeite mee had is dat ik om knuffels en liefde vraagde en het bijna nooit kreeg.
Achteraf gaf zei het liever aan het nieuwe vriendje.
Ik ben op mijn eigen komen te zitten.
En ben aan het bemiddelen gegaan voor andere vrouwen.
Heb ook veel contact met vrouwen in dit vak en praat ook veel over dit vak met deze vrouwen.
Na alles wat ik eigenlijk mee heb gemaakt zou ik wel met een vrouw kunnen samenleven en een relatie aan gaan die dit vak doet.
En een man blijft altijd een jager zeg ik altijd.
Een man moet je tevreden houden.
Met liefde en knuffels.
Dat wil niet zeggen dat je elke dag seks moet hebben dat is een bonus.
Ik heb vaak naar liefde en knuffels gevraagd en nooit gekregen.
Maar ik hoop vanaf een man die zelf in deze positie heeft gezeten jullie geholpen te hebben.
En zijn er nu vrouwen in dit vak die zeggen ik zou nog verder met jou dus mij er op in willen gaan.
Dan ben ik altijd bereid om jullie te woord te staan.
En zijn er vrouwen die toch nog met mij een date aan durven, nou ik ben ieder geval 45 hihi.
Hoop nog meer van jullie te horen.
Groeten robin.


robin zei

Oh voor mensen die met mij in contact willen komen.
graag mailen naar.
somebody-else@outlook.com

Groeten Robin.

Anoniem zei

Hai ,

hier mijn verhaal , ik ben samen met mijn echtgenote in 2006 naar haar geboorteland in Z-Amerika verhuisd laten we zeggen door problemen die ik had met justitie hier in NL . In 2009 kwam haar nichtje die in NL woont op visite en vroeg of mijn echtgenote een paar maanden naar NL kon komen om op har zoontje te passen , nichtje was toen prostituee in Ierland . Daar mijn echtgenote stapel gek op NL is vonden wij dit een goed idee , het nichtje zou haar een salaris betalen en aangezien wij een huis aan het bouwen waren was dit geld erg welkom . Ik had inmiddels een eigen bedrijf geopend wat redelijk begon te lopen . Ze kwam na 3 maanden terug en vertelde me dat ze graag om de 3 maanden naar NL wilde want ze kon veel schoonmaark werk doen ! Ze kwam inderdaad om de 3 maanden terug , bleef dan ongeveer 2 maanden en ging weer naar NL . Om een lang verhaal kort te maken - medio 2012 waren er veel problemen in het bedrijf en maakte ik een enorme fout en moest eigenlijk naar NL terug "vluchtten" . Door al deze problemen liep de relatie een grote deuk op en woonden wij niet meer bij elkaar maar zagen we elkaar heel regelmatig . Door anonieme berichtjes (sms) werd ik er op gewezen dat zij dingen voor mij verborg en inderdaad medio 2013 kwam ik haar foto"s tegen op Kinky.nl en uit recencies bleek dat zij al sinds begin 2010 als prostituee werkte . Dan vallen er ineens heel veel dingen op zijn plaats , te veel geld , veranderd gedrag in bed etc. , zij stelde gelijk dat zij niet voor mij wilde stoppen daar ze kostte wat kostte het huis in haar geboorte land af wilde bouwen . We hebben na heel veel praten in Juni 2013 zelfs besloten om weer gaan samen te wonen ! Laat ik dus gelijk zeggen dat het in mijn optiek dus gewoon onmogelijk om een relatie te hebben met een hoer , in mijn geval , in het begin , ging ik naar een andere slaapkamer als zij een klant ontving , ik had toen geen werk . Maar ook later was het verschrikkelijk , zoals wanneer er met een klant ge smst werd , ik begon dan ook later stiekem in haar berichten te kijken en als een klant die nog geen 10 minuten de de deur uit is smst dat het heerlijk was stort je wereld steeds een beetje meer in . Gigantische ruzies waren het gevolg , sinds nov. 2013 is het over , zij is inmiddels naar Belgie verhuisd en werkt nog steeds als prostituee . En ja het is hard , heel hard om door opmerkingen etc. te moeten beseffen dat andere mannen , groter , beter of gewoon lekkerder waren want dan voel je je minder dan een hond , tot in je ziel geraakt want dit word je duidelijk gemaakt door de vrouw waar jij op dat moment nog steeds van houd . Het zal best dat er mannen zijn die dit allemaal geen probleem vinden maar dan moet je volgens mij als pooier zijn geboren .

Anoniem zei

Ik heb mijn vriendinnetje tijdens haar werk leren kennen... Ik was een klant... Ik werd al snel een speciale klant...Na een jaar werden zagen wij elkaar regelmatig buiten haar werk om en hadden en hebben wij een ontzettend goede sexrelatie. Naast dat ook ontzettend veel lol en kunnen we heel goed over van alles en nog wat praten.

Nu begint het allemaal wat serieuspzer te worden. Ik heb er geen probleem mee als ze zo nu en dan nog eens een klant ontvangt. Jaloers... Tsja soms wel maar dat hoort er denk ik bij. Zolang het goed voelt is er voor mij niets aan de hand.

We weten wat wij aan elkaar hebben... Voor de buitenwereld is het voor mij wel een probleem. Ik heb geen idee hoe dat zal zijn of hoe men er op gaat reageren als het bekend gaat worden... Eens komt de dag dat het bekend gaat worden in onze nabije omgeving.

Anoniem zei

Wat raar! Ik zou juist graag een relatie met een prostituee willen hebben of een prostituee willen trouwen: het windt mij op om haar te neuken, en vooral om haar te beffen als ze me vertelt dat er die dag tijdens haar WERK (!!!) 10 of 15 "overheen" zijn geweest.
Maar dan wil ik wel de echt intieme dingen en gevoelens met haar delen!
En haar zonder condoom neuken rond haar ongesteldheid.
Kom op dames, laat eens wat van je horen als je interesse hebt!

Anoniem zei

Ik had een partner die hoer was,ze was ermee gestopt.Om een lang verhaal kort te maken,onze relatie liep toch stuk,ze wou een nieuw leven beginnen.Ik zei haar dat ik haar financieel zou steunen.Na drie dagen echter begon ze zich opnieuw te prostitueren.Ik kan het niet aan dat ze in een paar weken tijd 40 mannen over zich heeft gehad.Indien ze zich had ingehouden,was onze relatie wellicht terug goed gekomen.Het gaat er me niet om of het 1 of 100 mannen waren.Ze zei steeds dat ze blij was er van af te zijn en dan toch die keuze.Ik heb gewoon mijn twijfels of een vrouw sowieso kan liefhebben,het is volgens mij allemaal berekend.

Anoniem zei

Ik heb zogenaamd een hoer uit de prostitutie gehaald maar ben er nooit in geslaagd de prostitutie uit de hoer te halen, zodat het dus nog steeds een hoer is, ook al werkt ze zogenaamd niet meer.Laat deze vrouwen in hun bordeel als je er zelf niet kapot aan wil gaan. Ze hebben allemaal een persoonlijkheidsstoornis en zijn pathologische leugenaars. Wees gewaarschuwd ik heb het einde bijna bereikt.

Anoniem zei

Ben een man van 36 jaar.
op zoek naar een prostituee voor eeen vaste relatie als we het goed kunnen vinden.
actieve surfer dus fit.
ben een cuckold en met een prostituee trouwen is volgens mij de enige optie.
mijn vorige relatie ging kapot omdat mijn ex vrouw niet "vreemd" wou gaan of een trio met een andere man. ben zelf 100% bisexueel en af en toe geil ik er op om me te verkleden als een sletje. contact op brimsness@hotmail.com

Anoniem zei

Beste man van 36 denk 2x na nee 10x 28 juli 2014

Cees zei

Anoniem kan nu wel zeggen dat de man van 36 jaar eerst eens 10 keer na moet denken, maar ik begrijp de man van 36 jaar helemaal. En ik weet uit ervaring dat het absoluut WEL kan werken om met een hoer en/of slet getrouwd te zijn. Ik zou niet anders willen.......

Ik ben een man van 57 jaar en al 38 jaar zeer gelukkig getrouwd. Toen wij 3 jaar getrouwd waren, is mijn vrouw op 22 jarige leeftijd als hoer in een sexclub gaan werken en dat heeft ze 1,5 jaar gedaan. Ik was en ben er nog steeds zeer trots op dat ze een hoer was en ben hierdoor zeker te weten nog meer van haar gaan houden dan ik al deed en het heeft ook zeker onze relatie sterker gemaakt.
Doordat we kinderen wilden is ze er toen mee gestopt, maar na die tijd liet zij zich weer regelmatig neuken door andere mannen, niet meer als hoer, maar als slet, vooral ook omdat ik dat ook wilde. Ze heeft zich lange tijd ook regelmatig laten neuken door een flinke groot geschapen collega van mij, ze was gek op zijn grote lul. En daar kwam ze ook eerlijk voor uit dat ze zijn pik lekkerder vond dan de mijne en dat hij ook veel beter neukte. Heerlijk vond ik dat om te horen, want ik gunde het haar zo erg. Moet ik dan zo egoïstisch zijn om dat genot haar te ontnemen? Zou ik de beste neuker voor haar moeten zijn, alleen omdat ik toevallig met haar getrouwd bent? Wat een bullshit zeg, ik geloof niet in die onzin. Ik hou van haar om wie ze is en gun haar het beste. En zij houd van mij, want in haar ogen is er geen betere en lievere man voor haar als ik. Mijn collega neukt haar niet meer, maar gelukkig nog wel andere mannen, gewoon omdat zij het nodig heeft om haar kut regelmatig uit te laten wonen door een vreemde lul. En ik zie dat absoluut niet als een tekortkoming van mijzelf, maar als een geweldige aanvulling voor haar. En ik geniet er nog steeds van dat zij van andere palen in haar kut geniet!

Anoniem zei

Pooiers bestaan maar die heb ik nooit begrepen! Je moet toch wel een ongelofelijke slappeling zijn om je vrouw door een ander te laten neuken al dan niet tegen betaling

Cees zei

Ik weet niet of de laatste anonieme schrijver reageert op mijn bericht, maar dan wil ik toch graag even duidelijk stellen dat ik GEEN pooier ben, maar een liefhebbende echtgenoot! En volgens mij moet je toch wel een ongelofelijke slappeling zijn om het je vrouw niet te gunnen dat zij zich, al dan niet tegen betaling, door een ander laat neuken als zij dat zelf graag en uit vrije wil doet! En slappeling is idd het juiste woord, want je kan het gewoon niet aan dat je vrouw het met een ander evt. lekkerder zou kunnen vinden. Angst voor je zelf zeg maar.......

Anoniem zei

Dit is een standaard reactie van pooiers Cees; jij bent een pooier en ik ben chirurg ieder zijn vak!

Cees zei

Nogmaals, ik ben geen pooier. Je leest dus gewoon niet, of je weet niet wat een pooier is!
En omdat jij chirurg bent heb je het zo hoog in je bol dat je denkt iedereen te kunnen manipuleren en beter/ meer bent dan een ander?
Walgelijk gewoon zulke lui!

Anoniem zei

Beste Cees ik ben bereid je tegen kostprijs van je geslachtsdeel af te helpen aangezien je er blijkbaar toch weinig mee kunt.

Cees. zei

Beste chirurg,
Is goed. Heb je eindelijk wat in hander om jeigen vrouw eens goed mee te verwennen......

Anoniem zei

Bedankt Cees misschien dat die teringhoer waar ik mee samenleef dan weer wil neuken!

Anoniem zei

Kunnen jullie niet je e-mail adres uitwisselen? Dan hoef je de boel hier niet te vervuilen.

Anoniem zei

Beste anoniem je bevindt je in een vervuilde omgeving, de prostitutie namelijk

Anoniem zei

Ik kwam dit blog tegen via serven op internet en dacht laat ik ook eens reageren.

Ook ik heb een relatie met een prostituee (ze werkt in een prive huis & club) bijde zijn we 26 jaar en kennen elkaar ongeveer 1 jaar en hebben nu ongeveer 7/8 maand een relatie met elkaar. Ik heb haar ontmoet op haar werk, ik was dus klant. Op het eerste moment nieteens seks met haar gehad, in het begin was dit wel mijn bedoeling maar uiteindelijk hebben we alleen maar wat gepraat omdat er van beide kanten een klik was. Daarop ben ik ik denk nog 3 of 4 keer terug geweest en uiteindelijk hebben we een aantal keer buiten haar werktijden afgesproken uiteindelijk is daar een relatie uitvoort gekomen.


Ik kan zeggen dat een deze relatie gewoon is als ieder ander. Enkel is het voor mij persoonlijk soms erg moeilijk dat zijn dit werk doet, ookal wist ik van te voren waaraan ik begon.

Zo vaak als mogelijk slaapt mijn vriendin bij mij, uiteraard hebben wij ook seks met elkaar daarbij denk ik persoonlijk nooit aan het feit dat ik al de zoveelste ben die op haar kruip. Voor mij is seks met je vriendin of vriend gewoon iets wat bij liefde hoord. En de intentie en vorm van de seks is ook totaal anders dan die bij een prostituee is. Ik spreek hier uit ervaring zei was niet de eerste prostituee die ik bezocht.


Wat voor mij het moeilijke is is hetgeen dat ik soms alleen in bed lig en denk ja nu heeft ze misschien wel seks met een ander. Ja ik weet dat dat geen liefde is maar toch geeft dat voor mij geen prettig gevoel. En ik zal eerlijk zeggen ik heb hier regelmatig een traan om gelaten.

In het begin dacht ik en vroeg ik haar van waarom stop je niet gewoon (ze vindt haar werk ook niet je van het, het is voor haar puur geld verdienen wat zo uit noodzaak gekomen is) achteraf is dit wel erg kort door de bocht van mij geweest, voordat ze stop wil ze graag eerst zekerheid van een goede relatie met mij hebben (in zover je zekerheid kan hebben in een relatie) en ander werk hebben zij heeft namelijk iemand in haar thuisland die ze moet voeden en verzorgen.


Hetgeen wat je (als prostituee zeinde) dus nooit aan je partner moet vertellen dat het leuk was met een klant of iets in die richting, althans dit is voor mij persoonlijk. Jij wil tenslotte ook niet horen van je partner dat hij sjans had met een ander meisje in de supermarkt.


Een ander heel moeilijk punt voor mij is is als mijn vriendin verteld dat ze een respectloze of soms zelfs ageresieve/ruwe (in de seks) klant heeft gehad, echt dit gaat bij mij door merg en been. Dan denk ik weer mens stop alsjeblieft voor jezelf en voor ons samen. Alhoewel ik dat op dat moment voor me probeer te houden.


Uiteraard hebben wij zo nu en dan eens een ruzie soms gaat dit over haar werk en de problemen die ik er me heb. Ik heb wel eens tegen haar gezegd: "heb je er wel eens bij nagedacht hou het voor mij is dat ik s'nachts alleen in bed lig en dat jij met een ander man aan het seksen bent?" Toen ik dat tegen haar vertelde zei ze tegen mij: "heb jij er wel eens over na gedacht hoe het voor mij is?? Ik houd van jou en ik moet seks hebben voor mijn werk met ander mannen, mannen waar ik niet van houd." Ja zo had ik er nog nooit over na gedacht............

Mijn conclusie tot nu toe is dat het zeer zeker niet makkelijk is om een relatie te hebben met een prostituee maar ik denk zeer zeker dat als je echt van elkaar houd en ervoor wilt gaan dat het uiteindelijk gaat werken of ze nou in dit werk blijft of er uiteindelijk me stopt.

Groeten S

Anoniem zei

Keep dreaming

Anoniem zei

zou je een relatie kunnen hebben met een man die aseksueel is?

Anoniem zei

Dag zondares,

Mijn vrouw is al zeker 20 jaar hoer. Wij waren 15 jaar getrouwd toen zij mij vertelde, dat zij samen met een goede vriendin van ons (Els) wilde gaan werken. Zolang wij Els kennen, en dat is al van voor dat we getouwd waren, weten wij, dat Els in haar appartement mannen ontvangt. Mijn vrouw doet dat 2 middagen/avonden in de week en om de twee weken ook op zaterdag 's middags en 's avonds. Zij doet dat met veel plezier. Daarom heb ik er geen moeite mee. Eigenlijk ben ik best wel trots op haar, dat ze het durft en na 20 jaar er nog steeds plezier in heeft. Alleen vinden wij het jammer, dat het geheim moet blijven. Alleen een andere goede vriendin en haar man weten het.

Een hartelijke groet,

Eef.

André zei

Mmmm, enigszins begrijpelijk hoe andere mannen er tegenaan kijken, maar toch ook weer niet!
IK zou graag een relatie met een "hoer" willen hebben, ÉN trots op haar zijn!
IK zou er ook geen probleem mee hebben, als zij vrijuit tegen mij over haar werk zou vertellen, waarom niet?
Ook niet met haar werktijden (ik ben een nachtmens, haha)
Ben ik ZÓ vrijdenkend? Blijkbaar wel.
Vr. gr. André

Anoniem zei

Vorig jaar heb ik een aantal keren een prostitue bezocht uit Bulgarije.
Van het een kwam het ander... Kwam er achter dat er werkelijk niemand iets doet om deze meiden te helpen met bijvoorbeeld een inschrijving in een gemeente... Er is werkelijk geen begeleiding en de raamverhuurder doet niets voor deze meisjes. Bij ziekte gewoon het raam doorbetalen, hygiene... Wat is dat.., wonen en werken op dezelfde plek...

Ik heb haar geholpen een aantal zaken te regelen, inschrijving GBA, ziektenkostenverzekering.. Inschrijven bij de KVK...Nederlandse les....zodat ze kan beginnen een normaal leven op te bouwen in Nederland. Dit is lastig omdat werk vinden hier toch niet zo makkelijk is. van het een kwam het ander. We hebben nu stiekum een relatie... Zien elkaar een paar keer per week en gaan wel eens op stap in een plaats waar niemand haar en haar werk kent.

Ze heeft mij nooit om geld gevraagd en ik heb dat ook nooit gegeven. Wel weet ik dat het zwaar is in dit vak als je niet alles met een klant wilt doen. Dit meisje speelt geen spelletjes met klanten door ze het idee te geven dat ze gek op de klant is.. Veel meisje doen dit en verdienen hierdoor een redelijke boterham.
Er zijn dagen dat er bijna geen klanten zijn en een drukke dag is 5-7 klanten.

Kortom 80 uren werken per week voor nog geen 100-1500 euro overhouden als je alles safe doet, niet wilt kussen, geen anaal doet etc..

Dit heeft even weinig te maken met het onderwerp maar ik wil het gewoon even kwijt.

ik sta wel open voor een relatie met haar omdat we een goede klik hebben, zij intelligent is maar heeft nooit de kans heeft gehad zich te ontwikkelen in haar land van herkomst. Ik loop na een jaar tegen het probleem aan dat ik het gezien mijn baan niet kan permitteren dat zij een dergelijke baan heeft... Ik weet niet meer wat ik moet doen. Ik heb het haar ook verteld en ze begrijpt het... Ik kan haar niet loslaten... Ik weet niet wat ik moet doen....
Dit zal het lot zijn...

Door een ongeval in de familie was er geen inkomen meer.. Zij is alleenstaande moeder... Kwam een man tegen die haar het vak heeft ingepraat...

Ja een winter zonder verwarming, stroom en weinig eten alleen afhankelijk van eten wat je van anderen krijgt dwingt soms tot...
Ze kan nu elke maand een 300-400 euro opsturen naar huis..

De keuze is voor haar gedwongen door de situatie...
Ik weet niet wat ik moet doen.. Ik loop er op vast.. Dat ze het met een ander doet is niet zon groot probleem voor mij.

Wat de buitenwereld denkt wel.. Hier zit ik echt mee..

Sorry mensen ik schrijf even mijn gevoel van mij af..

Wat zou jij mij adviseren zondares?

Fred zei

Je moet er tegen kunnen als vriend
Ze kan zomaar weg lopen als een klant buiten werktijd belt voor geld - gaat niet om seks maar om geld - ik ben noojt jaloers op mijn vriendin hoer - maar zij is erg jaloers op mij

Anoniem zei

hoi hoi allemaal,ik heb al 15 jaar een relatie met een sexwerkster maar het blijft wel moeilijk.
zelf heb ik vaste baan en het huisje boompje beestje verhaal en zij doet dus dit werk,
en inderdaad je moet er tegen kunnen en er doorheen moeten kunnen kijken ondanks dat het wel zwaar is,ondanks dat het enkel om geld gaat.
in die 15 jaar veel ups en downs gekend,ondanks dat je er aan went blijft het wel meespelen,zelfs korte tijd de relatie verbroken omdat ik een relatie kreeg met een collega van me,dolgelukkig was ik,eindelijk een normale relatie.... dacht ik, en toch.. klinkt gek,maar ik miste toch die andere,niet haar werk,maar de persoon zelf,nu ben ik toch ervoor gegaan en we hebben het heel leuk samen,over haar werk hoef ik niks te weten,dat is voor mij niet belangrijk,mag me gestolen worden,maar het gaat mij echt om de persoon zelf,en nu... ken ik haar dan al bijna 16 jaar,en ik hou nog steeds ontzettend veel van haar,ondanks dat werk,
dus is het mogelijk om een relatie te hebben met een prostituee?? ja dat kan,kijk wel dan naar de persoon zelf en vraag je af hoeveel ze waard is voor jou,kijk niet naar haar werk en denk er niet te veel over na,anders hou je het niet vol,je moet er echt doorheen kunnen/willen kijken

Anoniem zei

Beste,

Partner van een hoer...
Heb het zelf een tijdje mogen ervaren.
heb er veel slapeloze nachten van gehad.
Het gaat natuurlijk niet alleen om het feit dat jou partner de hele nacht door andere
mannen geneukt wordt, maar ook het gevaar er bij komt kijken.
Want het is natuurlijk geen baan waar je alleen propere mensen ontmoet..
Doorgesnoven gasten, perverselingen aggresievelingen enz...
Daarbuiten is een partner die de hoer speelt, ook een gevormd persoon
Zij zien/ervaren veel dingen die voor de ''normale'' vrouw verborgen blijft.
naar mijn menig holt het de persoon uit.
Waarom kiest men dit beroep, voor het geld ???
In de ogen van die mannen zal je altijd een stuk vlees blijven
En ook al beweer jij bij hoog en laag dat het niet zo is, je voelt je minderwaardig.
iemand die echt respect voor zichzelf heeft, en van zichzelf houd, zal dit niet doen.
Want je wordt toch gebruikt voor een ding.
Maakt geld dat goed ?
Maar dit is slechts mijn mening.
Ik heb nog steeds contact met deze vrouw, ondertussen weet haar familie wat ze doet,
en daar heeft ze geen contact meer mee.
Ze komt niet echt gelukkig over...
ook al heeft ze pumps van 600 Euro...

Fijne dag

Anoniem zei

En o ja... CEES.

What The Fuck...

Ik snap wel waarom ze bij je blijft...
omdat je totaal geen ruggengraat heb.

''Doordat we kinderen wilden is ze er toen mee gestopt, maar na die tijd liet zij zich weer regelmatig neuken door andere mannen, niet meer als hoer, maar als slet, vooral ook omdat ik dat ook wilde. Ze heeft zich lange tijd ook regelmatig laten neuken door een flinke groot geschapen collega van mij, ze was gek op zijn grote lul. En daar kwam ze ook eerlijk voor uit dat ze zijn pik lekkerder vond dan de mijne en dat hij ook veel beter neukte. Heerlijk vond ik dat om te horen, want ik gunde het haar zo erg.''

Heb je nou kinderen ?
En hoe oud is je dochter ?
Moeder en dochter staan nog op mijn verlanglijstje...
Heb nog wel een paar centjes voor haar..

Lekker voorbeeld ouwe !

Anoniem zei

Mijn vriend is er achter gekomen dat ik werk als prostituee.
Ik doe dit al jaren en vind dit het fijnste beroep ooit!!
Ik ken mijn vriend 1 jaar nu bijna en heb het tot van het weekend geheim kunnen houden.
Achteraf niet goed, hij had de keus moeten hebben om wel of niet voor mij te gaan.
Nu wil hij wel met mij verder maar ik moet stoppen dat is zijn eis.
Bij hem gaat het er niet in dat andere kerels aan zijn meisje zitten.
Pure jaloezie dus dat geeft hij toe.
Nu is het aan mij of ik een keus kan maken en welke dat zal worden weet ik nog niet...

Tirza zei

Mooi..

Anoniem zei

Mijn vrouw werkt ook als prostituee , het is inderdaad niet altijd makkelijk , het idee dat er anderen in en aan haar zitten is soms vreselijk . Het gevoel dat je precies niet meer van tel bent ... Als ze dan al veel geneukt heeft tijdens de week en ik eens zin heb en zij niet ...
Vaak lig ik ook met mijn gevoelens in de knoop en twijfel dan aan alles .
Maar tot slot . Ik hou van haar en ik zou haar niet kunnen missen .

Anoniem zei

Ook twijfel ik heel vaak aan mezelf ... Is het wel in orde van mij , geniet ze wel of doet ze niet alsof ,,... Is mijn vriend groot of goed genoeg ...
Tja het is niet simpel man te zijn van een dame van plezier

Anoniem zei

Ik heb een vriendin ze is voor mij gestopt na heel veeeeel ruzies maar dat ze ex hoer is geweest kan ik wel accepteren maar ze is nu 8maanden gestopt en het gaat verder goed tussen ons maar er is een probleem waar ik heel moeilijk mee om kan gaan door het werk wat ze deed heeft ze geen zin meer in sex omdat dat haar moet denken aan die pirioden denk ik en dat doet mij pijn en dan denk ik en zeg ik ook wel eens tegen haar. Jij bent met al die mannen naar bed geweest en met mij heb je geen zin dan krijgt ze juist het gevoel dat ze moet en dan kan ze helemaal niet meer geil worden dus ik probeer het nu op een andere manier en ik bef haar regelmatig en vraag niet meer naar sex en probeer zo sex weer positief te maken maar sex is er maar zelde meschien komt het nog ik ben pas op de adere manier paar weken bezig denken jullie dat dit nog goed kan komen en is dit normaal als je dit werk hebt gedaan dat je niet goed meer intiem kan zijn?

Anoniem zei

ik heb met veel interesse de reacties hier eens gelezen, blijkbaar vinden sommige het 'geil' etc... Tja die 'opwinding' maakt anders toch wel heel snel plaats voor wat minder aangename gevoelens. Ik heb sinds een klein jaar wat je beter zou kunnen omschrijven als een affaire met een prostituee. Wij genieten van mekaar en niet enkel op gebied van sex. Maar je hebt toch een sterke rug en heel veel liefde nodig om dit vol te kunnen houden. Zij zou de vrouw van mijn leven kunnen geweest zijn, maar al die jaren in de sexindustrie geeft ook een hele lading bagage. Het eerste wat ik heb moeten leren is dat sex en liefde niet noodzakelijk aan mekaar verbonden zijn, wat een pijnlijk proces voor me was. En dan het liegen ,want dit is wat ze doet tijdens het werken, maar na al die jaren maakt dit ook een stuk van haar persoonlijkheid uit.
Het maakte me na een tijd kouder als mens, maar ook emotioneler. De keren dat ik zonder echte reden mijn tranen niet meer kon bedwingen als ik alleen ben kan ik allang niet meer bijhouden. Aan haar laat ik niets merken en ik neem haar ook niets kwalijk. Zij is nog steeds degene op wie ik verliefd geworden ben en ik hou van haar zoals ze is. Maar dit komt niet zonder een prijs , ik heb het gevoel een stuk van mijn ziel verloren te zijn. Nooit zou ik het iemand aanraden. Maar ja, als je verliefd bent en je denkt dat je het aankan....prostituees zijn ook maar mensen.

Anoniem zei

Update van mijn reactie hier boven:
Uiteindelijk de knoop toch doorgehakt.
Heb haar los gelaten. Werkte gewoon niet.

Peter zei

Als ik alle ervaringen zo lees dan denk ik dat de grootste kans op een gelukkige relatie voor een hoer toch betekent stoppen met het werk.
Er zijn genoeg mannen die op zoek zijn naar een vrouw om gelukkig mee te worden, en een gezin mee te beginnen.
Als je nog in de leeftijd bent om een gezin te beginnen, en dat ook wil, kan je je wellicht in gedachten alvast voorbereiden op het verlaten van het vak, gaan denken aan geschikt ander werk, en gaan zoeken naar een geschikte kandidaat.

Anoniem zei

Ik heb sinds een jaar een open relatie met een sekswerker, en ben daar nog steeds erg gelukkig mee.
Met haar werk heb ik geen moeite, waarschijnlijk omdat het in mijn beleving emotioneel niet bedreigend is.
Het feit dat ze er vanaf onze eerste ontmoeting open over was heeft daar ongetwijfeld bij geholpen.

Ik heb wel een paar keer moeite gehad met de emotionele intensiteit die zij had voor andere partners. Uiteindelijk komt dat in belangrijke mate voort uit mijn eigen onzekerheden, onder andere ontstaan uit eerdere relaties waar dat soort intensiteit naar een ander betekende dat mijn relatie ten einde was.

Ze is niet van plan de komende 10 jaar te stoppen, en ik vind dat ook nergens voor nodig.
(En qua geld zorgen we er allebei voor dat we onafhankelijk van elkaar zijn.)

Anoniem zei

Ik heb nu bijna 4 jaar lang een relatie met iemand die mensen een dienst bewijst met haar lichaam. Ik zelf ben normaal ontzettend erg jaloers aangelegd.. maar we hebben duidelijke afspraken gemaakt wat wel en niet kan op seksgebied. Ik vind dat als je seks hebt met liefde veel meer bij komt kijken dan dat je gewoon ff snel aan het neuken bent. Het is niet zo dat het met plezier word gedaan en het meteen een seksverslaving is, maar je hebt ook prostituees die er voor werken om brood op de tafel te krijgen. Veel mensen zullen denken dat je in een ongezonde relatie zit, maar wij hebben juist een hele goede relatie vind ik.. we kunnen overal over praten en weten van elkaar wat we wel of niet accepteren en leuk vinden. En daarbij klant of geen klant... de seks blijft altijd het lekkerst met je eigen man/vrouw. Iedereen heeft zijn eigen mening natuurlijk maar ik als man.. die binnenkort ook nog is gaat trouwen met mijn aanstaande vrouw die werkt als een prostituee ben zielsgelukkig dat ik haar heb leren kennen.. en ik zou niets anders meer willen.

Anoniem zei

Een leugen ? Ik zou haar vermoorden als ik het wist dat zou dan mijn leugen zijn daarna ( geen enkele man zit op een hoer te wachten !!!! En wat is een relatie als je in leugens leeft en sex deelt met iemand anders ??

Anoniem zei

Ik wil jou vrouw wel neuken heeft ze weer wat meer ervaring 🤣

Anoniem zei

Dit is precies wat ik meegemaakt heb als partner/man van een prostituee, ze was overigens een Shemale, ik had nergens moeite totdat ze geen tijd wilde maken als ik twee dagen bij haar kwam logeren, ik wist dat ze klanten had en accepteerde dat, als je hoort dat de nacht dat jij komt er een klant voor een hele nacht geboekt had, werd t voor mij lastig, ik moest in een logeerkamer slapen, ik had graag gehoord van te voren dan was het geen probleem en kwam ik een andere x, we hadden een geweldige tijd tot ik dit benoemde, ik werd meteen veroordeeld tot weer een man die problemen met haar werk had, dat was niet waar ik had enkel behoefte aan duidelijkheid, en ze ging regelmatig naar vriendinnen in Antwerpen of Brussel (zei woonde Amsterdam) en ze nam dan een dag vrij ik vroeg of ze niet soms bijv 1x in de 3 weken ook voor ons samen een dag vrij kon nemen, in mij ogen geen onredelijke wens, deze twee dingen benoemen waren helaas voor haar een reden om van mij ik was 'alles' voor haar al die tijd (maandenlang) naar helemaal niets te degraderen ik had in al die maanden twee wensen uitgesproken ineens was van iedere dag hele dag liefde naar mekaar sturen (dat had ze zo hard nodig zei ze) elkaar bellen(zei mij omdat zei wist wanneer zei tijd had geen probleem voor mij) ze trok liefde volledig in liet mij lijden door me in vertwijfeling en pijn te laten leven, door niet uit te spreken dat het over was maar me te laten denken dat ik nog haar geliefde was en me te laten voelen van niet (rond de feestdagen toen ze bij haar fam in Latijns Amerika was) tot ik haar confronteerde ze was te laf om het te zeggen en ik had alle liefde verpest doordat ik haar "werk niet zou accepteren" dat heb ik altijd gedaan, ik sprak slechts 2 wensen uit, omdat je als partner ook een mens met behoeften bent, daarmee had ik alles verpest in haar ogen, ik vroeg om duidelijkheid als we samen afspraken, had ze paar uur wat klanten dan vind ik het prima, maar de hele nacht zou ik graag weten want ik moest reizen om daar te komen, dan wil je niet hele nacht alleen zijn, je komt tenslotte voor haar, en ik wilde graag soms wat tijd samen 1 dagje in de 3 weken stelde ik voor omdat ze ook dagen vrij nam om naar vriendinnen te gaan, hoe duurde ik? Ik had gratis sex,wist ik niet hoe dankbaar ik moest zijn? Ik raad het mensen zwaar af, veel van deze mensen zitten zo in een betalingsdenken, dat je altijd een schuld bij ze open hebt staan omdat jij degene bent die gewoon 'mag' dus verder heb jij niets te wensen, t is pas over, ik ben er kapot van, ik hou nog steeds van haar, en zei, ze voelt zich weer het slachtoffer van een man die er niet mee om kan gaan, het is bijna onmogelijk om te laten doordringen dat liefde van 2 kanten moet komen en je beide wat offers zult moeten maken, jij mag gratis dus zei is jou helemaal niets verschuldigd zo staan ze erin , in mijn ervaring.....
Triest dat t zo moest eindigen zo plotseling van alles naar niets na het benoemen van 2 wensen buiten de sex ...

Anoniem zei

Dit is precies wat ik meegemaakt heb als partner/man van een prostituee, ze was overigens een Shemale, ik had nergens moeite totdat ze geen tijd wilde maken als ik twee dagen bij haar kwam logeren, ik wist dat ze klanten had en accepteerde dat, als je hoort dat de nacht dat jij komt er een klant voor een hele nacht geboekt had, werd t voor mij lastig, ik moest in een logeerkamer slapen, ik had graag gehoord van te voren dan was het geen probleem en kwam ik een andere x, we hadden een geweldige tijd tot ik dit benoemde, ik werd meteen veroordeeld tot weer een man die problemen met haar werk had, dat was niet waar ik had enkel behoefte aan duidelijkheid, en ze ging regelmatig naar vriendinnen in Antwerpen of Brussel (zei woonde Amsterdam) en ze nam dan een dag vrij ik vroeg of ze niet soms bijv 1x in de 3 weken ook voor ons samen een dag vrij kon nemen, in mij ogen geen onredelijke wens, deze twee dingen benoemen waren helaas voor haar een reden om van mij ik was 'alles' voor haar al die tijd (maandenlang) naar helemaal niets te degraderen ik had in al die maanden twee wensen uitgesproken ineens was van iedere dag hele dag liefde naar mekaar sturen (dat had ze zo hard nodig zei ze) elkaar bellen(zei mij omdat zei wist wanneer zei tijd had geen probleem voor mij) ze trok liefde volledig in liet mij lijden door me in vertwijfeling en pijn te laten leven, door niet uit te spreken dat het over was maar me te laten denken dat ik nog haar geliefde was en me te laten voelen van niet (rond de feestdagen toen ze bij haar fam in Latijns Amerika was) tot ik haar confronteerde ze was te laf om het te zeggen en ik had alle liefde verpest doordat ik haar "werk niet zou accepteren" dat heb ik altijd gedaan, ik sprak slechts 2 wensen uit, omdat je als partner ook een mens met behoeften bent, daarmee had ik alles verpest in haar ogen, ik vroeg om duidelijkheid als we samen afspraken, had ze paar uur wat klanten dan vind ik het prima, maar de hele nacht zou ik graag weten want ik moest reizen om daar te komen, dan wil je niet hele nacht alleen zijn, je komt tenslotte voor haar, en ik wilde graag soms wat tijd samen 1 dagje in de 3 weken stelde ik voor omdat ze ook dagen vrij nam om naar vriendinnen te gaan, hoe duurde ik? Ik had gratis sex,wist ik niet hoe dankbaar ik moest zijn? Ik raad het mensen zwaar af, veel van deze mensen zitten zo in een betalingsdenken, dat je altijd een schuld bij ze open hebt staan omdat jij degene bent die gewoon 'mag' dus verder heb jij niets te wensen, t is pas over, ik ben er kapot van, ik hou nog steeds van haar, en zei, ze voelt zich weer het slachtoffer van een man die er niet mee om kan gaan, het is bijna onmogelijk om te laten doordringen dat liefde van 2 kanten moet komen en je beide wat offers zult moeten maken, jij mag gratis dus zei is jou helemaal niets verschuldigd zo staan ze erin , in mijn ervaring.....
Triest dat t zo moest eindigen zo plotseling van alles naar niets na het benoemen van 2 wensen buiten de sex ...

Anoniem zei

HIER EEN BLOG VAN EEN EX-PARTNER VAN EEN PROSTITUE:

Dit is precies wat ik meegemaakt heb als partner/man van een prostituee, ze was overigens een Shemale, ik had nergens moeite totdat ze geen tijd wilde maken als ik twee dagen bij haar kwam logeren, ik wist dat ze klanten had en accepteerde dat, als je hoort dat de nacht dat jij komt er een klant voor een hele nacht geboekt had, werd t voor mij lastig, ik moest in een logeerkamer slapen, ik had graag gehoord van te voren dan was het geen probleem en kwam ik een andere x, we hadden een geweldige tijd tot ik dit benoemde, ik werd meteen veroordeeld tot weer een man die problemen met haar werk had, dat was niet waar ik had enkel behoefte aan duidelijkheid, en ze ging regelmatig naar vriendinnen in Antwerpen of Brussel (zei woonde Amsterdam) en ze nam dan een dag vrij ik vroeg of ze niet soms bijv 1x in de 3 weken ook voor ons samen een dag vrij kon nemen, in mij ogen geen onredelijke wens, deze twee dingen benoemen waren helaas voor haar een reden om van mij ik was 'alles' voor haar al die tijd (maandenlang) naar helemaal niets te degraderen ik had in al die maanden twee wensen uitgesproken ineens was van iedere dag hele dag liefde naar mekaar sturen (dat had ze zo hard nodig zei ze) elkaar bellen(zei mij omdat zei wist wanneer zei tijd had geen probleem voor mij) ze trok liefde volledig in liet mij lijden door me in vertwijfeling en pijn te laten leven, door niet uit te spreken dat het over was maar me te laten denken dat ik nog haar geliefde was en me te laten voelen van niet (rond de feestdagen toen ze bij haar fam in Latijns Amerika was) tot ik haar confronteerde ze was te laf om het te zeggen en ik had alle liefde verpest doordat ik haar "werk niet zou accepteren" dat heb ik altijd gedaan, ik sprak slechts 2 wensen uit, omdat je als partner ook een mens met behoeften bent, daarmee had ik alles verpest in haar ogen, ik vroeg om duidelijkheid als we samen afspraken, had ze paar uur wat klanten dan vind ik het prima, maar de hele nacht zou ik graag weten want ik moest reizen om daar te komen, dan wil je niet hele nacht alleen zijn, je komt tenslotte voor haar, en ik wilde graag soms wat tijd samen 1 dagje in de 3 weken stelde ik voor omdat ze ook dagen vrij nam om naar vriendinnen te gaan, hoe duurde ik? Ik had gratis sex,wist ik niet hoe dankbaar ik moest zijn? Ik raad het mensen zwaar af, veel van deze mensen zitten zo in een betalingsdenken, dat je altijd een schuld bij ze open hebt staan omdat jij degene bent die gewoon 'mag' dus verder heb jij niets te wensen, t is pas over, ik ben er kapot van, ik hou nog steeds van haar, en zei, ze voelt zich weer het slachtoffer van een man die er niet mee om kan gaan, het is bijna onmogelijk om te laten doordringen dat liefde van 2 kanten moet komen en je beide wat offers zult moeten maken, jij mag gratis dus zei is jou helemaal niets verschuldigd zo staan ze erin , in mijn ervaring.....
Triest dat t zo moest eindigen zo plotseling van alles naar niets na het benoemen van 2 wensen buiten de sex ...

Slager zei

Ik heb met veel “plezier” en interesse deze blog en diverse reacties gelezen.
Ik vind het heel prettig hoe jij jouw gevoelens omschrijft, dit geeft mij meer begrip voor mijn vriendin. Helaas is mijn vriendin niet zo open met haar gevoelens en ook verteld ze niet veel over het werk.

Ik heb haar 10 weken geleden leren kennen. In deze periode zijn wij erg close geraakt en in deze periode heeft ze niet gewerkt. Sinds 2 weken is ze echter weer gestart met het werken en dat maakt het erg lastig. De jaloezie die ik voel is niet fijn. Overdag heb ik geen probleem, echter ’s nachts als ze werkt des te meer! Het zijn slapeloze nachten, en zij vindt het erg moeilijk dat ik hier zoveel last van heb.

Ik zie door deze blog wel in, dat ik meer begrip voor haar moet hebben. Natuurlijk heb ik er moeite mee, maar ik moet het vanuit haar oogpunt en positie bekijken. Dit werk geeft haar een bepaalde vrijheid waardoor ze een toekomst kan opbouwen zonder afhankelijk te zijn van een partner. Deze onafhankelijkheid wil ze ook niet opgeven!

Zijn er nog meer blogs met dit thema? Ik zou deze graag lezen!

Anoniem zei

Ik heb nu 1 jaar een relatie met een geweldige vrouw die dit werk doet ,ze verteld wel eens dingen maar ik zeg haar toch altijd dat ze niet teveel moet vertellen aan mij aleen als het echt nodig is,ik vind het echt niet tot en ik weet ook dat sex gewoon sex is maar ik mis soms wel de weekenden samen en tijfel soms ook aan mezelf tijdens de sex,ik denk dat ik gewoon nog steeds niet de goeie mindset heb nog ik leef pas een jaar met haar zij doet dit werk al 20plus jaar,hoe dan ook hou ik heel veel van haar en denk dat praten wel goed blijft ook al merk ik dat ze er soms wel zat van word mijn gezeur ,maar zeg haar altijd laat me nou zeuren dat help mij met het gene wat jij doet,liefst heb ik gewoon dat ze 24/7bij me is .
Ik zal.haar nooit verbieden om iets niet te doen ,grappige is ze is mega jaloers haha ,maar das aan de andere kant ook wel logies ,zullen ook zat getrouwde mannen komen das tja
Zal altijd wel lastig blijven maar so far so good hier ,heb geen intentie om weg te gaan bij haar om wat ze doet kwa werk

Anoniem zei

Ik heb ook sinds een aantal maanden een relatie met een sekswerker. Ik ken haar al langer, vriendschappelijk, maar wist wel dat ze dit werk doet. Wat ik mis in bovenstaande reacties, is het gebrek aan kennis over het verschil tussen sex en de liefde bedrijven . Zijn twee totaal verschillende dingen. En als het goed zit voel je dat verschil. Bij ons werkt het prima , zij “ werkt “ en verder deelt ze geen info. Zit ik niet op te wachten en thuis wil ze thuis zijn. En dat werkt prima. Scheelt wellicht ook dat wij wat ouder zijn, achter in de 40 , ben je toch wat relaxter en levenswijzer. Het gaat om de persoon waar je van houdt, die moet je blijven zien. Vriendelijke groet, Erik B