donderdag 24 september 2009

Mijn ontmaagding

Ik ben opgevoed in een heel net gereformeerd gezin. Als ik dat zeg, denken veel mensen dat ik dan wel heel streng zal zijn opgevoed, maar dat valt best wel mee. Ik kreeg wel de normen en waarden mee die bij het geloof horen, en ik ging elke week netjes naar de kerk, maar mijn ouders waren altijd heel lief. Ik hou heel veel van ze.

Mijn ouders benadrukken dat ik mijn eigen keuzes moet maken. Dat betekend niet dat ze alles goed vonden, maar ik ben nooit tegen een muur aangelopen met mijn ouders. Mijn pa is iets makkelijker dan mijn ma, en met hem kon ik echt over alles praten wat me dwarszat. Mijn ma legt dingen sneller bij God neer, mijn pa is meer werelds.

Op school was dat heel anders. Ik ben natuurlijk naar een Christelijke school gegaan, en die waren veel stijver en onbuigzamer dan mijn ouders. Het rare was dat ik me veel meer ging vormen volgens de school, in plaats van meer naar mijn ouders toe te trekken. Ik was het braafste meisje van de klas. Ik haalde nooit wat uit, het ergste wat ik deed was af en toe een sigaretje roken. Dat deed ik alleen maar omdat iedereen het deed.

Mijn ouders vonden het natuurlijk prima dat ik zo braaf was, maar het was wel duidelijk dat ik ook wel wat meer mijn gang mocht gaan. Ik hoefde het niet zo nodig, ik was eigenlijk best tevreden. Ik ging op zwemmen en toen op waterpolo, maar daar hield ik mee op omdat er best veel gemeen werd gedaan onder water. Dat vond ik wel erg jammer, want de meisjes op het team waren anders dan op school, en er werd veel gepraat over jongens. Ik luisterde dan stil mee.

Op school werd er ook over jongens gepraat, maar dat leek altijd minder leuk. De waterpolo meisjes waren wat aan het rommelen, en er werd over gepraat wat ze dan deden en ervan vonden. Het kwam heel relaxed maar toch spannend op me over. Ik had zelf niks te vertellen, maar ik was heel nieuwsgierig en ik vroeg veel dóór. Op school ging het ook de hele tijd over jongens, maar als een meisje teveel aanlegde met een jongen werd er heel gemeen over haar geroddeld.

We kregen op school heel duidelijk te horen dat seks voor het huwelijk niet hoorde, en dat je een slet was als je seks had. Onze seksuele voorlichting was ook heel beperkt. Je kreeg te horen hoe je zwanger werd, over HIV/AIDS, en dat er voorbehoedsmiddelen waren. Veel van mijn klasgenootjes gingen ondanks dat toch voor het huwelijk al met een jongen naar bed. Het was wel heel duidelijk dat je het alleen mocht doen met een jongen waar je echt verliefd op was en later mee wou gaan trouwen. De waterpolo meisjes hadden dat helemaal niet zo.

Ik had op de basisschool een verkering gehad. Dat ging zo: opeens kwam een klasgenoot naar me toe, en die vroeg verkering. Ik zei ja, en dat was dat. We zagen elkaar nooit, en we waren niet geinteresseerd, ookal hadden we verkering. Ik had geen idee wat dat betekende. We hebben niet eens hand in hand gelopen. Op school had geen enkele jongen interesse in me, en ik had ook niet het idee dat ik mooi was.

Toen ik 16 was, ging ik op dwarsfluit, en de zoon van de vrouw die de les gaf vond mij wel leuk. Hij wou met me uit, en dat wou ik ook wel. Ik vond het heel leuk om eens mannelijke aandacht te krijgen, ook al zei die jongen me verder helemaal niets. We gingen naar concerten, en naar disco's, waar ik lekker kon dansen. Hij wou zoenen, maar ik hield dat heel lang op afstand. Ik dronk niet meer dan een biertje op een avond, want meer mocht ik niet van mijn vader. Mijn moeder had liever dat ik helemaal niet dronk.

Mijn eerste zoen was meer omdat ik het niet zag aankomen. Opeens zoenden we, en ik schrok me rot. Na de eerste keer voelde ik me een beetje dom dat ik zo geschrokken was, en de tweede keer was ik er meer op voorbereid. Bij het zoenen zaten we heel dicht bij elkaar, en ik raakte zelfs een beetje opgewonden. Dat was meteen voorbij toen hij mijn borsten voelde. Ik ben meteen weggegaan.

Ik had bedacht dat we vriendje en vriendinnetje waren, omdat we gezoend hadden. Ik dacht ook dat mijn opwinding verliefdheid was. Ik vond het super-spannend. Mijn vriendje dacht nou juist dat ik hem nooit meer wou zien, omdat ik zo opeens was weggerend. Hij was heel voorzichtig met me, en dat heb ik heel mooi bespeeld om hem voorzichtig te houden. Ik verbaas me erover dat ik dat meteen al zo mooi kon.

Het duurde meer dan een jaar voordat we het voor het eerst deden. We gingen elke week samen uit, en dan werd er vooral gezoend, en soms wat gevoeld. Ik voelde meer dan ik hem liet voelen. Hij liet wel weten dat hij meer wou. Ik wou dat niet, want de ontmaagding zou iets heel speciaals moeten zijn, en dat moest ik voor mijn man bewaren op onze huwelijksnacht.

Op een dag zei ik aan tafel dat ik naar Wageningen zou gaan na school, omdat mijn vriendje daar ging studeren. Ik had daar niet eens over nagedacht, want ik vond het heel normaal dat je je vriendje volgt. Mijn pa werd heel boos, en hij schreeuwde met een rooie kop dat ik niet als een dom meisje mijn vriendje achterna moest gaan, en dat ik eerst zelf moest studeren en mijn eigen leven moest leiden. Als ik wou trouwen, moest ik dat maar doen als ik gestudeerd had, en voor mezelf kon zorgen. Ik schrok me wild, ik had hem nog nooit zo boos gezien.

Dat weekend ging ik naar mijn vriendje toe, en ik had besloten om met hem naar bed te gaan. Ik zou hem na school nooit meer zien, dacht ik, en mijn huwelijk zou pas over jaren zijn, en daar ging ik niet op wachten. Dus had ik besloten om nu met de liefde van mijn leven te neuken. Zijn ouders vonden alles prima wat we deden, en we werden in zijn kamer altijd met rust gelaten. Hij verwachtte weer uitgaan en dan zoenen, maar ik zei tegen hem dat ik met hem wilde slapen. Hij werd bleek!

We hebben niet eens gezoend, geen voorspel, we zijn gewoon in bed gaan liggen onder de dekens, en ik heb pas onder de dekens mijn ondergoed uitgetrokken. Hij had condooms, en toen hij daar één van om deed, zag ik zijn pik voor het eerst. Ik schrok, want dat ding zag er heel anders uit dan ik verwacht had. Ik verwachtte iets vormeloos, dat meer leek op een bezemsteel. Dat rimpelige, lompe ding dat zo donkerder was dan de rest van zijn lijf maakte me een beetje bang.

Het condoom ging erom, en hij ging op me liggen. Ik lag gewoon op mijn rug, ik deed mijn benen niet eens wijd, maar hij kwam erin. Ik had nog nooit iets in mijn doos gehad, behalve één keer de huisarts die in me keek voor een ontsteking. Dat had heel veel zeer gedaan, dus ik was best een beetje bang. Ik was wel goed nat, want ik had al dagen aan niets anders gedacht dan mijn ontmaagding.

Het ging heel snel. Toen hij erin zat, duwden zijn stoten mijn benen uit elkaar, en hij kon wat dieper. Binnen een minuut was het over, en was hij klaargekomen. Hij was een jongen van 19, dus na een kort poosje begon hij opnieuw te stoten. De tweede keer duurde ook maar een minuutje. Daarna kwam hij uit me, en we zoenden. Ik was nogal afgeleid.

Ik had gillend genot verwacht, en een magische ervaring die me een vrouw zou maken. Ik had ook bloed verwacht, en pijn. Eigenlijk had ik heel weinig gevoeld, en was het meer een zeurend gevoel dat ik rauw was. Ik had er geen genot van, en ik voelde me eigenlijk niet zo anders. Ik twijfelde zelfs of hij het wel goed gedaan had.

Nou dat had hij hoor, want ik miste mijn menstruatie. Ik had nooit geleerd dat een man meteen eruit moet na het komen met condoom, en het was meteen raak. Ik wist toen nog niet dat ik heel erg makkelijk zwanger word. Ik moet altijd aan de pil zijn, anders word ik meteen zwanger. Ik begrijp dat sommige vrouwen moeilijk zwanger worden, en daar heel veel problemen aan hebben, maar andersom is ook niet altijd leuk. Als ik een klein foutje maak met mijn anticonceptie, word ik meteen bevrucht.

Ik deed de test, en ik vertelde het aan mijn ouders. Dat was het meest genante dat ik ooit heb gedaan. Ik heb lange avonden met mijn vader gepraat, en hij had het er heel moeilijk mee. Abortus werd nooit besproken, maar het onderwerp hing heel erg in de lucht. Hij viste er bij mij naar of ik dat wou. Ik vond het niet eens een optie, want ik had nog heel erg dat "abortus is moord." Ik kreeg gelukkig gewoon een miskraam, maar ik ging wel meteen aan de pil. Ik heb gehuild, zo blij was ik.

Ik had ervan geleerd, en ik zag seks nooit meer als zoiets dat zo moreel beladen is. Ik had heel kromme gedachtes geleerd op school, en die liet ik los na deze ervaring. Hij was erg belangrijk, juist omdat het niet zo bleek te zijn als ik wel had geleerd. Ik heb vanaf toen mijn eigen regels gemaakt, en dat is een geweldige ervaring geweest. Ik trok me niets meer aan van wat mensen vinden horen bij seks.

27 opmerkingen:

Gerrit zei

Tjeemig de peemig wat een lap tekst. Maar wel weer goed geschreven. Chapeau!
Telkens weer verbazingwekkend dat mensen zo grof en beledigend menen te moeten reageren. Zelfs als ze het niet eens zijn met je manier van leven zouden mensen nog enig fatsoen moeten hebben.
Juist je objectieve manier van schrijven, en je objectieve kijk naar je klanten toe zorgt ervoor dat je respect verdient. Het mijne heb je in elk geval. Ga zo door.

Anoniem zei

Je hebt gewoon wat verzonnen. Hoeren hebben een geschiedenis van seksueel geweld en incest. Je probeert jezelf ervan te overtuigen dat je er zelf voor gekozen hebt, maar dit stuk is ook al zo doorzichtig.

Anoniem zei

Blijkens zijn/haar schrijven is de schrijver van de 2e reaktie op "Mijn ontmaagding" er zeer van overtuigd dat je alleen "de hoer kunt spelen" als je in het verleden slachtoffer bent geweest van sexueel geweld.

Hij/zij is er van overtuigd dat "Zondares" de waarheid voor zichzelf wil "verbloemen"...

De blijkbaar standvastge mening (hij/zij noemt het schrijven van "Zondares" nu al voor de 2e keer "doorzichtig")zegt mijns inziens meer over het beperkte inzicht (of mischien wel het onvermogen om tot een goed inzicht te komen)des schrijvers dan over het waarheidsgehalte van de verhalen van "Zondares".

Wel ben ik het met deze schrijver eens dat het merendeel van de dames zeer zeker het één en ander meegemaakt hebben in hun(jeugdige)leven. En dat zullen dan overigens niet alleen negatieve ervaringen op sexueel gebied betreffen. Denk bevoorbeeld ook eens aan geestelijke verwaarlozing etc.

Toch zijn er ook "dames" die om andere redenen in dit vak terecht gekomen zijn. Bijvoorbeeld omdat zij houden van een lekker vrij leventje waarin zij behoorlijk wat geld te besteden hebben. Deze vrouwen houden er dan meestal wel een zeer vrij moraal op na. Ook zullen er nog wel dames zijn die om andere dan bovenstaande redenen in dit vak gerold zijn of er bewust voor gekozen hebben.

Hoe het "Zondares" in dit leven terecht is gekomen zullen we nog wel lezen. Ze heeft in ieder geval al een tipje van de sluier opgelicht.

Haar verhalen bieden een intersante inkijk in het leven van een prostituee. En misschien zijn er wel lezers die in de loop der tijd hun mening en/of denkbeeld over prostitutie moeten bijstellen.

Maar natuurlijk zul je ook altijd mensen blijven behouden die zich een bepaalde tunnulvisie eigen gemaakt hebben en verder niet vatbaar zijn voor meningen van anderen. Well, so be it!

Anoniem zei

De waarheid is dat 99% van de hoeren ofwel een slechte jeugd heeft gehad (geweld in gezin), een verleden van drugsgebruik kent, psychologische problemen kent (bv minderwaardigheidscomplex) of een combinatie van beiden.

De meesten problemen het te verbloemen natuurlijk. DE Happy Hooker bestaat helemaal niet. Allemaal voelen ze zich vies nadat ze klanten hebben geneukt die hun vader konden zijn, zweetgeur hadden of rotte tanden.
Pas na een paar jaar volgt de grote klap en belanden ze in de psychiatrie of in de goot.


Hoeren kiezen niet zelf voor de job, het is hun lot.
En je kan je ook de vraag stellen of hoeren überhaupt nog zelfrespect hebben?

De meeste hoeren willen trouwens niet eens dat hun man of vriend andere hoeren bezoekt terwijl ze wel zelf verder de hoer spelen.

Anoniem zei

"Ik kreeg gelukkig gewoon een miskraam"

Ziek.

Anoniem zei

Bovenstaande schrijver zou dat zinnetje eens terug in de contekst moeten plaatsen, en het dan nog eens een keer moeten lezen... En verandert nu de betekenis van deze zin? Lezen is voor sommigen blijkbaar een kunst!

Zondares zei

Het merendeel van de prostituees een verleden? Misschien in sommige takken, maar zeker niet als je de hele branche bekijkt.

Anoniem zei

99% van de prostituees heeft een verleden. Je kan hoog of laag springen, maar het is de waarheid.

Anoniem zei

kan je zwanger worden van twee keer met een condoom? mijn vriendje doet dat ook altijd, moet ik nou de morning after pil? snel antwoord plz

Cedars zei

Ik zie niet in dat Zondares zou liegen over haar ontmaagding. Ze werft hier geen klanten en het kost haar alleen maar tijd om dit goed en duidelijk op papier te krijgen.

Verder zou ik willen zeggen dat ik het jammer vind dat iemand, door opvoedig of omgeving, niet kan genieten van sex cq de eerste keer. Kun je nagaan als de sex tot na het huwelijk zou moeten wachten. Wat een teleurstelling zou dat zijn.

Wat me telkens wel opvalt bij zowel Zondares als verhalen van andere DVP's is dat je als 'happy hooker' wel emotie en lust goed moet kunnen scheiden om het vol te kunnen houden. Alleen voor het geld neuken breekt je op een gegeven moment op.

De meeste mensen (cq mannen) kunnen dit niet scheiden. De meesten doen alsof ze lust en emotie gescheiden kunnen houden en dat ze er op los kunnnen neuken zonder in gewetensnood te komen, maar komen er tot hun schrik achter toch last te krijgen van jaloezie als blijkt dat hij niet de speciale band heeft met haar die hij dacht te hebben (al was het alleen maar een lichamelijke klik).

Overtuigd van hun eigen kunnen komen ze nu met een smak in de werkelijkheid terecht: "Als ik dit al niet kan, hoe kan zij dat dan wel?". Ze projecteren hun eigen beleving op die van de DVP en concluderen dat hier wel enorme emotionele problemen aan ten grondslag moeten liggen, of dat die er in elk geval aan moeten komen als ze ooit stopt met haar werk. Niets is minder waar.


Zondares: goed verhaal, keep up the good work.

Zondares zei

Mensen projecteren inderdaad een heleboel op hoeren, maar ik denk dat je nog niet helemaal begrijpt wat je moet kunnen als hoer. Mijn stukje over de slechte kanten van de prostitutie verteld daar meer over.

Anoniem zei

JE BENT GEWOON EEN KANKER HOER....

Anoniem zei

Wat een geweldige personen in de reacties allemaal. Persoonlijk vind ik het allemaal bijster interessant om te lezen wat je schrijft, ga zo door.

Anoniem zei

Interessante materie. Ik kom zelf ook uit een streng gereformeerd gezin met de problemen van dien. Blij dat ik dat allemaal achter me heb kunnen laten. De dogma's waar die kerk voor staat zijn onmenselijk.

V zei

De anoniemen die hier kunnen beweren dat 99% oid van de prosituees psychisch niet in orde zijn hebben er blijkbaar al heel veel gezien. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet? Jullie zijn een stelletje losers.

Zondares, leuke stukken. Respect.

Anoniem zei

De waarheid is dat 99% van de hoeren ofwel een slechte jeugd heeft gehad (geweld in gezin), een verleden van drugsgebruik kent, psychologische problemen kent (bv minderwaardigheidscomplex) of een combinatie van beiden.

De meesten problemen het te verbloemen natuurlijk. DE Happy Hooker bestaat helemaal niet. Allemaal voelen ze zich vies nadat ze klanten hebben geneukt die hun vader konden zijn, zweetgeur hadden of rotte tanden.
Pas na een paar jaar volgt de grote klap en belanden ze in de psychiatrie of in de goot.
-------------------------------


Weerzon domme viva doos die niet kan geloven dat sommige mensen gewoon ontzettend kunnen genieten van sex.

Vooral het stereotyp wat hier neergezet wordt is geweldig. God ik heb met voorbaar al een hekel aan de gene die dit geschreven heeft. Uitgedroogde rosbief, je zal er maar mee getrouwd zijn. Dan zal ik zeker naar de hoeren gaan...................

Anoniem zei

waarschijnlijk voelt zij zich vies na de sex. heel sneu al die aannames.

Anyway het is donderdagavond! Ik ga sletten jagen in de Aspen Valley!

Anoniem zei

Ik vind je blog echt super leuk! En ik lees het echt met plezier!

Anoniem zei

mooi beschreven ervaring

Dirk zei

Prachtig geschreven: werkelijk uit het leven gegrepen.
Persoonlijk denk ik dat het met de 'waarheid' van 'Zondares' wel snor zit. Ik vermoed niet, zoals velen hier, dat er een ander achter het blog van Zondares zit dan een echte prostitué die het blog als een soort uitlaatklep benut (anders zou het niet gratis elke twee weken beschikbaar worden gesteld). Toch begrijp ik goed dat de anonimiteit die de Zondares betracht wel wordt opgevat als 'bedrog'; d.w.z. Lezersbedrog. Het is voor hen onverteerbaar dat de verhalen hier niet bij bron kunnen worden nagetrokken en de Zondares deze lezers aanspoort zelf maar wat meer ervaring in de prostitutie op te doen. Ik ben benieuwd of de reactie van de journalistiek student nou oprecht was of een poging de identiteit van de Zondares te ontmaskeren.

Aisha zei

Dus als iemand seks gewoon lekker vind en daar haar beroep van wilt maken, ben je gelijk ziek in je hoofd en moet je naar een psychiator? Misschien moeten jullie ZELF maar eens langs een psychiator gaan.

Het valt me trouwens op dat iedereen die een kut reactie neerzet Anoniem wilt blijven, bang voor eventuele gevolgen ofzo? Jullie zijn echt laag.

Anoniem zei

99% procent heeft een verleden
ik weet zeker dat het 100% is alleen is dat niet altijd een slecht verleden

Unknown zei

Die negatieve reageerders hebben een aangeboren drang tot ruziezoeken, alle blogs en forums proberen ze te verzieken, durven zich niet aanspreekbaar op te stellen, dus anoniem.
Co.

Unknown zei

Beste Zondares,
Ik vind je stukje geweldig. Ik ben ontmaagd door een prostituee en had pech, zij was er één die haar klanten haatte en ze was chaggerijnig. Ze hield haar benen angstvallig stijf tegen elkaar waardoor ze simuleerde dat ik in haar kut zat in plaats van tussen haar benen. Ze was dik en oud. Verderop beschrijft een reageerder deze zelfde techniek. Het heeft bij mij geen boosheid achtergelaten naar prostituee's in het algemeen. Ik beschouw het als de schade en schande die wijs maakt.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Blog EN ALLE reacties, reuze interessant! Topstuk!

YoYo098 zei

Misschien ben ik een beetje laat om te reageren lees ik maar...

Ik heb genoten van dit verhaal.
Eerlijk en open :)

waarom zou diegene die dit heeft geschreven anoniem en gedetailleerd over schrijven??
Als je niet anoniem ben, dan is het aannemelijker dat je het hebt verzonnen, maar als je anoniem ben.. who gives a fuck...?..
Maar goed leuk verhaal om te lezen en en een heel interessante dame!!!

Anoniem zei

Wauw heftig zeg die miskraam en dat je bijna tienermoeder werd. Mijn ontmaagding was ook niet zoals ik verwacht had. En respect dat je je los hebt gemaakt van je vrome milieu en daardoor een sterke zelfbewuste vrouw bent geworden. En die stomme haters hierzo moet je ook lekker laten praten.

Ik heb respect voor je zondares