donderdag 10 september 2009

Besnijdenis

Mijn opmerkingen in het tekstje over "de ideale pik" hebben een heleboel onrust veroorzaakt. Dat gaat zo te zien over mijn opmerkingen over besnijdenis. Daarom schrijf ik nu een apart stukje speciaal daarover. Ik vind eigenlijk dat het onzin is om er zo moeilijk over te doen, maar er zijn mensen die er een punt over maken.

Besnijdenis is het weghalen van de voorhuid van de penis. Dat is het losse stukje vel dat over de eikel heen kan schuiven. Het komt bij best wel veel mannen voor. Alle moslims en joden zijn besneden, en die zijn ook geregeld klanten bij me. Onder Afrikaanse mannen komt het ook wel voor, maar niet zoveel. Blanke Amerikaanse mannen zijn bijna allemaal besneden. Er zijn ook besneden Nederlandse mannen.

Als prostituee zie ik heel veel penissen, en daar heb ik mijn eigen voorkeuren in. Ik heb er ook veel ervaringen mee gekregen. Ik denk dat ik een kenner ben op het gebied van de penis. Ik maak er werk van om goed met zo'n ding om te gaan, en er zitten best veel verschillen tussen soms. Daardoor krijg ik kennis van hoe ze werken. Daar ga ik best wel diep in, want ik doe het met mijn werk. Ik heb er dus mijn koppie bij als ik aan de slag ben, en de meeste vrouwen natuurlijk niet. Die zijn verblind door de liefde. Dat is niet verkeerd bedoeld.

Besnijdenis kan strak zijn, dan is veel huid weggehaald. Dat zorgt ervoor dat de penis strak staat als hij stijf is, en de eikel altijd bloot is als hij slap is. Als er weinig huid is weggehaald, dan is het een losse besnijdenis, en dan is er geen strakke huid als hij stijf is. Dan blijft de eikel ook alleen bij een stijve helemaal bloot. Als hij slap is, word zijn eikel dan ook vaak nog een stukje bedekt.

Er zit ook bij onbesneden mannen heel veel variatie in de voorhuid. Sommige mannen hebben een hele korte voorhuid, zodat je kan denken dat ze besneden zijn. Je kan zien dat dat niet zo is omdat een besneden man een litteken om zijn pik heen heeft. Andere hebben weer lange, zodat hij zelfs bij een erektie niet vanzelf terugtrekt van de eikel. De voorhuiden kunnen wijd en los zijn, of juist nauw, en hoe dik de huid is maakt ook veel verschil. Sommige mannen hebben een stug ringetje voorin hun voorhuid. Andere juist weer niet.

De gewone gemiddelde man heeft een dunne voorhuid, die als hij slap is over zijn hele eikel heengaat, en alleen een beetje open is aan de voorkant, zodat je nog net zijn eikel ziet. Als hij stijf word, trekt de voorhuid zich terug en laat de eikel bloot, met een plooi net achter de eikel. Tijdens het neuken kan die plooi net over de rand van de eikel heen komen.

Een heleboel mannen hebben andere voorhuiden, en daar zitten heel wat probleemgevalletjes tussen. Meestal zijn dat kleine probleempjes, zoals smegma, of een beetje lang zijn, of stugge ringetjes. Maar best vaak zijn er ontstekingen, of scheve voorhuiden die niet goed bewegen, of nauwe voorhuiden die pijnlijk zijn als je ze terugtrekt. Soms is het alleen een probleem voor mij en niet voor hem, als hij bijvoorbeeld een lange dikke voorhuid heeft. Dan gaat hij daarin schuiven, en dat voelt onprettig voor mij. Bij anaal vind ik het juist weer prima. Lekker makkelijk.

Vooral lange voorhuiden zijn een probleem met condooms. Ze zorgen voor afglijders, en het condoom is soms lastig om te doen. Dat zorgt er dan ook meteen voor dat je moet opletten tijdens het neuken, want je voelt bij die mannen niet zomaar dat ze afgegleden zijn.

Ik zie zovaak scheve voorhuiden, of nauwe of ontstoken voorhuiden, of voorhuiden die gekrompen zijn zodat ze niet kunnen glijden. Die mannen zouden besneden beter af zijn. Een paar van mijn vaste klanten hebben zich als volwassene laten besnijden. Daar had ik trouwens niets mee te maken! Daaraan heb ik een hoop verschil kunnen zien. Voor volwassen mannen is het best pijnlijk, en toch zijn ze allemaal tevreden.

Ik weet uit ervaring dat de verhalen over hygiëne gewoon wél kloppen. Besneden mannen zijn schoner en fijner. Besneden mannen hebben minder vaak signalen van SOA, besneden mannen zijn minder vaak ontstoken, en ze zijn minder kwetsbaar. Onbesneden mannen kan je makkelijk bezeren, besneden mannen veel minder.

Besneden mannen zijn vaker gezond. De mannen klagen evenvaak, maar de besneden mannen klagen vooral als ze de voorhuid nooit hebben meegemaakt. Ik heb daarom de conclusie getrokken, dat je als man beter geen voorhuid kan hebben, dan een voorhuid die niet kort en dun is. Je hebt als je wordt besneden net zoveel voordelen als wanneer je een goede voorhuid hebt. Zonder de nadelen. Al de verhalen over dat besnijdenis iets wegneemt en je tekort doet, zijn onzin. Al die mannen kunnen niet tegelijk ongelijk hebben over zoiets. En ik zie het zelf ook.

Voor volwassen mannen is het een toer om te besnijden, voor jongens is het veel makkelijker en ze helen sneller. Daarom denk ik dat het voor veel jongens goed zou zijn om te worden besneden. Als je al aan de voorhuid kan zien wat voor dingen hij later gaat tegenkomen, dan is het dom om te wachten tot de besnijdenis veel ingrijpender voor hem is. Als we het toch over kindermishandeling hebben, dan vind ik het erger om tegen een jongen te zeggen dat het stukje wat hem problemen geeft/gaat geven normaal is, en dat hij het moet accepteren.

Ik kom ervooruit dat ik mijn zonen zal laten besnijden, als ik ze krijg. Dat heeft niets te maken met mijn eigen voorkeuren, maar omdat ik denk dat je als besneden man beter af bent. Als het vroeg gebeurt, ben je ervan af zonder veel pijn. Dan groei je ermee op, en heb je er geen problemen aan met alle dingen die ik hierboven heb genoemd. Als het niet nodig is, hoeft het niet, maar dat kan je pas zien als een jongen gaat puberen. Ik vind het zielig om het dan pas te doen. Ik wil ze best zelf laten beslissen, maar ik heb meer ervaring dan ze zelf ooit zullen hebben. En het helpt niet als ze op 18 beslissen, dat ze als kind van vijf besneden hadden willen worden.

Het is niet alleen vanwege de problemen bij de mannen dat ik besnijdenis een goed idee vind. Ik heb zelf ook indrukken uit mijn eigen seksbeleving, maar die tellen natuurlijk niet mee als ik beslissingen neem over mijn eigen kinderen! Ik gun hun vriendjes/vriendinnetjes natuurlijk alle genot, maar ik vind niet dat ik dat mee moet laten tellen.

Ik vind besneden mannen prettiger neuken, dat is het grootste verschil. Hygiëne is belangrijk, maar de prestaties vind ik belangrijker. Als ik neuk met eenman met een flinke voorhuid, dan voelt het niet gevuld genoeg, en voel ik hem niet genoeg schuiven. Dat is omdat hij dan in zijn eigen voorhuid blijft. Daar heb ik het land aan. Een man die los is besneden, voelt net als een man met een goede voorhuid. Daar kan ik veel plezier aan beleven.

Als de man goed strak is besneden, zodat de huid om de schacht van de pik niet teveel kan bewegen, dan voel je de kleinste bewegingen door je hele doos heen. Dat vind ik fijn, want zo'n man voelt meteen een stuk groter dan hij is. Daarbij, mannen die zijn besneden houden het soms ook lekker lang uit. Je kan ruigere spelletjes met ze doen omdat ze minder kwetsbaar zijn. Zo vrij je veel meer ongedwongen. Dat vind ik erg prettig. Het liefste heb ik dus een penis die zo strak is besneden, dat het nog net geen pijn voor hem doet. Er zijn namelijk mannen die zo strak zijn besneden, dat het pijnlijk hard gaat trekken als ze stijf zijn. Dat is dan niet leuk meer voor hem.

EDIT: Ik heb nog een nieuw stukje, met meer eigen onderzoek, getypt. Je kan het hier lezen.

209 opmerkingen:

«Oudste   ‹Ouder   201 – 209 van 209
Anoniem zei

Dat jij je werk van hebt gemaakt om de liefde gevoellens van de man te exploiteren maakt jou geen autoriteit om te bepalen of een mannelijke baby of kind zich nu wel of niet zou moeten laten besnijden zonder een medische noodzaak.

Dat jij weet hoe een penis in de mond en k.u.t. smaakt, daar een voorkeur in ontwikkelt wil nog niet zeggen dat kleine jongetjes zich beter kunnen laten besnijden.

Schaam je dood mens.
Het gaat hier om sexuele trauma ofwel trauma sexualiteit (psychologische dwarslesie) die bij kleine jongens ontstaat, zoals mij overkwam en is derhalve alles zeggend over wie jij werkelijk bent (psychopaat).

Je mag dan wel flink geld verdienen aan al die schone ( getraumatiseerde) klanten van jou, maar jij bent het barbaarse soort mens die ik ooit heb gelezen.

Mij zal jou soort nooit krijgen kunnen als klant, ook al ga ik dood van de eenzaamheid in een ruimte van 1 bij 1. Ik sterf nog liever als de varken die ik ben, gegeven het feit dat deze wereld me daar op die plek als 7 jarige jongen liet mutuleren. Dit terwijl de vagina van die 2 vrouwen die ik ooit kreeg nog erger stonken dan de modder uit een sloot.

Ik hoop dat het jou waard is, al die getraumatiseerde kleine jongens die doodsangsten moeten doorstaan om hetzelfde te bereiken als een doorsnee man presteerd met voorhuid en zonder een levenlang psychische pijn.

Idioot dat u bent, mag een ander jou vergeven voor je vreselijk barbaarse blog en hoeren praktijk!!!

Anoniem zei

mijn relatie is beeindigd omdat ik besneden ben.Mn ex partner wist diet niet en vond dit abnormaal bij een nl man.
Zou graag eens uitgebreid met een serieuze vrouw hierover praten om mijn gevoel hierover kwijt te raken bvd

Anoniem zei

hallo

complimenten over je uitgebreide column.


kan ik persoonlijk via mail iets bespreken met jou?

mailadres???

alvast bedankt

grtjs M

Jan zei

Wat een bizar agressieve en ondankbare reacties tref je aan onder zo'n uitgebreide post van een ervaringsdeskundige. Normalite negeert men onintressant of ergelijke posten. Blijkbaar op de pik getrapt :D
Aan de zondares: dank voor je nuttige info!

Anoniem zei

Goede dag ik ben een Hollandse man van 28 en ben besneden op mijn 27 ik ben blij er mee plassen is fijner en hij ruikt niet meer en spuiten klaar komen is ook heel geil ik ben besneden maar draag ook een cockring en mijn piemel doet het goed

Peter_K zei

Aangezien Zondares op zoek is/was naar een gigolo zal het wel nooit meer kome van een zoontje. Voor het geval het toch nog zover mocht komen hier de redenen om die toch maar niet te laten besnijden:
https://www.youtube.com/watch?v=m_zkKciuIpA
I hope the Sinner understands English, otherwise she can use translate.

daan zei

Ik ben het helemaal eens met de schrijfster. Na het lezen van deze text heb ik dan ook aan mijn ouders gevraagd of ik mocht besneden worden. Nu ben ik strak en laag besneden. Ik moet nu wel afrekken met glijmiddel en heb een beetje gevoel verloren maar ik vind dat niet zo erg.

Ik wil de schrijfster graag bedanken voor dit mooie artikel. Ik wou dat ik veel vroeger besneden was.

Anoniem zei

Ontzettend leuk stukje, en het geeft handen en voeten aan dingen die ik ook al jaren zo voel. Ik ben geen prostituee, maar gewoon een slettenbak! 😄 Ik dacht dat ik de enige was. Ik voelde me altijd ook heel wreed dat ik ervan hou. Sommige dingen kan je alleen niet ontkennen. Doe mij maar strak besneden piemels!

Anoniem zei

Zelf ben ik vroeger besneden omdat mijn voorhuid te strak was en had daar later wel moeite mee toen ik jong was, als je in een kleedkamer kwam en douchen moest.
Maar tegenwoordig heb ik er geen spijt van, als die stijf staat, is die mooi stak en recht.
Zelf ben ik gladgeschoren en en vind het niet erg om mijn piemel te laten zien, krijg als anderen het zien vaak dan de opmerking dat het een mooie strakke rechte en gladde piemel is.
Mijn vrouw vind het super lekker ook en zegt ook dat het veel beter voelt en strakker en dat het idd lekkerder voelt in haar doos ;)
Dit verhaal doet mij goed om te lezen en vind het dan ook fijn dat iemand die veel ziet en er ervaring mee heeft, die dan een besneden piemel fijner vind.
Vind super dat je het hebt geschreven!

«Oudste ‹Ouder   201 – 209 van 209   Nieuwer› Nieuwste»