maandag 29 oktober 2012

Mijn leeftijd

We worden allemaal een dagje ouder, en ik helaas ook. Helaas, want ik zou graag voor altijd jong blijven. Niet alleen voor mijn werk, maar ook omdat ik het niet zie zitten om saai en oud te worden. Ik vind de schoonheid en de veerkracht van mijn lichaam een belangrijk iets aan mijzelf, en ik zou me niet meer mezelf voelen als ik dat zou gaan missen. Gelukkig heb ik nog niets om over te klagen, maar dat hou ik graag zo.

Om me heen zie ik mijn vriendinnen snel ouder worden. Ik pas goed op mezelf, dus bij mij hangt er erg weinig. En ik heb ook het geluk dat mijn huid en mijn gezicht lang jong blijven. Ondanks dat ik bruin, ook al weet ik dat ik dat eigenlijk niet zo zou moeten doen. Ik heb ook het idee dat een boel seks hebben helpt om niet snel ouder te worden, maar ik ben daar niet zo zeker van als sommige collega's.

Het is best normaal om je jonger voor te doen in je advertenties dan je echt bent. Als je echt jong begint doe je dat meestal niet, want dan is het niet nodig, maar ik heb in de clubs wel geleerd dat je jezelf tekort doet als je je echte leeftijd opgeeft. De mannen hebben graag een illusie, en daar hoort bij dat je lekker jong bent.

Ik vind het zelf eigenlijk onzin. Je wil toch dat iemand jong is vanwege de energie die een jong iemand heeft, en de strakheid? Dan maakt het eigenlijk niet uit hoe oud iemand is als ze die energie en die strakheid maar heeft. Maar mannen kijken er toch naar, omdat ze ons met vrouwen vergelijken die niet zo met seks bezig zijn als wij.

Toch is het ook weer niet helemaal onbelangrijk. Het is ook anders werken geworden met de leeftijd. Je krijgt ook echt wat anders. In de begintijd was ik echt naïef, en er zijn mannen die dat heerlijk vinden. Tegenwoordig speel ik dat ook nog wel, maar dat is ook echt speels. Niemand gelooft meer dat ik naïef en een nieuweling ben. De eerste tijd in de club deed ik zelfs alsof ik nog maagd was, en hij mijn allereerste. Dat geloofden ze toen zelfs soms.

Wat ik vooral merk is dat naarmate ik ouder word, ik beter met mijn lijf overweg kan. Ik kan meer hebben, ik kan meer doen, en ik vind het leuker. Het is prettiger werken geworden, en ik heb meer tevreden klanten dan toen ik nog veel jonger was. Er zit meer zelfvertrouwen ìn me, en minder stress. Dat is niet alleen maar ervaring, ik heb het gevoel alsof ik gewoon volwassener ben.

Ik hoop dat dat zo door blijft gaan. Volgens oudere collega's is dat helaas niet zo. Je bereikt een punt dat je leeftijd gaat tellen. Maar wanneer dat is, verschilt. Sommige vrouwen, zoals N, hebben als ze over de vijfentwintig zijn hun hoogtepunt gehad, en daarna wordt het moeilijker. W heeft nog steeds een stijgende lijn, en die is eind veertig. Ze werken wel heel verschillend, en ik denk dat het daar wel aan kan liggen.

Jeugd kan je kopen, zegt W daarover, maar een geslepen hoer zijn niet. Ik vind dat wel een leuk motto. Ze laat zo nu en dan wat verbouwen, maar ze houdt het wel subtiel. Ze heeft kennelijk nietzoveel nodig. Ik denk dat als je zo'n intens leven aankan als zij heeft, je wel een enorme kracht in je ziel moet hebben, en dat zal ook een boel verschil maken.

De leeftijd heeft me dus nog niet aangetast, als ik kijk naar al die klanten die steeds terugkomen. Er zijn nu periodes dat ik geen nieuwe klanten in kan boeken, omdat ik de vaste klanten gewoon voorrang moet geven. Ik vind het fijn dat ze zo trouw zijn, maar nieuwe klanten maken het vak spannend, dus ik vind het soms ook erg jammer! Ik hou zielsveel van mijn mannetjes, maar ik moet soms gewoon vers vlees.

Op een dag kan ik het werk door de leeftijd niet meer. Wanneer dat gaat zijn weet ik niet, maar ik hoop dat het nog lang duurt. Ik heb er soms wel nachtmerries over. Vooral als ik eraan denk dat ik te oud word voordat ik al mijn afbetalingen en beleggingsdoelen heb gehaald. Dat is een verschil tussen luxe rentenieren of sappelend rotbaantjes aannemen voor het geld.

In mijn advertenties heb ik al jaren me jonger voorgedaan dan ik was. Maar ik wil dat mijn advertentie ook minder snel veroudert dan ik. Op sommige sites heb ik echter een "account" waar ik mijn geboortedatum in moest vullen, en die kan ik niet meer veranderen. Dan zou ik eigenlijk een nieuwe advertentie in moeten dienen. Ik vind het jammer dat ze me zo aan die datum houden. Ik zou liever gewoon de leeftijd geven die ik denk dat de klanten me zullen schatten. Daarmee doe ik niemand tekort.

Er zijn namelijk ook magische grenzen. Je kan vaak leeftijden invullen die je in je zoekresultaten ziet, en ik heb al gemerkt dat er een omslagpunt is bij vijfentwintig. Er zijn mannen die oudere meiden niet willen zien. Daar heb ik wel al mee geworsteld. Maar ik kan geen vijfentwintig blijven. Ik heb het lang vol kunnen houden, maar het gaat nu van jokken naar liegen. Ik moet weer ouder worden, en ik kom daardoor helaas van een grote groep mannen af die een jong meisje zoeken.

In werkelijkheid begint mijn leeftijd al een poosje niet meer met een twee. De dertig heb ik ingehaald met een fles rosé, en ik kan zeggen dat ik me als dertiger fijner voel dan als twintiger. Je hebt toch meer kracht in je, dat is zo vluchtig als twintiger. Ik kan nog steeds de mannen aan, ze hebben nooit meer uithoudingsvermogen dan ik, zelfs de jonge jongens. De enige die in de buurt kwamen waren twee mariniers, daar schrijf ik misschien wat later nog wat over.

Ik voel me niet oud. Maar ik weet wel dat ik niet meer bij de jonge meiden pas. Ik weet ook dat ik nu beter ben dan toen ik een jonkie was, en dat ik de meeste jonge meiden nog wel wat kan leren. Maar toch, tòch steekt het me. Ik voel me alsof ik wat ben kwijtgeraakt. Ik kan mezelf wel laten zien dat het niet zo is, maar de wereld draait toch door, en helaas ben ik niet meer iemand die vol vertrouwen vijfentwintig in kan vullen.

Jongens, vis ook af en toe eens buiten je visvijvertje, want misschien verrassen wij ouwehoeren je juist nog wel.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

je schrijft 'ouwehoeren' in de laatste zin, maar hoop dat je er niet mee bedoeld die twee 'ouwehoeren' vna spuiten en slikken haha.
ooit ga je een point of no return door, qua leeftijd :)

Unknown zei

Beste Zondares
"Ik vind het jammer dat ze me zo aan die datum houden": Schrijf je onder een andere naam opnieuw in met een andere leeftijd en kijk wat er gebeurt.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Co heeft een punt. een site waar je nog niet zat, nieuwe foto's en gaan.

Anoniem zei

Als je het goed doet, kun je als vrouw zijnde heel goed op je 50e uitzien. Sportief en verzorgd met X-factor. Genoeg mannen wat daar opvallen.

Anoniem zei

heb tijdje geleden een veertiger gehad, amateur, maar kent die haar vak zeg !!! En nog een superlijf ook.
Normaal ga ik ook niet boven de 25 maar ik ben blij dat ik het geprobeerd heb, echt superervaring. Ik ga nog terug :-)

Henri Bik zei

Maak je geen zorgen Zondares, er zijn dames van 60 in dit vak werkzaam met veel succes..!

Zondares zei

Vaste klanten gebruiken mijn advertentie om me terug te vinden. Ik kan niet zomaar veranderen. Maar ja, het is nou eenmaal zo, ik heb er toch wel vrede mee.

Anoniem zei

Hoeveel jaar zie jij er jonger uit? Want bijv. 27/28 is voor veel mannen ook nog piepjong hoor! En ik snap je heel goed, angst voor elk rimpeltje dat erbij komt zeg maar. En je gaat er een keer mee stoppen, dat is een ding dat zeker is en val je dan misschien in een zwart gat? Ben in ieder geval heel blij en dankbaar dat je voor dit vak gekozen hebt en het nog steeds doet. En niet dat je er op je 38e pas achterkomt dat je dit altijd had willen doen maar de tijd dan niet meer terug kunt draaien, om het alsnog te doen. En je echt jonge jaren dan al voorbij zijn. Vaste klanten zijn vast heel fijn maar het enige nadeel is misschien dat je boeiend moet blijven voor ze, keer op keer. Een nieuwe klant ziet jou voor het eerst en op hem maak je toch wel indruk. Tweede keer ook, derde keer ook nog. Lijkt mij op een bepaalde manier dus toch harder werken soms, zo'n vaste klant. Al zijn mannen toch wel zo dat als ze het eenmaal gevonden hebben en ze zijn tevreden, ook wel bij je blijven en het dan wel goed vinden toch.Veel succes met je werk!

Anoniem zei

Begrijp me niet verkeerd, ik vind dat een vrouw er op haar 38e nog steeds voor kan kiezen om dit werk te gaan doen, maar dan zou ik in haar geval toch wel spijt hebben dat ik het niet wat jaartjes eerder had ontdekt...

Anoniem zei

Dag Zondares,

Ik lees jouw stukjes met veel plezier. Je zou ze als boek moeten uitgeven. Daar zal best wel een markt voor zijn. Nu ik een paar dagen niet werk, ben ik ze allemaal weer eens gaan doorlezen. Vooral het stukje over de leeftijd valt mij op. Ik was 35 toen ik besloot om als hoer ze gaan werken. Toen was ik inmiddels 10 jaar getrouwd. Ik werk nu bijna 20 jaar als hoer en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Ik zorg er voor, dat ik goed in conditie blijf en zorg goed voor mijn lichaam. Mijn ervaring is, dat er toch wel veel mannen zijn, die liever met een oudere vrouw naar bed gaan. Je kan dus nog heel lang doorgaan. Maar ik heb wel wat moeite met de naam Zondares. Ik kom net als jij uit een kerkelijk milieu. Ga 's zondags regelmatig naar de kerk, maar voel mij echt geen zondares. Ik werk met plezier en benadeel niemand. Lieve zondares, ga door zolang je het zelf leuk vindt. Veel plezier.

Ria.

Anoniem zei

Ik zou er geen probleem van maken, ik ben 52 en moet vaak verzoeken voor een date afzeggen (ontvang niet te veel). Men kan alleen mailen, ze moeten ook nog leuk en volkomen normaal zijn. Ik ben duur en werp best een drempel op om niet iedereen over de vloer te krijgen. Mannen komen hier omdat ik focus op een niet te geile benadering. Normale tekst, geen foto's van geslachtsdelen, geen ordinaire kleding, eigen woonhuis en beginnen met een Nespresso, glaasje water en interesse. Betalen is altijd achteraf en het geile gedeelte bewaar ik voor boven. Ik krijg veel first-timers die het hier aandurven, en ik heb een huisarts als klant die weleens iemand doorstuurt die even wat zelfvertrouwen kan gebruiken. Ik zie er goed en jeugdig uit, maar natuurlijk schijt ik ook in mijn broek hoe lang het nog goed blijft gaan. Wanneer komt de eerste recensie dat het er allemaal toch wat gedateerd uitziet? Gelukkig zijn ze allemaal goed. Ik haat die 'wandelaars' met hun 'over the top' verhalen van zaken die hier nooit hebben plaatsgevonden. Altijd raar volk. Ervaring leert dat mannen graag lekkere seks willen met een leuke, ontspannen vrouw. Als ik de verhalen hoor over gore toestanden, uitgewoonde huizen, honden en katten, mannen en kinderen die er rondlopen, onhygiënische dames, Appen tijdens de daad of niet doen wat er in de advertentie staat, dan maak ik me niet te druk. Ik heb nog nooit iemand gehad die kwaad wilde, mij geweigerd heeft of zonder betalen is weggelopen. De meeste ken ik vrij goed, maar af en toe zo'n nieuw strak lefgozertje die op de motor komt, is ff heerlijk. Ik wens je nog zeker 20 jaar 'Malle Babbe' plezier zonder zorgen. Aftakeling begint pas na de overgang als het oestrogeen met gierende banden je lichaam verlaat. Ik laat wel binnenkort mijn mondhoeken een beetje opvrolijken, maar meer ook niet!

Gr. C.