maandag 1 oktober 2012

Monstertjes

Ik heb het al wel vaker gezegd, de meeste mannen hebben een hele gewone pik. Er is nietzoveel verschil met hoe je ze aanpakt. Ze zien er verschillend uit, maar de maat en de behandeling is gewoon hetzelfde voor de gemiddelde man. Dat is ook belangrijk, als je helemáál geen routine kan verwachten is het werk weer telkens teveel dingen aanpassen.

Met de gemiddelde pik kan ik héél goed overweg. Ik vind ze fijn, en in mijn doos is het meteen goed gepast. Ik ben erop voorbereid, kan je zeggen. Ik vind ze fijn om mee te werken, want je kan lekker de dingen doen die je kent, je weet waar je aan toe bent, het voelt prettig, en na afloop ben ik niet rauw of opgerekt. Dat is ook fijn voor de volgende klant. Als ik de hele tijd gemiddelde pikken had, was het leuk werken hoor.

Maar niet èlke man is gemiddeld. Er zijn ook mannen die echt groter of kleiner zijn, maar dat is een minderheid. Van de vijf mannen op een dag is er misschien eentje echt niet gemiddeld. Ik vind dat wel leuk voor de variatie. Een kleine pik is weereens wat anders, ook al had de Here wat guller kunnen zijn. En een grote pik, dat is gewoon lekker. Ik voel dat als een mazzeltje, een verwennerijtje tijdens mijn werk.

Monstertjes zijn zeldzamer. Dat zijn de mannen met een pik die zó anders is, dat je er ook anders mee om moet gaan. Ik noem ze monstertjes, maar dat is een kóósnaampje. Ik vind ze niet eng ofzo, maar ze zijn gewoon vreemde lastige pikken, en daar heb ik geen probleem over. De klant helaas vaak wel. Ik vind het altijd jammer om te zien hoe een man soms een hekel kan hebben aan zijn pik.

Als je het zolang, en zovéél doet als ik, dan kom je ze wel tegen. De eerste keer is het altijd schrikken, en dat is voor de man natuurlijk erg vervelend. Later leer je wel dat je gewoon duidelijk moet zijn, dat je het allemaal wel gezien hebt, dat je het echt niet erg vindt, en dat je ermee om kan gaan. Je kan zo'n man heel onzeker maken als je er raar over doet, en daar kan hij toch ook niets aan doen.

Toen ik nog een groentje was, deed ik het heel anders. Voordat ik de ramen inging had ik alleen maar gemiddelde mannen gehad. Dat klinkt raar, maar ik had er maar een beetje ervaring voor gehad. Achter de ramen kom je óók vooral gemiddelde mannen tegen. Dat komt omdat de mannen die naar de ramen gaan komen voor een vluggertje. Mannen die flink afwijken willen vaak meer tijd hebben, dus die zoeken meestal wel ergens anders.

In de club begon ik ze pas vaker te zien. Niet alleen de monstertjes hoor, ook gewoon de grote en kleine mannen. Zo'n afgesloten club is voor sommige mannen gewoon nodig om zich op hun gemak te voelen, vooral als ze onzeker zijn. Dat is misschien ook de reden dat ik ze nòg meer kreeg toen ik thuis ging ontvangen. Ze worden sinds ik voor mezelf werk ook bijna altijd vaste klant.

Over de vaste klanten krijg je in dit stukje niets te horen. Als die zichzelf gaan herkennen, denk ik dat het erg ongemakkelijk kan worden. Maar mannen die ik allang niet meer zie daar vind ik dat ik wel wat over kan vertellen. Ik heb daar wel een twijfel bij, want ik denk dat sommige mannen de enige in Nederland zijn met iets, en dan vertel ik wel op heel Internet dat ze naar een hoer zijn geweest. Ik doe het wel, maar ik voel me er niet helemáál mee op mijn gemak.

In de damesbladen lees je: een te grote is veel moeilijker dan een te kleine, want die doet pijn. Dat ben ik niet met ze eens. Ik heb al jaren niet meer met zo'n grote gehad dat het echt pijn deed, en dat komt gewoon doordat mijn kut sterker is geworden. Sommige mannen zijn echt verbaasd dat ik ze kan hebben. Ik vind dat aandoenlijk. Ik kan wel een beetje verrekt aanvoelen als ze gaan, maar dat is snel genoeg weer voorbij. Ik vind ze gewoon lekker.

Kleintjes zijn lastiger, vooral met condooms. Als een man klein is, doe ik hem een close fit condoom om, zonder dat ik hem dat vertel. Dat zorgt al voor minder ongelukjes. Maar er zijn ook best mannen die zo klein zijn, dat ik er niet kom met een kleiner condoom. Dun genoeg om zelfs zo'n dingetje af te laten glijden, of gewoon zo kort dat het niet vast blijft zitten. Ik heb meerdere klanten gehad die net een eikeltje uit hun lijf hadden steken bij een erectie, en daar kan je het condoom niet op laten zitten. Dat springt er zó af.

Als het wel lukt met zo'n kleine man, om het condoom erop te krijgen, dan moet je nog wel meer anders doen. Ze kunnen niet neuken, zonder hem eruit te halen. Ze krijgen hem maar een paar centimeter naar binnen, dus dat werkt echt niet voor ze. Gewoon neuken is alleen maar frustrerend. Je kan het beste cowgirl doen, en je kut heen en weer halen over zijn pik, zodat hij tussen de lippen op en neer glijdt. Dat is voor mij voorspel, maar voor hem is het het meest neuken wat hij kan krijgen.

Het is niet alleen de maat die het kan zijn, je hebt bijvoorbeeld ook mannen die zo'n kromme hebben dat ze er niet goed meer mee om kunnen gaan. Ze willen meestal wel graag neuken, maar dat is vaak moeilijk. Mannen die erg krom zijn, en het bij hun vrouw wel kunnen, kunnen het bij mij vaak niet. Ik heb namelijk een nogal sterke kut, en die vormt niet zo mee. Dat is voor de meeste mannen prima, maar voor een erg kromme man kan het echt pijnlijk zijn.

Precies dat sterke waardoor ik voor de kromme mannen niet zo'n goeie partner ben, werkt juist heel erg goed bij een andere soort monstertjes. Dat worden ook telkens vaste klanten. Sommige mannen hebben een ongelukje gehad, waardoor er een soort knik, een soort scharniertje in hun pik is gekomen. Dan hebben ze een gezwollen rolletje halverwege hun pik, en die knikt daar, alsof het voorste stuk erbij hangt.

Als die mannen gewoon willen neuken, lukt dat meestal niet goed. Die pik knikt en floept er dus telkens uit. Maar ik heb altijd succes met die mannen, als ik ze met mijn kut naar binnen trek. Als je maar een beetje blijft trekken, knikt hij niet. Als hij maar diep blijft gaan, hou ik hem gewoon recht. Die mannen zijn in hogere sferen, want dat hebben ze thuis meestal niet. Ik heb ze wel aan het snikken gehad als ze voor de eerste keer in jaren gewoon hadden geneukt.

Mannen die problemen met neuken hebben door hun pik, hebben er meestal ook een heel groot psychisch probleem mee. Die concentratie op de problemen zorgt ervoor dat ze alleen kunnen genieten als het gelukt is. Ik heb allang geleden geleerd dat je met die mannen metéén moet gaan neuken, zo snel als ze ervoorinzijn, want daarna kan je lekker op een andere manier doorvrijen. Het is dan gelukt, en de druk is er dan af.

Ik vind het veel lastiger om om te gaan met mannen die een probleempik hebben en dat niet begrijpen. Ze zoeken het dan niet bij hun afwijkende pik, maar denken dan dat er iets aan hun of jouw techniek ligt. Je kan een man niet zomaar vertellen dat zijn pik het probleem is, want het ego van een man zit daar dichtbij. Toch vind ik het raar, dat zo'n vent niet snapt dat het misgaat doordat zijn zak niet achteraan zijn pik begint, maar meteen al aan de eikel. En breek me de bek niet open over voorhuiden die zelfs over een stijve pik nog heenhangen.

Er zijn natuurlijk ook hele afwijkende pikken die geen problemen geven bij het neuken. Er zijn mannen die bijna geen eikel hebben, mannen met hypospadie, of met een opvallend vreemde vorm, en dan nog zie je een boel mannen die er heel erg onzeker over zijn. Ze hebben negatieve reacties gehad, of ze verwachten ze in ieder geval. Die kan je ook het best gewoon laten voelen dat je ze accepteert, en er gewoon lekker mee aan de gang gaan.

Mannen die dènken dat ze een monstertje hebben, heb je veel meer dan echte monstertjes. Er zijn mannen die tot hun dertigste maagd blijven omdat ze denken dat ze heel vreemd zijn. Die mannen zijn bijna nooit ècht raar geschapen. Zo'n vent staat dan trillend te twijfelen of hij zijn onderbroek uit gaan trekken, en als het gebeurt zie ik een hele gewone pik zoals ik elke dag zie.

Ik denk weleens, als je nou een monstertje hebt of niet, het gaat er vooral om dat je het leuk hebt. Maak je niet drukte over hoe je geschapen bent, dat is nou eenmaal zo. Samen kan je er bijna altijd wel wat mee. Gewoon niet zenuwachtig worden en plezier hebben, en dan kom je er spelenderwijs wel achter wat er goed werkt. Maak er vooral geen toestand van. Ik heb monstertjes ertussen zitten bij mijn vaste klanten, en die zijn gewoon fijn.

7 opmerkingen:

Co Jansen zei

Beste Zondares,
Ik vind dat je mede met dit verhaal bewijst dat prostituee's ver verheven staan boven sociale hulpverleners. die hulpverleners durven woorden als lul kut en neuken niet eens te gebruiken, laat staan op dat gebied hulp verlenen.
Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Ik ben blij dat ik geen monstertje heb. Toch vond ik het erg leuk om te lezen over weer iets wat ik niet zelf zou hebben bedacht over je werk. Dank je voor het kijkje in de keuken!

Anoniem zei

"En breek me de bek niet open over voorhuiden die zelfs over een stijve pik nog heenhangen."

zie ik op internet vaak langskomen. echt raar dat die mannen er niks aan laten doen.

heb zelf fordyce spots zelfs op de eikel gelukkig valt het minder op bij opwinding, maar me toch heel lang voor geschaamd.

Zondares zei

Fordyce spots op je eikel zijn geen Fordyce spots, dan zijn het of ppp's of een SOA. Laat je dokter maar kijken. Ppp's zijn geen probleem, daar kijkt niemand je op aan, maar ik heb wel gezien dat als je besneden word en je ze dus uitdroogt, dan verdwijnen ze.

Maar maak je geen zorgen, Fordyce of ppp's zijn geen probleem!

Anoniem zei

Beste Zondares,

Leuk stukje. Vooral omdat je als gemiddelde man natuurlijk niet weet hoe je eigen pik is vergeleken met andere.

Anoniem2 was me net voor met de reactie over Pearly Penile Papules.

Ik heb ze zelf ook en schaamde me altijd kapot en was bang dat ik 'betrapt' zou worden door vriendinnetjes bij het pijpen.

Met het angstzweet op mijn voorhoofd heb ik het verteld aan meer serieuze vriendinnen, maar toen wilden ze het van dichtbij zien :S Gelukkig vonden ze dat ik me druk maakte om niks! Ik kan door de ongeïnteresseerde reactie van de vrouwen het nu zelf ook accepteren :)

http://nl.wikipedia.org/wiki/Parelketting

Anoniem zei

nee geen parelketting, en ook geen soa, ze verschenen zo rond mijn 11e toen ook naar de huisarts geweest. jaren later nog eens op sexwoordenboek (dat niet meer bestaat helaas) gelezen dat Fordyce inderdaad ook op de eikel voor kunnen komen. 'gewoon' overtallige talgbultjes

Zondares zei

Fordyce spots zijn kliertjes die opbollen, op de eikel zijn het andere soort kliertjes, en dat komt maar heel erg weinig voor. Ik heb het nogeens bij mijn huisarts gevraagd. Hij zegt dat het makkelijk afgedaan word, maar voor mijn werk is het nou eenmaal belangrijk om kritisch te zijn.