donderdag 23 juli 2009

Vrouwelijke klanten

Soms is het zo dat er een vrouw me wil bezoeken. Dat doe ik niet, want ik vind het niet fijn. Ik heb het weleens gedaan toen ik pas begonnen was. Ik dacht dat het ergens hetzelfde zou zijn als met mannen. Met de meeste mannen heb ik niks, dus ik dacht dat het net zo zou zijn met vrouwen, want daar heb ik ook niks mee.

De eerste vrouw waarmee ik het probeerde was een heel mooi meisje, en ik vond het spannend om haar bloot te zien. Ik vond het ook leuk om haar tieten te voelen, en hoe ze aanvoelde. Ik was vooral nieuwsgierig. Ik had nog nooit wat gedaan met een vrouw, en ik vond het wel spannend om te proberen.

Toen we allebei bloot waren, en we gingen aan de slag, kreeg ik een heel naar gevoel. Ik heb het wel afgemaakt, maar na afloop kreeg ik een hele lange huilbui. Het voelde heel onprettig om haar te masturberen, en ik werd bijna misselijk toen ik dacht dat ik haar ging beffen. De vibo die ik met haar had gebruikt heb ik meteen weggegooid.

De tweede en laatste keer was met een vrouw van 50, en die was echt niet leuk om aan te raken. Ik heb haar de deur uitgewerkt met haar geld terug, want ik kon het niet. Ze was heel boos maar dat kan me nu niet meer schelen. Ik heb me wel schuldig gevoeld omdat ik het met mannen nooit zo had aangepakt. Met mannen ben ik altijd heel netjes.

Ik ben niet vies van vrouwen, en ik had me voorgenomen om gewoon die seksuele dingen met ze te doen, dus met vingers, vibrators, en strelen enzo. Maar ik kon het niet toen we bezig waren, er was een hele sterke emotionele barrière. Ik voelde me aangetast, want ik deed iets wat ik in het diepste van mijzelf, niet wilde. Het voelde heel vreemd en verkeerd om een vrouw zo aan te raken.

Toen ik een teenager was heb ik wel wat gespeeld met mijn hartsvriendin, maar dat ging niet zo mis. We zijn niet verder gegaan dan elkaar vingeren, maar dat kon ik niet met mijn klanten. Ik dacht dat ik te ver was gegaan deze keer en dat ik het werk nooit meer zou kunnen doen. Ik vroeg me af hoe mijn leven verder moest zijn, en ik was helemaal verloren. Mijn volgende klanten heb ik afgezegd toen, maar ik was er gelukkig één vergeten!

De mannelijke klant die ik toen had voelde gewoon zo ontzettend goed en vertrouwd. Ik kno me weer ontspannen. Hij was echt niet bijzonder en toch was hij heel fijn. Met vrouwen voelt het niet zo natuurlijk als met een man, ik kreeg met vrouwen het gevoel dat ik iets over een grens deed, en dat als ik verder ging er iets zou breken. Mijn lichaam kwam in opstand. Zelfs met de meest saaie, vieze, en onaardige mannen heb ik dat nooit zo erg gevoeld.

Ook al raak ik meestal niet opgewonden, het is altijd seks wat ik doe, en dat kan ik alleen maar met mannen. Met vrouwen kan ik het gewoon niet, en dat wil ik ook nooit meer proberen. Als er een vrouwelijke klant is, dan is het no deal. Ik ben niet tegen lesbo-vrouwen, maar lesbisch is gewoon niet iets waar ik mee om kan gaan. Er zijn genoeg meiden in het vak die het wel doen. Laat ze daarheen gaan.

4 opmerkingen:

Hetehenk zei

Het is wel apart dat je eigenlijk je eigen gevoelens niet vooraf kan voorspellen.
Gevoelens zijn zowiezo niet makkelijk te voorspellen en zijn vooral te meten met lichamelijke reacties - vlinders in buik, kramp, spierpijn in de nek etc. Ook voor jou, met zo'n ervaring in hoe je met gevoelens omgaat is dat nog steeds iedere keer nieuw.

Ik vind het heerlijk om de andere kant van het verhaal eens te horen. Maar dat jij dan bij onder andere dit verhaal op zo'n open manier neerzet dat je je kwetsbaar toont is heel erg inspirerend. Ik leer veel over mijn eigen gevoelens en het is heerlijk om een spiegel te zien over wat belangrijk is en waar je je nou echt geen zorgen over moet maken.

ik vindt je een geweldig blog hebben - dankjewel voor het vele leesplezier!

Anoniem zei

Je moet niet iets tegen je zin in doen als je er niet goed bij voelt. Dus dat was de juiste keuze.

Unknown zei

Fijn om te lezen dat 100% hetero geen fabeltje is, en dan wordt het begrijpelijk als een hetero boos wordt als een homo opdringerig naar hem of haar toe is.
Co.

Anoniem zei

Ik heb voor mijn man een keer een prostituee besteld omdat een trio hem leuk/lekker leek.

Een mooie vrouw is prachtig om naar te kijken maar ik ben in de tijd dat we bezig waren geen moment opgewonden geweest.

En even als referentiekader ... als mijn man alleen al naar me kijkt word ik vaak al drijfnat :)

Grts, ikke