dinsdag 28 juli 2009

De visser

Een van mijn vaste klanten komt altijd aan mijn deur met zijn visserskleren aan. Hij gaat vaak vissen, en als hij klaar is komt hij even bij mij. Sindskort komt hij ook met zijn koffer en zijn hengels naar binnen. Ik stond verbaasd. Ik vroeg me af wat voor rare fetish deze man kon hebben, maar hij zette alles in het halletje en deed net als normaal. De tweede keer dat hij met zijn hele visspul binnenkwam heb ik hem gevraagd waarom hij dat deed.

Hij laat zijn visspullen niet meer in de auto liggen omdat er in zijn auto is ingebroken, en ze hebben zijn dure hengel gestolen. Die visspullen kosten blijkbaar veel geld. Hij is erg zuinig op die spullen, want hij gaat niet alleen maar vissen om een smoes te hebben om bij mij te komen. Dat had ik wel gedacht. Hij begon erover te vertellen. Ik vind het doodsaai als een man gaat praten over dat soort dingen, maar ik doe altijd alsof ik het interessant vind.

Als een man een hobby heeft, dan doe ik altijd alsof het interessant is. Ik hoor een heleboel over postzegels, vlinders, vogelspotten, voetbal, tennis, golf, en nog veel meer. Ik vind het allemaal niet interessant, maar ik doe alsof omdat de klant dan het gevoel heeft, dat hij serieus word genomen. Dan voelt hij zich meer op zijn gemak, en hij geniet meer van de seks.

Dat is heel belangrijk in de prostitutie. De man wil seks, maar hij wil vooral genieten. Als hij met je kan praten, en hij voelt zich op zijn gemak met je, dan geniet hij veel meer. Je moet je interesse niet overdrijven, want dan merkt hij snel dat het niet echt is. Het is voor mannen netzogoed belangrijk om emotioneel contact te hebben met hun sekspartner.

Bij de visser is dat nog belangrijker. Hij schaamt zich een beetje om bloot te zijn waar ik bij ben. Als ik hem meer op zijn gemak heb gesteld dan heeft hij dat niet zo. Hij wordt niet zo makkelijk stijf, maar als hij stijf is komt hij wel snel klaar. Je moet heel goed aanvoelen hoe lang je door moet met je voorspel, want anders is hij klaargekomen terwijl er nog veel tijd over is. Hij kan maar één keer klaarkomen. Hij heeft heel makkelijk het idee dat je hem snel probeert kwijt te zijn. Daarom moet je goed oppassen.

Hij is in bed erg makkelijk. Hij is schoon op zichzelf, en hij grijpt niet teveel naar mijn lijf. Ik vind het niet erg als een man me betast, maar mannen kunnen zo ruw en onhandig zijn. Hij heeft een kleine pik, dat komt ook mooi van pas. Natuurlijk vertel ik hem dat niet. Mannen denken dat je ligt te smachten naar een enorme pik bij je werk. Eigenlijk is kleiner makkelijker. Je kan er niet zo rauw van worden.

De visser is best een fijne klant, maar die hengels maken me zorgen. Ik wil niet dat het teveel gaat opvallen. Voor je het weet dan snappen mensen dat ik me hier prostitueer, en daar heb ik al hele grote problemen mee gehad. Ik had liever, dat hij die dingen in zijn auto liet. Hij wil het niet aan dat het gestolen kan worden, dus dat doet hij niet. Ik weet niet wat ik ervan moet vinden.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het lief, zoals je over je klant schrijft. Ik ben blij dat je zo positief tegenover je klanten kan staan.

Zondares zei

Ik sta best positief tegenover de meeste klanten hoor. Ik vind ze niet allemaal even aardig, maar het zijn er veel en dan heb je dat. De meeste zijn mannen met wie ik wel een pilsje ga drinken.

Dirk zei

Je maakt mij niet wijs dat er geen buren van je werkadres zijn die niet doorhebben wat je daar uitspookt. Dat is de naïviteit ten top. Zolang jij je rustig houdt en er geen overlast van komt, dan laten deze buren jou gewoon je gang gaan. Leven en laten leven, heet dat. Je moet in Nederland wel met je hutje op de Veluwe zitten of op Rottumerplaat wil mogelijk zijn dat privé nog privé is. Ergens anders is dat godsonmogelijk... Er lopen elke werkdag +/- vier mannen in en uit over de gallerij en maar een vrouw in/uit. Ik wed dat de hele flat het al weet...

Unknown zei

Dus niet over mijn hobby emmeren, lekker dier, wel over iets wat mij niet interesseert soms? Oké mijn surfplank zal ik dus niet meer meenemen.
Co.