maandag 29 juni 2020

Luchtje

Ik zorg dat ik slank en soepel blijf, want dat vinden mijn klanten sexy. Ik zorg dat ik netjes geschoren en bijgewerkt ben, want dat vinden mijn klanten aantrekkelijk. Ik zorg dat ik fit en atletisch blijf, want dat vinden mijn klanten geil. Ik zorg dat ik een goed gesprek kan voeren, en leuk ben om aan te horen, want dat vinden klanten betoverend. Ik zorg dat ik me kleed op een manier die me complimenteert, want dat vinden de mannen stijlvol. Ik zorg dat ik schoon en zacht blijf, want dat vinden de klanten zalig. En ik vind dat allemaal ook. Voor mezelf.

Maar op de achterbank komt ook nog je geur. Geur is belangrijk voor of je iets of iemand prettig of juist walgelijk vindt. Mensen vinden geur maar bij twee dingen belangrijk, en die zijn eten en seks. Vaak nieteens terwijl ze doorhebben dat het zo voor ze werkt trouwens. Geur grijpt diep in op je emoties, en nieteens op een manier die je logisch kan uitleggen. Soms zelfs tegen wat je zou denken in.

Als ik een man ruik die de hele dag heeft gezwoegd met zijn lijf, zoals een verhuizer of een tuinier, dan vind ik dat stinken. Als zo'n vent bij me in de buurt komt, wordt hij zonder pardon naar de douche gestuurd. Die man merkt het vaak nieteens aan zichzelf omdat hij er de hele dag met zijn neus op zit, maar ik vind het walgelijk. En tegelijk slaat het me in mijn kut alsof er iets opeens in me wakkerwordt.

Je kan in mijn werk illusies maken met je gedrag, met je houding, met je bewegingen, met wat je zegt, met wat je aantrekt, met hoe je klinkt en kijkt, maar met geur is dat heel moeilijk. Je kan wat met parfum werken, maar dat is ook niet erg effektief. Je kan wel ruiken naar een fris boeket, maar dat is maar één letter in het alfabet van geur. Je kan gewoon niet veel spelen met geuren.

Sommige meiden hebben mazzel. Ik heb verhalen gehoord van meiden die neutrale zeep gebruiken en verder niets, zelfs geen deo, omdat mannen helemaal wild worden zogauw ze haar ruiken. Dat is dan wel verschillend met hoever ze van hun menstruatie afzitten, maar het is een heel prettig iets om te hebben. Lang niet elke meid heeft dat effekt, en zeker niet zo sterk. Je weet het pas als je het probeert natuurlijk.

Een collegaatje merkt dat mannen die hun neus in haar haar begraven meteen stijf worden van haar geur. Maar alleen als ze niet aan de pil is, en niet als ze ongesteld is. Haar lijf geeft een geur af die haar vruchtbaarheid aangeeft, en mannen worden daar wild van. Ik heb dat niet, en dat vind ik erg jammer. Het lijkt me niet alleen makkelijk, maar ook erg leuk om iets te hebben dat puur van jou is en mannen gekmaakt op die manier.

We hebben allemaal wel gehoord van het oude hoerentruukje om je vinger in je doos te steken en dat achter je oren en in je boezem af te vegen. Mannen die kut ruiken worden geil, is het idee. Het is een beetje bot, maar als het werkt moet je niet te nauw kijken. Sommige meiden zweren erbij, maar voor de meeste meiden werkt het helemáál niet. En je ruikt zelf dan ook de hele avond kut.

Het is belangrijk wat je van je eigen geur vindt. Hoe jij jezelf ervaart is natuurlijk anders dan hoe een ander je ruikt. Ik kan de geur van mijn kut niet op prijs stellen, maar mannen steken er maar wàt graag hun neus in. Als je je lekker voelt in je geur, ga je veel makkelijker met jezelf en anderen om dan als je vindt dat je stinkt. Dat geldt voor ons, en helaas ook voor onze klanten.

Mannen vinden het meestal verschrikkelijk om naar man te ruiken. Vooral onzekere mannen hebben de neiging om zich helemaal van top tot teen met aftershaves, eau de cologne, deodorant en bodylotions in te sprenkelen. Daar komt dan een chemische walm vanaf waardoor je de neiging krijgt je adem in te houden. En deo op likbare plekken spuiten is ook een slecht idee, want ik krijg dat dan in mijn mond, en dat blijf je uren proeven.

Nieuwe meiden, groentjes dus, doen dat ook wel. Die parfumeren zich helemaal de tering, en daar zit niets natuurlijks meer aan in de taal van de geuren. Mannen zijn meestal botte horken, dus die merken nieteens hoe overdreven dat is, maar hun onderbewuste ervaring merkt wel dat er iets ontbreekt. Sommige van die groentjes krijgen dus pas klanten los nadat de parfum een beetje is verwaaid, bijvoorbeeld bij de tweede klant.

Daar zit alleen nogwel iets subtielers aanvast. Als je echt het beest in een man wil opwekken, en dat beest moet er natuurlijk dan wel vantevoren ìn zitten, dan moet je niet alleen naar jezelf ruiken, maar ook liefst naar de seksuele geuren van een andere man. Als de mannenzweet en sperma van je afdruipt is dat teveel, maar een beetje een subtiele hint die hij maar nèt kan ruiken levert spetterende hebberige grijperige harde seks op.

Helaas moet je daarmee oppassen. Er zijn genoeg mannen waar dat beest helemaal niet inzit, en het kan erg botsen met het imago wat je neer wil zetten. Als je probeert een fris meisje te zijn dat dit bij hoge uitzondering doet, maar eigenlijk vooral een deugdzaam leven leidt, voor wie dit netzogoed een zeldzaam uitje naar stoutheid is als voor hem, dan moet je niet ruiken naar je vorige klant natuurlijk. En denk maar niet dat de man er wel overheenkomt.

Geur grijpt diep in namelijk. Het kan je hele illusie ondersteboven schoppen. Een collegaatje begon haar carrière als domme, en ookal had ze er ervaring mee in haar eigen relaties, ze was nogal angstig om het te doen voor geld. En dat angstzweet, dat róken ze. En dan ben je geen effektieve domina meer. Maar het is nog knap lastig om te ontdekken dat het zo werkt, en dat geur de reden is. Want geen man die je dat verklapt.

Dan is het goed om W als mentrix te hebben, want die zag het onmiddellijk en had de oplossing. Leren gezichtsmaskers, rubber gezichtsmaskers, zolang het maar goed muf wordt en meurt. Dan krijgt de klant jouw geur nog nauwelijks mee. Dat heeft haar door de eerste weken en maanden gered, tot ze haar draai vond. Nu gebruikt ze alleen nog haar kont als masker voor haar slaafjes.

Je kan het niet sturen hoe je eigen geur is. Je hebt de keus tussen je wel laten ruiken, of niet. Natuurlijk moet je eigen geur wel "vers" zijn, dus je moet wel wassen enzo, maar je kan niet spelen met je geur, je kan je eigen geurtje niet faken. Ook meiden die de zweterige luchtjes van collegaatjes "lenen" door gebruikte kleren aan te trekken of zelfs het kutparfum gewoon direct uit de gleuf van de collega te halen, komen nergens. Het werkt niet.

Daar zit een heel stuk biologie achter. Het verhaal is dat mannen aan je lichamsgeur ruiken dat je immuunsysteem goed past bij het zijne, en je dus sterk nageslacht krijgt. Dat vind ik moeilijk te geloven, want dan zouden er dus meiden zijn met een immuunsysteem dat bij elke man past, en meiden wiens immuunsysteem bij niemand past. Want daar komt het meestal opneer. Je pikt er met je geur niet een bepaalde groep uit, meestal is het alles of niets.

Nog iets wat wel een interessante extra ingewikkeldheid veroorzaakt, is los haar tijdens je date. Mannen houden van los haar, en dat vangt geurtjes heel goed. En je gaat niet meerdere keren per dag je haar wassen. Febrèze in je haar spuiten is een slecht idee, en het waait niet genoeg uit. Afentoe moet je dus keuzes maken als je niet de hele dag met een luchtje in je haar wil doorlopen.

Bij mannen die sterke luchtjes hebben of gebruiken, dus vooral de parfum-overdrijvers, doe ik mijn haar in een knot of vlecht. Ja, dat zien ze misschien wel liever anders, maar je houdt die lucht veel minder vast als je je haar strak opbergt. Dat is tegenwoordig minder belangrijk nu ik met de escort maar heel zelden meer dan één klant per dag heb, maar toen ik nog in de bordelen of in mijn werkflatje werkte, was dat belangrijk.

Ik probeer fris te ruiken. Niet te geparfumeerd, maar meer muntgeuren enzo. Dat ruikt "schoon" en neutraal. Bovendien is het niet een soort lucht die een man in de problemen brengt als hij ermee thuiskomt. Ik heb ookwel citrusgeuren geprobeerd, want dat heeft dezelfde voordelen, maar die geuren passen niet echt bij mij. Ik probeer ook gewoon fris te zijn door vers gedoucht te zijn, en dat is natuurlijk het belangrijkste.

Helaas heb ik de gewoonte om veel koffie te drinken. Daar krijg je koffie-adem van. Koffie-adem stinkt niet alleen, mannen vinden het ook afgeilend. Zweterig of muf zijn vinden ze jammer, maar dat kàn nogwel. Koffie-adem is een turn-off omdat je dan ruikt naar een saai iemand. Het ergste is dat ik dat óók heb met mannen met koffie-adem, dus ik kan ze nieteens ongelijk geven.

Daarom poets ik vaak mijn tanden, en ik gebruik ademverfrissers. De koffiegeur komt uit je keel, en die kan je niet poetsen, maar het wordt al veel minder als je maar je mond fris houdt. Je kan ook beter knoflook, rauwe uitjes en tomaten links laten liggen. Die zorgen ook voor een slechte adem. Maar als je poetst, en gemberthee drinkt, en nu en dan een appeltje eet, hou je het wel fris.

Om het okee te doen, hoef je eigenlijk niet veel te doen. Voor je date douchen, je vulva even goed doorspoelen, schone kleren aan, geen lichaamshaar, geen döner met knoflooksaus onderweg, zorgen dat je niet hoeft te poepen tussen het douchen en de klant, je werkparfum niet met liters tegelijk gebruiken, en je zit gewoon goed. Ja, het kan wel beter, maar beter hóéft niet.

Helaas hebben veel klanten het toch niet goed begrepen. De meeste mannen zijn schone mensen, die normale hygiëne toepassen, maar je hebt er veel die toch niet snappen hoe het moet. Al wil ik ookwel even aanstippen dat normale hygiëne niet genoeg hygiëne is als je gaat seksen. Je bent nog schoon genoeg met je kleren aan, dat wil niet zeggen dat dat ongeschoren kruis van je dat de hele dag in die onderbroek heeft liggen broeien lekker fris is.

Veelteveel mannen, en daarbij horen ook heel veel mannen die zichzelf onderpoedelen met deo en eau de cologne, zijn toch gewoon niet zo schoon als je zou mogen verwachten. Ik ben echt niet vies van lijven, en ik vind een beetje gezond zweet niet erg, ik vind lichaamshaar ook niet persé verkeerd, en de monteur mag ook langskomen met de zwarte aanslag die in zijn huid is gekropen. Maar mannen maken drie dingen niet goed schoon. Hun bilspleet, hun mond, en hun eikel.

Je kakt uit je bilspleet. En volwassenen hebben meestal haar groeien daar. Vrouwen halen dat weg. Mannen meestal niet. Ik heb maar heel weinig mannen gezien die wat aan dat haar doen. Ze zijn vaak heel verrast als je het voorstelt. En dat haar is bij mannen dikker dan bij vrouwen. En die mannen maken hun kont schoon met een beetje WC-papier. Ik ga je niet uitleggen hoe dat uitpakt, dat kan je zelf voorstellen. En sommige van die mannen willen dan anaal gevingerd worden.

Een lekker stevig kontje is heel aantrekkelijk, maar als er een verborgen poephaarbal tussen geklemd wordt, dan hoef ik hem niet meer. En dat kan je soms zelfs ruiken voordat je hem ziet, vooral als het een zweterige dag is en de boel warm, nat en broeierig is. Het gekste is dat die mannen dat zelf nieteens snappen, gewoon niet beseffen watvoor smerigs ze daarachter hebben zitten.

De mond is ookweer zoiets. Ik heb zelf dus best aandacht voor mijn mond, zelfs ookal zoen ik niet, maar héél veel mannen hebben hun basishygiëne daar niet in orde. Ik ben best geschokt van hoeveel mannen gewoon niet elke dag hun tanden poetsen. Dat rokers hun mond niet schoon kunnen houden begrijp ik dan nogwel, ookal is het geen exkuus, maar als je gewoon niet poetst ben je echt aan het verloederen. En dat ademt dan dus wel in mijn gezicht.

Het laatste probleempunt is de eikel. Alle mannen die nog een voorhuid hebben, maken smegma aan. Dat smerige spul is een nachtmerrie, en ookal gaat er een condoom overheen, het idee alleenal van dat spul dat bij me in de buurt komt maakt me al een beetje onpasselijk. Smegma heeft al een heel eigen stukje, dat ga ik niet nog eens overdoen. En het is zo simpel, was gewoon je pik minder dan een uur vantevoren of laat je gewoon besnijden.

Geur is dus lastig. En het zit meer in de weg dan dat je er echt wat aan hebt. Maar als je dan een klant hebt die gewoon lekker naar man ruikt, zodat je opeens veel meer zin in je wip hebt, en hij dan ooknog met een genietende zucht je geur van tussen je tieten opsnuift, dan is het wel een leuk iets. Je kan er niet op rekenen, maar als het er is, is het mooi meegenomen. En dan, alléén dan, kan je er wat mee. Dan zorg je de volgende keer dat hij komt dat je niet parfumeert, en nèt wat minder grondig je wast. Laat hem maar snuiven.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi stukje weer. Leerzaam ook. Al wist ik uit eigen ervaring al langer dat geur voor goede seks een belangrijke factor is.

Zelf probeer ik altijd schoon te zijn en fris te ruiken als ik weet dat ik seks ga hebben. Ik douche vantevoren en besteed daarbij extra aandacht aan mijn lul en bilnaad. Uiteraard doe ik dat ook als ik weet dat ik een prostituee ga bezoeken.
En met een pepermuntje of mentholsnoepje zorg ik voor een frisse adem.

Vrouwen die naar sigarettenrook of alcohol ruiken kom ik in het professionele circuit gelukkig niet zo vaak tegen. Gelukkig maar, want dat vind ik een grote afknapper. Maar vrouwen die erg scheutig naar parfum ruiken behoren ook niet tot mijn favorieten. En dat heeft niets te maken met het feit dat ik bang ben dat mijn partner dat dan zou ruiken, want ik ben al weer een tijdje single. Ik denk eerder dat teveel parfum mij afstoot omdat ik de geur gewoon niet plezierig vind.

Natuurlijk moet een vrouw schoon en fris ruiken, maar ik prefereer een natuurlijke frisheid boven de frisheid uit een flesje.
Jaren geleden kwam ik heel regelmatig bij een amateurdame die aan privé-ontvangst deed en die rook echt geweldig! Ik weet niet of je het zo kan zeggen, maar "helemaal mijn smaak"! Haar geur had niks te maken met zeep of met een luchtje dat ze opdeed (al maakte ze daar, spaarzaam, ook wel eens gebruik van), nee, het was haar persoonlijke, lichaamseigen geur die ik bijna betoverend lekker vond.
Helaas werkt deze lieve, bijklussende studente al een paar jaar niet meer, maar als ik haar morgen zou ontmoeten, dan zou ik haar (zelfs als ze uiterlijk enorm zou zijn veranderd) zeker aan haar eigen geur herkennen.

Dat voor wat betreft de eigen, persoonlijke geur, die je als individu inderdaad nauwelijks kan sturen.

Maar zoals jij terecht opmerkt, Zon, het is ook wel eens anders. Soms wordt een voor mij blijkbaar heel aangename geur veroorzaakt doordat de dame van plezier, met wie ik het bed ga delen, net intiem is geweest met een andere klant. Ik weet dan niet wat het precies is, misschien een lichte vrouwelijke lichaamsgeur, gecombineerd met een zweem van zweet, sperma en rubber. Want ja, ook de geur van seks is (soms) heel opwindend.

TK zei

Goed dat je die mannen een beetje opvoedt! :D
In Azië gebruiken ze vaak een bidet toilet. Dat zouden ze hier ook moeten doen.
Zelf vind ik het altijd jammer wanneer een vrouw net gerookt heeft voordat ze langskomt. Dat zoent toch minder lekker.

Anoniem zei

Wat ik ook vaak van de dames hoor is naast de bilspleet, eikel en mond, mannen met (lange) scherpe nagels. Dat wil ook nog wel eens sporen nalaten bij de dame.

Anoniem zei

ik douche en scheer me voor ik naar een hoer ga. Ook knip ik m’n nagels.

Mij is weleens verteld dat m’n scherpe nagels niet fijn waren [net geknipte nagels kunnen scherp zijn].

Dus ik let erop dat ik m’n nagels wat eerder knip dan net voor de date.

Ook deed ik het scheren uit luiheid wel eens alleen met de tondeuse. Een prostituee [die ik goed kende, we neuken zonder] vroeg een keer om me niet te scheren .... omdat de [rest]haartjes scherp kunnen zijn bij iemand met een gevoelige huid, met het schuren. Dus tegenwoordig gebruik ik toch altijd mesjes in plaats van [alleen ff] de tondeuse om me te scheren en ben ik wat preciezer.

Een keer was ik al [in consent] onder geplast door een roemeense. Eigenlijk was ik het al ‘vergeten’ bij de tweede [hongaarse] prostituee op die dag. Toen dacht ik er opeens aan omdat deze hongaarse mij vaak zoent op de huid en ik vond het wel zo eerlijk haar toch even te waarschuwen. Dus ik zeg ojaaaa ik ben ondergepist met roemeense pis [dus misschien maar niet zoenen. Maar ze vond het geen probleem en dat gaf ze ook duidelijk aan.

Prostituees hebben mij ook wel eens spontaan uitgelegd als ze wondjes, een blauwe plek ofzo hadden ‘hoe of wat’ .... gebeten door hun hondje of van het sporten ........ vermoedelijk omdat dat gevoelig ligt. Als ik iets heb .... een wondje of zoiets ..... geef ik dat ook meestal even aan voor de sex. Als ik er aan denk. Kwestie van beleefdheid over en weer.



TK zei

Dus je laat je onder pissen, maar gaat dan niet even douchen na afloop? :D

abaalser zei

Misschien kun je ons eens een cursus piemelwassen geven? Want van alleen afspoelen word hij niet heel erg schoon. Van masturberen onder de douche wel, dan zie je dat er nog best wat van af komt. Het zit dus diep in de poriën en dat komt makkelijker los als hij groter is. En anders met zeep maar dat word afgeraden.
Vrouwen maken trouwens ook smegma aan.

Koffie-adem kun je wegspoelen door tussendoor water te drinken wan dan impregneert het je keel niet. Tenminste, dat is mijn theorie ik weet niet 100% zeker of het werkt.

Mk zei

Abaalser: ik heb geen piemel en er geen verstand van, maar als het allemaal schoon wordt van masturberen onder de douche... nou, dat is toch een toffe oplossing? Met de vlag in de hand voor volk en vaderland elke dag even, dan! ....niet? :)

Fijn dat je op dat soort dingen let trouwens. Zoals het hoort, maar wat niet iedereen doet.

Anoniem zei

Over die geur: er zijn producten op de markt die de werking van feromonen imiteren of de geur van de eigen feromonen versterken. De wetenschappelijke onderbouwing zal wel dun zijn, maar misschien valt het te proberen.

Anoniem zei

aan: 29 juni 2020 om 16:08

als ik 2 hoeren op 1 dag doe, dan douche ik inderdaad niet tussendoor. Niet zo zeer dat ik dat niet wil, maar omdat tussen 2 raamhoeren in douchen niet heel gebruikelijk is.

Als ik het er met 2 tegelijk doe douche ik toch ook niet als ik de sex-switch van de één naar de ander? (-;

En ik gaf aan ik was het ‘vergeten’ en ik heb het gezegd tegen de tweede omdat ik weet dat ze op haar werk douched voor ze start. Dus door het te zeggen gaf ik haar de optie mij te weigeren, of mij een douche-beurt aan te bieden of het te negeren.

Ik ken haar [de tweede] goed. Ze is ook wel eens een keer bij mij thuis geweest en meer ..... Ze vond het verder prima.

TK zei

Dat verandert de zaak inderdaad! Maar toch, gewoon weer je kleren aantrekken en ondergepist en al de straat weer op, dat lijkt me ook niet erg fris. Maar misschien geeft u daar minder om. :D

Anoniem zei

aan 5 juli 2020 om 14:32 ik doe dát ook niet dagelijks, maar ik had wel het idee dat ik nu meer sjans had van enkele oudere dames op de dorpsstraat in Voorburg. Het idee. Alleen het idee.