maandag 17 februari 2014

Smegma

De eerste keer dat ik smegma tegenkwam, was toen ik met een vriendinnetje van school meeging naar de manege. Zij was paardengek, en ik vond het wel interessant. We hebben de hele dag paarden staan kammen, borstelen, voeren, hun poep geschept, en vlechten in manen gelegd. Ik vond het allemaal heel interessant, maar ik was erg geschokt toen een ander, ouder meisje een soort "pil" van wasachtige troep uit de penisplooi van het paard haalde. Dat was smegma.

Ik had toen nog helemaal niets met seks, en ik zag de penis van het paard ook niet als iets seksueels, maar dat smegma bij een penis hoorde bleef me wel bij. Toen ik jongens heel anders ging zien, begon ik me wel zorgen te maken over of mannen ook smegma hadden. Eigenlijk vond ik het hele idee van een penis al nogal smerig, en vond ik het al raar van mezelf dat ik er toch wel nieuwsgierig naar was.

Mijn eerste vriendjes hadden allemaal smegma. Mijn eerste liefde, en mijn krakersvriendjes, die waren allemaal nogal voorzichtig met schoonmaken, en dan hoopt het een beetje op. Ik had al heel snel geleerd om het te accepteren. Ik maakte me er niet druk over, en ik pijpte ze gewoon zonder condoom. Ik gruwel er nu van, maar toen vond ik het normaal. Ik likte het op en slikte het door. Brrr.

Gelukkig maken mannen niet zoveel smegma als paarden. Maar mannen maken helaas wel genoeg om te merken. En dat kom ik tegenwoordig haast elke dag tegen. En elk jaar vind ik het weer wat smeriger. Ik dacht dat ik juist makkelijker ermee zou worden. Ik ben veel makkelijker geworden met bijna alles, van ouderdomstekens tot stinkvoeten tot lichamelijke afwijkingen, maar smegma ben ik juist minder gaan verdragen.

Ik kan het ruiken. Vers smegma ruikt niet sterk, maar dan moet je het wel elke paar uur helemaal wegwassen, en dat doen de mannen niet. Ik kan het ruiken aan mannen als ze gewoon aangekleed langs me lopen. Dat is iets wat ik me nooit voorgesteld had toen ik begon. Het is haast een zesde zintuig geworden. Soms stap ik in de lift en ruik ik de smegma van een man die er eerder was.

Als je een vent de douche instuurt, aan het begin van zijn afspraak, wast hij vanalles, maar zijn eikel krijgt alleen een snelle spoelbeurt zodat de grote korrels en slierten worden weggespoeld. En de meeste trekken hun voorhuid maar een stuk terug, zodat hun eikel net blootkomt, en vouwen dus die voorhuid niet helemaal binnenstebuiten. Daar blijft dan vanalles inzitten.

Smegma is kleverig, dus met spoelen kom je er gewoon niet. Maar de meeste mannen maken het niet grondig schoon, omdat hun eikel te gevoelig is. Ook al help je ze met schoonmaken, als het daarop komt maken ze ongemakkelijke bokkensprongetjes omdat het pijn doet om goed te wassen. Ik vind het heel onmannelijk als een vent te gevoelig en kwetsbaar is om zichzelf netjes schoon te maken.

Als ik smegma zie verlàng ik naar het moment van het condoom. Als het maar binnen dat rubberen ding zit, dan ruik ik het niet, proef ik het niet, en komt het niet in mijn vagina. Ik heb meestal een hekel aan condooms, en ik wou dat ik ze niet nodig had, maar bij smegma ben ik er maar wat blij mee. En ergens vind ik het zelfs een vies idee dat het bìnnen me is, ookal is het veilig in een condoom opgesloten.

Ik heb zovaak gehoord dat smegma natuurlijk is, en volgens het internet is het goed voor vanalles. Internet lijkt er wel verliefd op, smegma en voorhuiden. Dat kwam ik bij mijn stukjes over besnijdenis al tegen, ik heb geen populaire mening. Het wordt verkocht als natuurlijk, ze doen alsof je er als vrouw maar wàt blij mee zou moeten zijn. Dat het geaccepteerd wordt, begrijp ik prima, maar ik verbaas me een beetje over die liefdesverklaringen.

Mijn dokter zegt dat smegma is wat ervoor zorgt dat de eikel zo glimmend glad, zacht en gevoelig blijft. Maar het is ook een voedingsbodem voor allemaal bacteriën, dus je moet het wel de hele tijd schoonhouden. De geur komt van die bacteriën af, dus zosnel als je het ruikt, is het veel te oud en had het weggemoeten. Dat heeft me niet echt gerustgesteld, mag je wel weten.

Bij de meeste mannen blijft het bij een paar vlokjes of sliertjes, en dat is al smerig genoeg. Maar er zijn zat mannen die gewoon niet voor zichzelf zorgen, en waar het een dikke stinkende brij wordt. Als het er dik opzit, kan dat ook heel makkelijk zijn omdat hij een SOA heeft, of de candida van zijn vrouw voor je heeft meegenomen.

Je leert ook wel welke mannen beter of slechter wassen. Sommige mannen wassen wel, maar kunnen het niet snel genoeg opruimen. Andere mannen wassen het niet goed. Smegma kan dun en slijmerig of dik en brokkelig zijn. Het verhaal is dat het dun spul is dat dik wordt, maar sommige mannen maken het meteen al brokkelig aan, dan kan het vers zijn. Als je een mengsel van die twee tegenkomt, dan weet je dat hij gewoon niet wast.

Het is iets waar ik elke dag wel mee te maken heb, en wat ik met een klein beetje tegenzin toch al wel jaren accepteer. Ik help wel met wassen, en wat ik niet wegkrijg, dat gaat danmaar onder het condoom. Ik probeer het een beetje uit mijn hoofd te zetten. Eigenlijk merk je het nietmeer zo, want het is normaal geworden, gewoon één van die dingetjes van elke dag. Behalve dan een paar dagen geleden.

De klant was een hele normale. Hij was nieuw, aangekomen op mijn populairste advertentie, snel met afspreken. Vijfentwintig jaar ofzo, en een makkelijke babbel. Leuke jongen om te zien, maar hij mocht wel wat pondjes kwijt. Daar staat me helemaal niets aan tegen. En toen ik de deur voor hem opendeed rook ik zijn smegma al. Ik deed alsof ik het niet merkte, en hij wist van niets. Hij zal het zelf ook wel niet ruiken. Het was een beetje moeilijker dan normaal.

Ik hoopte maar dat hij gewoon zijn broek niet vaak verwisselde ofzo, maar dat zijn van die hoopjes die nooit uitkomen. Ik liep eigenlijk meteen met hem door naar de badkamer, met een stop in het halletje voor het betalen. Toen het geld in het kluisje zat, kon ik niet wachten om hem schoon te maken. Die geur blijft anders nog uren in mijn werkflatje hangen. Hij vond het wel leuk, hij dacht zeker dat ik andere redenen had om hem snel naakt te krijgen.

Het uitkleden was langzamer dan ik op dat moment wou, er zat iets geïrriteerds in me, en toen ik hem eindelijk in de badkamer uit zijn onderbroek had, sloeg de geur me nog harder in mijn gezicht, zodat het puntje van mijn neus ervan tintelde. Hij was een tuitjesman, met van dat dikke schaamhaar dat ooknog alle geurtjes extra vasthoudt. Zelfs als je hem in het condoom hebt, zit je daar met je neus nog in bij het pijpen.

Ik had de wastafel al klaar, ik zette hem goed neer, en begon om de voorhuid terug te trekken. En toen die vettige kaaskorst tevoorschijnkwam, en hij iets bromde over voorzichtig zijn, toen viel het allemaal opeens van me af. Ik stond even te spoelen, en ik wist even niet wat ik ging doen, maar hij maakte het verschil. Hij boog zich over me heen, en terwijl hij stijf begon te worden, rook hij aan mijn haar, met een zucht van genot.

Dat hij mijn haar lekker vond ruiken terwijl ik zijn stinkende brij moest afwassen, die er trouwens al af begon te brokkelen voordat ik het water erophad, en dat moet ìk dan weer van de badmat opruimen, dat was éven teveel voor me. Ik moet met een hoop omgaan met mijn werk, maar ik hoef niet alles te pikken vind ik. Ja het is oneerlijk omdat ik ook ergere wel gewoon heb bediend, maar hij kwam met zijn stinklul op de verkeerde dag.

Ik heb hem meteen gezegd dat ik dit tè smerig vond, en dat hij mocht gaan. Ik had zijn geld al in het kluisje gedaan, dus ik heb al mijn wisselgeld opgebruikt om hem terug te betalen, en ik heb hem weggestuurd. Hij was zo verbaasd dat hij nauwelijks nog wat gezegd heeft. Maar ik was er klaar mee. Op dat moment was het gewoon niet meer te harden, en ik ben nog steeds mijn eigen mens.

De volgende klant was een ouwe bekende, een Turk met een sigarettenbek, maar ik had liever de hele wip met die vent gebekt dan dat ik weer tegen smegma aan moest kijken. Die Turk was een verademing. Ik kon me over hem niet drukmaken. Hij was verbaasd over hoe enthousiast ik hem aanpakte, ookal was de kwaliteit er wel minder van. Dat merkte hij ook wel op. Jammer voor hem, ik had het even nodig.

Maar die avond was ik alweer gewoon smegma aan het wegspoelen. Je ontkomt er gewoon niet aan in dit werk. Maar als er íéts is aan dit werk dat me ooit gèk gaat maken, is het wel dat vuile goedje. Mannen van Nederland, maak het schoon als je een wip wil. Het is smerig, en het moet gewoon weg. Als je dan een viespeuk bent die het fijn vindt om met die prut op je eikel rond te lopen, maak dan even een uitzondering als je gaat neuken. Het is nietzo moeilijk.

26 opmerkingen:

Anoniem zei

Ah bah! Ik vind dat van mezelf al vies om te ruiken.
Ik snap dat dit soort opvoedende stukjes nodig zijn.
Maar mogen we volgende week iets lekkers?

Anoniem zei

Raar dat mannen zo'n moeite hebben met wassen, zoveel moeite is dat toch niet. Ik zou me doodschamen als ik met zo'n rottende lul bij een professional zou komen. Als je naar de dokter gaat was je je toch ook eerst? En die - die van mij tenminste - gaat een stuk minder intiem met me om dan een professional zou doen!

Anoniem zei

Ieuuuuuwwwww hahaha echt nasty. Begrijp je helemaal!

Anoniem zei

Ik vind het als man zelf ook vreselijk. Van zodra ik voel dat er een beetje zit gaat de lul onder de kraan. Gevoelig, ja, maar de reuk en de jeuk zijn erger.

Anoniem zei

Mannen die er zo mee rondlopen zijn beesten; geen hygiene, geen opvoeding, geen cultuur.
En dat het zo erg kan zijn... Ernaar ruiken? Voor mij onvoorstelbaar, maar de vrouwenneus heeft het heus sneller in de gaten.

Maar er zijn ook mannen die er totaal geen last van hebben, hoogstens misschien een beetje als je opgewonden bent geraakt, en dit wat langer voortduurt terwijl je je ei niet kwijt kan. Maar dan nog, wat jij nu omschrijft... walgelijk.

Ongenadig afstraffen dit soort lui inderdaad!

Anoniem zei

http://en.wikipedia.org/wiki/Smegma

Ja. Je zal wel niet op de strijd hebben zitten wachten, anders zou ik zeggen dat je wel een half uur in rekening had kunnen brengen.

Volgens mij kunnen mannen met een nauwe voorhuid die best oprekken door elke keer bij het pissen hem helemaal af te rollen/naar zich toe te trekken. En natuurlijk bij het rukken.

Anoniem zei

Vroeger had ik nooit smegma. Totdat ik bij een paar dvp's was geweest en zonder condoom gepijpt werd. Prima, stukken beter dan met. Maar een paar weken later: smegma! En niet zo'n beetje ook. Alsof de hele opperhuid van m'n eikel aan het vervellen was. Jay for candida. :(

/als ik dat eerder had geweten..Anoniem zei

"...die waren allemaal nogal voorzichtig met schoonmaken..."
LOL

Anoniem zei

Mijn eikel is niet zo gevoelig m.b.t. het schoonmaken en verwijderen van eventuele smegma. Hij is alleen gevoelig kort na orgasme, en na een kwartier verdwijnt dat weer.

Ik tolereer geen smegma bij mijzelf. Zodra ik het zie haal ik het weg, ongeacht of ik dadelijk naar een DVP ga of niet. Het laten zitten van smegma kan ontstekingen veroorzaken. Je haalt het niet alleen weg omdat het zou stinken, maar ook om ontstekingen te verwijderen.

Anoniem zei

Ik bedoel, om ontstekingen te vermijden.

Anoniem zei

Het leeft wel bij de heren. LOL! Vooral die pzc klant. (Sorry voor het leedvermaak en super dat je het hier meldt hoor.) Weer een schot in de roos Zon. Ga zo door!

Anoniem zei

Gisteren net gegeten toen ik dit stukje las: ik kon het nog net binnenhouden!

Die gevoeligheid had ik vroeger ook.

Goed wassen was in het begin ook moeilijk, maar eigenlijk best makkelijk te trainen, net als het volledig naar achteren trekken: elke dag een paar mm meer.

Een extra bonus: nu mijn zenuwen daarop getrained zijn (had natuurlijk al als kind moeten gebeuren! maar ja zo was de preutse opvoeding hier vaak) geven die nu geen pijn- maar extra genotsprikkels door tijdens de sex, waardoor ik meestal ook met condoom kan komen (vroeger moest ik het altijd met de hand afmaken!)

Anoniem zei

@ 17-2 11:00: Echt bedankt voor het delen van je ervaring. Je bent een held. Hoop dat je pik snel weer in orde is.

@ 18-2 01:16: Ook bedankt voor de praktische tip. Een deel van de ellende komt doordat ze het jonge jongens niet uitleggen denk ik inderdaad.

@ Zondares: dank voor dit inkijkje in een minder leuk aspect van je werk.

Anoniem zei

Bij mij gaat wegwassen helaas moeilijk omdat ik een groeipenis heb. Heb nauwelijks een eikel in slappe toestand. Dus eerst moet ik hem stijf maken en dan nog eens de voorhuid trekken en dan maar hopen dat hij niet slap wordt tijdens het wassen door de gevoeligheid en de pijn, dan kan ik weer overnieuw beginnen. Dus helaas was ik niet genoeg smegma weg.

Anoniem zei

okee, mensen met groeipenissen hoeven zich niet te wassen

Anoniem zei

Een tip van flip voor de smegmawassende heren en varkentjes: een lik vaseline werkt prima voor het weghalen van alle moeilijke plekjes, bv achter het toompje. Als alles schoon is kun je naar keuze nog nawassen met wat handzeep. Die zeep is eigenlijk alleen nodig als er nog gepijpt of met condoom gewerkt moet worden.

Erik zei

Zonder meer het smerigste stuk dat ik ooit op internet gelezen heb! Wat zijn sommige mannen toch zwijnen. En dan die 'slappe' excuses die ze hier aanvoeren... schaam jullie!!!
Als je nu gewoon elke dag bij het douchen je jongeheer flink insopt, dan gaat die huid zo naar achteren en voel je er niets van van. Maar ja, mannen met smegma zullen zich niet zo vaak wassen denk ik.

Erik zei

Zondares, je stukjes zijn vaak zeer informatief, ook nu weer. Ik vrees dat ik vanaf nu smetvrees heb. Ik kan vanaf nu geen enkele man meer een hand geven want ik ben bang dat ik smegma aan m'n hand krijg. Getverrrr...

Anoniem zei

@Erik, laat ik je uit een droom helpen .......

.... vrouwen produceren ook smegma.

Gewoon tussen de binnenste en buitenste schaamlippen likken, kom je t vanzelf tegen. (-:

Anoniem zei

Echt verbazingwekkend om te lezen dat er blijkbaar zoveel mannen zijn die zo slecht voor hun pik zorgen en het schijnbaar niet eens door hebben.

Elke dag zeg je!? vieze vastgekoekte smegma lullen, hele bossen schaamhaar en dat zonder schaamte. Jezus Christus.

Dit soort stukken vind ik niet smerig maar zijn voor mij een ego boost hahahah. ;)

Anoniem zei

Als je je smegma niet weggewassen krijgt kun je je altijd nog laten besnijden. Naar mijn ervaring zijn besneden pikken schoner. Xx dvp

Erik zei

Anoniem 19 februari 2014 12:03

Ik was het inderdaad vergeten, sommige vrouwen hebben ook smegma, ja. Walgelijk. Ik ben het gelukkig in geen jaren tegen gekomen. Ik had vroeger een vriendin die in een van die wijvenbladen had gelezen dat het niet goed is om je kut te wassen, die had dus smegma.
Nu zou ik zeggen; was je eerst maar, anders lik ik je niet. Nederlandse kutten zijn trouwens aanzienlijk minder schoon dan buitenlandse. Dat verklaart waarom ik het in geen jaren ben tegengekomen. ik kom alleen klaar met buitenlandse waar.

Anoniem zei

Standaard een condoom omdoen, het is tenslotte een maar een klant. Klaar!
Als het je prive overkomt dat een vent smegma heeft. Meteen inruilen voor een schoon exemplaar!

Anoniem zei

Als man moet je ook altijd een washandje gebruiken met zeep onder de douche. Als je zonder washandje alleen maar een beetje water over je eikel laat stromen is het niet voldoende.

Anoniem zei

Dit herken ik dan weer niet. Ik zat ook in dit wereldje. Maar ik deed standaard een douchebeurd met de mannen. Wat mij opviel is dat ze juist wel oplette hoe ze hun pik schoonmaakte. Zelfs tussen hun billen! En elke keer zag ik ook dat hun pik altijd vrijwel helemaal schoon was.
Maar in het verleden met oude ex vriendjes.. Tja daar kwam ik het dan wel helaas tegen.

Waar het nou aan ligt?
Maar ik vind het net zo goor hoor. Als je weet dat iemand fris is, maakt het allemaal makkelijker en leuker. Zelf ben je toch ook verzorgt voor de mannen als professional ;-)

Anoniem zei

Ik geef toe, smegma is vies en moet j direct wegspoelen.Echter is mijn persoonlijke ervaring dat tijdens mezelf bevredigen het met smegma wel soepeler lijkt t gaan.Maar wees gerust dames, alleen en uitsluitend voor mezelf.Ik spoel en was de smurrie weg met een beetj zeep op een oude tandenborstel en dan kan ik alles reinigen.Bn er dan ongeveer 2/3 dagen vanaf.Smegma kan op zich geen kwaad zolang het maar niet ophoopt en dus gaat stinken.Want dat ruik j gewoon zelf ook wel.