maandag 18 juni 2012

De klok

Mijn diensten zijn te koop per uur. Tijdens dat uur kunnen we vanalles doen, en ik zet er niet meteen een punt achter als de klant klaarkomt. Maar ik moet toch een eind maken als de tijd is bereikt, want als het aan de klant lag, gingen we de hele dag door. Het is de hoer die de tijd bij moet houden, de klant denkt daar niet aan. Als je ziet dat hij er tòch mee bezig is, raakt hij afgeleid, dus dat wil je ook niet.

Je wil natuurlijk een mooie illusie maken, en helaas hoort daar niet bij dat je hem opeens vertelt dat de tijd voorbij is. De beste oplossing is natuurlijk om hem op het juiste ogenblik klaar te laten zijn, maar dat werkt niet altijd. Meestal is klaarkomen genoeg om de man tevreden te maken. Maar vooral als je flink hard bezig bent geweest, is hij na het komen nog steeds geil. Ook als hij lichamelijk niet meer kan.

Zelfs wanneer hij echt klaar is, en niet geil meer is, wil de klant vaak zelfs nog blijven, gewoon omdat hij zich lekker voelt. Er zijn er best veel die denken dat als er maar geen seksuele handelingen zijn, de tijd niet meer doorloopt. Daar kan ik niet aan beginnen natuurlijk. Sommige klanten zijn best met me bevriend, maar die moeten ook gewoon binnen hun tijd blijven. Als ik het gezellig vind, nodig ik die heel soms uit om een kopje koffie te blijven drinken, maar het is niet vanzelf gezellig buurten. Dit is wel een bedrijf.

Ik heb wel een interne klok gekregen. Als je dit werk lang genoeg doet, weet je gewoon wanneer een half uur voorbij is. Ik ben telkens binnen een paar seconden van de klok. Helaas ook als ik andere dingen doe, bijvoorbeeld schiet me opeens te binnen dat een film nu al anderhalf uur loopt, dus de ontknoping komt eraan! Dat is best raar, dat je dat zo precies kan weten. Dat had ik voor de prostitutie helemaal niet, toen kon ik rustig me uren vergissen.

Ik heb wel wekkers of zelfs muurklokken in mijn peeskamertje gehad. Dat leidt de klant alleen erg af, en als ze naar de klok kijken geilen ze altijd af. Dat merkte ik pas laat, en ik heb er wel commentaren op gehad dat ik de klok had weggehaald. Ik moest ook meteen maar verven, want er zat zo'n witte cirkel op de muur toen die klok wegging. Die cirkel was net zo'n afleiding als de klok!

De klanten vinden het normaal dat je op de tijd let, maar ondanks dat ze er niet mee bezig zijn, vinden ze het wel iets belangrijks. Als je binnen en buiten de tijd heel anders bent, voelen ze zich niet op hun gemak. En een minuutje te weinig vinden ze veel erger dan dat ze een minuutje teveel van je tijd nemen omdat ze iets kwijt zijn bijvoorbeeld. Zelfs als het hun eigen schuld is.

Als een klant bij mij een uur boekt, krijgt hij 65 minuten seks. Zo vertel ik het niet, maar dat is wat ik bijhou. Als ik vertel dat ik 65 minuten neem, gaat hij kijken of het niet toevallig deze keer 64 minuten is. Ik loop meer uit met meer uren, dat rekent ook makkelijk. Op die manier voelt de klant zich niet genept, heel belangrijk. Maar ik ben wèl heel streng met mijn tijd verder. Als beginner was ik dat niet, en dan geef je eigenlijk de tijdrekkers meer waar voor hun geld dan de nette klanten. Dat kan ik niet hebben.

Voor goed werk heb je tijd nodig. Voordat je gaat beginnen ben je tijd kwijt aan het groeten van je klant, en dat hij een beetje in de stemming komt. Als je hem meteen al zijn tijd in laat gaan, komen sommige klanten gewoon niet lekker los. Dat betekent dus wel dat ik hem daar óók gratis tijd bij geef. Ik vind dat nietzo erg, want ik kan dan een beetje de man aanvoelen voordat ik begin. Dan kan ik plannen wat voor toer ik ga opvoeren.

De tijd gaat bij mij niet ongemerkt in. Ik vertel het altijd wel dat we gaan beginnen, en dan werkt het het best als ik er dan ook meteen voor ga. Langzaam beginnen met strelen enzo is toch al niet mijn manier. Meestal laat ik de tijd meteen ingaan als hij onder de douche uitkomt als hij dat doet, en anders wanneer ik begin met strippen. Ik maak nooit iets langdurigs van het strippen, dus dat valt wel mee met tijdverlies. Ik probeer hem altijd zo snel mogelijk uit de kleren te helpen, want een klant met nog kleren aan is maar half met je bezig.

Als het kan, trek ik de klant meteen tegen me aan. Initiatief nemen vinden alle mannen lekker, en hoe agressief dat is laat ik van de klant afhangen. Alleen als de klant er echt iets extra's mee heeft ga ik passief staahttp://www.blogger.com/img/blank.gifn rommelen. Meteen flink veel lijfcontact, dat is een goeie manier om hem het gevoel te geven dat hij waar voor zijn geld krijgt.

Nou klinkt het natuurlijk alsof ik alleen maar de klant het gevoel wil geven dat hij waar voor zijn geld krijgt. Dit stukje is eenzijdig. Er gebeurt natuurlijk véél meer, maar ik kan niet alle nuances in één stukje krijgen. Ik schreef al eerder over de gemiddelde klant, als je een beeld wil krijgen van wat ik zoal doe. Dan heb je meer overzicht, maar er komt zoveel bij kijken, daar gaat het hele blog over.

Als ik een klant heb die voor een uur betaald heeft, probeer ik hem wel op dat uur precies klaar te krijgen. Bij de meeste klanten lukt dat ook wel. Er zijn er ook wel waar dat niet bij lukt, maar jammer dan. De minuten die hij dan over heeft, gebruik ik om na te hijgen met hem, terwijl ik sensueel over hem heen lig. Lekker even over zijn borst of door zijn schaamhaar kroelen met mijn nagels, en hees in zijn oor fluisteren. Dat moment mag je best vijf minuutjes laten duren, dat is voor veel klanten belangrijker dan ze denken.

Het is moeilijk te begrijpen, maar de klanten snappen het niet. Die denken dat ze de beste ervaring hebben, als ze het hele uur pijpen, beffen en neuken. Dat is niet zo. Als ze niet eerst rustig kunnen beginnen, en niet lekker na kunnen liggen, is het niet iets waar ze een jaar later nog eens over beginnen. Mannen hebben ook fases in de seks, en je kan niet gewoon wat overslaan om de harde porno langer te laten duren. Maar omdat ze dat niet begrijpen, doe ik het maar in de randjes van de tijd.

De tijd die ze echt doorbrengen, is niet hetzelfde als de tijd die ze voelen dat ze doorbrengen. Als ze afgeleid worden, voelen ze zich sneller gejaagd. En als je veel standjes doet, voelen ze zich sneller alsof ze hun tijd goed gebruiken. Als je ziet dat ze met de tijd bezig zijn, moet je meteen hun neus tussen je tieten drukken, en hem stevig aanpakken, want anders is het meteen verprutst.

In het wereldje heb je vaak dat een man een uur boekt, en na dat uur soms nog een uurtje erachteraan doet. Dat is best geaccepteerd, maar ik vind het heel lastig. Ik heb dan een mooi programma, en dan besluit hij tien minuten voor tijd dat hij opeens alles anders wil. Daar heb ik dan weer een mouw aan te passen. Dat kan ik wel, maar ik vind het niet leuk. Ik ben dan van slag af. Eigenlijk doe ik het liever niet.

Als ik de klant goed ken, of als ik denk dat hij het wel begrijpt, zeg ik ook dat dat dan voor de volgende keer is. Ik vind het toch al niet leuk als ze eerst korter boeken omdat ze dan goedkoper uit zijn als ze snel moe zijn, want zo neem ik het risico en niet zij, maar als mijn programma dan ook nog op de schop moet, dan pas ik liever. Bovendien plan ik mijn dag best wel, en die tijd moet ik dan ook gaan verschuiven.

Het is ook beter voor de klant. Dat heb ik sommige mannen wel uitgelegd, maar ze snappen het meestal maar half. Dat soort dingen kan je beter in de club of achter het raam doen, waar het alleen maar om het sporten gaat, en niet om een hele behandeling met illusie, contact, en dat soort dingen. Het zit een beetje vast aan mijn soort van prostitutie. Ik probeer het meer naturel te maken, en als je dan zo gaat doen, werkt dat niet.

De mannen die bij willen boeken doen dat toch vooral omdat ze zich zo op hun gemak voelen, en niet meer gejaagd zijn. Dat snap ik best, maar als je meer dan één keertje bij me bent geweest, vind ik dat je dat dan maar vantevoren moet bedenken. Het is niet een netje sinaasappels. Je zegt tegen de tapijtlegger niet dat hij ook wel even de slaapkamer mag doen als hij toch bezig is met de living. Ik heb een schema, en ik beheer de wip best strak.

Ook al krijgt de klant dus gratis tijd, en ik ben daar heel netjes mee, ze kijken toch stiekem op hun telefoon als ze klaar zijn om te kijken hoe lang het nou duurde. Time flies when your having fun. Zo'n man heeft niet zo'n klok als ik. Er zijn er altijd wel een paar die mopperen dat het korter leek dan ze dachten. Ik moet dan héél erg proberen om niet te zeggen "jij ook!"

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Grappig, ja, dat herken ik... Als je een beroep hebt waarbij tijd cruciaal is, dan ga je daar een scherp gevoel voor ontwikkelen.

Netjes overigens dat je je zoveel mogelijk scherp aan de tijd houdt.

Wat ik toch een paar keer heb gemerkt is het volgende. Als je te lang blijft, dan wordt daar moeilijk over gedaan. Het minste is nog dat je moet bijbetalen, al gaat het maar om minuten. OK. Je betaalt voor de tijd, dus daar ben ik mee eens. Aan de andere kant, als je eerder weg moet, dan is men buitengewoon laconiek, van "Ach, ja, dat komt voor... Geen probleem..." Ook al gaat het om een uur. Ik doe meestal dinner dates van een uur of zes, dus daar geldt niet het excuus dat ze al iemand anders had ingepland o.i.d. Dat maakt het wel een beetje eenzijdig, alleen voordeel van de dienstverleenster. Het dat zet toch wat kwaad bloed.

Ik vind dat ook niet professioneel. Probeer zelf als ik dergelijke dingen doe als professional ook steeds gewoon goed uit te komen op de tijd. En anders moet je niet meer beweren dat er een relatie is tussen de tijd en het geld.

Geen wonder dat mannen ook scherp gaan opletten op de tijd. En zoals je zegt: "Time flies when you're having fun." Dus ik snap wel dat mannen gaan checken met hun mobieltje of horloge of het klopt.

Anoniem zei

LOL!

"van alles" schrijf je als twee woorden.

(Geen gemor! Ik weet dat Z hier belang aan hecht. De spelling bevat tegenwoordig nagenoeg geen fouten meer, en dat kan niet alleen aan AutoCorrect liggen, want de vervoeging van de werkwoorden is tegenwoordig ook foutloos.)

Zondares zei

Eerste anoniem, helaas dat het soms zo gaat, en daarom kijken veel klanten ook teveel op de klok. Dat is slecht voor de zaken, dus ik geef liever tijd teveel.

Tweede anoniem, ik heb altijd van mijn proofreaders gehoord dat die het fout vinden, maar ik doe het toch zo. Ik spreek het aanelkaar uit, en volgens mij is het gewoon willekeur dat je het ene wel en het andere niet aanelkaar schrijft. Ik schrijf het zoals ik het logisch vind. Of moet ik zeggen, ik schrijf het zo als ik het logisch vind?

Maurice zei

Hallo Zondares,
Leuk stukje!
Ik lees graag je blogjes.

Maurice

Anoniem zei

Onterecht of foutief aan elkaar schrijven is niet logisch. En wat je
schreef in je comment "Ik schrijf het zoals ik het logisch vind. Of moet ik zeggen, ik schrijf het zo als ik het logisch vind" Het eerste is klopt.

Anoniem zei

Leuk stukje. Zelf ga ik het meest naar de dames achter het raam. Daar heb ik wel geleerd om op tijd een orgasme te krijgen.

De laatste tijd kom ik echter steeds vaker bij dames die privé ontvangen en bij escortdames. Dan spreek ik af voor een uur. Bij die gelegenheid moest ik er de eerste paar keer juist voor zorgen om niet al na 10 minuten klaar te komen.
Gelukkig hebben de meeste dames bij wie ik kom wel een programmaatje waarbij langzaam naar het moment suprême toegewerkt wordt. Dat werkt vaak uitstekend.

Goede prostituees zijn vakvrouwen. Die zorgen er wel voor dat je mooi op tijd je hoogtepunt hebt. Dat is wel zo plezierig voor een klant.

Kort gezegd: bij korte afspraken, zoals met raamprostituees, ben ik erg gericht op snel klaarkomen. Bij afspraken met privédames laat ik het ritme vooral aan het meisje over. Goede, professionele dames, zoals Zondares ook is, kunnen vaak perfect inschatten wanneer het tijd wordt voor de fase van ultiem genot.
Als klant geef ik me dan graag over aan het inschattingsvermogen van mijn gastvrouw. Dat geeft rust en komt het gevoel van lekker onbekommerd genieten ten goede. En dat is natuurlijk ook waarom ik er voor heb gekozen om voor seks naar de dames uit het betaalde circuit te gaan.

Anoniem zei

Naar de klok kijken hoort zeker bij dit beroep,maar er zijn ook nog leuke uitzonderingen.
Ik was pas student in Amsterdam, net 20,en heel verlegen en onzeker naar meiden,zeker toen mijn eerste vriendin,waar ik stapelgek op was,het een paar maanden eerder zonder reden uitmaakte.
Na een bezoek aan een studievriend in de Jordaan liep ik op een heel koude en sombere zondagmiddag vlak voor Kerst terug naar het CS. Opeens was ik in een straatje bij het Singel waar een paar meiden achter de ramen zaten. Ik voelde een vreemde opwinding opkomen en liep weer terug.Ik was na het einde van mijn verkering behoorlijk in mineur,maar had nooit overwogen om troost te zoeken "bij de hoeren." Ik wilde het ook nu niet,durfde eigenlijk niet,maar spannend was dit gevaarlijke straatje wel.Ik keek in het gezicht van een mooi opgemaakte blondine met een prachtig lichaam die me vriendelijk toelachte en wenkte binnen te komen. Geschrokken liep ik door, want ik had nooit verwacht dat ze een verlegen studentje dat er ook nog eens jonger uitzag als klant zou binnenlaten, maar ik voelde me wel ontzettend geprikkeld door haar wulpse verschijning. Na verschillende keren langslopen en steeds maar weifelen werd het me te veel en stapte ik in een opwelling plotseling naar binnen. Ze was niet groot,iets volslank en gezegend met een paar fantastische borsten. Ik stond voor haar te trillen van de zenuwen, maar ze was heel aardig en stelde me op mijn gemak. Ik weet niet meer wat ik gezegd heb, maar ze had me goed doorzien, en zei dat het voor deze keer mocht voor het geld dat ik toevallig bij me had.Ze beloofde niet te haasten,ze nam geen andere klanten meer en bovendien wilde ze een leuk studentje wel een keer matsen en verwennen.Ik heb een geweldig bezoek bij haar beleefd. Al heel snel kwam ik klaar,ucmaar ze zei dat het ook geen wonder was dat-ie zo snel over de rooie ging als je voor het eerst bij de hoeren was. Vervolgens heb ik op mijn gemak in verschillende standjes nog twee hoogtepunten gehad. Misschien heb ik wel anderhalf uur mogen blijven.
Daarna ben ik vaste klant bij haar geworden en heb ik haar in ongeveer anderhalf jaar meer dan twintig keer bezocht,tot op een kwade middag bleek dat ze met het werk was gestopt. Ik denk met veel plezier aan mijn bezoeken terug en heb er nooit spijt van gehad.

Co Jansen zei

Geef ik toch de voorkeur aan mijn eigen programma boven het jouwe.
Co.