maandag 25 april 2011

Halfstijf

Zalig Pasen iedereen! Ik schrijf toch maar een stukje vandaag, want ik wil niemand ongerust maken over dat ik helemaal ophou. Het is ook een soort ontspanning, dus ik vind het best om te doen bij de paasrust.

Ik schreef al eerder over potentie, dat kan je hier teruglezen. Mannen maken zich erg druk om hoe potent ze zijn, en ze beoordelen zichzelf er erg op. En ik moet zeggen, terecht. Een man die goed potent is, is veel sexyer dan een minder potente man. Het is iets wat ik te maken vind hebben met hoe mannelijk de man is, en dat vinden heel veel mensen.

Maar als je een klant bent, kom je een dienst bij me halen, en dan hoef je natuurlijk niet te presteren. Dus als er een klant komt die niet hard wordt, vind ik het niet erg. Hoogstens voor de man zelf, want ze plannen het niet zo. Dat is natuurlijk jammer, maar als ik het ook erg ga vinden, is de beurt natuurlijk meteen helemaal verpest.

Mannen die er moeilijk over gaan doen maken het natuurlijk wel een probleem voor mij. Gelukkig is het een minderheid, er zijn er best wel veel die het luchtig houden. Vaak schamen ze zich wel een beetje, en ze hebben toch wel even iets waarvan ze voelen dat ze het uit willen leggen. Toch kunnen ze vaak wel gewoon het naar hun zin hebben.

Oude mannen zijn er meestal erg relaxed mee, want die vinden het een hele kunst om stijf te worden, en als het niet lukt is het toch wel verwacht. Dat maakt het makkelijker, en ze schamen zich vaak helemaal niet. Dat is één van die dingen die ik leuk vind aan oude mannen. Het is meestal heel ongedwongen. Ik schrijf er nog weleens apart wat over.

Klanten die geen problemen met potentie hebben, zijn heel gewoon. Als het dan een keertje niet opkomt, is er meteen wat aan de hand. Zo'n vent haalt zich meteen wat in zijn hoofd. Toen ik nog groen was, ging ik dan altijd extra aan zijn stijve werken, terwijl ik geruststellend praatte. Dan lukt het ook vaak nog, maar het is gewoon niet het handigste wat je kan doen.

Als je merkt dat de vent niet snel genoeg stijf wordt, ga je meteen de klant afleiden. Je laat niet zien dat je het dáárom doet, maar je zorgt ervoor dat hij denkt, dat jij niet op zijn pik let, want dan gaat hij zich niet schamen. Er is genoeg te doen waarbij je even niet op zijn pik let. Dan kan hij er nog wel op letten, maar als je hem eventjes laat schrikken of verrast, dan let hij alleen nog maar op jou.

Daarna ga ik niet met mijn handen naar zijn pik, maar ik rij tegen hem op, zodat mijn dij tegen zijn pik wrijft. Dat werkt nèt zo goed, maar hij voelt het niet alsof je met zijn pik echt bezig bent. En zo snel als de pik stijf is, ga je meteen met het condoom, en dòòr. Daarna heb je meestal geen problemen meer.

Bij mannen waarbij het echt niet wil komen, moet je maar andere dingen doen. Dat is minder leuk, maar je moet wel wat. Een slappe pik is niet meteen gevoelloos, je kan er nog steeds leuk mee spelen. Giet er glijmiddel over, en masseer zijn zak en pik samen, en dan heb je iets waarbij sommige mannen ècht hebben gezegd dat ze het zonde vonden dat ze stijf werden!

Er is een soort van mannen die ik echt zat ben geworden, en dat zijn de mannen die te gespannen omgaan met hun stijve. Het zijn vaak mannen die eigenlijk niet eens problemen hebben met potentie, zolang ze er maar niet op letten. Ze zijn alleen zo geconcentreerd op stijf zijn, dat ze het zelf verprutsen.

Die mannen zijn gewone klanten, totdat ze stijf beginnen te worden. Dan willen ze het condoom al omdoen als ze nog niet hard zijn, en dan raak je die stijve natuurlijk kwijt. Als je ze niet meteen hun zin geeft, worden ze soms gewoon boos of hysterisch! Dus je doet het maar, want het condoom hoeft niet perfect te zitten voor het pijpen.

Als je hem genoeg kan pijpen, en hem een beetje rustig krijgt, krijg je hem wel hard. Maar ze moeten niet op gaan letten, want dan is het weer voorbij. Dat zenuwachtige gedoe steekt mij soms ook aan, maar dat is niet goed voor me. Ik probeer afstand te houden, maar dat vind ik ook niet echt fijn.

Het lastige is neuken. Zo'n vent komt soms keihard uit je mond, maar als hij gaat verzitten voor het neuken zie je hem al denken, en dan wordt hij zacht. Als ik goed heb gepijpt, en we zijn niet aan het treuzelen, dan moet ik er nog wel een nieuw condoom omdoen. Als dat zit, moet hij erin. En daar is het oppassen.

Een halfstijve lul krijg ik niet meer naar binnen. Vroeger was het geen probleem, maar halfstijve pikken knijp ik er nu per ongeluk uit, ook al doe ik mijn best. En de man weet ook wel hoe dat komt. Dus de frustratie wordt alleen maar erger. Als het één keer is gebeurd gaat het daarna alleen slechter.

Als ik een halfstijve in me heb, voelt dat heel vervelend. Ook al voelde ik lang geleden het verschil niet eens, nu voelt het opeens alsof hij niet in me past. Als dat gebeurt met een klant die er niet schrikkerig over is, laat ik hem dan gewoon even uitglijden om hem weer stijf te teasen. Maar met deze mannen is dat onmogelijk.

Ik breng niet een belangrijke boodschap naar buiten hiermee, maar ik wil er wel één ding over zeggen: Je moet een man zijn, ook als je geen stijve kan houden. Als je moeilijk gaat doen met je halfstijve, dan kom je over als een slemiel.

17 opmerkingen:

Anoniem zei

schlemiel ;)

rilja zei

mijn vent denkt dat ik pas interesse in zijn pik heb, als hij stijf is. terwijl ik het wel zo leuk vind op z'n tijd om met een slappe lul te spelen. haha, kan toch. jammer dat hij dan gelijk stijf wordt, ik moet maar wachten tot hij ouder is, dan wordt hij tenminste niet gelijk stijf. (hier krijg ik spijt van)
maar serieus, relaxed blijven wat er ook gebeurt is belangrijk. sex is toch voor je lol

de slemiel zei

Zalig pasen, heerlijk kerkelijk. Thanks!

Anoniem zei

Wat mij tegenstaat bij veel hoeren is juist dat ze gelijk om je nog slappe lul een condoom willen trekken, dat vind ik zo'n dooddoener. ~Terwijl inderdaad, als er zoals jij zei wat lichamelijk contact is met bvb een dijbeen hij zo omhoog gaat. Veel hoeren zijn misschien panisch voor soa's dat ze daarom direct met dat condoom aankomen. Maar kom op, wat denken ze nou, dat je van buiten uit de vrieskou komt je broek uittrekt en zo je stijve penis tevoorschijn haalt? Zo is het dus niet.

Anoniem zei

Ik krijg een hele vieze smaak van dit blogje. Je schrijft over een vent als of hij een stuk vlees is. Waar is de liefde? Geen wonder dat ze niet stijf worden bij jou.

Anoniem zei

doe s iets over mocro flavor

Anoniem zei

@die anoniem met de vieze smaak:
Je moet wat meer stukjes lezen, dan zie je dat Zondares juist heel erg gericht is op haar klanten en hun genot.

Ik lees in dit stukje juist frustratie met deze klanten die het zichzelf zo moeilijk maken om te genieten en het Zondares moeilijk maken om haar werk goed te doen. Elk vak heeft tenslotte mindere kanten...

M.

Anoniem zei

Zondares, hoe haal je het in je hoofd om deze blog te schrijven? Je hebt een giga-lijst met artikelen over hoe jij vindt dat de prostitutie moet zijn. Je zorgt voor verwachtingen bij de klanten, en we zijn echt niet allemaal van plan om het zo te gaan doen als jij! Ze mogen dankbaar zijn dat ik met mijn benen wijd ga. Waar haal je het recht vandaan om te zegen wat goed en fout is?

Met hoe jij het doet moet je in de dure escort gaan, niet thuiswerken. Dat is voor vrouwen die net rond moeten komen. Jij zorgt ervoor dat een man die gewoon werk krijgt, teleurgesteld is, omdat iedereen nu denkt dat je het zoals in jouw blog moet doen. Stop ermee! Ik kreeg een klant die jouw website aanhaalde over wat hij wou!

Anoniem zei

Laat je niet gek maken doordie zeikerds Zondares!

Oh en voor de anonieme prostituee: Als jij met dezelfde instelling werkte als zondares zou je misschien niet net aan rond komen!

Anoniem zei

inderdaad, zoals hierboven genoemd:

Laat je niet gek maken door die zeikerds Zondares!

Ik geniet van elke regel die je schrijft!

Anoniem zei

zondares,
sinds ik geneukt heb met mijn vriendje komt er allemaal wit spul uit mijn kut. wat is dat? is dat een erge ziekte?
ik ben best wel bang.

Eros Priapus zei

Als prostituant wil het me af en toe wel eens gebeuren om inderdaad niet op volle sterkte uit de broek te gaan. Zeker als je zoals ik niet vooraan in de rij hebt gestaan, voor wat betreft een lange penis, is er dan met mijn half stijve weinig te doen.
Hoe het komt vraag ik me soms echt af, de dame in kwestie is nooit onaantrekkelijk (anders bezocht ik haar niet), maar op de een of andere manier is de vonk er dan toch net niet.
Toch weten de meeste prostituees in dergelijke situaties de boel genoeg wakker te krijgen door inderdaad "onbedoelde" aanrakingen, lief aankijken, of gewoon een korte handjob te plegen.
Een prostituee moet wel heel ongeïnteresseerd danwel onprofessioneel zijn, wil ze het echt niet voor elkaar krijgen de boel kloppend te krijgen.

PeterdeL zei

als reactie op de anonieme hoer van 27 april 2011 09:56: mannen gaan niet naar de hoeren om luie hoeren te helpen op een makkelijke manier rond te komen. Dat je daar in het verleden mee wegkwam, had alles te maken met de ondoorzichtige markt. Maar net als in zoveel andere takken (denk maar aan de woekerpolissen) zorgt internet dat de mensen die goed werk afleveren de credits krijgen die ze verdienen. En inderdaad, al is het niet de reden waarom Zondares dit blog is begonnen, haar bijdragen zijn zeker wel een nuttige hulp bij het helder krijgen van wat je mag verwachten van een professionele hoer. Tenslotte kost een uurtje me me meer dan 2 kee zoveel als luxe uit eten gaan, daar mag ik toch ook wel wat voor verwachten?
Ik zou zeggen: pas je werkwijze aan, of accepteer dat je door de concurrentie van de markt wordt geblazen, en je echt moet gaan werken voro je geld.

Claudia zei

Die anonieme hoer moet inderdaad lekker schoonmaakster worden of zo iets. Maar als je alleen maar met je benen wijd kan en denkt dat mensen haar daar voor moeten bedanken, nou daar word ik inderdaad misselijk van. Zondares werkt goed, en als je niet in deze branche kan werken zoals het hoort, rot dan lekker op! XXX

Zondares zei

Te snel het condoom omdoen is soms nodig achter de ramen, omdat je hem anders nooit op tijd stijf hebt. Als je meer tijd hebt, dus in clubs, escort, thuisontvangst, dan kan je eerst de man lekker opwarmen.

Anoniem 27 april 2011 09:56, ik doe gewoon mijn werk goed. Als ik een vakvrouw was in een andere business zou ik ook willen dat de klanten weten hoe het werkt, want dan waarderen ze mijn vakvrouwschap teminste. Jij wil niet hard werken, dat is jouw keus, maar de klanten mogen best zien dat het ook anders kan. Jij kan ook best harder werken, en als je dat niet doet, hoop ik dat de klanten dat doorhebben en naar iemand gaan die ze wel waar voor hun geld geeft. We worden nooit als business serieus genomen zolang er nog zoveel onprofessioneel gewerkt word.

Anoniem 27 april 2011 14:20, ik hoop dat dit gewoon een erg flauw grapje is. Anders raad ik je aan om met je huisarts te praten.

Dankjewel voor de andere reacties!

Anoniem zei

Hey ik heb een vraagje .... Zijn de hoeren daar meestal ziek of worden ze soms gechekt

Unknown zei

"ik wil niemand ongerust maken over dat ik helemaal ophou": Het draait niet om ons maar om jou.
Co.