maandag 2 mei 2011

Ontevreden

Mijn klanten gaan tevreden naar huis. Dat is iets waar ik voor sta. Maar soms kàn dat gewoon niet, en dat zit me best dwars. Er zijn klanten waarbij je meteen al weet, dat je het niet gaat lukken. En er zijn er ook bij, die je pas na een paar keer merkt dat het niet gaat lukken. En die zitten me altijd best wel dwars.

Meestal gaat het er niet om dat ik mijn werk niet goed heb gedaan, maar zijn ze moeilijk om welke reden ook. Soms hebben ze eisen of verlangens waar ik niet aan mee kan doen, en dat zorgt ervoor dat ze niet bevredigd worden. Soms zijn ze een beetje gek. Dat verdient wel een eigen stukje. Maar het komt gewoon voor dat we geen klik hebben, en dan wordt het niets.

Bij sommige mannen doe je gewoon je ding, en je gaat er lekker voor zoals je dat doet, en de meeste mannen vinden het gewoon goed. Maar bij sommige mannen doet het gewoon niet genoeg. Dan is het een moeilijk momentje voor me, want ik kan dan gewoon niet doen waarvoor ik ben betaald, en dat voelt alsof ik mislukt ben in mijn werk, en dat voelt niet goed.

Ik kan meestal niet zeggen waarom de klik er niet is, je kan het niet altijd voorspellen. Soms komt er een man met ervaring bij de hoeren, en je doet gewoon je ding, en hij wordt niet heet. Dat is heel frustrerend, je krijgt gewoon geen greep op die vent, terwijl het je baan is! Ze zijn vaak niet eens teleurgesteld, ze doen heel vriendelijk en lauw tegen je, alsof ze niets beters verwachtten. Dat maakt me soms razend, want ik ben best wel goed vind ik zelf.

Je kan de klik gewoon niet altijd máken. Er moet een beetje opwinding zijn waar je mee kan beginnen. Als de klant een beetje koud is, of gewoon komt om alleen maar afgewerkt te worden, dan heb je niets om aan te pakken. Dan wordt hij gewoon niet geil, en dan heeft hij niks aan je. Dat weet ik best, en toch trek ik het me aan.

Ik had een man die naar me belde, en vroeg hoe hij een afspraak moest maken. Ik merkte al snel dat hij gewoon geen ervaring had met prostituees, dus dan ben ik extra geduldig. We maakten de afspraak, en hij kwam langs. Ik had al gevist naar zijn wensen, maar er kwam weinig naar voren. Dat komt wel vaker voor.

Toen hij aankwam, was hij een beetje afstandelijk. Ik kletste een beetje, en ik probeerde een beetje te verleiden. Hij vroeg na een poosje gewoon hoe het meestal verder ging. Ik legde dat snel uit, en dat was ook wat hij ging doen. Hij bleef afstandelijk, en ik kon ook geen geilheid ontdekken. Dat maakte het ook lastig om te bedenken wat ik moest doen.

Ik heb hem dus maar een paar dingen laten zien, gewoon om hem een idee te geven. Dat leek hij wel interessant te vinden, maar bij mijn werk gaat het natuurlijk er niet om, om interessant te zijn! Het moet seks worden. Dat lukte niet, want hij had zijn gevoel er niet bij. Ik heb dan maar zoveel mogelijk gestimuleerd, zodat hij misschien meegesleept werd, maar dat werkte niet.

Toen hij zich aankleedde, had ik het gevoel dat ik keihard gewerkt had. Hij maakte toen de opmerking dat hij prostituees niet interessant vond, en het maar bij seks om liefde zou houden. Dat was zomaar een opmerking, en voor hem was dat vast zo. Maar het zit me nog steeds een beetje dwars.

De mannen die niks met je hebben menen het tenminste, maar er zijn mannen die het eigenlijk prima naar hun zin hebben, en toch altijd kankeren. Je merkt aan hun lijf wel dat ze prima bevredigd zijn, maar ze hebben altijd wat te zeiken. Meestal gaat het om kleine dingen, en je merkt echt dat ze ernaar zoeken.

Meestal gaat het dan om een beetje vrekkige types, die heel snel het gevoel hebben dat ze geen waar voor hun geld hebben gekregen. Ze zijn de hele tijd op aan het letten, dat je niet ergens er te makkelijk vanaf komt. Soms zijn ze twee minuten voor tijd klaar, en willen ze dan in die twee laatste minuten nog een erotische massage. Dat doe ik dan wel, want ze hebben ervoor betaald, maar ze willen het alleen maar omdàt ze ervoor betaald hebben.

Ik vind dat een beetje kinderachtig. Je wil een leuke ervaring, en dat moet dan wel betekenen dat je er zelf ook een beetje voor gaat. Als je alleen maar op zit te letten, dat je niet wordt geflest, dan kan je er ook niet van genieten. Je wil natuurlijk niet opgelicht worden, dat begrijp ik wel, maar je komt er echt niet beter vanaf als je je niet laat gaan.

Er is een soort ontevreden klagers, die nog anders is. Dat zijn de mannen die erop kicken om te klagen. Ze zeiken graag over alles wat er maar gebeurt, en ze zijn nooit tevreden. Ik dacht vroeger dat ze net als de vrekken waren, maar dat is niet zo. Ze klagen omdat ze zich dan superieur voelen, en dat maakt ze geil. Die laat ik dus maar.

De Here heeft vreemde kostgangers, en die ontevreden mannen die het doen om superieur te voelen zijn heel vreemd. Je moet er maar achterkomen dat je juist het meest moet doen waar ze het meest over klagen, en af en toe sorry zeggen maakt ze alleen maar geiler. Ik snap het niet, maar het is makkelijk werken. Vooral omdat ze snel bij andere meiden niet meer welkom zijn.

18 opmerkingen:

Ruthless zei

Dit heeft echt geen reedt te maken met de prostitutie, je bent gewoon type beschrijvingen van mensen aan het oplepelen, en in mijn beleving hebben alle dienstverlenende branche’s hier mee te maken.

Maar misschien zou jij je oogkleppen ook eens af moeten doen, ipv alleen verkondigen dat andere mensen dit moeten doen (met betrekking op jou branche dan he..).

Klinkt fel maar zo bedoel ik het niet..

Als ik een type zou zijn die aan jou omschrijving voldoet, snap ik waarschijnlijk niet waar je het over hebt (deze mensen doen dit namelijk niet bewust), ben ik een ander type …denk ik ja….. wat moet ik met dit verhaal…..ik herken mijzelf hier niet in…

Meestal steek ik wat op van je stukjes….

Dit is het eerste stukje waar ik van zeg…...totaal nutteloos (voor mij dan natuurlijk).

Je blijft een topper hoor….
Moest het gewoon ff kwijt…

Anoniem zei

@ Ruthless:
mee eens

Anoniem zei

ik vind het al onvoorstelbaar dat jij bij het meerendeel van je klanten de klik weet te creeeren, dat het soms niet gaat lijkt me niet meer dan logisch.

Anoniem zei

@ Ruthless: ook helemaal eens.

Zondares wil superieur zijn aan alles en iedereen lijkt het vaak, maar onzekerheid speelt net zo vaak een hele grote rol. Zondares, je plaatst jezelf veel te vaak op een voetstuk om "de beste" te willen zijn.

eindhoven de gekste zei

Ruth, jij bent net zo'n klager die zonnetje omschrijft. Altijd wat te zeiken voor de kick.
Ik vind namelijk hetgeen wat zon omschrijft zeer herkenbaar, want ik heb ook gewerkt in de dienstverlening bij consumenten aan huis. Heb alleen minder werkervaring en had de klaag-kickers nog niet herkend. Leuk!!

nondree zei

zondares,

mij valt op dat je heel wat van jouw klanten accepteert: nu weer de klagers, in een eerder stukje klanten die jou voor "slet" uitmaken tijdens het neuken.

Hoe slaag je erin toch voldoende gerespecteerd te worden door zulke klanten?

Anoniem zei

Ik kom iemand die geil wordt van klagen in het dagelijks leven niet tegen hoor, dus ik vind best dat dit stukje heel specifiek over de prostitutie gaat!

Anoniem zei

Jeetje wat een zeik comments.

M.

Ruthless zei

Nog even voor de duidelijkheid.
Ik waardeer de stukjes van zondares enorm…
Ik pleur af en toe van mn stoel van verbazing als ik haar stukjes lees (altijd fijn)…
Ik vind niet dat ze zich superieur opstelt….
Wat niet wil zeggen dat het ik het altijd met haar eens zou moeten zijn lijkt me…

Anoniem zei

Ik vind dat iedereen een eigen mening kan en mag hebben, en of deze nu zeikerig of negatief overkomt, so be it, want daar zijn het comments voor. Ik hoef het ook niet overal mee eens te zijn, ik ben geen meeloper en zeker geen slijmbal die zondares "zonnetje" noemt, wat ik al een paar keer heb gezien. Ik vind wel dat ze een heel stuk ervaring kan delen, maar absoluut ook dat ze zich dus wel superieur opstelt en hoe dan ook steeds weer de beste wilt zijn, daar legt ze zowat in elk onderwerp de nadruk enorm op. Vind ik erg jammer, want dit kan je van jezelf niet zeggen, mits je erg onzeker bent. Helaas weer een "zeik" comment, maar ook die moeten er zijn. Niet alles klopt en is altijd maar leuk en waar, zo werkt het nu eenmaal niet !

Eva zei

Ik weet zelfs niet meer hoe ik enkele weken geleden op deze blog terecht ben gekomen, ik weet wel dat ik al bij de eerste stukje dat ik las meteen dacht "deze vrouw doorbreekt het cliche dat hoeren domme, platgesekste vrouwen zijn". Zondares, je kent je vak duidelijk en werkt met veel overgave, iets wat -gezien de branche- heel heel bewonderenswaardig is. De zakelijkheid en rationaliteit waarmee je met je vak omgaat, daar sta ik echt van te kijken. Je hebt een sterk karakter nodig om "je lichaam verkopen" psychisch te incasseren, dus petje af voor jou. Die "superieur-comments" die ik hier soms lees, vind ik heel, heel flauw. Je kan dat vast van je afzetten, terecht, goed zo.

Ik kan niet anders dan me afvragen of er voor een vrouw met een vlotte pen en een verstandig hoofd op haar schouders niet anders weggelegd kan zijn. (Ik besef dat ik door dit te schrijven misschien ook weer verval in het cliche van medelijden voor vrouwen die zich prostitueren omdat ze nu eenmaal geen andere kant meer op kunnen.) Maar je begrijpt hopelijk wel wat ik bedoel, niet? Ik kan me niet voorstellen dat jij nooit denkt dat er meer in het leven is dan gewoon met vreemde mannen neuken voor geld. Heb je hier al over geschreven? En zo ja, welk stukje? Dat lees ik dan graag eens.

Voorts, for what it's worth, werknemers met jouw mentaliteit zijn de droom van iedere HR-manager. Veel succes.

Zondares zei

Netjes zijn in bed hoeft niet, om toch respect voor me te hebben. Als hij rekening met mijn regels houd, mag hij best wel ver gaan. Maar ik bepaal de regels.

Ik plaats mezelf niet op een voetstuk, ik werk gewoon erg hard om goed te zijn. Ik vind ook dat ik daar trots op mag zijn, want het is zeker niet normaal in de business. Wat je ervan vind moet je zelf maar weten.

Eva, ik heb een tag aangemaakt voor mensen die wat over mijn motivatie willen lezen. Hij heet motivatie.

Ruthless zei

Toch ff een reactie op Eva.
Wel knap dat 1 vrouw uit de branche het cliche dat hoeren dom en plat gesekst zijn.. weg kan nemen bij jou.*kuch…hoest*

Mijn volgende opmerking… hoe kan je aan de hand van haar stukjes weten.. dat ze vol overgave werkt, en dan nog erger… de opmerking dat de rest van de hoeren er dus volgens jou maar een rommeltje van maakt( dat is nog al wat).
Ik vraag me af waar jij die wijsheid vandaan haalt.

Vervolgens concludeer jij dat je een sterk karakter nodig zou moeten hebben om dit werk te kunnen uitvoeren, ???? ben je zelf hoer geweest ofso? Anders is dit een totaal uit de lucht gegrepen argument.

Daarnaast is het zo dat als je blogt je kan verwachten dat er reactie komt, kan je daar niet tegen moet je in zijn geheel niet bloggen.

“Voorts, for what it's worth, werknemers met jouw mentaliteit zijn de droom van iedere HR-manager. Veel succes.”

Gelukkig zijn HR managers gewoon werkslaven voor bedrijven..(of ingehuurde niksnutten), die met hun lulverhalen, zonder afgerekend te worden op hun daadwerkelijke meetbare opbrengsten… een veel te grote smoel hebben!

Daarnaast is Zondares geen werknemer maar een ondernemer…en dat is een zeer groot verschil.

Anoniem zei

O,O Ruthless .... je hebt mijn gedachten gelezen en precies kunnen verwoorden wat bij mij direct begon te borrelen na de reactie van HR manager Eva ... de ingehuurde werkslaaf die een bedrijf "compleet" moeten maken qua management ? Het is puur een uitgekiende manier voor een bedrijf om voldoende plekken in te kunnen vullen die belasting-technisch voordeel opleveren, en wat een HR manager dan eigenlijk doet ? uit hun nek kletsen en naar buiten toe, het netwerk-wereldje, laten zien dat zij bedrijfsmatig zeer succesvol scoren op het gebied van marketing en bedrijfsvoering ... that's it ! Eva bemoei je niet met hoeren, zeker niet door er 1 op een voetstuk te plaatsen en de rest ervan een trap na te geven, want nu ben je dus wel even heel erg uit je rol gevallen als HR manager, en nog iets anders ... Ga een baan zoeken !

Richard86 zei

Nou nou ... we maken het maar weer gezellig met zijn allen in de reacties hé.

Het heeft niet zo veel met het stukje te maken (wat ik overigens toch een aardig stukje vond), maar het zou al een stuk helpen als mensen wat aardiger en toleranter tegenover elkaar waren op internet. Wat schieten we er mee op elkaar de 'grond in te trappen' over een meningsverschil? Geef je mening en move on toch? Of laat de discussie gaan over het onderwerp ofzo.

Anoniem zei

@ Richard86 : Ja, geef je mening en "move on" .... maar dat schijnt niet te mogen, want een negatief overkomende mening wordt meteen aangevallen, en dat zou juist niet moeten gebeuren omdat ieder een eigen mening mag hebben.

Anoniem zei

Eerst zeiken over iemands mening, en dan zeiken over dat mensen het gezeik vinden. Typisch een zeikerd.

Zondares, mooie blogpost.

Unknown zei

Obers overgieten klagers met soep, jij kunt ze in hun lul bijten, met je kutspieren z'n lul fijnknijpen, een zuigzoen achter in z'n nek plaatsen, z'n rug open krabben, weet jij zelf nog wat?
Co.