dinsdag 8 februari 2011

Doe mee!

Piet Soaaids, een bekende voorlichter in de prostitutiescene, heeft in mijn commentaren een oproepje gedaan die ik graag even extra aandacht geef.

De Wet wordt 10 februari, donderdag dus, opnieuw in de kamer behandeld, om 16.30u. Via de website van de Tweede Kamer is het rechtstreeks te volgen.

Wij zijn een snelle actie begonnen door op diverse websites en fora een oproep te plaatsen om een e-mail te suten naar de politici met je verhaal, jouw mening over het registratiepasje.

Wij (= prostitutie team van Soa Aids Nederland)zouden het zeer waardevol vinden als Zondares (toch een schrijfster, niet waar?) en haar volgers ook hun stem laten horen!!!

Stuur daarom een e-mail naar info@prostitutie.nl met daarin jouw mening over de wet en met name over het peespasje.

Wij sturen je e-mail door naar de desbetreffende politici, geanonimiseerd uiteraard.

Heel graag!!!
En dank je wel.

Vriendelijke groet,
piet soaaids
Ik ga nú mailen, maar niet alleen maar prostituees moeten zich laten horen. Ook klanten, en óók mensen die er niets mee te maken hebben, maar wèl hun stem willen laten horen! Mail dus ook, en maak je niet druk want Piet Soaaids is een doorgewinterde vent met ervaring in de branche, dus hij zal discreet met je omgaan.

3 opmerkingen:

Zondares zei

Ik heb gemaild, jullie ook?

Anoniem zei

Hoi "Zondares",

Ik had de oproep voor de "Dames van Plezier" al op hookers gelezen, maar ik zag op jouw blog pas een oproep voor wandelaars en daarop heb ik gelijk gemaild.

Verder weinig reaktie's hier. Ik ben benieuwd hoeveel emails Piet Soaaids ontvangen heeft!

groet,

HL 69.

Co Jansen zei

Zij beheren 4 sites, daar vond ik : http://goo.gl/q4Uoqu
(bij prostitutie.nl (Studie-Documenten-Sociale positie-"Sekswerk: De moraal van seks voor geld"))
: Na de legalisering put de overheid zich uit in negatieve acties tegen prostituee's: (op blz 201, linker kolom, 7e regel van onder)
Co.