dinsdag 16 juni 2009

Versleten kut

Toen ik begon met dit werk wou ik het niet veel doen. Ik vond een paar honderd euro per week wel genoeg, want ik wou me niet te vaak laten neuken. Ik was namelijk bang dat mijn kut uitgeneukt zou zijn. Ik was bang voor een versleten doos.

Als ik eraan terugdenk moet ik lachen. Iedereen heeft wel eens op het schoolplein over seks gepraat, en dan zeggen ze over de slet van de school dat ze een grote scheur heeft omdat er al zoveel jongens over d'r heen zijn geweest. Schoolmeisjes zijn heel wreed. Onze slet van de school was met drie jongens naar bed geweest toen ze van school ging, en had met vijf jongens gezoend. Dat vonden we toen al heel veel, en we hadden heel veel plezier met de roddels.

Het was wel heel naief om te denken dat je van neuken je kut verslijt. Het is met je kut net zo als met elk stuk van je lijf, je moet hem oefenen. Je kut heeft er geen last van hoor. Mijn kut is nu nog net zo strak als toen ik begon, misschien wel strakker.

Mijn kont heeft er meer last van, ik krijg soms na een dag met veel anaal een heel ongemakkelijk gevoel. Soms moet ik het zelfs een maandje laten. Meestal omdat de dokter het me zegt. Ik doe er ook niet met alle mannen aan. Als ze te groot zijn of ze zijn besneden, dan niet in mijn kont. Wel in mijn kut, graag zelfs!

Ik had een tijdje terug een oude vlam, met wie ik een relatie heb gehad. We probeerden het weer, maar dat ging voor mij emotioneel niet. Hij wist natuurlijk van niets. Hij zei dat ik strakker was geworden met de jaren. Ik moest lachen, ik heb hem maar niet verteld waarom.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarom niet anaal met een besneden man?

Zondares zei

Ik neem besneden mannen natuurlijk ook anaal, maar ik vind voor anaal een onbesneden man veel makkelijker. De huid in de anus is heel kwetsbaar, en een besneden man wrijft het glijmiddel sneller weg.

Anoniem zei

Waarom wordt het kut strakker?

Zondares zei

Mijn doos word strakker omdat ik hem veel gebruik. Dan word hij sterker, net als andere spieren.

Anoniem zei

Inderdaad, strakheid ligt heel erg aan de spierspanning en hoe sterk je spieren zijn. Iedereen die er over praat dat je een vrouw kunt 'uitwonen' die heeft zich niet verdiept in de vrouwelijke anatomie.

Anoniem zei

Tsja ben een marokkaanse jongen van 17 en ik was al ontmaagd op m'n 13de en had voor het eerst sex met een hoer op m'n 15de en het was een super ervaring, met name omdat het anaal was ;p

Co Jansen zei

Beste Zondares,
"Hij zei dat ik strakker was geworden met de jaren.": Hulde aan vrouwen met knijpende kutten.
Groetjes,
Co.