woensdag 17 juni 2009

Resultaat van de polls

Ik schrijf in de eerste plaats voor mezelf, maar ik vind het leuk om gelezen te worden. Daarom heb ik polls neergezet zodat ik wat leer over wie mij leest.

Er zijn een hoop mannen die mijn blog lezen, en de helft van de mensen is vooral geinteresseerd in anekdotes uit de peeskamer. Je kan zo aan mijn blog zien dat ik daarop reageer. Ik schrijf heel veel over de praktische kant van het werk. Ik schrijf natuurlijk ook over andere dingen, want als ik ergens zin in heb doe ik het gewoon.

Ik was ook nieuwsgierig wat mensen van mijn blog vonden. En ik zie dat er heel veel mensen invullen dat mijn blogje SAAI is!! Nou dat zal best, dat snap ik wel. Sommige mensen verwachten een soort 0906-chat ofzo. Maar dat is niet mijn idee geweest. Ik wil mijn eigen ervaringen authentiek houden. Dus dat komt er ook niet.

Maar als je nou ergens naar op zoek bent in mijn blog, of je hoopt dat ik iets bespreek, dan kan je het gewoon in de comments zetten. Dan kan ik er misschien een bericht over schrijven. Ik ben ook nieuwsgierig naar wat mijn lezers graag zien. Daar ben ik echt blij mee als dat gebeurt.

Wanneer je klaagt, moet je ook vertellen hoe het beter kan hoor.

12 opmerkingen:

Laurens zei

Het lijkt me moeilijk om zomaar de stap te zetten naar prostitutie. Ik vroeg me daarom af hoe je in dit beroep gerold bent: Op welke leeftijd ben je ermee begonnen, en hoe waren de eerste ervaringen op emotioneel gezien? Herinner je je die eerste klant nog? Had je te kampen met een soort schuldgevoel tov jezelf? Heb je een opleiding genoten?

Het zijn een heleboel (persoonlijke) vragen, maar zeker niet minder interessant dan de anekdotes!

Laurens

Zondares zei

Dank je voor de tip, ik zal er zeker wat over schrijven in de toekomst!

Anoniem zei

we willen meer lezen over seks!! schrijf over wat je lekker vind

Anoniem zei

Heeft het werk gevolgen voor je eigen seksleven? Daar ben ik heel benieuwd naar.

Anoniem zei

Heeft het nadelen? Ben je misbruikt vroeger, dat je dit bent gaan doen?

Anoniem zei

Op welke leeftijd ben je ontmaagd?

Zondares zei

Ik zal later een heel stukje schrijven over mijn eigen seksleven, maar niet hier in de commentaren.

Frank zei

je schrijft vaak dat de meeste mannen slecht zijn in bed. Misschien een idee om eens uit te leggen hoe het beter kan?

Zondares zei

Oei wat een vraag. Ik kan niet zomaar een handleiding schrijven. Weet je, ik schrijf er wel een stukje over, maar ik ga niet via de blog je een goeie minnaar leren zijn, dat kan niet.

Anoniem zei

Jow blog saai?? Integendeel, ontroerend, openhartig en heel professioneel. Chapeau!

Anoniem zei

Saai? nee helemaal niet. Ik vind het juist onderhoudend.
Ik kom niet lezen om opgewonden te raken!
Jij begeeft je in een apparte wereld. Een wereld waar ik regelmatig wel eens ben geweest. Een wereld waar veel mensen een mening over meenen te hebben.
Ik vind het leuk om het verhaal eens van de andere kant te horen.
Het leest ook heerlijk weg!

Co Jansen zei

Beste Zondares,
"Er zijn een hoop mannen die mijn blog lezen": Er zijn inderdaad meer mannen dan vrouwen, maar de vrouwen die het lezen zouden nu wel eens kwaad kunnen worden. Als jij een gigolo geweest was zouden er meer vrouwen je blog lezen.
Groetjes,
Co.