vrijdag 3 oktober 2008

Adverteren

Ik heb een hekel aan adverteren. Als je voor jezelf werkt, moet je je eigen advertenties zetten. Internet is daarvoor tegenwoordig de beste plek. Ik adverteer op verschillende site's, en daar komt ook bijna al mijn klandizie vandaan. Ik heb een paar jaar terug een fotoshoot gedaan met een professioneel fotograaf, die mooie foto's van me heeft gemaakt. Die foto's heb ik zelf in Photoshop onherkenbaar gemaakt, want je wilt niet op straat worden herkend. Dat zit wel snor, maar de tekst?

Ik zit soms op mijn balkonnetje met mijn laptop, heel hard proberend een pakkende tekst te maken. En elke keer zet ik toch maar de oude tekst weer neer. Ik kom gewoon niet op iets nieuws, want dat verkoperige past eigenlijk niet bij me. En als ik eerlijk ben, dan zie ik de klanten nog niet reageren.

Mijn eerste advertentie heb ik gepikt. Het is de advertentie van een ander meisje, waar ik mijn haarkleur en cupmaat in heb veranderd. Niet netjes, dat weet ik ook wel. Ik weet alleen niet een pakkendere tekst te schrijven. Ik krijg "Writer's Block. Ik heb wat spelfouten erin staan, maar ik haal ze er niet eens uit. Dan verzin ik helemaal geen nieuwe meer! Zonder gekheid, je wilt niet te slim overkomen in je advertentie. Hoertjes horen een beetje dom. Dat vinden de klanten geweldig. Ze zouden moeten weten dat ik HBO heb.

Ja, en toch lukt het me weer niet om een nieuwe tekst te schrijven. Ook nu maar weer de oude tekst op de site. En wedden dat de eerste klant al binnen is als ik naar mijn mail ga?

7 opmerkingen:

syne11 zei

Wat grappig, want je blog is erg leuk en goed geschreven!
En een slimme meid in bed vind ik juist verschrikkelijk aantrekkelijk, maar ja dat verschilt misschien per man.

Karna zei

Wat jammer dat je geen afspraken maakt via het blog, ik ben nu al geruime tijd een trouwe lezer en vind je blog erg leuk en spannend. Een bezoekje zou het vervolmaken. Ik hoop dat je toch nog eens een uitzondering maakt.

Zondares zei

Sorry Karna, ik ben heel streng. Privacy is super-belangrijk voor mij. Ik zal daar nog wat over schrijven later.

Frank zei

Ik ben internet-marketer en jouw dilemma lossen we op de volgende manier op, het heet "split-testing".

Wat je doet is je maakt eerst identieke advertenties en zet die op een paar sites (in jou geval). Dan hou je bij hoeveel nieuwe klanten je die maand kreeg van site 1 en site 2.

Dan verander je de ad op site 1, en houdt wederom bij hoeveel nieuwe klanten je krijgt op beide sites.

Dan corrigeer je voor seizoensinvloeden door de laatste nieuwe aanloop van site 2 te delen door de eerste, en dat te vermenigvuldigen (of delen :-) met de laatse van site 1, en dan komt er dus uit of je nieuwe ad beter of slechter presteert. Dit is de enige wetenschappelijke methode.

Ik doe er zelf niet aan, omdat ik vanuit mijn fingerspitzengefühl werk..

Zondares zei

Wat leuk, daar heb ik nog op college over geleerd! Ik zou eerst een nieuwe advertentie moeten bedenken, maar ik wil niet teveel problemen gaan krijgen. Mijn geldmannetje wil dat ik nóóit het idee opbreng bij de belastingen, dat er meer meisjes op mijn adres werken.

Co Jansen zei

Beste Zondares,
Ik heb gekeken welke advertentieteksten mij aanspraken

Ik vind woorden als neuken, kut, lul en klaar komen geiler en aantrekkelijker als het kuisere relaxen, genieten, verwennen, spelen, stoeien, ondeugend, ontspannen

stukjes gevonden tekst waar ik op af zou gaan: (persoonsbeschrijvingen en dingen die je wel of niet doet weggelaten)
Lijkt het jouw wat om mijn lekkere strakke kutje bovenop jou pik te hebben Mail me dan
Ik ben gek op geile mannen
Heb je zin in lekkere geile seks
je kan mij zo oppakken en over je harde pik laten zakken tot hij diep in mijn nauwe mini kutje zit
hebben jullie zin om met me te spelen ik heb ook zin om met jullie te spelen
Heb je zin in lekkere geile seks zonder taboes met een vrouw die er echt plezier in heeft
stoeipoes van ** jaar die jou geweldig kan laten klaar komen
die op zoek is naar een kerel met een lekkere vlees lul die zowel verwent wil worden als mij lekker komt verwennen
Zit Te Wachten Op Een Harde Lul Die My Lekker Kan Verwennem
Kom jij samen met mij tot een geil hoogtepunt elkaar lekker geil maken lekker mijn geschoren kutje verwennen met die lekkere pik van jou mmmmm wie weet oooo ik wordt al lekker nat als ik er aan denk
----
Door mij gemaakte tekst:
Ik vind het heerlijk als een man mij neukt, of ik hem, tot hij lekker uitgeput is.

Ik kan naar jouw wens met mijn kut in je lul knijpen zodat je helemaal leeg raakt.

Dat kunnen knijpen vind ik zo'n supertroef dat ik niet begrijp dat je dat zo onopvallend tussen de regels door in je blog vermeld. Ik geloof dat er zo veel mannen op af komen dat je noodzakelijkerwijze je prijs moet verhogen om maar minder mannen te hoeven afwijzen. Ook van
"de Escort" snap ik niet dat zij dat zo voorzichtig en onduidelijk vermeld.
Je schreef dat je ook wel kneep als zijn lul naar binen bewoog, dan zou ik je toch gevraagd hebben het alleen te doen als ik mijn lul naar buiten bewoog.

Je moet niet maar 1 man als maatgevend zien

Groetjes,
Co.

Anoniem zei

Als je hulp wil om je tekst pakkend en passend te maken, wil ik het wel voor je doen. Je hoeft me maar een seintje te geven en te laten weten waar de tekst komt en wat je tot nu toe had. Ik ben een tekstschrijver maar heb nog nooit voor een prostituee geschreven. Ieder zijn eigen mooie beroep. Dus waarom zou ik jou niet helpen met mijn stiel?

Titus
(titusofzo@gmail.com)