maandag 31 maart 2014

Kleurtje

Mijn klantjes zijn er in alle soorten en maten, alle leeftijden, elke groep in de samenleving. Dat heb ik graag zo. Er is geen enkele groep die ik weiger, dat is een principe van me. Ik discrimineer niet. Gehandicapten kunnen bij mij terecht, ook al is dat véél harder werken, en ik maak ook geen verschil tussen jong en oud. Behalve als ze tè jong zijn, want ik moet wel legaal bezig blijven, voor je het weet hebben ze je gepakt omdat zo'n joch onder de achttien is.

Veel meiden denken daar anders over. Soms is dat gewoon kortzichtigheid, maar vaak helaas ook niet. Je hebt namelijk met sommige soorten mannen flink vaker problemen dan met andere. Dan gaat het natuurlijk vooral om Antillianen en Marokkanen, maar je merkt al verschil met hoeveel problemen je hebt met meer ingeburgerde groepen, zoals de Turken en de Surinamers. Helaas is dat voor veel vrouwen genoeg om te gaan discrimineren.

Er zijn bestwel wat meiden die "NL only" op hun advertentie zetten. Dat zijn meestal de meiden die het leuk willen houden, en even doorbijten voor de extra centen niet zien zitten. Het zijn niet eens alleen de Nederlandse meiden die dat doen. Dat zorgt er soms voor dat we worden gezien als een rare groep discriminerende vrouwen, maar ookal zit daar wel wat waarheid aan, het is toch niet waardoor het komt.

Bij een paar meiden is het gewoon echt racisme. Die hebben dat ergens door opgelopen en nu kunnen ze er niet tegen om met mensen met een kleurtje om te gaan. Ik vind dat verkeerd. Die mannen hebben niet voor hun kleurtje gekozen, en het hele foute van racisme is juist dat je mensen slecht behandelt voor iets wat niet verkeerd is en waar ze niets aan kunnen doen. En als hoer zou je beter moeten weten dan mensen voor niets slecht behandelen.

Maar voor de meeste meiden is het dus problemen vermijden. Je maakt wat mee in dit beroep, en je merkt toch wel dat bepaalde groepen veel meer problemen opleveren. Als ik geen Antillianen aannam als klant, had ik drie van de vier berovingen vermeden. Als ik geen Marokkanen aannam, had ik twee verkrachtingen en de andere beroving voorkomen. Als ik zwarte mannen uitsloot, dan had ik minder ervaringen gehad met SOA. Dat is waar, en daarom kan ik die meiden ook niets kwalijknemen. Maar ik kan niet hele bevolkingsgroepen uitsluiten vanwege wat een minderheid doet.

Ja, het zijn tèlkens weer dezelfde, maar ze zijn niet de enige. Hollanders doen het ook. Alleen veel minder, en nog niet bij mij. En ja, ook bij de "foute" buitenlanders is het maar een piepkleine minderheid. De meeste Marokkaanse klanten zijn nette mannen. En de meeste Antillianen behandelen me ook heel netjes. Je moet erg op gaan passen dat die uitzonderingen niet je hele beeld overnemen. Want je gaat ook de kleine dingetjes dan uitvergroten. Een Hollander is een sukkel als hij bot is, maar een Marokkaan ga je dan bedreigend vinden.

Het is wel vermoeiend om de hele tijd mijn beeld eerlijk te houden. Vooral als ze je wat aandoen terwijl je hem aanneemt omdat je eerlijk wil zijn. Soms loop ik rond met héle rechtse ideeën in mijn hoofd, ookal weet ik dat dat niet eerlijk is. Dat is natuurlijk juist zo als je net een probleemklant hebt gehad, anders zakt het snel af. Ik heb wel vaker opgemerkt, als je veel met mensen omgaat is het veel moeilijker om verkeerde ideeën over ze te hebben.

Maar er zitten natuurlijk niet alleen maar lelijke kanten aan. Het kan ook juist heel leuk zijn om een diverse groep klanten te hebben. En omdat die andere meiden ze vaak wegsturen, zijn er meer voor mij over. Telkens dezelfde mannen op je kamer gaat voelen als telkens dezelfde man op je kamer. En het kan juist heel leuk zijn om een ander type op bezoek te krijgen, want ik klik wel extra met sommige groepen.

Ik heb wat met zwarte mannen. Niet elke man met een kleurtje, alleen met echt van die donkerzwarte mannen. Dat heb ik niet altijd gehad. Toen ik nog kraakte, was het sjiek om met zwarte jongens om te gaan. Dat deden we ook vooral omdàt het sjiek was. Brutaal door een feestje lopen met je arm nonchalant om de nek van zo'n mooie grote zwarte man, dat was status. Kijk mij eens links zijn! Ik durfde dat nietzogoed, want ik vond toen nog dat je dan allemaal betekenissen erbij moest bedenken. Ik zat nog helemaal in het relatiedenken.

Die status komt niet alleen omdat je lekker kan laten zien hoe goed je wel niet bent omdat je niet discrimineert, maar ook omdat er een ghetto-cultuur te vinden is waar veel van die jongens wat mee hebben. En een man op de rand van de samenleving fascineert. Dat heb ik niet alleen, veel vrouwen voelen dat wel. We kiezen stabiele mannen, maar we geilen op de gevaarlijke vent die zich nergens wat van aantrekt. Maar toch bij een sociale groep hoort.

Ze hebben iets heel aantrekkelijks. Ze zijn meestal mooier gebouwd, hebben minder aanleg om papperig te worden, hebben een prachtige donkere huid, een mooi mannelijk gezicht, niet zo'n puntneusje, geile diepe stem, zijn vaak lekker stoer, en ze hebben natuurlijk ook meestal de beroemde negerlul. Ik ben er gek op. En dan omdat ik ze lekker vind, èn omdat ik het idéé lekker vind. Er is iets aan het idee van de zwarte man dat het wel doet voor mij.

Het is niet alleen het lijf wat me wel prikkelt. Ze zijn minder pleasers, ze kijken minder de hele tijd naar of ze het wel goed doen. Ze zijn zekerder van zichzelf, of misschien kan het ze minder schelen. Er is minder feminisme aangeleerd. Ze gaan meer voor hun eigen genot, en dat is vooral met het werk erg prettig. Ze zijn dominant, mannelijk, en lekker macho. En dat vind ik eigenlijk toch wel heel lekker.

Maar als ik iets moet aanwijzen wat echt het belangrijkste is, dan is het die goddelijke zwarte pik. Ze zijn meestal een stuk groter, en de vorm en de verhoudingen zijn mooier dan bij blanke mannen. Ze gebruiken hem met meer ritme en met meer energie dan de meeste blanken, en dat voel je. Het helpt ook heel erg dat ze veel vaker dan blanke mannen ooknog lekker besneden zijn. En die besnijdenissen komen er mooier, strakker op uit.

Nou scheer ik mensen heel erg over één kam, dat besef ik wel, en ik geloof ook ècht niet dat alle zwarte mannen allemaal zo zijn, maar dit is om uit te leggen hoe het bij mij leeft. Ik maakte me soms wel zorgen over dat ik zwarte mannen fetishiseer, maar ik heb me er maar bij neergelegd. Aantrekkingskracht en voorkeuren trekken zich niets van wat logisch en doordacht is aan. Je voelt het gewoon zo, en daar moet je niet tegen vechten. Accepteren wat je wil is belangrijk, en je mag in je handjes knijpen als dat tenminste maar niet over verboden dingen gaat.

Ik heb ook al jaren een sterke voorkeur voor porno waar grote gespierde zwarte mannen kleine witte meiden hard neuken. De seks is in die filmpjes ooknog recht toe recht aan, en dat is alleenmaar beter. Het klikt gewoon, beter dan een wit koppel, beter dan andersom zwartwit, beter dan een zwart koppel. Zwarte mannen en witte meiden, het past gewoon. Ik vind de contrasten prachtig om te zien. Het is alleen jammer dat er zo weinig van die films ook een verhaal hebben, en een verhaal heb ik toch wel nodig om mijn stemming op te bouwen.

Toch heeft het nog wel even geduurd voordat ik mijn eerste zwarte vent in bed kreeg. Dat was toen ik al even een hoer was, en in de clubs werkte. Bij de ramen liepen ze me altijd voorbij, dit was de eerste keer dat er eentje mij koos. Die eerste was niet leuk. Ik had nog niets met negers, en hij was groot en wild met zijn pik. Ik kon hem nog helemaal niet aan. Het deed pijn, en ik had het heel moeilijk. En toch werd dat een favoriet fantasietje later. Er was iets geils aan.

Daarom heb ik ze graag als klant. Dat werkt heel lekker. Ookal heb je wel meer problemen met ze. Ookal vallen ze vaak toch weer een beetje tegen, omdat ze er netzoweinig van kunnen als blanke mannen, en het ooknog helemaal niet doorhebben. Dat ik geil van ze word is genoeg om er echt een betere dag van te maken als er een zwarte man tussenzit. Al heb ik nogzoveel afknappers gehad, dat verandert gelukkig maar niet.

Ik heb ook relaties met zwarte mannen gehad, maar dat werkte helaas toch nooit echt. Zelfs nog minder dan met blanke mannen. De zwarte vriendjes bleken nog minder techniek te leren dan de blanken die ik had gehad, en kwa karakter ging het uiteindelijk altijd fout. Ik denk dat daar ook wel wat cultureels inzat. Ze waren ook veel minder flexibel als ik voorzichtig begon met duidelijk maken dat ik seksueel wat andere regels had. Die relaties werden nooit wat ik ervan verwachtte.

Zoals ik iets heb met zwarte mannen, hebben sommige meiden dat juist weer tegen ze. Die vinden dat gewoon niet aantrekkelijk. N bijvoorbeeld heeft helemaal niets met zwarte mannen, die kickt juist op blond en blank. Smaken verschillen nou eenmaal. We hadden dit weekend een heel gesprek over hoe zij vroeger juist op zwarte mannen kickte, maar dat dat overwaaide. Volgens haar zou ik juist helemaal geilgaan op blanke mannen als ik vooral zwarte klanten had. Maar ik denk dat zwarte mannen toch wel wat duidelijke voordelen hebben.

Als ik in mijn boekje met veroveringen kijk, zijn van de beste pikken die ik ooit heb gereden vijf van de top vijf zwart. Geweldige pikken, stuk voor stuk. Maar als ik kijk naar de top vijf minnaars die ik heb gehad, is er daar maar één zwart van. En dat was vooral zijn pik. Dat vind ik eigenlijk verrassend. Maar het geeft ookwel aan dat er meer aan seks en de kwaliteit daarvan ligt dan lekker zijn en een superpik hebben.

Uiteindelijk is het toch de man, en niet het kleurtje, ookal zit daar nogzoveel aan vast.


18 opmerkingen:

Anoniem zei

Pffff, laat deze onzin ophouden. hahaha

Anoniem zei

Leuk om te lezen. Grappig dat jij je als hoer kennelijk verheugt op een mooie, forse (zwarte) lul.
Een mooi en geruststellend bewijs dat ook prostituees wel degelijk (kunnen) genieten van een betaald potje neuken. Het sterkt mij in de gedachte dat het bezoeken van prostituees niet iets smerigs is, maar gewoon een eerlijke vorm van seksuele dienstverlening, waaraan niet alleen de man, maar ook de vrouw plezier kan beleven.

Anoniem zei

Ik heb hetzelfde, Zondares:

Once you go black, you won´t go back!

Uiteindelijk ligt mijn voorkeur meer bij de getinte latinas: gezelliger en vaak best wel romantisch!

Rootman

Erik zei

Een mooi persoonlijk stukje weer, dank je wel voor het opnieuw openen van een luikje.
Wel jammer dat je links als eerlijk blijft zien en rechts als racisties. Ik ben rechts maar discrimineer niet en ik heb nog nooit aanwijzingen gezien dat linkse mensen beter/eerlijker zijn dan niet linkse mensen.

Dick de Cock zei

Leuk stukje! Daar zouden meerde mensen wat van kunnen opsteken.

PS: check je email.

Anoniem zei

Seegers is weer bezig met stemmingmakerij bij de EO:
http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1408346

Verborgen camera gegluur op fake afspraken.

(Powned doet ook mee:
http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/04/politie_pakt_huishoeren_aan.html )

Er wordt wat over getwitterd. Ik ben m.n. benieuwd naar het vervolg van de discussie tussen Caja van Tolie en Klein Hoertje.

Ook zag ik voorbij komen (maar ik vind het nu niet meer): een voorspelling dat bij meer onderdrukking thuisontvangst er naar parkeerplaatsen uitgeweken zal gaan worden.

fanmail zei

Tof dat je niet discrimineert Zonnie! Ik ben zelf ooit één keer geweigerd door een dvp, maar dat vond ik zelf ook terecht omdat ik niet helemaal 'lekker' was toen. Het lijkt me echter verschrikkelijk om geweigerd te worden omdat ik een allochtoon ben. Dat ben ik namelijk volgens de overheid, want geboren in niet-westers land, hoewel ik en mijn (groot)ouders altijd de NL nationaliteit hebben gehad. Het is dus niet te zien aan mij, maar als allochtonen een zichtbaar merkteken krijgen ben ik ook de klos.

Ik had het bericht dat veel dames Marokkanen weigeren al eerder gelezen op de site van Mark. Ik heb echt medelijden met die mannen als ze telkens 'nee' krijgen te horen om iets wat (zoals je al schrijft) niet verkeerd is en wat ook niet te veranderen is.

Maar een dvp is geen café. Een cafe is een openbare zaak die alleen klanten mag weigeren om een goede reden. Weigeren ze iemand omdat hij Marokkaan is dan is dat strafbare discriminatie. Een dvp kan echter klanten (accepteren of) weigeren om elke reden of zonder opgaaf van redenen. Ze heeft geen enkele verplichting om de diensten waar ze mee adverteert ook te leveren aan iedereen. Daarover moet elke keer eerst overeenstemming bereikt worden en de onderhandeling daarover begint geheel vrijblijvend.

"Uiteraard" zal je zeggen, maar misschien is het goed om dit expliciet te vermelden.

Ook uit jouw verhaal blijkt helaas dat, hoewel de overgrote meerderheid onschuldig is, je het risico op beroving en verkrachting wél kunt verminderen door bepaalde groepen uit te sluiten. Hoe triest ik het ook vind voor allen die onschuldig geweigerd worden, vind ik het toch een zeer begrijpelijke beslissing van diegenen die hun veiligheid op de eerste plaats stellen. Maar GROOT RESPECT voor jou dat je je niet af laat schrikken door wat je meemaakte om ook onze 'gekleurde' medelanders te blijven bedienen!

Ik ben doodsbang voor negatieve verhalen over bevolkingsgroepen, want de ultieme consequentie kan zijn (leert de geschiedenis) dat een heel volk naar de vernietigingskampen gebracht gaat worden. En dan denk ik aan mijn buren dus. (Ook aan mezelf trouwens maar ik denk dan toch eerder omdat ik een dwarsligger ben dan allochtoon.) Daarom houd ik dit onderwerp liever taboe maar deze benadering heeft natuurlijk ook niet geholpen tegen de anti-stemming die er is ontstaan.

Schreef je niet dat het NL mannen dwarszit dat Marokkanen achter 'onze' vrouwen aanzitten en dat wij niet achter de 'hunne' aan mogen zitten? (Maar ik denk dat moslima's zelf kiezen voor een terughoudende opstelling, al vermoed ik dat het in bed wel tijgerinnen zijn.) En NL vrouwen zit het dan weer dwars dat die Marokkaanse mannen blijkbaar vaak té opdringerig zijn, of hen uitschelden voor hoer. Dat is tenminste een klacht die mij ter ore kwam.

Wat zwarte mannen betreft: In de discussie over zwarte piet schreef een (naar eigen zeggen) zwarte man dat er veel NL vrouwen naar Nigeria gaan om daar betaald van de zwarte pieten te genieten. (Deze man was hier overigens een voorstander van, evenals van zwarte piet.) Kennelijk wordt je voorkeur gedeeld. Dat is natuurlijk ook een bekend voor(?)oordeel dat zwarten goed zouden neuken.

Zelf denk ik dat bij alle ondersoorten van het menselijk ras hele mooie en hele lelijke exemplaren zitten. Als ik echt zou moeten kiezen doe mij dan een latina, dat is al een mengseltje van alle rassen. Wellicht dat ooit IEDEREEN op aarde een mengseltje wordt als het reizen makkelijker wordt en alle culturen meer naar elkaar toegroeien.

Anoniem zei

Heerlijk leesvoer. Toevallig op je blog beland na het zoeken van iets anders op google. Ik ben zelf ook donker maar helaas heb ik niet de stereotype zwarte lul. Is slechts 17cm. Opzich is dat niet eens zo erg maar hij is zo verschrikkelijk dun! Dit is hetgeen wat mij het meest stoort. Over het algemeen vinden vrouwen een dikkere lul toch wel fijner. Aangezien dat voor meer wrijving zorgt. Achja...ik zal er mee moeten leren leven denk ik. Maar wel klote.

Anoniem zei

Zwart-wit koppel ziet er beter uit dan een wit & zwart koppel?

Sorry, ik heb hier echt een schijthekel aan om het even bot te zeggen. Ik merk inderdaad dat uw aantrekkingskracht naar negers een fetish is. Niet alleen versterkt u onbewust wat wij noemen 'lichter is beter' wat zwaar aanwezig is in de zwarte gemeenschap maar u geeft ook nog eens een stereotype van de zwarte man: dat ze iets stoers zijn om uit te proberen. Heeft u enig idee hoe schadelijk die stereotypes zijn? Zwarte mannen komen in elke vorm en kleur maar u heeft een 'specifieke smaak' voor de sterotype zwarte MANDINGO NEGER met een grote lul < F.E.T.I.S.H

Uiteindelijk hebben uw relaties met donkere mannen niet lang volgehouden omdat ze toch anders waren dan verwacht *shockend dat je kleur niet bepaald hoe je karakter is*.

Voor blanken in het algemeen hoop ik dat jullie boeken opzoeken van zwarte schrijvers over zwarte sexualiteit. Wat u heeft geschreven is heel verontrustend en is meestal de reden waarom negers als negerinnen niets met een blank iemand zou willen beginnen. We zijn mensen....niet een of andere fantasie om te vervullen.

Anoniem zei

Leuke fabel verhaal je bent zeker betaald door negers om dit onzin te schrijven! Beetje reklame maken voor negers..slimme propagenda laat me je helpen uit je leugen verhaal die je verspreid negers zijn klein geschapen in het algemeen en helemaal niet gespierd ze zijn vaak dun of heel dik! In elke volk heb je gespierde mannen. In elke volk heb je mannen met en grote en kleine pik!!

Anoniem zei

je bent zeker betaald, door negers op deze fabel verhalen te schrijven propagenda van de zwarte mannen reklame maken over negers!!! laat me eens duidelijk tegen je zijn met je bullshit verhaal! negers zijn klein geschapen en zijn in het algemeen dik of heel dun totaal niet gespierd!!! Negers zijn hele slechte lovers in bed dat is algemeen bekend, Negers hebben gewoon kleine pikken is ook bewezen!

voor de grootste pikken moet je echt bij de marokkanen zijn ( Big Moroccan Cocks)

Anoniem zei

Marokkaanse mannen betere minnaars dan Negers en Blanke Mannen
Wat is dat toch met marokkaanse mannen en seks? Ze zouden een enorm geslacht hebben en ontzettend goed zijn in bed. Niet voor niks wordt gezegd: once you go moroccan men, you’ll never go black men . Maar presteren de Marokkaanse mannen echt zoveel beter dan hun blanke en zwarte concurrentie?

Grootte

Ten eerste wordt gezegd dat marokkaanse mannen een grotere penis hebben dan Negers en Blanke. Als we naar de statistieken kijken, blijkt dit wel te kloppen. De grootste piemels ter wereld zijn te vinden in Marokko. Ook in Arabische landen zijn ze gemiddeld wat groter dan in Europa. Het lijkt dus zo te zijn dat Marokkaanse mannen gemiddeld groter geschapen zijn. Daarnaast komt een marokkaanse penis ook gewoon wat indrukwekkender over dan een zwarte en wit exemplaar.

Lichaam

Maar niet alleen zijn penis is indrukwekkend, een marokkaanse man ziet er sowieso interessant uit. Zijn licht getinte kleurtje, grote lichaam en gespierde armen zorgen bij veel vrouwen voor kriebels. Vooral blanke en zwarte vrouwen vinden het maar wat spannend om met zo’n mooi lichaam het bed te delen.

Betrokken minnaar

Daarnaast zouden marokkaanse mannen geïnteresseerde en betrokken minnaars zijn. Ze hebben niet alleen oog voor de lichamelijke behoeftes van vrouwen, maar ook voor het psychische gedeelte.

Ritme

In bed wordt natuurlijk veel bewogen en dus zou het ook nog iets met het ritme van mannen te maken kunnen hebben. Tenslotte hebben marokkaanse mannen een veel beter gevoel voor ritme dan blanke mannen en negers
In je hoofd

Het grootste deel van de ervaring tijdens de seks heeft echter niks te maken met grootte of bewegingen, maar zit in je hoofd. Sommige vrouwen hebben voor zichzelf besloten dat ze het lekkerder vinden met een marokkaanse man en zullen dan ook niet snel meer seks met een blanke man en donkere man proberen. Ze raken opgewonden van het idee of door de uitstraling van de marokkaanse mannen. Dit heeft dus niks met de daadwerkelijke prestaties tussen de lakens te maken.

Maar of er nou echt iets is als een bepaald volk of een bepaalde huidskleur die aangeeft hoe goed mannen in bed zijn? Ik betwijfel het. Seks is namelijk niet alleen lichamelijk, het is de hele ervaring. Als je tot over je oren verliefd bent op iemand, kan dit al zoveel doen. Dus zijn marokkaanse mannen echt beter in bed? Veel vrouwen zullen het misschien beamen, maar het blijft een persoonlijke voorkeur

Unknown zei

Vrouwen zijn gestoord om met die Zwarte Pieten en Zandhazen naar bed te gaan. Ik verwijt het tv media en die deze kleurlingen romantiseren. Hen een zielig en stoer imago hebben meegeven. Vrouwen zijn erg trendgevoelig van nature. Laatste plus voorlaatst genoemde feit verklaart alle mokka-ellende op de wereld. Bij de buren in je familie. Overal. En dan dat gebaggetaliseer van vrouwen zelf nog over dit onderwerp erachteraan. Zoals op. Demonstreert. Op zulke momenten heb ik gewoon minachting voor dat domme wat vrouwen altijd uithalen. Dan kun je ze gewoon ff niet meer serieus nemen. 'Al hun feminisme ten spijt', denk ik dan.

Unknown zei

Ik heb altijd en nog steeds gekickt op zwarte mannen. In Den Haag geen tekort aan gelukkig. Meeste van me klanten waren wel blank Marokkaans of turks

Anoniem zei

Negers zijn klein geschapen en kunnen echt niet neuken, ik hoef geen negers meer, ik ben zelf een negerin geef mijn maar die lekkere,geile grote mocro lullen die zijn lekker besneden en lekker licht getint ze kunnen lekker beffen, negerinnen houden van lekkere,grote dikke mocro piemels dat is het beste wat er is,je wilt na afloop nooit meer iets anders, beter dan die vieze lelijke zwarte piemeltjes, ik hoef ze niet hoor.

Anoniem zei

ik vind zelf negers gewoon heel lelijk en heel onaantrekkelijk, ik val niet op negers ze zijn heel klein geschapen en kennen geen voorspel,en ze slaan graag vrouwen, er zijn heel veel negers verhalen op internet die gewoon allemaal zijn verzonnen door, domme zwakke mensen terwijl negers hele slechte lovers zijn.

Boycke Johanns zei

Ik vindt dit een heel leuk stukje zondares. Ik ben zelf namelijk licht getint (half Surinaams half Nederlands)

Boycke Johanns zei

Ik ben zelf ook heel links en anti racisme en pro black. En al ben ik Hollands opgevoed trek ik heel erg naar mijn negerkant toe. Ik kick ook heel erg op blondjes. En ik kick dubbel op de rol van machoneger die ik speel bij de prostituees. En dan vooral bij de blonde dames. Ik hou ook van black on blondes porno.

Maar het belangrijkste is...wat voorhuidskleur je ook hebt ons bloed is allemaal rood.