maandag 23 december 2013

Kerst

Het is weer de donkere dagen voor de Kerst, en ik heb eigenlijk alles weer een beetje neergelegd. Kerst is voor mij altijd die paar dagen dat ik even niet de héle tijd met mijn bedrijfje bezig ben. Weer even de stad uit, bij mijn ouders, in de kerk, bij de buren met wie ik ben opgegroeid. Even niet denken aan het nieuws, de politiek, de maatschappij, de media, plannen maken om mensen voor te lichten, even een paar dagen weer mijn ouders hun dochter zijn.

Ik hoop dat al mijn lezers een vredige Kerst hebben. Ik wil jullie in ieder geval bedanken voor het lezen. Met al die mensen op mijn teller krijg ik tenminste van mijn blogje het idee dat er mensen zijn die me horen. Dat is een gevoel wat ik anders nietzoveel heb. Ik hoop dat jullie vinden wat je zoekt. Ik ben er weer op vijf januari!

Maak er maar een mooie Kerst van, iedereen!

17 opmerkingen:

Richard zei

Geniet maar lekker met je geliefden, dat heb je zeker verdiend!
Het afgelopen jaar heb je mij veel geleerd en daar ben ik je dankbaar voor. Ik hoop dat jij ook vind wat je zoekt en dat mensen eindelijk normaal met prostitutie omgaan.
Iedereen hele fijne dagen gewenst, in het bijzonder jou Zondares! En natuurlijk ook Serena!

Richard

Unknown zei

Al het goede en veel liefs voor kerst en het nieuwe jaar.
Co.

Anoniem zei

Een hele fijne en gelukkige kerst gewenst Zondares! Ik lees je blog al sinds het op GeenStijl werd genoemd en ik kijk elke maandag uit naar je stukjes.

Ik heb er veel van geleerd, het is voor mij echt een eye-opener geweest. Jammer dat je niet méér in de openbaarheid kunt treden. Veel vooroordelen blijven op deze manier bestaan en veel mannen krijgen problemen later.

Ik hoop dat je nog jarenlang doorgaat!

Anoniem zei

Heel plezierige kerst toegewenst!

En de allerbeste wensen voor jou voor het nieuwe jaar!!!

Anoniem zei

U ook een fijne kerst en een goede jaarwisseling toegewenst. Keep on the good work!

Erik zei

Ik wens alle hoeren en hoerenlopers in Nederland een 2014 vol hoogtepunten! (Vanzelfsprekend geld dat niet voor het deel dat politiek actief is, zij mogen van mij een soa krijgen!)

Johanna zei

Lieve Zondares, wij allemaal waarderen je inzet. Ik heb een verzoek voor 2014: zou je weer af en toe willen schrijven over hoe mannen seksualiteit beleven? Het is een van de redenen voor mij om jouw blog te lezen want ik (vrouw) ben daar nog altijd niet over uitgeleerd en jij bent degeen met meer ervaring dan de meesten van ons.
Fijne dagen gewenst,
Johanna

Thamara zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Herstel, Ik ben Sasja ... Thamara is mijn nicknaam van mijn weblog die al jaren weg is. Ik ben Sasja.. heb al eens hier gereageerd. Wilde nog even zeggen dat ik Richard een toppertje vind die je altijd steunt en vol begrip is. En wat Johanna zeg over of je weer stukjes over mannen ervaringen wil schrijven sluit ik me bij aan. Graag!! Sasja

Anoniem zei

Lieve Zondares, ook ik wil je warme mooie dgen in huiselijke kring toe wensen en voor t komende jaar weer veel moois op pad. Dat je met kerts in de kerk zit vind ik een van de vele mooie details van je, OOk ik kom net uit de kersnachtdienst en moest daar aan je denken. Hoe niemand van jou verwacht wie je bent... zo ook van mij niet we ik ben. Gewoon moeder, gewoon een de vrouw van mijn man... uit een gewoon al meer dan 30 jaar gelukkig huwelijk .En toch lees ik jou zo graag. Je bent voor mij een voorbeeld. Een echte vrouw en mannen mogen trots zijn als ze jou kennen. k Draag je een warm hart toe zondares.. omdat ik ook ik elke zondag in de kerk hoor dat ik je naam genoot ben. Je bent een mooi mens!! Blijf dat.

Anoniem zei

Fijne kerst, fijne jaarwisseling!

Anoniem zei

Fijne Kerst voor Zondares en voor al haar lezers!

Anoniem zei

Dag Zondares,
het spijt me als dit bericht wat ongepast is maar ik maak me enorm zorgen en hoop dat jij me een eerlijk antwoord kan geven, geen peptalk maar gewoon echt een eerlijk antwoord gebaseerd op jouw ervaringen. Mijn lengte is 16.5 cm en de omtrek 13 cm, hij voelt te dun aan. Welke omtrek hebben de meeste mannen zoal? Opnieuw, ik heb het meeste aan een eerlijk antwoord. Dankjewel alvast en prettige feestdagen.

Marijke zei

Fijne dagen, zondares :).

Serena zei

.... And a happy new year! Hopelijk heeft iedereen fijne dagen gehad!


@Richard, zie nu je berichtje pas! Misschien zie je het nog! Ik hoop dat je fijne dagen hebt mogen hebben, en natuurlijk voor jou een gelukkig nieuwjaar!
Nog een lekker kerstmaal gehad? Mishandelde groente? ;)

Richard zei

Ja hoor Serena ik lees je bericht.
Mijn feestdagen zijn verlopen zoals een normale dag. De groenten waren niet mishandeld, althans voorzover ze de waarheid spraken. Maar waarom zou ik daaraan twijfelen. Ze kunnen altijd goed voor zichzelf opkomen. Heb jij vakantie gehad? En natuurlijk ook speciaal voor jou een gelukswens voor dit nieuwe jaar! Moge ook al jouw wensdromen uitkomen!

Sasja dankjewel voor je compliment! Ik probeer om gewoon open te staan voor verschillende zienswijzen en telkens blijkt dat Zondares het goed ziet. Hoe bevalt jouw herontdekte seksualiteit? Nog steeds heel goed hoop ik?

Richard

Zondares zei

Fijne reacties, jongens.

En over de maat heb ik al stukjes geschreven. Zoek maar even in de zoekbalk.