maandag 16 december 2013

Schepping van een pooier

In mijn hoofd is het concept dat ik in dit stukje ga uitleggen, heel simpel en doorzichtig. Ik dacht eerst dat ik dit stukje ergens mee moest gaan combineren om het een beetje body te geven. Maar uitleggen valt heel erg tegen, want er zitten veel verwijzingen in naar gedachtes, denkbeelden, en gevoelens in, die mensen buiten het vak meestal helemaal niet eens kennen. En dat is niet uit te leggen merk ik wel. Ik ben ontevreden met dit stukje, maar ik kan het niet langer op de plank laten liggen.

Pooiers groeien niet aan de bomen. Harde pooiers ontstaan vanzelf van andere soorten klaplopers en afpersers, die erachter komen dat een nachtwinkelier wel naar de politie kan, maar een hoer daar bot vangt. De zeldzame goeie harde pooiers beginnen als beveiligers, die er al snel achterkomen dat veel meiden maar wàt graag hebben dat je de hele boel overneemt en voor je werken.

Zachte pooiers ontstaan anders. Ik ga hier vertellen hoe een groot deel ontstaat, misschien wel allemaal, want iedere keer als ik het verhaal hoor, gaat het op dezelfde manier. Maar ja, iedereen is verschillend. En er is geen plekje in de wereld waar je als afwijkende vrouw zo makkelijk terechtkan als de prostitutie, dus je vindt er alle slag mensen. Ik kan niet iets schrijven wat in àlle gevallen gaat kloppen.

En toch komt het hier, en ben ik ervan overtuigd. Ik ben er namelijk zelf wel zorgvuldig mee omgegaan, en ik heb alles gecheckt en gedubbelcheckt, en het blijft kloppen. Ik durf het dus wel aan om dat op te schrijven op mijn blog. Ik kan me niet voorstellen dat ik geen gelijk zal hebben namelijk. Het past allemaal te precies, en ik kom ook niets tegen dat me laat twijfelen. En ik heb mijn best gedaan om wat te vinden.

Mijn twee stukjes over pooierrelaties, vooral die over zachte pooiers, heb je nodig als achtergrond om dit stukje te kunnen begrijpen. Dit is toch al een stukje dat makkelijk verkeerd kan worden begrepen, zonder achtergrond wordt het helemáál moeilijk. Vooral omdat je een beetje blanco moet beginnen, want als je je vasthoudt aan het pooierplaatje uit de media zit je al zo fout dat je het wel op kan geven.

Ik heb de laatste maanden heel wat uurtjes doorgebracht met collegaatjes waar ik vroeger echt niet van snapte dat ze met pooiers werkten. Ik had vroeger nooit veel met ze op, en zij meestal ook niet met mij. Dat is de afgelopen maanden wel veranderd. Ik heb begrip voor ze gekregen, en daarom kunnen zij nu ook met mij door één deur. Ik had het fout door het te zwartwit te zien, en ik ben door die meiden verbeterd.

Denk nou maar niet dat ik dan ook aan de pooier ga. Mijn standpunt is niet veranderd, ze zijn onnodig en ze kosten je veel geld, voor helemaal niets, maar ik begrijp nu wel dat andere meiden andere keuzes maken, en dat respecteer ik nu. Die vrouwen kiezen voor een pooierrelatie, en die moeten dat mogen kiezen. Wat ik er verder ook van vind.

Mensen zoeken een maatje. We zoeken een partner waar we mee verbonden zijn, iemand voor wie we specialer zijn dan voor wie ook. We willen iemand hebben waar we ook onze zwakke kanten aan kunnen laten zien, waar we zeker van kunnen zijn, waar we ons geborgen voelen, die van ons houdt. Hoeren ook. Maar voor hoeren in onze maatschappij is het lastig. Er zijn mannen sterk en flexibel genoeg om in een gewone relatie ertegen te kunnen dat je het werk doet, maar die zijn er maar heel weinig. Veel minder dan de mannen die dènken dat ze het kunnen.

Een zachte pooier begint meestal met iemand die tegen het wereldje aanzit. Dat kan gaan om een hoerenloper, een beveiliger, iemand die bij de verhuur van een exploitant werkt, zolang ze maar een insteek hebben om je als hoer te kennen. En dan wordt het gewoon boy meets girl, en je begint elkaar te leren kennen, en je begint iets te krijgen. Dat de man uit die groepen komt, heeft niet te maken met het soort van man, maar dat een man van buiten die groepen meestal meteen je dumnpt als hij merkt dat je een hoer bent.

In zo'n man hoeft helemaal niet iets pooierigs te zitten. Ze hebben geen aanleg nodig. In alle gevallen waar ik van heb gehoord hadden ze tot het laatste moment ook niet de ambitie om pooier te worden. Ze zijn niet penoze, ze zijn geen aasgieren, ze zitten niet te wachten om zich te ontpoppen. Ze zijn eigenlijk hele gewone mannen, en juist omdat ze hele gewone mannen zijn, hebben ze de zwakheden die die hele pooierrelatie laten ontstaan.

Voor hoeren is het lastig om een relatie te hebben. Je moet zorgen dat je vent je niet ergens toch nog met de bril van het stigma bekijkt. Maar dat is niet het enige. Er zit in mannen iets dat het heel moeilijk voor ze maakt dat jij met andere kerels neukt. Dat is gewoon jaloezie. Sommige mannen gaan daar juist geil op, die noemen we cuckolds, maar ook die krijgen heel snel al dat het ze te gortig wordt. Die vinden een stukje wel geil, maar je gaat toch wel heel ver voor ze. Het is dan niet jùllie spelletje, het is jóúw wèrk.

Het is voor je vent niet genoeg dat je zegt dat hij je enige echte liefde is, maar dat je wel nog neukt met anderen. Ookal is het voor je werk. De makkelijkste manier om hem er toch mee om te laten gaan, is te doen alsof hij seksueel ànders is dan die andere mannen. En door het iets van jullie samen te maken. En dan niet eens alleen voor hem, maar ook nog voor jou. Want als hoer raak je je "roze bril" over je vent kwijt, en dat is wel zwaar.

Wat ik hoor is dat het bij al die meiden natuurlijk, en geleidelijk, en soms sluipend ging. Je wil hem laten voelen alsof het iets van jullie allebei is, dus hij krijgt wat te doen. Meestal oppassen, en je admi doen, want dat is toch kutwerk, en misschien wel gewoon het regelwerk. En de meeste mannen die dat gaan doen, die pakken het dan meteen overdreven aan. Ik weet niet precies wat het is, maar ze grijpen het zo hard dat het iets voor ze moet betekenen.

De mannen die er aan mee mogen werken, om het iets "van ons" te maken, die pakken het zo verbeten aan dat je je echt afvraagt waarom ze er zo mee bezigzijn. Die vrouwen vonden dat normaal. Die hadden hem dat werk juist gegeven omdat ze wel zagen dat het zou helpen. Het lijkt voor die mannen wel een soortvan wegwerken van hun eigen ongemakkelijkheid te zijn, en een manier waarmee ze tóch nog het gevoel krijgen dat ze de boel de baas zijn. Dat ze er grip ophebben.

En natuurlijk zeg je dat die klanten je seksueel niets doen. Dat er echt niets erotisch aan is. Dat je afstand houdt. Dat je er niets van voelt. Dat het allemaal maar een kunstje is. Dat je zelfs bij aantrekkelijke mannen gewoon niet in de seksmodus zit omdat het je werk is. Dat hij de enige is waar je ècht seks mee hebt. Daar kan je hem wel mee voor de gek houden, maar jezelf helaas niet.

Het was wel elke keer de eerste stap die echt van de grond kwam, hem zijn vrede geven. Maar dan ben je zelf nog niet tevreden. Je hebt wel een vent, en die heb je toch nodig, maar je bent toch anders door je werk, en je hebt dingen nodig. Het is moeilijk om je bezeten te voelen door je vent als hij maar één van de mannen is die je neukt, en als je een beetje hoererij doet, kom je altijd mannen tegen die beter, groter, geiler, ruiger, aantrekkelijker of dominanter zijn dan je vent.

De eerste tijd vergelijk je nog je klanten, waar je niets mee hebt, met je partners uit je verleden, of die je nu nog hebt, waar je een relatie mee hebt, of die je in ieder geval intiem kent. En als je nog nietzo ervaren bent is dat best een groot verschil. Maar je gaat met steeds meer ervaring ook steeds minder die intimiteit nódig hebben voor goeie seks. En dan groeien de klanten langzaam intenser, steeds dichterbij je verkering. Dat verandert je leven meer dan je denkt.

Zelfs de allerslechtste hoeren kunnen dat niet altijd maar van zich af laten glijden. En dat is eigenlijk lastig, als je thuiskomt bij een gewonere vent dan die brute hengst die je net opengespleten heeft. Dat is ook heel oneerlijk, want die brute hengst hoeft immers maar af en toe zijn kunstje te doen, en je partner altijd. Bovendien wordt iedereen toch een beetje saai als je ze maar altijd ziet. Voor je vent wordt je lijf minder wild dan voor een nieuwe klant, en dat is best een groot nadeel. Dat is biologie, daar kan je niets aan veranderen.

Er gebeurde iets bij die meiden wat ik van mezelf ookwel herken. Je gaat meer voor agressieve, dominante types. En dat stimuleerden ze ook in die mannen van ze. Die konden hun jaloezie er ook in kwijt. Dat ging heel natuurlijk, en ik kan dat ook wel herkennen. Dat zal met heel veel mannen zo werken. Dat werkt voor allebei wel. De man kan haar overheersen, nemen, van hem maken, en zij heeft een wildeman in bed die lekker dominant is en haar néémt.

Wij willen netzogoed als gewone vrouwen van iemand zijn. We willen bezeten zijn. Je wilt je eigendom van je partner voelen. We willen genomen worden. Maar een hoer nemen is niet zomaar iets, je moet er wel uitsteken. En met een hoer kan je een heel eind gaan, die is wel wat gewend en heeft het wel onder controle. Als je dus iets hebt zoals dit, waarbij je allebei de kant van meer heftige mannelijke-dominantie-seks op wil, dan werkt dat wel. Trouwens, als klant gaat dit hele verhaal natuurlijk totaal niet op!

Maar ondanks dat je het nodig hebt, laat je niet zomaar de eerste de beste de baas over je spelen. Je bent juist in je werk iemand geworden die geen grote bek neemt, en die in opstand komt en terugvecht. De meeste mannen komen niet je relatie binnen met zo'n sterk ego dat ze een hoer wel even de baas gaan zijn. De enige oplossing is dan om het ze te leren. Soms letterlijk zo, soms onbewust door ze een beetje te gaan duwen.

Je gaat die vent dingen leren over dominant zijn, hij gaat merken dat als hij soft is je afstand neemt en je juist gretig op hem zit als hij hard en dominant is. Zelfs als je het niet wil begin je het hem al te leren. Je gaat hem uitlokken, en als je een beetje hoer bent weet je al aardig hoe je een man moet sturen. En bij je eigen vent is dat alleen maar sterker zo. Die ken je veel beter.

Het gaat ook combineren met dat hij dan betrokken is bij je werk. Hij wordt baziger, niet alleen in bed, maar ook met je werk. En dat werkt ook goed. Hoerenwerk is soms moeilijk met motivatie. De klanten zijn niet veeleisend bij het maken van dates, en je agenda volplannen is iets wat het voor mij nog wel helpt, maar hoerenluiheid is een echte ondermijning van je werk als je in de aanloop werkt.

Ik noem het maar hoerenluiheid, maar ik bedoel natuurlijk iets ingewikkelders. Hoeren komen voor pooiers snel lui over. Na matige seks heb je een soort ontspannenheid, en die ontspannenheid zorgt ervoor dat je motivatie er voor een aantal uur niet meer is. Daarom zijn meiden in bordelen ook vaak zo hangerig. Achter de ramen was het voor mij niet zo'n groot probleem omdat de seks zo kort was dat het niet echt de kop opstak, maar een stok achter de deur had daar ook best goed gewerkt.

Luiheid na een klant ga je ook jezelf aan irriteren. Als je daardoor minder presteert, of gewoon geen klanten trekt, dan kijk je de volgende dag terug, en dan ben je geïrriteerd op jezelf dat je zo lui bent geweest. Als je net begonnen bent, valt het allemaal wel mee, en ook als je niet veel werkt merk je het nauwelijks. Maar als je een beetje door de wol geverfd raakt, ga je de hoerenluiheid voelen. Breek me de bek maar niet open. Of is het misschien niet juist iets voor een eigen stukje?

Dat waardeer je zelf ook, als je vent je helpt met motiveren. En dat doet hij door bazig te zijn. Dat valt gewoon goed op zijn plek. Niet alleen maar omdat het werkt, maar ook omdat hij meer het gevoel krijgt dat het iets van hèm is, en omdat er voor de meid aanzit dat ze niet meer de hele tijd zichzelf moet motiveren. En natuurlijk zit er ook de seksuele kant aan. Wie heeft er nou geen slavinnetjesfantasieën gehad?

Je krijgt dus een situatie waarbij hij je aan het werk houdt, en lekker dominant over je is. Je verdient dan stukken meer. Niet alleen omdat je meer gaat werken, maar ook omdat er dan een extra seksuele spanning aan je werk zit. Deze kan ik niet goed uitleggen. Het komt omdat je niet alleen meer bezig bent met seksen met een klant, maar omdat je aan het seksen met de klant wordt gezèt door je vent, en dat je weet en vooruit ziet dat die zijn jaloezie daarvoor op jou gaat botvieren door je zalig te némen. Terwijl je een klant hebt ben je seksuele spanning met je vent aan het opbouwen, zegmaar.

Je gaat er een beetje naar staan. Omdat het zo lekker werkt om de ongelijkheid erin te houden, wordt dat al snel in je hele relatie zo. Daar is opzich niets tegen, veel relaties zijn ongelijk, maar als het gaat om een pooier die het eigenlijk niet volhoudt om dan redelijk en evenwichtig te blijven, dan krijg je al die pooierproblemen die ik eerder al noemde. Dit stukje is al lomp genoeg zonderdat ik dingen ga herhalen.

Natuurlijk krijg je vanaf het begin al het gevoel "wij tegen de wereld," maar dat wordt alleen maar meer omdat je steeds verderwegkomt van wat de maatschappij acceptabel vindt. Je gaat je heel erg aan elkaar vastklampen. Je krijgt echt dat Bonny-en-Clyde-gevoel. Alles werkt daarbij naar elkaar toe. Je draait je heel erg in elkaar vast. En dat wil je uitdrukken. En daarvoor zetten bestwel veel meiden een tattoo met zijn naam.

Dat je zo close bent, is lekker. En het wil helemáál niet betekenen dat er geen leugens in je relatie zitten. De twee partners doen haast alsof ze één zijn, maar ze bedonderen elkaar overal mee. Die vent is niet zo'n macho als hij doet alsof, hij heeft de boel helemaal nietzo onder controle, hij weet eigenlijk niet wat hij doet. En zij laat hem ook niet ècht zien hoe haar werk nou is, daar maakt ze een plaatje van dat bij hem goed werkt. En stiekem zorgt zij dat hij wel de goeie kant op stuurt.

Sturen doen ze meestal door hem meer macht te geven iedere keer als ze weer wat meer in het plaatje durven te gaan zitten. De meiden worden steeds kritieklozer, ze laten hem meer en meer bepalen wat hij wil geloven, en dan zorgen ze wel dat ze zich daaraan aanpassen. Dat maakt wel dat het kromgroeit. Waarom dat precies zo moet, heb ik dan niet begrepen. Misschien is het ookwel iets natuurlijks. Ze werken zo'n vent in een soort superioriteitspositie.

Er komt ooknog bij kijken dat je een beeld van je partner nodighebt. En voor de meeste meiden zit het scheef als ze als hun grote pooier een gewone vent op gympies hebben. Die moet dus nodig worden gepimpt. Je ziet regelmatig bij die pooiertypes dat ze zich versieren op toch wel vrouwelijke manieren, en nou weet je ook meteen hoe dat dan komt. Door dat overdreven "ons"gedoe wordt het toch al onduidelijk wat er nou van hem of haar is, en gaat ze hem als een pauw opdoffen. Op de manieren die zij mannelijk vindt.

Vooral mannen die zelf geen eerlijk werk hebben vallen hier heel makkelijk in. Het geld is een enorme bevrijding voor ze. Ze raken eraan verslaafd. En het zorgt ooknog dat die band tussen de twee sterker is, want het geld bindt ze aanelkaar. Dat vinden die meiden ook een kick, want het benadrukt alleen maar meer dat het werken móét. Het werk wordt een stimulans voor de relatie. En er zijn best wat meiden die liever hebben dat hun vent niet werkt, want dan is die afhankelijkheid van haar geld nog sterker. Dat versterkt alleen het plaatje waar ze in zijn gaan leven.

Dit is niet alleen bij prostituees zo. Je kan ook soortgelijke relaties vinden met andere beroepen, maar zonder het stigma en de seks is er toch wel véél minder de drijfveer. En in een sociale isolatie zitten helpt ook wel erg dat de bubbel die je om je heen hebt dan niet knapt. Dus als hoer gaat het wel veel makkelijker, en heb je er misschien ook wel meer aan. Want ik zou geen makkelijkere manier vinden om een man eroverheen te laten stappen.

En bij klanten is het ook wel prettig, ookal heb je daar niet nodig dat je echt een pooier hebt. Het is alleen een mentaal steuntje, en wie kan dat nou niet gebruiken? Maar er zijn ook wel minder goeie redenen die ik van de meiden heb gehoord. Voor sommige meiden was het ergens toch vooral een verzekering, want als je een pooier hebt kan hij altijd aan de politie worden geofferd, als jij anders in de problemen komt. Dat vind ik weer echt tè ver.

Ik vind het griezelig omdat ik er verder best veel van herken. Ik heb ook wel gehad dat ik een vent onbewust zat te stimuleren om dominanter en agressiever te worden. Ik heb eigenlijk van àl die aspecten ergens wel iets gehad. Ik herken het allemaal wel, ookal heb ik er nooit zoveel mee gedaan. Op wat suggereren naar klanten toe na dan. Maar het had wel zomaar gekund. En dat is een griezelig gevoel voor iemand die erg blij is dat ze onafhankelijk is, dat die afhankelijkheid toch wel heeft gelokt, terwijl je niet wist dat het zo dichtbij was.

Nou hoef ik er gelukkig niet echt bezorgd voor te zijn. Niemand vertelde me dat het haar echt overkwàm. Bij de mannen gebeurde dat wel, die vielen er een beetje in, maar de meiden hadden altijd de leiding, onder alles door. Die bespeelden de mannen, die duwden hard of zacht de relatie dieper die superverbinding in, die waren telkens degenen die de man de kans lieten zien om nog verder te gaan. Op hun eentje hadden zelfs ervaren pooiers geen schijn van kans.

Maar vaak genoeg besloot de man voor het zover was ook om ermee te kappen. Vooral als hij had gepraat met vrienden of familie. Die kijken daar toch anders naar. Als die vent even wakker wordt uit die droom waar ze elkaar inhelpen, dan ziet hij opeens dat hij in een rare situatie zit. Sommige mannen gaan er dan extra inzitten om zichzelf te overtuigen, maar de meeste verdwijnen gewoon. En die laten best veel pijn achter. Daar heb ik wel van gehoord hoeveel die meiden daarvan lijden. En die meiden pakken de volgende dan veel efficiënter in.

Zelf heb ik ook problemen genoeg met relaties, maar dat is juist omdat ik het iets van mijzelf hou. Ik wil geen pooier, en ik wil ook eigenlijk helemaal niet alles zo kunstmatig maken als in een pooierrelatie. En dat is voor de mannen tot nu toe altijd te taai geweest. Ik denk nu dat er een heleboel mannen mee zitten te lezen die denken dat zij het wel zouden kunnen, maar het is moeilijker dan je denkt mannen. Ik zoek echt niet de slapjanussen uit.

Je krijgt dus zo'n klassieke zachte pooier met zo'n klassieke pooierhoer zoals ik eerder al beschreef. En weet je wat het probleem nou is, je ziet dat je er kan komen zonder dat je slechte bedoelingen hebt. Je wordt een pooier ervan, die intense manier van samenzijn gaan die mannen makkelijk herhalen, vooral als ze worden versierd door een ander meisje dat een pooier zoekt. Het is een slechte rol, die van parasiet, maar de man die die rol heeft hoeft niet slecht te zijn. Het ontstaat gewoon zo. En is het echt zo verschillend van de huisvrouwen achter de succesvolle zakenlui?

32 opmerkingen:

Puttana zei

Dit had je artikel over zachte pooiers kunnen zijn. Deze loopt mooier.

Anoniem zei

Fucking herkenbaar.

Anoniem zei

Well done, but the translation is very bad. Can you do this in English?

Unknown zei

Pooiers op wie dit slaat en dit lezen kunnen jou nu wel schieten.
Co.

Erik zei

Waarschijnlijk het beste stuk dat je ooit hebt geschreven, er is mij veel duidelijk geworden. Na je vorige artikel over zachte pooiers had ik nog veel vragen, maar die zijn nu allemaal beantwoord.
Langzaam maar zeker beginnen wij je steeds beter te leren kennen, het is heel mooi en bijzonder hoe je zo open bent over jezelf. Zelfs anoniem zijn er maar heel weinig mensen zo eerlijk over zichzelf.
Laat met de feestdagen de politiek eens links liggen en neem lekker de tijd voor jezelf. Dus de rest van het jaar geen ergernissen meer en zeker geen stukjes meer over de malloten die (over ons heen) regeren, in het nieuwe jaar is alles toch weer hetzelfde.

Henri Bik zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Henri Bik zei

Mijn compliment: een heel verhelderend stuk, eindelijk begrijp ik dat er dames zijn met pooiers die functioneel zijn.

Henri Bik zei

Zojuist kwam ik een fraai interview tegen met een Duitse Dame van Plezier en ik geef hierbij graag die link:
http://courtisane.de/blog/?p=751#more-751

Het heeft niets te maken met dit stuk over pooiers maar wel met een stuk dat Zondares schreef over de loskoppeling van Sex en Liefde (en met andere stukken over de keuzevrijheid om je leven in te richten).

Daarbij zou ik het moeten plaatsen, maar ik kan dat stuk niet meer vinden, sorry.

Naar mijn mening zouden alle mensen die het ondenkbaar vinden dat iemand zich uit vrije wil prostitueert dit interview moeten lezen.

Het geeft overigens ook een andere kijk op de relatie tussen sexwerk en feminisme..., kortom een lezenswaardig interview.

Anoniem zei

Schitterend stukje. Inderdaad beter dan het vorige over de zachte pooiers. Frappant hoe makkelijk ik me als wandelaar aangesproken voel door je opmerking over klanten die zich sterk genoeg voelen voor een relatie met een DVP, of die haar graag seksueel zouden willen geven wat ze op haar pro-niveau in haar relatie zoekt. Schrijf over dat laatste nog maar wat, en meer in technisch detail. Ik leer graag bij.

Anoniem zei

je beste stukje in tijden

Anoniem zei

"Wij willen netzogoed als gewone vrouwen van iemand zijn. We willen bezeten zijn. Je wilt je eigendom van je partner voelen."

spreek alsjeblieft voor jezelf. ik ben geen bezit of eigendom van mijn partner, nog is hij mijn eigendom. wat niet wil zeggen dat we een open relatie o.i.d. hebben. maar misschien is het dit hokjesdenken dat je zo doet neerkijken op anderen.

Anoniem zei

Slam dunk, Zondares. Wat jij doet, vind je nergens anders. Ik ben collega uit de prive tr.

Anoniem zei

ja ik vind dit niet gijl dus waar om schrijf je niet wat lkekers over gedwongen seks

Een moeder zei

Beste Zondares,

Ik ben moeder van een leuke, slimme meid, die in de prostitutie is beland. Ze is met een jongen die haar pooier is. Ik maak me al jaren grote zorgen om haar, en heb met Jeugdzorg en de politie geprobeerd om haar er uit te krijgen. Al jaren kon ik niets met haar, en nadat ik had geprobeerd om met de politie de pooier aan te pakken, had ze het contact verbroken.

Door jouw inzichten over pooiers heb ik haar voor het eerst weer kunnen spreken. Doordat ik kon laten zien dat ik het een beetje begreep, is ze veranderd. Ze is geen ijs meer, ze is gesmolten. We hebben deze week voor het eerst in jaren weer contact gehad. Het is een eerste stap, maar misschien kunnen we de pijn nu langzaam uitwissen.

Heel erg bedankt. Je weet niet wat dit voor mij betekent.

Een moeder.

Anoniem zei

Je beschrijft hoe het telkens gaat met mijn vriendjes. Als het te ver is gegaan, dan moet ik ze kwijt. Vertel me aub hoe ik kan zorgen dat dit niet gebeurd!!!

Anoniem zei

Ik heb zacht geweend bij deze blog. Je beschrijft het nuchter, maar toch gevoel ik je liefde. Ik ben ook met zo'n een pooier verwikkeld geweest, en dat ging juist zo. Dat ge dat zo goed beschrijft, dat maakt dat ik niet meer me zo alleen voel.

Anoniem zei

Schokkend. En indrukwekkend. Dit is voor het eerst dat ik iets begrijp van het fenomeen "pooier".

Anoniem zei

Het is precies mijn geschiedenis. Maar nog steeds zie ik dat je je schaamt voor ons. Je kijkt nog steeds met medelijden naar ons. Dat hoef je echt niet. We zijn zoals je zelf zegt er zelf bij. Bij respecteren van wat wij kiezen, hoort ook dat je ons niet zielig vindt.

Anoniem zei

Ik heb jaren geleden een relatie gehad die zo ging. Niet eens in de prostitutie. Ik kon er niet mee omgaan. Als ik dit toen had gelezen, had ik kunnen zien hoe ik het beter had kunnen doen. Het was de enige relatie die echt wat voor me heeft betekend.

Anoniem zei

Hahahaha, ik lach je uit! Ik ben een pooier, een gewetenloze crimineel, en jij bent in mijn verhaaltjes getrapt. Goed dat jij meehelpt om te verstoppen wat ik doe. Zo verstom je de stemmen van mijn slachtoffers, en zorg je dat nieuwe generaties meisjes slachtoffer worden!

Anoniem zei

krijg de kanker

Richard zei

@ een moeder:
Wat fijn dat je weer contact hebt met je dochter! Hartverwarmend zo vlak voor de kerst. Ik hoop dat jullie beiden nader tot elkaar komen dit jaar. Zo zien we dat dit blog echt wel levens ten goede veranderd. Ga zo door Zondares, je ziet dat je inzet loont.

Richard

Anoniem zei

Eindelijk een artikel over pooiers en DvP's dat klopt. Ik ben zelf een DvP met een pooier. Ik wil wel nog een aanvulling doen op dit artikel. Je schrijft niet over de vader rol die de pooier heeft. Mijn pooier is mijn daddy. Hij verwent mij als zijn dochter, maar hij is ook streng voor me en drukt me met mijn neus op de feiten. Ik heb nooit een sterke vader gehad. Dat vind ik daarom extra belangrijk.

Anoniem zei

Opzich een mooi blog dit. Hoeren willen ook liefde en iemand die ze stimuleerd en motiveert. Tuurlijk dat geloof ik best. En zo een man noem jij dan een "zachte pooier" ja dan komt het eigenlijk wel zo over dat dat een goede pooier is en geen profiteur of gewetenloze crimineel. Ja dat klinkt allemaal wel mooi maar aan de andere kant klinkt dit verhaal ook aardig geschuffeld. Dat een vrouw een man nodig heeft die dominant is enzo en dat meisjes die "vrijwillig" voor pooiers kiezen te begrijpen zijn. En de bovenste reactie over daddy ook dat een pooier een vaderfiguur is. Zo zie je maar dat iedereen in dit wereldje zit met een reden. En dat veel van de hoeren hard worden in deze buissniss en dat ze al behoorlijk veel hebben meegemaakt en meemaken. Ik weet het niet hoor met die "zachte pooiers" in mijn ogen zijn pooiers nog steeds (zoals de anoniem van 27 december zegt) gewetenloze criminelen. Maar een relatie willen en hulp en steun bij je werk als hoer is goed. Je wilt je begrepen en gemotiveerd voelen. Maar om zo een man nou PIMP te noemen? Noem hem gewoon je man die je betrekt bij je werk zodat hij zich niet meer buitengesloten voelt en er beter mee om kan gaan. Maar pimp..nee pimps zijn hard. Keihard.

Jakob Ammann zei

"Er zit in mannen iets dat het heel moeilijk voor ze maakt dat jij met andere kerels neukt. Dat is gewoon jaloezie."

Het is niet enkel jaloezie, het druist in tegen onze natuur. Dat is evolutionair bepaald....

Anoniem zei

Ik zou wel eens een prostituee willen leren kennen. Geen idee alleen hoe. Ben zelf niet het type dat gaat "wandelen" en denk ook niet dat dat de manier is om iemand te leren kennen

Anoniem zei

Dit blog laat gewoon zien hoe het bij mij ging, echt freaky!

Boycke Johanns zei

Goed stukje zondares. Ik ga meer van je stukjes lezen en ik wil ze ook goed leren begrijpen.

Groetjes boycke

Unknown zei

Hello mijn oom is zelf pooier in Duisburg maar in ons cultuur is het respectloos om pooier te zijn ben zelf Turks afkomst en de meeste pooiers kurdisch Turks bulgaarse. Roemeense hungaarse

Anoniem zei

Ik heb zelf een pooier gehad, je beschrijft gewoon hoe het bij mij ging, niemand heeft dat inzicht, heel goed geschreven!

Anoniem zei

Zondares, wie je ook bent, dank. Mijn dochter en ik hebben lang problemen gehad, en ze had met pooiers omgang. Wat ik ook deed, ik dreef haar verder weg. Met je uitleg in de hand kon ik haar beter begrijpen. We kunnen nu weer praten. Dit blog liet voor mij er ander licht op schijnen, en dat was alles dat mijn dochter en ik nodig hadden. Je hebt me mijn dochter teruggegeven.

Lpa73 zei

Mooi stuk leest fijn weg . Volgens mij ben je best een intelligente vrouw .